|
تشدید آلودگی هوا با شیوع کرونا
رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران با توجه به افزایش آلایندگی هوای تهران، خواهان اعمال محدودیتهای بیشتر شد. ناهید خداکرمی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به افزایش آلایندگی هوای تهران گفت: آلودگی هوا علت منفردی ندارد که یک سازمان یا نهاد بتواند به تنهایی نسبت به حل این معضل در تهران یا سایر کلانشهرها اقدام کند و از آنجا که این مساله چندوجهی است باید همه دستگاهها پای کار بیایند. وی افزود: امسال تهدید آلودگی هوا میتواند با توجه به شیوع کرونا جدیتر باشد.
ارسال به دوستان
آمار روزانه قربانیان کرونا به عدد وحشتناک ۳۳۷ نفر رسید سیاست دولت در ایجاد توازن میان معیشت و سلامت بدون اعمال تعطیلی متناوب شکست خواهد خورد
نان گران، جان ارزان
گروه اجتماعی: وقتی معاون کل وزارت بهداشت اعلام کرد اگر برای قطع زنجیره انتقال کرونا فکری نشود، تعداد مرگومیرهای روزانه در کشور به بیش از 300 نفر میرسد، فکرش را نمیکرد این پیشبینی در کمتر از یک هفته محقق شود.
به گزارش «وطن امروز»، روز گذشته سخنگوی وزارت بهداشت آمار بیسابقه و وحشتناک مرگ 337 نفر در 24 ساعت را اعلام کرد تا زنگ خطر کرونا رساتر از روزهای گذشته شنیده شود.
اعضای نظام سلامت و جامعه پزشکی در کنار دعوت مردم به رعایت پروتکلهای بهداشتی بارها و بارها اعلام کردند بهترین راه قطع زنجیره انتقال کرونا، تعطیلی شهرهای بحرانی و وضع محدودیتهای سختگیرانه است اما دولت با ایجاد موقعیت دوگانه «نان و جان»، این ذهنیت را در جامعه ایجاد کرد که چارهای جز بازگشاییها نیست و عملا عادیسازی در کنار برخی محدودیتها را سیاست اصلی خود قرار داد اما با وجود اصرار دولت برای ایجاد موازنه معیشت و سلامت شاهد پسرفت در هر ۲ مقوله هستیم، یعنی دولت نه در حوزه اقتصادی و نه در حوزه سلامت عملکرد موفقی نداشته است، در واقع توازن و تناسب مقوله معیشت و سلامت در ماههای اخیر مخدوش شده است. به گونهای که هم جان هموطنان بشدت به خطر افتاده و هم این وضعیت هزینههای هنگفتی در حوزه سلامت به دولت و کشور و مردم تحمیل کرده است که این یک معادله ۲ سر باخت است. جالب اینکه اعضای علمی ستاد ملی مقابله با کرونا مخالف عادیسازیها بوده و تعطیلی تهران به عنوان کانون بحران را ضروری میدانند اما دولت حتی با نظر آنها نیز عملا مخالفت کرد و فقط به تعطیلی مراکز آموزشی، ورزشی و فرهنگی رضایت داد. حالا با رکوردشکنی بیسابقه و افزایش جنونآمیز آمار مرگومیر کرونا مشخص نیست سیاست دولت تغییر میکند یا نه؟
کارشناسان در کنار مقولههای بازگشاییهای غیرهدفمند و نبود فرهنگ عمومی مراعات مسائل پیشگیرانه، علت افزایش آمار قربانیان و ایجاد موج جدید مرگومیر را رسیدن فصل سرما و آلودگی هوا نیز میدانند. با توجه به اینکه سالهای سال است دولت نتوانسته معضل آلودگی هوا را حل کند، به نظر نمیرسد در سال پایانی فعالیت خود نیز بتواند کار خاصی انجام دهد. ایرج حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت اعلام کرده بود که اگر پروتکلهای بهداشتی رعایت نشود میزان مرگومیر به بالای 300 نفر در روز میرسد و حالا پیشبینی وی در کمتر از یک هفته محقق شده است. حریرچی حالا خواستار تشدید محدودیتهاست. وی دیروز در رابطه با درصد ابتلا و مرگومیر در بین کادر درمان کشور، اظهار کرد: در همه کشورهای دارای شیوع بالای کرونا، درصد ابتلا و فوتی کادر درمان، پزشکان و پرستاران میزان قابل توجهی بوده است، میزان ابتلا و فوتی در بین جامعه پزشکی ما نیز که فداکارانه و ایثارگرانه ارائه خدمت میکنند، همینگونه است ولی در مقایسه با سایر کشورها عدد و رقم مشخص ندارم. وی با اشاره به درخواست شورای شهر مبنی بر تعطیلی ۲ هفتهای تهران برای کنترل شیوع بیماری، اظهار کرد: این درخواست ابتدا باید در ستاد ملی کرونا مطرح شود تا درباره آن تصمیمگیری شود ولی هنوز چنین موضوعی مطرح نشده است.
