|
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
گزارش «وطن امروز» درباره توصیه عمرانخان، نخست وزیر پاکستان به شیعیان این کشور برای الگو گرفتن از مراسم عزاداری ایرانیها با حفظ فاصلهگذاری اجتماعی
ایران الگوی شور و شعور حسینی
بهلول حبیبی زنجانی، شاعر و مداح اهلبیت در گفتوگو با «وطنامروز» از مشاهدات و تجربیات مداحی در کشورهای مختلف گفت
عباس اسماعیلگل: پاکستان در تلاش است مراسم عزاداری ایام محرم امسال را با رعایت تمهیدات کرونایی برگزار کند و از این رو نخستوزیر پاکستان با اشاره به تکاپوها برای برگزاری آیینهای ویژه سوگواری در وضعیت همهگیری کرونا، از مردم این کشور خواست در همکاری با دستگاههای دولتی با اجرای موثر تمهیدات کرونایی و پایبندی به مقررات بهداشتی، این مناسبت مذهبی را برگزار کنند. عمرانخان درباره وضعیت عزاداری شیعیان پاکستان در ماه محرم خطاب به جامعه شیعیان پاکستان گفت: من از برادران شیعه خود میخواهم در ایام محرم پایبندی به تمهیدات کرونایی را جدی بگیرند، بویژه برای حضور در آیینهای عزاداری استفاده از ماسک هرگز نباید فراموش شود. وی افزود: محرم نزدیک است و ما میدانیم شیعیان در این ماه قصد عزاداری دارند ولی باید جوانب بهداشتی حتما رعایت شود، ما شنیدهایم در ایران نیز برگزاری عزاداریهای ماه محرم را نسبت به سالهای گذشته متفاوت دانستهاند. بنابراین اکنون زمان احتیاط و عمل به پروتکلهای بهداشتی است. عمرانخان اضافه کرد: من مشاهده کردهام که مراجع در ایران فتوا دادهاند عزاداری سالار شهیدان مانند سالهای گذشته نخواهد بود و حتما باید تدابیر بهداشتی برای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا رعایت شود. نخستوزیر پاکستان تأکید کرد: توقع داریم شیعیان پاکستانی نیز از این الگو پیروی کنند و امیدواریم زمانی که ویروس کرونا از بین رفت باز هم مجالس عزاداری مانند سالهای گذشته برگزار شود. وی گفت: این زمان وحدت و اتحاد میان مسلمانان است و همه ما وظیفه داریم با استفاده از ماسک و رعایت تدابیر بهداشتی، شکرانه کم شدن بیماران را به جا آوریم. وی افزود: مردم پاکستان باید تا هفتههای آینده نیز بویژه در ایام محرم متعهد به پایبندی به طرح فاصلهگذاری اجتماعی باشند. همچنین خبرگزاری رسمی دولت پاکستان (ایپیپی) گزارش داد: تمام آیینهای مذهبی محرم از جمله سینهزنی در شهرهای مختلف این کشور بدون هیچ مانعی برگزار میشود و رهبران مذهبی و دولت بر اجرای برنامه جامع جهت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و پایبند کردن شرکتکنندگان در آیینهای عزاداری به تمهیدات کرونایی به توافق رسیدهاند. همچنین رئیسجمهوری پاکستان ضمن رایزنی همزمان با روحانیون ارشد شیعه در شهرهای مختلف این کشور از جمله کراچی، لاهور، کویته، پیشاور، راولپندی و اسلامآباد، اعلام کرد: اجرای فاصلهگذاری اجتماعی و استفاده از ماسک در آیینهای مذهبی ماه محرم اجتنابناپذیر خواهد بود. به هر حال آنچه در این میان برای ایرانیها قابل توجه است، سخنان نخستوزیر پاکستان درباره عزاداری ایرانیها در ماههای محرم و صفر است که این موضوع نشاندهنده این است که مداحان، واعظان و مستمعین عزدارای سالار و سید شهیدان در کشور چه وظیفه سنگینی برای اداره و مدیریت نحوه عزاداری منطبق با شرایط کرونایی در کشور دارند، زیرا چشم بسیاری از کشورهای مسلمان برای الگو گرفتن از نحوه عزاداری در دوران کرونا، به ایران دوخته شده است که امیدواریم جامعه مداحان و واعظان کشور با پیروی از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره عزاداری در ماه محرم، الگویی درخشان برای کشورهای مسلمان سایر کشورها باشند. به همین بهانه با بهلول حبیبیزنجانی، شاعر و مداح اهلبیت(ع) که تجربه مداحی در کشورهای مختلفی چون ترکیه، آذربایجان، روسیه و... را دارد به گفتوگو نشستهایم؛ شاعری که مداحیهای پرشورش در حسینیه اعظم زنجان برای عاشقان آذریزبان اهلبیت(ع) زبانزد عام و خاص است.
