|
خروج کشور از اپیدمی آنفلوآنزا در پیک اول
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت از خروج کشور از اپیدمی آنفلوآنزا در پیک اول خبر داد. کیانوش جهانپور در گفتوگو با میزان گفت: نمودار همهگیری این ویروس تا شنبه هفته گذشته فروکش کرده و تاکنون ۹۶ نفر بر اثر ابتلا به آنفلوآنزا جان خود را از دست دادهاند. وی از خروج کشور از اپیدمی آنفلوآنزا در پیک اول خبر داد و افزود: از ۱۰ روز گذشته روند نزولی ابتلا به این ویروس در کشور رخ داده است.
ارسال به دوستان
70 گروه جهادی در حال کمکرسانی به مردم سیلزده هستند
جهادیها در سر زمین جهاد
فرمانده سپاه ولیعصر(عج) خوزستان: در آبگرفتگی اخیر، سپاه و بسیج با تمام ظرفیت برای خدمترسانی به مردم حاضر شدند
گروه اجتماعی: جانشین فرمانده کل سپاه و نماینده ولیفقیه در سپاه حضرت ولیعصر(عج) خوزستان از مناطق سیلزده خوزستان بازدید کردند. از نخستین روزهای سیل فروردینماه 98 در استان خوزستان نیروهای قرارگاه جهادی شهدای مدافع حرم جنوب استان خوزستان با فرماندهی حاج محسن فلاطون در روستاهای سیلزده بامدژ خوزستان حضور یافتند و همچنان در حال خدمات جهادی هستند.
* موکبهای اربعین به یاری مردم در مناطق آبگرفته بشتابند
نماینده ولیفقیه در سپاه حضرت ولیعصر(عج) خوزستان هم در جریان بازدید از مناطق سیلزده با اشاره به وضعیت فعلی آبگرفتگی در برخی مناطق گفت: موکبهای اربعین در مناطق مختلف آبگرفته برپا شوند.
حجتالاسلام والمسلمین عبدالرضا رستگار در گفتوگو با تسنیم اظهار داشت: با وجود خدمترسانیهایی که انجام شده بود مقادیر زیادی آب در خانههای مردم وجود داشت که با همت سپاه و بسیج شرایط نسبت به قبل بهتر شده اما مسالهای که در حال حاضر وجود دارد بحث غذای گرمی است که در حسینیهها توزیع میشود که اگر به ادامه دادن این جریان کمک شود، بسیار خوب است. وی با اشاره به اهمیت برطرف کردن فوری مشکلات ناشی از جاری شدن آبهای سطحی افزود: پیشنهاد ما برای برطرف کردن برخی مشکلات موجود برپایی موکبهای اربعین در محلههای مختلف اهواز و خدمترسانی آنها به مردم است. در بعضی از خانهها آب و در برخی دیگر فاضلاب جمع شده بود که وضعیت بدی بود اما مردم صبور بودند. نماینده ولیفقیه در سپاه خوزستان تأکید کرد: تمهیداتی از طرف مقام معظم رهبری تدارک دیده شد که آلام مردم کمتر شود تا شاهد چنین وضعیتی در کلانشهر اهواز نباشیم، البته کارهایی هم انجام شد اما آنگونه که شایسته و بایسته است روی آنها تمرکز نشده است.
رستگار افزود: در بحث آبهای زیرزمینی و آبهای سطحی که تمهیدات آن با سازمان آب و فاضلاب و شهرداری است این دو ارگان باید دست به دست هم بدهند تا این معضل تکرار نشود، هرچند نباید از این واقعیت غفلت کنیم که بارش 80 میلیمتر باران در 3 ساعت غافلگیرکننده است اما نباید شهر را فلج کند و باعث تعطیلی مدارس و ادارات شود. این موضوع نیاز به همت جهادی دارد. وی تصریح کرد: تلاشهای فراوانی از سوی سپاه، نماینده ولیفقیه در سپاه، حوزههای علمیه و نماینده ولی فقیه در استان انجام شد تا آلام مردم کمتر شود.
