|
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
«وطن امروز» تازهترین خبرها درباره سومین دوره پویش ملی «مشق احسان» را در گفتوگو با مدیرعامل بنیاد احسان بررسی میکند
مشق احسان در مدارس ایران
احسان سالمی: امسال سومین سالی است که پویش ملی مشق احسان با هدف تامین و توزیع بستههای نوشتافزار برای دانشآموزان مناطق کمبرخوردار آغاز به کار کرده است. هدف از راهاندازی این پویش یاری رساندن به بیش از یک میلیون دانشآموز کمتوان و محروم است که در نقاط مختلف ایران زندگی میکنند. «مشق احسان» یک حرکت همهجانبه مردمی است که علاوه بر مشارکت مردم، از سوی نهادهایی همچون «ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره)» نیز مورد حمایت قرار میگیرد.
هر چند وضعیت بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید همچنان مشخص نیست اما برخلاف تصور عمومی، استفاده از نوشتافزار در دوره اخیر تعطیلی مدارس به واسطه کرونا کاهش پیدا نکرده است و اتفاقا در برخی اقلام مثل دفتر، خودکار، مداد و اقلام مشابه آن چهبسا که بیشتر نیز شده باشد. در کنار این موضوع، مساله دیگری که نباید فراموش کرد، گرانتر شدن مواد اولیه تولید نوشتافزار و به تبع آن افزایش سرسامآور قیمت محصولات حوزه نوشتافزار در بازار است؛ محصولاتی که بسیاری از خانوادههای کمبرخوردار توان خرید و تامین آن را ندارند.
سومین دوره پویش ملی «مشق احسان» هفته پیش با حضور رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره) در مجموعه سرچشمه تهران آغاز به کار کرد و این روزها همزمان با آغاز دریافت کمکهای مردمی، چندین گروه جهادی نیز مشغول بستهبندی نوشتافزارها برای ارسال به نقاط مختلف ایران هستند. به همین بهانه سراغ محمد ترکمانه، مدیرعامل بنیاد احسان ستاد اجرایی حضرت امام(ره) رفتیم و گپ و گفتی در ارتباط با سومین دوره پویش ملی «مشق احسان» و اتفاقاتی که تاکنون در آن رخ داده، داشتیم.
***
* یک پویش بشدت ایرانی
ترکمانه در ارتباط با تجربیاتی که از دو دوره اخیر پویش ملی «مشق احسان» به دست آمده، گفت: ما در سالهای اخیر حدود چند صد هزار بسته نوشتافزار را برای پخش در مناطق محروم آماده کردیم که چه در آن زمان و چه در این دوره سعی کردیم همه این محصولات، از نوشتافزارهای ایرانی تامین شود. امسال به طور ویژه با هدف توزیع یک میلیون بسته نوشتافزار و احیای 70 کارگاه فعال در حوزه تولید این محصولات، پویش «مشق احسان» را آغاز کردیم.
وی افزود: این کارگاهها چند ماهی میشود در حال تولید هستند و مراحل بستهبندی محصولات نیز از هفته پیش آغاز شده است. علاوه بر اینکه تولیدکننده این محصولات همه ایرانی هستند، نمادها و تصاویر استفاده شده روی این محصولات نیز برخلاف بسیاری از محصولات موجود در بازار که روی آنها از تصاویر شخصیتهای خارجی استفاده شده، همه تصویر قهرمانها و شخصیتهای ایرانی است.
* اتفاقات ویژه سومین دوره «مشق احسان»
مدیرعامل بنیاد برکت در ادامه با اشاره به اینکه «مشق احسان» صرفا پویشی برای تامین نوشتافزار دانشآموزان نیست، خاطرنشان کرد: یکی از اهداف این پویش تامین «نوشتافزار» برای دانشآموزان مناطق کمبرخوردار است اما از اهداف دیگر آن تامین محتوای آموزشی برای دانشآموزان این مناطق است. بحث آموزش مجازی و آموزش برای کنکور در بستر فضای مجازی، از دیگر اهداف این پویش است که میتواند به دانشآموزان کمک کند تا خلأ تعطیلی مدارس را تا حدودی جبران کند.
