|
رونالدینیو پشت میلههای زندان
دادگاه پاراگوئه دستور به ماندن رونالدینیو و برادرش در زندان داد. بعد از آنکه مشخص شد رونالدینیو، مهاجم سابق تیم ملی برزیل و بارسلونا با پاسپورت جعلی وارد پاراگوئه شده است، او و برادرش در زندان تحت بازجویی قرار گرفتند. دادگاه اول او برگزار شد و قاضی پرونده همچنان رای به ماندن این 2 در زندان داد. رونالدینیو با این حکم میتواند 6 ماه در زندان باشد ولی وکیل او خواستار بررسی بیشتر پرونده شد.
ارسال به دوستان
آرش میر اسماعیلی در گفت و گو با «وطن امروز» از دادگاه رفع تعلیق جودو صحبت کرد
3 جودوکار علیه ایران
زهره فلاحزاده*: جودوی ایران برای آنکه از تعلیق خارج شود، باید فروردینماه سال آتی در دادگاه CAS حاضر شود، البته اگر این دادگاه به دلیل شیوع ویروس کرونا به تعویق نیفتد. رفع تعلیق از آن جهت برای ایران اهمیت دارد که تا المپیک توکیو زمان چندانی نمانده و جودوی ما باید نهایت تلاشش را برای حل این مشکل انجام دهد. «وطن امروز» با آرش میراسماعیلی، رئیس فدراسیون جودوی ایران درباره این دادگاه و وضعیت حال حاضر این فدراسیون گفتوگویی انجام داده است.
***
* این روزها که جودوی ما تعلیق است، فدراسیون روزهای خلوتی دارد؟
نه! ما تنها فدراسیون را یک هفته به دلیل شیوع ویروس کرونا تعطیل کردهایم. با توجه به شرایطی که برای جودو ما به وجود آمد، سعی کردیم استفاده خوبی ببریم و در واقع فرصت مناسبی بود تا به پایهها، استعدادها، هیأتها و پشتوانهسازیهایمان توجه بیشتری کنیم. این شاید حلقه مفقوده جودوی ما بود که سالها دنبالش بودیم. خدا را شکر ۲ تیم ۵۰ نفری از نوجوانان و جوانان را زیر نظر آقای آخوندزاده، یکی از قهرمانان این رشته تشکیل دادهایم. لیگ امیدمان با ۱۵ تیم زیر ۱۸ سال برای المپیک ۲۰۲۴ تشکیل دادهایم که هفته اول این لیگ هم برگزار شد اما به دلیل شرایط حال حاضر کشور، مسابقات تا اطلاع ثانوی لغو شده است. ما در ۷ استان با همت استانداران توانستیم زمین خانه تخصصی جودو را بگیریم. 3-2 استان شروع به همکاری کردهاند، زمین مابقی استانها هم کلنگزنی شده که جای بسی افتخار است. هدف ما توجه به زیرساختها و پشتوانهسازی بوده است. روزی که جودو را تحویل گرفتم ۶۰ هزار جودوکار داشتیم اما الان ۸۷ هزار جودوکار ثبت در سامانه داریم.
* دادگاه CAS برای رفع تعلیق چه زمانی برگزار میشود؟
روز دادگاه ما ۲۰ فروردین در لوزان سوییس است. کارهای اولیه در حال انجام است. آنها ۱۵ شاهد را که متأسفانه ۳ نفر از آنها ایرانی هستند معرفی کردند؛ مولایی، منصوری و سرلک به عنوان شاهد علیه ایران معرفی شدهاند. واقعا جای تأسف دارد که چند ایرانی علیه ایران باشند. ما هم با ۷ نماینده در این دادگاه حاضر خواهیم شد. چون افراد سرشناسی هم هستند، اجازه دهید در حال حاضر اسامی دقیق آنها محرمانه باقی بماند تا زمان اعزام که اگر دوستان و مسؤولان صلاح دانستند، اعلام کنیم. روز جمعه دعوتنامه دادگاه CAS به دست ما رسیده است و دنبال کارهای ویزای خود هستیم. البته با توجه به شرایط موجود و شیوع بیماری کرونا هنوز نمیدانیم واقعا ۲۰ فروردین این دادگاه برگزار میشود یا خیر. چون مسابقات رشته جودو در سراسر جهان دارد لغو میشود این احتمال را میدهیم که این دادگاه هم به تعویق بیفتد. ما سعی میکنیم با تمام قوا در این دادگاه حاضر شویم و از حقانیت جودوی ایران دفاع کنیم.
