|
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
برندگان جوایز پولیتزر ۲۰۲۰ با ویدئوکنفرانس معرفی شدند
روزنامهنگاری متوقف نمیشود
گروه فرهنگی و هنر: برندگان جوایز پولیتزر امسال سرانجام پس از 2 هفته تاخیر به دلیل کرونا، به صورت آنلاین اعلام شدند. به گزارش «وطن امروز»، کرونا همه چیز را تحت تاثیر قرار داده و از رویدادهای هنری و سینمایی همچون جشنواره کن گرفته تا رویدادهای ادبی همچون پولیتزر همه تحت تاثیر شیوع این ویروس در اقصی نقاط دنیا هستند. حالا همه به جای برگزاری رویدادهای هنری یا سراغ لغو این رویدادها برای سال جاری رفتهاند یا اینکه از روشهایی همچون برگزاری آنلاین رویدادها استفاده میکنند.
* روزنامهنگاری به هیچوجه متوقف نمیشود
پولیتزر عنوان جایزهای در حوزه ادبیات، روزنامهنگاری و موسیقی است که به افتخار ژوزف پولیتزر، روزنامهنگار معروف آمریکایی، نامگذاری و تأسیس شد. امسال اواخر فروردینماه بود که اعلام شد هیأتداوران جایزه پولیتزر تاریخ اعلام برندگان این دوره را به دلیل اینکه برخی اعضای این هیأت برای پوشش خبر شیوع ویروس کرونا مشغول فعالیت هستند، به تعویق انداخته است. پولیتزر شامل 15 جایزه روزنامهنگاری است که جایزه «خدمات عمومی» مهمترین آنهاست. همچنین 7 جایزه دیگر پولیتزر نیز در بخشهای کتاب، ادبیات و موسیقی اعطا میشود. تا قبل از این اسامی برندگان در مراسمی در دانشگاه کلمبیا در نیویورک اعلام میشد اما در برنامه امسال به دلیل شیوع کرونا، «دانا کندی» مدیر برنامه جوایز پولیتزر اسامی برندگان را به صورت ویدئوکنفرانس و از خانهاش اعلام کرد. او گفت: «در اوج اوقاتی مبهم که بیسابقه است، آنچه به آن اعتقاد داریم این است که روزنامهنگاری به هیچوجه متوقف نمیشود. با وجود حملات بیپایان علیه حقیقت محض و تلاشهای برنامهریزیشده برای زیر سوال بردن رسانههای آزاد کشور و چالشهای مداوم اقتصادی، خبرنگاران به پیگیری و گزارش کردن حقایق ادامه میدهند تا ما را امن نگه دارند و از دموکراسیمان حفاظت کنند».
* تاریخسازی نویسنده سیاهپوست
در شرایطی که در نهایت برگزارکنندگان پولیتزر به عنوان آخرین حربه خود برای عدم لغو این جایزه در سال جاری وادار شدند تا مراسم اعلام برندگان جایزه پولیتزر را به دلیل شرایط قرنطینه کرونایی، به صورت مجازی و ویدئوکنفرانس برگزار کنند، این جایزه در اختتامیه خود شگفتیهای جالبی داشت. یکی از مهمترین این شگفتیها، اعلام «کلسن وایتهد» (Colson Whitehead) نویسنده سیاهپوست آمریکایی به عنوان برگزیده جایزه پولیتزر برای بار دوم بود. این نویسنده سیاهپوست در حالی توانست به خاطر رمان «پسران نیکل» برای بار دوم جایزه پولیتزر ادبیات را از آن خود کند که 3 سال پیش نیز با رمان «راهآهن زیرزمینی» موفق به کسب جایزه پولیتزر شده بود.
