|
تداوم آلودگی هوا در پایتخت
شاخص کیفیت هوا دیروز روی عدد 104 قرار گرفت تا کیفیت هوای تهران برای گروههای حساس جامعه ناسالم و آلوده گزارش شود. به گزارش فارس، تهران از ابتدای پاییز در اکثر روزها آلوده بوده و در این شرایط کرونایی، ذرات معلق هم ریههای مردم را نشانه گرفته است. پایتخت از ابتدای سال همزمان با شیوع کرونا 15 روز هوای پاک، 155 روز هوای قابل قبول، 47 روز هوای ناسالم برای گروههای حساس جامعه و ۲ روز هوای ناسالم برای همه افراد داشته است.
ارسال به دوستان
«وطن امروز» از محورهای مهم بیانات رهبر انقلاب در ستاد ملی مقابله با کرونا گزارش میدهد
قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا
اسدالله خسروی: تشکیل جلسه ستاد مقابله با کرونا با حضور رهبر حکیم انقلاب مورد استقبال جامعه پزشکی و سلامت قرار گرفت؛ جلسهای که عملاً اعلام آغاز به کار قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا بود.
به گزارش «وطن امروز»، تشکیل جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با حضور مقام معظم رهبری ورود دوباره حاکمیت به مساله کرونا محسوب میشود و پیامهای بسیاری به سیاستگذاران و مجریان داد. موضوع در اولویت قرار گرفتن سلامت به جای ایجاد دوگانه «جان یا نان» و همچنین توجه بیشتر به وزارت بهداشت و محوری بودن تصمیمات متخصصان این حوزه به جای دخالت سایرین را میتوان مهمترین نکات جلسه روز شنبه دانست.
مسؤولان دولتی در چند هفته اخیر بارها اعلام کردهاند در کنار سلامت باید اقتصاد مورد توجه قرار گیرد و با این استدلال عملا عادیسازی کرونا کلید خورد؛ با گذشت زمان و افزایش چشمگیر مبتلایان و مرگومیرهای ناشی از کرونا مشخص شد چنین سیاستی شکست خورده است و باید فکری اساسی در این باره کرد. مقام معظم رهبری در دیدار اعضای ستاد ملی مقابله با کرونا به طور مستقیم به این مساله اشاره کردند و گفتند باید سلامت در اولویت باشد.
یکی از محورهای بیانات مقام معظم رهبری لزوم ایجاد قرارگاه عملیاتی برای مقابله با کرونا بود که اهمیت تصمیمات و لزوم اجرای دقیق و نظارت بر اجرای تصمیمات گرفته شده را نشان میدهد.
* فعالیتهای اقتصادی برای قطع زنجیره کرونا متوقف شود
در حالی که سلامت مردم در این روزهای کرونایی قربانی معیشت میشود، رهبر انقلاب تأکید کردند سلامت باید در اولویت قرار گیرد. در همین ارتباط معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: در شرایطی که آمار مرگومیر، ابتلا و بستری بیماران «کووید-19» در کشور در حال افزایش است، سلامت نباید قربانی معیشت شود، بنابراین لازم است فعالیتهای اقتصادی با هدف قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا در جامعه برای مدت کوتاهی متوقف شود تا بتوان از این بحران عبور کرد.
رضا ملکزاده در گفتوگو با «وطن امروز» به اظهارات اخیر مقام معظم رهبری مبنی بر اولویتبخشی به سلامت در شرایط کرونایی کشور اشاره کرد و اظهار داشت: بنده با فرمایشات معظمله درباره توجه به سلامت و در اولویت قرار گرفتن آن نسبت به سایر بخشها کاملا موافقم و این موضوع نقطه عطفی است برای مبارزه با بیماری مرگبار «کووید-19» که از ابتدا نیز مورد توجه بوده است.
این مقام مسؤول در باره اینکه رهبر انقلاب در دیدار اخیر اعضای ستاد ملی مقابله با کرونا، تاکید داشتند انجام امور برای مقابله با بیماری «کووید-19» با محوریت وزارت بهداشت پیش برود، گفت: قبلا ناهماهنگیهایی در تصمیمگیری، اجرا و برنامهریزی برای مقابله با این بیماری وجود داشت اما اکنون با همکاری بخشهای مختلف با وزارت بهداشت بیتردید مشکلات رفع و تصمیمگیریها برای عبور از این بحران قویتر اتخاذ میشود.
