|
تأمین جهیزیه برای نوعروسان مناطق محروم توسط بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان امام(ره)
مدیرعامل بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان امام(ره) با بیان اینکه این ستاد چند سالی است روی حوزههای اجتماعی متمرکز شده است، گفت: یکی از کارهای مهمی که از چندی پیش شروع شده، تهیه جهیزیه برای زوجهای مناطق محروم است. محمد ترکمانه افزود: شناسایی زوجین توسط گروههای جهادی بومی و خیریههای هر منطقه انجام میشود.
ارسال به دوستان
محسن هاشمی: شورای شهر تهران فقط برای اداره بهشت زهرا قدرت دارد
شورایی برای مردگان!
دولت طلب 45هزار میلیارد تومانی حمل و نقل عمومی را نمیدهد و حناچی جسارت لازم را برای مدیریت شهری ندارد
گروه اجتماعی: «شورای شهر تهران فقط در اداره بهشت زهرا قدرت دارد»؛ رئیس شورای شهر تهران در ادامه انتقادات شدید خود به مدیریت شهری پایتخت جمله کنایهآمیز بالا را اعلام کرد.
به گزارش «وطنامروز»، محسن هاشمی اینبار از طریق تلویزیون از مدیریت شهری پایتخت انتقاد کرد و شهردار فعلی تهران را فاقد جسارت کافی برای اداره شهر دانست. هاشمی بارها نشان داده از عملکرد شهرداری فعلی تهران اصلا رضایت ندارد و پیروز حناچی را تلویحا یک مدیر ترسو و شل میداند.
رئیس شورای شهر در تلویزیون قرار بود درباره علل تداوم آلودگی هوا در پایتخت صحبت کند اما حرفهای هاشمی بارها به مدیریت شل شهری کشیده شد.
هاشمی در برنامه پرونده ویژه شبکه 3 گفت: فعالیت اتوبوسهای تندرو در تهران از سال 1385 آغاز شد و تکمیل آن 8 سال طول کشید. آقای قالیباف جسارت داشت و اتوبوسهای BRT را وارد کرد اما به نظرم حناچی جسارت لازم را ندارد. وی در ادامه گفت: به نظرم ایشان (حناچی) بیش از حد میترسد!
وی در پاسخ به سوال مجری که پرسید آیا اگر شما هم بودید جسارت داشتید و تبعات این جسارت را بر عهده میگرفتید، گفت: اگر من شهردار بودم جسارت داشتم و 2000 اتوبوس برقی وارد میکردم.
رئیس شورای شهر همچنین گفت: آقای حناچی اعتقاد دارد باید خیلی نرم پیگیر مصوبات دولت و تخصیص نقدینگی برای حملونقل عمومی از سوی دولت باشد و آنقدر از این وضعیت انتقاد نمیکند. حناچی اعتقاد دارد اگر سخت پیگیری کند، شاید دولتیها لجبازی کنند و دیگر چیزی نبینیم! آقای شهردار دوست دارد (با مسؤولان دولت) هماهنگ شود، به خاطر همین کمتر انتقاد میکند.
* مدیریت مردگان!
رئیس شورای شهر تهران انتقادات از دولت را هم فراموش نکرد و از طلب 45 هزار میلیارد تومانی شهرداری سخن به میان آورد. هاشمی گفت: 11 سال از آغاز اجرای هدفمندی یارانهها میگذرد و شهرداری تهران 45 هزار میلیارد تومان از محل درآمدهای این قانون طلب دارد اما هیچکس نمیپرسد چرا یک ریال دولت پرداخت نکرده است؟ چرا از محل گرانی بنزین یک ریال به حملونقل عمومی تخصیص نیافته است؟ 2 سال است مرتباً میگوییم دولت 45 هزار میلیارد تومان به حملونقل عمومی بدهی دارد اما کسی توجه نمیکند!
وی در ادامه انتقادات خود از مدیریت شهری و نقش شورای شهر در کاهش آلودگی هوا گفت: قدرت شورای شهر تهران فقط برای اداره بهشت زهراست و در جای دیگر قدرت ندارد؛ چون اگر فرهیختهای فوت کند و من نامه بزنم، حرف مرا گوش میکنند و آن فرهیخته را در قطعه نامآوران دفن میکنند.
