|
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
گزارش «وطن امروز» از اختتامیه دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
آب هرگز نمیمیرد
گروه فرهنگ و هنر: اختتامیه دهمین جشنواره مردمی فیلم «عمار» در حالی برگزار شد که محسن اسلامزاده از مستندسازان برگزیده این رویداد از مایکل مور دعوت کرد برای ساخت مستند به غرب آسیا بیاید. به گزارش «وطن امروز»، مراسم پایانی دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در حالی در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شد که هیأت داوران در بخش مستند رویای ایرانی، ضمن تقدیر از آثار «نبرد امواج» و «مسیر نو» به کارگردانی «وحید فرجی» لوح افتخار این بخش را به «توان دفاعی (بعد از ۲۵۰۰ سال)» به کارگردانی «علی طادی» به علت «پرداختن به سوژهای ویژه و داشتن پیوست تاریخی» و «ناجی کرونر» به کارگردانی «مسعود کارگر» به علت «نمایش شیرین جلوهای از همکاری گروهی دانشبنیان و مومنانه» اهدا کرد. همچنین هیأت داوران، فانوس این بخش را به «مخترع آهنی» به کارگردانی «محمدجواد رئیسی» به علت «داشتن روایت پرجاذبه، طنز بجا، فرم خلاقانه و همچنین امیدبخشی در عین بیان نقدهای موجود» اهدا کرد.
* معرفی برگزیدگان بخشهای مختلف «عمار» دهم
هیات داوران در بخش «مستند همت مومنانه»، ضمن تقدیر از «خودکار» به کارگردانی «محمد ثقفی» و «خاکریز پرویز» به کارگردانی «قدرت باقری» و «دریاچه امید» به کارگردانی «فاطمه مرزبان»، لوح افتخار این بخش را به «بازار تزارها» به کارگردانی مشترک «محسن مقصودی» و «مهدی فریدی» به علت «جسارت در پژوهش میدانی ظرفیتهای مغفول» و «در کنار هم» به کارگردانی «سیدمجتبی خیامالحسینی» به علت «نمایش دغدغههای مسؤولانه یک کارآفرین و همکاری 2 ملت ایران و افغانستان» اهدا کرد. همچنین هیأت داوران، فانوس این بخش را به 2 اثر «مجموعه مستند نور (قسمت وطن آرزوها)» به کارگردانی «مهدی فارسی» به علت «تصویرگری گوشههایی از جهاد فردی، جمعی و خانوادگی» و «یکی از ما (سایت هستهای)» به کارگردانی «امیرعسگری» به علت «پرداخت ماهرانه به الگوی بومی از اشتغالزایی روستایی» اهدا کرد.
هیات داوران در بخش مستند حافظه ملی، ضمن تقدیر از «آسوده بخواب کوروش» به کارگردانی «علی فراهانی»، لوح افتخار این بخش را به «آن شش نفر» به کارگردانی «محمدعلی یزدانپرست» و «روایت رهبری» به کارگردانی «مهدی نقویان» به دلیل «پاسخگویی به شبهات مهم و استفاده از فیلمهای دیده نشده و پژوهش خوب» اهدا کرد. همچنین هیأت داوران، فانوس این بخش را به «پدر طالقانی» به کارگردانی «محمدعلی محمددوست» به دلیل «روایت مستند مبارزات مرحوم آیتالله طالقانی و پرداخت به موضوعات روز و استفاده بجا از آرشیو و پژوهش خوب» و اثر «امتحان» به کارگردانی «سجاد ریاحی» به دلیل «پژوهش قوی، نوآوری و پرداخت به مسالهای حساس و دشوار» اهدا کرد. هیات داوران در بخش مستند پایش و پالایش اجتماعی، ضمن تقدیر از «سایکس پیکو» به کارگردانی «علی گایینی» و «این منطقه آلوده به مین است» به کارگردانی «محسن نقیزاده»، لوح افتخار این بخش را به اثر «امیدیه» به کارگردانی «علی زهیری» به دلیل «پرداخت مناسب به بحث مطالبه عدالت و فسادستیزی در شهر امیدیه» و «قصههای همیشگی» به کارگردانی «بابک مجیدی» به دلیل «پرداخت همزمان به بحث محیطزیست و آسیبشناسی زیستمحیطی تالاب استیل» و «رویای آجری» به کارگردانی «داوود مرادیان» به دلیل «تببین تاریخ سیاستگذاری مسکن بویژه در دهه اول انقلاب اسلامی با بهرهگیری از مستندات آرشیوی و شاهدان و مجریان» اهدا کرد. همچنین هیأت داوران، فانوس این بخش را به «خصوصیسوزی» به کارگردانی «محسن اسلامزاده» به دلیل «تبیین مشکلات و موانع خصوصیسازی، با بررسی روند خصوصیسازی شرکتهای ماشینسازی تبریز و...» و «سقف آرزوها» به کارگردانی «علی سلطانیوش» به دلیل «بررسی روند سیاستگذاری مسکن، با بهرهگیری از مستندات» اهدا کرد.