ترکمانه ادامه داد: تامین بستههای بهداشتی برای دانشآموزان مناطق هم یکی دیگر از اهداف این پویش ملی است، چرا که اگر بنا باشد دانشآموزان با رعایت پروتکلهای مشخصشده از سوی وزارت آموزشوپرورش در سال تحصیلی پیش رو به مدرسه بروند، باید بتوانند از وسایل شخصی خودشان از جمله لیوان شخصی، ماسک و سایر وسایل بهداشتی مربوط به خود استفاده کنند.
* مردم چگونه میتوانند به «مشق احسان» کمک کنند
مدیر بنیاد احسان در بخش دیگری از این گفتوگو با اشاره به کمکهای مردمی در سومین دوره پویش ملی «مشق احسان» گفت: مردم نیز در این پویش نقش بسیار پررنگی دارند. بیش از 5 هزار گروه خیریه، جهادی و مردمی در حال فعالیت در بخشهای مختلف این پویش بویژه در زمینه توزیع بستهها در مناطق محروم هستند.
او در ارتباط با شیوههای مشارکت مردمی هم در این طرح اظهار کرد: مردم هم به هر میزان که در این پویش مشارکت کنند، بنا بر قولی که رئیس ستاد فرمان امام(ره) دادهاند، ستاد 2 برابر مبلغ آن را برای تامین بستههای نوشتافزار و سایر موارد تامین خواهد کرد. مردم هم میتوانند از طریق شمارهگیری *4030*15# یا از طریق مراجعه به سایت این پویش کمکهای خود را ارسال کنند.
* «مشق احسان» بابی برای کارآفرینی شد
در ادامه این گفتوگو با ترکمانه درباره این صحبت کردیم که گروهی تصور میکنند نوشتافزار در دوران شیوع کرونا مصرف چندانی ندارد، در حالی که راهاندازی پویشی مثل «مشق احسان» ناشی از نیازهایی بوده که در مناطق محروم در این حوزه احساس شده است. مدیرعامل بنیاد احسان درباره این نگاه اشتباه گفت: مدارس تعطیل شدهاند اما درسخواندن بچهها و نیاز آنها به وسایلی مثل دفتر، خودکار، مداد و... که تعطیل نشده است.
او درباره تاثیرات اقتصادی که راهاندازی پویش مشق احسان میتواند داشته باشد نیز گفت: کارگاههای زیادی بودند که در حوزه نوشتافزار فعالیت میکردند اما تا قبل از راهاندازی این پویش به دلایل مختلف دچار مشکلات اقتصادی شده بودند و این پویش باعث تقویت آنها شد. مثلا چند وقت پیش در یکی از شهرستانهای شیراز کارگاهی را پیدا کردیم که در حوزه تولید کیف و جامدادی با جاجیم و پارچههای سنتی استان فارس فعالیت میکند و اتفاقا محصولاتی با قیمت و کیفیت مناسب هم عرضه میکند که ما سراغ آنها رفتیم و بخشی از نیازهای پویش را از طریق آنها تامین کردیم.
