|
سخنگوی سازمان هواپیمایی: اگر تخلفی شده باشد برخورد میکنیم
بیتوجهی برخی ایرلاینها به فریضه نماز!
در حالی ایرلاینهای داخلی بر اساس بخشنامه سازمان هواپیمایی کشوری ملزم به رعایت اوقات شرعی اقامه نماز مسافران و احترام به شعائر اسلامی هستند که برخی شرکتها به این حق اسلامی مردم کمتوجهند.
به گزارش «وطن امروز»، سازمان هواپیمایی کشوری اردیبهشتماه 96 طی بخشنامهای برای رعایت اوقات شرعی اقامه نماز مسافران و احترام به شعائر اسلامی بخشنامه جدید اقامه نماز را به ایرلاینهای داخلی ابلاغ کرد. در بخشی از این بخشنامه تأکید شده است: «تمام مسافران هواپیماهای ایرانی از تمام مبادی و مقاصد و مسافران خطوط هوایی خارجی که از مبادی ایران یا به مقاصد درون ایران پرواز میکنند، از حق اقامه نمازهای یومیه در شرایط شایسته برخوردار بوده و این حق باید بهرسمیت شناخته شده و مورد احترام قرار گیرد».
با وجود این بخشنامه برخی شرکتهای هواپیمایی توجهی به آن و اعتراض نمازگزاران ندارند و این موضوع درباره نماز صبح بحرانیتر از اوقات شرعی دیگر است.
اخیرا در 3 پرواز یک ایرلاین بیتوجهی به اوقات شرعی به وجود آمده و تاکنون اعتراض نمازگزاران نیز راه به جایی نبرده است. پرواز شماره 3409 تهران- کرمانشاه، پرواز شماره 3407 تهران- ارومیه و پرواز 265 تهران- آبادان 3 پروازی بوده که به مسافران آن اجازه اقامه نماز صبح داده نشده است.
اذان صبح تهران ساعت 5 و 3 دقیقه بوده و طبیعتاً مسؤولان و مدیران این ایرلاین باید بر اساس همان بخشنامه سازمان هواپیمایی به مسافران برای ادای فریضه نماز فرصت لازم را میدادند اما این اتفاق رخ نداده و مسافران بدون اقامه نماز مجبور به پرواز شدهاند.
سخنگوی سازمان هواپیمای کشوری درباره اعتراض برخی مسافران به بیحرمتی ایرلاینها به برگزاری اقامه نماز به «وطن امروز»، گفت: تمام شرکتهای هواپیمایی ملزم به اجرای بخشنامه 19/2/96 برای انجام فریضه نماز توسط مسافران هستند، بنابراین هر شرکتی نسبت به چنین موضوعی بیتوجه باشد، بیشک مورد بررسی قرار میگیرد و در صورت تخطی با آن برخورد میشود.
رضا جعفرزاده با بیان اینکه سازمان هواپیمایی از اول اسفندماه سال گذشته اقدام به انتشار راهنمای چگونگی زمانبندی پرواز برای انجام فرایض اقامه نماز کرده است، گفت: راهنمای اجرای بخشنامه نماز سازمان هواپیمایی حاوی احکام ویژه اقامه نماز در داخل هواپیما و ماقبل و پس از پرواز است که شرکتهای هواپیمایی موظف به توزیع و رعایت آن هستند.
وی افزود: در آستانه اذان چنانچه هنوز هواپیما پرواز نکرده باشد، شرکتهای هواپیمایی باید با محاسبات دقیق خود فرصت 20 دقیقهای به مسافران برای اقامه نماز بدهند. ایرلاینها موظف به اجرای این بخشنامه هستند مگر اینکه در زمان پرواز شرایطی استثنایی پیش بیاید که محل مبدا و مقصد برای پرواز یا فرود هواپیما با مشکل مواجه شود. باز هم تاکید میکنم باید ایرلاینها برنامه پرواز خود را طوری تنظیم کنند که با چنین مشکلاتی هم مواجه نشوند.
سخنگوی سازمان هواپیمای کشوری در پاسخ به اینکه آیا با شرکتهای هواپیمایی که اخیرا شرایط اقامه نماز را برای مسافران محیا نکردهاند برخوردی میشود یا خیر؟ گفت: قطعا اگر اتفاقی افتاده است تعمد و سهلانگاری نبوده است اما این موضوع در حال بررسی است و نتیجه آن بزودی اعلام میشود. اگر تخلفی شده باشد حتما برخورد خواهیم کرد.
