|
دسترسی پژوهشگران به اسناد دست اول دفاعمقدس فراهم میشود
سردار سرلشکر محمد باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح روز گذشته در آیین افتتاح همزمان 8 باغموزه دفاعمقدس در 8 استان کشور اظهار داشت: محتواها در موزهها فوقالعاده مهمند که باید دائم درباره آن کار شود و باید پژوهشگران به اسناد ناب و دست اول و تحلیلهای واقعی و روایتهای درست از دفاعمقدس دست پیدا کنند؛ ضمن اینکه باید از تحریف هم جلوگیری کنیم.
ارسال به دوستان
حسن روحانی 7 سال پس از طرح شعار لغو تحریمها: از سال 59 در تحریم اقتصادی بودهایم اما از سال 97 وارد جنگ اقتصادی شدهایم
مقصر کیست؟
گروه سیاسی: حسن روحانی با بیان اینکه هدف تحریم بستن راهها به روی ایران بوده است، گفت: ملت ایران دقت کنند که ما تحریم اقتصادی از سال 59 داشتیم اما جنگ اقتصادی از سال 97 علیه ما شروع شد. به گزارش «وطن امروز»، تحریم و دیپلماسی اصلیترین کلیدواژهها و دال مرکزی عمده مباحث کشور از زمان ورود حسن روحانی به میدان انتخابات ریاستجمهوری تا به حال بوده است. روحانی با تبدیل کردن خود به نماد و نمودی از مذاکره خارجی و تعریف کلید عبور از مشکلات در عرصه دیپلماسی پا به کارزار انتخابات ریاستجمهوری گذاشت و با متهم کردن رقبای خود به ناتوانی در پیگیری مذاکرات خارجی موفق به کسب نصاب آرا و رهسپاری به سمت پاستور شد. او در انتخابات ریاستجمهوری سال 96 باز هم به مذاکرات خود و برجام استناد کرد تا جایی که حتی وعده لغو تحریمهای غیرهستهای را نیز در صورت پیروزی مجدد در انتخابات طرح کرد، او شهر به شهر سخنرانی کرد و منتقدان خود را گروهی که «زبان دنیا را نمیفهمند» توصیف کرد و برای 4 سال دیگر در پاستور ماندنی شد. اما گذر زمان تعریف روحانی از مفاهیم را دگرگون کرد، او که دورهای نوک پیکان حملات بابت تحمیل تحریمهای خارجی را به سمت دولت وقت میگرفت، از جایی به بعد عاملیت این تحریمها را از طرف داخلی به طرف خارجی نسبت داد و پس از خروج آمریکا- به عنوان مهمترین طرف توافق- از برجام، در جواب انتقاداتی که به فتحالفتوح مدیریتیاش میشد از خود سلب مسؤولیت کرد و آن را شاهد مثالی از زورگیری آمریکا که گویا برای دولت او تازگی داشت، خواند. اگر در ابتدای امر، برجام را راهحلی برای عبور از مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم میدانست از اواسط کار آن را نشانی از یک پیروزی اخلاقی و شاهد مثالی مبنی بر وفاداری ایران خواند. اگر پیش از برجام مدیریت کشور در شرایط تحریمی را به سخره میگرفت از جایی به بعد افتخار دولت خود را توانایی در مدیریت یک کشور تحریمشده خواند و هیچگاه به این سوال پاسخ نداد که اساسا اگر بنا به امتداد تحریمها بوده است پس علت انتخاب وی از سوی مردم چه بوده است؟
* جنگ اقتصادی از سال 97 آغاز شد!
