|
پرواز آبیها بدون سرمربی به صدر
استقلال در روزی که سرمربی ایتالیاییاش پیام خداحافظیاش را منتشر کرد، موفق شد در ورزشگاه آزادی برابر تیم شاهین شهرداری بوشهر به برتری پرگل برسد و با 29 امتیاز صدرنشین شود. در این دیدار استقلال موفق شد ۴ بر یک به پیروزی برسد. آرش رضاوند (۲۹)، مهدی قائدی (۵۲)، محمد دانشگر (۵۸) و شیخ دیاباته (۶۹) برای استقلال گل زدند. تک گل شاهین را هم حسین مالکی (۸۸) به ثمر رساند.
ارسال به دوستان
استراماچونی روز گذشته همه وعده های مسؤولان را مبنی بر بازگشتش تکذیب کرد
خداحافظی در ماشین؟
در حالی که هواداران استقلال منتظر بودند در بازی با شاهین بوشهر، آندرهآ استراماچونی روی نیمکت تیمشان بنشیند، این اتفاق رخ نداد و حالا گفته میشود زمان قطعی بازگشت این مربی از ایتالیا به ایران فردا خواهد بود. اما مشکل چیست و چرا او نتوانست در بازی روز گذشته آبیها حاضر باشد؟ با وجود تلاشی که طی روزهای اخیر از سوی مسؤولان وزارت ورزش و باشگاه استقلال شد، وضعیت بازگشت استراماچونی هنوز بهطور دقیق مشخص نیست اما سرپرست باشگاه استقلال قول داده این مربی ایتالیایی به تهران بازگردد. اسماعیل خلیلزاده دیروز در گفتوگو با فارس به این نکته اشاره کرد و گفت: «از روزی که وارد ترکیه شدم، سعی کردم این مبلغ را به شماره حسابی که استراماچونی در کشور چک داده بود واریز کنم. متاسفانه وقتی به هر بانکی مراجعه کردیم، متوجه میشدیم در روز بیش از 25 هزار یورو نمیتوانیم به حساب شخصی کسی واریز کنیم. به همین دلیل وزیر ورزش اصرار داشت سریعتر این موضوع حل شود و در این بین تلاش کردیم از او کمک بگیریم. در نهایت هم وزیر با معاون وزیر امور خارجه صحبت کرد. بعد از صحبتهای آقای سلطانیفر با معاون وزیر امور خارجه، من نزد سرکنسول ایران در استانبول رفتم و با او صحبت کردم. همانجا 108 هزار یورو بهصورت نقد پرداخت کردم و در ادامه سرکنسول ایران با بیات (سفیر ایران در ایتالیا) و معاونش در ایتالیا تماس گرفت. قبل از این تماس هم وزیر مجددا با آقای عراقچی و ایشان نیز با سفارت ایران در ایتالیا تماس گرفت و روند ماجرا را به وی توضیح داد. البته استراماچونی در این چند روز 2 جلسه با سفیر ایران در ایتالیا برگزار کرده بود و مقرر شد سرمربی استقلال در این کشور حساب جدیدی باز کند و ما پول را از ترکیه به سفارت ایران در ایتالیا واریز کنیم». سوای مصاحبه رئیس هیأتمدیره استقلال که گفت قطعا روز دوشنبه این پول در حساب استراماچونی است، عنوان میشود بدون شک روز دوشنبه (فردا) سرمربی آبیها به تهران میآید. البته با توجه به حجم وعدههای بیعمل مدیریت استقلال، هواداران نگران هستند و میگویند تا مربی ایتالیایی در تمرین تیمشام حاضر نشود، چیزی را باور نمیکنند.