ارسال به دوستان
تعداد روزهای آلوده در تهران افزایش یافت
شاخص کیفیت هوا دیروز صبح روی عدد 127 قرار گرفت و هوای تهران را ناسالم کرد، این در حالی است که تعداد روزهای آلوده از ابتدای سال نسبت به مدت مشابه سال پیش در پایتخت افزایش یافته است. به گزارش فارس، هوای پایتخت دیروز برای گروههای حساس ناسالم گزارش شد. همچنین طی 24 ساعت گذشته قبل آن نیز این شاخص روی عدد 125 قرار داشت که ناسالم بودن هوا را نشان میداد.
ارسال به دوستان
زمینلرزه 9/5 ریشتری در آذربایجانشرقی 6 قربانی گرفت
زلزله میانه
مدیر زلزلهشناسی وزارت راه در گفتوگو با «وطن امروز»:
بیتوجهی به آموزش، آمار مصدومان زمین لرزه را بالا برده است
ساعت ٠٢:١٧ صبح دیروز زمینلرزه 9/5 ریشتری در عمق ۸ کیلومتری، منطقه «تَرْک» از توابع شهرستان میانه در استان آذربایجانشرقی را لرزاند و 6 قربانی گرفت.
به گزارش خبرگزاریها، زمینلرزه ساعت ۲ و ۱۷ دقیقه بامداد جمعه در عمق ۸ کیلومتری زمین در ۱۹ کیلومتری شهر «ترک» شهرستان میانه روی داد و شدت آن به اندازهای بود که علاوه بر تمام شهرستانهای آذربایجانشرقی، در استانهای گیلان، اردبیل، زنجان و آذربایجانغربی نیز احساس شد.
در این زمینلرزه ۶ شهر و ۱۴۵ روستا تحت تاثیر بودهاند که تا لحظه تنظیم این گزارش 82 پسلرزه نیز ثبت شد که بزرگترین آن 8/4 ریشتر بوده است.
هر چند خبرهای مختلفی از تعداد مصدومان این حادثه در رسانهها منتشر و حتی آخرین آمار آنها به نقل از مسؤولان اورژانس 530 نفر اعلام شده اما محمدباقر هنربر، مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجانشرقی میگوید از این تعداد تنها 28 نفر در بیمارستان بستری شدهاند و بقیه که دچار شوک ناشی از ترس از زلزله شده بودند، سرپایی درمان و مرخص شدند. در این میان مردم تبریز به دلیل شدت زمینلرزه شهرستان میانه پس از وقوع آن با تصور اینکه زلزله در این کلانشهر روی داده است، سراسیمه به خیابانها و فضای باز ریختند. همچنین وقوع زمینلرزه موجب تلف شدن ۲۰۰ رأس گوسفند و قطع برق 7 هزار مشترک در شهرستان سراب شد که بلافاصله برق مشترکان وصل شد. زمینلرزه باعث تخریب ۵ تا ۷۰ درصدی هزار روستا در شهرستان میانه شد روستای «ورنکش» بیشترین آسیب را در این حادثه دید به طوری که ۳۰ واحد مسکونی آن به طور کامل تخریب شد.
ستاد بحران استانداری آذربایجانشرقی از نخستین لحظات وقوع زمینلرزه میانه وارد عمل شد و تیمهای امداد و نجات و نیز ارزیاب بلافاصله از شهرستان میانه به عنوان کانون اصلی وقوع زمینلرزه و از شهرستانهای تبریز، سراب، بستانآباد و هشترود و چاراویماق به محل وقوع حادثه اعزام شدند.
اعزام 8 تیم ارزیاب از استان به محل وقوع زمینلرزه از نخستین اقدامات ستاد مدیریت بحران آذربایجانشرقی در زمان وقوع این حادثه بود. با وجود اینکه به دلیل شدت و بزرگی زمینلرزه میانه، تصور اولیه این بود که تعداد تلفات جانی این حادثه بالا باشد اما اعلام کشته شدن تنها یک نفر یک ساعت پس از وقوع حادثه تا حد زیادی از شدت نگرانی مردم و مسؤولان کاست.
