|
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
درباره دورهمی که قرار است بزودی با ایدهای جدید روانه آنتن سیما شود
دورهمیتر شـو!
مهران مدیری:بزودی دورهمی تغییر خواهد کرد بسیار جذاب خواهد شد؛ با ایده جدید
احسان سالمی: «بزودی دورهمی تغییر خواهد کرد»، این خبری بود که آخر هفته گذشته مهران مدیری در صفحهاش در اینستاگرام به اشتراک گذاشت تا مشخص شود فصل تازه دورهمی گویا آنچنان که باید باب میل خود مهران مدیری به عنوان مغز متفکر این برنامه نیست. بر اساس آنچه مدیری خود در این پست نوشته، دورهمی پس از تغییر و تحولات قرار است «با ایدهای جدید» کار خود را آغاز کند که «بسیار جذاب خواهد شد».
اما چرا باید تغییر و تحولات در دورهمی را به فال نیک گرفت؟ هر چند بر اساس آمارهای اعلام شده از سوی سازمان صداوسیما، دورهمی فعلی نیز از جمله برنامههای پرمخاطب نوروز امسال بوده اما شرایط دورهمی در دوره جدید آن با استانداردهای موردنظر مخاطبان آثار مهران مدیری فاصلههایی داشت که لزوم تغییر در شیوه اجرای این برنامه را به چشم اغلب مخاطبان میآورد.
اصلیترین نقد به این دوره از برنامه دورهمی را باید حضور بیش از اندازه مهران مدیری در برابر دوربین دانست. در واقع در سری جدید «دورهمی» با حذف بخش نمایشی که پیش از این با حضور سروش جمشیدی تولید میشد، در نهایت همه بار نمایشی برنامه برعهده مهران مدیری گذاشته شد. در این شرایط برنامه شامل 2 بخش گفتوگوی مهران مدیری با میهمانها و استندآپهای خود مدیری است که باعث شده حضور مدیری در برابر دوربین بیش از همیشه باشد.
جالب اینکه مدیری در یکی از برنامههای اخیر خود با انتقاد از سیاستهای اخیر تلویزیون برای نمایش مکرر آثارش در شبکههای مختلف که به واسطه شرایط قرنطینه و لزوم پخش سریالهای شاد از تلویزیون اتخاذ شده بود، گفته بود «بارها از مسؤولان تلویزیون خواهش کردم که اینقدر سریالهایم را پخش نکنید. مردم دارد حالشان از من بهم میخورد» و انگار حالا خودش هم به همان توصیهای که به مدیران تلویزیون کرده، نیمنگاهی داشته تا به جای تمرکز کل برنامه دورهمی بر مهران مدیری، بخشی از برنامه را هم با حضور کمدینها و ستارههای دیگر تولید کند.
واقعیت آن است که طی این سالها آنقدر انتظار مخاطبان از مهران مدیری بالا رفته و کیفیت کارهای او مورد تایید مخاطبان بوده که حالا دیگر نمیتوان از مدیری انتظار داشت از چگونگی به دست آوردن رگ خواب مخاطبان بیاطلاع باشد. با این تفاسیر اصلا حضور مکرر او در برابر دوربین و پر کردن فواصل خالی برنامه با حضور خوانندگانی گمنام و ناشناس اتفاقی نیست که بتواند مخاطب سختگیر این روزها را برای تماشای برنامه مدیری راضی کند. البته همانگونه که پیش از این اشاره کردیم، دورهمی با وجود همه این ضعفها همچنان در میان برنامههای پرمخاطب تلویزیون در ایام نوروز قرار داشت اما این نباید مانع از آن شود که ضعف آشکار این فصل از برنامه در برابر دورههای قبلی آن را نادیده بگیریم. به علاوه اینکه مدیری در آغاز این فصل سعی کرد با شروعی توفانی و نقد صریح دستگاههای دولتی نشان دهد سعی دارد در دورهمی به سمت نقد بدون تعارف حرکت کند اما در ادامه این روند نیز کمرنگتر شد تا تنها برگ برنده این دوره از برنامه نیز آرامآرام به دست فراموشی سپرده شود.