در چنین فضایی شاید نطقهای این روزهای رئیسجمهور بیش از هر چیز ماهیتی معکوس با وعدههایی داشته باشد که خود وی روزگاری منادی آن بوده است. او که روزی میگفت برجام سایه جنگ را از سر ایران بلند کرده است، روز گذشته صراحتا اعتراف کرد پس از برجام یک جنگ اقتصادی علیه کشورمان آغاز شده است؛ گویا خاطره تحریمهای پیشابرجامی تبدیل به آرزوهای پسابرجامی روحانی شده است. به گزارش فارس، حسن روحانی، رئیسجمهور روز گذشته در جلسه هیأت دولت با اشاره به هفته دفاعمقدس و سالگرد حمله ارتش بعثی عراق به کشورمان اظهار داشت: میگفتند با یک حمله برقآسا انقلاب را سرنگون میکنیم و هدف صدام همین بود که در قدم اول انقلاب و نظام را سرنگون کند. میگفت اگر به این هدف نرسیدم، بخشی از خاک ایران را تصرف میکنم و تمامیت ارضی ایران را زیرسوال میبرم. اگر هم بر فرض این نشود، سومی قطعی است و آن اینکه معاهدهای که بین ایران و عراق است را جلوی تلویزیون پاره میکنم و آن معاهده دیگر برنمیگردد، بنابراین من حاکمیتم را بر اروندرود تثبیت میکنم. روحانی با بیان اینکه این محاسبات غلط باعث شد این دردسر و مشکلات به وجود بیاید و خودش هم نابود شود، تصریح کرد: امروز دقیقا این حادثه تکرار شده و 2 سال و نیم پیش که آمریکا جنگ اقتصادی را علیه ما شروع کرد، آن هم بر مبنای توهم و محاسبات غلط بود و این را اظهار هم کردند، نه اینکه ما تحلیل کنیم.
رئیسجمهور ادامه داد: هدفشان هم این بود که تمام راههای اقتصادی را به روی ایران ببندند و این نکته را گفته و تصریح میکنم ملت ایران دقت کنند که ما تحریم اقتصادی از سال 59 داشتیم اما جنگ اقتصادی از سال 97 علیه ما شروع شد. امروز بحث تحریم نیست و ما در یک جنگ اقتصادی هستیم که آمریکا با همه امکاناتی که دارد و با دلار و روابط بانکی و اقتصادی و شرکتهای چندملیتی، از لحاظ اقتصادی وارد جنگ با ایران شده است. وی با تأکید بر اینکه صدام در مصاحبهاش در بغداد به خبرنگاران گفت هفته آینده ادامه این مصاحبه در اهواز خواهد بود، اظهار داشت: آمریکاییها هم همینطور بودند و وقتی این جنگ را علیه ما در سال 97 تحمیل کردند، گفتند چند ماه دیگر ما وارد تهران میشویم و اینها 40 سالگی پیروزی انقلاب را نخواهند دید. رئیسجمهور با بیان اینکه بعثیها چنین محاسباتی انجام دادند، آمدند و سرنگون و رسوا شدند، گفت: آمدند و همه آنهایی که از آنها حمایت کرده بودند، یک روز ابراز پشیمانی کردند و تمام کشورهای منطقهای که به صدام کمک کرده بودند، بعدا اظهار پشیمانی کردند و زمانی که صدام به کویت حمله کرد، تکتک گفتند چقدر به صدام پول دادهاند و چه کمکهایی به ارتش صدام کردهاند. وی افزود: آمریکاییها هم فکر میکردند فرش قرمز برایشان در فرودگاه مهرآباد یا فرودگاه امام پهن شده و چنین تخیلاتی داشتند. به رهبران اروپا گفته بودند فقط 3 ماه به ما مهلت بدهید و 2 نفر از رهبران اروپا به خود من گفتند ترامپ این حرف را به آنها گفته بود. گفته بودند با این فشار اقتصادی که ما آوردیم، اگر شما به ایران کمک نکنید کار ایران تمام است و نظام جمهوری اسلامی ایران 3 ماه دیگر نیست.