۳۰ تیم عملیاتی در منطقه مشغول امدادرسانی هستند، ضمن اینکه ۲ بالگرد نیز در منطقه آماده به کار هستند تا ارزیابی بیشتری داشته باشند. همچنین به دنبال وقوع زمینلرزه میانه، امدادگران جمعیت هلالاحمر در استانهای اردبیل، گیلان و زنجان نیز به آمادهباش کامل درآمدند تا در صورت نیاز اقدامات لازم را انجام داده و به مناطق مورد نظر اعزام شوند.
وزیر کشور نیز به دنبال وقوع زلزله در برخی مناطق شمال غرب کشور در دستوری به رئیس سازمان مدیریت بحران خواستار رسیدگی سریع به وضعیت زلزلهزدگان و مناطق زلزلهزده شد.
عبدالرضا رحمانیفضلی با تاکید بر اینکه امدادرسانی به سانحهدیدگان باید در اولویت قرار گیرد، تاکید کرد تمام واحدها و سازمانها و ارگانهای امدادرسان موظف به ارائه سریع و بموقع خدمات به زلزلهزدگان هستند و در صورت نیاز با هماهنگی استانداران مناطق زلزلهزده، امکانات و توانمندیهای لازم در اینباره به کار گرفته میشود.
وزیر کشور از هموطنان خواست ضمن حفظ آرامش و خونسردی با نیروهای امداد و نجات همکاری لازم را داشته باشند و اخبار و اطلاعات خود را صرفا از مراجع رسمی دریافت کنند.
زمینلرزه میانه همچنین موجب مراجعه ۶۵ مصدوم این حادثه به مراکز بیمارستانی شهرستان سراب شد که ۶۰ نفر از این افراد به دلیل ترس از زمینلرزه دچار حمله عصبی (پانیک) شده بودند و یک پیرمرد نیز به دلیل سکته احیا و بستری شد.
رضا رحمانی، وزیر صمت نیز به دنبال وقوع زمینلرزه، سفر یک روزه کاری خود را به تبریز لغو کرد و برای نظارت بر چگونگی امدادرسانی به زلزلهزدگان به شهرستان میانه رفت.
آذربایجان روی خط لرزش
استاندار آذربایجانشرقی در گفتوگو با تسنیم در میانه، از آغاز تخلیه اضطراری روستاهای آسیبدیده در زلزله خبر داد و گفت: هلالاحمر توزیع اقلام زیستی را آغاز کرده است.
محمدرضا پورمحمدی در تشریح آخرین وضعیت مناطق زلزلهزده شهرستان میانه اظهار داشت: در حال حاضر 34 تیم امدادی جمعیت هلالاحمرم در حال ارزیابی منطقه هستند.
وی با بیان اینکه 78 روستا ارزیابی کامل شده، افزود: 7 روستا خسارت بیشتری دارند و 400 واحد مسکونی از 10 تا 100 درصد خسارت دیدهاند.
پورمحمدی با بیان اینکه اسکان اضطراری در ورنکش که کانون زلزله بوده انجام شده است، تصریح کرد: در روستای ورنکش و چند روستای دیگر اردوگاه امدادی ایجاد شده است.
وی از آغاز تخلیه اضطراری روستاهای آسیبدیده خبر داد و افزود: اکثر مصدومان سرپایی درمان شدهاند و هلالاحمر توزیع اقلام زیستی را آغاز کرده است.
