|
گزارش «وطنامروز» از موج جدید حذف خانوارهای غیرثروتمند
یارانه نقدی بیخانهها هم حذف میشود!
گروه اقتصادی: موج جدید حذف یارانه نقدی خانوارها آغاز شده و دولت یارانه افرادی را که خانه هم ندارند، حذف میکند!
به گزارش «وطنامروز»، موضوع حذف یارانه نقدی ثروتمندان به حذف یارانه نقدی غیرثروتمندان منحرف شده و دولت با ابلاغیه اخیر خود مجوز حذف یارانه نقدی کسانی را که خانه و خودرو هم ندارند، صادر کرده است. طبق این ابلاغیه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مکلف است خانوارهای غیرنیازمند را شناسایی و نسبت به اعلام حذف یارانه نقدی به این افراد اقدام کند. این اشخاص ظرف یک ماه میتوانند نسبت به موضوع حذف از شمول دریافت یارانه اعتراض و اطلاعات و مستندات لازم را به وزارتخانه یادشده ارائه کنند و در غیر این صورت از دامنه مشمولان دریافت یارانه نقدی خارج میشوند. وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی باید پس از بررسی مستندات ارائهشده، اسامی سرپرستان خانوارهایی را که حذف میشوند به سازمان هدفمندی یارانهها اعلام کند. همچنین نتایج به همه معترضان اعلام میشود و یارانه اشخاص در اولین نوبت بعدی پرداخت یارانه نقدی قطع خواهد شد. همچنین طبق تصویبنامه هیات وزیران یارانه خانوارهای 4 نفره با درآمد سالانه 35 میلیون تومان (کمتر از 3 میلیون تومان درآمد ماهانه) قطع میشود. بدین ترتیب یارانه نقدی آبانماه برخی سرپرستان خانوار که حتی خانه و خودرو نداشتهاند اما احتمالا درآمد آنها ماهانه حدود 2 میلیون و 917 هزار تومان بوده، حذف شده است. یکی از مخاطبان «وطنامروز» در این باره به خبرنگار ما گفت: یارانه آبانماه من واریز نشده و این در حالی است که خانه من اجارهای است و در یکی از مناطق محروم تهران زندگی میکنم. همچنین خودرو نیز ندارم و سفر خارج از کشور نرفتهام و درآمد معمولی دارم. نمیدانم چرا یارانه مرا حذف کردهاند. به گزارش «وطنامروز»، موضوع حذف یارانه نقدی نیازمندان از همان ابتدای موج حذف یارانهها آغاز شد و بسیاری از حذفشدگان به موضوع حذف یارانه خود اعتراض کردند و مشخص شد دولت به جای حذف علمی افراد، به حذف فلهای خانوارها روی آورده است. طبق این طرح بعد از حذف فلهای افراد، تنها بخشی از آنها برای برقراری مجدد یارانه خود اقدام میکنند و دولت یارانه کسانی را که اعتراض نکردهاند یا خبر ندارند که یارانه نقدیشان حذف شده به طور دائمی قطع میکند. قطعا بررسی زندگی همه یارانهبگیران سخت خواهد بود و به همین علت درصد خطای حذف یارانه نقدی افراد بسیار زیاد است. بدین ترتیب دولت حتی امکان دارد یارانه نقدی کارگرانی را که درآمد چندانی ندارند و خانه 44 متری هم دارند، حذف کند. موج جدید حذف یارانه نقدی در آبانماه امسال نشان میدهد دولت یارانه نقدی کسانی را که خانه و خودرو هم ندارند حذف میکند و بهانه آنها درآمد ماهانه 2 میلیون و 917 هزار تومانی است، یعنی اگر زن و شوهری کارمند باشند و مجموع درآمد آنها به این عدد برسد یارانه نقدیشان حذف میشود. همچنین اگر سرپرست خانوار کار دوم داشته باشد و مجموع درآمد 2 شغل خود این عدد شود باز هم یارانه نقدی وی حذف میشود. بدین ترتیب موج جدید حذف یارانه نقدی آغاز شده و بسیاری از افراد باید منتظر قطع یارانه خود باشند.
