|
معاون فنی اداره کل محیط زیست کردستان هشدار داد
پارک جنگلی آبیدر در معرض آتشسوزی
معاون فنی اداره کل محیط زیست کردستان عنوان کرد: شرایط و امکان برای وقوع آتشسوزی در پارک جنگلی آبیدر سنندج از ۱۵ خردادماه به بعد فراهم میشود و به همین دلیل باید هماهنگی صورت گیرد. به گزارش مهر، طیب محمودی در جلسه پیشگیری و مقابله با آتشسوزی آبیدر که در سالن جلسات شورای اسلامی شهر سنندج تشکیل شد، گفت: آتشسوزی زمانی ایجاد میشود که مثلث آتش (سوخت، اکسیژن و حرارت) در محیط وجود داشته باشد. وی عنوان کرد: براساس بررسیهای انجام شده و نتایج دادهها، از ۱۵ خردادماه به بعد شرایط آتشسوزی در پارک جنگلی آبیدر فراهم میشود البته این امر تنها مختص آبیدر نیست و برای مراتع و جنگلهای واقع در دیگر شهرهای استان هم صدق میکند. وی اظهار داشت: ۶۱ درصد آتشسوزیهای مراتع و جنگلهای استان در ساعت ۱۲ ظهر تا ۶ بعدازظهر و ۴۶ درصد آتشسوزیها هم در روزهای تعطیل روی داده است. معاون فنی اداره کل محیط زیست کردستان ادامه داد: بهترین راهحل برای پیشگیری یا اقدام سریع برای اطفای حریق در آبیدر این است که ادارات و ارگانهای ذیربط و درگیر با این مساله تیم کشیک و همچنین تیم واکنش سریع اطفای حریق تشکیل دهند. محمودی یکی دیگر از اقدامات برای پیشگیری از آتشسوزی در آبیدر را چیدن علوفه در این منطقه خواند و اظهار داشت: از نظر علمی بهترین حالت این است که با توجه به شیب منطقه به فاصلهای مشخص علوفهها درو شود که با این اقدام در صورت آتشسوزی سطح آن گسترده نخواهد بود. معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان هم در این جلسه با اشاره به اینکه عرصه پارک جنگلی آبیدر ۱۵۵۰ هکتار است، گفت: پیشبینی شده در ۸۴۰ هکتار آن جنگلکاری شود که تاکنون در بیش از ۴۰۰ هکتار آن انجام شده است. محمدناصر محمدی بیان کرد: از زمانی که پارک جنگلی آبیدر به شهرداری سپرده شده است نتوانسته به صورت شایسته از آن حفاظت و نگهداری کند. وی عنوان کرد: در دورهای که منابع طبیعی متولی نگهداری و حفاظت آّبیدر بود، ۳۰ کارگر مشغول حراست از این منطقه بودند. وی با بیان اینکه ۸۰ درصد عرصههای استان مستعد آتشسوزی است، بیان کرد: برای پیشگیری از آتشسوزی آبیدر نیاز است بار دیگر آتشبرها را در این منطقه احیا کنیم. معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان ادامه داد: نباید به فکر جادهسازی در آبیدر بود، چراکه بافت خاک این منطقه آواری و لغزشی است و عملا چنین کاری امکانپذیر نیست. محمدی افزود: متاسفانه گاهی سخنانی از سوی عدهای برای ممانعت از آتشسوزی آبیدر همچون کشت گونههای مقاوم به آتش مطرح میشود که پایه و اساس علمی ندارد.
تعیین مدیریت واحد برای آبیدر امری ضروری است
مدیرعامل کانون کوهنوردان استان کردستان هم در این جلسه گفت: نبود ثبات مدیریتی در مجموعه مدیریت بحران بویژه برای آبیدر باعث تشدید آتشسوزی و خسارات ناشی از آن در چند سال اخیر شده است. صلاح حقیقیان بیان کرد: در زمان وقوع آتشسوزی در آبیدر هم، مسؤولان دستگاههای مرتبط زمانی که در محل حادثه حضور پیدا میکنند به جای اینکه به فکر کنترل آتش باشند مشغول بازخواست همدیگر میشوند. وی تعیین مدیریت واحد برای آبیدر را امری ضروری خواند و افزود: سال گذشته بعد از وقوع آتشسوزی آبیدر، طرح زونبندی آبیدر مطرح و تصویب شد ولی این مبحث تاکنون رها شده و عملی نشده است. وی ادامه داد: قرار بود آتشنشانی هم تانکر حاوی آب را در مناطق مستعد آتشسوزی در آبیدر مستقر کند تا در صورت وقوع آتشسوزی به سرعت وارد عمل شوند که چنین اقدامی هم صورت نگرفته است.
