26/شهريور/1404
|
16:39

ساخت بزرگترین مدرسه دینی در شمال افغانستان با حمایت مالی ازبکستان

دفتر والی بلخ در شمال افغانستان اعلام کرد که با حمایت مالی ازبکستان، بزرگترین مدرسه دینی در شهر مزارشریف ساخته می‌شود و بخش نخست این پروژه در حال تکمیل است.

ساخت بزرگترین مدرسه دینی در شمال افغانستان با حمایت مالی ازبکستان

دفتر والی حکومت طالبان در بلخ، اظهار داشت که ازبکستان با سرمایه‌گذاری 6 میلیون دلاری، بزرگترین مدرسه دینی را در شهر مزارشریف می‌سازد. این پروژه در چهار بخش طراحی شده و بخش نخست آن هم‌اکنون در حال تکمیل است.

این درحالی است که «عبدالغنی برادر» معاون اقتصادی نخست وزیر حکومت طالبان نیز هفته جاری از روند کار این پروژه بازدید کرد و بر پیشرفت آن نظارت داشت.

کشور افغانستان , طالبان ,

حکومت طالبان از زمان بازگشت به قدرت بر گسترش مدارس دینی و جهادی تمرکز کرده‌اند. وزارت معارف افغانستان اعلام کرده که طی سه سال گذشته حدود 23 هزار مرکز آموزش اسلامی در افغانستان ساخته شده و بیش از 300 هزار دانش‌آموز در این مراکز جذب شده‌اند.

وزیر معارف حکومت طالبان نیز پیش از این در سفر به هرات و در دیدار با علما گفته بود که ایجاد مدارس دینی از اولویت‌های اساسی در افغانستان است.

پیش‌تر، «شوکت میرضیایف» رئیس‌جمهور ازبکستان نیز تاکید کرده بود که رویکرد کشورش درباره افغانستان همواره مبتنی بر واقعیت‌های موجود و نگاهی استراتژیک به آینده بوده است.

وی در گفتگو با یورونیوز تصریح کرده بود بسیاری از منتقدان اولیه این سیاست ازبکستان، اکنون به درستی آن اذعان می‌کنند.

انتهای پیام/

 
ارسال نظر
تازه ها