* شانس ایران برای پیروز شدن در این دادگاه را چقدر میدانید؟
ما همیشه سدشکن بودهایم. نگران نباشید، ما توکلمان به خداست. ما نظر غیرمنطقیای مطرح نکردهایم. ادعاهایی که علیه ما مطرح شده، واقعا کذب است.
* چه ادعاهایی بوده؟
سعید مولایی ادعا کرده به طور عمد مسابقهاش را باخته است، در صورتی که اهل فنهای جودو میدانند اصلا بحث این نبوده که این ورزشکار به خاطر بازی نکردن، باخته است. ایشان روبهروی حریف بلژیکی کامل مسابقه را واگذار کرد و مسابقه بعدی هم همینطور. اما شرایط و سناریویی که از قبل برای او نوشته بودند، اجرا شد. طبق گفته فدراسیون جهانی این جودوکار از سال گذشته به دنبال پناهندگی بوده است. بعد از آن هم اتفاق خوبی برای سعید مولایی نیفتاد. او زیر پرچم کشور مغولستان در مسابقات شرکت کرد. این هم میتواند ننگ بزرگی باشد که یک ورزشکار ما زیر پرچم چنین کشوری که ما در تاریخ خاطره خوبی از آنها نداریم، به مبارزه بپردازد. بعد از آن هم مربی او پناهنده شد که این نشان میدهد مولایی از قبل برای پناهنده شدن برنامه داشته است. خدا را شکر وکلای ما دارند خوب دفاع میکنند. شاکیان این پرونده هیچ مستندی علیه ایران ندارند و هر چه بوده بر اساس ادعای ورزشکار بوده که همه هم میدانند کذب است. انشاءالله که شرایطی پیش بیاید که دادگاه CAS به نفع ما شود. این بحث کمی سیاسی شده که خود آقای باخ، رئیس کمیته بینالمللی المپیک هم گفته منتظر نتیجه دادگاه است.
* صحبت از پناهندگی سعید مولایی شد... او که قهرمان جودوی ایران بود حالا نتوانسته زیر پرچم مغولستان عملکرد خوبی داشته باشد؛ ارزیابی شما از عملکرد این ورزشکار چیست؟
یک ورزشکار باید تمرکز و شرایط روحی- روانی خوبی داشته باشد. امثال سعید مولایی در کشور و فضای ایران رشد، پیشرفت و مدال قهرمانی کسب کردهاند. به هر حال مشکلاتی هم ورزشکاران ما دارند که نباید انکار کنیم اما آنها مال این کشور هستند و در همین باشگاهها و کشور رشد کردهاند اما گاهی فراموش میکنند و همه چیز را شاید یا در مادیات میبینند یا فکر میکنند اگر در کشور دیگری به مبارزه بپردازند موفقتر میشوند. در حالی که جز یکی، دو ورزشکار پناهنده ما که آن هم مدالهای خیلی خوبی نیاوردهاند، بقیه ورزشکاران مهاجرت کرده ما موفق نبودهاند. شاید هم عذاب وجدان روی آنها تأثیر میگذارد. همانطور که آقایان سلطانیفر، وزیر ورزش و صالحیامیری، رئیس کمیته ملی المپیک هم گفتهاند، اگر این ورزشکاران نیت و قصد بازگشت به ایران داشته باشند ما با آغوش باز با آنها برخورد میکنیم. اگر هم در کشور دیگری مدالی کسب کردند باید دستشان را روی سینهشان بگذارند و بدانند برای کدام پرچم بوده است.
* چند روز پیش خبری از رئیس کمیته بینالمللی المپیک خواندیم مبنی بر اینکه مولایی میتواند در المپیک توکیو با پرچم مغولستان شرکت کند؛ مگر قانون برای پناهندهها این نیست که تا ۲ سال نمیتوانند در المپیک حاضر شوند؟
چون موضوع فراگیری شده است ما منتظر هستیم تا دادگاه برگزار شود. اگر تا این لحظه خیلی از مسائل را عنوان نکردهایم بدان معناست که منتظریم تا رأی در فضای عادلانهای صادر شود. هنوز هم مشخص نیست به خاطر ویروس کرونا المپیک برگزار شود.
* شنیده شده رئیس فدراسیون جهانی جودو هم قرار است به ایران سفر کند.