وی در پاسخ به اینکه برای قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا بهترین تصمیم چیست و آیا دورکاری 50 درصدی کارمندان تصمیمی درست برای جلوگیری از شیوع این ویروس است؟ گفت: حضور کمتر افراد در اماکن عمومی، ادارات و بخشهای خدماتی بیتردید در کاهش انتقال این ویروس خطرناک در جامعه تاثیرگذار است اما چنین اقدامی به تنهایی برای قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا کافی نیست. البته خیلی از کشورها با ایجاد محدودیتهای سفت و سخت همچون تعطیلی مشاغل پرخطر، کاهش تعداد کارکنان در ادارات، ممانعت از ترددها و جریمه افرادی که پروتکلهای بهداشتی را رعایت نمیکنند توانستهاند به موفقیتهای قابل توجهی دست یابند و به وضعیت مناسبی برسند.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اضافه کرد: البته کشورهایی توانستند در مقابله با کرونا موفق شوند یا وضعیت بهتری داشته باشند که در ایجاد محدودیتها همه چیز را قربانی سلامت کرده و از طرفی پروتکلهای بهداشتی را بخوبی رعایت کردند.
ملکزاده با بیان اینکه بیمارستانهای کشور اکنون مملو از بیماران کرونایی است و کادر پزشکی نیز خسته شده است، افزود: اکنون با آلوده شدن کشور به ویروس کرونا جایی برای بیماران مبتلا به این ویروس نیست و وزارت بهداشت در چنین شرایطی با مسؤولیت سنگینی مواجه است.
همچنین نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: از آنجایی که مقام معظم رهبری توجه به سلامت را در شرایط کرونایی در اولویت قرار دادهاند، بنابراین ستاد ملی مقابله با کرونا، وزارت بهداشت، دستگاههای مرتبط و مردم باید با همکاری هم در مسیر برونرفت از این بیماری گام بردارند.
اقبال شاکری در گفتوگو با «وطن امروز»، به صحبتهای رهبر انقلاب در جمع اعضای ستاد ملی مقابله با کرونا اشاره کرد و گفت: از آنجایی که مقام معظم رهبری بر توجه به سلامت مردم تاکید دارند، بنابراین ستاد ملی مقابله با کرونا باید بیش از پیش با صلابت و تلاش مضاعف کار کند.
وی با بیان اینکه در ستاد ملی مقابله با کرونا دستورالعملهای اجرایی آنگونه که باید قدرتمندانه شکل عملی به خود گیرد دیده نمیشود، گفت: در این ستاد مدیریت واحدی به چشم نمیخورد، اعضای این ستاد هر کدام نظرهای خود را درباره کرونا به مردم میگویند و این موضوع باعث تشتت آرای مخاطبان شده، تا زمانی که چنین مشکلی حل نشود اعمال دستورات در کشور برای مقابله با ویروس کرونا به صورت همهگیر در کشور اجرا نمیشود.
شاکری اضافه کرد: از طرفی دستورات این ستاد برای مقابله با کرونا نظیر استفاده از ماسک در ادارات، خودرو، حملونقل عمومی و برخورد با کسبه پرخطر به وضوح مشخص نیست، یعنی اینکه اگر میخواهند یک واحد صنفی متخلف جریمه شود نحوه جریمه و اجرای آن معلوم نیست، از طرفی چنانکه تاکید میشود فعالیت برخی صنوف برای مهار تورم باید متوقف شود، فکری به حال آنها نشده است، چرا که آنها در این راه لطمه میبینند و دچار مشکل میشوند اما معلوم نشده است که برای حمایت از آنها به کجا مراجعه کنند یا حمایتها به چه شکلی است.