* علیه قهرمانهای پوشالی خارجی
از ترکمانه درباره اهمیت حمایت از تولید محصولات نوشتافزار با محوریت قهرمانهای ایرانی پرسیدیم که او در جواب بیان کرد: هدف ما از همان ابتدا این بود که بتوانیم از محصولات ایرانی حمایت کنیم. همانگونه که رهبری نیز تاکید داشتند که باید از خلق شخصیتهایی با هویت ایرانی برای کودکان حمایت کنیم و همه باید دست به دست همه بدهند تا این پازل که بخشی از آن تولید محصولات نوشتافزار است و بخشی دیگر از آن تولید محصولات جانبی همچون انیمیشن و... است به مرور تکمیل شود، یکی از بزرگترین راهبردهای اصلی ما از همان ابتدای راهاندازی این پویش همین بوده و هست تا به مرور مذاق و سلیقه دانشآموزان ایرانی را به قهرمانها و شخصیتهایی که با فرهنگ و باورهای ما سنخیت دارند، هماهنگ کنیم تا به جای اینکه قهرمانهای خارجی برای آنها الگو شوند، الگوهای خیلی خوبی که در تاریخ ما هستند را به نسل جدید معرفی کنیم.
* محتوای باکیفیت آموزشی برای دانشآموزان مناطق محروم
نکته دیگر در ارتباط با سومین دوره «مشق احسان» که در گفتوگو با مدیرعامل بنیاد احسان به آن پرداختیم، اضافه شدن بخش کمک آموزشی به این دوره بود. ترکمانه در توضیح این موضوع گفت: ما سعی کردیم در بستر آموزش در فضای مجازی، امسال موضوع آمادگی برای کنکور را در نظر بگیریم تا دانشآموزان مناطق محروم بتوانند از حضور بهترین اساتیدی که در این حوزه در داخل کشور فعالیت میکنند، به شکل آموزش مجازی بهرهمند شوند.
او در پایان خاطرنشان کرد: نزدیک به 20 هزار دانشآموز میتوانند از این بستههای آموزشی استفاده کنند. علاوه بر این، محتواهای تخصصی برای آموزش سایر پایهها نیز در حال آمادهسازی است که آن نیز قرار است در همان بستر آموزش مجازی در اختیار دانشآموزان قرار بگیرد تا دانشآموزان پایههای مختلف در سراسر ایران از محتوای باکیفیت آموزشی در این زمینه بهرهمند شوند.
ارسال به دوستان
احتمال برگزاری آنلاین «تئاتر مقاومت»
ستاد کرونا تعیینکننده است
دبیر هفدهمین جشنواره «تئاتر مقاومت» اعلام کرد در صورت مخالفت ستاد ملی کرونا با برگزاری فیزیکی این رویداد، این جشنواره تئاتری به صورت آنلاین برگزار خواهد شد. به گزارش «وطن امروز»، حمید نیلی، دبیر هفدهمین جشنواره «تئاتر مقاومت» گفت: به دلیل شیوع ویروس کرونا ما به همه جوانب برگزاری هفدهمین جشنواره تئاتر مقاومت فکر میکنیم. نیلی اظهار کرد: همزمان با برنامهریزی برای برگزاری جشنواره، ما برنامهریزیهای لازم برای برگزاری آنلاین آن را هم در دستور کار داریم و با چند پلتفرم در این باره صحبت کردهایم. دبیر هفدهمین جشنواره تئاتر مقاومت درباره اینکه آیا رایزنیهایی با وزارت بهداشت و ستاد ملی مقابله با کرونا درباره چگونگی برگزار کردن این دوره از جشنواره شده است یا نه، یادآور شد: یکی از بحثهای مدنظر ما این است که جلسهای با دوستان وزارت بهداشت داشته باشیم تا هماهنگیهای لازم برای برگزاری جشنواره تئاتر مقاومت را انجام دهیم. وی با بیان اینکه در حال حاضر اکثر فعالیتهای مرتبط با جشنواره هفدهم به صورت غیرحضوری انجام میشود، افزود: تمام آثار از طریق فضای مجازی دریافت شدهاند و هیچ اثری را به صورت حضوری و دستی تحویل نگرفتهایم. همچنین تمام فعالیتهای هیأت داوران نیز در فضای مجازی انجام شده و تنها برای جمعبندی دور هم جمع شدهاند. نیلی در پایان درباره حضور چهرههای تئاتری در هفدهمین جشنواره تئاتر مقاومت، گفت: برخی چهرهها خواستار حضور در بخش مسابقه جشنواره شدهاند که به محض مشخص شدن برنامهریزی بخش رقابتی جشنواره، اسامی این هنرمندان نیز اعلام میشود. ارسال به دوستان
کتاب «مقتل نوجوان» در آستانه ماه محرم منتشر شد
روایتی نوجوانانه از حوادث کربلا
کتاب «مقتل نوجوان» سیر حوادث منتهی به کربلا و عاشورا را به طور مستند و عالمانه و در عین حال روان و ساده ویژه نوجوانان، تدوین کرده و به تصویر کشیده است. به گزارش «وطن امروز»، کتاب «مقتل نوجوان» زندگینامه و سیر حوادث منتهی به کربلا و عاشورا را به طور مستند و عالمانه و طبق شیوه «مقتلنویسی» اما روان و ساده ویژه نوجوانان، تدوین کرده و به تصویر کشیده است. «مقتلخوانی» از جمله سفارشهای ائمه علیهمالسلام در عزای سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) است. در ماه محرم خیمههای هیأتهای مذهبی برپا میشوند و پرچمهای «هیهات منا الذله» در سراسر کشور، خبر از رسیدن شور شیدایی، عشق و تشنگی، زیبایی و شهادت، اسارت و حزن و اندوه میدهند. نوجوانان در این ماه خیمههایی به عشق حضرت قاسمبن الحسن و حضرت علیاکبر و حضرت علیاصغر علیهمالسلام برپا میکنند. مطالعه این کتاب در خیمهها و خانوادهها برای نوجوانان، معرفتافزا و تقویتکننده ایمان و عشق به سالار شهیدان و راه شهادت بوده و باعث افزایش کینه و نفرت به یزیدیان تمام تاریخ میشود. نمونه آن در این زمان، آمریکا و اسرائیل و تکفیریهای جهان اسلام هستند که در کشتار مسلمانان مظلوم شمرگونه عمل میکنند. این کتاب توسط «علی شعیبی» تألیف شده و مؤسسه فرهنگی- هنری «قدر ولایت» آن را در ۱۱۲ صفحه رقعی با گرافیک زیبا و در عین حال با نشانه عزا و شهادت توسط امیروحید سعیدیفر با قیمت ۱۸۰ هزار ریال منتشر کرده است. ارسال به دوستان
تلویزیون
طنز شبکه 3 کلید خورد
ساخت سریال «باخانمان» جدیدترین مجموعه کمدی شبکه 3 به کارگردانی برزو نیکنژاد کلید خورد. به گزارش «وطن امروز»، سازندگان مجموعه تلویزیونی «باخانمان» به کارگردانی برزو نیکنژاد و تهیهکنندگی زینب تقوایی شنبه ۱۸ مرداد همزمان با عید غدیرخم و پس از انجام تستهای لازم برای اطمینان از سلامت تکتک اعضای گروه و رعایت تمام موارد پروتکلهای بهداشتی، تصویربرداری را در شمال تهران آغاز کردند. حسن پورشیرازی، شهره لرستانی، حسام محمودی، الهام اخوان، امیر آتشانی، امیرحسین طاهری، فرزانه سهیلی، مهناز کرباسچیان، سعید امیرسلیمانی، سیدشهرام شکیبا، خسرو احمدی و افسانه بایگان بازیگران این سریال هستند که تاکنون حضورشان قطعی شده و بزودی بازیگران دیگر پروژه معرفی میشوند. فیلمنامه «باخانمان» را امیر برادران مینویسد. این سریال همکاری مجدد زینب تقوایی با برزو نیکنژاد است که برای پخش از شبکه 3 سیما مراحل تولید را سپری میکند.