* مایکل مور به خاورمیانه بیاید
یکی دیگر از اتفاقات مهم اختتامیه این دوره از جشنواره مردمی فیلم عمار صحبتهای محسن اسلامزاده، کارگردان مستند «خصوصیسوزی» بود. او در حاشیه اهدای فانوس جشنواره، به پیامهای مایکل مور، مستندساز آمریکایی پس از ترور شهید قاسم سلیمانی اشاره کرد و گفت: «اگر مستندسازان آمریکایی قصد دارند کاری کنند، به خاورمیانه بیایند و از جنایات آمریکاییها در عراق و افغانستان مستند بسازند».
هیات داوران در بخش «مستند مقاومت جهانی»، ضمن تقدیر از «نخلها نمیمیرند» به کارگردانی «سیدمسعود موسویوالا»، لوح افتخار این بخش را به «مرثیهای از انجیل» به کارگردانی «محمدهادی نعمتی» به علت «دستیابی به زبان متناسب با مخاطب بینالمللی برای انتقال یک میراث معنوی شیعی» اهدا کرد.
همچنین هیأت داوران، فانوس این بخش را به اثر «آقای تغییر» به کارگردانی «مهدی انصاری» به علت «استفاده مناسب از آرشیو و پژوهش علمی برای تبیین ماهیت نظام استکبار» اهدا کرد.
* فانوس «مدافعان حرم» برای «شیرینی شام»
هیات داوران در بخش مستند مدافعان حرم، لوح افتخار این بخش را به «مردان زندگی» به کارگردانی «یحیی رضایی» به دلیل «ترسیم خلاقانه مجاهدت پزشکان و پرستاران در خط مقدم نبرد» اهدا کرد. همچنین هیأت داوران، فانوس این بخش را به «شیرینی شام» به کارگردانی «علیرضا باغشنی» به دلیل «پرداخت و روایت هنرمندانه و نگاه متفاوت به شخصیت یک رزمنده مدافع حرم» اهدا کرد.
هیات داوران در بخش مستند ملت قهرمان، ضمن تقدیر از «دیلگ» به کارگردانی مشترک «عباس رفیعی مرغملکی» و «سیدصفیالله حسینی» و «مادر جبههها» به کارگردانی «شهرام میراباقدم» لوح افتخار این بخش را به «بر اثر زلزله» به کارگردانی «عبدالکریم شهابی» به دلیل «تلاش هنرمندانه برای نشان دادن مدیریت جهادی در قالب تعاون» و اثر «دیوارهای نخی» به کارگردانی «عباس عمرانی بیدی» به دلیل «نگاهی جدید به موضوع همگرایی ملی» اهدا کرد. همچنین هیأت داوران، فانوس این بخش را به «خاطرات موتورسیکلت» به کارگردانی «امیرحسین نوروزی» به دلیل «سوژه جذاب و پرداخت مناسب» اهدا کرد.