«دورهمی» در شرایط فعلی خود، برنامهای به تکرار افتاده است که بسیاری از قسمتهای آن فاقد اتفاقی خاص و جذاب برای مخاطبان است. حتی در بعضی از موارد میزان به تکرار افتادن برنامه به حدی بود که شماری از میهمانهای دعوتشده به برنامه نیز تکراری بودند و پیش از این در فصلهای قبلی برنامه دعوت شده بودند. همین موضوع نیز انتقاداتی را متوجه این فصل از برنامه کرده بود.
همانطور که مدیری خود در یادداشت کوتاهش درباره تغییر و تحولات پیشروی «دورهمی» نوشته، «فقدان ایده جدید» همان نقطه ضعف این برنامه در شرایط فعلی است که جبران آن میتواند روحی تازه به پیکر خموده و خسته این برنامه بدمد. برنامهای که زمانی پس از اتمام هر قسمت آن به واسطه بانمک بودن بخشهای مختلفش، توسط کاربران دست به دست میشد و در شبکههای اجتماعی بازتاب فراوان داشت ولی حالا بیشتر متکی به اظهارنظرهای تند و تیز مهران مدیری در جریان استندآپهاست؛ اتفاقی که نشاندهنده کمتر شدن بار کمدی برنامه و پررنگتر شدن وجه نقد اجتماعی در آن است.
البته نقد اجتماعی و مطالبهگری در جایگاه یک کمدین مسیری قابل احترام است ولی این موضوع نباید باعث غفلت سازندگان «دورهمی» از وجوه کمدی و نمایشی این برنامه شود. وجوهی که قطعا در افزایش جذابیت برنامه و جذب طیفهای مختلف از مخاطبان موثر خواهد بود.
هر چند هنوز تغییر و تحولاتی که قرار است در ادامه مسیر ساخت «دورهمی» اعمال شود، مشخص نشده است اما به نظر میرسد برای بهتر شدن این اوضاع بهترین راه افزایش وجوه نمایشی برنامه باشد.
***
شاید زنده نبودم
در عملیات بیتالمقدس شهید همدانی برای پیگیری آمبولانس و آوردن مهمات قصد حرکت به سوی قرارگاه را داشت. به او اصرار میکنند یک بسیجی مجروح داریم او را با خود ببر. در موقع حرکت رادیوی ماشین پس از قطع مارش نظامی صدای اذان را پخش میکند. از بسیجی سوال کردم اسمت چیه؟ بچه کجایی؟ او جواب نداد و زیر لب چیزهایی میگفت. فکر کردم لابد اولین باری است که به جبهه آمده مجروح شده و حتماً کُپ کرده است. دیگر او را سوالپیچ نکردم. یک مقدار که جلوتر رفتیم دیدم رو کرد به من و خیلی مؤدب و شمرده خودش را معرفی کرد. فهمیدم اهل تهران و بچه نازیآباد است و سال آخر دبیرستان تحصیل میکند. گفتم برادر جان چرا دفعه اول چیزی نگفتی؟! گفت وقت اذان بود نماز میخواندم. نگاهی به سر و وضع او انداختم. از لای انگشتان لاغرش که روی محل زخم بود خون بیرون میزد. گفتم نماز میخوانی؟ چه نمازی؟ مگر ما داریم رو به قبله حرکت میکنیم؟ در ثانی پسر جان بدن تو پاک نیست. لباسهایت هم که خونی و نجس است. کوتاه جواب داد حالا همین نماز را میخوانیم تا ببینیم چه میشود و باز ساکت شد. چند دقیقه بعد گفتم لابد نماز عصر را میخواندی. گفت بله! گفتم خب صبر میکردی میرسیدیم اورژانس، هم زخمات را میشستیم و هم لباست را عوض میکردی بعد با فراغ بال نماز میخواندی. گفت معلوم نیست چقدر دیگر توی این دنیا باشم. فعلا همین نماز را خواندم، قبول و ردش با خداست. گفتم باباجان تو که چیزیت نشده یک جراحت مختصر است زود خوب میشوی و برمیگردی خط... .