***
سری جدید «چهل تیکه» پخش میشود
سری جدید برنامه «چهل تیکه» که نوستالژیها را مرور میکند، از هفته آینده روی آنتن شبکه نسیم میرود. به گزارش «وطن امروز»، چهل تیکه به تهیهکنندگی و کارگردانی الهام حاتمی، از ۲۵ مردادماه روی آنتن شبکه نسیم میرود. سعید امیرسلیمانی، مهران غفوریان، حسن اکلیلی، مسعود روشنپژوه، رضا بنفشهخواه، بهراد خرازی، قاسم افشار، مریم امیرجلالی و مهوش صبرکن تعدادی از میهمانان سری جدید چهل تیکه هستند. تولید چهارمین فصل «چهل تیکه» برای پخش از شبکه نسیم از ۲۸ اردیبهشتماه کلید خورد. در فصل جدید برنامه، تغییر در ساختار و دکور نسبت به سایر فصلهای آن دیده میشود. پخش آخرین فصل از «چهل تیکه» اواخر اسفندماه ۱۳۹۸ به پایان رسید و با توجه به استقبال مخاطبان از این برنامه، تولید فصل جدید آن در دستور کار قرار گرفت که به خاطر مسائل پیشآمده از ویروس کرونا، تولید و تصویربرداری آن تا اواخر اردیبهشتماه به تاخیر افتاد. فصل جدید این برنامه بدون حضور تماشاگران تصویربرداری میشود.
ارسال به دوستان
سینما
انتخاب هیأتمدیره جدید «خانه سینما»
با برگزاری انتخابات با حضور نمایندگان اصناف سینمایی واجد شرایط، هیأتمدیره دوره پانزدهم «خانه سینما» انتخاب شد. به گزارش «وطن امروز»، براساس نتایج این انتخابات، محمدعلی نجفی، علیرضا نجفزاده، آتیلا پسیانی، سیدعلی قائممقامی، روانبخش صادقی و پژمان مظاهریپور اعضای اصلی هیأتمدیره جدید «خانه سینما» را تشکیل میدهند. علی نیکرفتار و مرتضی شایسته نیز به عنوان اعضای علیالبدل معرفی شدند، همچنین کامران ملکی و مسعود شریفیکیا نیز به ترتیب به عنوان بازرس اصلی و علیالبدل انتخاب شدند. انتخابات این دوره هیأتمدیره «خانه سینما» در حالی برگزار شد که برخی صنوف سینمایی نسبت به شرایط برگزاری این انتخابات در محوطه آزاد بنیاد سینمایی فارابی اعتراضاتی داشتند. هیأتمدیره جدید از امروز مسؤولیتهای خود را در «خانه سینما» برعهده میگیرند. کامران ملکی، مرتضی رزاق کریمی، ابراهیم حقیقی، سیدعلی قائممقامی، همایون اسعدیان، روانبخش صادقی، سعید عقیقی و مصطفی احمدی اعضای چهاردهمین دوره هیأتمدیره خانه سینما بودند.
***
رئیس حوزه هنری: توسعه مخاطب اولویت اصلی سوره مهر است
رئیس حوزه هنری ضمن تاکید بر تداوم خطشکنی انتشارات سوره مهر گفت: توسعه مخاطب و شکستن فضای ناامیدی که میگوید نمیشود در عرصه فرهنگی انقلاب کار کرد، اولویت اصلی ما است. به گزارش «وطن امروز»، محمدمهدی دادمان، رئیس حوزه هنری در بازدید از انتشارات سوره مهر گفت: پیشگام بودن انتشارات سوره مهر در عرصه نشر باید در خدمت توسعه مخاطب و شکستن فضای راکدی باشد که این تلقی را ایجاد میکند که نمیشود در عرصه فرهنگی انقلاب اسلامی کار کرد. وی برگزاری موفق نمایشگاه مجازی سوره مهر را یک خطشکنی مهم دانست و افزود: این خطشکنی نه تنها متعلق به سوره مهر است، بلکه برای جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و نشر کشور نیز ماندگار خواهد بود. اینگونه حرکتها باید تداوم داشته باشد و هر حرکتی جدید از این نوع باید تفاوتهای ملموسی از لحاظ میزان فروش، توسعه مخاطب و نوآوری و ایدهپردازی با برنامههای گذشته داشته باشد. رئیس حوزه هنری گفت: اگر چه برای من توسعه مخاطب و شکستن فضای ناامیدی که این تلقی را دربر دارد که نمیتوان در این عرصه کار کرد، مهمترین اولویت است اما باید در بحث فروش نمایشگاه هم یک هدفی در نظر گرفته شود و تلاش شود به این هدف برسیم.
