|
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
تقویم امروز
امضای معاهده ننگین تقسیم ایران بین روسیه و انگلیس در عهد «محمدعلیشاه قاجار» - 1286 ش
قتل «میرزا علیاصغرخان اتابکاعظم» صدراعظم منفور و مستبد دوران مشروطیت - 1286 ش
ارتحال عالم و عارف ربانی آیتالله «شیخ حسنعلی نخودکیاصفهانی(ره)» - 1321 ش
انفجار دفتر نخستوزیری توسط منافقین و شهادت مظلومانه «رجایی» و «باهنر» - 1360 ش
آغاز دوره جدید جنگهای ایران و عثمانی در زمان سلطنت «محمدشاه قاجار» - 1258 ق
درگذشت «محمد نجیب» نخستین رئیسجمهور مصر - 1984م
آزمایش پنهانی نخستین بمب هستهای اتحاد جماهیر شوروی - 1949م
تولد «جان لاک» فیلسوف انگلیسی و معمار فلسفه حکومت دموکراسی - 1632م
تولد «موریس مترلینگ» نویسنده و فیلسوف معروف بلژیکی - 1862م
ارسال به دوستان
واریز مطالبات گندمکاران تا پایان شهریور
مدیرعامل بانک کشاورزی با بیان اینکه خرید گندم تاکنون به حدود 1/11 میلیون تن رسیده، ارزش گندم خریداری شده را ۱۴ هزار میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: مطالبات کشاورزان تا پایان شهریور تسویه میشود. مرتضی شهیدزاده اظهار داشت: تاکنون حدود ۶ هزار میلیارد تومان از مطالبات کشاورزان پرداخت شده، ضمن اینکه قرار است ۲ هزار و ۹۵۰ میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران از محل عرضه اوراق سلف موازی در بازار سرمایه تامین شود. وی با بیان اینکه مابقی مطالبات کشاورزان از محل فروش گندم تامین خواهد شد، افزود: تا پایان شهریورماه مطالبات کشاورزان تسویه میشود. پیشبینی ما برای خرید گندم در سال جاری حدود ۹ میلیون تن بود که تاکنون میزان خرید نزدیک به ۲ میلیون تن فراتر رفته است. شهیدزاده با اعلام اینکه ۸۰ درصد خسارتهای وارد شده به کشاورزان در سال ۹۴، به آنان پرداخت شده است، گفت: ۲۰ درصد باقیمانده نیز تا آبانماه امسال پرداخت خواهد شد. شهیدزاده با اشاره به اینکه بخش کشاورزی بالاترین رشد را در اقتصاد کشور داشته است، گفت: در راستای تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی، ما با تامین منابع مالی بخش کشاورزی تمام تلاش خود را برای افزایش بهرهوری منابع ملی به کار بستیم. مدیرعامل بانک کشاورزی افزود: یکی از اهداف ما در این زمینه، توسعه کشت گلخانههاست. حدود یکهزار و ۸۰۰ هکتار در طرح توسعه گلخانهها برای سال جاری هدفگذاری شده که تاکنون بیش از ۳۰۰ هزار هکتار آن اجرایی شده است. وی به افزایش ظرفیت تولید آبزیان به روش پرورش ماهی در قفس اشاره کرد و اظهار داشت: برای امسال در این زمینه حدود ۲۰ هزار تن پرورش ماهی در قفس هدفگذاری شده که تاکنون ۱۰ هزار تن آن را اجرایی کردهایم و امیدواریم تا آذرماه باقی نیز عملیاتی شود.
ارسال به دوستان
انحصار در فروشهای اعتباری خودروسازان
خودرو باز هم گران شد
گروه اقتصادی: طرحهای ویژه فروش برای برخی مدلها در حالی آغاز شده که خودروهای پرتقاضا و دارای حاشیه بازار در این طرحها جایی ندارند؛ گویا خودروسازان سود خود را از حاشیه بازار میبرند.