6 شهر و ۱۴۵ روستا تحت تأثیر زلزله آذربایجانشرقی
رئیس سازمان امداد و نجات هلالاحمر گفت: در زمینلرزه آذربایجانشرقی 6 شهر و ۱۴۵ روستا تحت تأثیر قرار گرفتند که تاکنون ۶۵ روستا ارزیابی و اسکان اضطراری در «ورنکش» شروع شده است. به گزارش فارس، مرتضی سلیمی، رئیس سازمان امداد و نجات هلالاحمر گفت: در پی زلزله 9/5 ریشتری بامداد دیروز در آذربایجانشرقی ۳۰ تیم عملیاتی در منطقه مشغول امدادرسانی هستند. 2 بالگرد نیز در منطقه آماده به کار هستند تا ارزیابی بیشتری را داشته باشند. وی گفت: تاکنون ۶۵ روستا ارزیابی شده و ۷ روستا بیشترین خسارت را داشته است. مطابق ارزیابیها بیشترین تخریب در ورنکش با ۳۰ واحد تخریبی گزارش شده است. رئیس سازمان امداد و نجات هلالاحمر متذکر شد: اسکان اضطراری در ورنکش شروع شده است همچنین تغذیه اضطراری همزمان با اسکان اضطراری انجام شده است. اقلام زیستی شامل چادر، پتو و چراغ والور با توجه به سرمای منطقه و سبدهای غذایی ۷۲ ساعته به منطقه ارسال شده است؛ ضمن اینکه با آغاز اسکان اضطراری، بقیه مواد غذایی میان آسیبدیدگان توزیع میشود. سلیمی افزود: در این زمینلرزه ۶ شهر و ۱۴۵ روستا تحت تأثیر بودهاند. زلزله 9/5 ریشتری تاکنون ۴۰ پسلرزه داشته که بزرگترین آن 8/4 ریشتر بوده است. غیر از ورنکش، آسیبدیدگیها در بقیه مناطق شامل ترکخوردگی سقف و دیوارها بوده است.
دستور روحانی برای امدادرسانی سریع به مناطق زلزلهزده آذربایجانشرقی
رئیسجمهور دستور بسیج تمام امکانات برای امدادرسانی موثر و سریع به مناطق زلزلهزده و رفع نیازهای فوری و ضروری زلزلهزدگان را صادر کرد. به گزارش فارس، حجتالاسلام حسن روحانی، رئیسجمهور در پی وقوع زلزله در ساعات ابتدایی دیروز جمعه در آذربایجانشرقی طی تماسی تلفنی با استاندار این استان در جریان ابعاد حادثه، میزان خسارات وارده و وضعیت مصدومان قرار گرفت. روحانی در این تماس تلفنی درباره امدادرسانی موثر و سریع به مناطق زلزلهزده و آسیبدیدگان از این حادثه و رفع نیازهای فوری و ضروری زلزلهزدگان دستورات لازم را صادر و بر آمادهسازی همه امکانات از سوی دستگاههای مختلف در جهت تسریع در ارائه خدمات و امداد به حادثهدیدگان و مصدومان تاکید کرد. محمدرضا پورمحمدی، استاندار آذربایجانشرقی هم گزارشی از آخرین وضعیت مناطق زلزلهزده استان و خسارات و تلفات ناشی از آن را به رئیسجمهور گزارش کرد و با تاکید بر اینکه تمام امکانات ستاد مدیریت بحران استان برای امدادرسانی به مناطق زلزلهزده بسیج شده است، از آغاز اسکان اضطراری زلزلهزدگان خبر داد.
ممنوعیت تردد خودروهای شخصی در معابر منتهی به مناطق زلزلهزده
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا گفت: پلیس راهور از تردد خودروهای شخصی به مناطق زلزلهزده ممانعت میکند و اولویت تردد در این مناطق با خودروهای امدادی است. سرهنگ نادر رحمانی در گفتوگو با فارس، درباره آخرین وضعیت ترافیکی محورهای منتهی به مناطق زلزلهزده در استان آذربایجان شرقی، اظهار داشت: محور میانه- تبریز که به علت زلزله و ریزش کوه دچار اختلال در تردد شده بود، بازگشایی شده و در حال حاضر تردد در آن جریان دارد.
امداد سریع بسیجیان به زلزلهزدگان
فرمانده سپاه عاشورا گفت: پس از قوع زلزله 9/5 ریشتری، بسیجیان حاضر در منطقه بلافاصله به کمک زلزلهزدگان شتافتند و مردم را از زیر آوار بیرون کشیدند. سردار عابدین خرم در گفتوگو با تسنیم با تشریح آخرین وضعیت مناطق زلزلهزده اظهار داشت: از بامداد جمعه که این اتفاق افتاد همه نیروهای امدادی پای کار آمدند و با توجه به اینکه رزمایش بسیج در منطقه میانه در حال برگزاری بود بلافاصله بسیجیان به مناطق زلزلهزده اعزام شدند و مردم روستاهایی را که زیر آوار مانده بودند، نجات دادند.
