|
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
اثر روحالامین برای عروج ملکوتی فرمانده لشکر فاطمیون
«حسن روحالامین» هنرمند متعهد و شناختهشده کشور، جدیدترین اثر نقاشی خود را درباره شهید «محمدجعفر حسینی» فرمانده لشکر فاطمیون خلق کرد. به گزارش «وطن امروز»، حسن روحالامین، تازهترین اثر هنری خود را به پیشگاه شهید محمدجعفر حسینی، شهید مدافع حرم افغانستانی تقدیم کرد. گفتنی است روحالامین پیش از این با خلق نقاشیهای ماندگاری چون «مدافعان حرم» و «شهید محسن حججی»، ارادتش را به پیشگاه شهدای مدافع حرم نشان داده بود که با خلق نقاشی فرمانده لشکر فاطمیون به اثبات رساند که دلدادگی به مجاهدان شهید هیچ مرزی نمیشناسد. شهید حسینی از فعالان عرصه جهادی و فرهنگی در حوزه مهاجران بود که با تشکیل ستاد ویژه خادمان در حماسه اربعین حسینی خدمت میکرد و با تشکیل هیأت شهدای گمنام افغانستانی و دورههای آموزشی ویژه مهاجران، قدمهای اثرگذاری را در جهت توانمندسازی دانشجویان و جوانان افغانستانی در ایران برداشت. شهید «محمدجعفر حسینی» ملقب به ابوزینب، از رزمندگان افغانستانی و قدیمی لشکر فاطمیون بود که سال 1396 بر اثر اصابت موشک مجروح شد. او این سالها را با درد و رنج ناشی از مجروحیت سپری کرد تا اینکه سرانجام چند روز پیش در 35 سالگی به مقام رفیع شهادت نائل آمد. ارسال به دوستان
خبر «وطن امروز» درباره ترکیب بازیگران سریال تازه میرباقری تأیید شد
پروژه سلمان فارسی بالاخره کلید خورد
سریال الف فاخر «سلمان فارسی» به کارگردانی سیدداوود میرباقری 3 روز قبل در بیابانهای شهداد کرمان کلید خورد. به گزارش «وطن امروز»، چند وقت پیش در گزارشی در همین صفحه از آغاز قریبالوقع پروژه بزرگ «سلمان فارسی» به کارگردانی داوود میرباقری برای پخش در رسانه ملی خبر دادیم و از این نوشتیم که در ترکیب بازیگران فیلم جدید میرباقری علاوه بر علیرضا شجاعنوری و فرهاد اصلانی که نام آنها پیشتر رسانهای شده بود، بازیگر دیگری چون علی دهکردی و محمدرضا هدایتی به ایفای نقش خواهند پرداخت. حالا براساس خبری که روز گذشته «مهر» منتشر کرده، تصویربرداری سریال «سلمان فارسی» به کارگردانی داوود میرباقری و تهیهکنندگی حسین طاهری پس از سالها انتظار و پیگیری داوود میرباقری از 3 روز قبل در شهداد کرمان آغاز شده است. آغاز تصویربرداری این سریال از بیابانهای اطراف کرمان در حالی است که هنوز علیرضا شجاع نوری بازیگر اصلی این سریال در نقش سلمان فارسی مقابل دوربین نرفته است. همچنین با تایید خبر «وطن امروز» در ارتباط با ترکیب بازیگران این سریال، خبر رسیده که در سکانسهایی که ضبط و تصویربرداری شده است، فرهاد اصلانی و محمدرضا هدایتی به ایفای نقش پرداختهاند. قرار است بعد از حدود ۱۰ الی ۱۲ روز تصویربرداری در کرمان، عوامل این پروژه به قشم بروند و ادامه پروژه را در آنجا به تولید برسانند. سریال «سلمان فارسی» یکی از مهمترین پروژههای الف فاخر تلویزیون در سالهای اخیر محسوب میشود که داوود میرباقری از سالها قبل و پیش از کارگردانی پروژه عظیم «مختارنامه» مترصد ساخت آن بود اما به دلایلی مدیران وقت سیما با او همراهی نکردند و حالا این پروژه در ابتدای دی ماه ۹۸ کلید خورده است. ارسال به دوستان