* روحانی؛ متهم یا شاکی؟
گذار از «تحریم اقتصادی» به «جنگ اقتصادی» هر میزان نسبتی که با عالم واقع داشته باشد یقینا تغییری در جایگاه روحانی نسبت به آن ایجاد نمیکند. دولت هرقدر هم که بخواهد خود را در جایگاه «قربانی» تحریمها تعریف کند باز هم به عنوان یک «عامل» شناخته میشود. روحانی وعده میوههای برجام را بر اساس گشایشهای اقتصادی تعریف کرده بود و اساس هنر خود را عبور از کشوری تحریم شده به سمت کشوری بدون تحریم دانسته بود اما حالا به گفته وی و سایر دولتمردان، کشورمان در شرایط تحریمی به مراتب گستردهتری نسبت به سالهای پیش قرار دارد. پاسخ به این سوال که ارتقای نظام تحریمیای که به گفته رئیسجمهور از سال 59 برقرار بوده است به موقعیت جنگی که او مبدا زمانی آن را سال 97 پیدا میکند نتیجه چه عواملی بوده است، مهمترین وظیفه روحانی در ماههای پایانی زمامداری دولت دوازدهم است. یقینا عقبنشینی دولت در مقابل زیادهخواهیهای خارجی و آزمودن گزینه پاسخ پس داده «تنشزدایی» به عنوان یک استراتژی برای تنظیم روابط با دولت متخاصم آمریکا نقشی تعیینکننده در قوام بخشیدن به یک جنگ اقتصادی داشته است. در چنین شرایطی دولت فعلی به جای سفیدنمایی مدیریت خود با پیش کشیدن مساله تحریمها باید پاسخگوی این پرسش باشد که چگونه وعده رفع تحریمها، به عنوان عامل اصلی پیروزی روحانی در انتخابات، به گذار از دوره «تحریم اقتصادی» به «جنگ اقتصادی» منتهی شد؟
***
خطای امید به دشمن
رئیسجمهور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش کشورهای اروپایی در تقویت ارتش عراق گفت: به ارتش بعثی هر روز هواپیما و هلیکوپتر و توپ و تانک و نفربر و موشک و شیمیایی میدادند و مظلومیت ما این بود که توپ پدافند ضدهوایی برای دفاع از شهر و روستا ساخت مشترک 2 کشور اروپایی بود و تعمیر میخواست. این توپها را به آن کشور فرستادیم تا طبق قرارداد تعمیر کنند ولی بعد از مدتی که از چگونگی تعمیر آنها پرسیدیم گفتند ما نمیتوانیم تعمیر کنیم، چون شما در حال جنگ هستید. گفتیم اگر نمیتوانید تعمیر کنید پس به ما بدهید و گفتند نمیتوانیم پس بدهیم. گفتیم این توپ پدافند هوایی و برای دفاع از شهر است ولی در جواب گفتند نمیتوانیم بدهیم. این اظهارات روحانی پیرامون خیانت کشورهای اروپایی و عدم بیطرفی آنها حتی در مقاطعی مانند جنگ در حالی است که دولت وی سابقه آشکاری در اعتماد به اروپا پس از خروج آمریکا از برجام و تعلل در واکنش به این عهدشکنی دارد و حتی در مقاطعی برخی رسانههای همسو با دولت از ایجاد شکاف میان اروپا و آمریکا به واسطه سیاست خارجی دولت سخن به میان آورده بودند!