* «باشگاه شهرت» برنده جایزه مستندهای جنگ نرم
هیات داوران در بخش مستند جنگ نرم ضمن تقدیر از «مادرانه» به کارگردانی «علیرضا باغشنی»، لوح افتخار ویژه را برای تلاشهای مستندسازان انقلاب در عرصه پژوهش، به یکی از این آثار و به نمایندگی از دیگران به «پایان بازی» به کارگردانی مشترک «سیدحامد قاسمی» و «علی رهجو» به دلیل «پژوهش عمیق و انتخاب یک سوژه ضدآمریکایی» اهدا کرد. همچنین جایزه ویژه مرگ بر آمریکا نیز به این دو کارگردان اهدا شد.
هیات داوران لوح افتخار این بخش را به «پشت کوههای بلند» به کارگردانی «یزدان کیانی» به دلیل «به تصویر کشیدن یک روحانی تراز نظام اسلامی در یک اثر به معنای درست نقد درونگفتمانی» و «محیا» به کارگردانی «محمد عقیلی» به دلیل «روایتی لطیف و کودکانه از اردوهای جهادی و پرداخت غیرمستقیم به مسأله وحدت و تقریب» اهدا کرد. ضمن اینکه هیأت داوران، فانوس این بخش را به «باشگاه شهرت» به کارگردانی «محمدحسن یادگاری» به دلیل «انتخاب یک سوژه استراتژیک و راهگشا و شکل دادن هنرمندانه یک فیلمنامه خوب بر اساس آرشیو» اهدا کرد.
* سرشار: انسان در کشمکش با شیطان رشد میکند
همچنین در آیین اختتامیه دهمین جشنواره فیلم مردمی عمار از سالها تلاش و هنر محمدرضا سرشار، نویسنده انقلابی نیز تقدیر شد. سرشار در این مراسم به مصائب اخیر اشاره کرد و گفت: برخی گلایه میکنند چرا اینقدر بر مردم خوب بلا نازل میشود، مثل این است که گلایه کنیم چرا شیطان دارد کار خودش را میکند. جهان اینگونه آفریده شده که انسان در کشمکش با شیطان رشد کند و شایستگی رسیدن به مراحلی را که خدا برای او در نظر گرفته، پیدا کند.
هیات داوران در بخش مستند تاریخ فرهنگی، اجتماعی و دفاع مقدس، ضمن تقدیر از «بانو و باروت» به کارگردانی «احمد احمدپور» و «بیر عالمسوز» به کارگردانی «محمدطه امیری»، لوح افتخار این بخش را به «شجریان؛ از سپیده تا فریاد» به کارگردانی «مهدی طوسی» به دلیل «پرداخت هوشمندانه و منصفانه به مسالهای قابل تأمل در تاریخ هنر انقلاب» و «بلتا» به کارگردانی «سعید محسنیوسفی» به دلیل «پرداخت دقیق و بیان ساده در باب یکی از رخدادهای مهم دفاع مقدس» اهدا کرد. همچنین هیأت داوران، فانوس این بخش را به «نبرد بیست و نهم» به کارگردانی «مهرداد حقشناس» به دلیل «پرداخت با کیفیت به زاویهای ناپیدا در نبرد امروز ایران و آمریکا» اهدا کرد.
* «آب هرگز نمیمیرد» یک بار دیگر درخشید
هیات داوران در بخش داستانی کوتاه و نیمهبلند، ضمن تقدیر از «هر روز» به کارگردانی «محسن مجیدپور» و «فضانورد» به کارگردانی «مهدی افضلزاده» و «آبی کمرنگ» به کارگردانی «محمدرضا حاجی غلامی» لوح افتخار این بخش را به «فکر بکر» به کارگردانی «یوسف سبحانی» به دلیل «نوگرایی در پرداخت و توجه به مضامین نو در خدمت سینمای روز ایران» و «سوم ب» به کارگردانی «مرتضی راوش» به دلیل «توجه به مضمون کودک و خانواده در سطح جامعه» اهدا کرد. همچنین هیأت داوران، فانوس این بخش را به «آب هرگز نمیمیرد» به کارگردانی «حسین دارابی» داد؛ اثری که با الهام از کتابی معروف به همین نام که در حوزه دفاعمقدس منتشر شده، ساخته شده است.