ساخت فیلم حضرت معصومه(س) به جریان افتاد
تولید پروژه فاخر سینمایی حضرت معصومه(ع)، بعد از امضای تفاهمنامه همکاری مشترک با معاونت فرهنگی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه علیهاالسلام و طی یک نشست خبری با حضور مجتبی امینی (تهیهکننده) و جواد افشار (نویسنده و کارگردان)، اصحاب رسانه و مسؤولان تولیت آستان حضرت معصومه(س) روز گذشته در شهر قم همزمان با ولادت حضرت زینب(س)، آغاز به کار خود را رسانهای کرد. به گزارش «وطن امروز»، مجتبی امینی و جواد افشار در پروژه جدید خود سراغ زندگینامه حضرت معصومه(س) رفتهاند تا بخش مهمی از زندگی آن حضرت که هجرت ایشان از مدینه به قم است را به تصویر بکشند. مجتبی امینی با اعلام این خبر گفت: پس از سالها تحقیق و پژوهش، سرانجام نگارش اولیه فیلم سینمایی حضرت معصومه(س) به پایان رسید. جواد افشار و حمید رسولپور پس از ماهها تلاش شبانهروزی به پشتوانه تحقیقات 10 ساله خود، طرح اولیه این فیلمنامه را به پایان رسانده و فاز جدید و نهایی متن فیلمنامه توسط جواد افشار آغاز شده است. وی در انتها درباره آغار تولید این پروژه افزود: پیشبینی میشود سال آینده پس از اتمام نگارش نهایی فیلمنامه وارد مرحله پیشتولید این فیلم فاخر و عظیم شویم.
ارسال به دوستان
«شهلا ریاحی» بازیگر پیشکسوت سینما درگذشت
شهلا ریاحی، بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون شامگاه سهشنبه بر اثر کهولت سن در 93 سالگی درگذشت. به گزارش مهر، شهلا ریاحی در ساعات پایانی ۱۰ دیماه در تهران درگذشت. سیدعباس عظیمی، مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت در گفتوگو با خبرنگار مهر، ضمن تأیید این خبر اعلام کرد درباره برنامه تشییع و بدرقه این هنرمند اطلاعرسانی خواهد شد. شهلا ریاحی متولد ۷ بهمن ۱۳۰۵ بود و در فیلمهایی چون «گلنار»، «پرنده کوچک خوشبختی»، «در مسیر تندباد»، «دلشدگان»، «میخواهم زنده بمانم» و… به ایفای نقش پرداخته بود. «دعوت به شام» در سال ۷۹ آخرین نقشآفرینی زندهیاد ریاحی بر پرده سینما بود.
ارسال به دوستان
«یک فراموشی بیحس کننده» آماده نمایش شد
فیلم مستند «یک فراموشی بیحس کننده» با روایتی دیده نشده درباره کودکان جنگزده سوری، پس از پشت سر گذاشتن مراحل پژوهش و تولید، آماده نمایش شد. به گزارش «وطن امروز»، فیلم مستند «یک فراموشی بیحس کننده» به کارگردانی عادل انیسی و تهیهکنندگی مهدی مطهر آماده نمایش شد. این مستند داستانی درباره فوتبال و جنگ بوده که در شهر حلب سوریه جلوی دوربین رفته است. ساخت مستند «یک فراموشی بیحس کننده» از سال 96 آغاز شده بود که پس از چند مرحله فیلمبرداری تکمیلی، بتازگی نسخهنهایی آن آماده نمایش شده است.
