|
متروی برج میلاد تهران مهرماه افتتاح میشود
مدیرعامل شرکت راهآهن شهری تهران و حومه اعلام کرد: ایستگاه برج میلاد در مرحله بهرهبرداری قرار گرفته و مهرماه این ایستگاه افتتاح میشود. علی امام در حاشیه بازدید از ایستگاه متروی برج میلاد به خبرنگاران گفت: ۱۲ ایستگاه قرار است در 6 ماهه دوم سال به بهرهبرداری برسد که ایستگاه برج میلاد یکی از آنهاست. وی افزود: ایستگاه برج میلاد با تجهیزات مناسب برای افراد کمتوان و معلول افتتاح خواهد شد.
ارسال به دوستان
وضعیت ابتلای کرونا در تهران همانند اسفند ۹۸ شده است کادر پزشکی نگران است
برگریزان کرونایی
شمار مبتلایان و جانباختگان کرونایی مدتی است افزایش یافته تا جایی که رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران اعلام کرده وضعیت کرونایی اسفندماه 98 در حال شکلگیری است. به گزارش «وطن امروز»، بیتوجهی برخی در رعایت پروتکلهای بهداشتی و رفتن به مسافرت در هفتههای گذشته موجب شد تا موج سوم کرونا در کشور شکل گیرد، آنگونه که رؤسای بیمارستانها خبرهای ناخوشی از رشد ابتلا و بستریشدگان کرونایی میدهند. کارشناسان بهداشت معتقدند محدودیتها دوباره باید از سر گرفته و در مورد ترددها و بازگشاییها تجدیدنظر شود، چرا که موج سوم در حالی کشور را فرا گرفته است که در صورت تداوم و افزایش بستریشدگان تابوتوان از کادر پزشکی گرفته میشود.
* شکلگیری مجدد وضعیت کرونایی اسفند 98 در تهران
در این باره رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به افزایش شمار مبتلایان به کرونا، گفت: به نظر میرسد شرایط اسفندماه دوباره در حال شکلگیری است. علیرضا زالی در جلسه شورای فرماندهی عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران افزود: این در حالی است که همزمانی کرونا با آنفلوآنزا و بیماریهای شایع فصل سرما، به افزایش بار مراجعان دامن میزند. وی تلاش برای جذب مشارکتهای مردمی و بسیج را با همان طراوتی که در روزهای ابتدایی شیوع اپیدمی پای کار آمدند ضروری دانست و توضیح داد: مشارکتهای مردمی و نهادهای مدنی میتواند راهکار موثری برای کنترل و تسهیل شرایط تهران باشد. زالی کاهش حضور کارکنان را یکی از موثرترین اقدامات برای کنترل ترددها و کاهش ترافیک در کالبد شهر دانست و پرهیز از تاخیر در اجرای مصوبات مثل اعمال محدودیتها و کنترل ترددهای درونشهری و برونشهری را خواستار شد. وی همچنین به تکمیل پروژههای بیمارستانی و افزایش تختهای بستری نیز اشاره کرد. زالی جبران درآمدهای کاهشیافته کارکنان، ارائه بستههای تشویقی، تامین نیروی انسانی و تجهیزات را راهحل مناسبی برای تقویت زیرساختهای مقابله با کرونا عنوان کرد.