* دومین تلاش فتحاللهزاده برای بازگشت
از سوی دیگر علی فتحاللهزاده همه تلاشش را میکند تا اعتماد وزیر ورزش به خود را برای بازگشت به استقلال جلب کند. پیرو همین موضوع فتحاللهزاده که یکی از گزینههای وزارت ورزش و جوانان برای مدیریت استقلال است، دیروز با حضور در ساختمان این وزارتخانه پیرامون مسائل مختلف با مسؤولان وزارت ورزش به صحبت پرداخت. وی روز گذشته با حضور در ساختمان خیابان سئول، نشستی را با مدیران ارشد وزارت ورزش و جوانان برگزار کرد. به گفته کامران منزوی، فتحاللهزاده، اولیایی و ساعدی گزینههای مدیریت در استقلال هستند که در این بین شانس فتحاللهزاده از سایرین بیشتر است. البته یکی از مشکلات بزرگ او مربوط به بازنشستگیاش میشود. پیش از این حمیدرضا گرشاسبی به واسطه قانون منع به کارگیری بازنشستگان در بدنه دولت مجبور به استعفا از پرسپولیس شد و حالا باید دید وزارت ورزش در این باره چه تصمیمی میگیرد.
* دلیل صادر نشدن حکم مدیرعامل
با گذشت بیش از چند روز از استعفای امیرحسین فتحی، وزارت ورزش هنوز جانشین وی در باشگاه استقلال را معرفی نکرده است؛ این درحالی است که علی فتحاللهزاده به عنوان جدیترین گزینه برای این منظور معرفی شده است. گفته میشود پس از بازگشت سرپرست موقت باشگاه استقلال، حکم مدیرعاملی به نام علی فتحاللهزاده صادر میشود. حضور فتحاللهزاده به عنوان مدیرعامل استقلال آنقدر جدی هست که وی جمعه به انتخاب باشگاه و به نمایندگی از استقلال در کنار عضو هیاتمدیره باشگاه پرسپولیس در یک برنامه زنده تلویزیونی حضور یافت. باید گفت تاحدود زیادی مدیریت فتحاللهزاده در این باشگاه قطعی شده و تنها معرفی رسمی آن موکول شده به بازگشت اسماعیل خلیلزاده، سرپرست موقت این باشگاه به تهران. خلیلزاده به عنوان نماینده باشگاه خارج از کشور حضور دارد و برای تسویه حساب با استراماچونی و بازگرداندن وی تلاش میکند و وزارت ورزش صلاح نمیداند در حالی که نماینده رسمی باشگاه در این سفر حضور دارد، مدیرعامل جدید را معرفی کند. اگر اتفاق خاصی روی ندهد بزودی فتحاللهزاده برای چهارمینبار بر صندلی مدیریت آبیها تکیه خواهد زد.
***
شوک ویدئویی استراماچونی؛ خسته شدم، میروم
با وجود اینکه مدیریت استقلال حتی زمان بازگشت سرمربی ایتالیایی خود را مشخص کرده بود اما درست دقایقی قبل از بازی روز گذشته این تیم برابر شاهین شهرداری بوشهر بود که استراماچونی در ویدئویی که در استوری صفحه رسمی همسرش در اینستاگرام بارگذاری کرد، مدعی شد همه این کارها در حد حرف بوده و تاکنون هیچ پولی به حساب او نیامده است. او که داخل یک خودرو این ویدئو را ضبط میکرد، یک خداحافظی تلویحی را هم چاشنی صحبتهایش کرد تا وضعیت آینده نیمکت استقلال همچنان مبهم باقی بماند. سرمربی استقلال در تازهترین اظهارنظر خود به انتقاد از رفتار مسؤولان باشگاه استقلال پرداخت و گفت: از این رفتارها خسته شدهام اما همیشه استقلالی خواهم ماند. استراماچونی گفت: با توجه به انتشار چندین خبر اشتباه و گمراهکننده در روزهای گذشته در برخی رسانهها در ایران و همچنین در سراسر جهان میخواهم یکسری مسائل را شرح بدهم و روشن کنم. وی افزود: از زمانی که من مجبور شدم تهران را ترک کنم، بعد از گذشت بیش از ۵ ماه سعی کردم همه مشکلات را به صورت دوستانه با مدیریت فوقالعاده باشگاه حل کنم. هر روز تلاش کردم راهی پیدا کنم برای برگشت و شروع دوباره کار با استقلال، بازیکنانم