مداح اهلبیت درباره اظهارنظر اخیر نخستوزیر پاکستان مبنی بر اینکه رهبران شیعه و مردمان این کشور در عزاداریهای امسال باید مراجع تقلید و مردمان ایران را الگوی خود قرار دهند، گفت: در ابتدا باید به این نکته اشاره کنم که مردمان کشورهای مسلمان همیشه به حس و حال عزاداری ایرانیها برای امام حسین(ع) غبطه میخورند و طی سالیان اخیر و با گذشت زمان، بسیاری از رسم و رسومات عزاداریهای ما در فرهنگ عزاداریهایشان رسوخ کرده است. بهلول حبیبی زنجانی افزود: اینکه روسای سایر کشورهای اسلامی درباره نحوه عزاداریهای ماه محرم در دوران کرونا ما را الگو قرار دهند، موضوع عجیبی نیست، ناگفته نماند این مساله تاحدودی از تلاش بینالمللی چند ساله مداحان و واعظان در ترویج فرهنگ عاشورایی نشأت میگیرد که همین موفقیتها از برکات توسل به اهلبیت(ع) است. این مداح اهلبیت(ع) درباره تجربه شخصی خود از مداحی در سایر کشورها گفت: بنده در کشورهای اسلامی و غیراسلامی مختلفی اعم از روسیه، ازبکستان، ترکیه، آذربایجان و... افتخار مداحی برای اهلبیت(ع) داشتهام که این مداحیها همیشه از چند جنبه مورد اهمیت بوده است. وی ادامه داد: معمولا در مراسمهایی که در خارج از کشور برگزار میشود و مداحان مختلف ایرانی در آنجا حضور پیدا میکنند، بخش عمدهای از مستمعین را ایرانیهای مقیم آن کشورها تشکیل میدهند که با مداحی مداحان، خاطرات عزاداری در ماههای محرم و صفر برایشان زنده میشود و در کشور غریب، یک حال و هوایی تازه میکنند. حبیبیزنجانی در ادمه خاطرنشان کرد: معمولا یک بخشی از مستمعان مداحیهای ما در مراسمهای خارج از کشور، مردم اهل سنت یا غیرمسلمان آن کشورها هستند که این اتفاق برایشان از چند وجه قابل تامل است؛ از یک سو تماشای شور و اشتیاق عزاداران حسینی برایشان یک علامت سوال بزرگ به وجود میآورد که معمولا پس از مراسم با بحث و تبادل نظر با شیعیان همزبان و هموطن خود، تشنه کسب اطلاعات بیشتر درباره اهلبیت(ع) میشوند و چه بسا بسیاری از این افراد با رفت و آمد در چنین مراسمهایی در نهایت مسلمان و شیعه میشوند. این شاعر آیینی که سالها در حسینیه اعظم زنجان و تکیههای مختلف کشور به شعرخوانی و مدیحهسرایی پرداخته است، درباره شرایط برپایی مراسمهای عزاداری امسال گفت: درباره نحوه عزاداری در ایام کرونا هیچ کس نباید جلوتر از رهبر معظم انقلاب حرکت کند؛ وقتی ایشان رسما اعلام میکنند در این باره به دستورالعملهای ستاد ملی مبارزه با کرونا عمل میکنند، جامعه مداحان کشور هم بدون شک از بیانات ایشان پیروی میکنند.
