|
پولی از ایران در چین بلوکه نیست
سعید خطیبزاده، سخنگوی وزارت امور خارجه درباره اموال ایران در چین خاطرنشان کرد: پولی در چین بلوکه نیست. دشمنان و بدخواهان میخواهند تمام مفرهای ایران را ببندند. با چین رابطه منطقی داریم و مشکلات خودمان را داریم. منابعی در چین وجود دارد که اتفاقا برای تامین نیازهای اساسی و چرخش چرخه اقتصادی کشور استفاده میشود.
ارسال به دوستان
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح از توافقنامهای مهم با روسیه جهت توسعه سیستم هوایی ایران خبر داد
سورپرایز اکتبر ایرانی
گروه سیاسی: لغو محدویتهای تسلیحاتی ایران مندرج در قطعنامه 2231 همچنان با بازتابهای فراوانی در سطح منطقه و جهان روبهرو است. انقضای این تحریمها که بامداد یکشنبه 27 مهرماه اتفاق افتاد و چشمانداز جدیدی که در حوزه تجهیز و نوسازی دفاعی برای کشورمان حاصل شده است، حساسیت و هشدارهای مقامات آمریکایی را در پی داشته است.
به گزارش «وطن امروز»، «مایک پمپئو»، وزیر خارجه آمریکا به انقضای محدودیتهای تسلیحاتی علیه ایران با صدور بیانیهای واکنش نشان داد. در بیانیه پمپئو آمده است: «روز ۱۹ سپتامبر تمام تحریمهای سازمان ملل علیه ایران که بازاعمال ممنوعیتهای تسلیحاتی را هم شامل میشود، بازگردانده شد». در ادامه این بیانیه با تهدید وزیر خارجه آمریکا نسبت به هرگونه همکاری نظامی با کشورمان آمده است: «بر همین اساس، صادرات برخی سلاحهای متعارف به ایران نقض قطعنامه ۱۹۲۹ شورای امنیت به شمار میرود، ضمن آنکه خریداری هر گونه سلاح یا اقلام مرتبط از ایران، نقض قطعنامه ۱۷۴۷ شورای امنیت خواهد بود». این بیانیه میافزاید: «ایالاتمتحده آماده استفاده از اختیارات داخلی خود جهت اعمال تحریم علیه افراد یا سازمانهایی است که به ایران در زمینه عرضه، فروش یا انتقال سلاحهای متعارف کمک کنند یا به این کشور آموزشهای فنی، حمایتهای مالی و سایر انواع کمکهای مرتبط با این تسلیحات را ارائه دهند».
وزیر خارجه آمریکا در ادامه با هشدار به دیگر کشورها مدعی شد تمام کشورهایی که از «مبارزه با تروریسم» حمایت میکنند باید از انجام معاملههای تسلیحاتی با ایران خودداری کنند. همچنین در ادامه این بیانیه با درج نگرانیهای مایک پمپئو از به خطر افتادن امنیت رژیم صهیونیستی آمده است: «هر کشوری که طالب صلح و ثبات در خاورمیانه است و از مبارزه با تروریسم حمایت میکند باید از انجام هر گونه معامله تسلیحاتی با ایران خودداری کند. عرضه سلاح به ایران تنها تنشها در منطقه را تشدید کرده و سلاحهای خطرناکتر را در دستان گروههای تروریستی و نایبان آنها قرار خواهد داد و به افزایش تشدید تهدیدها علیه امنیت اسرائیل و سایر ملل صلحدوست منجر خواهد شد».
بیانیه مایک پمپئو در ادامه با خط و نشان کشیدن تأکید کرده: «در ۱۰ سال گذشته کشورها به موجب قطعنامههای متعدد سازمان ملل از فروش سلاح به ایران خودداری کردهاند. اکنون هر کشوری که این ممنوعیت را به چالش بکشد آشکارا مسیر دامن زدن به درگیریها و تنشها را به جای ترویج صلح و امنیت انتخاب کرده است».