و از همه مهمتر برای شادی هواداران محبوب آبیپوش. استراماچونی تاکید کرد: بهرغم تمام تلاش و اراده و نیت خوب و مثبت من، متاسفانه هیچ کار واضح و مشخصی توسط باشگاه انجام نشده است. به جهت بیان واقعیت و فقط به خاطر عشق و احترام زیادی که نسبت به همه بازیکنان و هواداران استقلال دارم، با حالی پر از غم، متاسفم که یک بار دیگر بگویم و تایید کنم که هیچ چیز به معنای واقعی کلمه در این ۹ روز گذشته که من مربی استقلال نیستم، تغییر نکرده است. وی ادامه داد: دیروز حتی در رسانهها سندی منتشر شد مبنی بر اینکه به من پرداختی انجام شده است. در واقع من تاکنون هرگز مبلغی دریافت نکردهام. وکلای من به سختی برای محافظت از حقوق قانونی من تلاش میکنند اما من میخواهم به طور رسمی به همه هوادارانم بگویم واقعا دیگر نمیتوانم با این وضعیت کنار بیایم که باعث آسیب دیدن چهره من به عنوان یک مربی حرفهای فوتبال میشود. من نمیدانم آیا واقعا آنها مرا برای استقلال میخواهند یا نه. چیزی که میدانم این است که الان از رفتارهای مدیریت باشگاه خسته شدهام. استراماچونی در پایان تاکید کرد: من با بازیکنان باتجربه و قدیمی تیم در تماس بودم. آنها امروز باید برنده شوند. برای استقلال و هوادارانش بهترین آرزوها را دارم. من همیشه عمیقا استقلالی میمانم.
ارسال به دوستان
به بهانه انتخاب جدید وزارت ورزش برای جانشینی داورزنی
زمانی برای پایان مهندسیها
زینب حسینی: مسعود سلطانیفر سرانجام برای معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش اقدام به انتخاب سرپرست و سپردن مسؤولیت آن به مهدی علینژاد کرد؛ فردی که از همان ابتدا و بلافاصله بعد از استعفای محمدرضا داورزنی، نامش به عنوان یکی از گزینههای مورد نظر مطرح بود. یکی از ذهنیتهایی که طی سالهای گذشته در رابطه با معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وجود داشته، شائبه دخالت این معاونت در مهندسی کردن انتخابات فدراسیونهای ورزشی است. البته که مدیران این وزارتخانه همواره این موضوع را تکذیب کرده و بر انتخابات آزاد تاکید داشتهاند، اگر چه بسیاری اتفاقات پیرامون مجامع انتخاباتی فدراسیونها و تصمیمات اتخاذ شده درباره آن موید همین مسأله بوده و هست. بر همین اساس درباره فرد مسؤول در معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای همیشه ذهنیتی مبنی بر «لابیگری» وجود داشته و اینکه تمام برنامهریزیهای او در جهت انتخاب شدن گزینههای مورد نظرش است. این ذهنیت همچنان درباره فدراسیونهایی که انتخاباتشان هنوز به سرانجام نرسیده یا در پیش رو است، وجود دارد، مگر اینکه مهدی علینژاد در عمل- نه در حرف- همه آنها را منکر شود. مهدی علینژاد خیلی وقت پیش از این گزینه دبیرکلی کمیته ملی المپیک بود که البته برخی اتفاقات پشت پرده او را از رسیدن به صندلی این پست بازداشت. چرخ روزگار اما به گونهای چرخید که حالا او در مقام سرپرست معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای باید در ارتباط با کمیته ملی المپیک و برنامههای این کمیته باشد. البته به لحاظ قانونی هیچ الزام و بایدی برای هماهنگ شدن کمیته ملی المپیک با وزارت ورزش وجود ندارد اما همیشه و در تمام ادوار وزارت ورزش دخل و تصرف خود را بویژه در مباحث المپیکی کمیته ملی المپیک داشته است بویژه در این مقطع زمانی که شخص صالحیامیری هم بر روابط حسنه میان 2 نهاد تاکید دارد.