نه! ارتباط ایمیلی برقرار است اما کمیته انضباطی آنها شرطی گذاشته که واقعا نمیشود هیچ کشوری را تحت شرایطی قرار داد تا با چه کشوری مسابقه بدهد یا ندهد. چون اصل موضوع ما ادعای خود ورزشکار است که هم فدراسیون جهانی را وارد چالش کرده و هم فدراسیون ما را. در حالی که او از یک سال قبل قرار بوده پناهنده شود. حتی ابتدا کشور آذربایجان را انتخاب کرده بود و بعد کشورش را عوض کرد. دادگاه CAS میتواند با دفاعیات ما با شرایط خوبی پیش رود. ما با فدراسیون جهانی دشمن نیستیم و در حال انجام هماهنگی با آنها هستیم.
* درباره شرط کمیته انضباطی فدراسیون جهانی بیشتر توضیح دهید.
آنها شرط غیرمنطقیای گذاشتهاند که در یک مسابقه دوستانه و نمادین، جودوکاران ایرانی با جودوکاران رژیم صهیونیستی مسابقه بدهند تا تعلیق برداشته شود. به هر حال در این مدت که جودوی ایران تعلیق شده، بسیاری از ورزشکاران ما سرخورده شدهاند و ما خسارتهای زیادی دیدهایم. معتقدیم فدراسیون جهانی دچار اشتباه شده است. این سناریوی از پیش نوشته شده، 2 فدراسیون را هم درگیر کرده است. ما که تا ابد نمیتوانیم تعلیق بمانیم.
* در صورت رفع تعلیق، جودوکاران ما شانسی برای گرفتن سهمیه دارند؟
در حال حاضر هم با کمک وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک روحیه ورزشکارانمان را بالا نگه داشتهایم. ۷ نوجوان و جوان ما که ۷ مدال آسیایی گرفته بودند الان به مدت یک سال است حقوق ماهانه دریافت میکنند. محمد محمدیبریمانلو که نزدیک گرفتن سهمیه المپیک هم بود با رایزنیهایی که با وزیر ورزش انجام شد، حقوق ۶ ماه سهمیه المپیکش را دریافت کرده است. ما هم به او حقوق ماهانه میدهیم. سعی کردیم روحیه آنها را حفظ کنیم. حدود یک ماه پیش یک مسابقه ۱۰۰ میلیونی در مشهد برگزار کردیم. تلاش کردیم بچهها انگیزه بالایی داشته باشند. اگر انشاءالله رفع تعلیق شویم، یکی، دو ورزشکار داریم که بتوانند سهمیه المپیک توکیو را کسب کنند.
* و اما توصیههای شما به مردم ایران درباره ویروس کرونا؟
نظر من این است که این همه از بدی کرونا نگوییم. خیلی سال است که نمیتوانستم کنار خانوادهام باشم اما این شرایط سختی که به وجود آمده باعث شده بیشتر کنار خانوادهام باشم. حالا متوجه میشویم چقدر سلامتی مهم است و رعایت بهداشت چقدر میتواند به سلامت ما کمک کند. وقتی میگویند در خانه بمانیم، لجبازی نکنیم. مسافرت اصلا نرویم. همه باید به همدیگر کمک کنیم. خودمان باید به خودمان کمک کنیم، چون هیچکس به ما کمک نمیکند.