ارسال به دوستان
اظهارات دولتیها علیه دولت متزلزل
میکائیل دیانی: پس از آنکه سیف در مصاحبه با بلومبرگ گفت «عایدی ایران از برجام، تقریبا هیچ بوده است» برخی صاحبنظران دولت را به 2 مقطع «پیشاسیف» و «پساسیف» تقسیم کردند و گفته شد دولت مانند زمینی است که گسلهایش فعال شده و از این به بعد باید هر روز شاهد تکانهای جدید باشد که بهواسطه واقعگوییهای دروندولتی، روحانی و همراهانش را به چالش میکشد و اساسا دولت از این پس به «دولت متزلزل» تبدیل خواهد شد.
حالا اما لرزههای دیگری برای دولت بهوقوع پیوسته که هر آنچه را دولت با برساختهای رسانهای از خود به نمایش گذاشته بود به چالش میکشد و واقعیت دولت را عیان میکند. اگرچه روحانی از سال 93 اعلام کرده بود از رکود خارج شدیم و نامه 4 وزیر روحانی، این ادعای وی را نقض کرد و فضای واقعی را به تصویر کشید، مصاحبه اخیر وزیر محترم اقتصاد آب سردی بر هر آنچه به عنوان تلاش دولت در جهت رفع مشکلات اقتصادی و اشتغال در رسانههای حامی دولت ساخته شده بود، ریخت. طیبنیا گفته است: «در حال حاضر سطح تولید کشور از بالاترین دوران یعنی سال 90 پایینتر است که دلیل آن رکود است؛ تلاش ما این است به تولید سال 90 و 91 برسیم و بعد از آن در یک مسیر با افزایش تولید حرکت کنیم».
این واقعیت در حالی بیان میشود که بسیاری از ظرفیتهای اقتصادی موجود ما در حال تعطیل شدن است و بهجای آن محصولات وارداتی جایگزین میشود، محصولاتی که در داخل نیز ظرفیت تولید آنها به راحتی وجود دارد، از جمله واگنهای ریلی که اخیرا رسانهای شد. گمرک چین، روایت کرده صادرات خودرو و واگن این کشور به ایران در سال گذشته رشدی ۱۱۵ درصدی را به ثبت رسانده است. به بیان سادهتر جمهوری خلق چین سال ۲۰۱۳ میلادی بالغ بر ۴۷۳ میلیون دلار وسایل نقلیه موتوری، خودرو و واگن به ایران صادر کرده که این رقم سال ۲۰۱۴ با رشدی ۱۱۵ درصدی به یک میلیارد و ۱۹ میلیون دلار رسیده است و این در حالی است که 4 شرکت اصلی واگنسازی کشور تعطیل شده است.
البته این آمار را در حالت ماکروسکوپیک هم میتوان مشاهده کرد؛ طبق آن واردات دولت یازدهم تنها از کشور چین 2 برابر شده است و باز این را میتوان در کنار 20 میلیارد دلار کالایی گذاشت که به صورت قاچاق وارد ایران میشود که اگر همین میزان صرف ایجاد شغل و حمایت از تولید در کشور شود، میتوان شاهد بهبود شرایط اقتصادی و خارج شدن از رکود بود.
این اظهارنظر طیبنیا با کنفرانس خبری اخیر جابریانصاری، سخنگوی وزارت امور خارجه دولت یازدهم، تزلزل دولت را تکمیل کرد. سخنگوی وزارت امور خارجه اذعان کرد برجام ضمانت اجرایی ندارد(!) و این یعنی هر آنچه طی 2 سال از برجام در اذهان ساخته شده سرابی بیش نبوده است.
جامعهشناسان پیشبینی کرده بودند دولت که همه چیز را موکول به برجام کرده، در پسابرجام که دیگر هیچ بهانهای برای رفع مشکلات ندارد، کمکم ناکارآمدیهای خود را به نمایش خواهد گذاشت و این گزارههایی که امروز از سیف، طیبنیا و دیگران بیان میشود همان خود واقعی دولتی است که ایده مدیریتیاش کارآمدی لازم را برای اداره کشور ندارد.