نماینده مجلس با بیان اینکه فرمانده قدرتمندی در صحنه مبارزه با کرونا وجود ندارد، گفت: رئیسجمهور به جای ایجاد راهکارهایی برای عبور از بحران کرونا همیشه سخنرانی میکند و مردم را به انجام پروتکلهای بهداشتی نصیحت میکند، در حالی که چاره کار اینچنین نیست. ستاد ملی مقابله با کرونا سخنگو میخواهد تا هر کسی برای خود درباره کرونا صحبت نکند.
شاکری افزود: گروههای جهادی در موج اول و دوم به کادر درمان و افرادی که کرونا باعث مشکلات معیشتی آنها شده بود با ارائه بستههای معیشتی و پرداخت بدهیهای خرد آنها، نقدی و غیرنقدی کمک کردند، این گروهها دوباره باید فعال شوند چرا که با ایجاد محدودیتهای کرونایی مشکلات فراوانی دامنگیر اقشار ضعیف و کمدرآمد جامعه میشود.
* نامه رؤسای دانشگاههای علوم پزشکی کشور به رهبر انقلاب
روسای دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی سراسر کشور در نامهای خطاب به مقام معظم رهبری ضمن قدردانی از راهنماییهای حکیمانه و حمایتهای کریمانه ایشان نوشتند: عزم راسخ خود و همکاران سختکوش در تمام ردهها را برای صیانت از سلامت مردم اعلام میکنیم.
روسای دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی سراسر کشور در نامهای خطاب به مقام معظم رهبری نوشتند: همانگونه که آن رهبر معظم بارها تاکید فرمودهاند رویارویی موفق وزارت بهداشت، دولت محترم و مجموعه نظام اسلامی با همهگیری ویروس منحوس در گرو هماهنگی و یکپارچگی، اقناع افکار عمومی، مشارکت وسیع اجتماعی، بسیج همه امکانات و هم افزایی تمامی دستگاهها و قوا و البته تداوم و ارتقای مدیریت جهادی مبتنی بر ایمان، علم و عمل است.
به عنوان خدمتگزاران و سربازان آن فرمانده بزرگ در گستره پهناور جبهه دفاع از سلامت مردم و خادمین دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور، بار دیگر در پاسخ به ندای وحدتبخش و روحیه آفرین رهبری معظم، عزم راسخ خود و همکاران سختکوش و ایثارگر در تمامی ردهها را برای صیانت از سلامت مردم اعلام میکنیم و از صمیم قلب امیدواریم این مسیر دشوار به لطف بیکران حضرت حق و در سایه عنایت حضرت ولیعصر(عج) و با رهنمودها و دعای خیر آن مرجع گرانقدر و مردم عزیز میهن اسلامی با موفقیت طی شود.
ارسال به دوستان
محدودیتهای جدید در تهران و ۴۳ شهرستان از امروز اعمال میشود
آغاز دور جدید محدودیت های کرونایی
رکورد مبتلایان بار دیگر شکست؛ 6191 ابتلا در یک روز
گروه اجتماعی: محدودیتهای شدید کرونایی از امروز در تهران و 43 شهرستان کشور اعمال میشود.
به گزارش «وطن امروز»، در تهران علاوه بر تعطیلی و محدودیت فعالیت مراکز آموزشی، ورزشی و فرهنگی، حضور بیش از 50 درصد کارمندان در ادارات نیز ممنوع شده است.
بر اساس تصمیمی که روز پنجشنبه گرفته شد، از امروز دوشنبه تا پایان آبانماه، حضور کارکنان دولت و دستگاههای اجرایی در تهران تا ۵۰ درصد کاهش مییابد.
همچنین طبق تصمیم کمیتههای درمان و اجتماعی- امنیتی ستاد مقابله با کرونا، در ۴۳ شهرستان بحرانی کشور که بیشترین میزان ابتلا به کرونا را دارند، از امروز به مدت یک هفته محدودیتهای شدید اعمال میشود و در صورت لزوم در هفته بعد نیز این محدودیتها اعمال خواهد شد.