رئیسشورای شهر حتی به موضوع دوچرخه حناچی هم اشاره کرد و با توجه به اینکه دوچرخه سهم یک درصدی در حملونقل شهری دارد، گفت: آقای حناچی از وقتی به شهرداری آمد به دوچرخه علاقهمند شد اما من علاقهمند نبودم و بهتر است ایشان به موضوع اتوبوس و واگنهای مترو بیشتر توجه کند.
رئیس شورای شهر تهران ادامه داد: ما باید بتوانیم در کنار خطوط مترو، 9 هزار اتوبوس را به حملو نقل عمومی اضافه کنیم تا 15 میلیون از 20 میلیون سفرهای روزانه توسط حملونقل عمومی انجام شود، ضمن اینکه در آینده باید به سمت برقی کردن اتوبوسها در پایتخت گام برداریم.
وی در بخش دیگری از صحبتهایش به شرایط جامعه و شعارهای روحانی در زمان انتخابات ریاستجمهوری اشاره کرد و گفت: روسای جمهور معمولا شعارهایی میدهند که اجرایی نمیشود. از جمله آقای روحانی که شعارهایی داد اما میبینیم که اجرایی نشد.
رئیس شورای شهر تهران ادامه داد: آقای حناچی و معاونت حملونقل و ترافیک باید پیگیری کنند تا این اعتبار اسنادی باز شود و اگر این اتفاق بیفتد در حدود ۸۰۰ میلیون دلار اعتبار برای تامین واگن در واگنسازی تهران تامین میشود. در نتیجه باید از شهرداری تهران دنبال کنید و اکنون توپ در زمین شهرداری است.
هاشمی درباره تامین اتوبوس در پایتخت نیز گفت: در جلسهای که با آقای جهانگیری داشتیم، درباره ۱۹هزار دستگاه اتوبوسی که شورای اقتصاد مصوب کرده بود صحبت کردیم و دولت اعلام کرد الان پول نیست و فعلا درباره ۶ هزار اتوبوس بحث میکنیم که 3 هزار دستگاه به تهران و 3 هزار دستگاه به کل کلانشهرها اختصاص مییابد اما وقتی صورتجلسه امضا شد، دیدم تبدیل به 3 هزار دستگاه شده است که ۱۵۰۰ دستگاه به کلانشهرها و ۱۵۰۰ دستگاه به تهران اختصاص یابد.
هاشمی تاکید کرد: در نتیجه توپ تامین اتوبوس نیز در زمین شهرداری است، چرا که مصوبه آن را ابلاغ کردهاند و حداقل برای شهرداری تهران، آقای حناچی و معاونت حملونقل باید پیگیری کنند تا این پول به تولیدکنندگان اتوبوس برسد و شاهد تولید اتوبوس باشیم. محسن هاشمی، رئیس شورای شهر گفتوگو با تلویزیون را کافی ندانست و اظهارات خود را توئیت هم کرد. وی در توئیتر هم شهرداری را فاقد جسارت لازم دانست و نوشت: ٢ سال است میگویم اما کسی توجه نمیکند؛ دولت ۴۵ هزار میلیارد تومان به حملونقل عمومی بدهی دارد! سران٣ قوه پاسخ دهند با وجود افزایش قیمت بنزین، چرا یک ریال برای حملونقل عمومی در نظر نگرفتند؟ آقای حناچی هم جسارت لازم در مدیریت را ندارد. البته اختیارات شهرداری و شورای شهر در بحث آلودگی هوا اندک است.
***
[شهرداری طلبکار!]