* چالش بزرگ
مهدی علینژاد که از ریاست در فدراسیون آرام و بدون حاشیه ووشو به موفقیتهای زیادی رسیده، حالا باید روی صندلیای امتحان مدیریتش را پس بدهد که همیشه پردردسر بوده است. همیشه معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای برای مدیرانش مشکلساز بوده و اتهامات زیادی را به آنها وارد کرده است، بنابراین دوره جدید مدیریت علینژاد در ورزش چالشی بزرگ و تعیینکننده برای او خواهد بود. این معاون وزیر ورزش باید کاملا هوشیار و حواسجمع این دوره را آغاز کند تا به نوعی بتواند ادامهدهنده راه مدیریت موفقش در ووشوی بیحاشیه باشد. شاید موفقیت مدیریتی او در گذشته، تصور اینکه مهدی علینژاد شایستهترین گزینه برای معاونت وزیر ورزش است و در نهایت هم حکم قطعی برای آن میگیرد را به واقعیت نزدیک و نزدیکترکند.
ارسال به دوستان
فاتحهای برای گلوبال هاوک، مرثیهای برای پنتاگون
شروین طاهری: برای ژنرال 5 ستارهای که مخوفترین کارزارهای جنگی معاصر را از ویتنام تا عراق و افغانستان تجربه کرده است، هیچ چیز تلختر از این نیست که در آستانه سالگرد اخراجش از بالاترین منصب نظامی کشورش توسط رئیسجمهور، جانشین رزم ندیده و آکادمیکش در همان سمت اقدام به خراب کردن وجهه او و همرزمانش نزد افکار عمومی کند.
این همان خشمی بود که «سگ دیوانه» پنتاگون را واداشت تا کنج انزوای بازنشستگی را موقتا ترک کرده و راهبرد نظامی رئیس سابق خود در کاخ سفید را زیر سوال ببرد. مطابق آنچه روزنامه واشنگتنپست منتشر کرده است، جیمز متیس، وزیر دفاع پیشین و مغضوب دونالد ترامپ، جمعه گذشته پای صحبت همکاران جمال خاشقجی مقتول نشسته تا در حقیقت پاسخ سیاهنمایی کاخ سفید و پنتاگون را علیه دوران فرماندهی ارشدش در جریان اشغال افغانستان بدهد.
او ابتدا در مقام دفاع از اتهاماتی برآمد که مقاله افشاگرانه واشنگتن پست- به احتمال زیاد با اشاره مارک اسپر، وزیر دفاع جدید و صفر کیلومتر آمریکا- به متیس و دیگر مقامات نظامی و دولتی دوران بوش و اوباما وارد آورده بود. بر اساس این گزارش، در دوران دولتهای 2 رئیسجمهور پیشین ایالات متحده که جنگ و تجاوز 18 ساله علیه افغانها را به اسم جنگ با طالبان و تروریسم به راه انداخته و تداوم دادند، فرماندهان ارشد پنتاگون و دولتمردان بهصورت سیستماتیک و گسترده درباره سوءاستفاده از بودجههای نظامی و بازسازی این کشور جنگزده و آمار تلفات و خرابیها دروغ میگفتند تا با هدف ادامه اشغالگری، تصویری مطبوعتر از جنایتهای آمریکا در خاورمیانه به افکار عمومی دهند. متیس پس از واقعه 11 سپتامبر یکی از فرماندهان اصلی سنتکام (مرکز فرماندهی ارتش تروریست آمریکا) در جریان لشکرکشی به افغانستان و سپس عراق به بهانه جنگ با تروریسم و طبعا مسؤول مستقیم بسیاری از این اطلاعات دروغ محسوب میشود. البته او تلاش کرد ابتدا واکنشی سرد به این موضوع نشان دهد و اعلام کرد گزارش اخیر که بر اساس مصاحبههایی با بیش از 400 مقام وقت تالیف شده، بیشتر نوعی تحقیقات بوده تا افشاگری و اینکه همان زمان او و همقطارانش خیلی از واقعیات مکتوم را در این باره میدانستهاند.