ارسال به دوستان
بررسی کارنامه آیتالله منتظری در «رادیکال 3»
تازهترین قسمت از برنامه دانشجویی «رادیکال 3» به بررسی کارنامه آیتالله منتظری اختصاص دارد. به گزارش «وطن امروز»، تازهترین قسمت از برنامه دانشجویی «رادیکال 3» سراغ بررسی کارنامه آیتالله حسینعلی منتظری رفته است تا عملکرد این چهره مهم تاریخ معاصر را در دورههای مختلف فعالیتهایش بویژه در سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی مورد نقد و بررسی قرار دهد. علی صدرینیا، کارگردان مستند «قائم مقام» که با محوریت زندگی منتظری ساخته شده، میهمان این قسمت از برنامه است. این قسمت از «رادیکال 3»، امشب ساعت ۲۰ از شبکه سوم سیما روی آنتن میرود.
ارسال به دوستان
«سرکار علّیه» برای دومین بار به چاپخانه رفت
«سرکار علیه» مجموعه روایتی است از زبان یک مادر و دختر که تلاش کرده به شکلی ملموس ذرهبین دست بگیرد و گرههای موجود در کلاف هویتی زنان را شرح دهد. به گزارش مشرق، این کتاب روایتهایی است که از دل لحظههای زندگی به دست آمده و تمام افراد جامعه به نحوی با بخشی از آن سر و کار دارند اما شاید فرصت فکر کردن و تعامل درباره آنها چندان وجود نداشته باشد. نویسندگان این کتاب در تلاش بودند با بیان عینی و مصداقی مسائل، از طرفی به درک بهتر چالش هویتی زنان بپردازند و از طرف دیگر مسیری را برای گفتوگو میان 2 نسل متفاوت باز کنند. این کتاب به قلم زهره عیسیخانی و ریحانه کشتکاران 3 ماه پیش برای نخستینبار منتشر شد و در مدتی کوتاه به چاپ دوم رسید.
ارسال به دوستان
آب پاکی معاونت سیما روی دست شایعهسازانی که به دنبال حاشیهسازی سیاسی برای تلویزیون هستند
نود دیگر بر نمیگردد
توضیح معاون سیما درباره دستمزد چهرههای تلویزیونی پر مخاطب
گروه فرهنگ و هنر: دورهمی برنامهسازان شبکه نسیم بهانهای شد تا معاون سیما در گفتوگویی در جمع خبرنگاران حرفهای جالب توجهی در ارتباط با وضعیت برخی برنامههای قبلی و فعلی رسانه ملی مطرح کند و در کنار آن به برخی شایعات طرح شده در مدت اخیر در ارتباط با دستمزدهای نجومی رسانه ملی به چهرههای سرشناس پاسخ دهد. به گزارش «وطن امروز»، برنامهسازان شبکه نسیم در جلسهای با معاون سیما و همچنین برخی مدیران سابق سازمان صداوسیما جهت هماندیشی بیشتر گرد هم آمدند. در این هماندیشی مرتضی میرباقری معاون سیما، علیاصغر پورمحمدی از مدیران پیشین رسانه ملی، محمد احسانی مدیر شبکه نسیم و هنرمندانی چون مهران مدیری، رامبد جوان، سروش صحت، محمد بحرانی، نیما شعباننژاد، فواد صفاریانپور و برخی دیگر از برنامهسازان حضور داشتند.
* دیگر خبری از «نود» نیست
مرتضی میرباقری، معاون سیمای رسانه ملی در حاشیه جلسه هماندیشی مدیران و برنامهسازان شبکه نسیم و در جمع خبرنگاران حاضر شد و به سوالات آنها پاسخ داد. شاید مهمترین صحبت او در این جمع، خبری بود که میتوان آن را پایانی بر تلاش برخی رسانهها برای بازگشت دوباره فردوسیپور با «نود» به تلویزیون دانست. معاون سیما در پاسخ به سوال مهر درباره زمزمه بازگشت فردوسیپور به سیما، با اشاره به موضعگیری مشاور مدیر شبکه 3 سیما در ارتباط با شایعات اخیر در زمینه بازگشت فردوسیپور گفت: خود شبکه 3 اعلام کرد قهر نبودند که آشتی باشد و هر زمان که تشخیص دهند میگویند که بیاید.