شاید باورتان نشود اما مدیران شهرداری تهران در بحث آلودگی هوا طلبکار هم شدهاند و نسبت به ناامیدی مردم هشدار دادهاند! با توجه به اظهارات رئیس شورای شهر تهران، عدم پیگیریهای شهردار و عدم جسارت وی یکی از علل ادامه آلودگی و عدم توسعه حملونقل عمومی است اما معاون شهردار تهران در امور اجتماعی و فرهنگی در یک توئیت عجیب و طلبکارانه نوشت: «این روزها در آلودگی شدید هوا، مردم کمتر از سالهای گذشته ماسک میزنند. احساس استیصال یا درماندگی آموخته شده (learned helplessness)، توضیح خوبی برای این وضعیت است: نارضایتی از وضع موجود، و همزمان، ناامیدی از اصلاح. نتیجه منتشر شده نظرسنجی ایسنا در تهران در آذر ۹۸ نیز همین است». محمدرضا جوادییگانه، معاون شهردار تهران که توئیت بالا را منتشر کرده انگار خودش جزو شهرداری و مسؤول کاهش آلودگی هوا نیست. شورای شهر در 2 سال 3 شهردار عوض کرده و مدیریت شهری هم بارها نشان داده عرضه اداره شهر را ندارد و حتی با بارش برف دچار سردرگمی میشود. دیگر کسی از مسؤولان شهری انتظار اصلاح ندارد اما حداقل میتوان انتظار داشت مدیران شهری با این اظهارات در شبکههای اجتماعی با اعصاب مردم بازی نکنند. محسن هاشمی در اظهارات خود گفت: مردم حق دارند با ادامه آلودگی هوا عصبانی باشند. با توجه به این گفته، حداقل میتوان از مدیران شهری خواست مردم را بیش از این عصبانی نکنند.
ارسال به دوستان
رئیس کمیسیون حمایت از حقوق عامه مرکز امور وکلای قوهقضائیه:
مقصران آلودگی هوای پایتخت باید به مراجع قضایی پاسخگو باشند
گروه اجتماعی: یک هفته مدارس تعطیل و محدودیتهای ترافیکی در پایتخت اعمال شد تا از آلودگی هوای تهران کاسته و هوا سالم شود اما آلودگی در پایتخت همچنان پابرجاست. شاخص کیفیت هوا دیروز برخلاف پیشبینی مسؤولان نسبت به کاهش آلودگیها در پایان هفته، روی عدد 114 قرار گرفت تا هوا برای شهروندان تهرانی همچنان ناسالم گزارش شود. به گزارش «وطن امروز»، راهکارهای اعمال شده برای حل مشکل آلودگی هوای تهران تاکنون ره به جایی نبرده است و مسؤولان نهادهای مرتبط و مدیران شهری به جای چارهجویی و ارائه راهکارهای لازم اثربخش برای کاهش آلودگی هوای تهران، ناکارآمدیها را به گردن هم میاندازند. در این میان اما سلامت مردم قربانی ناتوانی و ناکارآمدی مدیرانی میشود که برای چارهجویی بحران آلودگی هوا جلسات متعدد برگزار میکنند و در انتها هم خروجی این جلسات فقط به تعطیلی مدارس یا ایجاد محدودیتهای ترافیکی بینتیجه ختم میشود. اینکه مدیران شهری و مسؤولان دولتی نسبت به رفع آلودگی هوا جسور و مصمم نیستند و برای حل چنین معضلی همواره دست به دامن باد و باران میشوند، جز تضییع حقوق عامه چیز دیگری نیست، چرا که طی یک هفته اخیر به دلیل آلودگی هوا بیش از 17 هزار نفر به اورژانس مراجعه کردهاند. سخنگوی سازمان اورژانس کشور در اینباره گفت: در ۷ روز گذشته و با افزایش آلودگی هوا، ۱۷ هزار و ۳۰۳ نفر به دلیل بیماریهای قلبی و تنفسی به بخش اورژانس مراکز درمانی مراجعه کردهاند. مجتبی خالدی با اشاره به آمار مراجعهکنندگان به بخش اورژانس مراکز درمانی بر اثر آلودگی هوا از ۲۸ آذر تا چهارم دی، اظهار کرد: به دلیل آلودگی هوا و افزایش ذرات معلق در هوا تاکنون در شهرهای اصفهان، البرز، تهران، مرکزی، قزوین، قم، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، خوزستان، یزد و همدان تعداد ۱۷ هزار و ۳۰۳ نفر به اورژانس پیشبیمارستانی سراسر کشور مراجعه کردهاند که از این تعداد ۱۰ هزار و ۴۷۱ نفر بیماران قلبی و ۶ هزار و ۵۳۰ نفر بیماران تنفسی بودهاند. سخنگوی سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه تهران رکورددار مراجعات به اورژانس در روزهای آلوده است، ادامه داد: ۷۹۱۰ نفر در تهران به اورژانس پیشبیمارستانی مراکز درمانی و بیمارستانها طی یک هفته اخیر مراجعه کردند که ۴۹۰۴ نفر بیمار قلبی و ۳۰۰۶ نفر بیمار تنفسی بودهاند.