وی گفت: امسال هم تمام مراسمهای عزاداری حسینیه اعظم زنجان با رعایت نکات بهداشتی و طبق دستورالعملهای ستاد ملی مبارزه با کرونا برگزار میشود که شامل عزاداری در فضای باز و رعایت فاصلهگذاری اجتماعی خواهد بود. همچنین درباره نذورات هم باید گفت که تا آنجا که میشود تمام تلاشمان را میکنیم با ادامه روند «کمک مومنانه» در کشور این نذورات را به دست نیازمندان برسانیم.
حبیبیزنجانی در پایان درباره پویش بینالمللی «غدیرخم» که در فضای مجازی به راه انداخته بود، گفت: در ابتدا قصد داشتیم این پویش را با همکاری جامعهالمصطفی و با حضور شاعران، مداحان و اندیشمندان کشورهای مختلف در زنجان برگزار کنیم که با شیوع ویروس کرونا، برپایی فیزیکی این پویش لغو شد. به همین خاطر این پویش بزرگ را با جدیت بالا در فضای مجازی برپا کردیم که شاعران و اندیشمندانی از کشورهایی چون هند، روسیه، فرانسه، انگلیس و... در این پویش به شعرخوانی و مدحسرایی حضرت علی(ع) پرداختند.
***
ویژهبرنامههای محرم رسانه ملی اعلام شد
حسینیه تلویزیونی ایران
جواد شیخاکبری، مدیر شبکه قرآن و دبیر شورای معارف سیما درباره برنامههای محرم سیما در سال جاری گفت: در بحث محرم با یک سنت چند صدساله عزاداری مردم و دلبستگی شدید آنها به امام حسین(ع) مواجهیم. امسال به دلیل شرایط خاص کرونا با محدودیتهایی مواجه هستیم و آنچه برای ما مهم است این است که طبق ملاحظات ستاد ملی کرونا حرکت کنیم و جمعبندی ما این بود که محوریت کار بر اساس دستورالعمل ابلاغی آنها باشد.
شیخاکبری اضافه کرد: در این دستورالعمل برای صداوسیما هم راهکاری مصوب شد. ما باید در بحث فرهنگسازی و اطلاعرسانی درباره مفاد این دستورالعمل کار کنیم که مردم و هیاتها نسبت به آن آگاه شوند تا آنچه برگزار میشود بر اساس این دستورالعمل باشد. ستاد ملی کرونا این رسالت را بر عهده صداوسیما گذاشته است. از امروز شبکههای سیما به طور متمرکز روی این دستورالعمل کار میکنند و آثاری موشنگرافیک ساخته شده است که نمایش این آثار تا ابتدای محرم برقرار خواهد بود.
وی همچنین با اشاره به کلیدواژههایی که در برنامهها محور قرار میگیرد، گفت: ما ۲ کلیدواژه محتوایی «صبر» و «ثبات قدم» را داریم که بر اساس تاکید رهبر انقلاب در روز عید قربان انتخاب شده است. نکته بعدی که به صورت ویژه برای آن برنامهریزی شده، توجه به نذورات معنوی در ماه محرم است که این هم از محورهای برنامهسازی در این ایام است و بر اساس آن پویش «نذر حسین(ع)» را راهاندازی میکنیم که با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی طراحی شده است. همچنین پویش «هر خانه یک حسینیه» هم راهاندازی خواهد شد.
* رسالت محرمی تلویزیون با ابلاغ ستاد ملی کرونا
مدیر شبکه قرآن و معارف سیما با اشاره به رویکرد کلی شبکههای سیما تصریح کرد: قرار است تمام خانههای ایرانیان به یک حسینیه تبدیل شود که جزئیات آن بیان میشود.
وی در ادامه با اشاره به جریان تحریف عنوان کرد: یکی از محورهایی که رسانههای بیگانه روی آن تمرکز کردهاند و از ماههای قبل روی آن برنامهریزی میکنند این است که به بهانه کرونا مراسم محرم را تحتالشعاع قرار دهند و نسبت به آن شبههافکنی کنند که یکی از محورهای کاری شبکهها شبههزدایی است.