چرا یارانه را قطع میکنید؟
دبیر کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در این باره با انتقاد از روند اجرای قانون هدفمندی یارانهها گفت: رقم یارانه نقدی از سال 89 افزایش نیافته و باید با توجه به تورمهای سالانه، رقم آن افزایش مییافت. محسن بیگلری افزود: پرداخت یارانه
45 هزار تومانی و افزایش چندبرابری هزینهها مشکلات بسیاری را برای مردم ایجاد کرده و رقم فعلی یارانه نقدی جوابگوی هزینههای روزمره مردم نیست و فکر میکنیم این رقم باید در سال آینده افزایش یابد. نماینده مجلس دهم با اشاره به اینکه ادامه پرداخت یارانه نقدی در بودجه سال 96 آمده است، اظهار کرد: با توجه به تصمیمی که برای حذف یارانه دهکهای پردرآمد گرفته شده، طبیعتا یارانه افرادی که درآمد مناسب دارند، قطع میشود. وی در پاسخ به این پرسش که آیا ادامه سیاست پرداخت یارانه نقدی درست است، تصریح کرد: براساس قانون هدفمندی یارانهها پیشبینی شده بود با افزایش قیمت حاملهای انرژی بخشی از آن به مردم به صورت یارانه نقدی پرداخت شود و وقتی قیمت حاملها افزایش یافته، بنابراین این پرداخت هم باید ادامه داشته باشد و به افرادی که نیازمند هستند، پرداخت شود اما نکتهای وجود دارد و آن اینکه رقم یارانه باید در این سالها با توجه به تورم در جامعه افزایش مییافت که چنین نشد. بیگلری افزود: باید یارانه دهکهای پردرآمد و کسانی که درآمد ماهانهشان 5/3 میلیون تومان است، قطع و به کمدرآمدها رقم بیشتری پرداخت شود. وی با تاکید بر اینکه قانون هدفمندی باید کمکحال اقشار آسیبپذیر جامعه باشد، تصریح کرد: هماکنون پرداخت یارانه تنها باید شامل حال افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی شود. نماینده مردم در مجلس دهم ادامه داد: انتظار میرود دولت فعلی در بحث اصلاح مسیر هدفمندی و قطع یارانه دهکهای بالا قدمهای بهتری بردارد.
یارانه نقدی جوابگوی هزینهها نیست
عضو هیاترئیسه مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه دولتها با اجرای ناصحیح قانون هدفمندی، هزینههای توزیع پول نقد در جامعه را نیز افزایش دادند، گفت: پرداخت یارانه ۴۵ هزارتومانی و افزایش چندبرابری هزینهها مشکلات بسیاری را برای مردم ایجاد کرده است. اکبر رنجبرزاده در گفتوگو با خبرگزاری خانه ملت، با تاکید بر اینکه در هدفمندی یارانهها اصل قانون اجرا نشد، گفت: دولتها با اجرای ناصحیح قانون هدفمندی ضمن تخلف از قانون، هزینههای توزیع پول نقد در جامعه را نیز افزایش دادند. نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قطع پرداخت یارانه نقدی برای افزایش سطح تامین اجتماعی افراد باید در دستورکار دولت قرار بگیرد، تصریح کرد: با توجه به برخی ملاحظات این مهم در سال جاری و در دولت فعلی ممکن نخواهد بود اما دولت آتی باید اجرای صحیح قانون هدفمندی یارانهها را در اولویت کاری خود قرار دهد.