معاون وزیر بهداشت در ادامه گفت: همین جا خیلی واضح و شفاف اعلام میکنم با توجه به اطلاعات علمی موجود در دنیا، هنوز هیچ داروی خاص و موثری برای این بیماری وجود ندارد.
همچنین معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در استان تهران با بیان اینکه میزان مرگومیر بیماران کرونایی در استان تهران بسیار بالاست، گفت: بیماران غیراورژانسی به مراکز سرپایی مراجعه کنند.
نادر توکلی دیروز در گفتوگو با فارس در پاسخ به این پرسش که «اکنون وضعیت مراکز درمانی استان تهران در درمان بیماران کرونایی چگونه است؟» اظهار داشت: تعداد بیماران بستری مبتلا به کرونا در استان تهران به بیش از 5500 بیمار رسیده است به طوری که در 24 ساعت گذشته نزدیک به 800 بیمار جدید بستری داشتیم.
وی با اشاره به اینکه میزان مرگومیر بیماران کرونایی در استان تهران بسیار بالاست، ادامه داد: تنها کاری که اکنون انجام دادهایم، افزایش تعداد تختهای بیمارستانی در تمام گروههای مختلف در استان تهران است. معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در استان تهران با تأکید بر افزایش و تشدید نظارتها بر مراکز درمانی استان تهران، بیان داشت: عمدتا بحث مهم ما اکسیژنرسانی است؛ همچنین اینکه پروتکلها و خطمشی درمانی درست انجام میشود. توکلی در پاسخ به این پرسش که «چرا برخی بیماران مبتلا به کرونا درباره بستری و پذیرش دچار مشکل هستند؟» گفت: متاسفانه این مشکل وجود دارد و در تخت بیمارستانی اندکی با محدودیت روبهرو هستیم؛ البته برنامهریزی میکنیم تا تختها را در سیستم نرمافزاری، یکپارچه و هماهنگ کنیم. وی اضافه کرد: قصد داریم با راهاندازی سامانهای، مردم بتوانند در جریان بیمارستانهایی که ظرفیت پذیرش و تخت خالی دارند، قرار گیرند.
* رکورد عجیب قربانیان
337 بزرگترین و جدیدترین عدد مرگومیر روزانه کرونایی در کشور است؛ عددی که قابل پیشبینی اما در عین حال عجیب بود. 257 قربانی بیشترین عدد مرگومیر روزانه در کشور بود اما به طرز عجیبی این آمار اکنون ناگهان ۸۰ تن افزایش یافته است. سخنگوی وزارت بهداشت دیروز در این باره گفت: متاسفانه از ظهر یکشنبه تا ظهر دوشنبه، ۳۳۷ بیمار «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند. سیماسادات لاری افزود: بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۴ هزار و ۲۵۱ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند که یکهزار و ۹۴۸ نفر از آنها بستری شدند. بر این اساس مجموع بیماران «کووید-۱۹» در کشور به ۵۳۴ هزار و ۶۳۱ نفر رسید. طی روز گذشته متاسفانه ۳۳۷ بیمار «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۳۰ هزار و ۷۱۲ نفر رسید. سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: خوشبختانه تاکنون ۴۳۱ هزار و ۳۶۰ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. ۴۷۷۱ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» نیز در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند. همچنین تاکنون ۴ میلیون و ۵۴۰ هزار و ۴۵۵ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در کشور انجام شده است.