ارسال به دوستان
محمدباقر قالیباف درگفتوگویی تلویزیونی به بیان خاطراتش با سپهبد شهید قاسم سلیمانی پرداخت
روایت حبیب از زبان رفیق
گروه سیاسی: محمدباقر قالیباف با حضور در ویژهبرنامه تلویزیونی «روایت حبیب» که به مناسبت هفته دفاعمقدس و بررسی زندگی و زمانه سپهبد شهید حاجقاسم سلیمانی تهیه شده است، به بیان خاطرات خود از شهید سلیمانی پرداخت. به گزارش «وطن امروز» رئیس مجلس با اشاره به فرآیند آشنایی خود با حاجقاسم سلیمانی افزود: ما همدیگر را از قبل نمیشناختیم، نخستینبار حاجقاسم سلیمانی را در فتحالمبین دیدم و از عملیات بیتالمقدس بود که با وی آشنا شدم. بعد از دوران دفاعمقدس هم ارتباط تنگاتنگ داشتیم. قالیباف در ادامه با بیان اینکه دفاعمقدس میدان عمل بود، اظهار داشت: به این دلیل دفاعمقدس میدان عمل بود که افراد در میدان عمل انتخاب میشدند و فرمانده گروهانها در عملیاتها و پشت خاکریزها شناخته میشدند، لذا در جبهه فرهنگ «بیا و برو» متفاوت با بقیه دنیا بود. رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در زمان جنگ و صبح عملیاتها، همه بچههای رزمنده به همراه فرمانده لشکر پشت خاکریزهای خود بودند لذا آنجا بود که افراد شناخته میشدند، بدونشک شهید سلیمانی هم در آنجا و در عملیات فتحالمبین بروز و ظهور کرد و در ادامه لشکر ثارالله شکل گرفت و در حقیقت نیروهای جنوب شرق کشور از استانهای کرمان، سیستانوبلوچستان و هرمزگان آمدند و در لشکر ثارالله جمع شدند. قالیباف تصریح کرد: بنابراین ما اگر بخواهیم از 6-5 لشکر موثر در دفاعمقدس نام ببریم قطعا یکی از آن لشکرها، لشکر ثارالله است و اگر بخواهیم از فرماندهان سرشناس دوران دفاعمقدس نام ببریم حتما شهید سلیمانی یکی از آنهاست. قالیباف در ادامه اظهار داشت: حدود یک دهه نیز شخصیت حاجقاسم سلیمانی در شرق کشور و مجاهدتهایی که در این بخش انجام داد شکل گرفت و ایشان بیش از 2 دهه هم فرمانده نیروی قدس بود و رشادتهایی هم در این عرصه از خود بهجا گذاشت. رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در دوران دفاعمقدس همه فرماندهان و رزمندگان به سنتهای الهی باور و ایمان کامل داشتند، گفت: در واقع در دوران جنگ برای رزمندگان و فرماندهان اهمیتی نداشت که دشمنان، صدام و منافقین چقدر توپ و تانک دارند، بلکه هدف صرفا این بود که عِده و عُده خود را جمع کنیم و با قدرت به سمت دشمن بتازیم.
قالیباف افزود: حاجقاسم سلیمانی هم همواره به این فرهنگ توجه میکرد و سنتهای الهی را مبنای کار خود قرار داد و از این طریق تجربیات بسیار زیادی در عرصه نظامی و مدیریتی کسب کرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان داشت: حاجقاسم سلیمانی همچنین برای محرومیتزدایی مردم اقدامات زیادی انجام داد. در آن ایام بسیاری از روستاها و مناطق کشور گاز و برق نداشتند که حاجقاسم سلیمانی اقدامات جهادی بسیار زیادی در آن مقطع انجام داد، چرا که حاجقاسم سلیمانی فردی رنجدیده و زحمتکشیده و از چهرههای برجسته دوران دفاعمقدس بود و تاثیر بسیار زیادی در میدان جنگ داشت.
وی با بیان اینکه حاجقاسم در دل همه رسوخ میکرد، گفت: زمانی بود که حاجقاسم سلیمانی با برخی از مدیران برخورد میکرد و به آنان تشر میزد اما هیچ یک از این افراد از دست حاجقاسم سلیمانی ناراحت نمیشدند، چرا که میدانستند این تشر برای نفس خودش نیست بلکه برای کار مردم است. سردار سلیمانی قدرت داشت اما در اوج قدرت اهل گذشت بود و از سوی دیگر مردمداری یکی از ویژگیهای بارز حاجقاسم سلیمانی بود.