او در ادامه آب پاکی را روی دست شایعهسازان ریخت و با اشاره به منتفی بودن بازگشت برنامهای به نام «نود» به تلویزیون اظهار کرد: ما اختیار تصمیمگیری درباره آمدن آقای فردوسیپور را به دلیل اینکه اختلاف نظرهایی درباره برنامهسازی داشتند به مدیر شبکه 3 دادهایم. او همچنان در حال بررسی است و بحثی نبود که او دیگر نیاید. با این حال دیگر برنامهای به نام 90 نخواهد بود اما در ساختارهای دیگر امکان بازگشت هست.
* دستمزدهایی که تنها 10 درصد اضافه شده است
میرباقری در ادامه صحبتهایش درباره یکی دیگر از شایعات اخیر پیرامون فعالیتهای رسانه ملی و پرداخت دستمزدهای نجومی به مجریان و برنامهسازان تلویزیونی گفت: برای ما کیفیت و استقبال مخاطب اهمیت دارد و تعیین میکند که عوامل برنامهها چه دریافتیهایی داشته باشند. اگر سوال این باشد که آیا دستمزدها در رابطه با مجریان بازیگر و تهیهکنندهها تعیین میشود، باید گفت همه اینها دارای استاندارد و چارچوب است و طبیعتاً دارای یک رشد تدریجی است. به طور مثال فلان سریال یا مجری فلان عدد را میگیرد و باید توجه داشت این تفاوتها دفعی نیست، بلکه تدریجی است. دستمزدها حدوداً ۱۰ درصد نسبت به دستمزدهایی که در سنوات قبل بوده تفاوت کرده است.
* میزان مخاطبان برنامه در رقم دستمزدها مؤثر است
معاون سیما همچنین در واکنش به شایعه دستمزد بالای مهران مدیری و رضا رشیدپور برای برنامههای ویژه شب یلدا، ضمن تکذیب این شایعه تاکید کرد: هیچ پرداخت نامتعارفی برای این برنامهها نداشتهایم. البته میدانید ما مثلاً در برنامه دورهمی با مهران مدیری طرف نبودیم و با تهیهکننده طرف قرارداد بودیم ولی این برنامه نسبت به برنامههای قبلی هیچ تفاوت دریافتی ندارد. وی در پاسخ به اختلاف دستمزدهای برخی بازیگران و مجریان توضیح داد: برنامهای که ظرفیت آن این است که با ۱۰ درصد مخاطب مواجه میشود، به صورت طبیعی دریافتی عوامل آن با برنامهای که ۷۰ درصد مخاطب دارد، متفاوت است و این متغیرها جزو متغیرهای مورد توجه ما است.
* «برندهباش» به شبکه نمایش خانگی میرود؟
ماجرای ساخت نسخه مشابه برنامه تلویزیونی «برندهباش» در شبکه نمایش خانگی نیز از جمله موضوعاتی بود که اهالی رسانه در ارتباط با آن از معاون سیما سوال پرسیدند. میرباقری در پاسخ به این سوال با اشاره به برخورد تلویزیون در ماجرای مشابه این موضوع در برنامه «دورهمی»، به نوعی احتمال رفتن «برندهباش» به نمایش خانگی را رد کرد و گفت: تلویزیون نسبت به برنامههای شاخص خود غیرت و حساسیت دارد و امتداد آنها را در غیر از رسانه ملی غیرقابل قبول میداند. به طور مثال برنامه «دورهمی» بود که قرار بود با نام «شبنشینی» در شبکه نمایش خانگی تولید شود اما استدلال رسانه ملی این بود که این برنامه خاستگاهش در تلویزیون است؛ اگر میخواهد برنامهای در جایی دیگر باشد، چرا باید با استفاده از این عناوین و با سرقت این عناوین مطرح شود؟
* از رسانه، بیتفاوتی نخواهید!