* 70 گروه جهادی در حال کمکرسانی به سیلزدهها
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام علی(ع) اهواز گفت: ۷۰ گروه جهادی در حال خدمترسانی به مردم گرفتار در آب هستند. عادل ساری در گفتوگو با تسنیم در ارتباط با آخرین وضعیت آبگرفتگی معابر اهواز و کارون اظهار داشت: پس از وقوع بارش اخیر مناطق آخر آسفالت و باغ شیخ اهواز بیشترین آبگرفتگی را داشتند. وی افزود: در بازدیدی که از این مناطق داشتیم با توجه به سطح کم و شیب آنها نسبت به سایر مناطق شاهد آبگرفتگی شدید هم در معابر و هم در منازل بودیم و بیشترین حجم آبی که وجود داشت فاضلاب بود که به خاطر آن مردم بشدت اذیت شدند. فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام علی(ع) اهواز بیان کرد: نزدیک به 70 گروه جهادی در فراخوانی در حال خدمترسانی هستند، حوزههای مقاومت بسیج نیز از هیچ نیرویی جهت کمک به مردم دریغ نکردند. وی ادامه داد: با توجه به حجم آبگرفتگی که در خیابانها وجود دارد با استفاده از ماشینهای شاسیبلند به کمک مردم رفتیم، خیابانها و خانههای مردم را شستیم و وسایلی را که نیاز به جابهجایی داشتند جابهجا کردیم. ساری تصریح کرد: بستههای غذایی خشکبار جهت تغذیه مردمی که دچار بحران شدند نیز بین آنها توزیع شد. علاوه بر این، پایگاههای جهادی مقاومت مساجد پخت و پز غذای گرم را بر عهده گرفتند و روزانه نزدیک 600 پرس غذا میان اهالی مناطق آب گرفته پخش میشود.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام علی(ع) اهواز تاکید کرد: ما حضور در کنار مردم و خدمت به مردم را وظیفه خود میدانیم و هر جا مشکلی وجود داشته باشد بسیج جهت فعالیت و خدمت به مردم آنجا حاضر میشود.
* نوبخت 5 روز بعد از آبگرفتگی به خوزستان رفت
5 روز بعد از آغاز مشکلات اهوازیها مدیران ارشد دولتی تصمیم گرفتند به خوزستان سفر کنند. محمدباقر نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه دیروز به این استان سفر کرد و از نزدیک در جریان مشکلات مردم قرار گرفت. غیر از اهواز برخی دیگر از شهرهای استان خوزستان مانند آبادان و خرمشهر نیز از معضل آبگرفتگی رنج میبرند. این مشکل بعد از بارشهای ابتدای سال هویدا شده و با کوچکترین بارش بسیاری از مناطق اهواز و برخی شهرهای جنوبی این استان دچار سیل و آبگرفتگی میشوند.
غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان دیروز در جریان سفر به آبادان و بازدید از منطقه کوی ولیعصر این شهر در جمع خبرنگاران گفت: متوسط بارش یک سال آبی آبادان حدود ۱۸۰ تا ۲۰۰ میلیمتر است که روز دوشنبه هفته گذشته (روز بارندگی) ما طی 2 ساعت و نیم تا 3 ساعت شاهد 5/112 میلیمتر بارندگی در این شهر بودیم و این یعنی ۶۰ درصد متوسط بارندگی یک سال این شهر که این رقم قابل ملاحظه بود. استاندار خوزستان تصریح کرد: تمام دستگاهها برای کمک به رفع آبگرفتگی در این مناطق بسیج شدند، ما ماهشهر را معین آبادان قرار دادیم و اعلام کردیم دستگاههای لازم را به اینجا بفرستند. آبفای استان را معین آبادان قرار دادیم و مدیرعامل این سازمان 2 شبانهروز اینجا در کنار فرماندار و سایر مسؤولان مستقر بود و توانستند پس از 3 روز در اکثر مناطق آبادان آب را تخلیه و شرایط نسبتاً مناسبی را ایجاد کنند. در منطقه کوی ولیعصر آب از منازل شهروندان خارج شده اما در معابر هنوز آب هست و مشکلاتی را در هنگام تردد ایجاد کرده است. دستور دادیم تا ماهشهر امکانات بیشتری را به اینجا بفرستد و مسؤولان آبادان هم امکانات بیشتری را بسیج کنند تا آبها سریعتر از معابر جمعآوری شود.