قالیباف با بیان اینکه حاجقاسم سلیمانی در هر تصمیم خود مردم را مبنا قرار میداد، اظهار داشت: سردار سلیمانی از ابتدای جنگ تا لحظه شهادت مجاهدت کرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما در بین رزمندگانمان نداریم که فردی همچون حاجقاسم سلیمانی ۴۰ سال بیوقفه مجاهدت کرده باشد. حاجقاسم سلیمانی از سال ۵۹ تا لحظه شهادتش مجاهدت کرد؛ یعنی اگر بعد از جنگ هم ما به تهران آمدیم و در کارهای ستادی مشغول شدیم، حاجقاسم همینطور اسلحه به دست این بار برای محرومیتزدایی مجاهدت میکرد. مجاهدتهای سردار سلیمانی 2 وجه داشت؛ از یک سو با افراد شرور مقابله و از سوی دیگر به مردم بویژه محرومان رسیدگی ویژه میکرد.
قالیباف با اشاره به نزدیکی و رفاقت میان خود، حاجقاسم و شهید کاظمی، با ذکر خاطرهای گفت: نزدیکی ما تا حدی بود که حتی مسافرت هم با هم میرفتیم. زمانی که حاجقاسم فرمانده نیروی قدس بودند چون آن موقع برای خروج از تهران باید اجازه میگرفتیم، تصمیم گرفته بودیم با هم با خانواده به سوریه برویم، مقام معظم رهبری گفتند 3 نفری نروید و 2 نفر از شما بروند، بعد ما هم اصلا نرفتیم. بعد از مدتی آقا ما را دیدند و پرسیدند مسافرت رفتید؟ ما گفتیم چون شما فرمودید، ما هم نرفتیم. بعد از آن آقا اجازه دادند که برویم.
وی با بیان خاطرهای دیگر از رهبر حکیم انقلاب فرمودند: 3-2 سال قبل روزی خدمت حضرتآقا بودیم. ایشان فرمودند هر وقت عکس شهید کاظمی را میبینم، تصویر شما و سلیمانی در ذهنم میآید و انشاءالله بعد از خدمت عاقبتتان ختم به شهادت شود.
قالیباف بیان داشت: با وجود ۴۰ سال مجاهدت حاجقاسم سلیمانی، مردم در 6-5 سال اخیر وی را شناختند. حاجقاسم ۳۵ سال بینام و نشان به کشور خدمت کرد. وی همچنین گفت: حاجقاسم یک فرمانده باتجربه و اثرگذار بود که دستگاه استکبار را بدرستی شناخته بود و با باوری که به مردم داشت، توانست از رود سند تا مدیترانه امت اسلامی را از سیاه و سفید، سنی و شیعه پای کار انقلاب آورد و تفاوتی میان آنها نگذاشت؛ او هر کس را که به فرهنگ اهلبیت احترام میگذاشت پای کار آورد.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حاجقاسم، آمریکا را ۲۰ سال در منطقه خلیجفارس زمینگیر کرد، گفت: او با سنتهای الهی تکریم مردم و اخلاص توانست به این موفقیتها برسد. قالیباف با بیان اینکه حاجقاسم حتی اگر سلیقه سیاسی کسی را هم نمیپذیرفت به او احترام میگذاشت، اظهار داشت: او هیچگاه ارتباطش را با رزمندگانی که تغییر سلیقه داده بودند نیز قطع نمیکرد اما هیچگاه ذرهای در سربازی ولایت تردید نکرد و واقعا یک شهید زنده بود. قالیباف بیان داشت: تشکیل گروههای مقاومت در منطقه نتیجه تلاش حاجقاسم سلیمانی بود و در زمانی که بسیاری تحت تأثیر فرهنگ غربی بودند، حاجقاسم در حال انتقال فرهنگ غنی دفاعمقدس به جوانان بود. وی با اشاره به ورود حاجقاسم سلیمانی به نیروی قدس ادامه داد: حاجقاسم سلیمانی با روحیه دفاعمقدس وارد نیروی قدس شد و اگر خاطرتان باشد در روزهای اولیه شهدای مدافع حرم در غربت و بسیار غریبانه تشییع میشدند اما او به اهدافش معتقد بود و در زمانی که برخی از لحاظ فرهنگی در همین تهران شعار «نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران» سر میدادند، حاجقاسم سلیمانی با وجود این شرایط ایستاد. رئیس مجلس تصریح کرد: اخلاص شهید سلیمانی موجب شد بعد از شهادت او اتفاقات مهمی در منطقه رخ دهد. امروز هم که در بین ما نیست اخلاص، اثر و فرهنگ شهادت او در جامعه وجود دارد و شما دیدید که چه تشییع باشکوهی در تهران، بغداد، نجف و کربلا رخ داد که شبیه آن وجود ندارد.