بالاخره او را رساندم به اورژانس تیپ 27 و سفارش کردم حسابی به او برسند. رفتم مقر قرارگاه. موقع برگشت رفتم احوال آن بسیجی رو بپرسم که مسؤول اورژانس گفت خونریزی داخلی کرده بود، با یک آرامش عجیبی چشمهایش را روی هم گذاشت و شهید شد. برگشتم به طرف مقر و در حالی که رانندگی میکردم به پهنای صورت گریه میکردم. صدایش توی گوشم زنگ میزد که میگفت معلوم نیست چقدر توی این دنیا باشم فعلاً همین نماز را خواندم، رد و قبول آن با خداست. یاد جمله شهید دستغیب افتادم که میگفت حاضر است ثواب 80 سال عبادات واجب و مستحب خودش را با دو رکعت چنین نمــازی از یک بسیجی عوض کند.
ارسال به دوستان
وضعیت بازگشایی سینماها از ایران تا آمریکا در هالهای از ابهام
ادامه مسیری که با اکران آنلاین آغاز شد
گروه فرهنگ و هنر: در شرایطی که آغاز به کار سینماها در سراسر جهان همچنان تحت تاثیر پیامدهای شیوع بیماری کرونا در هالهای از ابهام است، به نظر میرسد تنها راه برای ادامه فعالیت سینماها در شرایط فعلی همان حمایت از طرح اکران آنلاین باشد که در ایران با فیلم سینمایی «خروج» ساخته ابراهیم حاتمیکیا کلید خورد. در همین زمینه، شورای عالی تهیهکنندگان سینمای ایران با صدور بیانیهای از اجرای این طرح حمایت کرد و یادآور شد سینما در شرایط فعلی چارهای جز «آنلاین» شدن ندارد. در بخشی از بیانیه این شورا آمده است: «معتقدیم سینمای ایران در شرایطی که ویروس کرونا تحمیل کرده، چارهای جز آنلاین شدن ندارد. این چرخش همزمان با نمایش در سالنهای سینما به مسیر نمایش در فضای مجازی در قالب ویاودی، یک چرخش تمدنی است که پیش از این در کشورهای پیشرفته به طور موفق تجربه شده و حالا با زیرساختهای اینترنتی موجود، امکان تحقق آن در کشورمان نیز وجود دارد. متولیان دولتی سینما باید در این بزنگاه تاریخی، دوره کرونایی را مغتنم دانسته و سینمای ایران را در این چالش جدید، از رکود به بالندگی و رونق اقتصادی برسانند. این یک توفیق اجباری است که پیش از این به دلیل نبود عزم جزم مسؤولان، اعتماد به نفس دستاندرکاران و به خطر افتادن منافع گروهی اندک، امکان تحققش کم بود اما حالا با به کار گرفتن قدرت تخریبی هرکولی به نام کرونا، میشود کاری کرد کارستان! نمایش فیلم سینمایی «خروج» آخرین ساخته ابراهیم حاتمیکیا در «سینما آنلاین» بدون آنکه هنوز رنگ سالنهای سینما را دیده باشد، ثابت کرد که کار «نشد» ندارد. فقط کافی است متولیان امور، فرصتی را فراهم کنند که کل ظرفیت «وی او دی» کشور به خدمت گرفته شود و از طرف دیگر جلوگیری از دانلود غیرقانونی به طور بسیار جدی در دستور کار قرار گیرد یا اگر امکان فنی آن فراهم نیست، از نظر اقتصادی سازوکاری را تدارک ببینند که