بعضی اهالی رسانه از میرباقری در ارتباط با شوخیهای مهران مدیری با اتفاقات سیاسی و اقتصادی و اجتماعی روز در «دورهمی» نیز سوال پرسیدند که میرباقری در پاسخ به این موضوع اظهار کرد: هر مجری، برنامه را با هویت خودش اجرا میکند. «دورهمی» را نیز چه آقای مدیری اجرا کند و چه یک مجری دیگر، نمیتوان انتظار داشت این برنامه را بدون هویت اجرا کند. مدیری با هویت خودش کارش را انجام میدهد و این انتظار جدی از او وجود دارد که نسبت به مسائل اجتماعی بیتفاوت نباشد و حساسیت داشته باشد و اتفاقاً در برنامه به این مسائل بپردازد. او همچنین با اشاره به ویژهبرنامه شب یلدای «دورهمی» و برخی اشارات مجری برنامه به موضوعات اجتماعی روز گفت: در برنامه اخیر نیز او کار خود را انجام داد و هیچ کسی احساس نکرد آقای مدیری کاری خلاف شخصیت و هویت خودش انجام داده است. البته تا حدی باید سعهصدر و آستانه تحمل هم بیشتر شود. ما باید از نقد هوشمندانه استقبال کنیم. حتماً خط قرمزهایی که وجود دارد رسانه بیش از هر کسی نسبت به آنها اعمال نظر دارد.
* اعتراف به یک اشتباه تلویزیونی
اما بخش آخر صحبتهای معاون سیما در جمع اهالی رسانه به حاشیههای ایجاد شده به واسطه پخش یک برنامه سیاسی در تلویزیون اختصاص داشت. او درباره تصویر پوشیده شده نماینده مجلس در برنامه انتخاباتی شبکه یک سیما توضیح داد: این کار در تلویزیون اشتباه بود که جلوی آن گرفته شد. هر چند برنامههای انتخاباتی و سیاسی تلویزیون مورد نظارت قرار میگیرد اما به واسطه تنوع آنها باید اصلاحاتی در رابطه با آنها اتفاق بیفتد.
***
[تدارک «نسیم» برای فصل جدید «خندوانه»]
یکی از اتفاقات مهم در جلسه هماندیشی برنامهسازان شبکه نسیم با مدیران فعلی و برخی مدیران قدیمی رسانه ملی، گفتوگوی محمد احسانی، مدیر شبکه «نسیم» درباره جزئیات فصل جدید «خندوانه» بود. احسانی در گفتوگو با مهر هم درباره تاریخ دقیق بازگشت «خندوانه» که گفته شده بود اسفندماه امسال روی آنتن میرود، بیان کرد: تاریخ دقیق بازگشت برنامه خندوانه هنوز مشخص نیست چون لوکیشن مشکلی دارد که باعث تاخیر برنامه شده است. برنامه در همان لوکیشن قبلی است اما نیاز به هماهنگیهایی دارد و هنوز باید دکورهای آن آماده شود. مدیر شبکه «نسیم» در ادامه درباره ویژگیهای فصل جدید برنامه تصریح کرد: بالاخره خندوانه بخشهایی ثابت و جذاب دارد که این آیتمها و بخشها تکرار خواهد شد. از طرف دیگر بخشهای جدیدی هم دارد که در اتاق فکر برنامه در حال بررسی است. در سری جدید قرار است 4 شب در هفته «خندوانه» روی آنتن برود. احسانی در پایان درباره موزه «دورهمی» و زمان برگزاری آن نیز گفت: مشکلاتی در جمعآوری هدایای هنرمندان بود که در حال نهایی شدن است و اوایل همین فصل از برنامه، این موزه هم برگزار میشود.