ارسال به دوستان
اخبار
ورشکستگی ۳۰ درصد دامداریها
حواشی مربوط به مصرف پالم در فرآوردههای لبنی منجر به کاهش مصرف شیر و لبنیات و ورشکستگی ۳۰ درصد از دامداریهای کشور شده است. عباس پاپیزاده، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در گفتوگو با تسنیم، درباره عوارض درازمدت حواشی مربوط به مصرف روغن پالم بر بخش کشاورزی کشور اظهار داشت: پخش اخبار مربوط به مصرف پالم در فرآوردههای لبنی در کشور منجر به کاهش مصرف شیر و لبنیات و ورشکستگی 30 درصد از دامداریهای کشور شد. پاپیزاده با بیان اینکه سالانه 750 هزار تن روغن پالم به کشور وارد میشود که تنها 25 تا 30 هزار تن آن در لبنیات مصرف میشود، افزود: رسانهها تنها روی مصرف پالم در فرآوردههای لبنی تمرکز کردند اما اعلام نمیشود که 720 هزار تن روغن پالم وارداتی دیگر کجا مصرف میشود. نماینده مردم دزفول در مجلس ادامه داد: باید در نظر داشت در مواد غذایی دیگر مانند روغن سرخکردنی و پخت و پز، از پالم استفاده شده به طوری که 60 تا 70 درصد روغن مصرفی کشور از پالم است.
تأمین آرد مورد نیاز صنایع از گندم ایرانی
امسال بیش از 5/14 میلیون تن گندم تولید و بیش از ۱۱ میلیون و ۵۲۵ هزار تن آن به عنوان تولید مازاد بر مصرف از کشاورزان خریداری شده که از این میزان بیش از ۶۰۰ هزار تن آن گندم دروم است. اسماعیل اسفندیاریپور، مجری طرح گندم در گفتوگو با ایسنا، از برنامهریزی برای حفظ خودکفایی تولید و تامین گندم مورد نیاز سال آینده خبر داد و اعلام کرد همه انواع گندم تولید شده در جهان در ایران قابلیت تولید دارد و صنایع را متقاعد کردهایم نیازی به واردات هیچ نوع گندمی نداریم. وی افزود: حدود 7 برابر بیشتر از نیاز صنایع مختلفی مانند تولیدکنندگان ماکارونی و دیگر صنایع نیازمند به گندم و آرد، ذخیره گندم داخلی داریم. وی تصریح کرد: قرار شد شرکت بازرگانی نیاز کارخانهها و شرکتهای بخش خصوصی به گندم و آرد مورد نیاز را تامین کند. وی افزود: گندم مورد نیاز برای تولید نانهای حجیم گلوتن مرطوب حداقل
۲۶ درصدی را نیاز دارد که در این زمینه برای صنایع تولیدکننده نانهای حجیم در کشور هماکنون بیش از 5/3 میلیون تن گندم با گلوتن مرطوب بیش از ۲۸ درصد تولید و خریداری شده است.
چرا برنج گران شد
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی از کاهش قیمت برنج خارجی در زمان ممنوعیت 5 ماهه واردات این محصول خبر داد. محمد آقاطاهر در گفتوگو با ایسنا، درباره آخرین قیمت مربوط به عمدهفروشی برنجهای ایرانی و خارجی گفت: در حال حاضر قیمت عمده برنج با کیفیت خارجی برای هر کیلوگرم از ۴۴۰۰ تومان و ۴۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم آغاز میشود و در بیشترین حالت معادل ۴۷۵۰ تومان است. این درحالی است که قیمت همین برنج در بندر به ۴۲۵۰ تومان به ازای هرکیلوگرم میرسد. آقاطاهر درباره آخرین وضعیت قیمت برنج ایرانی نیز اظهار داشت: در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم برنج خوب ایرانی از کیلویی ۸۵۰۰ تومان به حدود ۱۰ هزار و ۸۰۰ تومان تا ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان رسیده است که با رشد قابل ملاحظهای همراه بوده و دلایل عمدهای نیز داشته است. وی ادامه داد: قیمت برنج ایرانی در زمان برداشت
- شهریورماه- مناسب بود اما به 3 دلیل وقوع سیل در منطقه کوچکی از شمال کشور، شایعه کذب صادرات به روسیه و نیز خرید بالا توسط ارگانها و سازمانهای دولتی شاهد افزایش قیمت این محصول به مرور زمان بودیم. گفتنی است، در 7 ماه نخست امسال ۲۷۹ هزار و ۵۸۵ تن برنج به ارزش ۲۳۴ میلیون و ۵۶ هزار و ۱۱۸ دلار از کشورهای هند، پاکستان، امارات و دیگر کشورهای خارجی به ایران وارد شده است.