عملا استفاده از مالدزدی و قاچاق، برای سوءاستفادهکنندگان مقرون به صرفه نباشد». از سوی دیگر، براساس آنچه در رسانههای سینمایی جهان منتشر شده، سینماهای آمریکا به دنبال صدور دستور بازگشایی 3 مرحلهای کسبوکارها در این کشور، در ماههای آینده به صورت تدریجی بازگشایی میشوند اما بهنظر میرسد هنوز امیدی به رونق مجدد فعالیتهای آن وجود نداشته باشد. بر اساس آنچه ورایتی گزارش کرده، حتی اگر مجموعههای چندمنظوره هم باز شوند، باز چندین ماه طول میکشد استودیوها بتوانند با اطمینان کارشان را از سر بگیرند و فیلمهای مهم و بلاکباسترهای خود را اکران کنند. از سوی دیگر بیشتر زمانهای اکران تا آگوست (مرداد) به عقب رانده شده اما هنوز فیلمهایی با تاریخهای پیشتر باقی ماندهاند. برای مثال یونیورسال فیلم کمدی «شاه استتن آیلند» را در ۱۹ ژوئن دارد و برادران وارنر تریلر عملی- تخیلی «تِنِت» ساخته نولان را برای ۱۷ جولای و دیزنی نمایش «مولان» را برای ۲۴ جولای حفظ کردهاند. طرف دیگر این ماجرا آن است که سینماهای زنجیرهای مانند «سینهمارک» پیشبینی کردهاند که مردم بتوانند از اوایل جولای راهی سینماها شوند اما هنوز علامت مشخصی وجود ندارد که نشان دهد چراغهای سینماها از چه زمانی واقعا روشن خواهد شد. پل درگارابدیان، تحلیلگر ارشد کاماسکور که جزو شرکتهای بزرگ بازاریابی است، در این زمینه گفته است: «اگر سالنهای سینما در سراسر جهان در درجات مختلفی بازگشایی شوند باز هم اکران فیلمهای بزرگ از نظر مالی بسیار سخت میشود، چون این فیلمهای دارای بودجه بالا بشدت متکی بر درآمد جهانی هستند». ارسال به دوستان
درباره رمان «توطئه در شهرک» که اثری برای مخاطب نوجوان است
لطفاً از این کتاب سریال بسازید!
محمد حسینآبادی: بعضی کتابها انگار برای تبدیل شدن به یک اثر نمایشی و تصویری نوشته شدهاند؛ نه اینکه بقیه آثار این قابلیت را نداشته باشند اما اگر در زمره کتابخوانهای حرفهای قرار میگیرید، حتما با کتابهایی مواجه شدهاید که هنگام مطالعه آنها به واسطه حال و هوای اثر، احساس کنید انگار تصاویر این قصه همین حالا از جلوی چشمان شما همچون یک فیلم در حال عبور است.
«توطئه در شهرک» اثری با این خصوصیات است؛ رمانی برای مخاطب نوجوان که توسط علی آقاغفار نوشته شده و قصهای جاسوسی-معمایی دارد. رمان با ماجرای ورود یک مربی جدید ورزشهای رزمی به باشگاه ورزشی واقع در یک شهرک خاص آغاز میشود؛ شهرکی که در آن شماری از دانشمندان و نخبگان علمی کشور مستقرند و مراقبتهای ویژهای در زمینه ورود و خروج به آن انجام میشود. قصه اما در ادامه به نوجوانان گره میخورد و اتفاقاتی که در ادامه رخ میدهد، کار را به انجام یک عملیات خطرناک پلیسی- امنیتی میکشاند.