***
[سپاه و بسیج با تمام توان در خدمت مردم گرفتار در آب]
فرمانده سپاه حضرت ولیعصر(عج) خوزستان گفت: در آبگرفتگی اخیر، سپاه و بسیج با تمام ظرفیت برای خدماترسانی به مردم حاضر شدند. سردار حسن شاهوارپور درباره آخرین وضعیت امدادرسانی در مناطق گرفتار در آب در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به دلیل بارش بسیار سنگینی که در برخی نقاط استان رخ داد، متاسفانه شاهد حجم زیادی از آبگرفتگی بودیم که یکی از بحرانیترین نقاط از این لحاظ، شهرستان کارون یا کوتعبدالله بود که بخش زیادی از آن دچار آبگرفتگی شد. وی افزود: در اهواز نیز خیابان زند و اطراف آن، کمپلو، کوی علوی، باهنر، شهرک دانشگاه و بسیاری از مناطق دیگر شهر دچار آبگرفتگی شدند. فرمانده سپاه حضرت ولیعصر(عج) خوزستان گفت: در این راستا سپاه و بسیج با تمام توان و امکانات از جمله حضور بسیجیان برای نجات مردم و کمک به تخلیه خانهها کمک کردند. وی افزود: در بحث طبخ و توزیع غذا و استفاده از ظرفیت خیرین و همچنین توزیع آب آشامیدنی نیز اقدامات موثری انجام شد. شاهوارپور گفت: پمپهایی را که در اختیار داشتیم نیز به کار گرفتیم تا در کنار دیگر دستگاههای اجرایی کار تخلیه آب را تسریع بخشیم. وی ادامه داد: مناطق زیادی از آب تخلیه شد و به نظر میرسد تا ۴۸ ساعت آینده با امکاناتی که به کار گرفته شده، مشکل کاملا برطرف شود. شاهوارپور عنوان کرد: درباره خساراتی که به مردم وارد شده نیز لازم است علاوه بر کمکهایی که گروههای جهادی انجام میدهند، تسهیلاتی از سوی دولت اختصاص پیدا کند تا مشکلات مردم کمتر شود.
ارسال به دوستان
مدیرعامل بنیاد برکت خبر داد
ایجاد ۱۸ هزار شغل در مناطق سیلزده کشور
خدمات ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) به مناطق سیلزده و زلزلهزده فقط به تامین نیاز مواد غذایی، لوازم خانگی و تجهیزات و ماشینآلات برای رفع آبگرفتگی مناطق سیلزده و آواربرداری خانه زلزلهزدگان ختم نمیشود، بلکه این ستاد با اجرای برنامههای میانمدت و بلندمدت چون ایجاد اشتغال پایدار و تاسیس مراکز آموزش و... در صدد است تا نهتنها چهره محرومیت را از مناطق کمبرخوردار بزداید، بلکه در زمان وقوع بحرانهای طبیعی نیز یار و یاور مردم در اقصی نقاط کشور شود. در این باره مدیرعامل بنیاد برکت گفت: تاکنون ۵۰ درصد طرحهای اشتغالزایی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در مناطق سیلزده کشور محقق شده و ۱۸ هزار شغل نیز به بهرهبرداری رسیده است.
امیرحسین مدنی، مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در جریان سفر به استان گلستان اظهار کرد: تا به امروز ۵۰ درصد طرحهای اشتغالزایی ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در مناطق سیلزده کشور محقق شده و ۱۸ هزار شغل نیز در این مناطق به بهرهبرداری رسیده است. ستاد اجرایی فرمان امام تعهد کرده بود ۱۳ هزار طرح اشتغالزایی منجر به ایجاد ۴۰ هزار شغل در مناطق سیلزده کشور شود که تا به امروز ۶ هزار طرح به بهرهبرداری رسیده و اشتغال برای ۱۸ هزار نفر را به دنبال داشته است. بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) همچنین ایجاد ۳ هزار طرح اشتغالزایی اجتماعمحور را طی مدت 2 سال برای استان گلستان در دستور کار دارد که تاکنون بیش از ۲ هزار طرح برای دریافت تسهیلات به بانک عامل معرفی شدهاند و مابقی طرحها نیز در کمتر از مدت پیشبینی شده به بهرهبرداری خواهند رسید. مدنی در ادامه گفت: مناطق محروم ۱۳ شهرستان استان گلستان تحت پوشش فعالیتهای اشتغالزایی بنیاد برکت قرار دارند و ۱۶ مجری و تحلیلگر این بنیاد در این استان مشغول فعالیت هستند. علاوه بر این با راهاندازی ۳ هزار طرح اشتغالزایی اجتماعمحور در استان گلستان، بیش از ۱۰ هزار فرصت شغلی نیز به وجود میآید. مدنی اعتبار پیشبینی شده برای عملیاتی کردن این تعداد طرح اشتغالزایی را ۲۷۰۰ میلیارد ریال اعلام کرد و ادامه داد: با توجه به کرانهای بودن استان گلستان، توسعه رستههای شغلی مرتبط با آبزیان و تکمیل زنجیره تولید در این حوزه در دستور کار است. او همچنین با اشاره به بازدید از 2 طرح اشتغالزایی اجتماعمحور در استان گلستان گفت: در این کارگاههای چرمدوزی و ترمهبافی به ترتیب ۱۴ و ۱۶ نفر مشغول به کار شدهاند. مدنی در تشریح اقدامات ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در استانهای سیلزده کشور نیز خاطرنشان کرد: ستاد اجرایی از لحظه وقوع سیل در استانهای گلستان، مازندران، خراسان شمالی، خوزستان و لرستان در مناطق سیلزده حضور یافت و مشغول خدمترسانی شد.