***
[بی توجهی دولت به وضعیت کرونا را در مجلس مطرح میکنم]
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: بیتوجهی دولت به اجرای سیاستهای بازدارنده برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در جامعه را امروز در کمیسیون بهداشت مطرح میکنم. سیدمحمد پاکمهر در گفتوگو با «وطن امروز» با بیان اینکه دولت توجه به مسائل اقتصادی را در این شرایط کرونایی بر سلامت ترجیح داده است، گفت: هر چند سیاستگذاریها و برنامهریزیها باید طوری باشد که هم چرخ اقتصاد بچرخد و هم سلامت جامعه حفظ شود اما دولت حتی نسبت به دورکاری کارکنان خود نیز بیتوجه بوده و طرح ترافیک را اجرا کرده است. وی خاطرنشان کرد: اگر چه اصول بهداشتی و فاصلهگذاریهای اجتماعی باید از سوی مردم رعایت شود اما دولت نیز باید در زمان اوج شیوع این بیماری اقداماتی چون تعطیلی مشاغل پرخطر را اجرا کرده و ملزومات بهداشتی ارزان را در اختیار مردم قرار دهد. عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی به بیبرنامگی دولت در مهار این بیماری مرگبار اشاره کرد و اظهار داشت: دولت ممانعت از ورود به و خروج از 5 کلانشهر کشور را اعلام کرد اما ۲ استان پرتردد مازندران و گیلان را جزو استانهایی که باید محدودیت عبور و مرور در آنها برقرار شود، قرار نداد. پاکمهر با بیان اینکه محدودیت تردد تاثیر بسزایی در جلوگیری از چرخش ویروس کرونا در جامعه دارد، تصریح کرد: دولت نسبت به این مهم کمتوجه است و محدودیتها را در استانهای پرتردد اجرا نمیکند. وی به جریمه افراد خاطی که از ماسک استفاده نمیکنند اشاره کرد و افزود: این طرح اقدامی بیفایده است، چرا که مردم باید خودشان فرهنگ رعایت اصول بهداشتی را داشته باشند. این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: آلودگی هوا نیز در این شرایط کرونایی مزید بر علت شده است، چرا که در مواقع آلودگی هوا دستگاه تنفسی خیلی زود درگیر بیماری میشود.
ارسال به دوستان
اخبار
سکته قلبی کودک ۱۱ ساله ربطی به چالش مومو ندارد
معاون اجتماعی پلیس فتا درباره فوت کودک ۱۱ ساله خوزستانی به خاطر چالش مومو توضیحاتی داد.
سرهنگ پاشایی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره چالش مومو اظهار کرد: چالش مومو یک بازی است که آخرین بار سال ۲۰۱۵ بهروزرسانی آن در کشور انگلستان انجام شد و قبل از آن فرانسه و آمریکا بهروزرسانی این بازی را انجام دادند.
وی با اشاره به اینکه این بازی اصولا در کشورهایی مانند آمریکای لاتین اجرا میشد و به هیچ عنوان تحت این عنوان در کشور ما دیده نمیشود، افزود: اتفاقاتی که در این باره رخ داده این است که یکسری افراد با ژستهای خاص تبدیل به خردهفرهنگ شدهاند و برخی افراد که نبوغ خاصی در شبکههای اجتماعی و پیامرسانها دارند با آزار و اذیت سایر کاربران برای خود عرض اندام میکنند.
معاون اجتماعی پلیس فتا تصریح کرد: این اتفاق به این شکل است که لینکهایی را برای برخی هموطنان ارسال میکنند و باعث میشود باز هم شاهد این باشیم که خبر بزرگتر از موضوع باشد، چرا که در حال حاضر خبر ترسناکتر از موضوع است.
وی با تاکید بر اینکه افراد باید دسترسیهای اکانتهای خود را ببندند تا حساب کاربری آنها محدود شود، گفت: استانهای جنوب و جنوب غربی کشور درگیر این چالش هستند و افرادی که اقدام به این امر مجرمانه کردهاند، دستگیر شدند.
سرهنگ پاشایی با بیان اینکه والدین و دانشآموزان تماسهای زیادی با پلیس داشتند و در این باره ابراز نگرانی کردهاند، بیان کرد: پلیس فتا این قول را میدهد که این چالش فقط در حد یک شوخی، سرگرمی و تشویش اذهان عمومی است و اقدامات قضایی پلیس فتا علیه این اقدام انجام شده است. وی خاطرنشان کرد: در استان خوزستان کودکی ۱۱ ساله به دلایل وجود بیماریهای زمینهای، متاسفانه فوت میکند و پدر این کودک هیچ شکایتی مبنی بر اینکه این کودک درگیر بازی مومو بوده یا تحت تأثیر این بازی جان خود را از دست داده، اعلام نکرده است. چیزی که پزشکی قانونی هم تایید کرده سکته قلبی کودک است.