به گزارش مهر، اگرچه خودروسازان میگویند همیشه در کنار قیمتی که برای محصولاتشان تعیین میکنند، شرایط بازار و مصرفکنندگان را نیز در نظر میگیرند اما چند وقتی است قیمت خودرو بر مدار گرانی قرار گرفته و خودروسازان تصمیم گرفتهاند بیاعتنا نسبت به آنچه در بازار میگذرد، قیمتها را بالا ببرند. اکنون قیمت کارخانهای برخی مدلهای خودرو گران شده و به تبع آن، بازار هم با اندکی اختلاف نسبت به این نرخ، قیمت را بالا برده است. این روزها خرید و فروشها در بازار کمرونقتر از گذشته شده و گرانی خودرو شرایطی را فراهم کرده که به گفته نمایشگاهداران، افزایش قیمتها منجر به تشدید رکود شده است. 2 سالی است بازار خودرو رکودی عمیق و البته کمسابقه را تجربه میکند و بازار طعم گرانی را بدون اینکه رغبتی برای خرید داشته باشد، به ذائقه مصرفکنندگان میخوراند. در حالی که هیچ زمانی سابقه استقرار چنین رکودی در بازار به چشم نمیخورده است. در عین حال، چند وقتی است خودروسازان تلاش دارند با طرحهایی که برای فروشهای ویژه و اعتباری خود ارائه میدهند، بازار را به تحرک وادارند اما مردم نیز به این فروشهای ویژه بیاعتنا شدهاند و دیگر صفی برای خرید در نمایندگیها یا جنب و جوشی برای خرید خودرو در همان ساعات ابتدایی طرحهای فروش وجود ندارد. جالب اینجاست که خودروسازان نیز هر خودرویی را وارد طرح فروشهای اعتباری نمیکنند و شرایط را به صورت یکطرفه و بدون توجه به خواست مشتری اعلام میکنند؛ به نحوی که خودروهای پرتقاضای بازار، هیچگاه در این طرحهای فروش قرار نمیگیرد و همچنان حاشیه بازار درباره آنها وجود دارد؛ گویا خودروسازان سود خود را از بازار حاشیهای برخی خودروها میبرند و نیازی به فروشهای ویژه برای این مدلها ندارند. این در شرایطی است که طی روزهای گذشته، سایپا قیمت برخی محصولات خود را افزایش داده و ایرانخودرو هم پیشتر با حذف برخی آپشنها، عملا قیمت را بالا برده بود. حال در جدیدترین مصوبه و ابلاغیه گروه خودروسازی سایپا به نمایندگیهای فروش، قیمت تیبا مدل SX با افزایش ۷۵۶ هزار تومانی به ۲۴ میلیون و ۸۵۶ هزار تومان رسیده است؛ همچنین قیمت سایپا ۱۵۱ مدل SE با رشد ۶۱۶ هزار تومانی، معادل ۱۸ میلیون و ۶۹۶ هزار تومان تعیین شده است. همچنین در قیمتگذاری جدید محصولات سایپا، قیمت برلیانس H230 دندهای با افزایش ۸۵۰ هزار تومانی معادل ۳۸ میلیون و ۹۵۰ هزار تومان و نوع دنده اتوماتیک این خودرو معادل ۴۴ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان تعیین شده است. این هفته قیمت پراید ۱۳۱ معادل ۱۰۰ هزار تومان، پژو ۴۰۵ معادل ۲۰۰ هزار تومان، پژو پارس سال ۳۰۰ هزار تومان، سمند EF7 معادل ۲۰۰ هزار تومان، پژو ۲۰۶ تیپ ۵ معادل ۷۰۰ هزار تومان، پژو ۲۰۶ تیپ ۲ معادل ۷۰۰ هزار تومان، پژو ۲۰۶ V۸ معادل ۸۰۰ هزار تومان، دنا ۸۰۰ هزار تومان و پارس تندر ۳۰۰ هزار تومان افزایش یافت.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
تعطیلی ۴۲ درصد مصالحفروشیها
رکود، نان فروشندگان مصالح ساختمانی را آجر کرد
رئیس اتحادیه مصالح ساختمانی استان تهران با اشاره به اینکه رکود مسکن ۴۲ درصد مصالحفروشیها را تعطیل کرده است، به شیوه کنونی ادغام اتحادیهها انتقاد کرد. به گزارش مهر، اسماعیل کاظمی با اشاره به تاثیر رکود بازار مسکن بر بازار مصالح ساختمانی گفت: رکود ساختوساز در مسکن تاثیر مستقیمی بر بازار مصالح ساختمانی دارد، بطوری که حدود ۴۲ درصد از مصالح فروشیهای استان تهران به دلیل عدم تامین هزینه واحدهای صنفی خود تعطیل شدهاند. وی با بیان اینکه براساس آمار بانک مرکزی در سال ۹۳ نسبت به سال ۹۲ صدور پروانههای ساختمانی ۵۱ درصد کاهش داشته است، افزود: همچنین صدور پروانههای ساختمانی در سال ۹۴ نسبت به سال ۹۳ با ۲۸ درصد کاهش روبهرو شده است که به همین میزان مصالحفروشها هم با کاهش فروش مواجه شدهاند. رئیس اتحادیه مصالح ساختمانی استان تهران با اعلام اینکه تولید مصالح ساختمانی بویژه در بخش سیمان که تولید انبوه داریم با مشکلاتی مواجه شده است، اظهار داشت: رقابت ناصحیح میان تولیدکنندگان و توزیعکنندگان یا