اما واکنش داغ این گرگ بالان دیده آنجا بود که به جای دفاع جانانه از خود دست به حمله به اردوی رقیب زد و تحرکات افشاگرانه از سوی رئیس فعلی دستگاه نظامی آمریکا، مایک اسپر را که قطعا با اشاره ترامپ برای زیر سوال بردن راهبرد نظامی 2 رئیسجمهور قبلی و همین طور زدن شخص متیس- که این اواخر با ترامپ درافتاده بود- انجام شده، به قیمت یک افشاگری بزرگتر درباره هژمونی آمریکایی پاسخ داد.
متیس تقریبا 11 ماه و نیم پس از استعفانامه آتشینش خطاب به ترامپ که به اخراج زودهنگام او از سمت وزارت دفاع منجر شد، مجبور شد برای اعاده حیثیت از خود تعارف را کنار گذاشته و اختلاف دیدگاه فاحش خود به عنوان یک مرد جنگی کارکشته را با دیدگاه سطحی و کاسبکارانه رئیسجمهور حال حاضر ایالات متحده به مقوله هژمونی نظامی عیان کند.
او در نشست واشنگتنپست، با خواندن فاتحه برای گلوبالهاوک، داغ سرنگونی پیشرفتهترین پهپاد جاسوسی آمریکا توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بر فراز حریم هوایی جنوب ایران در روز 30 خرداد سال جاری را برای ترامپ و اسپر تازه و بهطور تلویحی فاش کرد واشنگتن به دنبال هدف قرار گرفتن پرنده 150 میلیون دلاریاش با قابلیت پرواز شناسایی 24ساعته و نامریی تا ارتفاع 20 کیلومتر از سطح زمین بر فراز مساحتی به اندازه کشور یونان، دچار شوک نظامی شده است. متیس با یادآوری این شکست اصل تصمیم کاخ سفید برای ورود به حریم ایران را زیر سوال برد و گفت:«هنگامی که وارد این کار شوید، وارد فرآیندی میشوید که اساسا پیشبینیناپذیر است؛ جنگ است یا یک اقدام جنگی».
این در حالی است که گفته میشود متیس به عنوان خبرهترین مقام آمریکا در میدان جنگ و عملیاتیترین ژنرال پنتاگون، طی 2 دهه اخیر که جزو کادر رهبری دستگاه جنگی ایالات متحده بوده، همواره رهبران کاخ سفید را از ورود به جنگی با قدرت روزافزون ایران در منطقه نهی میکرد و حتی به نظر میرسد استعفا و اخراج نهاییاش از وزارت دفاع، پیامد بوالهوسی سیاستمدار بیسیاستی چون ترامپ برای آزمودن عبور از این خط قرمز بوده است.
حال او با زیر سوال بردن افتضاحی که کمتر از 6 ماه پس از ترک کرسی ریاست پنتاگون توسط او رخ داد، به ترامپ و اسپر نیش میزند که «ما باید به اقدام ایران در ساقط کردن گلوبال هاوک واکنش مناسب نشان میدادیم». با این حال حاضر نشده مشخص کند آمریکا دقیقا چه واکنشی میتوانست نشان دهد. به عبارت دیگر پیام اصلی متیس زیر سوال بردن اشتباه ترامپ در ورود به ماجراجویی نظامی با ایران است، چنان که در ادامه با کنایه زدن به واکنشی که رئیسجمهور توئیتری آمریکا 2 روز پس از ساقط شدن پهپاد مزبور نشان داده بود، گفته است: «نمیتوانم تصور کنم وزارت دفاع طرحی برای حمله ارائه کرده باشد ولی شمار تلفات احتمالی این حمله را برآورد نکرده باشد. موضوع تلفات یک حمله باید در گام اول هر عملیات بررسی شود. اگر این موضوع در ابتدا مورد بررسی قرار نگرفته و ترامپ تنها ۱۰ دقیقه پیش از عملیات از آن آگاه شده است، حتما اشتباه وحشتناکی در روند تصمیمگیری در کاخ سفید وجود دارد».