دولت متزلزل روحانی اما هر روز شکافهایش بیشتر هم میشود و روحانی خود نیز به این تعمیق شکافها کمک میکند. ایده دولت برای اداره کشور با خود 3 شکاف «استقلال-توسعه»،
«عدالت-توسعه» و «توده- نخبه» را به همراه داشت که دولت باید برای ادامه کار آنها را مدیریت میکرد اما رفتن با تویوتای چندصد میلیونی ژاپنی وسط کارخانه «مپنا» و در میان کارگران خسته و ناراضی از وضعیت اقتصادی شکاف «عدالت ـ توسعه» و «توده- نخبه» را بیشتر کرد. در جایی خواندم که نوشته بود «تبعیض از تحریم دردناکتر است» و برای مردمی که در تحریم اقتصادی به سر میبرند، قطعا دردناکتر است که بفهمند مدیران دولت که مادام از نداشتن پول و اقدام و عمل برای اقتصاد مقاومتی دم میزنند برای خود حقوق 80 میلیونی رد میکنند و این فاصله هر روز عمیقتر میشود و برای جامعهای که «اعتراض» جزئی از ساخت اجتماعی آن است این واقعیتها جرقههای پرقدرتی برای بروز و ظهور است. مسیر طی شده توسط دولت که باعث شد حتی حضرت آیتاللهالعظمی جوادیآملی لب به شکایت بگشاید و بگوید: «در غیرت باید 3 عنصر جمع شود تا آن را بسازند؛ عنصر اول «غیرزدایی» است به این معنا که اجازه ندهیم بیگانه نفوذ کند و خودمان هم در کار دیگران تجسس نکنیم و کسی که بیگانه را راه میدهد «دیوث سیاسی» است. بیگانه را در حریم خود راه دادن و وارد حریم غیر شدن با غیرت سازگار نیست...» شکاف «استقلال-توسعه» را در بالاترین سطح خود به نمایش گذاشت.
و همه اینها در حالی است که طرف دیگر برجام خوشحال است که هم جلوی پیشرفت هستهای را گرفته و هم اشتباهات محاسباتی دولتمردان باعث شده سال گذشته ذخایر ارزی ایران ۱۵ میلیارد دلار آب رود، واردات 5/18 میلیارد دلار افزایش و صادرات 5/7 میلیارد دلار کاهش یابد.
دولت از امروز تا خرداد 96 روند نزولی خود را شروع میکند و هر روز واقعیتهایش مشخصتر و ناکارآمدیهایش ملموستر میشود و این ظرفیت منفی تا حدی بالا میرود که دولت در دوگانه «روحانی» و «نه به روحانی» قرار میگیرد. جامعه امروز یک مقایسه بین دو جنس دولت صورت میدهد؛ واقعیتی که رسانه از دولت ساخته و واقعیتی که بهصورت ملموس از دولت درک میشود و این مسیری که دولت متزلزل روحانی طی میکند هر روز غلبه واقعیتهای ملموس روحانی را بیشتر میکند، چرا که وقتی امر دایر شد بین «حفظ وضع موجود» و «تغییر وضع موجود» یا دستکم «اعتراض به وضع موجود»، جامعه با ویژگیهای دولت یازدهم به اعتراض واکنش مثبتتری نشان میدهد.
ارسال به دوستان
رسوایی پسابرجام!