این اتفاق از آن جهت به عنوان یک شگفتی به شمار میآید که در تاریخ ادبیات، به استثنای وایتهد، تاکنون تنها 3 نویسنده از جمله بوث تارکینگتون، ویلیام فاکنر و جان آپدایک افتخار دریافت بیش از یک جایزه پولیتزر را در کارنامه خود ثبت کردهاند. رمان «پسران نیکل» داستان 2 نوجوان سیاهپوست در یک مدرسه دارالتادیب به نام آکادمی نیکل را روایت میکند که با وعده آموزش فیزیکی، فکری و اخلاقی به بزهکاران جوان، دانشآموزان را مورد ضرب و جرح و سوءاستفاده جنسی قرار میداد. هیات داوران پولیتزر این رمان را به عنوان حکایتی قدرتمند از پشتکار، شأن و رستگاری انسانی تحسین کرد.
* برندگان غیرداستانی پولیتزر 2020
این جایزه البته در بخشهای غیرداستانی نیز اهدا میشود. بر همین اساس در بخش غیرداستانی جایزه به 2 کتاب «نامیرا: رنج، آسیبپذیری، پزشکی، هنر زمان رویاها اطلاعات فرسودگی سرطان و مراقبت» نوشته آن بویر و کتاب «پایان افسانه: از صفوف جلو تا دیوار مرزی در مغز آمریکا» نوشته گرگ گراندین اهدا شد. از این 2 کتاب، اولی بر وحشیگری بیماری سرطان و روال سرمایهداری در مراقبت از بیماران سرطانی در آمریکا تاکید دارد و دومی درباره افسانه آمریکایی گسترش بیحد و حصر است. در بخش شعر نیز «جریچو براون» برای مجموعه شعری «سنت» این جایزه را دریافت کرد. در بخش زندگینامه «سونتاگ: زندگی و حرفهاش» نوشته بنجامین موزر به عنوان برگزیده انتخاب شد. پولیتزر تاریخ نیز برای «طعم شیرین آزادی» به «کیلب مکدانیل» رسید.
* خبرنگاران علیه نژادپرستی در ایالات متحده
جوایز پولیتزر خبرنگاری امسال به سازمانهایی اختصاص پیدا کرد که به فساد، اعمال قانون و میراث نژادپرستی در ایالات متحده پرداختند و بررسی نابرابری و دیگر مشکلات اجتماعی را در مرکز کار خود قرار دادند. نیویورک تایمز با کسب 3 جایزه در صدر قرار گرفت. نیویورکر برنده 2 پولیتزر شد و رسانه غیرانتفاعی پروپابلیکا یک جایزه برد و یک جایزه دیگر را هم اشتراکی از آن خود کرد. جایزه خدمت عمومی که به عنوان مهمترین پولیتزر شناخته میشود، به «انکورج دیلینیوز» رسید که برای یک تحقیق یک ساله درباره خشونت جنسی در آلاسکا با پروپابلیکا همراه شد. این مجموعه از یک سیستم عدالت جنایی «دو درجهای» در این ایالت پرده برداشت که طبق آن جوامع محلی که بیشتر ساکنانشان افراد بومی هستند، تقریبا هیچ دسترسی به کمک قانونی ندارند و در آنها تعداد خلافکاران جنسی 4 برابر متوسط سرانه ملی ایالات متحده است. «دیوید هولن» سردبیر انکورج دیلینیوز گفت: «این نشان میدهد در یک اتاق خبر کوچک چه چیزهایی ممکن است». این رسانه حدود ۳۰ خبرنگار دارد که در اتاق خبر آن کار میکنند. همکاری آنها با پروپابلیکا در قالب ابتکاری به نام «شبکه گزارشگری محلی» بود. این سومین جایزه پولیتزر برای انکورج دیلینیوز بود.
* سیاستهای ترامپ علیه پناهجویان مکزیکی بهانه جایزه شد!
جایزه گزارش صوتی که امسال برای نخستین بار به جمع جوایز پولیتزر اضافه شده است نیز به خاطر گزارشها از تاثیر شخصی سیاستهای دولت ترامپ در قبال پناهجویان مکزیکی، به طور مشترک به «مولی اوتوله» از لسآنجلس تایمز و «امیلی گرین» اهدا شد. پولیتزر عکاسی نیز برای عکسبرداری از سرکوبها در کشمیر هند به خبرگزاری آسوشیتدپرس تعلق گرفت. همچنین گروه عکاسی رویترز نیز برای ثبت اعتراضات خشونتآمیز هنگکنگ در سال گذشته، جایزه «عکاسی خبرهای فوری» را کسب کرد. از سال 2008 تاکنون، رویترز برای هشتمین بار توانست جایزه پولیتزر را به دست آورد.