اشاره به اشتباه فاحش کاخ سفید در درافتادن با ایران فقط به متیس محدود نمیشود؛ «لئون پانهتا» مهمترین سلف معاصر او در سمت وزارت دفاع (دولت اوباما) که در عین حال با سابقه ریاست بر سازمان سیا، یک چهره شاخص و هوشمند امنیتی نیز محسوب میشود، همان زمان با تاختن به ترامپ، به ناکارآمدی دستگاه نظامی آمریکا اعتراف کرد و در مصاحبه با اشپیگل گفت: «اگر اتفاقی که افتاده همین باشد با وضعیت ناکارآمدی مواجه هستیم. نمیتوانم تصور کنم وزارت دفاع برنامهای برای حمله به اهداف مشخصی داشته باشد و شمار تلفات ناشی از هدف قرار دادن آن مواضع را مشخص نکرده باشد. این موضوع باید در نخستین رایزنیها مشخصشده باشد. اگر این بحثها انجام نشده و رئیسجمهور فقط ۱۰ دقیقه قبل از شروع حملات از تلفات آن آگاه شده، حتما اشکال وحشتناکی در فرآیندهای تصمیمگیری کاخ سفید وجود دارد».
به اینها بیفزایید گزارش ویژه 2 هفته پیش ژنرال رابرت اشلی، رئیس آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا را که در آن به مقامات واشنگتن اخطار کرده است:«ما باید قدرت نظامی ایران و تهدیدی را که برای منافع ما، متحدان و امنیت ما دارد، درک کنیم».
آنچه هر عقل سلیمی از جمعبندی اظهارات خبرهترین ژنرالها و کارشناسان نظامی آمریکایی درمییابد، اجماع آنها بر پرهیز از هرگونه حمله نظامی مستقیم به کشورمان یا به قول ژنرال اشلی، اعتراف به ناتوانی نظامی آمریکا در مواجهه با حقیقت انکار ناشدنی «قدرت نظامی ایران» است به طوری که میتوان مطمئن بود همینها در آن لحظات ملتهب پس از سرنگونی گلوبال هاوک توسط سامانه پدافندی آتش به اختیار سوم خرداد در ارتفاع هزار متری آبهای خلیجفارس، قطعا ترامپ را حتی از هرگونه اقدام تلافیجویانه برحذر داشتهاند تا مبادا آمریکا در روزگار افول هژمونیک خود و در جهانی چند قطبی، وارد جنگی با ابعاد نامحدود شود.
این رهیافتی است که به ما کمک میکند بهتر به ماهیت رویدادهای 3 ماه گذشته عراق، لبنان و کشور خودمان پی ببریم.
ضربهای که آمریکاییها اواخر خرداد در تنگه هرمز خوردند، چنان برایشان حیثیتی بوده است که هنوز در بالاترین سطح نظامی بحث آن در سطح افکار عمومی پیش کشیده شده و مورد تحلیل و مداقه قرار میگیرد؛ زخمی چنان عمیق که باعث میشود ترامپ و بازهای شکاری نومحافظهکار حامی او در دولت پنهان اضطراری واشنگتن، بلافاصله ماموریتی ویژه برای آیتالله مایک به قصد کشاندن دامنه صفر جنگ ناممکن نظامی با ایران به دامنههای گستردهتر جنگهای نیابتی، روانی، اجتماعی و اقتصادی تعریف کنند.
«مایکل دیآندریا» که به عنوان خبرهترین مامور اطلاعاتی آمریکا در حوزه ایران و خاورمیانه از 2 سال پیش به مدیریت اتاق عملیات ضدایران در سازمان سیا انتخاب شد، حتی به اذعان منابع غربی نیز متخصص راه انداختن جنگ وحشت (تروریسم) است. او در سالهای اخیر طراح اصلی عملیات شکار بنلادن و دهها عملیات ترور پهپادی چهرههای مخالف آمریکا بویژه در جهان اسلام بوده است.