* ورود مدعیالعموم به زخم کهنه پایتخت
برخورداری از هوای پاک جزو اصلیترین حقوق عامه و یکی از نیازهای زیستی بوده که چنانچه به مخاطره بیفتد قابل پیگیری و مطالبه است و از همین رو است که معضل آلودگی هوا در دستور کار دادستانی قرار گرفته است. کلانشهر تهران به همراه چند شهر بزرگ کشور بیش از یک هفته است که با آلودگی هوا دست و پنجه نرم میکند و مسؤولان مرتب، توپ مسؤولیت خود را در زمین یکدیگر پاسکاری میکنند. قانون هوای پاک در مجلس شورای اسلامی تصویب شده اما دستگاههای مسؤول در این زمینه تاکنون به وظایف خود عمل نکردهاند. در این میان مردم خواهان حقوق شهروندی خود هستند. به طور مثال «حقوق عامه» حقوقی است که در قانون اساسی، قوانین موضوعه یا سایر مقررات لازمالاجرا ثابت است و عدم اجرا یا نقض آن، نوع افراد یک جامعه مفروض مانند افراد یک شهر، منطقه، محله و صنف را در معرض آسیب یا خطر قرار میدهد یا موجب فوت منفعت یا تضرر و یا سلب امتیاز آنان میشود، از قبیل آزادیهای مشروع، حقوق زیستمحیطی، بهداشت و سلامت عمومی، فرهنگ عمومی و میراث فرهنگی، انفال، اموال عمومی و استانداردهای اجباری. احمد محمدی، عضو هیاتمدیره انجمن آیین دادرسی مدنی ایران در اینباره گفت: انسانها یکسری حقوقی دارند که بخشی از آنها اساسی است. از این حقوق اساسی بخشی مربوط به حقوق عامه میشود که نیازهای اساسی زیستی جزو این حقوق عامه است. وی در ادامه گفت: در بحث آلودگی هوا و اینکه آیا داشتن هوای تمیز جزو حقوق عامه محسوب میشود یا خیر، قطعاً پاسخ بله است. برخورداری از هوای تمیز از حقوق عامه مردم است و یکی از نیازهای زیستی است و باید شرایط تنفس سالم برای انسانها فراهم باشد. محمدی به فارس گفت: داشتن آب، هوا و تغذیه سالم جزو نیازهای اساسی است و در قانون اساسی و حقوق شهروندی و قواعد بینالمللی حقوق بشر نیز به آن تأکید شده است. وی در پایان اظهار داشت: حق داشتن هوای سالم، حقی است که باید درخواست شود و میتوانیم به عنوان شهروند آن را از نظام و حاکمیت مطالبه کنیم.
* ورود معاونت حقوق عامه قوهقضائیه به موضوع آلودگی هوا
اما اینبار گویا قضیه آلودگی هوا جدی است و این معضل در دستور کار معاونت حقوق عامه دادستانی قرار گرفته تا کسانی که مدیریت شهری دارند با حرکت هماهنگ به سمت و سویی بروند که نتیجه آن یک هوای سالم باشد. حجتالاسلام منتظری، دادستان کل کشور درباره نقش دادستانی به عنوان مدعیالعموم در برخورد با دستگاههای متخلف درباره آلودگی هوا گفت: آلودگی هوا فرآیند یک مجموعهای است که متأسفانه دستگاههای مختلف به وظایف خود یا عمل نمیکنند یا بهدرستی عمل نمیکنند؛ لذا سازمان محیطزیست و سایر دستگاههای مربوط و آحاد مردم باید در این زمینه دست به دست هم دهند و همکاری لازم را داشته باشند.
دادستان کل کشور تاکید کرد: اینکه ما انواع و اقسام عوامل آلودگی هوا را ایجاد کنیم و بعد بگوییم امیدواریم باد بوزد و آلودگی هوا را ببرد قابلقبول نیست. وی خاطرنشان کرد: ما در حوزه معاونت حقوق عامه این مسأله را در دستور کار داریم و امیدوارم با همکاری سایر دستگاهها بتوانیم در این زمینه به نتیجه مطلوب برسیم.