شیخاکبری گفت: امسال برنامهریزی تلویزیون نسبت به سالهای قبل متفاوت است. مهمترین برنامه ما «حسینیه تلویزیونی ایران» است که از ساعت ۱۷ عصر تا حدود یک بامداد تمام شبکههای سیما یک جدول پخش مجازی دارند که هر شبکهای راس ساعتی یک هیأت تلویزیونی را روی آنتن دارد که شامل مداحی و سخنرانی میشود و هر آنچه در هیأتها رخ میدهد در این هیأت مجازی هم اتفاق میافتد، البته با توجه به این شرایط مجازی نوع سخنرانی و مداحی تا حدی متفاوت است. اگر مردم به هر دلیلی نتوانستند از خانه بیرون بیایند میتوانند از این هیأتها استفاده کنند.
وی افزود: ما بهدنبال این هستیم که یک کانال تلویزیونی به نام کانال «شمس» با عنوان کامل شورای معارف سیما که روزی ۳ ساعت برنامه دارد، راهاندازی شود.
دبیر شورای معارف سیما تأکید کرد: پویش «هر خانه یک حسینیه» هم نیاز به فرهنگسازی دارد و این محتوایی که در بستر فضای مجازی فراهم میشود به گونهای است که هر کسی در هر ساعتی که خواست از روضه یا محتواهای اینچنینی استفاده کند، بتواند از آن بهره ببرد.
شیخاکبری همچنین اظهار کرد: امسال از ظرفیت مداحان جوان و همچنین کارشناسانی که شاید چهره تلویزیونی نبودهاند استفاده میکنیم و برنامهریزی شده است نوعی تنوع به برنامههای سیما داده شود.
وی در ادامه در پاسخ به سوالی درباره برنامهسازی از کربلا نیز اظهار کرد: گفتوگوهایی با یکی، دو شبکه عراقی داشتهایم که پخش زیارت «وارث» را از آنجا خواهیم داشت. امیدواریم بتوانیم در قاب تصویر کربلا را داشته باشیم. برخی برنامهسازان پیگیر هستند و تیمهایی را هم اعزام کردهایم.
ارسال به دوستان
تلویزیون
فرشتههای پنهان پشت ماسک به تلویزیون میآیند
«تپش مهر» مستندی از تلاش جهادی بانوان در سکوت مطلق بدون هیچ چشمداشتی با ریسک جانی از گروه مستند روایت فتح است. به گزارش «وطن امروز» مهدی امینی، کارگردان مستند «تپش مهر» گفت: «ثبت حضور نیروهای جهادگر در ایام مواجهه کشور با بیماری کرونا، به عنوان جلوههایی از فرهنگ اسلامی و انقلابی، ضروری و بااهمیت است. در عرصه مدافعان سلامت نقش بانوان بسیار پررنگ بوده و هست. من به عنوان مستندساز با دیدن این همه ایثار و فداکاری احساس وظیفه کردم برای به تصویر کشیدن بخشی از تمدنسازی مادرانه بانوان جهادی که با شیوع ویروس کرونا در کشور، برای کمکرسانی به کادر درمان و خدمترسانی به بیماران کرونایی در بیمارستانها حضور پیدا کردند. این چهرههای گمنام که تنها چشمهایشان از پشت ماسک مشخص است، خلقکننده لحظات شیرینی هستند که مقابل دوربین ما به تصویر کشیده میشود». مستند «تپش مهر» به کارگردانی مهدی امینی و تولیدشده در گروه مستند روایت فتح است که پنجشنبه 22 مرداد، ساعت 17:45 از شبکه اول سیما روی آنتن میرود.
***
«نردبان»با مستندساز مطرح
جدیدترین قسمت برنامه «نردبان» جمعه 24 مرداد همراه با گفتوگویی متفاوت با پترا کاستا، مستندساز روی آنتن شبکه مستند میرود. در این قسمت مهدی باقری، مستندساز در گفتوگو با حامد شکیبانیا و امید بلاغتی مشارکت خواهد کرد و با نسیم نجفی نیز درباره پترا کاستا گفتوگو شده است. گفتوگو با سید وحید نبویزادهنمازی درباره مساله سیاست در فیلم و همچنین گپوگفت با وحید صداقت درباره مستند «صحنههایی از یک جدایی» از دیگر بخشهای این برنامه تلویزیونی است. «نردبان»، مجموعه برنامه تلویزیونی شبکه مستند است که تلاش میکند فیلم و عکاسی مستند را در 2 بخش آماتور و تخصصی به علاقهمندان آموزش دهد. نقد و بررسی آثار مستند سینمای ایران، ترجمه و دوبله مستر کلاسهای آموزش مستند، دعوت از فیلمسازان باسابقه و راهاندازی جشنواره فیلمسازی «نردبان» از فعالیتهای متنوع این برنامه در فصل جدید آن است. این برنامه با اجرای محمد شکیبانیا، کارگردانی اصغر احمدپور و تهیهکنندگی اصغر احمدپور و فاطمه بوربور با آیتمهایی متنوع جمعهها ساعت ۱۸ روی آنتن شبکه مستند میرود.