* از داسارگر تا شیخطادی در میان برگزیدگان عمار
همچنین لوح افتخار بهترین بازیگر به «امیرحسین عزیزی» برای ایفای نقش در فیلم «آبی کمرنگ» و «تبسم خداپرست» برای بازی در فیلم «سوم ب» اهدا شد. ضمن اینکه لوح افتخار بهترین جلوههای ویژه به «صالح کشور دوست» برای فیلم «ستاره زاگرس» اهدا شد. فانوس بهترین بازیگر به گروه بازیگران نوجوان «منطقه پرواز ممنوع» متین پاکزاد، متین کرمانی، علیرضا اکبری اهدا شد.
هیات داوران در بخش داستانی بلند، ضمن تقدیر از «پینوکیو، عاموسردار و رئیسعلی» به کارگردانی «سیدرضا صافی» لوح افتخار این بخش را به «ستاره زاگرس» به کارگردانی «پرویز شیخطادی» به دلیل «حماسی بودن و پرداختن به نقش اقوام ایرانی در مبارزه با استعمار» اهدا کرد. ضمن اینکه هیأت داوران فانوس این بخش را به «منطقه پرواز ممنوع» به کارگردانی آقای «امیر داسارگر» به دلیل «خلاقیت و هوشمندی در جهت پیوند علم و امنیت با رویکرد امید و آینده در رابطه با نوجوانان» اهدا کرد.
ارسال به دوستان
انتخاب کاخ جشنواره و توضیحات دبیرخانه فجر درباره خروج یک فیلم
فجر 38 و چند خبر از حاشیههای آن
جمعهشب بالاخره فهرست 22 فیلم راهیافته به بخش مسابقه سیوهشتمین جشنواره فیلم اعلام شد. در کنار خبر اعلام اسامی فیلمها، خبرهای دیگری نیز در ارتباط با این رویداد اعلام شد. در یکی از مهمترین این خبرها با اعلام اسامی رسانههای حاضر در کاخ جشنواره فیلم فجر، پردیس ملت همچون سال گذشته به عنوان محل سینمای اهالی رسانه برای این دوره از جشنواره فیلم فجر انتخاب شد. همچنین از بین 2129 نفر متقاضی کارت سینمای رسانه سیوهشتمین جشنواره فیلم فجر، 789 خبرنگار و منتقد حائز دریافت کارت شدند که از این بین 422 نفر پردیس ملت و 367 نفر برج میلاد را به عنوان محل سینمای رسانه انتخاب کردند. افرادی که امکان ورود به سالن در این دوره را دارند شامل 884 نفر از مجموع خبرنگاران، منتقدان، عکاسان و میهمانان هستند. بنا بر درخواست فعالان رسانه و طبق اعلام قبلی، بخشی از ظرفیت سینمای رسانه در این دوره به «عوامل اصلی فیلمهای حاضر در جشنواره» اختصاص پیدا خواهد کرد.
همچنین خبر دیگری که از سوی جشنواره فیلم فجر اعلام شد این بود که با توجه به عناوین فیلمهای حاضر در بخش سودای سیمرغ، علت حضور نیافتن چند فیلم در این دوره از جشنواره فیلم فجر، تحویل نشدن نسخه کامل فیلم به دبیرخانه جشنواره اعلام شده است. فیلمهایی از کارگردانهایی چون کمال تبریزی (دستانداز)، هاتف علیمردانی (ستاره بازی)، علی عطشانی (سلفی با دموکراسی)، شهریار بحرانی (آفتاب نیمهشب) و... به این دلیل از انتخاب در بخش سودای سیمرغ بازماندند، چرا که اعضای هیأت انتخاب با دیدن نسخه ناقص این فیلمها، قادر به قضاوت و ارزیابی این فیلمها و رسیدن به اتفاق آرا نبودند. اما یکی دیگر از خبرهای مهمی که پیش از اعلام فیلمهای بخش مسابقه سیوهشتمین جشنواره فیلم فجر، جنجال زیادی را در فضای رسانهای کشور ایجاد کرد، ماجرای خروج فیلم سینمایی «قاتل و وحشی» ساخته حمید نعمتالله از بخش مسابقه این جشنواره به دلیل مشکلات مالی در زمینه مالکیت این اثر بود. بر اساس آنچه روابط عمومی جشنواره فیلم فجر اعلام کرده، دبیرخانه سیوهشتمین جشنواره فیلم فجر اعلام کرد: «خارج شدن فیلم سینمایی «قاتل و وحشی» به کارگردانی «حمیدنعمتالله» از بررسی هیأت انتخاب بخش سودای سیمرغ این دوره جشنواره، به دلیل برخی مشکلات مالکیتی پیرامون این فیلم و بر اساس نظر معاونت نظارت و ارزشیابی و خانه سینما به عنوان مراجع ذیصلاح موضوع تهیهکنندگی و مالکیت فیلم است. بر این اساس، از آنجا که شرکت در جشنواره و نمایش فیلم از حقوق صاحبان فیلم است و باید توسط فرد واجد شرایط صورت گیرد و درباره این فیلم، اختلافات مالکیتی وجود دارد، دبیرخانه جشنواره با توجه به لزوم رعایت قانون و احترام به حقوق صاحبان حق، تا حل مشکل فیلم از اعلامنظر درباره فیلم خودداری میکند.