پمپئو در پایان بیانیهاش مدعی شده ایالاتمتحده به «صلح با ایران» تمایل دارد: «ایالاتمتحده به صلح با ایران متمایل است و امیدوار به فرارسیدن روزی است که مقامات این کشور هم همین هدف را دنبال کنند».
تهدیدات وزیر خارجه آمریکا در شرایطی اتفاق میافتد که نگرانیهای پمپئو از به هم خوردن توازن تسلیحاتی در منطقه به وضوح قابل مشاهده است. ایالاتمتحده که فروشنده عمده سلاح به عربستان سعودی و تامینکننده تسلیحاتی رژیم صهیونیستی است و از این رهگذر تلاش کرده است به مهار ایران بپردازد، حالا با لغو محدودیتهای تسلیحاتی ایران، همکاریهای نظامی کشورمان با روسیه و چین را با هراس و نگرانی دنبال میکند، بویژه در وضعیتی که دولت ترامپ ۲ هفته مانده به انتخابات ریاستجمهوری این کشور، از آنجا که پروژه فشار حداکثری آمریکا علیه ایران در رسیدن به اهداف اصلیاش ناکام مانده و نتوانسته منجر به تغییر رفتار تهران شود، زیر فشار شدید محافل آمریکایی قرار دارد.
این در حالی است که جیغ بنفش پمپئو از چند ماه قبل از موعد لغو تحریمهای تسلیحاتی آغاز شده بود؛ وزیر خارجه آمریکا که آن روزها در میانه تابستان پیگیر و امیدوار به طرح تمدید تحریم تسلیحاتی ایران بود، با انتشار توئیتی خشم خود را از خرید 2 جنگنده سوخو30 از روسیه و جی10 از چین توسط کشورمان نشان داد و تلاش کرد با ترسیم برد این جنگندهها تا اروپا به پروژه ایرانهراسی خود ادامه دهد.
پمپئو در صفحه شخصیاش نوشته بود: «اگر تحریمهای تسلیحاتی علیه ایران در اکتبر منقضی شود ایران قادر به خریداری جنگندههایی مانند سوخو۳۰ از روسیه و جی۱۰ از چین خواهد بود. با این هواپیماهای بشدت مرگبار، اروپا و آسیا میتواند در چنگ ایران باشد. آمریکا هرگز اجازه نمیدهد این اتفاق بیفتد».
با همه این تفاسیر، در ایران اما وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح روز گذشته در مصاحبه با شبکه «الجزیره» از توافقهای نظامی ایران با روسیه و چین جهت توسعه نیروی هوایی کشورمان خبر داد. امیر سرتیپ «امیر حاتمی»، در این مصاحبه گفت: «انقضای تحریم تسلیحاتی برای ما فرصتی است تا بتوانیم نیازهای تسلیحاتی خود را وارد و تسلیحات خود را به سایر کشورها صادر کنیم». وزیر دفاع در ادامه ضمن اشاره به توافقهای نظامی ایران با روسیه و چین برای مرحله پس از پایان تحریم تسلیحاتی، اظهار داشت: «ما برای توسعه سیستمهای هوایی خود با روسیه توافقنامههای مهمی داریم».
امیر حاتمی همچنین با تاکید بر مخاطرات جدی عادیسازی روابط بحرین و امارات با رژیم صهیونیستی، گفت: «این اقدام، تهدیدی مستقیم برای امنیت منطقه خلیجفارس است؛ هر تهدیدی که از جانب اسرائیل از منطقه خلیجفارس متوجه ما شود، با واکنشی مستقیم و روشن روبهرو خواهد شد».
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح همچنین تاکید کرد: «هیچ مذاکرهای با آمریکا درباره سامانههای موشکی خود انجام نمیدهیم و هیچ کس حق ندارد چنین چیزی از ما بخواهد».