ارسال به دوستان
توضیح «فارابی» درباره وام اعطایی به برخی فیلمسازان
روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی در پی انتشار گزارش عملکرد مالی بنیاد سینمایی فارابی، توضیحی منتشر کرد. به گزارش «وطن امروز»، روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی در پی انتشار گزارش عملکرد مالی بنیاد سینمایی فارابی در 12 ماه سال ۹٨ از سوی سازمان سینمایی، یک توضیح را منتشر کرد. «جهت جلوگیری از هر گونه سوءتفاهم و شائبه ذکر این نکته ضروری است که در جدول «حمایت از تولید فیلم سینمایی در قالب تسهیلات» (پیوست ۲) و با دقت در ستون «تاریخ اخذ وام» مشخص است که خانمها و آقایان زهرا مشتاق برای فیلم «ناهید»، محسن مسافرچی برای فیلم «برندهها»، افشین صادقی برای فیلم «زنبور کارگر»، کورش اسداللهی برای فیلم «پیتوک»، روحالله حجازی برای فیلم «روشن» و مجید برزگر برای فیلم «ابر بارانش گرفته» از بنیاد سینمایی فارابی تقاضای دریافت وام تسهیلات داشتهاند و به صندوق اعتباری هنر نیز معرفی شدهاند اما به هر دلیل، وامی را دریافت نکردهاند یا بعد از معرفی از سوی بنیاد سینمایی فارابی به صندوق اعتباری هنر، از دریافت وام انصراف دادهاند که جلوی نام این افراد در جدول مذکور و در ستون «تاریخ اخذ وام» خط تیره درج شده است.» در مقدمه این جدول آمده است که بر اساس سیاست بنیاد سینمایی فارابی با هدف کارآفرینی و اشتغالزایی برای ۱۱ فیلم جدول «حمایت از تولید فیلم سینمایی در قالب تسهیلات» معرفینامه صادر شده است.
ارسال به دوستان
مقاومت را ببینید
ویدئوکلیپ «مقاومت» شامل برگزیده فرمایشات حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای به مناسبت ۲۳ مرداد روز مقاومت، به 3 زبان فارسی، عربی و انگلیسی توسط فرهنگسرای ابنسینا تولید و منتشر شد. به گزارش «وطن امروز»، پانزدهمین ویدئوکلیپ از مجموعه تولیدات ویدئویی «نشان» با عنوان «مقاومت» که به طرح دیدگاههای رهبر حکیم انقلاب درباره نظریه و منطق مقاومت میپردازد، همزمان با ۲۳ مرداد روز مقاومت تولید شد. در این اثر دیدگاههای حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای درباره حقیقت مقاومت به عنوان یک حرکت عظیم اسلامی برای تحقق عدالت و آزادی که گریبان نظام سلطه را میگیرد و اصالت نظریه مقاومت در مقام نظری و عملی که در نهایت طبق وعده الهی جریانی پیروز است، بازخوانی شده است.