جنس روایت آقاغفار در این کتاب، بشدت تصویری است. گویی که کتاب از اساس قرار بوده به عنوان یک فیلمنامه نوشته شود و حالا با حذف برخی المانهای خاص فیلمنامهنویسی، تبدیل به اثری داستانی شده اما روح تصویری حاکم بر قصه همچنان در آن باقی مانده است. البته با توجه به اینکه عموما در سینمای ایران آثاری که مخاطب نوجوان دارند، کمتر با اقبال فیلمسازان و مخاطبان روبهرو میشوند، شاید بهترین پیشنهاد در ارتباط با این کتاب که قصهای جذاب نیز دارد، تبدیل آن به یک سریال تلویزیونی باشد.
در چند سال گذشته روند سریالسازی برای نوجوانان با وجود راهاندازی شبکه امید در تلویزیون همچنان جدی گرفته نشده است و مخاطب نوجوان با وجود مقطع سنی حساسی که دارد، کمتر توانسته از آثاری متناسب با این رده سنی بهرهمند شود. «توطئه در شهرک» قابلیت تبدیل شدن به یک اثر داستانی جذاب و سریالی را دارد؛ البته برای این کار قطعا باید تغییراتی در متن قصه ایجاد شود. روایت قصه این کتاب علاوه بر آنکه تصویرگر داستانی پلیسی- معمایی برای نوجوانان است و به شکل طبیعی این قبیل قصهها برای نوجوانان بویژه پسرها جذاب است، در دل خود نکاتی نیز در ارتباط با لزوم آموزش عمومی و اختصاصی برای خانوادهها در حوزه ارتباطگیری با افراد غریبه و مواردی مرتبط با آن دارد و از این نظر میتوان آن را یک اثر داستانی آموزشی دانست.
ارسال به دوستان
جزئیات برنامه افطاری شبکه 3 اعلام شد
رسالت بوذری و روایتهای «مثل ماه»
رسالت بوذری اجرای برنامه «مثل ماه» را برعهده گرفت که در زمان قبل از افطار شبکه 3 روی آنتن میرود. به گزارش «وطن امروز»، با نزدیک شدن به ایام ماه مبارک رمضان، وضعیت برنامههای ویژه افطار شبکههای مختلف کمکم مشخص میشود. بر این اساس امسال رسالت بوذری اجرای ویژهبرنامه ماه رمضانی شبکه 3 سیما را بر عهده دارد که در ایام ماه رمضان هر شب تا دقایقی قبل از افطار روی آنتن خواهد رفت. این ویژهبرنامه که «مثل ماه» نام دارد به تهیهکنندگی هادی آشتیانی و کارگردانی پیام ابراهیمپور قرار است هر شب ساعت ۱۹ که پیش از این «ماه عسل» روی آنتن میرفت از شبکه 3 پخش شود. رسالت بوذری، مجری برنامههایی چون «شبهای روشن» و «مخاطب خاص» بوده و قرار است در ماه رمضان نیز با این ویژهبرنامه میزبان مخاطبان در شبهای رمضان باشد. هادی آشتیانی، تهیهکننده این برنامه در گفتوگو با مهر درباره این برنامه که به جای «ماه عسل» در کنداکتور برنامههای رمضانی قرار گرفته است، توضیح داد: «این برنامه با فرمی متفاوت به روایت زندگی میهمانان دعوت شده در برنامه میپردازد؛ میهمانانی که از سراسر کشور در برنامه حضور مییابند و از اتفاقات زندگیشان میگویند». برنامه «ماه عسل» بیش از ۱۰ سال روی آنتن شبکه 3 سیما رفت و احسان علیخانی اجرای این برنامه را بر عهده داشت که البته علیخانی 2 سال پیش در اختتامیه جشنواره تلویزیونی جامجم بعد از دریافت تندیس برای این برنامه بیان کرد پرونده «ماه عسل» برای همیشه بسته شده است. ارسال به دوستان
