06/مرداد/1404
|
20:14
۱۰:۲۷
۱۴۰۴/۰۵/۰۶

تایلند: آمریکا، چین و مالزی مایل به میانجی‌گری میان ما و کامبوج هستند

نخست‌وزیر موقت تایلند اعلام کرد که ایالات متحده، چین و مالزی تمایل خود را برای ایفای نقش میانجی در بحران میان تایلند و کامبوج ابراز کرده‌اند.

تایلند: آمریکا، چین و مالزی مایل به میانجی‌گری میان ما و کامبوج هستند

پونگ‌تام، نخست‌وزیر موقت تایلند روز دوشنبه 28 ژوئیه اعلام کرد که ایالات متحده، چین و مالزی تمایل خود را برای ایفای نقش میانجی در بحران میان تایلند و کامبوج ابراز کرده‌اند، چرا که هیچ‌یک از این کشورها خواهان مشاهده درگیری‌های خشونت‌آمیز نیستند.

جیرا‌یو، سخنگوی دفتر نخست‌وزیری تایلند روز گذشته اعلام کرده بود که بنا بر دعوت انور ابراهیم، نخست‌وزیر مالزی، پونگ‌تام، نخست وزیر موقت روز دوشنبه صبح در رأس هیأتی به مالزی سفر خواهد کرد تا راهکارهای صلح برای منطقه را بررسی کند.

از سوی دیگر، نخست‌وزیر کامبوج، «هون مانه»، شامگاه گذشته در پیامی در شبکه‌های اجتماعی نوشت که او نیز هیأتی را برای شرکت در نشستی درباره بحران مرزی کامبوج و تایلند به مالزی اعزام خواهد کرد.

هون مانه در این پیام خاطرنشان کرد که این نشست با موافقت رهبران دو کشور برگزار می‌شود و هدف آن «دستیابی به آتش‌بس فوری» است. او همچنین از انور ابراهیم بابت ابتکار، هماهنگی و میزبانی این نشست ویژه تشکر کرد.

در همین حال، وزارت خارجه ایالات متحده نیز شامگاه یکشنبه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که دیپلمات‌های آمریکایی در مالزی حضور دارند تا به تلاش‌ها برای برقراری صلح میان کامبوج و تایلند کمک کنند.

انتهای پیام/

 
ارسال نظر
تازه ها