ارسال به دوستان
مارتین اسکورسیزی هم به تلویزیون رفت
کمپانی مارتین اسکورسیزی با «اپل» برای تولید محصولات تلویزیونی قرارداد بست. به گزارش مهر به نقل از ورایتی، مارتین اسکورسیزی با همراهی «سیکلیا پروداکشنز» کمپانی تولیدش قراردادی را برای تولید فیلم و سریال با اپل امضا کرد. این کارگردان مطرح در حال حاضر برای تولید فیلم «قاتلان ماه کامل» با این سرویس استریم همکاری دارد. این فیلم با بازی لئوناردو دی کاپریو و رابرت دنیرو در مرحله پیشتولید قرار دارد و انتظار میرود سال ۲۰۲۱ اکران شود. خبر همکاری اسکورسیزی با اپل یک هفته پس از آن منتشر شده که اعلام شد دی کاپریو و «اپین وی» کمپانی تولیدش با اپل قرارداد تولید محصولات تلویزیونی امضا کردهاند.
ارسال به دوستان
3 سریال تازه در ماههای محرم و صفر روی آنتن تلویزیون میرود
آثار پر بازیگر در محرم تلویزیون
با نزدیک شدن به ایام عزاداری محرم و صفر، سریالهای «زمین گرم»، «نجلا»، «بوم و بانو» و «سرزده» از شبکههای مختلف سیما پخش میشود. به گزارش روابط عمومی سیمافیلم، سریال «بوم و بانو» به کارگردانی سعید سلطانی همچنان در حال فیلمبرداری است. سریال «زمین گرم» به کارگردانی سعید نعمتالله و تهیهکنندگی محمدرضا شفیعی روزهای پایانی تصویربرداری را سپری میکند و همزمان با انجام مراحل فنی، خود را برای پخش آماده میکند. سریال «نجلا» به کارگردانی خیرالله تقیانیپور هم برای پخش در دهه آخر ماه صفر برای شبکه 3 سیما در حال تصویربرداری است. در سریال «زمین گرم» به کارگردانی سعید نعمتالله که او برای نخستینبار کارگردانی یک مجموعه را عهدهدار است، مجموعه بازیگرانی چون مرجان شیرمحمدی، علیرضا خمسه، اصغر همت، نادر فلاح، کامران تفتی، دنیا مدنی، علیرضا آرا، مارال فرجاد، شیوا ابراهیمی و... حضور دارند. «نجلا» دیگر سریال شبکه سوم سیماست که با مشارکت سیمافیلم در حال تولید است. این مجموعه برای دهه آخر ماه صفر همزمان با اربعین حسینی روی آنتن این شبکه خواهد رفت. سریال «نجلا» به کارگردانی خیرالله تقیانیپور و تهیهکنندگی سعید سعدی اول تیرماه جلوی دوربین رفت و گروه همچنان در حال تصویربرداری آن هستند. حسام منظور، مهراوه شریفینیا، آزیتا حاجیان، سوگل طهماسبی، هدایت هاشمی، مهرداد ضیایی، سارا رسولزاده، سیروس همتی و... بازیگران سریال نجلا را تشکیل میدهند. سریال «بوم و بانو» به کارگردانی سعید سلطانی و تهیهکنندگی آرمان زرینکوب از سال گذشته مقابل دوربین رفته است. این مجموعه به سفارش شبکه 2 سیما در حال آمادهسازی برای ایام محرم است. «بوم و بانو» مقطع تاریخی دوره پهلوی را به نمایش میگذارد و کاری در حوزه تاریخ معاصر به شمار میآید. این مجموعه به نویسندگی شعله شریعتی و اعظم بهروز آماده میشود و روایتگر داستانی عاشقانه و تاریخی است. سعید سلطانی که تجربه ساخت سریالهای تاریخی موفقی چون «پس از باران» و «خانهای در تاریکی» را در کارنامه هنریاش دارد، باز هم سراغ بخشی از تاریخ ایران رفت و روایتگر قصهای تاریخی در «بوم و بانو» شد. در این مجموعه بازیگرانی چون بهنام تشکر در نقش سرهنگ سپنتا، فریبا متخصص در نقش ماهرخ همسر تیمسار افشار، مسعود رایگان در نقش تیمسار افشار، ساغر قناعت، مهدی احمدی، دیبا زاهدی و... ایفای نقش میکنند. همچنین سریال تامینی «سرزده» که پیش از این از تلویزیون روی آنتن رفته، قرار است از شبکه یک سیما پخش شود. داستان حول محور اصلان و رضا که دوستان دوران جوانی و رقبای کشتی چوخه بودهاند میگذرد که دست روزگار مسیر آنها را از یکدیگر جدا کرده است. این مینیسریال به کارگردانی بهادر اسدی در معاونت امور استانهای صداوسیما ساخته شده و در ۹ قسمت آماده پخش شده است. ارسال به دوستان