* ۱۷۹ فوتی و ۲ هزار و ۹۸۱ بیمار جدید
هشدارها درباره شیوع موج بعدی کرونا در حالی مطرح میشود که سخنگوی وزارت بهداشت دیروز آخرین موارد بروز و فوتی ناشی از کروناویروس جدید را تشریح کرد و گفت: بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 2 هزار و ۹۸۱ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند که یکهزار و ۷۲۶ نفر از آنها بستری شدند. دکتر سیماسادات لاری گفت: مجموع بیماران «کووید-۱۹» در کشور به ۴۱۰ هزار و ۳۳۴ نفر رسید. وی گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۷۹ بیمار «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۲۳ هزار و ۶۳۲ نفر رسید. به گفته سخنگوی وزارت بهداشت، خوشبختانه تاکنون ۳۵۲ هزار و ۱۹ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. وی افزود: ۳۸۲۷ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
وی همچنین گفت: حقوق دستیاران با پیگیری و موافقت صورتگرفته، از مهرماه امسال ۵۰ درصد افزایش مییابد. لاری بیان کرد: دانشگاههای علوم پزشکی کشور تنها دانشگاههایی هستند که از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون پای کار بودهاند و از ۱۷ خرداد که دانشگاهها بازگشایی شد، باز هم این دانشجویان حضور یافتند. وی افزود: بار درمان بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» افزون بر پزشکاران و پرستاران، بر دوش دستیاران و انترنها بود و کارورزان نیز کمک قابل توجهی کردند؛ سرافراز هستیم که هیچ کدام از دانشجویان همپای کادر درمان در این وضعیت شانه خالی نکردند. وی با اشاره به اینکه در وزارت بهداشت همه نگاهها به بهداشت و درمان بوده و از بقیه جاها غفلت شده است، گفت: دستیاران پزشکی سربازان خط مقدم بیمارستانها هستند که فشار زیادی بر آنها وارد میشود و حقالزحمهای نیز دریافت نمیکنند. لاری همچنین از بیمه کردن دستیاران پزشکی خبر داد و گفت: حق بیمهای که دستیاران پزشکی باید پرداخت کنند، ماهانه ۵۸۰ هزار ریال است که میتوانند خانواده را نیز تحت پوشش قرار دهند. وی در ادامه پرداخت وام از آبانماه سالجاری به دستیاران پزشکی را یادآور شد و افزود: این تسهیلات با همکاری درآمدهای اختصاصی صندوق رفاه ۶۰۰ میلیارد ریال است که در بانکی سرمایهگذاری شده و در قالب ۱۰ هزار وام ۱۵۰ میلیونی یا ۱۵ هزار وام ۱۰۰ میلیون ریالی در اختیار متقاضیان قرار خواهد گرفت.
* خیز کرونا قبل از فصل خزان
موج جدید بیماری «کووید-۱۹» قبل از شروع فصل پاییز کشور را فراگرفت. در این باره عضو کمیته ملی مقابله با کرونا گفت: آمار مرگومیر و مبتلایان به کرونا در هفتههای آینده بالا و بسیار نگرانکننده خواهد بود. مینو محرز در گفتوگو با «وطن امروز» تصریح کرد: شیوع گسترده ویروس کرونا که موج سوم آن نیز در کشور شروع شده است ناشی از بیتوجهی برخیها نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی و انجام مسافرتهایی است که با وجود هشدارهای مکرر و توصیههای جامعه پزشکی و مسؤولان در هفتههای گذشته انجام شد و تبعات جبرانناپذیر آن الان خود را نشان میدهد. وی به خستگی کادر پزشکی و پرستاران در بیمارستانها و مراکز درمانی اشاره کرد و گفت: کادر پزشکی دیگر نای خدماترسانی را ندارد، از طرفی نیروی تازهنفس کارکشته و خبره هم در این بخش نداریم که جایگزین آنها شوند.
عضو کمیته کشوری مبارزه با بیماریهای واگیر در ایران به جلسه دیروز ستاد ملی مقابله با کرونا اشاره کرد و اظهارداشت: در این جلسه آمارهای نگرانکننده از ابتلا به این بیماری کشنده و بستریشدگان اعلام شد و بعد از یک دوره کاهش این آمار در تهران و خیلی از شهرستانها، طی روزهای اخیر روند افزایشی گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: هنوز پاییز از راه نرسیده که وضعیت همهگیری کرونا نگرانکننده شده است، این در حالی است که با آمدن فصل سرما و شیوع آنفلوآنزا در کنار بازگشایی مدارس و دانشگاهها چنانچه اصول بهداشتی و فاصلهگذاریهای فیزیکی سفت و سخت رعایت نشود، کشور دچار بحران میشود.
علاوه بر این، رئیس بیمارستان شریعتی تهران نسبت به تکرار افزایش موارد ابتلا به کرونا هشدار داد. سعیدرضا مهرپور گفت: بعد از فاجعه تیر که ویروس کرونا در موج دوم ما را غافلگیر کرد، شاهد کاهش موارد ابتلا بودیم که کمکم در موارد بستری به تعداد ۳۰ نفر رسیدیم اما اکنون دوباره آمارها رو به افزایش است و در ۱۵ روز گذشته موارد ابتلا تقریبا 2 برابر شده است. رئیس بیمارستان شریعتی تهران افزود: نگران افزایش آمار مبتلایان به کرونا هستیم؛ به پرستاران و پزشکان هشدار موج سوم در اواخر شهریور را دادهایم.