* جایزه برای نقد بیعدالتی آمریکایی علیه رنگینپوستان
جایزه پولیتزر امسال در بخش موسیقی به خاطر اپرای «سنترال پارک» به «آنتونی دیویس» اعطا شد. این اپرا به ماجرای ناعدالتی در حق چند جوان رنگینپوست در آمریکا اشاره دارد. در این ماجرا ۵ جوان سیاهپوست و لاتینتبار به جرمی که اساسا مرتکب نشده بودند، محکوم شدند. ماجرا از این قرار بود که این جوانان در سال ۱۹۸۹ حوالی سنترال پارک نیویورک حضور داشتند، آن هم در شرایطی که کمی آنطرفتر یک زن سفیدپوست مورد تعرض جنسی قرار گرفته بود. دونالد ترامپ یکی از مشوقان مجازات سنگین برای این جوانان بود و حتی ۸۵ هزار دلار صرف تبلیغات مطبوعاتی در نیویورک تایمز کرد تا این جوانان بیگناه اعدام شوند. هیات داوران پولیتزر از این اپرا به عنوان اجرایی شجاعانه که مثالی ننگین از بیعدالتی معاصر را به عاملی که مایه همدلی و امید است تبدیل میکند، تقدیر کرد.
ارسال به دوستان
اکران اینترنتی 5 مستند مطالبهگر سازمان اوج
اعتراض مستند
سازمان هنری - رسانهای «اوج» در ادامه حمایت از سینمای مطالبهگر و کنشمند، عرضه اینترنتی ۵ مستند مطالبهگر مهم سالهای اخیر را در دستور کار قرار داد. به گزارش «وطنامروز»، پس از عرضه اینترنتی فیلم سینمایی مطالبهگر «خروج»، این سازمان با عرضه ۵ مستند مطالبهگر مهم سالهای اخیر تصمیم به تداوم اکران فیلمهای مطالبهگر در فضای پلتفرمهای اینترنتی عرضه فیلم گرفت.
بر این اساس، «شورش علیه سازندگی» به کارگردانی مصطفی شوقی، «نان گزیدهها» به کارگردانی محمدرضا حاجمحمدحسینی، «خفه خون» به کارگردانی تورج کلانتری، «تلکه» به کارگردانی مسعود کارگر و «دریابست» به کارگردانی محمود شهبازی ۵ مستند مطالبهگر مهم سالهای اخیر هستند که بهصورت اینترنتی عرضه شدهاند.
* روایت یک اعتراض در «شورش علیه سازندگی»
مستند «شورش علیه سازندگی» به کارگردانی مصطفی شوقی در واقع به دورانی اشاره دارد که دولت سازندگی بر اساس نیاز زمانه، دست به جراحی بزرگ اقتصادی زد؛ مهمترین مساله آن دوران، موضوع آزادسازی قیمتها بود که در سالهای اولیه، پیامدهای مثبتی برای اقتصاد ایران به همراه داشت اما رفته رفته مسالهای که دولت با عنوان «تعدیل اقتصادی» از آن نام میبرد به لایه زیرین جامعه و حاشیه، فشار زیادی وارد کرد و باعث شد در شهرهای مشهد و اسلامشهر در دهه ۷۰ شمسی اعتراضات وسیعی شکل گیرد.
* قصه پر غصه کارگران هپکوی اراک در «نان گزیدهها»
مستند «نان گزیدهها» به کارگردانی محمدرضا حاجمحمدحسینی اولین روایت تصویری از اعتراضات کارگری اراک است؛ روایتی از مشکلات کارگرانی که در پی خصوصی شدن کارخانههای بزرگی مثل هپکو از بین رفتند و بحرانهای اجتماعی و اقتصادی فراوانی به وجود آمد. به نظر میرسد این اتفاقاتی که برای صنایع ما در حال رخ دادن است خیلی طبیعی نیست.