این موج ناآرامسازی اوضاع داخلی ایران و کشورهای متحدش در محور مقاومت که در حقیقت ضدحمله آمریکا محسوب میشود، اگر در خود ایران، از اعتراضات مردمی ناشی از اوضاع بد اقتصادی سوءاستفاده کرد، در عراق و لبنان هیچ توجیه خاصی برای آغازش نداشت و صرفا با فعالسازی مکانیزم «شورشهای رنگی» به سبک «جین شارپی» توسط هستهای آموزش دیده شده توسط سازمانها و گروههای غربنهاد شعلههای آن بالا گرفت.
«دنیل مکآدامز» مدیرعامل اندیشکده «ران پال»- وابسته به سناتور پیشین جمهوریخواه و تحت مدیریت پسر او «رند پال»، سناتور فعلی نزدیک به ترامپ- نیز 2 هفته پیش بر این حقیقت صحه گذاشت که ناآرامیها و آشوبهای اخیر در ایران صرفا اعتراضاتی ناشی از افزایش قیمت سوخت نیست، بلکه آشوبهایی است که از الگوهای آشنای آژانس مرکزی اطلاعات ایالات متحده (سیا) پیروی میکند؛ دخالتی چنان مشهود که حتی خود رند پال، سناتور ایالت کنتاکی نیز در میانه مرثیهسرایی ژنرالهای سرشناس آمریکایی برای قدرت نظامیشان، اعلام کرد: «به پرزیدنت ترامپ بابت مدیریتش در تهدید ایران افتخار میکنم».
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
اخبار
پرسپولیس از سد سایپا گذشت
پرسپولیس هفته پانزدهم رقابتهای لیگ برتر فوتبال را با پیروزی برابر سایپا به پایان برد تا به صدر جدول نزدیک شود. در روز دوم از هفته پانزدهم لیگ برتر، پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس به مصاف سایپا رفت که این مسابقه با نتیجه ۲ بر صفر به سود پرسپولیس به پایان رسید. در این بازی که از ساعت ۱۵ با قضاوت امیر عرببراقی آغاز شد، وحید امیری (۱۸) و احمد نوراللهی (۸۵) برای پرسپولیس گلزنی کردند. به این ترتیب پرسپولیس هم مثل سپاهان ۲۸ امتیازی شد اما به خاطر تفاضل گل کمتر در مکان سوم قرار گرفت. اشتباه عجیب گلر سایپا روی گل وحید امیری از اتفاقات مهم این بازی بود. در حالی که فلاحزاده کار سادهای برای مهار ضربه قیچی برگردان امیری داشت با یک اشتباه بزرگ در مهار توپ ناموفق بود تا دروازه تیمش باز شود. در نیمه دوم اما این رادوشویچ بود که در غیاب بیرانوند نمایشی فوقالعاده ارائه داد و تاثیر بسزایی در پیروزی تیمش داشت؛ توپی که این گلر کروات در نیمه دوم مهار کرد نقطه عطف این بازی بود.
***
برکناری قراخانلو از آکادمی ملی المپیک
پس از ماهها بحث و بررسی درباره تغییر رئیس آکادمی ملی المپیک، سرانجام با فشار دستگاههای نظارتی «رضا قراخانلو» مجبور به ترک آکادمی ملی المپیک شد. با توجه به فشار دستگاههای نظارتی درباره حضور رضا قراخانلو در آکادمی ملی المپیک و ایرادهای قانونی مطرح شده در اینباره، او مجبور به ترک ریاست آکادمی ملی المپیک شده است و بزودی جانشین او معرفی خواهد شد. این اتفاق پس از ماهها مکاتبه کمیته ملی المپیک با نهادهای نظارتی رخ داده است. قراخانلو، عضو تماموقت دانشگاه است و از این رو کمیته ملی المپیک ملزم به رعایت الزامات قانونی در اینباره شده است. ایسنا مطلع شده قراخانلو پس از خروج از آکادمی ملی المپیک به عنوان مشاور در کمیته ملی المپیک فعالیت خواهد کرد. شمسالدین تقوی، رئیس مرکز پزشکی ورزشی آکادمی ملی المپیک به عنوان سرپرست جدید آکادمی ملی المپیک در روزهای آینده منصوب میشود. همچنین با توجه به اینکه پست خزانهداری کمیته ملی المپیک بلاتکلیف است، کمیته ملی المپیک با خزانهداری کل به توافق رسیده تا فعلا سرپرستی برای پست خزانهداری کمیته ملی المپیک از سوی خزانهداری کل معرفی شود و بعدا با مذاکره با خزانهداری کل، فرد نهایی برای پست خزانهداری کمیته ملی المپیک انتخاب شود. بزودی حکم سرپرست خزانهداری کمیته ملی المپیک نیز صادر خواهد شد.