* تشکیل اولین جلسه بررسی مقصران آلودگی هوا
در همین حال عزالدین سلیمانی، رئیس کمیسیون حمایت از حقوق عامه مرکز امور وکلای قوهقضائیه نیز گفت: نخستین نشست رسمی کمیسیون حمایت از حقوق عامه برای بررسی راههای قانونی طرح دعوی علیه مقصران آلودگی هوا تشکیل شد. در این جلسه بیشتر درباره شناسایی دستگاههای متولی در امر کاهش و رفع آلودگی هوا بررسیهای لازم انجام شد و اطلاعاتی از سازمانها و افراد مجرب که در این زمینه میتوان از پتانسیل آنها استفاده کرد به دست آمد. وی در ادامه گفت: بنا داریم کمیسیون حمایت از حقوق عامه فارغ از مسائل جناحی صرفاً برای خدمت به مردم بتواند مشکلی را حل کند و هر کاری که سمت و سوی سیاسی پیدا کند به اعتقاد بنده موفق نخواهد بود. موضوع آلودگی هوا مشکلی است که باید فارغ از این مسائل بررسی شود. سلیمانی تصریح کرد: سازمانهای متولی شناسایی شدهاند و احتمالاً هفته آینده که جلسه بعدی کمیسیون حمایت از حقوق عامه خواهد بود از نمایندگان آنها دعوت میکنیم تا نسبت به اقدامات انجام شده از سوی خود پاسخگو باشند. وی گفت: بنا داریم ابتدا با نهادهای متولی رویکردی تعاملی داشته باشیم و چنانچه لازم بود تذکرات قانونی لازم را به عنوان کسانی که در جهت خدمت به مردم فعالیت میکنیم به این سازمانها خواهیم داد. سلیمانی بیان داشت: چنانچه مشخص شود دستگاه متولی قصور و کوتاهی کرده ناگزیر هستیم از مراجع قضایی صالحه و وکلای مجرب و نظرات کارشناسی کارشناسان رسمی دادگستری بهره گرفته و علیه آنها شکایتی را مطرح کنیم. وی اظهار داشت: بنابراین در اولین جلسهای که برگزار شد فقط اعضای کمیسیون حمایت از حقوق عامه مرکز امور وکلای قوهقضائیه حاضر بودند اما در جلسه بعد حتماً از نمایندگان نهادهای دستاندرکار میخواهیم تا در این جلسه حاضر شوند.
عوامل مختلفی از جمله عدم التزام دستگاهها به قوانین مصوب مجلس، تعدد قوانین و عدم تخصیص منابع لازم، نبود زیرساختهای مناسب حملونقل عمومی و بارگذاری بیش از حد جمعیت، صنعت و... را میتوان از دلایل آلودگی هوا برشمرد، اما آنچه امروز باید مسؤولان و نهادها به آن توجه کنند حق داشتن هوای پاک برای مردم است، حقی که نباید نادیده گرفته شود.
ارسال به دوستان
پلیس
رئیس پلیس امنیت عمومی پایتخت:
«اوباش محلهای» تحت کنترل پلیس قرار میگیرند
رئیس پلیس امنیت عمومی پایتخت از تحت کنترل قرار دادن اوباش محلهای خبر داد. سردار علی ذوالقدری در گفتوگو با ایلنا درباره اراذل و اوباش سطحدار گفت: این افراد از آنجا که تحت کنترل هستند، تعدادشان افزایش نداشته است. وی ادامه داد: در حال حاضر ما با افرادی مواجه هستیم که به اصطلاح اوباشهای محلهای هستند و ما برای این افراد نیز برنامهریزی کرده و آنها را تحت کنترل قرار خواهیم داد. وی در پاسخ به این سوال که این افراد در کدام مناطق فعالیت میکنند، تصریح کرد: این افراد بعضا در محلههایی هستند که بستر را برای اقدامات اوباشگونه خود مناسب میبینند، البته ما این محلات را مورد پایش و شناسایی قرار داده و در طرح امیر پلیس امنیت تعدادی از این افراد نیز شناسایی و دستگیر شدهاند.
***
افزایش تعداد زنان معتاد به موادمخدر
رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر گفت: درصد زنانی که گرفتار موادمخدر میشوند، افزایش پیدا کرده است. سردار محمدمسعود زاهدیان در گفتوگو با تسنیم در پاسخ به این سؤال که آیا نرخ شیوع مصرف موادمخدر در بین زنان در مقایسه با مردان افزایش داشته است، اظهار کرد: نرخ شیوع مصرف موادمخدر در بانوان بیشتر از آقایان نیست اما درصد زنانی که گرفتار موادمخدر میشوند، افزایش پیدا کرده است. رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر افزود: آمار مصرف موادمخدر در بین مردان بیشتر از زنان است.