* «خفه خون» و پردهبرداری از یک تخلف کوچک چند صد میلیاردی!
مستند «خفه خون» به کارگردانی تورج کلانتری روایتی از پشت صحنه فساد در بعضی از بخشهای کشور است. در این مستند به بررسی ابعاد مختلف فساد انجام شده در واگذاری مجتمع آلومینیوم المهدی پرداخته شده و یکی از عوامل فساد در واگذاری آلومینیوم المهدی را قدرت خریدار در ایجاد لابیهای سنگین معرفی میکند.
* «تلکه» و بررسی فساد اداری در فعالیتهای عمرانی و ساختمانسازی
مستند «تلکه» به کارگردانی مسعود کارگر به مبحث جنجالی رشوه پرداخته و تمرکز اصلی خود را روی بررسی فساد اداری در فعالیتهای عمرانی و ساختمانسازی قرار داده است.
* نمایش فریاد صیادان ایرانی علیه چینیها در «دریابست»
مستند «دریابست» به کارگردانی محمود شهبازی به ماجرای حضور کشتیهای چینی در خلیجفارس و دریای عمان میپردازد که باعث ایجاد مشکلات و مسائل فراوانی برای صیادان بومی شده است. «دریابست» اصطلاحی است مختص دریا و اهالیاش. زمانی که گونههای کمیاب دریایی در خطر هستند، این دستور صادر میشود که صیادان در هر ماه تنها چند روز فرصت صید دارند. این کار بیشتر برای حفظ اکوسیستم دریا و به هم نخوردن طبیعت آن است. اما در همین هنگام شائبههایی مطرح میشود که کشتیهای چینی مشغول ماهیگیری بیرویه از دریا هستند...
ارسال به دوستان
نظرسنجی مرکز تحقیقات صداوسیما در 8 روز ابتدایی ماه مبارک منتشر شد
مخاطب زیرخاکی 44 درصد
نظرسنجی مرکز تحقیقات صداوسیما در 8 روز ابتدایی ماه مبارک رمضان نشان میدهد 81 درصد مردم بیننده برنامههای سیما بودهاند و تا اینجا «زیرخاکی» شبکه «یک» توانسته بیشترین مخاطب را به خود جذب کند. به گزارش «وطنامروز»، در این نظرسنجی که در سراسر کشور انجام شده، تا 8 قسمتی که از سریالهای ویژه ماه رمضان روی آنتن رسانه ملی رفته است، سریال زیرخاکی با 44 درصد، پربینندهترین سریال سیما بوده و رضایت 74 درصد از بینندگان را در حد «زیاد» جلب کرده است. «بچه مهندس3» شبکه «دو» با جذب 3/33 درصد و «سرباز» شبکه سه با 24 درصد مخاطب در رتبههای بعدی قرار گرفتهاند. براساس این نظرسنجی، 6/27 درصد پاسخگویان بیننده ویژه برنامههای افطار شبکههای سیما بودهاند. از میان این برنامهها «دعوت» شبکه یک با 8/13 درصد، پربینندهتر از دیگر برنامهها بوده و رضایت در حد «زیاد» 4/90 درصد بینندگان را کسب کرده است. بعد از دعوت، «مثل ماه» شبکه «سه» با 2/9 درصد مخاطب، در رتبه بعدی قرار دارد. نظرسنجی مرکز تحقیقات نشان میدهد 5/22 درصد مردم بیننده ویژهبرنامههای سحر از شبکههای سیما بودهاند و در این میان، برنامه «ماه خدا» از شبکه یک با 11 درصد، پربینندهتر از دیگر برنامهها بوده و رضایت در حد «زیاد» 97 درصد بینندگان را کسب کرده است. بعد از «ماه خدا» نیز «ماه من» شبکه «سه» با 2/7 درصد مخاطب قرار دارد. ارسال به دوستان