***
بازمانده سقوط هواپیمای تیم چاپهکوئنسه قید فوتبال را زد
یکی از معدود بازماندههای حادثه غمانگیز سقوط هواپیمای تیم چاپهکوئنسه برزیل که تلفات زیادی داشت، در نتیجه آسیبهایی که از آن حادثه دید، مجبور به بازنشستگی شد. به نقل از ESPN، نتو مدافع 34 ساله تیم فوتبال چاپهکوئنسه برزیل که یکی از تنها 6 بازمانده حادثه سقوط هواپیمای این تیم در سال 2016 است، مجبور به آویزان کردن کفشهایش شد. نتو پس از حادثه سقوط هواپیمایی که بازیکنان، مربیان و تعدادی از مدیران باشگاه را برای انجام بازی فینال جام سودآمریکانا به کلمبیا میبرد، 2 سال از عمرش را صرف ریکاوری و بازتوانی جسمی کرد و در نهایت ماه مارس سال جاری به میادین برگشت. او اما اعتراف کرد آسیبهای وارد از سقوط هواپیما آنقدر زیاد بوده که در نهایت چارهای جز تسلیم شدن نداشته است. نتو به تیوی گلوبوی برزیل گفت: با پزشکان و باشگاه به توافق رسیدم. میخواستم در یک بازی خداحافظی شرکت کنم اما در نهایت تصمیم گرفتم چنین کاری نکنم. بدنم دیگر نمیتوانست تحمل کند. از فوتبال بازی کردن بیشتر درد میکشیدم تا اینکه لذت ببرم.
***
دل پر کمک داور خودکشیکرده از ممبینی
برادر مهرداد نجفی مدعی است قضاوت نکردن در لیگ نوزدهم باعث شده این کمکداور خودکشی کند. بهنام نجفی، برادر مهرداد نجفی، کمکداوری که خودکشی کرده است در گفتوگو با ایسنا، درباره شرایط جسمی برادرش گفت: او چشمانش را باز کرد و حالش مساعد است. البته هنوز نمیتواند صحبت کند ولی وضعیتش رو به بهبود است و دکترها به روند درمانیاش امیدوارند. خدا را شکر او من را شناخت و امیدواریم هر چه زودتر خوب شود و از مردم میخواهیم برای او دعا کنند. وی ادامه داد: بدن آماده او و اینکه تمریناتش را هر روز پیگیری میکرد باعث شد در مقابل این حادثه کم نیاورد و وضعیتش بهتر شود. برادر نجفی درباره دلیل خودکشی این کمکداور عنوان کرد: شرایط روحی به همراه قضاوت نکردن در لیگ برتر باعث شد او دست به چنین کاری بزند. او به من گفت لیاقتش پرچم زدن در لیگ برتر است و حتی عملکردش در تستهای پیشفصل عالی بود. او دلش از رئیس کمیته داوران پر بود که چرا به او قضاوت نمیدهد. او حتی نامهای در صفحه شخصی خود برای ممبینی نوشت که ما آن را پاک کردیم. این کار درستی نبود که کمیته داوران با برادرم انجام داد و ما از ممبینی نخواهیم گذشت.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|