همان عوامل خردهفروشی از دیگر مشکلاتی است که مصالحفروشها با آن روبهرو هستند. کاظمی با اعلام اینکه در حال حاضر واحدهای صنفی ما با ۶۰ درصد ظرفیت کار میکنند، گفت: قیمت مصالح ساختمانی در ۳ سال گذشته رشدی نداشته است و حتی فروشندگان نتوانستند با قیمتهایی بدون سود، مصالح ساختمانی را به فروش برسانند و اغلب در حد اینکه واحدهای صنفی خود را تعطیل نکنند کار میکنند. وی درباره استانداردسازی مصالح ساختمانی اظهار داشت: وظیفه هر واحد صنفی تولید با استاندارد مصالح ساختمانی است و توزیعکننده هم نباید تا وقتی از استاندارد مصالح آگاهی پیدا نکرده، کالایی را توزیع کند اما معتقدم مسؤولان ناظر باید از لحظه تولید بر استانداردسازی مصالح ساختمانی نظارت داشته باشند. رئیس اتحادیه مصالح ساختمانی استان تهران ادامه داد: ما در کشور در مواد کانی و غیرفلزی ظرفیت زیادی داریم و روی هم رفته در مصالح سیمان و گچ استاندارد کافی وجود دارد اما باید در سایر مصالح ساختمانی مانند شن، ماسه، خاک رس و خاک سنگ نظارت بیشتری صورت گیرد. کاظمی با انتقاد از شیوه ادغام اتحادیهها، گفت: متاسفانه برای موضوع ادغام اتحادیهها کار کارشناسی زیادی صورت نگرفته است و پیشنهاد ما این است که یک کارگروه با حضور نمایندگان وزارت صنعت، معدن و تجارت، کمیسیون اقتصادی مجلس، اتاق اصناف و اتحادیهها تشکیل شود و تمام جوانب ادغام مورد بررسی قرار گیرد. وی با بیان اینکه فعلا مجلس دستور توقف ادغام اتحادیهها را داده است، افزود: فعلا قرار شده کار کارشناسی روی این طرح انجام شود تا ادغام اتحادیهها به صورت علمی صورت گیرد ضمن آنکه باید به همگن بودن اتحادیههایی که ادغام میشوند هم توجه کرد. ارسال به دوستان
بازار سرمایهای که همچنان با فراز و نشیب و نوسان همراه است
افت ۴۴۴ واحدی شاخص کل بورس
بازار سهام تهران دیروز شاهد اصلاح شدید نماگرهای منتخب خود پیرو غلبه عرضه بر تقاضای سهام بود، بازاری که تکسهمها فرصتی را برای سفتهبازی در گروههای برخوردار از سرمایه پایین فراهم کرد تا گروه قندیها را پیشرو بلامنازع خود بداند. به گزارش فارس، شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس تهران در پایان معاملات دیروز یکشنبه با کاهش 444 واحدی به رقم 77 هزار و 313 واحد رسید. شاخص کل هموزن نیز با کاهش 70 واحدی روی رقم 14 هزار و 394 واحد ایستاد. دیروز همچنین شاخص سهام آزاد شناور با افت 681 واحدی عدد 86 هزار و 195 واحد را به نمایش گذاشت. شاخص بازار اول اما در حالی با کاهش 335 واحدی به عدد 54 هزار و 389 واحد دست یافت که شاخص بازار دوم با 826 واحد کاهش عدد 167 هزار و 383 واحد را تجربه کرد. دیروز شاخص کل فرابورس (آیفکس) نیز با افزایش 7 واحدی به عدد 815 واحد رسید. همچنین ارزش کل معاملات دیروز بورس تهران به بیش از 236 میلیارد تومان بالغ شد که ناشی از دست به دست شدن یک میلیارد سهم و اوراق مالی قابل معامله طی 60 هزار و 657 نوبت داد و ستد بود. بنا به این گزارش، بازار سهام دیروز شاهد معاملاتی کمعمق و نه چندان دلچسب در کلیت معاملات تالار شیشهای بود. کمبود نقدینگی در بازار و در عین حال انتظار برای انتشار گزارشهای 6 ماهه نه چندان مطلوب شرکتها باعث شده بازار سهام در وضعیتی توام با بیم، امید و انتظار مواجه باشد؛ بازاری که تکیه نماگرهای منتخب آن به معاملات درونگروهی و بلوکی سهامداران عمده است. این در حالی است که انگیزه سفتهبازی برای معاملهگران حرفهای باعث شد دیروز تکسهمها و شرکتهای برخوردار از سرمایه پایین بتوانند در بازار خودنمایی کنند. پیشرو بلامنازع سفتهبازان دیروز گروه قندیها بود که به پشتوانه رنجهای مثبت معاملهگران با صف خرید کمحجمی روبهرو شدند. گروه غذاییها نیز در کنار برخی شرکتهای کوچک فولادی در ردیف سایر گروههای مورد توجه معاملهگران کوتاهمدت نگر قرار گرفتند. به گزارش فارس، بازار سهام دیروز بازاری کمحجم و بیعمق بود که لزوم اصلاح شاخص بورس در کنار کاهش نقدینگی بهانهای برای سفتهبازی در تکسهمها و گروه قندیهای بورس ایجاد کرد. ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|