دبیرخانه جشنواره فیلم فجر اعلام میکند این آمادگی را دارد که در صورت حل مشکل فیلم در زمان مقرر و به لحاظ طی شدن سایر مراحل حضور و به احترام دستاندرکاران ساخت فیلم، با دعوت مجدد از هیأتانتخاب نسبت به اعلامنظر درباره شایستگی حضور فیلم و افزودن این فیلم به بخش مسابقه، اقدام نماید».
ارسال به دوستان
فروش جهانی ۲۰۱۹ سینما رکورد زد
نزول سینمای آمریکا
مجموعه فروش گیشه جهانی سینما در سال ۲۰۱۹ در حالی به 5/42 میلیارد دلار رسید که سینمای آمریکای شمالی با نزول ۴ درصدی فروش در گیشه همراه بود.
به گزارش «وطن امروز»، سینمای جهان در سال ۲۰۱۹ سال بسیار خوبی را پشت سر گذاشت و توانست مجموع فروش سالانه خود را به رکورد جدید 5/42 میلیارد دلار برساند، این در حالی است که سینمای آمریکا با فروش 4/11 میلیارد دلاری در مقایسه با آمار 88/11 میلیارد دلاری سال ۲۰۱۸، رشد منفی 4 درصدی را تجربه کرده است که این امر را میتوان با عدم موفقیت برخی دنبالههای سینمایی پرهزینه هالیوودی مرتبط دانست. بر اساس آنچه ایسنا به نقل از اسکرین منتشر کرده، 1/31 میلیارد دلار از درآمد سالانه سینمای جهان از محل گیشه بینالملل (کشورهایی به غیر از آمریکا) حاصل شده و این اولین بار است که درآمد گیشه بینالملل با رشد ۴ درصدی به رقمی بالاتر از ۳۰ میلیارد دلار میرسد. میزان درآمد گیشه جهانی سینما نیز با ۲ درصد افزایش نسبت به آمار 7/41 میلیارد دلاری سال ۲۰۱۸ همراه بوده است. چین، ژاپن، کرهجنوبی، فرانسه، آلمان، روسیه، مکزیک، اسپانیا، برزیل و ایتالیا از مهمترین بازارهای بینالمللی سینما در سال گذشته میلادی بودند. امسال کمپانی دیزنی با فیلم «انتقامجویان: پایان بازی» که با فروش 79/2 میلیارد دلاری در گیشه جهانی همراه بود، توانست رکورد پرفروشترین فیلم تاریخ سینما را از فیلم «آواتار» (78/2 میلیارد دلار) بگیرد. «مرد عنکبوتی: دور از خانه» (13/1 میلیارد دلار) محصول استودیو مارول دیزنی و «جوکر» محصول کمپانی برادران وارنر با فروش 06/1 میلیارد دلار نیز از دیگر مهمترین فیلمهای میلیاردی سینمای جهان در گیشه بودند.