ارسال به دوستان
اخبار
سرلشکر سلامی:
هر روز قدرتمندتر میشویم
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم الحاق پهپادها و بالگردها به نیروی دریایی سپاه در بندرعباس اظهار داشت: آمریکا دست از استراتژی توسعهطلبانه برنداشته است و در پی تحمیل اراده خود به دیگر کشورهاست که این خود دشمنساز است و نشان میدهد رهبران این کشور فاقد عقل سیاسی و دچار انفعال و زوال تدبیر شدهاند.
به گزارش فارس، سرلشکر حسین سلامی با تاکید بر اینکه ما ایستادهایم و هر روز قدرتمندتر میشویم، تاکید کرد: هرگز متوقف نمیشویم و برد سلاحهایمان را میافزاییم. به عمق دریانوردیمان ژرفا میبخشیم. نیروی دریایی ما از سطح دریا فاصله گرفته و امروز یک قدرت دریایی هواپایه با ترکیبی از پهپادها و بالگردها و هواپیماهای آبنشین است. رشد ما در زیر سطح دریا هم فرو میرود و آنجا هم قدرت داریم و در سطح، زیر سطح و بالای سطح هم قدرت میافزاییم.
***
رصد ناوگروه هواپیمابر آمریکایی با پهپادهای بومی
فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران در مراسم الحاق ۱۸۸ فروند پهپاد و بالگرد به نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه با الحاق این پهپادها تمام ماموریتهای نیروی دریایی سپاه تحت پوشش پهپادهای بومی ایرانی قرار میگیرد، گفت: فیلمبرداری و عکاسی در حوزه رزمی برای انهدام اهداف ثابت و متحرک دریایی، از قابلیتهای این پهپادهاست. سردار علیرضا تنگسیری افزود: ۳ فروند از این پهپادها برای نخستینبار رونمایی شده است و قابلیت انجام ماموریت از روی شناور برای اهداف مورد نظر را دارد. این پهپادها شامل پهپاد عمودپرواز «سپهر»، «شهاب۲» و «هدهد 4» است. سردار تنگسیری ادامه داد: پهپاد «مهاجر۶» نیز با دقت بالا در دریا و ساحل، از دیگر پهپادهایی است که به نیروی دریایی سپاه ملحق شد. این پهپاد با شعاع پرواز بالا، توانایی حمل ۴ موشک و انجام ماموریت در همه شرایط آب و هوایی را دارد.
وی عنوان کرد: ۲ فروند بالگرد آبنشین و ۴ فروند بالگرد با ظرفیتهای رزمی و حمل موشک هم به نیروی دریایی سپاه پاسداران ملحق شد.
سردار تنگسیری همچنین از رهگیری ناوگروه هواپیمابر آمریکایی با پهپادهای بومی سپاه خبر داد و اظهار داشت: در این رهگیری، ناو هواپیمابر نیمیتز به همراه ناوهای اسکورتکننده شامل ۲ فروند ناوشکن 114 و 104، رزمناوهای 58 و 59، ۲ ناوچه گشتی 9 و 12 و یک فروند شناور گارد ساحلی 1333 ارتش تروریستی آمریکا قبل از ورود به تنگه هرمز و خلیجفارس شناسایی شدند.