در همین حال معاون آموزشی بیمارستان مسیح دانشوری درباره آمار مبتلایان به کرونا گفت: شمار ابتلا به کرونا و بستریها در یک هفته اخیر روند افزایشی داشته است و متاسفانه به موج سوم کرونا نزدیک میشویم. پیام طبرسی در گفتوگویی تلفنی با شبکه خبر افزود: شمار ابتلا به کرونا و بستریها در یک هفته اخیر روند افزایشی داشته است و متأسفانه به موج سوم کرونا نزدیک میشویم. وی گفت: اوایل شهریور بیماری کاهش یافت اما به دلیل توجه نکردن مجدد، بیماری کرونا دوباره افزایش یافته است به طوری که میزان مراجعات در ۲ روز گذشته ۲ تا ۳ برابر شده است. طبرسی ادامه داد: با توجه به بازگشایی مدارس و دانشگاهها اگر مردم موارد بهداشتی را رعایت نکنند با موج سوم و افزایش بیشتر موارد ابتلا به کرونا مواجه خواهیم شد.
***
[۱۶۳ دانشآموز استان اصفهان به کرونا مبتلا شدند]
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: در چند روز اخیر ۱۶۳ دانشآموز این استان مبتلا به کرونا شدهاند و ۲ هزار و ۸۶۳ دانشآموز هم یکی از اعضای خانوادهشان گرفتار این بیماری شده است. بهروز کلیدری در جمع خبرنگاران در این دانشگاه با اشاره به خطر شیوع ویروس در مدارس تصریح کرد: در این مدت ۴۸ معلم مبتلا به ویروس و ۱۸۳ معلم در خانواده خود فرد مبتلا داشتهاند. وی اظهار داشت: وضعیت همهگیری بیماری «کووید-۱۹» از مردادماه در این استان بدتر شده است. وی خاطرنشان کرد: از اواسط تابستان شرایط شیوع ویروس کرونا در استان سختتر و پیچیدهتر شده است و بیتفاوتی نسبت به آن احتمال ۲ تا 3 برابر شدن شمار مبتلایان و 4 تا 5 برابر شدن جانباختگان را در پی خواهد داشت. وی اظهارداشت: وضعیت کرونا طی یکی، دو هفته گذشته در استان شیب صعودی پیدا کرده و به طور متوسط در هر شبانهروز ۷۰۰ تا یکهزار بیمار جدید شناسایی کردهایم. معاون درمان دانشگاه علومپزشکی اصفهان با اشاره به اینکه ظرفیت تختهای بیمارستانی در این خطه در حال تکمیل است، گفت: این موضوع زنگ خطری برای هفتههای پیش رو است، علاوه بر آن بیماران غیرکرونایی هم در معرض خطر و کاهش رسیدگی به آنان و در نتیجه تلفات بیشتر قرار خواهند گرفت.
***
[برخی جهشهای ویروس کرونا در ایران «اختصاصی» است]
پژوهشگاه رویان با مقایسه ویژگیهای ژنتیکی ویروس کرونا و مقایسه این دادهها با دادههای جهانی اعلام کرد برخی جهشهای ژنتیکی این ویروس تنها در جامعه ایرانی دیده میشود. به گزارش تسنیم، توجه به این نکته که ماده ژنتیکی ویروس به سرعت دچار جهش شده و تغییر میکند، بسیار مهم است. با هدف شناسایی جهشهای ایجاد شده در ویروس «کووید-19» در مبتلایان ایرانی، محققان پژوهشگاه رویان به مقایسه ژنوم این ویروس در 20 بیمار ایرانی و غیرایرانی که سابقه مسافرت به ایران یا ارتباط با فردی از جامعه ایرانی را داشتند، پرداختند. نتایج این پژوهش که در مجله یاخته(Cell Journal) به چاپ رسیده است، نشاندهنده 44 تفاوت در سطح نوکلئوتیدها و 26 تفاوت در پروتئین حاصل بود که به علت جهش (موتاسیون) ایجاد شده بود. مقایسه این دادهها با دادههای جهانی نشان داد برخی از این جهشها تنها در جامعه ایرانی دیده میشود. بررسی محل