ارسال به دوستان
«وقتی برگشتم» منتشر شد
تازهترین آلبوم فریدون شهبازیان، آهنگساز و رهبر ارکستر شناختهشده کشورمان با عنوان «وقتی برگشتم» مشتمل برچند موسیقی فیلم از این هنرمند در دسترس مخاطبان قرار گرفت. به گزارش «وطن امروز»، «وقتی برگشتم» عنوان تازهترین آلبوم فریدون شهبازیان آهنگساز و رهبر ارکستر شناختهشده کشورمان است که طی روزهای اخیر به همت ماهور موساییان در بازار موسیقی منتشر شده است. «گلچهره»، «فرزندچهارم» و «وقتی برگشتم» عنوان آثاری هستند که طی سالهای اخیر به کارگردانی وحید موساییان و آهنگسازی فریدون شهبازیان به نمایش درآمدهاند. آلبوم «شیر سنگی» نیز عنوان اثر دیگری است که از فریدون شهبازیان در بازار موسیقی منتشر شده است. این مجموعه شامل 20 قطعه بیکلام و دو قطعه باکلام از موسیقی فیلم «شیر سنگی» به کارگردانی مسعود جعفریجوزانی است. خوانندگی ۲ قطعه باکلام را تورج زاهدی بر عهده داشته است.
ارسال به دوستان
گفتوگو با عباس جمشیدیفر به بهانه پخش «سه دونگ سه دونگ» از آیفیلم
مرگ گرجستانی را هنوز باور ندارم
زهرا صلواتی: عباس جمشیدیفر هر قدر در تئاتر نقشهای جدی داشته، در عوض در تلویزیون نقشهای کمدی بازی کرده است. اصولا حضور جدی او در تلویزیون با سریال طنز «روزگار خوش حبیب آقا» آغاز شد و با مجموعههایی همچون شهرک جیم، بزنگاه، آقا و خانم سنگی، عید امسال و پیامک از دیار باقی ادامه یافت. جمشیدیفر در تیم بازیگران سریال «سه دونگ سه دونگ» نیز حضور داشت؛ مجموعه نمایشی جذابی که این روزها روی آنتن شبکه آیفیلم بود. او اخیرا نیز سریال «آخر خط» را در شبکه سوم سیما داشت. جمشیدیفر با توجه به همزمانی پخش این سریال از شبکه آیفیلم با در گذشت مرحوم سیروس گرجستانی میگوید هنوز رفتن گرجستانی را باور نکرده است. به بهانه پخش سریال سه دونگ سه دونگ از شبکه آیفیلم مصاحبهای داشتیم با عباس جمشیدیفر، بازیگر نقش محمود در این مجموعه نمایشی.
***
* خودتان سریال سه دونگ سه دونگ را از شبکه آیفیلم تماشا میکردید؟
به دلیل درگیر بودن در یک پروژه سینمایی نتوانستم سریال را ببینم اما خبر داشتم که در حال پخش است.