نماینده روسیه در سازمانهای بینالمللی در وین هم در واکنش به تهدید آمریکا به اعمال تحریمهای ثانویه علیه دیگر کشورها، افراد و شرکتهایی که در تجارت تسلیحاتی با ایران مشارکت کنند، گفت روسیه به این تهدیدها اهمیت نخواهد داد.
میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در سازمانهای بینالمللی در وین در پی پایان یافتن تاریخ تحریمهای تسلیحاتی ایران در تاریخ 18 اکتبر، در واکنش به نقل قولی که ریچارد گلدبرگ، دستیار مشاور پیشین امنیت ملی کاخ سفید از وزیر خارجه آمریکا درباره تهدید کشورها و شرکتهای مشارکتکننده در تجارت تسلیحاتی با ایران به تحریمهای ثانویه انجام داده است، در صفحه توئیترش نوشت: فکر میکنم ما تمام تحریمهای قابل تصور آمریکا علیه بخش دفاعیمان را داریم. آیا واقعا فکر میکنید ما به تصمیمهای آمریکا اهمیت خواهیم داد؟
اولیانوف در ادامه خطاب به آمریکاییها نوشت: سیاست ما توسط عوامل دیگری هدایت خواهند شد، نه توسط تهدیدهای شما.
در پکن هم سخنگوی وزارت خارجه چین روز گذشته در یک کنفرانس خبری، به تهدیدهای «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا علیه کشورهایی که وارد هرگونه معامله تسلیحاتی با ایران شوند، واکنش نشان داد. به گزارش شبکه «اندی تیوی»، «ژائو لیجیان» با متهم کردن ایالاتمتحده به مداخله در امور کشورهای دیگر تصریح کرد تهدیدات پمپئو «کاملا غیرقابل توجیه» است.
سخنگوی وزارت خارجه چین با تأکید بر اینکه ایالاتمتحده خود یکی از فروشندگان سلاح است و در امور داخلی کشورهای دیگر مداخله میکند، ادامه داد: «این آمریکاست که به هر جایی سلاح و مهمات میفروشد و در راستای منافع ژئوپلیتیک خود، تجارت نظامی میکند و حتی آشکارا در امور داخلی کشورهای دیگر مداخله میکند».
همچنین این دیپلمات چینی در پاسخ به سوالی درباره فروش سلاحهای چین به ایران گفت پکن «مطابق با سیاست تسلیحات نظامی و تعهدات بینالمللی خود، تجارت نظامی خود را مدیریت میکند».
ارسال به دوستان
شهادت محمد محمدی بسیجی ناهی از منکر توسط اوباش
شهید غیرت
گروه سیاسی: پاسدار بسیجی «محمد محمدی» از بسیجیان حوزه 153 عاشورای ناحیه کربلای تهران، شامگاه یکشنبه توسط اراذل و اوباش منطقه تهرانپارس مورد ضرب و جرح با چاقو و قمه قرار گرفت و شهید شد.
به گزارش «وطن امروز»، بر اساس اظهارات شاهدان حادثه، اراذل و اوباش در حین پارک خودرو و خرید نان به اتومبیل خانمی برخورد کردند که پس از اعتراض آن خانم و ورود نانوا به ماجرا، درگیری آغاز شد.
به گفته شاهدان، اراذل و اوباش با الفاظ بسیار رکیک و با صدای بلند، خانم مورد نزاع و نانوا را مورد خطاب قرار داده و فضای رعب و وحشت در محله ایجاد کردند، در همین حین پاسدار بسیجی محمد محمدی وارد صحنه شده و از اراذل و اوباش میخواهد در انظار عمومی، عفت کلام را رعایت کرده و به درگیری خاتمه دهند.
اما اراذل و اوباش که در ابتدا 3-2 نفر بودند به فحاشی ادامه دادند و با وی نیز درگیر شده و سایر دوستان خود را نیز مطلع کردند. در جریان این درگیری، یکی از این اراذل که از قبل چاقویی را با خود به همراه داشت به پهلوی محمد محمدی ضربه وارد کرد که به دلیل عمق زیاد این ضربه و پاره شدن ریه و قلب، تلاشهای پزشکان برای مداوا و احیای او بینتیجه ماند و این بسیجی به شهادت رسید.