جهشها نشان داد که محل قرارگیری آنان روی پروتئین ویروس از بخش متصلشونده به گیرندههای سلول انسانی که با فراهم کردن امکان ورود ویروس به درون سلولهای انسانی باعث آلوده شدن آنها میشود، فاصله دارد. نتایج این پژوهش برای طراحی روشهای تشخیصی اختصاصی، بررسی تغییرات ژنوم ویروس در ایران، پژوهش درباره روشهای درمانی و تولید واکسن برای جامعه ایرانی ارزشمند خواهد بود. دکتر مهدی توتونچی، دکتر نجمه صالحی، دکتر امیر امیرییکتا و همکارانشان این تحقیق را در پژوهشگاه رویان انجام دادهاند.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
ساخت 22 مدرسه در «شعیبیه» خوزستان توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)
جهاد در مناطق زلزلهزده
قرارگاه جهادی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) بار دیگر در خدمت هموطنان آسیبدیده از بلایای طبیعی قرار گرفت و این بار با همراهی گروههای جهادی - مردمی همکار، مناطق زلزلهزده رامیان در استان گلستان و کمک به مردم این دیار را مورد هدف خدمت خود قرار داده است. توزیع عادلانه خدمات میان مردم و ارائه متمرکز خدمات نهادهای خدمترسان، از عوامل اصلی تشکیل قرارگاه مردمی در روستاهای زلزلهزده رامیان است. تیمهای جهادی وارد مناطق زلزلهزده شدهاند تا هرچه زودتر واحدهای مسکونی تخریبشده و آسیبدیده را با همکاری دیگر نهادهای مرتبط بازسازی و احداث کنند. همچنین توزیع غذای گرم و دیگر ملزومات برای زلزلهزدگان آغاز شده و تیمهای جهادی طبخ غذای گرم را با رعایت پروتکلهای بهداشتی آغاز کردهاند. برای تسهیل و تسریع در ارائه خدمات، آشپزخانه سیار در روستای «قورچای» به منظور طبخ غذا و توزیع سریع و منظم دایر شده است. گروههای مشاورهای و فرهنگی قرارگاه خدمترسانی نیز در قالب خانه مهر و ایستهای بازرسی در این مناطق مستقر شده و فعالیتهای خود را به صورت گسترده آغاز کردهاند.
بنابر این گزارش، بامداد دوشنبه ۱۷ شهریورماه بود که زلزله 1/5 ریشتری، رامیان در شرق گلستان را به لرزه درآورد. شدت زلزله به حدی بود که حتی در بخشهایی از استانهای سمنان، خراسان شمالی و مازندران نیز احساس شد. این زلزله تلفات جانی نداشت و تنها چند نفر بر اثر ترس از زلزله هنگام فرار دچار مصدومیتهای سطحی شدند اما دهها خانه در مناطق روستایی بویژه روستای قورچای که عمدتا کاهگلی بودند، تخریب یا دچار ترکخوردگی شدند. دیروز فرماندار رامیان در این باره گفت: از اول مهرماه چادرهای دانشآموزی برای تحصیل دانشآموزان ابتدایی در روستای قورچای برپا خواهد شد. دانشآموزان دوره راهنمایی و متوسطه روستا نیز در خان ببین و رامیان به صورت شبانهروزی تحصیل خواهند کرد. حمیدرضا چوبداری در ادامه به ایسنا گفت: در حال حاضر مشکلی از نظر ارائه خدمات روزانه از قبیل خوراک و پوشاک و مسائل بهداشتی و درمانی در مناطق زلزلهزده نداریم. وی تأکید کرد: تمام تلاشمان را میکنیم تا قبل از فصل زمستان، خانههای آسیبدیده را بعد از بازسازی یا تعمیرات تحویل مردم دهیم. فرماندار رامیان خاطرنشان کرد: در جریان زلزله اخیر، ۱۲۴ خانه نیاز به بازسازی و ۷۱ خانه هم نیاز به تعمیرات دارد.