دستور بسیج امکانات ستاد اجرایی فرمان امام برای زلزلهزدگان
محمد ترکمانه، مدیرعامل بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) درباره خدمترسانی بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) به زلزلهزدگان شمالغرب کشور اظهار کرد: به دستور رئیس ستاد اجرایی فرمان امام از لحظه وقوع زلزله بامداد جمعه تمام امکانات امدادی بنیاد احسان برای کمک به آسیبدیدگان زلزله بسیج شده است. وی با اشاره به اعزام گروههای ارزیاب از آذربایجانشرقی و اردبیل برای تخمین و ارزیابی شدت حادثه گفت: در همین ابتدا ۵۰۰ تخته پتو، ۱۰۰ چادر اسکان، بستههای غذایی یک هفتهای برای ۱۰۰ خانوار، آب معدنی، ۱۰۰۰ کنسرو تن ماهی، موکت و لوازم اسکان اضطراری به مناطق زلزلهزده ارسال شده است.
علت بالا بودن تعداد مصدومان
مدیر بخش زلزلهشناسی مرکز تحقیقات راهوشهرسازی در گفتوگو با «وطن امروز» گفت: طبق گزارشهای موجود، آسیبدیدگی و مصدومیت بخش عمدهای از مردم در زلزله دیروز منطقه آذربایجان، ناشی از عدم آموزش لازم و هشدار جدی و مستمر مسؤولان به مردم قبل از وقوع زلزله است، چرا که بیشتر مصدومیتها در این حادثه در زمان فرار زلزلهزدگان از محل و دستپاچگی آنها رخ داده است. علی بیتاللهی با بیان اینکه زلزله آذربایجان ساعت 2 بامداد جمعه بوده که دمای هوا در آن منطقه زیر صفر گزارش شده است، گفت: تصور بروز چنین اتفاقاتی بسیار دردناک است، بنابراین متولیان امر باید همیشه آمادگی لازم را داشته باشند و آموزشهای لازم را به مردم بدهند، چرا که ایران در منطقه زلزلهخیزی قرار دارد و هر لحظه این امکان وجود دارد که چنین رخدادی در جغرافیای کشور بویژه مکانهایی که دارای گسلهای مشخص هستند اتفاق بیفتد. مدیر بخش زلزلهشناسی مرکز تحقیقات راهوشهرسازی با بیان اینکه دستگاهها و نهادهای متولی مرتبط باید نظارت خود را در بخش ساختوسازهای اصولی و مستحکم بیش از پیش کنند، افزود: بافتهای فرسوده شهری و وجود خانههای قدیمی خشت و گلی در روستاها موجب میشود با بروز زلزله احتمالی شاهد خسارتهای جانی و مالی زیادی شویم.
ارسال به دوستان
اجرای طرح ساماندهی منازل مجردی در تهران
رئیس پلیس پیشگیری پایتخت گفت: در راستای طرح انضباط اجتماعی در سطح شهر تهران، 37 باب منزل که پاتوق معتادان، خردهفروشان موادمخدر، سکونت تبعه غیرمجاز و نگهداری اموال مسروقه شده بودند، با دستور مقام قضایی پلمب شد. به گزارش فارس، طرح ساماندهی منازل مجردی در محدوده امام حسین با حضور رئیس پلیس پیشگیری پایتخت و سرپرست دادستانی شرق تهران اجرا شد. سردار کیوان ظهیری، رئیس پلیس پیشگیری پایتخت در گفتوگو با فارس، به اعلام جزئیات این طرح پرداخت و اظهار داشت: طرح انضباط اجتماعی در سطح شهر تهران در دستور کار پلیس قرار دارد و در تمام مناطق افرادی که بخواهند منازل خود را پاتوقی برای تجمع معتادان و موادفروشان و خردهفروشان موادمخدر یا نگهداری اموال مسروقه کنند، تحت تعقیب پلیس قرار خواهند گرفت. وی تصریح کرد: بعد از روزها کار اطلاعاتی، پاتوقهای این دست از افراد در 3 مرحله اطراف میدان امام حسین شناسایی شد و با هماهنگی مرجع قضایی حدود 63 واحد که هر کدام شامل تعداد زیادی اتاق کوچک بود، مورد بازرسی قرار گرفت. وی اعلام کرد: در اجرای این طرح 37 باب منزل پلمب شد؛ در این راستا به مالکان منازل اخطار میدهیم اگر منزل خود را پاتوق مجرمان قرار دهند با هماهنگی مرجع قضایی با اقتدار با آنها برخورد خواهیم کرد.