ارسال به دوستان
حضور پرتعداد چهرههای سینمایی در رسانه ملی
بازیگرانی که به تلویزیون میآیند
گروههای نمایشی شبکههای مختلف تلویزیونی در حال تولید آثار مختلفی هستند که رنگینکمانی از بازیگران را به خود اختصاص داده است. نکته قابل توجه نیز حضور بازیگران مطرح سینما در اکثر پروژههای تلویزیونی است. فارس در این رابطه نوشته است: با نگاهی به سریالهای در حال تولید شاهد حضور بیش از 70 بازیگر سینما در سریالهای تلویزیونی و حضور چشمگیر هنرمندان سینما در قاب تلویزیون هستیم. در گزارش فارس به تعدادی از سریالهایی که از بازیگران چهره، بهرهبرده است، اشاره شده است. مجموعه «87 متر» را کیانوش عیاری کارگردانی میکند. عیاری نویسنده و تهیهکننده این مجموعه از علی دهکردی، مهران رجبی، فریبا کامران، شهین تسلیمی و دیبا زاهدی برای ایفای نقشهای مختلف این مجموعه بهرهجسته است. فصل دوم مجموعه طنز «نون خ» که به تهیهکنندگی مهدی فرجی ساخته میشود همچون فصل قبل، سعید آقاخانی کارگردان و بازیگر آن است و حمیدرضا آذرنگ و فریده سپاهمنصور جزو بازیگران این مجموعه هستند. «پایتخت 6» به تهیهکنندگی الهام غفوری و با کارگردانی سیروس مقدم جلوی دوربین میرود و محسن تنابنده، احمد مهرانفر، ریما رامینفر، مهران احمدی و بهرام افشاری در این سریال حضور دارند. «قصههای کامیون» با حضور مسعود اطیابی، کارگردان سینما ساخته میشود. در این سریال مهدی هاشمی که تجربه حضور در 2 فیلم تگزاس این کارگردان را دارد و همچنین بیتا سحرخیز به ایفای نقش میپردازند. مجموعه «کلبهای در مه» را مرجان اشرفیزاده به رشته تحریر درآورده و سعید پروینی آن را تهیه میکند. در این مجموعه از بازیگران سینمایی چون هادی حجازیفر و الهام کردا استفاده میشود. مجموعه کمدی «نیوجرسی» به کارگردانی مشترک سیامک انصاری و جواد رضویان جلوی دوربین میرود. این مجموعه با حضور بازیگران نامآشنای سینما از جمله سیامک انصاری و جواد رضویان ساخته میشود. ارسال به دوستان
بازداشت «جوکر»
خواکین فینیکس، بازیگر نقش «جوکر» که بتازگی برنده گلدنگلوب شده است با حضور در همایش اعتراض به گرمایش زمین دستگیر شد. به گزارش «وطنامروز» به نقل از ورایتی، خواکین فینیکس که هفته پیش برای بازی در فیلم «جوکر» جایزه گلدنگلوب بهترین بازیگر مرد را کسب کرد، ۱۰ ژانویه (جمعه ۲۰ دیماه) در تظاهرات گرمایش زمین در واشنگتن بازداشت شد. مارتین شین از دیگر بازیگران سرشناس بود که همراه فینیکس در این همایش اعتراضی بازداشت شد. آنها در تظاهراتی بازداشت شدند که توسط «جین فوندا» برای اعتراض به گرمایش زمین سازماندهی شده بود و حدود ۳۰۰ نفر در آن شرکت کرده بودند. بازیگران دیگری که در این راهپیمایی حضور داشتند شامل مگی جیلنهال و سوزان ساراندون بودند که همگی درباره گرمایش زمین، گوشت و صنعت مواد غذایی و تغییرات آب و هوا صحبت کردند. به گفته پلیس، ۱۴۷ نفر از تظاهراتکنندگان در این همایش اعتراضی بازداشت شدند.