***
ملک سلمان:
ایران سال گذشته تأسیسات نفتی در عربستان را هدف قرار داد
شاه سعودی به تکرار مواضع خصمانه و بیاساس خود علیه ایران و حزبالله لبنان پرداخت و ادعا کرد: حزبالله باید خلع سلاح و جامعه جهانی مانع دستیابی ایران به سلاح کشتار جمعی شود.
ملکسلمان در سخنانی در هفتادوپنجمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت: عربستان دست خود را برای صلح با ایران دراز کرد و با آن تعامل مثبت برای برقراری روابط داشت و از تلاشهای بینالمللی در زمینه برنامه هستهای آن استقبال کرد.
وی مدعی شد: نظام ایران سال گذشته تاسیسات نفتی عربستان را هدف قرار داد. نظام ایران با موشکهای بالستیک و پهپاد عربستان را تهدید میکند و همچنان به هدف قرار دادن عربستان از طریق موشکهای بالستیک و پهپادها ادامه میدهد. تهدید نظام ایران موضع بینالمللی قاطعی را طلب میکند و اینکه مانع توسعه و گسترش تسلیحات آن شوند و تروریستپروری آن را متوقف کنند. عربستان در دفاع از امنیت خود کوتاهی نمیکند و از یمن در مقابل دخالتهای ایران شانه خالی نخواهد کرد. راهحل فراگیر و موضع بینالمللی قاطع برای ممانعت از دستیابی ایران به سلاح کشتار جمعی و توقف برنامه موشکی آن ضروری است. ملکسلمان همچنین ادعا کرد: حزبالله حزبی تروریستی است که اراده و خواست خود را بر لبنان به زور سلاح تحمیل میکند. حزبالله با هدف تحقق امنیت و ثبات در لبنان باید خلع سلاح شود. انفجار بندر بیروت در نتیجه هیمنه حزبالله بر تصمیمات در لبنان با زور سلاح بود.
***
واکنش سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به سخنرانی روحانی در سازمان ملل
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با مطرح کردن ادعاهایی، به سخنرانی رئیسجمهور در سازمان ملل واکنش نشان داد.
به گزارش ایسنا، «مورگان اورتگاس» در صفحه توئیترش در واکنش به سخنرانی حسن روحانی، رئیسجمهور در هفتادوپنجمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل نوشت: «حسن روحانی در سازمان ملل مدعی شد ایران از صلح حمایت کرده و با افراطگرایی مبارزه میکند، کاش این حقیقت داشت».
وی در ادامه با بیان این ادعا که ایران در واقع بیش از ۱۶ میلیارد دلار برای آنچه حلقههای نیابتی و شرکای ایران از سال ۲۰۱۲ میخواند، فرستاده است، مدعی شد این پول باید به مردم ایران بازمیگشت.
در حالی که ایران همواره اعلام کرده حضور مستشاری در برخی کشورها به دعوت دولتهای آن کشورها دارد، اورتگاس در ادامه ادعاهایش علیه ایران مطرح کرد: «اگر دوره «سلطه و هژمونی» که روحانی از آن حرف میزند پایان یافته، چرا ایران نظامیان و نیروهای نیابتیاش را از عراق خارج نکرده و تلاش برای سلطه بر لبنان از طریق حزبالله را پایان نمیدهد؟» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در دفاع از تحریمهای یکجانبه آمریکا علیه ایران ادعا کرد تحریمهای آمریکا علیه ایران علیه آنچه حمایت ایران از تروریسم، برنامه هستهای و مقامات ایران میخواند، است و علیه تجارت و کمکرسانی بشردوستانه نیست!
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|