خاطرات مادر 2 شهید مدافع حرم به چاپ دوم رسید
مادرانههای مقاومت در «سهنیمه سیب»
کتاب «سهنیمه سیب» نوشته محمد محمودی نورآبادی توسط انتشارات خط مقدم به چاپ دوم رسید. به گزارش مهر، کتاب «سهنیمه سیب» نوشته محمد محمودینورآبادی شامل خاطرات «خدیجه شاد» مادر شهیدان مدافع حرم مصطفی و مجتبی بختی بتازگی توسط انتشارات خط مقدم به چاپ دوم رسیده است. چاپ اول اینکتاب چندماه پیش در سال ۹۸ به بازار عرضه شد و حالا نسخههای چاپ دومش به بازار آمده است. مصطفی و مجتبی 2 برادر اهل محله قاسمآباد مشهد بودند که تابستان سال ۹۴ در نزدیکی تدمر سوریه به شهادت رسیدند. ماجرای مصطفی و مجتبی از جایی آغاز میشود که 2 برادر تصمیم میگیرند به عنوان مدافع حرم به سوریه بروند اما هر چه تلاش میکنند نمیتوانند از راههای قانونی اعزام شوند و در نهایت سال ۱۳۹۴ در پوشش مدافعان افغانستانی به نامهای بشیر و جواد رضایی راهی سوریه میشوند. کسی که در این مسیر، بیشترین همراهی را با شهیدان دارد، مادرشان است که حتی با آنها لهجه افغانی کار میکند. به گفته نویسنده کتاب، خدیجه شاد در این روایت مادر است اما نه مادری که بخواهد فقط احساسات را مدنظر داشته باشد. او نهتنها مانعی سر راه رفتن بچههایش نیست که خودش همراه آنهاست؛ حتی آنجا که 2 برادر ناچار میشوند در پوشش شهروند افغانی خود را در لشکر فاطمیون جا بزنند، گام به گام، آنها را همراهی میکند. ارسال به دوستان
سخنگوی قوهقضائیه از برگزاری دادگاه و محاکمه سرمایهگذار برخی پروژههای سینمایی خبر داد
دادگاه محمد امامی؛ بزودی
اظهارات روز گذشته سخنگوی قوهقضائیه درباره رسیدگی به پرونده متهمان بانک سرمایه باعث شد نام «محمد امامی» در فضای سینمایی دوباره مطرح شود. به گزارش میزان، غلامحسین اسماعیلی درباره جزئیات پرونده بانک سرمایه و صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: بخشهای دیگری از این پرونده قبلا رسیدگی و حکم صادر شده و اطلاعرسانی صورت گرفته است. تعدادی از متهمان به همراه حسین هدایتی، تعدادی از متهمان به همراه هادی رضوی، تعدادی از متهمان به همراه جهانبانی محاکمه شده و برای گروههای دیگری از متهمان تاکنون احکام قطعی هم صادر شده است. در این مرحله پرونده این متهمان (۷ نفر)، ۳۸ جلد بوده است و رای دادگاه مشتمل بر ۵۷۰ صفحه است.
در بخش دیگری از صحبتهای سخنگوی قوهقضائیه به نام محمد امامی اشاره شده است. اسماعیلی گفته است: برای تعداد دیگری از متهمان این پرونده از جمله امامی و ۲۰ نفر دیگر اخیرا کیفرخواست صادر و به دادگاه ارسال شده است که بزودی محاکمه خواهند شد. پرونده اتهامی بیش از ۲۰ نفر دیگر به دادگاه کیفری 2 ارسال شده و با جدیت تمام رسیدگی به اتهامات این مفسدان اقتصادی ادامه دارد.