ارسال به دوستان
تلویزیون
کشاورز: حاضرم جلوی دوربین بروم
محمدعلی کشاورز گفت هنوز هم اگر فیلمنامه خوبی به او پیشنهاد شود، حاضر به ایفای نقش مقابل دوربین است. به گزارش مهر، محمدعلی کشاورز با اشاره به اینکه چقدر توانسته تکرار سریالهای قدیمی خودش را در سالهای اخیر از تلویزیون دنبال کند، گفت: خیلی نتوانستهام این سریالها را ببینم. خودم هم نسخه خیلی از آنها را ندارم، هر چند تماشای برخی از آنها تجدید خاطره است. کشاورز درباره برخی سریالهای قدیمی مثل «سربداران»، «هزاردستان»، «پدرسالار» و… گفت: از دیدن دوباره این سریالها، هم خوشحال میشوم و هم یک نکته دارد و آن اینکه خودت متوجه میشوی دیگر سنی از عمرت گذشته است. این هنرمند پیشکسوت و مطرح سینما، تئاتر و تلویزیون ایران درباره اینکه چقدر امکان دارد در صورت بودن فیلمنامه خوب در تلویزیون به ایفای نقش بپردازد، عنوان کرد: باید ابتدا فیلمنامه را خواند و دید بازیگران چه کسانی هستند. اگر فیلمنامه خوب باشد و کارگردان حرفهای باشد حتما بازی میکنم.
***
«ملکاوان» روی آنتن آی فیلم میرود
مجموعه تلویزیونی «ملکاوان» «احمد معظمی» از امروز روی آنتن شبکه «آی فیلم» میرود. به گزارش فارس، سریال تلویزیونی «ملکاوان» به کارگردانی احمد معظمی و تهیهکنندگی محمد مصریپور از امشب روی آنتن شبکه آیفیلم میرود. بنا بر این گزارش، این سریال هر شب ساعت 22 از شبکه آی فیلم پخش خواهد شد. ملکاوان نام ملک و منطقهای در شمال کشور است. این سریال داستان زندگی زنی است که همسرش در خارج از کشور خودکشی کرده و این ماجرا و یافتن علت خودکشی پای نهادهای امنیتی را به میان میکشد و ماجراهایی را در این سریال رقم میزند که بسیار هیجانانگیز است. در این سریال ردی از صحنههای وحشتناک نیز دیده میشود.
ارسال به دوستان
سینما
نمیخواستم کسی بفهمد من تختیام
محمدرضا علیمردانی، هنرپیشه، مجری و صداپیشه در پاسخ به این سوال که «دوست نداشتید بدانند صداپیشه شخصیت تختی در فیلم سینمایی «غلامرضا تختی» خود شما بودید، میخواستید ناشناخته بماند؟» گفت: نهتنها فرش قرمز نرفتم، بلکه پستی هم نگذاشتم و در مطبوعات هم حرفی نزدم. به گزارش تسنیم، محمدرضا علیمردانی افزود: آن اوایل که «غلامرضا تختی» ساخته شد و به جشنواره فجر آمد در فرش قرمز هم شرکت نکردم و اعتقاد داشتم بگذارید مردم ذهنیت نداشته باشند و ندانند جای این قهرمان ملی چه کسی صحبت میکند. با این ذهنیت تماشاگر این فیلم نشود که صدای تختی منم! و به جای اینکه غرق در شخصیت «تختی» شود با خودش میگوید این علیمردانی است. نهتنها فرش قرمز نرفتم، بلکه پستی هم نگذاشتم و در مطبوعات هم حرفی نزدم. آقای ملکان به من گفت صحبت کنم اما من دلیلم را گفتم و از این نگاه حرفهایام تشکر کردند.
***
سرتیپی: سینما دنبال حاشیه است
تهیهکننده فیلم سینمایی «سونامی» میگوید این فیلم از ریتم خوبی برخوردار بود و مخاطب از دیدن آن لذت میبرد. به گزارش مهر، علی سرتیپی، تهیهکننده فیلم سینمایی «سونامی» به کارگردانی میلاد صدرعاملی، گفت: فروش «سونامی» بر پرده سینماها قابل مقایسه با بودجه ساخت این فیلم نیست و میتوان گفت هنوز بازگشت سرمایه اصلی را نداشتهایم. وی تاکید کرد: برای جذب مخاطب نیاز به تبلیغات مناسب داریم تا مخاطبان را به سینما جذب کنیم. سرتیپی افزود: نباید فراموش کرد سینمای امروز ما دنبال حاشیه است و هر فیلمی که حاشیه داشته باشد اکران خوبی هم خواهد داشت.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|