ارسال به دوستان
پرداخت حق مسکن کارگران از اول مهر
با ابلاغ معاون اول رئیسجمهور به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی کمکهزینه مسکن کارگران مشمول قانون کار از ابتدای مهرماه سال 1395 مبلغ 40 هزار تومان تعیین شد. به گزارش فارس، هیأت وزیران در 26 آبان امسال به پیشنهاد شورایعالی کار و تایید سازمان برنامه و بودجه کشور و به استناد ماده 2 اصلاحی، قانون راجع به طبقهبندی مشاغل و برقراری کمکهزینه مسکن کارگری مصوب 1370 را تصویب کرد. علی خدایی، عضو شورایعالی کار با اشاره به خلف وعده دولت در افزایش حق مسکن کارگران از ابتدای امسال گفت: هجمه دولت به جامعه کارگری آنقدر بیسابقه است که دیگر مبلغ ناچیز ۲۰ هزار تومان برایمان اولویت نیست. وی اظهار داشت: وعده دولت این بود که این افزایش از ابتدای سال اجرا شود نه از مهرماه. وی تأکید کرد: متأسفانه جامعه کارگری با هجمههایی از طرف دولت روبهرو است که این مساله اولویت خود را از دست داده است؛ هجمههای بیسابقهای که از ناحیه اصلاح قانون کار، ادغام صندوق درمان تأمین اجتماعی و همچنین گسترش مناطق ویژه اقتصادی بر کارگران وارد شده دیگر جایی برای پرداختن به مبلغ ناچیز 20 هزار تومان را نگذاشته است.
2 فوریت لایحه 1/5 میلیارد دلاری اشتغال
از سوی دیگر رئیس فراکسیون اشتغال و تولید از ارائه لایحه 2 فوریتی تخصیص 5/1 میلیارد دلار از منابع صندوق توسعه ملی برای اشتغال روستایی در سهشنبه به مجلس و تصویب آن در روز چهارشنبه خبر داد. غلامرضا کاتب درباره نحوه هزینهکرد معادل ریالی این مبلغ گفت: قرار شد فراکسیون اشتغال و تولید بررسیهایی را انجام دهد و پیشنهادهای خود را به دولت ارائه دهد؛ یک راه کاهش نرخ سود تسهیلات برای واحدها و افرادی است که بخواهند اشتغالزایی کنند. به عنوان نمونه اگر فرد یا واحدی توانست اشتغال ایجاد کند دولت مکلف شود سود بانکی کمتری از او بگیرد که البته در این باره هنوز جمعبندی صورت نگرفته است. وی با اشاره به طرح دیگری که از سوی سازمان میراث فرهنگی برای اشتغال در حوزه گردشگری و صنایع دستی ارائهشده اشاره کرد و افزود: در بحث اشتغال این بخش اگر برای هر شغل 30 تا 50 میلیون تومان لازم باشد به راحتی با اعطای تسهیلات میتوان به اشتغال در این حوزه کمک کرد.