***
هشدار درباره فروپاشی ناوگان اتوبوسرانی پایتخت
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران گفت: اگر دولت کمک نکند، ناوگان اتوبوسرانی پایتخت دچار فروپاشی خواهد شد. به گزارش فارس، محمود ترفع درباره آخرین وضعیت اتوبوسهای پایتخت اظهار داشت: کاهش بیسابقه درآمدها و افزایش روزافزون هزینههای این شرکت، سبب بروز مشکلاتی در شرکت واحد اتوبوسرانی شده است و اگر با زحمت، امسال را نیز پشت سر بگذاریم، حتما در سال ۱۴۰۰ استمرار خدماترسانی ناوگان اتوبوسرانی پایتخت دچار مشکل اساسی خواهد شد. مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با اعلام اینکه نوسازی ناوگان اتوبوسرانی با حمایت شهردار تهران انجام شده و پیشپرداخت خرید ۲۵۰ دستگاه اتوبوس و مینیبوس که قرارداد آن چندی قبل منعقد شده نیز واریز شده است، خاطرنشان کرد: تا کمتر از یک ماه آینده، نخستین بخش این قرارداد اجرایی و سری اول اتوبوس و مینیبوسها وارد ناوگان اتوبوسرانی پایتخت میشود و تا ۵ ماه آینده و پایان سال نیز کل ۲۵۰ دستگاه اتوبوس و مینیبوس خریداریشده به ناوگان اضافه خواهد شد.
***
هدفگذاری برای اشتغالزایی ۵۰ درصدی زندانیان در ایام کرونا
رئیس سازمان زندانها گفت: آمار اشتغال زندانیان در سال گذشته، ۱۵ درصد بوده که با تمهیدات اندیشیدهشده، این آمار در ۶ ماه اول امسال به ۲۳ درصد افزایش یافته است. به گزارش «وطن امروز» به نقل از قوه قضائیه، مهدی حاجمحمدی در نشست شورای عالی قوه قضائیه، از هدفگذاری این سازمان برای اشتغال ۵۰ درصدی زندانیان خبر داد. وی خاطرنشان کرد: نکته حائز اهمیت آن است که این رشد بدون ایجاد ظرفیتهای جدید و با استفاده از ظرفیتهای موجود و در همین شرایط دشوار کرونایی که بسیاری از زندانیان در مرخصی به سر میبرند، محقق شده است.
***
رئیس انجمن دیابت ایران:
انسولینهای تولید داخل جایگزین وارداتیها شود
رئیس انجمن دیابت ایران گفت: با توجه به کمبود انسولین وارداتی در کشور، بهتر است انسولینهای تولید داخل جایگزین انسولینهای خارجی شود. اسدالله رجب در گفتوگو با ایرنا افزود: با توجه به تحریمهای ظالمانه، حدود ۷ ماه کمبود انسولین وارداتی در کشور داریم و برخی بیماران مبتلا به دیابت که از این نوع انسولین استفاده میکنند، بهتر است آموزشهای لازم را در انجمن دیابت ایران برای جایگزینی انسولین تولید داخل و تزریق آن بگذرانند تا دیگر دغدغه و نگرانی نداشته باشند. وی اظهار داشت: مشکلی در تولید انسولینهای انسانی نداریم و عملکرد آن در کنترل دیابت بویژه نوع یک خوب بوده و قابل رقابت با انسولینهای مشابه خارجی است. رجب ادامه داد: انسولینها انواع قلمی، تزریقی و پمپی هستند و بر اساس باور غلط، بسیاری از بیماران مبتلا به دیابت تصورشان آن است که باید نوع قلمی را استفاده کنند، در حالی که عملکرد قلمی، تزریقی و پمپی برابر بوده و مهم وارد شدن ماده انسولین به بدن این بیماران است.
ارسال به دوستان
برای مردم کیسه ندوختیم
روحانی: مردم را از کرونا نترسانید
گروه اجتماعی: همزمان با رکوردشکنی آمار قربانیان کرونا، روحانی با متخصصان و فعالان حوزه بهداشت جلسه گذاشت و گفت: نباید مردم را از کرونا بترسانیم(!)