*خبرنگار ورزشی
ارسال به دوستان
دغدغه مضاعف محمد بنا برای کسب 3 سهمیه باقیمانده المپیک
در انتظار تصمیم نهایی
علیرضا هنرمنش: اردوهای تیم ملی کشتی آزاد و فرنگی در حالی به دلیل پیشگیری از شیوع ویروس کرونا لغو شده که کشتی ایران همچنان به دنبال کسب ۶ سهمیه باقیمانده بازیهای المپیک است. پس از رقابتهای قهرمانی آسیا که چندی پیش با قهرمانی تیمهای کشتی آزاد و فرنگی ایران به میزبانی هندوستان برگزار شد، نوبت به اجرای برنامههای مدون کادرهای فنی برای کسب سهمیههای باقیمانده المپیک رسید. اما این برنامهها و اردوهای تمرینی در زمان مقرر و پیشبینی شده برگزار نشد، چرا که شیوع ویروس کرونا تمام برنامههای فدراسیون کشتی را به هم زد. هر چند با تعطیلی اردوهای تیم ملی تا زمانی نامشخص، هر دو تیم آزاد و فرنگی در راه کسب سهمیههای باقیمانده ضربه خوردند اما سهم شاگردان محمد بنا از این تبعات منفی بسیار بیشتر بود، چرا که برنامههای کشتی فرنگی پیش از این هم در اواسط سال جاری به دلیل لغو میزبانی جامجهانی در تهران دستخوش تغییر شده بود و در آن بازه زمانی اصلا مشخص نبود شاگردان محمد بنا باید در اردو بمانند و تمرین کنند یا به مرخصی بروند. حالا هم دومین بلاتکلیفی گریبانگیر کشتی فرنگی شده، با این تفاوت که این تیم هنوز 3 سهمیه المپیک را کسب نکرده است؛ سهمیههایی که قرار بود طی روزهای ۸ تا ۱۰ فروردین در مسابقات گزینشی قرقیزستان کسب شود و محمد بنا و همکارانش برای رسیدن به هدفشان در این میدان آسیایی حساب کرده بودند. البته محمد بنا علاوه بر دغدغه کسب این سهمیهها، نگران سلامتی کشتیگیران نخبه و ملیپوش است که حالا به نوعی رها شده و به شهر و دیار خود رفتهاند.
بنا در تازهترین اظهارات خود در رسانهها اعلام کرد همانطور که در شرایط کنونی یک نفر را که به ویروس کرونا مبتلا شده به قرنطینه میبرند تا سلامت خود را به دست آورد، آیا بهتر نیست نخبههای المپیکیمان را هم زودتر به قرنطینه ببریم تا به ویروس کرونا مبتلا نشوند؟ به عقیده سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی، بحث کسب سهمیههای المپیک و اهمیت آن برای فدراسیون کشتی بر کسی پوشیده نیست اما قطعا بیرون ماندن ورزشکاران از اردو در این مقطع برای آنها خطر بیشتری خواهد داشت. در نتیجه بهتر است با استفاده منطقی و اصولی از امکانات آکادمی المپیک در کنار تیم پزشکی، از این فضا برای برگزاری اردوها و همچنین قرنطینه ورزشکاران المپیکی استفاده شود.
به هر حال زمان زیادی برای هر دو تیم آزاد و فرنگی از دست رفته و حالا اتحادیه جهانی کشتی هم وعده داده که رقابتهای گزینشی را در 2 تاریخ جدید برگزار خواهد کرد. طبق اعلام اتحادیه جهانی کشتی، قرار است مسابقات گزینشی در قاره آسیا در یکی از تاریخهای ۱۵ تا ۱۷ فروردین یا ۲۳ تا ۲۵ فروردینماه سال آینده برگزار شود که البته هنوز کشور میزبان آن مشخص نشده است.
از سوی دیگر محمد بنا در انتظار نتایج نشست امروز فدراسیون کشتی با متولیان وزارت ورزش است تا درباره برگزاری احتمالی اردوهای تیم ملی کشتی در محیطی ایزوله و مناسب برای کشتیگیران تصمیمگیری شود.
ارسال به دوستان
اخبار
درگذشت مربی تکواندوی تهران به دلیل ابتلا به کرونا
یکی از مربیان کهنهکار و باسابقه تکواندو در تهران پس از ابتلا به ویروس کرونا درگذشت. به گزارش ایسنا، استاد قربانعلی شیرزاد از مربیان قدیمی تکواندو در استان تهران به دلیل ابتلا به ویروس کرونا درگذشت. شیرزاد سالها به عنوان مربی در ردههای پایه تکواندو مشغول به فعالیت بود و شاگردانش عناوین قهرمانی در لیگ تکواندوی خردسالان و نونهالان تهران را از آن خود کرده اند. چند روز پیش نیز یکی از مربیان تکواندو در استان خوزستان پس از ابتلا به ویروس کرونا در بیمارستان شهر آبادان جان خود را از دست داد.