این ستاد در بخش حمایتی اقدام به توزیع ۳۰ هزار پک لوازم خانگی، ۱۰ هزار راس دام و ۴۰ هزار بسته لوازمالتحریر در استانهای سیلزده کرده است و ایجاد بیش از ۱۳ هزار طرح اشتغالزایی را در این مناطق از طریق بنیاد برکت در دستور کار دارد. مدیرعامل بنیاد برکت ادامه داد: در مناطق تحت تاثیر سیل در استان گلستان نیز تا به امروز ۴ هزار پک لوازم خانگی و ۳ هزار راس دام توزیع شده است. او تصریح کرد: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تا به امروز در حوزههای حمایتی مانند توزیع لوازم خانگی و دام سبک در مناطق سیلزده کشور ۲۵۰۰ میلیارد ریال هزینه کرده و ۵۵۰۰ میلیارد ریال را نیز به بحث اشتغالزایی در این مناطق اختصاص داده است. مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) اظهار امیدواری کرد در یک سال و نیم آینده تمام تعهدات این بنیاد در حوزه اشتغالزایی در مناطق سیلزده کشور محقق شود.
ارسال به دوستان
هوای تهران هفته آینده نیز آلوده خواهد بود
تعطیلات آلودگی!
عضو کمیسیون بهداشت مجلس در گفتوگو با «وطن امروز»: مدیریت آنقدر ضعیف است که حتی تعطیلی مدارس هم کارساز نیست
اسدالله خسروی*: به نظر میرسد دیگر میتوان «تعطیلات آلودگی» را به عنوان مجموعه تعطیلات شناور مدارس کشور وارد تقویم تحصیلی کرد، چرا که قرار نیست فکری به حال هوای خاکستری کلانشهرها شود. به گزارش «وطنامروز»، مسؤولان شهری و دولتی برخی طرحها و اقدامات را اجرایی کرده و وعده دادند آلودگی هوا کاهش یابد اما این آلودگی بیشتر شد و آسمان خاکستری همچنان سهم تهران و سایر کلانشهرهاست. با بالا گرفتن انتقادات اما مدیران شهری و دولتی همدیگر را متهم میکنند و در این شرایط انگار تدبیر هم به تعطیلات رفته است.