ارسال به دوستان
کالای ایرانی در بازار قاچاق گم شده است
مشکل مهم ناشی از نگاه بخشی به قاچاق است زیرا هر بخشی به دنبال منافع خود است. از طرفی فرهنگسازی استفاده از تولید داخل باید در کشور نهادینه شود. سیدعبدالمجید اجتهادی، مدیر کل دفتر مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی افزود: در هیچ کشوری امکان ریشهکنی صد درصدی قاچاق وجود ندارد و نمیتوان یک بخش یا نهاد مشخصی را مقصر بروز پدیده قاچاق در کشور عنوان کرد. اجتهادی ادامه داد: برخی تولیدکنندگان تحت عنوان مواد اولیه، قطعات محصول را به صورت خرد وارد کشور میکنند و سپس با مونتاژ آن به عنوان تولید داخل در بازار عرضه میکنند.
رشد ۶ درصدی قیمت لوازم خانگی
همچنین عباس نخعی، مدیرکل دفتر مبارزه با قاچاق کالای هدف ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: از زمانی که مبارزه با لوازم خانگی قاچاق در کشور آغاز شده، تولیدکنندگان داخلی حدود ۶ درصد قیمت محصولا خود را افزایش دادهاند. نخعی درباره آمار قاچاق به کشور گفت: طبق بررسیهای به دست آمده، 15 میلیارد دلار بر مبنای سال 1394 کالای قاچاق به کشور وارد شده است. وی ادامه داد: همه گردش مالی مربوط به قاچاق در سامانههای مربوط ثبت و ضبط شده و هیچگونه تراکنش غیرثبتی وجود ندارد. نخعی در ادامه تصریح کرد: در برخی محصولات از جمله لوازم خانگی، توجه مردم به بحث برندینگ و علائم تجاری محصول است. از طرفی از زمانی که مبارزه با لوازم خانگی قاچاق در کشور آغاز شده، تولیدکنندگان داخلی حدود 6 درصد قیمت محصولات خود را افزایش دادهاند. وی درباره بازار پوشاک ایرانی گفت: همه واردکنندگان پوشاک باید کد خود و کالا را ثبت کنند و با دریافت شناسه کالای خود را وارد کنند. از سوی دیگر عبدالوهاب سهلآبادی، رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران گفته است اگر میزان کالای قاچاق وارد شده به کشور را ۲۰ میلیارد دلار در نظر بگیریم، سالانه حدود ۸۰۰ هزار کامیون برای جابهجایی این کالای قاچاق لازم است.
ارسال به دوستان
ساخت زیرساختهای مسکن مهر با آورده متقاضیان
در حالی مسؤولان وزارت راهوشهرسازی بر عدم برداشت از حساب متقاضیان برای آمادهسازی و محوطهسازی واحدهای مسکنمهر تاکید میکنند که رئیس انجمن انبوهسازان استان تهران گفت: همچنان از آورده متقاضیان برای آمادهسازی استفاده میشود. حسن محتشم در گفتوگو با تسنیم اظهار داشت: شرکت عمران پردیس بخشی از آورده متقاضیان را در زیرساختها هزینه کرده است، چراکه الان پول کافی برای تزریق در پروژهها را ندارد. وی ادامه داد: چون شرکت عمران نمیتواند پول را در اختیار انبوهسازان بگذارد، پیشرفت فیزیکی کار پایین آمده است. وی افزود: باید به این واقعیت اجتنابپذیر توجه کنند که قیمتهای کنونی مسکنمهر قیمتهای معقولی برای تمام شدن واحدهای مسکنمهر در برجها نیست و دولت باید از طریق یارانه یا تهاتر اراضی این کار را جبران کند. وی هزینه آمادهسازی واحدهای مسکنمهر در پردیس را حدود 30 میلیون تومان اعلام کرد. در همین حال سیدعلیاکبر طاهری، مدیرعامل پرند در گفتوگو با فارس از طرح جدید دولت برای کمک به خدمات زیربنایی مسکن مهر از طریق انتشار اوراق خزانه اسلامی خبر داد و گفت: به دلیل عدم استقبال متقاضیان مسکنمهر برای پرداخت آورده، پایان پرونده این طرح در شهر پرند هم سال 96 خواهد بود. وی با تأکید برای اینکه دیگر منتظر مناسباتها برای واگذاری واحدهای مسکنمهر نمیمانیم و هر دو ماه نیز 1000 تا 1500 واحد مسکونی را واگذار خواهیم کرد، اظهار داشت: در جلسهای که با استاندار تهران در ماه گذشته داشتیم قرار شد دستگاههای خدماترسان همکاری بیشتری برای تکمیل آب، برق و گاز این واحدها داشته باشند. طاهری ادامه داد: در حال حاضر 15 هزار واحد مسکنمهر منتظر تکمیل خدمات زیربنایی مثل آب، برق و گاز هستند و در کل در این شهر 25 هزار واحد مسکونیمهر هنوز واگذار نشده است. همچنین 7 هزار واحد مسکنمهر فاقد متقاضی داشتیم که برای آنها فراخوان دادهایم.