به گزارش «وطن امروز»، دولت از هفته گذشته طرح جریمه افرادی را که ماسک نمیزنند عملیاتی و حتی برای آن شماره حساب اعلام کرده است اما عملا این طرح اجرا نمیشود. طبق آخرین آمارها نیروی انتظامی 67 هزار تذکر به خاطیان داده شده و تنها 42 نفر اعمال قانون شدهاند اما معلوم نیست منظور از اعمال قانون چیست. بسیاری از کارشناسان اعلام کردهاند با توجه به اینکه عابران پیاده قابل شناسایی نیستند موفقیت طرح جریمه عابران بدون ماسک با تردید مواجه است. پلیس راهنمایی و رانندگی اما از جریمه خودروهایی که بیش از یک سرنشین دارند و ماسک نمیزنند خبر داده است. بدین ترتیب باز هم جریمه خودروها و مالکان آنها به جای جریمه عابران پیاده عملیاتی خواهد شد و ادعای مسؤولان وزارت بهداشت مبنی بر شناسایی افراد از روی کارت ملی و موبایل عملا قابلیت اجرایی ندارد و اگر هم داشته باشد هزینهزاست. حسن روحانی که خود نخستینبار از جریمه خاطیان اصول بهداشتی سخن گفته بود، دیروز اعلام کرد دولت برای مردم کیسه ندوخته و مردم را هم نباید از کرونا ترساند! او پیشبینی کرده تا ۲ سال دیگر با معضل کرونا دستوپنجه نرم خواهیم کرد. روحانی عصر دیروز در جلسه مدیران وزارت بهداشت و متخصصان حوزه درمان با بیان اینکه بعضی از مردم میگویند طرح الزام استفاده از ماسک و فاصلهگذاری اجتماعی تا چند روز یا چند هفته دیگر اجرا میشود، خاطرنشان کرد: مبنا بر این باشد تا ۲ سال دیگر با این مشکل مواجه هستیم. اگر بخواهیم عروسی بگیریم باید سبک قبلی را کنار بگذاریم. اگر با سبک قبلی بخواهیم مجلس شادمانی بگیریم، شدنی نیست. همه باید بپذیریم و قبول کنیم. نمیشود در سالن جمع شویم. سبک و سیاق قبلی در حسینیه و مسجد برای عزاداری ممکن نیست. شرایط مسافرت و رفتوآمد با گذشته متفاوت است.
رئیسجمهور با بیان اینکه تا جایی که ممکن است باید از خدمات الکترونیکی استفاده شود، گفت: هر دستگاه دولتی باید خدماتش را الکترونیکی و غیرحضوری ارائه کند. اگر ادارهای فردی را حضوری احضار کند، جریمه خواهد شد و شخص خاطی ممکن است با انفصال از خدمت تا چند ماه روبهرو شود. وی به پیشرفتهای کشور در حوزه پزشکی و درمان، دارو و ساخت تجهیزات اشاره کرد و افزود: مقالات متخصصان ایرانی در دنیا مطرح است و بخش پزشکی ما در دنیا حرف برای گفتن دارد. روحانی با اشاره به این موضوع که متخصصان و بزرگان پزشکی ما با لحن واحدی صحبت نمیکنند، خطاب به متخصصان علوم پزشکی کشور گفت: خواهش میکنم با ادبیات واحد با مردم صحبت کنیم و نگاهها و لحنها را به هم نزدیک کنیم. وی تصریح کرد: ضمن هشدار به مردم و بیان عواقب بیماری کرونا، نباید ترس و واهمه ایجاد کنیم و بشارت و انذار باید کنار هم باشد. رئیسجمهور با بیان اینکه باید خبر خوشایند و ناخوشایند را با هم به مردم بدهیم، گفت: اگر به شکل بیرویه به مردم هشدار دهیم ممکن است این هشدارها برای مردم عادی شود و بیان خطرات بیماری باید بموقع، به اندازه، با فاصله معین و با زبانهای مختلف باشد.
وی با تاکید بر این موضوع که ادبیات مورد استفاده برای هشدار به مردم درباره بیماری باید از یک منشأ واحد سرچشمه بگیرد، گفت: هشدارها را باید با تعبیرات مختلف برای مردم بیان کنیم. مهم آن است که مردم برای همراهی با سیاستهای ستاد ملی کرونا قانع شوند. روحانی با بیان اینکه در هر کاری مردم با ما همراه نباشند موفق نمیشویم، گفت: اگر جریمه میگذاریم مردم باید بدانند برای کمک به آنهاست و این جریمهها برای ۱۰ درصد و ۱۵ درصدی است که به دستورالعملهای بهداشتی توجه ندارند.