گفتنی است ۲ نفر از این اراذل در صحنه جرم دستگیر شدند و 5 نفر دیگر از جمله ضارب متواری هستند. در حالی اراذل و اوباش در سطح شهر تهران و برخی دیگر از شهرهای کشور همچنان به اعمال مجرمانه خود ادامه میدهند که نیروی انتظامی نیز اقداماتش برای مقابله با مخلان نظم و امنیت عمومی را گسترش داده است. طرحهای ضربتی پلیس برای مقابله با اراذل و اوباش بهرغم اینکه فضای عمومی شهر را بیش از پیش برای اراذل و اوباش ناامن کرده است اما همچنان که شاهد هستیم اقدامات مجرمانه مخلان نظم عمومی ادامه دارد.
برخورد قاطع با اراذل و اوباش و حفظ امنیت خواسته اصلی مردم از پلیس به شمار میآید و اگر امنیت جامعه مخدوش شود امنیت روانی مردم نیز در این اوضاع نابسامان اقتصادی، مورد خدشه قرار میگیرد و میتواند سبب بروز ناآرامیها و ناامنیهای بیشتری در کشور شود.
بنابراین همانگونه که فرماندهان پلیس تاکید کردهاند، برنامههای پلیس در برخورد با اراذل و اوباش باید با جدیتی بیش از گذشته ادامه پیدا کند. از سوی دیگر سایر نهادها نیز باید حمایت لازم را از پلیس در برخورد با ناامنیها انجام دهند. حمایت از اقدامات قانونی پلیس توسط ۳ قوه یکی از وظایف مهم مسؤولان برای تقویت امنیت در سطح جامعه به حساب میآید.
نکته قابل تأمل اما هجمه رسانههای ضدانقلاب به پلیس در هفتههای اخیر و به موازات گسترش اقدامات علیه اراذل و اوباش است. رسانههای ضدانقلاب در هفتههای گذشته به بهانههای مختلف هجمههای سنگینی علیه نیروی انتظامی به راه انداختند؛ از نحوه برخورد پلیس با اراذل و اوباش گرفته تا حضور نیروهای انتظامی در سطح شهر، بهانههایی بوده است که رسانههایی چون منوتو، ایران اینترنشنال، بیبیسی فارسی و... عملکرد پلیس در ایران را زیر سوال میبرند. این گزاره زمانی مهم میشود که رابطه مستقیمی بین هجمه علیه پلیس و ایجاد اقدامات ناامنساز سازماندهی شده در سطح جامعه وجود دارد. به بیان دیگر رسانههای ضدانقلاب با بیاعتبارسازی پلیس، مقدمه لازم را برای ایجاد اقدامات ناامنساز فراهم میآورند.
روی دیگر سکه آنکه اکثر قریب به اتفاق کادر نیروی انتظامی، با نگاه اعتقادی وارد نیروی انتظامی شدهاند و همین امر سبب شده، نسبت به کاستیهای جدی در زمینه حقوق و مزایا و امکانات رفاهی بیتوجه یا کم توجه باشند، البته این دلیل نمیشود که دولت نسبت به ارتقای سطح رفاهی کارکنان نیروهای نظامی و انتظامی بیاهمیت و بیتوجه باشد. حفظ نظم و امنیت در ایران در شرایط فعلی که هجمههای سیاسی و اقتصادی گسترش یافته است، نیازمند تعامل و ایجاد یک ارتباط منطقی بین دولت، مردم و پلیس است. مردم به عنوان شهروندان ایرانی باید خود نسبت به حفظ امنیت در شرایط فعلی اهمیت دهند و با نیروهای امنیتی و انتظامی همکاری لازم را داشته باشند. علاوه بر این، دولت و سایر قوای حکومتی نیز باید به وظایف خود در حمایت از پلیس عمل کنند. این حمایت از وضع بودجه مناسب و قوانین حمایتی متناسب گرفته تا پشتیبانی و حمایت از پلیس در سخنرانیها قابل تعریف است. و ضلع سوم، فرماندهان نیروی انتظامی هستند که اقدامات پیشگیرانه و موثر برای حفظ امنیت را به صورت اصولی و با حفظ جنبههای قانونی به اجرا بگذارند تا بار دیگر شاهد اتفاقاتی چون اتفاق تلخ شامگاه یکشنبه نباشیم.