سرنوشت نمایشگاه کتاب مجازی چه میشود؟
اعتبار 2 میلیارد تومانی برای طرح بهارانه کتاب
مدیر عامل خانه کتاب، درباره برگزاری نمایشگاه بینالمللی کتاب به صورت مجازی نکات تازهای را مطرح کرده است. به گزارش «وطن امروز»، با توجه به شیوع بیماری کرونا و مشخص نبودن زمان کنترل بیماری در کشور، سرنوشت برگزاری نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران نیز همچنان در هالهای از ابهام قرار دارد اما طرحهای جایگزین برای برگزاری این نمایشگاه یا کمک به برگزاری آن مطرح شده است. در همین زمینه نیکنام حسینیپور، مدیرعامل خانه کتاب به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: برگزاری نمایشگاه بینالمللی کتاب به صورت مجازی ایدهای بود که به معاونت فرهنگی وزارت ارشاد پیشنهاد دادیم تا ببینیم آیا امکان برگزاری نمایشگاه به صورت مجازی وجود دارد یا نه؟ بحث فروش برای ناشران بسیار مهم است؛ بخشی از اقتصاد نشر در طول سال در نمایشگاه کتاب رقم میخورد که با همین دغدغه به معاونت فرهنگی پیشنهاد دادیم در صورت امکان نمایشگاه کتاب به صورت مجازی برگزار شود. حسینیپور درباره برگزاری طرح بهارانه کتاب هم گفت: طرح بهارانه کتاب شبیه همان طرحهای فصلی گذشته خواهد بود. البته امسال نگاه ما این است که از فضای مجازی استفاده کنیم. برخی کتابفروشان زیرساختهای لازم را برای فروش کتاب در فضای مجازی دارند؛ این دسته از کتابفروشیها در طرح بهارانه شرکت میکنند. تا سقف 2 میلیارد تومان اعتبار برای این طرح در نظر گرفته شده است. ارسال به دوستان
معرفی داوران ایرانی «ما کرونا را شکست میدهیم»
داوران ایرانی مسابقه کارتون «ما کرونا را شکست میدهیم» معرفی شدند. به گزارش فارس، داوران ایرانی مسابقه بینالمللی کارتون «ما کرونا را شکست میدهیم» معرفی شدند و اسامی داوران خارجی نیز بزودی اعلام میشود. محمدحسین نیرومند، بهرام عظیمی و مسعود شجاعی طباطبایی داوران این مسابقه را تشکیل میدهند که با مشارکت ۴۲۰۰ کاریکاتور از ۸۸ کشور در حال برگزاری است. این مسابقه به دبیری سیدمسعود شجاعیطباطبایی و با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، اداره کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بنیاد روایت فتح، بنیاد احسان برکت و شبکه مجازی آی گپ برگزار میشود. هادی مظفری، مدیرکل تجسمی ارشاد درباره این مسابقه گفت: «بعد از عادی شدن شرایط و امکان برگزاری نمایشگاه فیزیکی، آثار برگزیده این مسابقه در تهران و در شیراز نمایش خواهد داشت و به تبع آن این امکان هم وجود دارد که در سایر شهرها هم برگزار شود. به صورت مجازی هم که در فضای مجازی و سایت ایران کاریکاتور و برخی سایتهای خارجی آثار منتشر شده است».
