22/مهر/1404
|
11:41

یمن: تا آخرین نفس کنار فلسطین هستیم

وزیر دفاع و رئیس ستاد مشترک یمن در بیانیه ای مشترک با تبریک به عبدالملک بدرالدین الحوثی به مناسبت شصت و دومین سالروز انقلاب 14 اکتبر تاکید کردند: نیروهای مسلح یمن بر موضع ثابت خود در حمایت از ملت فلسطین تاکید می کند.

یمن: تا آخرین نفس کنار فلسطین هستیم

این بیانیه افزود: برادران فلسطینی خود را رها نخواهیم کرد و تا آخرین نفس، پشتیبان آنها در مبارزه عادلانه شان خواهیم ماند.

وزیر دفاع و رئیس ستاد مشترک یمن در اشاره ضمنی به فریبکاری غرب در زمینه صلح هشدار دادند: به قدرت های استعماری و نوکرانشان نسبت به هرگونه توطئه یا تلاش برای از بین بردن فرصت‌های صلح عادلانه و جامع هشدار می‌دهیم. ملت ما دهه ها تلاش کرد تا اشغالگر انگلیسی را اخراج کرد و اکنون نیز قادر است توطئه های جدید را ریشه کن کند. واکنش ما به توطئه های دشمنان، دردآور و درهم کوبنده خواهد بود و بلاهایی را متحمل خواهند شد که بر سر پیشینیان آنها هم آمد.

این بیانیه افزود: دشمن، جز زبان زور را نمی فهمد و ما در استفاده از همه توان نظامی خود برای مقابله با تجاوز، تردید نخواهیم کرد.

برآوردها حاکی است که یمن در 2 سال جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه از 1835 موشک (بالستیک، کروز، مافوق صوت)، پهپادها و شناورهای جنگی علیه اشغالگران و در حمایت از ملت فلسطین استفاده کرد.

انتهای پیام/

 
 
ارسال نظر
تازه ها