* تداوم آلودگی هوا تا هفته آینده
شاخص آلودگی هوا دیروز روی عدد 113 قرار گرفت تا هوای پایتخت همچنان آلوده گزارش شود. به گزارش فارس، تهران از ابتدای سال 25 روز هوای پاک، 194 روز هوای سالم، 52 روز هوای ناسالم برای گروههای حساس و 4 روز هوای ناسالم برای همه افراد داشته است. این در حالی است که در مدت مشابه سال پیش، تهران 15 روز هوای پاک، 218 روز هوای سالم و 42 روز هوای ناسالم برای همه افراد داشته است. بر اساس پیشبینیهای انجام شده، آلودگی هوا در هفته آینده هم ادامه خواهد داشت. در این باره عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با «وطن امروز» درباره ناکارآمدی مدیران شهری و دستگاههای متولی در کاهش آلودگی هوای پایتخت گفت: تا زمانی که مدیران و تصمیمگیران دولتی و شهری از توان مدیریتی برخوردار نباشند و برنامههای اجرایی و تصمیمات آنها به دور از سیاسیبازی نباشد، نباید امیدی به کاهش آلودگی هوا در کلانشهر تهران و دیگر شهرهای صنعتی کشور داشت. سیامک مرهصدق با بیان اینکه متاسفانه در سطوح مدیریتی کشور شاهدیم به مسائل علمی و غیرسیاسی، نگاه سیاسی میشود، گفت: اکنون که هوای تهران و برخی کلانشهرها بسیار آلوده و این معضل همچنان ادامهدار است، چرا با وجود برگزاری جلسات متعدد، فکری اساسی برای حل این موضوع نمیشود؟ چرا با وجود چندین نهاد و دستگاه دولتی و شهری متولی این بحث تاکنون راهحل نتیجهبخشی برای رفع آلودگی هوای تهران و شهرهای بزرگ و صنعتی ارائه نشده است؟ وی تنها راهکار مسؤولان در مواجهه با آلودگی هوای تهران را تعطیلی مدارس عنوان کرد و گفت: متاسفانه این نوع تصمیمگیریها نیز اصولی گرفته نمیشود. با وجود برخورداری کشور از سیستمهای قوی و مدرن هواشناسی و کنترل کیفیت هوا اما تصمیم به تعطیلی مدارس طوری گرفته میشود که چندان کارساز نیست. بهطور مثال استانداری تهران همه مدارس را شنبه و یکشنبه تعطیل اعلام کرد، این در حالی است که اگر روز چهارشنبه هفته پیش تعطیلی مدارس اعلام میشد، چند روزی تهران تا حدی خالی از جمعیت و تردد خودروها میشد. وی تصریح کرد: در روزهایی که آلودگی هوا از حد مجاز بالاتر میرود، طرح ترافیک باید طوری اجرا شود که با اعمال محدودیتهای سختگیرانه نظیر بالابردن میزان جریمه و... مانع ورود خودروهای شخصی به داخل خیابانها شد. این شیوه در کشورهای اروپایی در زمان آلودگی هوا اجرا میشود و بخوبی جواب داده است. اکنون که نرخ تعیین شده ورود خودروها به محدوده طرح ترافیک ارزان است، خیلیها با بیاعتنایی به آلودگی هوا وارد محدوده طرح ترافیک شده و موجب آلودهتر شدن هوا میشوند.
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: حل معضل آلودگی هوا جنبه ملی و زیستمحیطی دارد، بنابراین مسؤولان نباید نسبت به این موضوع بیتوجه باشند. وی به سهلانگاری شهرداری به عنوان متولی کاهش آلودگی هوا به توسعه حملونقل عمومی اشاره کرد و گفت: هر چند رفع آلودگی هوا جز شهرداری نیازمند مشارکت سایر دستگاهها و ارگانهاست اما شهرداریها به جای توسعه و نوسازی ناوگان حملونقل عمومی، مدام از کاهش منابع مالی حرف میزند.
خبرنگار*
ارسال به دوستان
بهداشت
برخی بیماران خاص «یارانه معیشتی» دریافت نمیکنند
مدیرعامل انجمن تالاسمی ایران گفت: برای اختصاص سبد معیشتی هیچ مشورتی با انجمن بیماران خاص نشده است در حالی که این بیماران با هزینههای سنگین درمان روبهرو هستند و باید در اولویت پرداخت قرار داشته باشند. یونس عرب در گفتوگو با فارس، با بیان اینکه دولت به بیش از 60 میلیون نفر یارانه معیشتی اختصاص داده است، گفت: برای اختصاص سبد معیشتی هیچ مشورتی با انجمن بیماران خاص نشده است، متاسفانه برخی از همین بیماران یارانه معیشتی دریافت نمیکنند. وی افزود: ما اعتقاد داریم که یارانه بیماران خاص و صعبالعلاج باید 2 برابر شود و این پرداختی نیز توسط وزارت رفاه صورت گیرد همچنین این آمادگی را داریم که اطلاعات این بیماران را در اختیار وزارت رفاه قرار دهیم.
