25/شهريور/1404
|
13:36

برگزاری انجمن همکاری‌های رسانه‌ای «یک کمربند یک جاده» ۲۰۲۵ در چین

انجمن همکاری رسانه‌ای «یک کمربند یک جاده» ۲۰۲۵ روز ۱۶ سپتامبر در استان یون‌نان چین با حضور بیش از ۲۰۰ نماینده خارجی از ۸۷ کشور و همچنین سازمان‌های بین‌المللی و منطقه‌ای و ۱۶۵ رسانه و نهاد برگزار شد.
- اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، انجمن همکاری رسانه‌ای «یک کمربند یک جاده» 2025 روز 25 شهریور در شهر کونمینگ استان یون‌نان برگزار شد. 

به گفته مسئول ارشد برگزاری این رویداد، از زمان طرح ابتکار بزرگ «یک کمربند یک جاده» توسط رئیس‌جمهور شی جین‌پینگ در سال 2013، این ابتکار دستاوردهای فراوانی به همراه داشته و به محصول عمومی بین‌المللی محبوب و پلتفرمی مهم برای همکاری جهانی تبدیل شده است.

اخیراً نیز شی جین پینگ در نشست «سازمان همکاری های شانگهای پلاس» ابتکار حکمرانی جهانی را مطرح کرد که سهمی از خرد و راهکارهای چین برای ساخت نظام حکمرانی جهانی عادلانه‌تر و منطقی‌تر ارائه داده و همچنین فضای توسعه‌ای جدید و بزرگ‌تری را برای پیشبرد باکیفیت ابتکار «یک کمربند-یک جاده» گشوده است.

شی خواستار مقابله اعضای سازمان همکاری‌های شانگهای با تقابل بلوکی شد

میهمانان حاضر در این رویداد سالانه تأکید کردند که رسانه‌های کشورهای مختلف باید همکاری‌ها را بیش از پیش تعمیق بخشند. همچنین در این نشست تأکید شد تا اعضای این انجمن به عنوان عمل‌کننده و ترویج‌دهنده روح جاده ابریشم، فعالانه برای ترویج‌ دیدگاه تمدنی برابر، متقابل، گفت‌وگومحور و فراگیر تلاش کنند.

علاوه بر این اعضای حاضر اعلام کردند که  از طریق گزارش‌های عمیق از تجارب زنده در ساخت مشترک «یک کمربند-یک جاده» ثبت‌کننده و روایت‌گر دستاوردهای توسعه این ابتکار شوند و همچنین مشارکت‌کننده و پیش‌برنده تبادلات تمدنی، با آثار خبری باکیفیت برای افزایش درک متقابل، از میان بردن موانع و هم‌افزایی جمعی، تا بنیان‌های ساخت جامعه بشری با سرنوشت مشترک مستحکم‌تر گردد.

این انجمن به میزبانی مشترک روزنامه پیپلز دیلی، کمیته استانی حزب کمونیست یون‌نان و دولت استانی یون‌نان برگزار شد و با شعار «اشتراک مسئولیت رسانه‌ها، ترویج تبادل تمدن‌ها» جریان یافت.

برنامه‌های آن شامل مراسم افتتاحیه، نشست اصلی، گفت‌وگوی همکاری رسانه‌ای «یک کمربند-یک جاده»، چند نشست فرعی، مراسم دومین دوره جایزه بین‌المللی ارتباطات «جایزه جاده ابریشم»، سمینار همکاری رسانه‌ای آسه‌آن و چین-ژاپن-کره (10+3) و دیگر بخش‌ها بود.

پس از این نشست، مهمانان رسانه‌ای داخلی و خارجی در یون‌نان و چند استان، منطقه و شهر دیگر به مصاحبه‌های مشترک خواهند پرداخت.

انجمن همکاری رسانه‌ای «یک کمربند-یک جاده» که از سال 2014 تأسیس شده، تاکنون 9 بار با موفقیت برگزار شده است. بیش از هزار نماینده رسانه‌ای خارجی و نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی و منطقه‌ای از بیش از 100 کشور و منطقه در آن شرکت کرده‌اند و با تمرکز و اتحاد، توسعه باکیفیت ساخت مشترک «یک کمربند-یک جاده» را پیش برده‌اند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
تازه ها