* ساخت 22 مدرسه در خوزستان
معاون عمرانی و طرحهای زیربنایی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) از تکمیل و تجهیز 22 مدرسه و 15 مسجد در بخش محروم شعیبیه شهرستان شوشتر استان خوزستان خبر داد. به گزارش فارس، محمد مهجوری، معاون عمرانی و طرحهای زیربنایی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) از تکمیل و تجهیز مساجد بخش محروم شعیبیه شهرستان شوشتر خبر داد و گفت: بر اساس تفاهمنامه منعقده میان بنیاد برکت و امام جمعه شعیبیه، مقرر شده بود بنیاد نسبت به تکمیل و تجهیز ۱۵ مسجد و 5 زمین ورزشی در این منطقه اقدام کند. وی اعتبار این تفاهمنامه را ۷۹۰ میلیون تومان اعلام کرد و ادامه داد: در همین راستا و با توجه به گرمای شدید هوا در شعیبیه و استقبال مردم منطقه از نماز جماعات، ۱۵ مسجد توسط بنیاد برکت به کولر اسپیلت مجهز شد. به گفته معاون عمرانی و طرحهای زیربنایی بنیاد برکت، شعیبیه یکی از مناطق بیستوپنجگانه هدف بنیاد است که فعالیتهای خدماترسانی در آنها با تمرکز و سرعت بیشتری انجام میشود. مهجوری در تشریح دیگر اقدامات عمرانی بنیاد برکت در شعیبیه، اظهار داشت: بنیاد برای ساخت ۲۲ مدرسه با ۷۸ کلاس درس در این منطقه ۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته که از این تعداد، ۱۷ مدرسه با ۵۷ کلاس درس به بهرهبرداری رسیده است. وی خاطرنشان کرد: بنیاد برکت همچنین 3 طرح هادی روستایی را در بخش شعیبیه شهرستان شوشتر اجرایی و 4 خانه بهداشت را با اعتباری بالغ بر ۶۲۵ میلیون تومان افتتاح کرده است. در مراسم اهدای این تعداد دستگاه کولر اسپیلت، حجتالاسلام عبدالرحمان منصوری، امام جمعه شعیبیه ضمن تقدیر و تشکر از ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد برکت، گفت: مجهز کردن مساجد شعیبیه به کولر اسپیلت برای نخستین مرتبه است که انجام میشود و نشان از حمایت خوب و ماندگار از مساجد مناطق محروم دارد. بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ۱۲ هزار و ۳۷۱ طرح را در حوزههای توانمندسازی اقتصادی، امور زیربنایی، فرهنگی، سلامت و سایر خدمات با ۱۰ هزار و ۴۱۹ میلیارد ریال اعتبار در استان خوزستان به بهرهبرداری رسانده یا در دست اقدام دارد.
ارسال به دوستان
اخبار
پیشفروش واکسن آنفلوآنزا کلاهبرداری است
نایبرئیس انجمن داروسازان ایران با بیان اینکه خرید و فروش اینترنتی دارو تخلف محسوب میشود، گفت: بر اساس ضوابط وزارت بهداشت، فروش دارو به صورت آنلاین و اینترنتی به هیچ وجه مجاز نیست بنابراین فروش و پیشفروش اینترنتی دارو و واکسن تخلف است و هرگونه اقدام و اطلاعیهای در این زمینه قطعا جعلی است. سیدعلی فاطمی در گفتوگو با ایسنا افزود: تنها ضابطهای که در زمینه فروش اینترنتی از سوی داروخانهها و در حوزه سلامت وجود دارد، در حوزه 4 گروه کالایی آرایشی و بهداشتی، داروهای گیاهی، مکملهای غذایی و لوازم پزشکی مصرفی است و به جز این 4 گروه، داروخانهها مجاز نیستند داروها را به صورت اینترنتی به فروش برسانند. فاطمی در پاسخ به سوالی درباره قیمت تمامشده واکسن آنفلوآنزا و همچنین پیشفروش اینترنتی آن گفت: قیمت واکسن آنفلوآنزایی که با ارز دولتی تامین شده، ۴۲ هزار و ۵۰۰ تومان است اما قیمت واکسنی که با ارز نیمایی تامین میشود هنوز مشخص نیست. در حالی که هنوز این کالا قیمت مشخصی ندارد، چگونه آن را پیشفروش میکنند؟ بنابراین همه موارد پیشفروش و فروش اینترنتی واکسن آنفلوآنزا کلاهبرداری و تقلب است.