ارسال به دوستان
پاسخهای ابراهیم داروغهزاده به تازهترین حاشیهها پیرامون جشنواره فیلم فجر
بلیتهای فجر گرانتر از بلیت اکران سینماها نمیشود
دبیر سیوهشتمین جشنواره فیلم فجر با حضور در برنامه زنده «یه روز تازه» شبکه 5 سیما، به پرسشهایی پیرامون این دوره جشنواره پاسخ داد. به گزارش «وطن امروز»، ابراهیم داروغهزاده در بخش نخست این گفتوگوی تلویزیونی توضیحاتی درباره مهمترین حاشیه رسانهای اینروزهای جشنواره درباره بخش «نگاه نو» ارائه داد و گفت: شرایط پذیرفتهشدن یا عدم پذیرش فیلمهای اول فیلمسازان بر اساس قوانین سازمان سینمایی و آییننامه جشنواره فیلم فجر صورت میگیرد و بارها پیش آمده که فیلمها به دلیل نداشتن پروانه ساخت سینمایی از حضور در جشنواره محروم شدهاند. امسال هم فیلمهای پذیرفته شده در بخش نگاه نو، اولین فیلمهای سازندگانشان بوده که دارای پروانه ساخت سینمایی بودهاند. بحث حضور فیلماول در جشنواره فیلم فجر، متأثر از قوانین سازمان سینمایی است. در سازمان سینمایی و در خانه سینما هنوز بین فیلم ویدئویی و غیرسینمایی با فیلم سینمایی تفاوت قائل میشوند. فیلمساز میتواند فیلم ویدئویی با پروانه ساخت ویدئویی بسازد اما وقتی فیلم با پروانه ساخت سینمایی میسازد، این فیلم اولین فیلم سینمایی او محسوب میشود. اینجا هم بر اساس اینکه فیلم ارائه شده به بخش نگاه نو دارای پروانه ساخت سینمایی باشد، در جشنواره شرکت میکند. داروغهزاده در این گفتوگو درباره قیمت بلیت سینمای مردمی در فجر38 گفت: ما سعی میکنیم قیمت بلیت سینماهای جشنواره از قیمت بلیت سینماها در اکران امسال بیشتر نباشد و تلاش میکنیم در سینماهای جنوب شهر تهران، از آن قیمت کمتر باشد. در ادامه همچنین مجری برنامه سوالی در ارتباط با این موضوع مطرح کرد که رئیسجمهور در ابتدای دولت خود از سینماگران خواست جهت سینما به سمت آثار امیدوارانه باشد، آیا محتوای فیلمهای امسال چنین رویکردی دارند؟ که دبیر جشنواره فیلم فجر در پاسخ به این سوال به این موضوع اشاره کرد که واقعیتهای جامعه را نمیشود در نظر نگرفت، چرا که فیلمسازی در خلأ صورت نمیگیرد و سینماگر آسیبهای اجتماعی را به زبان سینما و هنر بیان میکند. دبیر جشنواره فیلم فجر درباره زمان اعلام فیلمهای بخش سودای سیمرغ این دوره جشنواره گفت: 15 دیماه فهرست نهایی بخش سودای سیمرغ پس از پایان جلسات هیأت انتخاب جمعبندی و اعلام خواهد شد. داروغهزاده همچنین امکان اضافه شدن به تعداد فیلمهای این بخش را رد کرد و گفت: ما باید به آییننامه جشنواره پایبند باشیم، ضمن آنکه هر چه تعداد فیلمها بیشتر شود، داوری سختتر خواهد شد. دبیر جشنواره درباره انتخاب اعضای هیأت انتخاب و داوری و شائبههایی که بر سر تکراری بودن اسامی در شورای سیاستگذاری، هیأت انتخاب و داوری به وجود میآید، گفت: آنچه درباره حضور چرخشی اعضای هیأت انتخاب و داوری گفته میشود، به نظرم منصفانه نیست. داوران ما هر سال تغییر میکنند و بخش سینمایی اعضای هیأت انتخاب هم متغیر است. بخشی که مربوط به حضور نمایندگان سازمان سینمایی و اعضای شوراهای پروانه ساخت و نمایش در هیأت انتخاب است، از آنجا که نسبت به شرایط صدور پروانه ساخت فیلمها اشراف وجود دارد، لازم است ضمن آنکه در این هیأت، 4 نفر از اهالی سینما و 3 نفر از سازمان سینمایی هستند. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|