فعالیتهای سینمایی محمد امامی در سالهای اخیر باعث شده خبرهای مربوط به برگزاری دادگاه وی در فضای رسانهای و سینمایی بازتاب متفاوتی داشته باشد. دادگاه محاکمه محمد امامی در شرایطی برگزار خواهد شد که برخی سینماگران مدتی قبل خواستار آزادی یا اعطای مرخصی به وی شدند. این نامه با انتقادهای فراوانی مواجه شد. پس از اعتراض برخی رسانهها، چهرههای سینمایی و انجمنهای صنفی به این نامه، تعدادی از امضاکنندگان، امضای خود را تکذیب کردند. اسماعیلی، سخنگوی قوهقضائیه نیز به این نامه واکنش نشان داد و گفت: «نامه موسوم به نامه برخی هنرمندان و سینماگران، هنرمندانه نبود».
واکنشهای صنفی البته محدود به انتقاد از این نامه نبود. شورای عالی تهیهکنندگان در اطلاعیهای اعلام کرد: محمد امامی متهم پرونده اقتصادی، تهیهکننده سینما نبوده و نیست. به همین جهت هم هیچ گونه پروانه فیلمسازی (ساخت) فیلمی در معاونت سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به نام ایشان صادر نشده است. مرجع شناسایی حرفه تهیهکنندگی سینما شورای عالی تهیهکنندگان و در نهایت شورای صدور پروانه فیلمسازی سازمان سینمایی کشور است.
ارسال به دوستان
دعاى روز دوازدهم ماه رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ زَیّنّی فیهِ بالسّتْرِ والعَفافِ واسْتُرنی فیهِ بِلباسِ القُنوعِ والکَفافِ واحْمِلنی فیهِ على العَدْلِ والإنْصافِ وامِنّی فیهِ من کلِّ ما أخافُ بِعِصْمَتِکَ یا عِصْمَه.. الخائِفین.
خدایا زینت ده مرا در آن با پوشش و پاکدامنى و بپوشانم در آن جامه قناعت و خوددارى و وادارم نما در آن بر عدل و انصاف و آسودهام دار در آن از هر چیز که میترسم به نگاهدارى خودت اى نگهدار ترسیدگان .
ارسال به دوستان
قدردانی استاد فرشچیان از کادر درمان
محمود فرشچیان، استاد نگارگری و عضو پیوسته فرهنگستان هنر، با ارسال پیامی تصویری، از جامعه پزشکان و پرستاران کشور تقدیر کرد. به گزارش «وطنامروز»، در بخشی از پیام محمود فرشچیان آمده است: «پزشکان عالیقدر والامقام! پرستاران دلسوز فداکار! و کادر درمانی بیمارستانها! که با سعی و کوشش و جدیت فراوان در مداوای بیماران کوشش میکنید و جانبرکف با همت شبانهروزی خودتان، آلام بیماران را دوا میبخشید و شفا میبخشید، خداوند به شما اجر و پاداش فراوان بدهد! من بهعنوان عضوی کوچک از جامعه بزرگ هنری ایران، به شما هزاران بار تحسین و ستایش و آفرین عرض میکنم». این پیام میافزاید: «همکاری و همیاری هموطنان عزیزمان در این راه، بسیار آرامشبخش و کارساز است. خداوند کمک کند و این آلام و این معضل جهانی را از جامعه جهان مرتفع کند. از درگاه الهی آرزو دارم که آنها که به رحمت الهی رفتهاند مورد لطف و عنایت و بخشش الهی قرار بگیرند؛ انشاءالله. خداوند یار و یاورتان! تندرست و سلامت باشید».
ارسال به دوستان
اصغر نقیزاده:
مگر پژمان جمشیدی جای کسی را تنگ کرده است؟!