حسین قدیانی: اعتراف وندی شرمن مبنی بر اینکه «حتی در صورت شکست مذاکرات، گزینه نظامی در دستور کار نبود» یک دلیل واضح بیشتر ندارد که آن را هم خود این «روباه نقرهای» در نهایت اختصار توضیح میدهد؛ «استفاده از گزینه نظامی، مشکلات آمریکا را بیشتر میکرد». لذا هر چند از قبل معلوم بود ادعای اوباما درباره روی میز بودن گزینه نظامی، لافی بیش نیست لیکن این «اعتراف تاریخی» بیش از پیش لاف بودن آن ادعا را مشخص کرد. ایضا لاف بودن ادعای دیگری را که نه دشمن، بلکه دشمندوستان علیالدوام در تنور آن میدمند؛ «اگر برجام نبود، حمله آمریکا به ایران حتمی بود»! بندگان کدخدا برای «برجام بیدستاورد» این دروغ بزرگ را نگویند، دیگر چه بگویند؟! واقعیت اما آن است که برجام هرگز مانعی برای حمله فرضی شیطان بزرگ به ما نبوده. نوشتم «فرضی» برای آنکه اساسا قرار بر حملهای نبوده! صدالبته استفاده از گزینه نظامی علیه ایران، خواب هر روزه یانکیهاست اما با خواب و رویا که قرار و مدار حاصل نمیشود! آمریکا اگر توانش را میداشت و اگر مقرون به صرفه میدید، یک ثانیه در حمله نظامی به ایران تردید نمیکرد. اینکه شرمن میگوید، یک ترجمه دیگرش هم میشود این؛ «اگر استفاده از گزینه نظامی، کاهنده مشکلات آمریکا بود و نفعی در پی میداشت، حتما به ایران حمله میکردیم»! این همه نشان میدهد برجام اگرچه در افزایش طول عمر، قد، قطر بازو، میزان بینایی و کاهش خطر ابتلای ایرانیان به آرتروز ناحیه گردن، ایضا بهتر شدن سیستم ABS پراید بسیار مؤثر است(!) لیکن هرگز نمیتواند اندک منتی بر سر امنیت این مرز و بوم بگذارد. به این مهم، هم میتوان از زاویه یک عقل سلیم پی برد، هم از دریچه اعتراف وندی شرمنی که طرف مذاکره آقایان بوده و ابواب جمعی همان پرزیدنت مبادی ادب و هوش! براستی چیست برجام؟! هیچ الا آنکه قرون ماضی، شیخ اجل در نهایت زیبایی شرحش داد؛ «دشمن چو از همه حیلتی فروماند، سلسله دوستی بجنباند. پس آنگاه به دوستی کارها کند که هیچ دشمن نتواند». برجام یعنی همین! و دقیقا یعنی همین! حقا که باید دید یانکیها در ورای جنگ فرضی با ایران دنبال چه امتیازاتی بودند که مثلا از ما بگیرند؟! آیا جز این است که برجام، همه آن امتیازات را به دشمن ارزانی داشته، آنهم بدون آنکه خصم قدارهبند را به زحمت استفاده از گزینه نظامی بیندازد؟! قطع به یقین و با توجه به مشکلات روزافزون کاخ سفید که خیلی نمیتوانست دنبال حمله نظامی حداکثری به ایران- نیز اهداف حداکثری از این حمله- باشد، استفاده از گزینه نظامی، تنها میتوانست مثلا منجر به ویرانی فلان تأسیسات هستهای ما بشود با این هدف که فلان بخش هستهای تعطیل و بهمان بخش هستهای تعلیق شود و در عین حال، تحریمها هم کماکان ادامه داشته باشد! آیا برجام، همین را به دشمن ارزانی نداشته؟! که دولت محترم برود با دست خودش در صنعت هستهای را گل بگیرد، سیمان بگیرد؛ در عوض، تحریمها هم به قوت خود باقی مانده باشد هیچ، هر چند روز در میان، شاهد تحریمی جدید باشیم، به بهانهای جدید! این هم هیچ! حضرت کدخدا، همان کدخدایی که مدعی بودند باید به جای اروپاییها برویم با خود آمریکا مذاکره کنیم تا هم تحریم برداشته شود، هم بسیاری مشکلات حل شود، چنان وقیح و پررو شده که یک روز علیه DNA خون ایرانیها حرف خارج از قاعده میزند، یک روز علیه خلیجفارس و حضور جگرگوشههای وطن در خلیج خودمان و سرزمین خودمان، یک روز علیه توان موشکیمان و هر روز علیه امری و نکتهای، گو اینکه برجام، این توهم را و شاید این تصور را در ذهن دشمن پدید آورده که با دولت زمان قاجار طرف است! لیکن این هم هیچ! چه کنیم با این یکی که برمیدارد و در روشنترین روز ممکن،