***
گردانندگان کانال ضد انقلاب «بازگشت شاهزاده» دستگیر شدند
فرمانده انتظامی استان قم گفت: با اشراف اطلاعاتی پلیس امنیت قم، شبکه 3 نفره کانال ضد انقلاب «بازگشت شاهزاده» شناسایی و اعضای آن دستگیر شدند. به گزارش فارس، سردار عبدالرضا آقاخانی اظهار داشت: 3 نفر از عناصر و فعالان کانال ضد انقلاب «بازگشت شاهزاده» با نفوذ در یکی از دستگاههای دولتی استان علاوه بر فراهم کردن امکانات اغتشاش و تحریک تجمعات اعتراضی مردم، اقدام به شعارنویسی کرده و قصد موجسواری بر تجمعات اعتراضآمیز مردم را داشتند که با اشراف اطلاعاتی پلیس امنیت قم شناسایی و دستگیر شدند. وی افزود: از این شبکه بیش از 3 هزار برچسب و 200 عدد پلاکارد با محتوای نامطلوب و چند دستگاه رایانه و پرینتر کشف شد.
***
سردار رحیمی: کوچکترین مورد امنیتی نداشتیم
رئیس پلیس تهران بزرگ از امنیت و آرامش کامل در تهران خبر داد. سردار حسین رحیمی در قرارگاه امام علی(ع) با اشاره به اینکه دشمنان همواره در صدد ایجاد ناامنی، تشویش افکار عمومی و ترویج احساس ناامنی در جامعه هستند، بیان داشت: نیروی انتظامی با اقتدار حافظ امنیت و آرامش مردم است و اجازه نخواهد داد کسی خدشهای به این مهم وارد کند. وی با تاکید بر اینکه تهران در کمال امنیت و آرامش است و هیچگونه موارد امنیتی نداریم، عنوان داشت: ما خود را خادم و خدمتگزار مردم میدانیم. سردار رحیمی با اشاره به حضور پررنگ یگانهای انتظامی در سطح شهر در قالب برگزاری رزمایش امنیت، گفت: امنیت بستر پیشرفت جامعه است، از این رو دشمنان همواره درصدد ایجاد ناامنی، آشوب و بلوا در کشور عزیز ما هستند که بهطور حتم با سرپنجههای قدرتمند پلیس مواجه خواهند شد.
ارسال به دوستان
تولدهای لاکچری آبان بیش از 5/1 برابر ولادتهای عادی
معاون امور اسناد هویتی با اشاره به افزایش تاریخ تولدهای لاکچری در هشتم آبان امسال گفت: این موضوع از نظر نقض حقوق نوزاد قابل بررسی است. سیفالله ابوترابی در گفتوگو با فارس، با اشاره به آمار روزانه ولادت در ماه آبان و تولدهای لاکچری در این ماه گفت: طبق آمار ارائه شده، ولادتهای رخ داده در 8/8/98 بیش از 5/1 برابر متوسط ولادتهای رخ داده در روزهای دیگر ماه آبان است. وی گفت: با توجه به اینکه ثبت ولادت بر پایه گواهیهای بیمارستانی انجام میشود، علت رخداد این پدیده در چارچوب بررسی عملکرد پزشکان قابل بررسی است. البته بروز پدیده روزگزینی در ولادتهای رخ داده در کشور، در روزهای خاص به وضوح نمایان است اما بررسیهای بیشتر ابعاد این پدیده در سازمان در دست انجام است که نتایج آن در آینده منتشر خواهد شد.
ارسال به دوستان
چسبزخمهای خارجی در کشور فاقد مجوز است
بر اساس اطلاعیه اداره نظارت بر تأمین و نگهداشت اداره کل تجهیزات پزشکی، تمام چسبزخمها با برند خارجی در کشور غیرمجاز اعلام شد. به گزارش مهر، با توجه به اینکه در راستای حمایت از تولید داخل به هیچگونه چسبزخم خارجی از سوی اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی، مجوز واردات داده نمیشود، تمام چسبزخمهای خارجی موجود در کشور غیرمجاز است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|