ارسال به دوستان
اخبار
اموال به یغما رفته را باز میگردانیم
آیتالله سیدابراهیم رئیسی در جلسه شورای عالی قوه قضائیه با بیان اینکه مشکلات معیشتی امروز مردم، راهحلهای اقتصادی دارد نه راهکار سیاسی، اظهار داشت: مسؤولان و سیاسیون از حاشیهسازی پرهیز کنند و به مسائل اصلی مردم بپردازند؛ «معیشت» و «مقابله با کرونا»، ۲ دغدغه اصلی امروز مردم است. رئیس قوه قضائیه تصریح کرد: تصمیمات ستاد کرونا باید کارشناسانه، متقن و باثبات باشد و در مقام اجرا، از موضع حاکمیتی به آن پایبند باشند. آیتالله رئیسی همچنین با اشاره به ابلاغ سند امنیت قضایی گفت: سند امنیت قضایی، بر اساس تکلیف قانون برنامه ششم توسعه ابلاغ شد. محتوای این سند حقالناس است که قبل از اینکه موضوع مدعیان دروغین حقوق بشر باشد، اولا آموزه قرآن کریم و پیامبر رحمت است، ثانیا تاکید همیشگی امام و رهبری. رئیس دستگاه قضا افزود: اما مهمتر از ابلاغ سند، اجرای سند است؛ همکاران قضایی خود را در اجرای سند مکلف بدانند. برای اجرای سند امنیت قضایی نیازمند عزم و اراده جدی هستیم. وی افزود: موضوع سند امنیت قضایی حقالناس است؛ این حق قبل از غربیها مورد تاکید نبی مکرم اسلام بوده است. ممکن است بگویند مواد سند امنیت قضایی در قانون اساسی آمده است؛ مهم اراده اجرای این موارد است.
آیتالله رئیسی با بیان اینکه مهمتر از شکست سیاسی آمریکا در تداوم تحریم تسلیحاتی، لغو همه تحریمهای ظالمانه اقتصادی آمریکا و غربیها علیه ایران است که متاسفانه روز به روز در حال افزایش است، بیان داشت: باید تولید قدرت کنیم تا بتوان با دست پر مقابل زورگویان ایستاد؛ سازوکار تولید قدرت بیاثر کردن تحریمها و تسهیل معیشت مردم است. رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه کسانی که تصور میکنند میتوانند مرتکب جرم شوند و با فرار از کشور از چنگال عدالت بگریزند، سخت در اشتباهند، اظهار داشت: دولتهای غربی پناهگاه مفسدان اقتصادی و دزدان بیتالمال نشوند؛ پول اینها برای شما برکتی ایجاد نمیکند؛ باید به مردم و خزانه کشور بازگردد. کسانی که به بیتالمال دستاندازی کردهاند بدانند آرام نخواهند بود و اموال به یغما رفته را باز خواهیم گرداند.