2 میلیارد دلار از اموال ایران و ایرانیان را مصادره میکند، آنهم در دوره برجام و پسابرجام! در دورهای که قرار بود دشمن، خیر سرش برخورد محترمانهای با ما داشته باشد! و چقدر هم محترمانه! آنقدر که حتی صدای آقایان روحانی و ظریف را هم بلند کند لااقل درباره همین مصادره! که یکیشان از این کار یانکیها با عنوان «راهزنی بینالمللی» یاد کند و آن دیگری «دزدی خیابانی»! دوره برجام و دزدی خیابانی؟! دوره پسابرجام و راهزنی بینالمللی؟! یعنی فقط یک لاف گزاف بود آن همه ادعا که اگر ما با خود آمریکاییها وارد مذاکره شویم، ال میشود و بل میشود؟! این هم اخبار دوره آن مذاکره! و اخبار دوره آن پسامذاکره! برجام! و پسابرجام! و آنوقت شگفتا از آقای رفسنجانی که اخیرا مدعی شدند؛ «اگر دولت دستاوردهای برجام را بگوید، منتقدان پیش خانوادههای خود شرمنده میشوند»! من البته کاری با ایشان ندارم، چرا که مدتهاست بنای خود را بر فرار از منطق گذاشته! سوالم از شما مخاطبان آشناست! دستاورد برجام مبنی بر همین «راهزنی بینالمللی» یا «دزدی خیابانی» چه واکنشی را باید در حضرات برانگیزد؟! این وسط، یک جو اگر غیرت و عرق ملی در کار بود، حکم به چه واکنشی میداد؟! فقط و فقط شکایت به فلان دادگاه که در اغلب موارد، معلوم شده ریزهخوار و جیرهخوار همین یانکیهاست یا اقدامی در مقام عمل؟! و لااقل در حداقل تناسب با آنچه خود آقایان از آن با عنوان «دزدی خیابانی و راهزنی بینالمللی» یاد کردهاند؟! اقدامی عاجل و قاطع که متوقف کند دستبرد دشمن را. آن واکنش میتواند به از سرگیری فعالیت فلان سایت هستهای باشد یا حتی کلید زدن ساخت یک نیروگاه جدید یا چه میدانم! خیلی واکنشهای دیگر. باورم هست دشمن را اگر عنداللزوم تنبیه نکنی، سیلی دیگری از او خواهی خورد! مصادره صورت گرفته، آنهم در دوره برجام و پسابرجام، آنهم با آنهمه وعده و وعید، فراتر از آنکه «نقض برجام» باشد، «رسوایی برجام» است! رسوایی برای آمریکا و البته رسوایی برای بعضیها در داخل، اگر که در فقدان یک جو غیرت، فقط بسنده کنند به مشتی حرف!
***
راستش عجیب ذهنم درگیر این رزمندگان مدافع حرم است! این دوستان، این شهدا، این جگرگوشهها، واقعیت آن است که هم مایه امنیت ما هستند، هم مایه افتخار و آبروی ما! گاهی نگاه میکنم به سن و سال این شهدای مدافع حرم، از زنده بودن خودم خجالت میکشم! چه بود واقعا سهم ایشان از زندگی؟! جز مشتی طعنه و کنایه؟! هیهات! این دردانههای نازنین، از بسیجی بودن فقط ریش گذاشتنش را بلد نبودند! این را هم بلد بودند که چگونه پستترین اشقیای تمام تاریخ را در همان بیرون مرزها نگه دارند، بلکه خاک مقدس وطن، آلوده به وجود حرامیان نشود! این را هم بلد بودند که چگونه با دختری خردسال و شیرینزبان وداع کنند، وقتی پای جهاد با دشمن یعنی هدفی والاتر در میان است! این را هم بلد بودند که تهمتباران شوند اما هیچ نگویند و نه با زبان، بلکه با خون سرخ و مطهر خود، از خویشتن دفاع کنند! اینک سالها بعد از جنگ، دنیا دید و فهمید که نسل بسیجی هرگز منقرض نشده است! و راه و رسم شهادت هرگز کورشدنی نیست! سابقه جنگ بسیجیان نسل من، هرگز محدود به خاکی شدن چفیه در سرزمین راهیان نور نمیشود! دوره زخم زبان گذشت بچهها! برای شما دیگر این دوره تمام شد! و ثبت شد بر جریده تاریخ این مملکت، شهادت شما عزیزان در جبهه خانطومان! جنگ در جایی که وطن نیست، برای آنکه جنگ در جایی که وطن هست، رخ ندهد! ملیگراها باید ملیگرایی را در مکتب همین شهدا بیاموزند! تا در این مملکت، بسیجی هست، باید هم دشمن اعتراف کند به عجز خود! گذشت دورهای که مثل این روزها، مثل این روزهای سرشار از عطر «الی بیتالمقدس» بسیجی مشغول جنگ در جادههای منتهی به خرمشهر باشد! اگر بسیجی در مسجد جامع خرمشهر نماز خواند، در قدس شریف هم میخواند! بابت تربیت چنین بسیجیانی، درود خداوند بر تو ای فرمانده کل قوا! الحق که امام عاشوراییانی...