ارسال به دوستان
با حضور معاون ستاد اجرایی فرمان امام حضرت انجام شد
توزیع بستههای نوشتافزار اهدایی رهبر انقلاب میان فرزندان شهدای مدافع حرم
معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام در مراسم گردهمایی فرزندان شهدای مدافع حرم لشکر فاطمیون، بستههای کیف و نوشتافزار ایرانی اهدایی رهبرمعظم انقلاب را به فرزندان شهدای مدافع حرم لشکر فاطمیون تقدیم کرد. به گزارش ستاد اجرایی فرمان امام، مهرداد بذرپاش در گردهمایی فرزندان شهدای مدافع حرم لشکر فاطمیون که صبح دیروز در گلزار شهدای تهران برگزار شد، اظهار کرد: همانطور که شهدای جنگ تحمیلی برای نجات جان ملت و کشور در مقابل دشمن بعثی ایستادگی کردند و به دشمنان قسمخورده ایران اسلامی نشان دادند ایران کشوری نیست که در مقابل دشمن تسلیم شود، امروز هم مدافعان حرم به پیروی از شهدای جنگ تحمیلی، سیلی محکمی به استکبار جهانی زدند. وی در ادامه با تأکید بر اینکه شهدا جایگاه عظیمی نزد خداوند دارند، بیان کرد: نیت و هدف تمام شهدا برای رضای خداوند و مبارزه با کفر و ظلم است و تابعیت و ملیت شهدا در تحقق اهداف و آرمانهای والایشان تفاوتی ندارد. معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام افزود: صبح امروز قبل از شروع این مراسم معنوی، کنار قبر پدر شهیدم رفتم و افتخار کردم که فرزند شهید هستم؛ شما هم باید به پدران شهیدتان افتخار کنید، چرا که شهدای مدافع حرم لشکر فاطمیون که از برادران دینی و افغانستانی ما هستند، در خط مقدم مبارزه با ظالمان حضور دارند و در راه خدا جهاد میکنند. بذرپاش خاطرنشان کرد: مدافعان حرم افغانستانی که لشکر غیور فاطمیون را تشکیل دادند، نقش مهم و بزرگی در تضعیف قدرت جریان تکفیری داعش ایفا کردند، آنها با شهامت و دلاوریهای خود اجازه ندادند به حریم آلالله جسارت شود و در واقع خالق امنیت و آسایش شدند. وی ادامه داد: متأسفانه عدهای درک صحیحی از نقش رزمندگان و شهدای مدافع حرم در امنیت و اقتدار کشورمان ندارند و گاهی میبینیم با اظهارنظرهای ناپختهشان موجب دلآزردگی خانوادههای معزز شهدا میشوند اما باید بدانند صبر خانوادههای شهدا از جنس صبر حضرت زینب(س) است و هیچ خللی در عزم و اراده غیورمردان ایرانی و افغانستانی برای مبارزه با استکبار وارد نخواهد شد. معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام با تأکید بر اینکه شهدای مدافع حرم بویژه شهدای لشکر فاطمیون، غربت حضرت سیدالشهدا (ع) در کربلا را درک کردهاند، گفت: شهدای لشکر فاطمیون اجر و منزلت رفیعی دارند، چرا که خانوادههای این عزیزان بعد از شهادت مصیبتهای بسیار زیادی را متحمل میشوند و از سوی دیگر نیز خانوادههایشان در مملکت غربت قرار دارند، هر چند ما عزیزان افغان را روی چشمانمان قرار میدهیم. بذرپاش با بیان اینکه باید دست تکتک خانوادههای شهدای مدافع حرم را ببوسیم، در پایان یادآور شد: از فرصت یادوارههای شهدا باید استفاده کرده و این فرهنگ را در بین عموم مردم فراگیر کنیم. در پایان این مراسم از طرف ستاد اجرایی فرمان امام بستههای کیف و نوشتافزار ایرانی اهدایی رهبرمعظم انقلاب توسط مهرداد بذرپاش به فرزندان شهدای مدافع حرم لشکر فاطمیون اهدا شد. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|