رئیسجمهور تصریح کرد: اینطور نیست که برای گرفتن جریمه از مردم کیسه دوخته باشیم، ما میخواهیم همه مردم توجه کنند و بپذیرند شرایط امروز کشور ما با دیروز متفاوت است و این شرایط ممکن است ماهها ادامه داشته باشد.
روحانی با بیان اینکه ما باید این زنجیره را متوقف کنیم، اظهار داشت: زنجیره به این معناست که اگر متوجه شدیم یک فردی به این ویروس مبتلاست- که اطمینان آن هم به وسیله همین تست است- و مطمئن شدیم که این فرد گرفتار این ویروس شده است، باید بلافاصله افرادی از جمله خانواده، دوست، نزدیکان و افرادی که با او تماس نزدیک داشتند را جمع کنیم، البته به این معنی است که زمانی که مشخص میشود یک نفر بیمار است به دنبال آن برویم و 3۰ - 2۰ نفر را دعوت و احضار کنیم.
رئیسجمهور عنوان کرد: ممکن است با علائم ظاهری متوجه شویم که آنها گرفتار این بیماری شدهاند، اگر هم نیاز به انجام تست داشته باشند که از آنها تست میگیریم، بنابراین لازمهاش این است که تست را گسترش دهیم. برای گسترش دادن تست، باید هم کیتهای ما آماده باشد و هم پروسههایی که کیت به تشخیص برسد باید صنعتی باشد نه دستی.
وی با بیان اینکه اکنون بهگونهای است که فرد باید مورد به مورد تست انجام بدهد، اظهار داشت: ممکن است امکاناتی در اختیار باشد که ۱۰۰ یا ۲۰۰ مورد با هم این تست انجام بگیرد. امکاناتی که ما نیاز داریم این است که در بخش تست و در آزمایشگاه، آزمایشگاهها را تکمیل کنیم. حتی تستهای جدیدی که دکتر نمکی مطرح کردند، ما موافقت کردیم برای اینکه 3۰ -2۰ میلیون یا هر مقداری که کیت نیاز هست خریداری کنیم و بیاوریم. رئیسجمهور تاکید کرد: من اینجا این مطلب را هم عرض میکنم که ما هیچ محدودیتی برای وزارت بهداشت نداریم. اگر وزارت بهداشت گفت کیتهای جدید نیاز است، ما باید ۲۰، ۳۰، ۴۰ میلیون کیت خریداری کنیم، البته آقای نمکی عنوان کرد ۳۰ میلیون کیت و من گفتم در ابتدا ۲۰ میلیون خریداری کنیم ولی هر مقدار که نیاز است ما خریداری میکنیم. روحانی افزود: مردم عزیز بدانند مشکلات اقتصادی و ارزی ما به این معنا نیست که اگر در یک موردی ضرورت بود[انجام نشود]، مانند موردی که وزیر بهداشت برای مساله واکسن نیازمند بود، گفت ما باید این مقدار پول بدهیم و ممکن است این پول از دست ما برود و ما به واکسن هم نرسیم اما ما قبول کردیم و گفتیم اگر شما میگویید ما قبول میکنیم. درست است که ما در شرایط بسیار سخت اقتصادی قرار داریم اما در موارد ضروری و لازم برای مبارزه با این ویروس با همه توان در خدمت مردم خواهیم بود، بنابراین ممکن است کیتهای ما تغییر کند و کیتهای جدید در اختیار قرار بدهیم. رئیسجمهور گفت: اگر یک نفر مبتلا بود و ما رفتیم به دنبال درمان این یک نفر و آن حلقه اطرافش را رها کردیم، اینگونه میشود که نفر دوم، سوم و نفر دهمی را که باید ببینیم و به وی بگوییم که در خانه یا در هر کجا قرنطینه شود این میماند و ۱۰، ۲۰ روز بعد که خودش گرفتار شد میآید و ناچار هستیم وی را بستری کنیم. در بستری هم مسائلی هست و اینطور نیست که هر فردی بستری شد، نجات پیدا کند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|