بازیگر سریال «زیرخاکی» درباره تجربه همبازی شدن با پژمان جمشیدی و حضور این بازیگر در آثار تلویزیونی و سینمایی عنوان کرد: «پژمان جمشیدی بازیگر حرفهای، خوب و متواضعی است. اینکه ایشان از یک حوزه دیگر وارد بازیگری شده، یک مسأله شخصی است و نباید معیار قضاوت قرار بگیرد. مگر جای کسی را تنگ کرده یا به زور به کارگردانان و تهیهکنندهها میگوید که او را سر کار ببرند؟!» به گزارش ایسنا، اصغر نقیزاده درباره حضورش در سریال «زیرخاکی» گفت: تقریبا همه سکانسهای من در «زیرخاکی» با پژمان جمشیدی که ایفاگر نقش اول سریال است رقم خورد، بنابراین ارتباطی با سایر بازیگران یا بخشهای دیگر کار نداشتم. طبیعی است که کل فیلمنامه را هم نخواندهام اما آنچه مشخص است آقای سامان فیلمسازی است که کارش را درست انجام میدهد و برای هر سکانس وقت و انرژی میگذارد. از آن کارگردانهای به اصطلاح «بزن دررو» نیست که دوربین را بکارد و سریع کار را پیش ببرد.
ارسال به دوستان
مدیرعامل انتشارات امیرکبیر:
برگزاری نمایشگاه کتاب ضروری است
مدیرعامل انتشارات امیرکبیر گفت: ما جزو ناشرانی بودیم که در ایام کرونا بیشترین فعالیت را داشتیم اما باز هم این تدابیر، پاسخگوی ضرر وارد شده به واسطه کرونا نبود. به گزارش فارس، حسین شاهمرادی درباره نمایشگاه کتاب مجازی اظهار داشت: با توجه به وضعیت این سالهای حوزه نشر، برگزاری نمایشگاه کتاب امری لازم و ضروری است و کرونا آن را واجبتر میکند و باید به نحوی برگزار شود، چون بسیاری از ناشران به آن امید بسته و تولیداتی را آماده کرده بودند و حتی سررسیدهای مالی را به پس از برگزاری نمایشگاه کتاب موکول کرده بودند، تا نفسی بکشند اما به واسطه منتفی شدن این نمایشگاه به واسطه کرونا همه در حال متضرر شدن هستند.
ارسال به دوستان
سینمای جهان
بازگشایی سینماها در هنگکنگ
هنگکنگ در ادامه برنامه کاهش محدودیتهای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، سینماهایش را بازگشایی میکند. هالیوود ریپورتر نوشت: دولت هنگکنگ پس از صدور محدودیتها و دستورالعملهای دقیق پیشگیری از «کووید-۱۹»، اجازه داد تا سینماهای این کشور از روز جمعه به آرامی دوباره شروع به کار کنند. روز سهشنبه، کری لام چنگ یوت نگور، رئیس ستاد اجرایی مبارزه با کرونا در هنگکنگ اعلام کرد سینماها به همراه مراکز تناسب اندام، سالنهای سرگرمی و سالنهای بازی ماهجونگ (یک بازی چینی متداول در شرق آسیا) با اعمال و رعایت یکسری اقدامات احتیاطی از جمله چک کردن دمای بدن افراد، بازگشایی خواهند شد. روز سهشنبه، دولت اعلام کرد طی۱۶ روز گذشته هنگکنگ هیچ مورد جدیدی از بیماری «کووید-۱۹»، بیماری تنفسی ناشی از ویروس کرونا نداشته است.
***
نیکلاس کیج در «تایگر کینگ»
بر مبنای سریال مستند «تایگر کینگ» یک سریال با بازی نیکلاس کیج ساخته میشود. به گزارش ورایتی، نیکلاس کیج قرار است ستاره سریالی شود که قرار است با تمرکز بر شخصیت «جو اگزاتیک» ساخته شود. این فرد موضوع سریال مستند «تایگر کینگ» است که نتفلیکس آن را ساخته و با اقبال زیادی روبهرو شده است. این نخستین نقش تلویزیونی نیکلاس کیج خواهد بود. داستان حول محور شخصیت جو شریبووگل یا همان جو اگزاتیک میگذرد که یک گرداننده باغوحش عجیب و غریب در اوکلاهماست. وی حتی با ریسک از دست دادن عقل خود هم روبهرو میشود تا بتواند باغوحش خود را نگه دارد. این مجموعه نشان میدهد چطور جو تبدیل به جو اگزاتیک میشود و خود واقعیاش را از دست میدهد. این پروژه هنوز نویسنده خود را انتخاب نکرده است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|