***
طارمی و گل اعجابآور مقابل پورتو
مهدی طارمی با یک حرکت فوقالعاده تبدیل به اولین بازیکن ایرانی شد که دروازه تیم بزرگ پورتو را باز میکند. طارمی در دقیقه 32 دیدار ریوآوه مقابل پورتو، توپ را در پشت محوطه جریمه قهرمان اسبق اروپا تصاحب کرد و طی یک حرکت دیدنی با یک و دو با دیگو فیگوئیراس در ادامه با یک حرکت بدن منحصر به فرد توانست مدافع پیش روی خود (ایوان مارکانو) را از صحنه کاملا محو کرده و در مصاف تک به تک با دروازهبان، نزدیک به نقطه پنالتی با ضربه تمامکننده خود بازی را به تساوی بکشاند. نمایش درخشان مهدی طارمی در جدال با پورتو باعث شد تا کاربران توئیتری به گل جالب توجه این ستاره ایرانی بپردازند.
***
دیدارهای ایران در انتخابی جامجهانی به تعویق افتاد
فدراسیون فوتبال بحرین رسما از نامه فیفا مبنی بر تعویق بازی با ایران در انتخابی جام جهانی 2022 خبر داد. فدراسیون فوتبال بحرین اعلام کرد نامهای از فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) دریافت کرده که 3 بازی آیندهاش در انتخابی جامجهانی به تعویق افتاده است. بحرین یکی از رقبای ایران در انتخابی جامجهانی 2022 قطر است. در این نامه فیفا، تاریخ جدید برگزاری 3 مسابقه آینده این تیم مشخص شده است. در این نامه، فیفا به قطعیت از تعویق تمام دیدارها از ماههای مارس و ژوئن به اکتبر و نوامبر (مهر و آبان) خبر داد. بنا به اعلام فدراسیون بحرین، دیدار این تیم با ایران که قرار بود 15 خرداد در تهران برگزار شود، به 22 آبان موکول شد. به گزارش فارس، با این نامه رسمی فدراسیون جهانی به بحرین، مشخص شد دیدارهای ایران مقابل کامبوج و هنگکنگ که قرار بود 7 و 13 فروردین برگزار شود هم به تعویق افتاده است. حتی بازی آخر با عراق نیز به زمان دیگر موکول شده است. با این تفاسیر، تمام مسابقات شاگردان اسکوچیچ در ماههای مهر و آبان سال آینده برگزار میشود. بنا به زمانبندی اعلام شده به فدراسیون بحرین، رقابت این تیم قرار بود با کامبوج در تاریخ 7 فروردین 99 برگزار شود که به 17 مهر موکول شد. این بازی همزمان با دیدار ایران و هنگکنگ بود که بنا به اعلام فیفا، روی کاغذ بازی شاگردان اسکوچیچ هم به 17 مهر منتقل میشود. دیدار بحرین با هنگکنگ که قرار بود 20 خرداد برگزار شود و همزمان با بازی آخر ایران با عراق بود، به 27 آبان موکول شده است. یعنی به احتمال زیاد رقابت ایران با عراق نیز به این تاریخ موکول شده باشد.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
جنگ شناختی ـ کرونایی را جدی بگیرید!
سیدپویان حسینپور: برای نگارنده هنوز محرز نیست ویروس منحوس کرونا، یک پروژه جنگ بیولوژیک هست یا نه. هر چند قرائن و شواهدی که قابل تأمل هم هست، اینقدر شک برانگیز است که نتوان بسادگی از کنار این گمانه که کرونا را طراحی کردهاند تا رقیب اقتصادی آمریکا یعنی چین و دشمن ایدئولوژیکش یعنی ایران را از پای درآورند اما این هنوز در قاعده یک گمانه رسانهای است و تا وقتی توسط بیولوژیستها تأیید نشود، نمیتوان آن را در تحلیلها دخالت داد.
با این حال، ماهیت آزمایشگاهی داشتن یا ناشی از یک رژیم غذایی احمقانه چینی بودن، تغییری در آنچه ما آن را یک جنگ تمامعیار و پرحجم و پر از هیاهوی رسانهای میدانیم، ایجاد نمیکند. در واقع میتوان به جرأت گفت کرونا خواه یک توطئه باشد، خواه یک بیماری اپیدمی بینالمللی، در حال حاضر تبدیل به یکی از مهلکترین سلاحهای جنگ رسانهای شده و بیراه نیست اگر درصد تخریب این سلاح در جنگ روانی علیه کشورهای هدف (که مشخصا چین و ایران بویژه ایران در صدر آنها هستند) را از آسیب آن به عنوان یک بیماری بیشتر بدانیم.