***
ایران و مالزی همکاری بیشتری برای تحکیم وحدت مسلمانان داشته باشند
رئیس مجلس شورای اسلامی در گفتوگوی تلفنی با ازهر عزیزان هارون، رئیس مجلس نمایندگان مالزی با اشاره به شروع به کار مجالس ۲ کشور در سال جاری گفت: امیدواریم در دوره جدید پارلمانهای ۲ کشور در تسهیل و تسریع همهجانبه همکاریهای فیمابین بویژه در زمینه همکاریهای اقتصادی بکوشند. محمدباقر قالیباف در بخش دیگری از سخنان خود توسعه همکاریهای فیمابین را مهم خواند و گفت: امیدواریم با تشکیل هر چه سریعتر کمیسیون مشترک ایران و مالزی شاهد توسعه هر چه بیشتر روابط ۲ کشور باشیم. قالیباف با محکوم کردن تحریمهای ضدبشری آمریکا علیه کشورمان گفت: در شرایط کنونی که همه کشورها درگیر بحران شیوع کرونا هستند، رژیم آمریکا تحریمهایی ظالمانه و غیرقانونی علیه ملت ایران وضع کرده است که انتظار داریم کشورهای دوست و اسلامی از این تحریمها تبعیت نکنند. قالیباف همچنین با اشاره به ضرورت تقویت وحدت میان کشورهای اسلامی گفت: ایران و مالزی به عنوان ۲ کشور مهم جهان اسلام باید همکاری بیشتری برای تحکیم وحدت میان کشورهای مسلمان و دوری از تفرقه داشته باشند.
***
روحانی در دیدار رئیس شورای عالی مصالحه ملی افغانستان:
راهحل مشکلات افغانستان مذاکرات سیاسی بینالافغانی است
حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی روز گذشته در دیدار «عبدالله عبدالله» رئیس شورای عالی مصالحه ملی افغانستان با بیان اینکه در طول دورهای که افغانستان در برابر تجاوزات بیگانه قرار داشته، ملت و دولت ایران در کنار دولت و مردم این کشور بودهاند، گفت: امیدواریم صلح و امنیت پایدار در این کشور برقرار باشد و مردم افغانستان در آرامش زندگی کنند. رئیسجمهور با ابراز امیدواری به موفقیت تلاشهای شورای عالی مصالحه برای برقراری صلح و ثبات در افغانستان اظهار داشت: مهم این است که مردم این کشور بعد از سالها جنگ و درگیری به یک صلح واقعی برای حفظ دستاوردهای خود دست یابند و راهحل این مشکل نیز گفتوگوهای سیاسی و مذاکره بینالافغانی است.
روحانی با بیان اینکه دخالت و حضور آمریکا به عنوان یک کشور متجاوز در افغانستان با خواست و نظر مردم این کشور همسو نبوده است، تصریح کرد: دولت آمریکا که در سیاستهای خود در منطقه و جهان شکست خورده و موفقیتی نداشته است، به دنبال بهرهبرداری انتخاباتی از مذاکرات صلح در افغانستان است.
رئیسجمهور در پایان تاکید کرد: همانطور که همیشه در کنار مردم افغانستان بودهایم، در آینده هم حمایت خود را از این کشور و همه جهات و اقوام و گروههای صلحطلب ادامه خواهیم داد و امیدواریم شاهد برقراری امنیت پایدار در این کشور باشیم.
عبدالله عبدالله، رئیس شورای عالی مصالحه ملی افغانستان نیز در این دیدار از حمایتها و مواضع جمهوری اسلامی ایران درباره تحولات و تلاشها برای برقراری صلح و امنیت پایدار در این کشور قدردانی کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران دوست و همسایه خوب افغانستان است.
ارسال به دوستان
رفتار دولت، آمریکا را به تحریم بیشتر تشویق میکند
دکتر منوچهر محمدی*: در حالی که تنها چند ماه به پایان دولت تدبیر و امید باقی مانده که جز ناامیدی برای ملت ایران چیزی به جا نگذارده و در حالی که ۲ هفته به انتخابات ریاستجمهوری آمریکا باقی مانده و میرود نظام استکباری این کشور گامی بیشتر به سوی افول و فروپاشی بردارد، تلاش بیهوده دولت آقای حسن روحانی در این است که همچنان به دولت در حال غرق آمریکا دخیل ببندد که شاید بتواند راهی برای جبران ناکارآمدی 7 ساله خود پیدا کند و در توجیه عملکردهای غلط خود بویژه در رویکرد نسبت به آمریکا و برجام راه و مفری بیابد.