ارسال به دوستان
حضور استراتژیک کشتیهای تجاری ایران در هامبورگ
در رتبهبندیهای بینالمللی خطوط کشتیهای کانتینری، شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در رتبه ١٩ قرار دارد. اما این شرکت حملونقل دریایی با ١٥٦ کشتی باری، تانکر و قایق خود، شرکتی مهم در تلاشهای ایران برای برقراری دوباره ارتباط با اقتصاد اروپا به شمار میرود. روزنامه «دی ولت» آلمان در گزارشی به وضعیت شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران پرداخته و از گسترش همکاری شرکتهای ادارهکننده بنادر در شمال آلمان با ایران برای رسیدن به معاملات پرسود خبر داده است. بنا بر این اعلام، از زمان پایان تحریمهای بینالمللی، از کشتیهای ایرانی در اروپا و دیگر بنادر استقبال میشود. محمد سعیدی، مدیرعامل شرکت کشتیرانی ایران در اینباره گفت: ما هیچ محدودیتی که مانع همکاری با شرکتهای آلمانی شود نداریم و به هامبورگ به عنوان مرکزی برای کسب و کار خود در شمال اروپا نگاه میکنیم. در سال ٢٠١٥ واردات ایران از آلمان فقط حدود 3/2 میلیارد دلار بود و واردات آلمان از ایران نیز فقط ارزشی چند صد میلیون دلاری داشت. کریستین کوپمن از شرکت خدمات دریایی PWL که شرکتش از ٢٠ سال پیش نماینده این شرکت ایرانی در آلمان است، گفت: از آغاز سال جاری، شرکت کشتیرانی ایران بار دیگر کشتیهای خود را به بندر هامبورگ اعزام میکند.
ارسال به دوستان
سرخط خبر
محمد آزاد، رئیس اتحادیه فروشندگان آهن، فولاد و فلزات گفت: هماکنون قیمت هر کیلو میلگرد از 1550 هزار تومان به 1650 هزار تومان و هر کیلو آهن از 1600 تومان به 1730 هزار تومان رسیده است.
براساس اطلاعیه منتشر شده در سایت کدال خطاب به ناشران اوراق بهادار ثبتشده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار و همه حسابرسان معتمد سازمان بورس و اوراق بهادار، شرکتها ملزم به رعایت استانداردهای بینالمللی گزارشگری مالی IFRS شدند.
رئیسکل سازمان امور مالیاتی کشور از تصویب لایحهای با موضوع اصلاح تبصره ماده ۸۶ قانون مالیاتهای مستقیم به منظور کاهش نرخ مالیات قراردادهای پژوهشی به ۵ درصد توسط هیات وزیران و ارسال آن برای طی مراحل قانونی به مجلس شورای اسلامی خبر داد.