* پخش این سریال همزمان شد با فوت مرحوم سیروس گرجستانی. شما در سه دونگ سه دونگ نقش یکی از پسران ایشان را بازی میکردید؛ چه خاطرهای دارید از همبازی شدن با این بازیگر پیشکسوت؟
سیروس گرجستانی واقعا نازنین بود؛ یک انسان بشدت خوش مشرب و با انرژی. واقعا سخت است پذیرش این واقعیت که از دست رفته است. خودم هنوز باور نکردهام که ایشان دیگر با ما نیست. سریال سه دونگ سه دونگ دومین تجربه من با آقای گرجستانی بود. قبل از سه دونگ سه دونگ در سریال «روزگار خوش حبیب آقا» با ایشان همبازی بودم. خاطرات خیلی خوبی از آن مرحوم دارم. عمده بازی من با آقای گرجستانی و خانم گلچین بود. برای هر سکانسی همه تمریناتمان با آنها بود. مرحوم گرجستانی خیلی پروسواس بود و برای کار کم نمیگذاشت. تاکید داشت که تمام اتفاقات سکانس از پیش درآمده باشد و بعد جلوی دوربین برویم.
* درباره کاراکتر «محمود» که در این سریال ایفاگرش بودید توضیح دهید.
از روز اول که شروع به کار کردیم همه کاراکترها، ویژگیها و نشانههایی برای خود داشتند که محمود هم از این قاعده مستثنا نبود. یک جوان تحصیلکرده در حوزه تئاتر بود که البته چندان موفق به نظر نمیرسید و همه تلاشش را به کار میگرفت تا بتواند اعتماد خانوادهاش را جلب کند. یک کاراکتر مدعی، پرحرف و شلوغ بود که کلا زندگی عادی را با تئاتر و سینما اشتباه گرفته بود و به همین خاطر، خیلی وقتها با برادر بزرگش، مسعود دچار چالش و مشکل میشد.
* دلایل جذابیت و پرمخاطب بودن سریال سه دونگ سه دونگ را با وجود گذشت نزدیک به 10 سال از ساخته شدنش در چه میدانید؟
قصه خوبی داشت و روی مشکلات خانوادگی متمرکز بود که فقط مختص آن زمان نبود و تقریبا برای همه نسلها اتفاق میافتد. بیشتر خانوادهها با مشکلاتی که در سریال سه دونگ سه دونگ مطرح میشود درگیر هستند، مثل معضل بیکاری جوانان یا به کار نیامدن مدرک تحصیلی.
* چه بازخوردی از مخاطبان سریال گرفتید؛ چه در زمان پخش اولیه سریال و چه در بازپخشهای بعدی؟
هنوز که هنوز است در کوچه و خیابان مرا با سریال سه دونگ سه دونگ میشناسند. این سریال پربینندهترین اثر نمایشی تلویزیون در سال پخشش بود. مردم هنوز هم خاطرات خوبی با این سریال دارند.
* شما در سه دونگ سه دونگ با بازیگران پیشکسوتی مثل مرحوم گرجستانی، محمد کاسبی و مرجانه گلچین همبازی بودید؛ از این تجربه بگویید.
بشدت تجربه هیجانانگیزی بود. آقای کاسبی کلی فیلم خوب در سینما دارند. من با آقای کاسبی قبل از سه دونگ سه دونگ کار نکرده بودم. سال 79 ایشان داور جشنواره تئاتر فجر بودند و من بازیگر برگزیده جشنواره شدم. وقتی در سریال با هم همبازی شدیم همیشه آن جشنواره را برایشان مثال میزدم.
* اصولا خودتان کدام نقشها را برای بازی ترجیح میدهید؟
من حتی کمدی را هم خیلی جدی بازی میکنم. فکر میکنم اصولش هم همین است. اگر بازیگر فقط بخواهد تماشاگر را بخنداند قطعا با شکست مواجه خواهد شد، بویژه در کمدی موقعیت. خودم به شخصه کمدی را خیلی دوست دارم اما کار جدی را خیلی بیشتر. شاید در تلویزیون بیشتر کمدی کار کرده باشم اما در تئاتر نقش جدی زیاد داشتهام.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|