در این مسیر حتی ابایی ندارد که تاریخ اسلام و اهلبیت را تحریف کرده و مستمسک توجیه اعمال خود قرار دهد؛ روزی امام حسن(ع) را اهل مذاکره با دشمن معرفی میکند، یک روز موعظه سیدالشهدا(ع)را به عنوان مذاکره حضرت با عمر سعد ملعون جا میزند، بار دیگر مدعی میشود پیامبر اعظم(ص) در برابر نقض پیمان مشرکان، انعطاف نشان میداد و پیمان دوباره با آنها میبست، دیگر بار با تحریف نهجالبلاغه، مبنای مشروعیت حکومت امیرالمؤمنین را بیعت مردم معرفی میکند و زمانی دم از اسلام رحمانی میزند! و...
البته ناگفته نماند این دولت از همان آغاز فعالیت خود پرچم سفید و تسلیم را در مقابل آمریکای جنایتکار و به زعم ایشان کدخدا بلند کرده بود و با اشارتهایی در همان آغاز فعالیت خود در سال 92 و قبل از مذاکره با آمریکا علنا عجز و ناتوانی خود را در مقابل شیطان بزرگ نشان داد؛ آنجا که علنا و رسما اعلام کرد «خزانه کشور خالی است» و «شرایط اقتصادی کشور به مراتب بدتر از آن چیزی است که قبلا فکر میکرد» و در عین حال بیان کرد «نان و آب آشامیدنی و حتی هوای تنفس ما بستگی به برداشتن تحریمهای آمریکا دارد» و آنگاه که وزیر امور خارجه این دولت رسما در دانشگاه تهران اعلام میکند «آمریکا میتواند با فشار یک دکمه سیستم دفاعی ما را نابود کند»، معلوم است نتیجه و ماحصل آن چیزی جز امضای قرارداد نافرجامی به نام برجام نخواهد بود.
بنا به رباعی شیخ بهایی «سالی که نکوست از بهارش پیداست» مشخص بود این دولت راه بیبازگشتی را انتخاب کرده و سرنوشت خود را به سرنوشت دولت آمریکا گره زده است و به عبارت دیگر تصمیم دارد اگر قرار است آمریکا غرق شود، او هم تا پایان راه دست از آمریکا برندارد و همراه کدخدا پیش برود و هرگز نمیخواهد یا نمیتواند درس عبرتی از آموزههای خود گرفته و حداقل این چند ماه پایان عمر دولت خود به فکر حل مشکلات معیشتی مردم بیفتد یا حداقل با اقرار به اشتباهات خود و ناتوانی در ارائه خدمت به ملت، از ایشان عذرخواهی کرده و از این مسؤولیت سنگین و مهم کنار برود. تردیدی نیست با سیگنالهایی که از داخل کشور توسط لیبرالهای غربزده و دولتمردان در این شرایط ارسال میشود، دولت آمریکا هر چه بیشتر تشویق میشود فشار خود را با افزایش تحریمهای به اصطلاح کمرشکن بر گرده ملت ایران وارد کند، با این خیال واهی که ملت به نظام جمهوری اسلامی فشار بیاورد تا در مقابل آمریکا کرنش کرده و سر تعظیم فرود آورد، غافل از آنکه ملت مجاهد و ولایی ایران شرایط بسیار بدتر از این را هم در طول تاریخ 42 ساله انقلاب تحمل کرده و هرگز سر تسلیم در مقابل دشمنان انقلاب و اسلام فرود نیاورده و نخواهد آورد. این مرتبه هم به یقین در این آزمون بزرگ، سربلند بیرون خواهد آمد و دولت آمریکا را که در حال فروپاشی است، به قعر جهنم خواهد فرستاد.
* استاد روابط بینالملل دانشگاه تهران
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|