تجلیل از حمید منوچهری، پیشکسوت هنر دوبله همراه با رونمایی از پوستر «78 سالگی»
یزدی: پیشکسوتان صاحبان اصلی رادیو و تلویزیون هستند
مراسم رونمایی از پوستر «78 سالگی» جدیدترین اثر از مجموعه مستندهای پیشکسوتان صدا و دوبله به دلیل شیوع ویروس کرونا و جلوگیری از انتقال این ویروس بدون حضور هنرمندان و هنردوستان و با حضور محسن یزدی مدیر شبکه مستند، حمید منوچهری هنرمند پیشکسوت، وحید منوچهری دوبلور، ابوالقاسم ناصری مدیر تولید شبکه و ابوالفضل توکلی تهیهکننده و کارگردان مستند در این شبکه برگزار شد. به گزارش «وطن امروز»، در این مراسم محسن یزدی، مدیر شبکه مستند سیما گفت: پرداختن به زندگی و تجربیات پیشکسوتان عرصه دوبله از اهمیت زیادی برخوردار است و امیدوارم بتوانیم چنین مستندهایی را برای همه عزیزان تولید کنیم، چراکه در تاریخ میماند. دلمان میسوزد که از خیلی از هنرمندان عرصه صدا مستند نداریم. البته بعضی دوستان هم نمیپسندند جلوی دوربین بیایند و خیلی دوست ندارند رسانهای شوند. شما پیشکسوتان فقط متعلق به خودتان نیستید و بخشی از تاریخ هنر کشور هستید. دوست داریم این کار را ادامه بدهیم و قسمتهای جدیدی از این مستندها به همت آقای توکلی و ناصری تولید شود. اکنون در شروع فصل دوم این مجموعهمستندها هستیم و انشاءالله این روند ادامه خواهد داشت. صحبت با چنین پیشکسوتهایی همانند آقای منوچهری برای مردم بسیار جذاب است. صاحبان اصلی رادیو و تلویزیون شماها هستید و برای پرداخت به بسیاری از کارها باید سراغ شما بیاییم، چراکه در این حوزه سالها کار کردید، خاکش را خوردید و مردم هم شما را دوست دارند.
در ادامه حمید منوچهری با اشاره به لزوم ساخت مستند از پیشکسوتان صداوسیما گفت: «اگر کار خوبی شده است من کاری نکردم و ماحصل زحمات آقای توکلی است. خوشحالم مدیریت جدید شبکه مستند به چنین مستندهایی توجه دارد. خیلی خوب است که یادی از قدیمیترهای صداوسیما کنیم. هر کاری انجام دهیم برای سازمان است و یکی از اعضای صداوسیما در آن معرفی میشود». ابوالفضل توکلی، کارگردان و تهیهکننده مستند «78 سالگی» هم با اشاره به تعدادی از آثار حمید منوچهری گفت: او به دلیل صدای پختهای که دارد عمدتا دوبله شخصیتهای پیر و جاافتاده و مثبت را اجرا کرده است. در رادیو نیز همه از ایشان به نیکی یاد میکنند، چرا که همواره یاریگر نسل جوان بوده است. ایشان در مقطعی تهیهکننده برنامه «صبح جمعه ایران» نیز بوده است.
او در پایان با اشاره به کار جدیدی که در دست تولید دارد، گفت: «مستند آقای آرشاک قوسیان را به نام «قصههای آرشاک» تمام کردیم و تنها به دنبال چند تصویر از بزرگداشت ایشان در جشنواره فجر هستیم که هنوز به دستمان نرسیده است. مستند بعدی نیز پرترهای از آقای بیوک میرزایی و ناصر نظامی است که تصویربرداری آن به پایان رسیده و امیدوارم بزودی به پایان برسد».
در پایان این نشست از پوستر مستند پرتره «78 سالگی» رونمایی شد و مدیر شبکه مستند با اهدای لوحی از سالها فعالیت حمید منوچهری در عرصه هنر قدردانی کرد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|