ارسال به دوستان
تلویزیون
واکنش جدی شبکه 3 به حاشیههای یکی از عوامل «حالا خورشید»
محسن یزدی نسبت به حواشی مرتبط با مواضع یکی از عوامل «حالا خورشید» در فضای مجازی واکنش نشان داد و بیان کرد حضور او در همه برنامههای شبکه 3 ممنوع شده است. به گزارش «وطن امروز»، محسن یزدی، قائممقام شبکه 3 سیما با اشاره به حاشیههای اخیر نسبت به یکی از عوامل «حالا خورشید» بیان کرد: در روزهای گذشته حاشیههایی درباره برخی اظهارنظرهای وقیحانه یکی از عوامل برنامه «حالا خورشید» در صفحه شخصیاش باعث ایجاد انتقادات به حقی از طرف دلبستگان انقلاب شده است. امام و رهبری نه خط قرمز قانونی یا عرفی، بلکه مهمترین مولفههای اعتقادی مدیران شبکه 3 است و طبعا شبکه، خود یکی از مدعیان و پیگیریکنندگان موضوع بوده و خواهد بود. سازندگان اصلی هر برنامه شامل تهیهکننده، سردبیر و کارگردان مورد رصد دقیق شبکهها و مجموعه صیانت سازمان صداوسیما هستند اما با وجود حدود 10 هزار نیروی فعال در نزدیک ۲۰۰ پروژه تولیدی در شبکه، امکان اطلاع از واکنشهای شخصی همه عوامل گاهی نشدنی است ولی طبعا شبکه هرجا متوجه خطاهای نیروهای مشغول در تولیدات خود شده متناسب با خطا با آنها برخورد کرده است و از این به بعد نیز رویه همین خواهد بود. طبیعی است که حضور چنین فرد هتاکی در شبکه 3 غیرقابل قبول خواهد بود و ما نیز حضور وی را در همه برنامههای شبکه ممنوع کرده و به تهیهکنندگان شبکه نیز تذکر دادهایم که با دقت و حساسیت بیشتری در این موارد عمل کنند.
***
پخش «دهکده بچهها» در رمضان از شبکه دوم سیما
«دهکده بچهها» کاری از گروه کـــودک و نوجوان شبکه 2 در ماه مبارک رمضان هر روز از شبکه دو سیما روانه آنتن میشود. به گزارش «وطن امروز»، این برنامه که با تلاش عوامل برنامهساز در شرایط دشوار فعلی جهت پر کردن اوقات فراغت کودکان در دست تولید است، یک برنامه نمایشی است که شخصیتهایی عروسکی در کنار چند شخصیت واقعی یک دهکده خیالی را شکل میدهند. استفاده از جلوههای ویژه تصویری و ولههای مختلف گرافیکی و تصویری در بخشهای مختلف اجرای نمایش، استفاده از ترانههای شاد، روشهای مختلف جهت سپری کردن اوقات فراغت در خانه و... از جمله ویژگیهای این برنامه تلویزیونی است. «دهکده بچهها» کاری از گروه کودک و نوجوان به تهیهکنندگی امید نجیبزاده و کارگردانی امیر فیضی است که در ماه مبارک رمضان هر روز در جدول صبحگاهی خردسال و کودک از شبکه 2 روانه آنتن خواهد شد.
ارسال به دوستان
انتشار کتاب شرح ادیبانه مناجات شعبانیه
کتاب «از سکوی شعبان» نوشته علی رهبر شامل شرح ادیبانه مناجات شعبانیه توسط انتشارات جمکران منتشر و راهی بازار نشر شد. به گزارش مهر، کتاب «از سکوی شعبان» نوشته حجتالاسلام علی رهبر شامل شرح ادیبانه مناجات شعبانیه، بهتازگی توسط انتشارات جمکران منتشر و راهی بازار نشر شده است. این کتاب از بلندپایهترین نیایشهای مناجاتی شیعه، عشقنامه معروف «مناجات شعبانیه» امام علی(ع) است که امام راحل(ره) و رهبر انقلاب خواندن آن را در این ایام و برای هر روز تاکید کردهاند. نویسنده کتاب، نزد اساتیدی چون آیات عظام حائریشیرازی، حسینیبوشهری، محمد یزدی، ریشهری، دینپرور و محسن اعتمادی تحصیل کرده و اکنون عضو هیأت علمی گروه معارف اسلامی دانشگاه صنعتی اصفهان است. این پژوهشگر ۱۵ کتاب در کارنامه دارد. رهبر در حال حاضر مشغول نوشتن ترجمه و شرح نهجالبلاغه است. «از سکوی شعبان» به شکل دو زبانه فارسی-عربی، با ویراستاری محمود سوری و طراحی جلد حسن کریمی منتشر شده و بخش شرح کتاب به زبان فارسی آمده است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|