ارسال به دوستان
برگزاری جلسه تسهیل رفع موانع تولید در هرمزگان
چهلوهفتمین جلسه کمیته کارشناسی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان هرمزگان به ریاست رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان و با حضور اعضای کارگروه و مدیران بانکهای عامل و واحدهای مشکلدار برگزار شد. خلیل قاسمی با اظهار اینکه این جلسات به صورت مستمر برگزار میشود و مشکلات واحدهای صنعتی مورد بررسی قرار میگیرد، افزود: راهاندازی صنایع تولیدی و صنعتی استان که مشکلات عدیدهای اعم از تسهیلات و معوقه آن، برق، آب، گاز و... دارند، مهمترین راه برای ایجاد اشتغال، کاهش بیکاری و توسعه استان است. رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان حفظ عملکرد و ارتقای میزان تولید و راهاندازی واحدهای تولیدی مشکلدار را از اهم موارد این کارگروه دانست و افزود: ما مسؤولان تمام تلاش خود را در راستای رفع مشکلات واحدهای تولیدی استان باید به کار گیریم، تا با رونق صنعت و تولید در استان، کسب و کار مردم این استان نیز رونق بگیرد. وی ضمن اشاره به اهمیت صنعت صیادی عنوان کرد: مشکلاتی از جمله امنیت صیادی در آبهای دور، گران بودن ادوات صیادی و... موجب عدم توانایی صیادان در بازپرداخت تسهیلات بانکی میشود. ارسال به دوستان
آذربایجان غربی
تولید 28 هزار تن شیر در نقده
مدیر جهاد کشاورزی نقده گفت: سال گذشته 28 هزار تن شیر در نقده تولید شده است. ناصر قرهپاپاق در گفتوگو با فارس در ارومیه، اظهار داشت: شهرستان نقده در تولید انواع فرآورده خام دامی یکی از شهرهای مهم آذربایجان غربی است به طوری که سال گذشته 28 هزار تن شیر در این شهرستان تولید شده بود. وی با بیان اینکه این شهرستان در تولید گوشت نیز یکی از شهرستانهای موفق استان است، تصریح کرد: تولید 4 هزار تن گوشت قرمز و 10 هزار تن ماهی طی سال گذشته در شهرستان نقده محقق شده است. مدیر جهاد کشاورزی نقده با اشاره به سایر فرآوردههای تولیدی این شهرستان، از تولید 328 تن عسل خبر داد و اذعان داشت: با توجه به برنامهریزی به عمل آمده، پیشبینی میشود امسال نیز در این زمینه به توفیق برسیم. این مسؤول با اشاره به وضعیت دریاچه ارومیه و قرارگیری شهرستان نقده در بخش جنوبی دریاچه ارومیه، ادامه داد: در این باره تلاش شده در بخش کشاورزی میزان مصرف آب را کاهش دهیم.
5 مدرسه سلماس نوسازی میشود
مدیر آموزشوپرورش سلماس گفت: 5 مدرسه فرسوده سلماس نوسازی میشود. به گزارش فارس از سلماس، رسول موسیزاده در جلسه شورای آموزشوپرورش این شهرستان اظهار داشت: بازسازی و نوسازی مدارس فرسوده یکی از مهمترین برنامههای آموزشوپرورش در بحث فضای آموزشی است. وی با بیان اینکه یک چهارم مدارس سلماس فرسوده است و نیاز به بازسازی دارد، تصریح کرد: تلاش میشود با جذب اعتبارات ویژهای نسبت به نوسازی این مدارس در شهرستان سلماس اقدام شود. مدیر آموزشوپرورش سلماس با بیان اینکه در این باره نیازمند کمکهای خیرین مدرسهساز نیز هستیم، اذعان داشت: تاکنون خیرین مدرسهساز سلماس در نوسازی مدارس و ایجاد فضای آموزشی جدید کمک حال خوبی برای آموزشوپرورش بودند. این مسؤول با بیان اینکه امسال 5 مدرسه شهرستان سلماس نوسازی خواهد شد، ادامه داد: در این زمینه علاوه بر اعتبارات دولتی از توان خیرین مدرسهساز شهرستان سلماس نیز کمک گرفته شده است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|