با راهاندازی درگاه پرداخت الکترونیکی در اتاق بازرگانی تهران، از امروز پرداخت حق عضویت و تسویه تعهدات مالی مربوط به تمدید کارت بازرگانی به صورت برخط و غیرحضوری انجام میشود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه در بازدید از راهآهن قزوین- رشت از آمادگی دولت برای تأمین 5 هزار میلیارد ریال اعتبار به منظور تکمیل این خط ریلی و نیز اختصاص 200 میلیارد ریال به آزادراه منجیل- رودبار خبر داد.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران گفت: نزدیک به یک ماه از تدوین آییننامه جدید صادرات و واردات طلا و نقره در کشور میگذرد که طی آن، مقررات مخل و دستوپاگیر گذشته حذف شده است.
بیژن عالیپور، مدیرعامل شرکت مناطق نفتخیز جنوب با اشاره به توسعه ۴ میدان نفتی با الگویی متفاوت از الگوی قراردادی IPC، محور مذاکره با BP انگلیس را تشریح کرد و گفت: جنوبیها اختلاف قراردادی با زنگنه ندارند.
ستاد سرشماری نفوس و مسکن۱۳۹۵ کشور اعلام کرد: تا 29 آبان 5/98 درصد از جمعیت کشور سرشماری شده است که ۲۳ میلیون و ۸۰۰ هزار خانوار شامل ۷۸ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر جمعیت را در بر میگیرد.
رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیک از تایید ۲۱ هزار و ۷۰۰ نماد الکترونیک برای تجارت در فضای مجازی خبر داد.
مدیرکل استاندارد استان تهران از حدود ۱۶هزار بازرسی انجامشده توسط بازرسان استاندارد از مراکز تولید، خدمات و عرضه خبر داد وگفت: پرونده ۱۷۰ متخلف برای رسیدگی قانونی به دادگاه ارجاع داده شدند.
غلامحسین امیری، دبیر کانون سراسری انجمن شرکتهای حملونقل بینالمللی، از آغاز حملونقل ترکیبی بار با اروپا از طریق ارمنستان خبر داد.
وزارت نیرو اعلام کرد: میزان بارشهای کشور نسبت به میانگین درازمدت،
۵۷ درصد کاهش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته ۸۲ درصد کاهش داشته است. همچنین حجم بارش اول مهر تا پایان ۲۹ آبان، معادل ۱۹ میلیارد و ۷۷۶ میلیون مترمکعب است.
ارسال به دوستان
زنگنه: ایران از سهم خود نمیگذرد
وزیر نفت از نفت بشکهای ۵۵ تا ۶۰ دلار به عنوان قیمت عادلانه نفت نام برد و گفت: احتمال اینکه در نشست نوامبر وزیران نفت و انرژی اوپک به توافق برسند زیاد است. به گزارش مهر، بیژن زنگنه پس از دیدار با محمد سانوسی بارکیندو، دبیرکل اوپک گفت: کشورهای عضو و غیرعضو اوپک در تلاشند در نشست عادی آذرماه این سازمان در وین به تصمیمی جامع برسند و اطلاعاتی که دبیرکل به من دادند، دلگرم کننده است. زنگنه افزود: بازار غرب انتظار دارد قیمت نفت بیشتر از آنچه که امروز هست باشد. وی درباره نظر ایران بر تولید 4 تا 2/4 میلیون بشکه یا فریز نفتی روی 9/3 میلیون بشکه هم گفت: الان زود است درباره عددها صحبت کنیم، ما همچنین دلایل و استدلالات خودمان را اعلام کردیم ضمن اینکه ما از سهم خودمان نمیگذریم. همچنین دبیرکل اوپک با قدردانی از تلاش وزیر نفت ایران در اجلاس الجزایر گفت: ایران در الجزایر تصمیمات شجاعانهای گرفت و نقش سازندهای در اوپک دارد. در همین حال عباس کاظمی، معاون وزیر نفت با اشاره به هزینه ۱۴ میلیارد دلاری برای اصلاح پالایشگاههای موجود نفت کشور، اعلام کرد: با وجود کاهش قیمت نفت، احداث پالایشگاه نفت در ایران کماکان دارای توجیه اقتصادی است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|