البته در این ایام به قدر کفایت درباره جنگ رسانهای پیرامون کرونا گفته شده اما به نظر میرسد برای ادامه راه، نیاز مبرمی به محوریابی مجدد این جنگ بویژه در شاخهای که علیه کشورمان طراحی شده و چه بسا شاخه مهمتری از نمونه علیه چین آن است، داریم؛ جنگی که میتوان آن را بیش از جنگ روانی و فراتر از آن دانست و به جرأت میتوان گفت فیالواقع ما در صحنه یک نبرد بزرگ جنگ شناختی هستیم و اگر آن را جدی نگیریم، معلوم نیست تبعاتش برای کشور چه خواهد بود. محورهای اصلی که در این حمله فراگیر به کشورمان میتوان برشمرد، به این شرح است.
الف- حوزه داخلی
1- بیاعتبارسازی منابع رسانهای رسمی
در این محور، هدف، در سطح عملیاتی، ایجاد اختلال در سیستم فرماندهی و کنترل مرکزی بحران بویژه در حوزه مدیریت افکارعمومی و جهتدهی به آن در مسیر کنترل بحران است. ایجاد بیاعتنایی نسبت به دستورالعملها و در نهایت فراگیر شدن بحران، دستاورد این هدف عملیاتی است. در سطح تاکتیکی نیز ایجاد یک خشم عمومی نسبت به سازوکارهای مدیریتی کشور و بسترسازی برای تحقق آشوبهای جدید مبتنی بر تاکتیکهای جنگ هیبریدی در دستور کار است تا در کنار ایجاد شکافهای اجتماعی دیگر، بستر وقوع آن فراهم شود.
2- القای ناکارآمدی نظام در مدیریت بحرانها
در این لایه از تهاجم شناختی دشمن، باید نظام جمهوری اسلامی به عنوان نظامی که توانایی حل مسائل و مدیریت چالشها و رفع موانع و عبور از بحرانها را ندارد شناخته شود. در ذهن طراحان این لایه از جنگ، خواه این بحران یک چالش اقتصادی باشد، خواه یک چالش پزشکی، در هر حال باید مخاطبان در داخل کشور به این باور برسند که جمهوری اسلامی توانایی حل مشکلات آنان را ندارد و این مسأله در سطح کلانتر، به القای ناامیدی از بهبود اوضاع در آینده نزدیک و حتی دور مبدل خواهد شد.
ب- حوزه خارجی
در حوزه خارجی به نظر میرسد مبنای عملیات شناختی دشمن به برجستهسازی کاذب این گزاره که «ایران مبدأ صدور کرونا به سایر کشورهاست» گره خورده است و اینگونه که از پیامهای رسانهای پیداست، نوعی زامبینمایی از ایران و ایرانیان برای مردم منطقه در وهله اول و برای کل جهان در سطح کلانتر در دستور کار قرار گرفته است.
در این چارچوب باید ایران به عنوان منشأ و ریشه همه مشکلات مردم منطقه از تروریسم و ناامنی تا بیماریهای فراگیر شناخته شود. این گمانه را وقتی در کنار پمپاژ خبری ماههای اخیر درباره بحرانهای اقتصادی- اجتماعی عراق و لبنان و خط رسانهای پررنگ نقش ایران در این بحرانها قرار دهیم، میتواند به عنوان یکی از مبانی اصلی طراحی این محور عملیات شناختی تحلیل شود.
در سطح جهانی نیز وقتی ایران به عنوان مبدأ ویروسی که شیوع بالا و گستردگی زیاد دارد شناخته شود، همنشانی و همنشینی تصویری و رسانهای با مفهوم زامبی در سینما [که یک بیماری با سرایت بالا بین انسانها به تصویر کشیده شده] با ایرانیان، میتواند گمانه محوریت ایران در بحرانهای جهانی را تقویت دهد. تثبیت این گمانه میتواند زمینه همراهسازی افکار عمومی مردم جهان برای اقدام حتی نظامی علیه مبدأ این زامبیها را فراهم کند!
با این وصف به نظر میرسد عبور ساده از کنار امواج خبری و رسانهای کرونا و تحلیل آن به عنوان صرف موجسواری توسط رسانههای معارض، در واقع تقلیل آن به یک موضوع مثل همیشه است و این سادهانگاری میتواند خطرات بعدی حتی تا سطح دخالت نظامی خارجی را برای کشور ریلگذاری کند. از این رو، نیاز به فراتحلیلی از طراحیهای عملیات شناختی دشمنان ایران داریم تا زمینه بهرهبرداریهای آتی را از بین ببریم.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|