***
عضو ناظر مجلس در شورای عالی نظام پرستاری:
پرستاران در بودجه سال ۹۹ فراموش شدهاند
عضو ناظر مجلس در شورای عالی نظام پرستاری گفت: دولت در لایحه بودجه سال ۹۹ کل کشور هیچ پیشنهادی برای پرستاران نیاورده است. به گزارش مهر، حیدرعلی عابدی با بیان اینکه سازمان نظام پرستاری میتواند از طریق تعامل و همافزایی درباره تعیین بودجه موثر واقع شود، با اشاره به اینکه از طریق دولت هیچ پیشنهادی برای پرستاران در بودجه سال ۹۹ آورده نشده است، گفت: از ۶ ماه گذشته که زمزمه تعیین بودجه وجود داشت باید نهادهای پرستاری، پیشنهادات و برنامههای خود را به معاونت توسعه وزارت بهداشت ارائه میکردند و معاون توسعه وزارت آن را در جداول بودجه لحاظ میکرد و جداول بودجه به سازمان برنامه و بودجه ارسال میشد. بنابراین اگر این پیشنهاد در سازمان برنامه و بودجه حذف میشد، میتوانستیم با آن برخورد کنیم اما متاسفانه از پله اول شکلگیری بودجه، هیچ پیشنهادی ارائه نشده است.
ارسال به دوستان
فوت 126 نفر بر اثر مسمومیت با گاز CO
سخنگوی سازمان اورژانس کشور از فوت 126 نفر بر اثر مسمومیت با گاز CO خبر داد. مجتبی خالدی، سخنگوی سازمان اورژانس کشور در گفتوگو با فارس از مسمومیت 2708 نفر در 31 استان کشور با گاز CO خبر داد. وی با بیان اینکه با شروع فصل سرما از ابتدای مهر تا 29 آذر شاهد افزایش مسمومیتها بودهایم. گفت: بیشترین آمار مسمومیتها در استانهای تهران با 544 نفر، خراسان رضوی با 294 نفر، فارس با 291 نفر و آذربایجان شرقی با 192 نفر بوده است که از این تعداد 2010 مسموم توسط اورژانس به مراکز درمانی انتقال یافتند. وی تصریح کرد: متاسفانه طی روزهای گذشته 126 نفر از هموطنان بر اثر استنشاق گاز CO جان خود را از دست دادهاند.
ارسال به دوستان
آموزش
کمبود ۷۰ هزار معلم
استاد دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اینکه بودجه کل آموزشوپرورش در سال ۹۹، 94/16 درصد رشد دارد، گفت: کمبود ۷۰ هزار معلم و کسری ۳۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار فقط در دوره ابتدایی در کسری بودجه غیرآشکار سال ۹۹ پیشبینی میشود. حجتالله بنیادی، استاد دانشگاه فرهنگیان و پژوهشگر مسائل آموزشوپرورش در گفتوگو با تسنیم، افزود: کمبود 26 هزار معلم دوره ابتدایی در سال 1397، اضافه شدن بیشتر از این مقدار در سال 1398 و افزایش جمعیت دانشآموزی در سال 1399 به معنای کمبود حداقل 70 هزار معلم و کسری 3500 میلیارد تومان اعتبار فقط در دوره ابتدایی است که در کسری بودجه غیرآشکار سال 1399 وجود دارد. وی گفت: در دورههای تحصیلی دیگر هم وضعیت تا حدی همینگونه است و آموزشوپرورش با کسری بودجه غیرآشکار حداقل به میزان 10 هزار میلیارد تومان مواجه است.
***
سخنگوی آموزشوپرورش شهر تهران:
برگزاری امتحانات نهایی از ۲دی به قوت خود باقی است
سخنگوی آموزشوپرورش شهر تهران اعلام کرد امتحانات نهایی دانشآموزانی که در خرداد و شهریور قبول نشدهاند، حتی در صورت تعطیلی مدارس به دلیل آلودگی هوا، از تاریخ دوم دی طبق برنامه برگزار میشود. مسعود ثقفی، سخنگوی آموزشوپرورش شهر تهران در گفتوگو با مهر، درباره تاریخ برگزاری امتحانات نهایی که از دوم دیماه آغاز میشود، با توجه به احتمال تعطیلی مدارس در روزهای آتی به دلیل آلودگی هوا، گفت: امتحانات نهایی و هماهنگ استانی (داوطلبان آزاد، ارزشیابی جامع بزرگسالان و آموزش از راه دور) پایه نهم، طبق برنامه ارسالی و از تاریخ دوم دی آغاز میشود و حتی اگر استانداری مدارس را تعطیل اعلام کند نیز برگزاری این امتحانات به قوت خود باقی است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|