***
کوتاهی تمام دستگاهها در جمعآوری معتادان متجاهر زن
فرمانده سپاه محمد رسولالله(ص) گفت: تمام دستگاهها هیچ اقدام جدی و قابل ملاحظهای در حوزه جمعآوری و بازپروری معتادان متجاهر زن انجام ندادهاند. سردار محمدرضا یزدی در گفتوگو با مهر، اظهار کرد: در ارتباط با بازپروری معتادان متجاهر خانم متأسفانه اقدامات جدی و مؤثری تا به حال نشده است. وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا مجموعه سپاه تهران در حوزه زنان معتاد متجاهر ورود داشته است یا خیر؟ تأکید کرد: سپاه تهران از سال گذشته پیشنهاداتی برای این موضوع داده اما هنوز وارد موضوع جمعآوری و بازپروری زنان معتاد متجاهر نشده است. شیوه کار ما در سپاه تهران به این صورت است که اول کارهای کارشناسی و تحقیقاتی انجام میدهیم و هر زمان که به نتیجه برسیم در کوتاهترین مدت وارد عمل میشویم. ما هنوز برای جمعآوری و نگهداری زنان معتاد متجاهر به نتیجه کارشناسی کاملی نرسیدهایم. هر زمان نتایج ما تکمیل شود، حتی اگر هیچ دستگاهی از ما پشتیبانی نکند، به تنهایی به این امر ورود میکنیم.
***
اجرای چراغ خاموش «سند ۲۰۳۰» در بدنه دولت
عضو هیأترئیسه مجلس گفت: با هشدارهای نمایندگان مجلس نسبت به اجرای سند ۲۰۳۰ در آموزشوپرورش، روند اجرای آن متوقف شد اما هنوز افراد و تصمیمگیرانی در بدنه دولت هستند که قصد دارند این سند را به صورت چراغ خاموش اجرا کنند. حجتالاسلام علیرضا سلیمی در گفتوگو با تسنیم با اشاره به برخی اخبار مبنی بر اجرای سند 2030 در بدنه وزارت آموزشوپرورش و برخی مهدهای کودک اظهار کرد: با وجود اینکه بارها فریاد زدیم که برخی افراد در حال اجرای سند 2030 هستند اما نهتنها به آن توجه نشد، بلکه مفاد این سند به برخی کتب درسی نیز وارد شده است. وی افزود: طبق ارزیابیها و اطلاعاتی که ما در مجلس کسب کردیم، دولت به دنبال اجرای سند 2030 در یک سال گذشته بود اما برخی با آن مخالفت و این موضوع را انکار میکردند. نماینده مردم محلات در مجلس ادامه داد: با پیگیریها و هشدارهای نمایندگان مجلس نسبت به اجرای سند 2030 در آموزش و پرورش، روند اجرای آن متوقف شد اما هنوز افراد و تصمیمگیرانی در بدنه دولت هستند که قصد دارند این سند را به صورت چراغ خاموش اجرا کنند. حجتالاسلام سلیمی، تغییر در شکل و شمایل برخی کتب درسی را در راستای همین اجرای چراغ خاموش سند 2030 ارزیابی کرد و گفت: ما در مجلس به صورت مکرر و در جلساتی که با دولت داشتهایم، خواستار تغییر در محتوای کتب درسی شدهایم اما با بیتوجهی به تذکرات نمایندگان مجلس، تغییرات جزئی و شکلی اعمال کردهاند که مورد رضایت نمایندگان و عامه جامعه نیست. عضو هیأترئیسه مجلس خطرنشان کرد: اجرای چراغ خاموش سند 2030 در دولت باید متوقف شود، زیرا این سند نسل نوآموز و آینده کشور را هدف قرار داده است.
***
اطلاعیه شماره ۲ ستاد مرکزی اربعین
انجام برنامههای جایگزین موکبهای اربعین فقط از طریق ستاد عتبات
ستاد مرکزی اربعین حسینی اعلام کرد انجام هرگونه برنامه جایگزین جهت موکبهای اربعین صرفا در چارچوب مصوبات و تصمیمات ستاد مرکزی اربعین حسینی(ع) و از طریق ستاد بازسازی عتبات انجام میشود. به گزارش مهر، در اطلاعیه شماره ۲ ستاد مرکزی اربعین حسینی آمده است: به اطلاع خدمتگزاران، خیران و مسؤولان موکبهای اربعین میرساند با توجه به اینکه انجام هر گونه برنامه و اقدامات جایگزین جهت موکبهای اربعین صرفا در چارچوب مصوبات و تصمیمات ستاد مرکزی اربعین حسینی(ع) و از طریق ستاد بازسازی عتبات عالیات (کمیته مشارکتهای مردمی، اسکان و تغذیه اربعین) صورت میپذیرد، از تمام خیران گرانقدر و مسؤولان موکبهای اربعین درخواست میگردد از انجام هر گونه اقدامات بخشی و خارج از چارچوبهای تعیینشده و ابلاغیههای ستاد مرکزی اربعین و ستاد بازسازی عتبات عالیات خودداری نمایند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|