شهرستانهای آذرشهر، جلفا، چاراویماق، عجبشیر، مراغه و مرند از استان آذربایجان شرقی، شهرستانهای پیرانشهر، ماکو و مهاباد از استان آذربایجان غربی، شهرستانهای خوانسار، سمیرم، شاهینشهر، میمه، گلپایگان و نجفآباد از استان اصفهان، شهرستانهای ایوان و درهشهر از استان ایلام، شهرستانهای دماوند و ورامین از استان تهران، درگز از استان خراسان رضوی، مسجدسلیمان از استان خوزستان، خرمدره از استان زنجان، شاهرود از استان سمنان، استهبان از استان فارس، بانه و بیجار از استان کردستان، بافت، بردسیر و رفسنجان از استان کرمان، اسلامآباد غرب، پاوه و گیلانغرب از استان کرمانشاه، گچساران از استان کهگیلویهوبویراحمد، الیگودرز، پلدختر، دورود و کوهدشت از استان لرستان، دلیجان از استان مرکزی، تویسرکان، رزن و نهاوند از استان همدان و ابرکوه، خاتم و مهریز از استان یزد مشمول اعمال محدودیتها خواهند بود.
بر اساس تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا، مقرر شد در این ۴۳ شهرستان که وضعیت آنها از لحاظ شروع بیماری کرونا بحرانی است محدودیتهایی اعمال شود که در همین راستا برای مشاغل دسته ۲، ۳ و ۴ مصوبه قبلی تعطیلی و محدودیت فعالیت در نظر گرفته خواهد شد.
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به این تصمیم ستاد مقابله با کرونا گفت: در شهرهایی که خطر فوت مبتلایان کرونا زیاد است گروههای شغلی که در دسته یک قرار دارند، فعال خواهند بود. گروه شغلی یک، مشاغلی هستند که نیازهای ضروری مردم را تامین میکنند، مانند نانواییها، فروشگاههای زنجیرهای، پمپبنزینها، گروههای امداد و نجات و آمبولانسها؛ لازم به ذکر است فعالیت سینماها در این شهرها نیز متوقف خواهد شد.
اما گروههای شغلی مذکور شامل چه مشاغلی هستند و کدام کسبوکارها از امروز امکان ادامه فعالیت ندارند؟
بر اساس مصوبه ابلاغی ستاد ملی مقابله با کرونا، مشاغل به ۴ گروه تقسیم شده است که بر مبنای وضعیت شهرها به فعالیتشان ادامه میدهند. در این مصوبه ۴ رنگ برای نشان دادن وضعیت شیوع کرونا در استانهای مختلف مشخص شده و مطابق آن رنگها برای فعالیت ۴ گروه شغلی در آن استانها تصمیمگیری میشود. به عنوان مثال در شرایط سفید هر ۴ گروه فعالیت دارند، در شرایط نارنجی گروه ۳ از فعالیت منع شده است، در شرایط زرد فعالیت گروه ۴ ممنوع شده و در شرایط قرمز تنها گروه یک امکان فعالیت دارد.
فهرست کسبوکارها و گروه شغلی ۲ که کمی گستردهتر است و از امروز مشمول اعمال محدودیت میشود، به مراکز خرید، پاساژها، مالهای فروش غیر مواد غذایی، مراکز شمارهگذاری اتومبیل، مراکز تهیه و طبخ غذا با پذیرش مشتری، اماکن متبرکه و زیارتگاهها، مساجد و مصلیها، مراکز تمرین و انجام مسابقات ورزشی، مراکز فروش لوازم خانگی، قنادی و شیرینیفروشیها، آبمیوه و بستنیفروشیها، آرایشگاههای مردانه، بازار فروش خودرو، فرش و موکتفروشیها، خدمات چاپ دیجیتال، تزئینات داخلی ساختمان، کادوییفروشیها، اسباببازیفروشیها، عمدهفروشی و خردهفروشی پوشاک، پارچهفروشیها، پردهسراها، مراکز فروش مبلمان، کیف و کفش، مراکز فروش لوازمالتحریر، خیاطی و خرازی، آتلیه و عکاسیها، مشاوران املاک، فروشگاههای لوازم آرایشی و بهداشتی و مراکز فروش و عرضه خشکبار و آجیل اختصاص دارد.
گروه شغلی ۳، مدارس، دانشگاهها، حوزههای علمیه، آموزشگاههای فنی و حرفهای، زبانسراها، آموزشگاهها و کتابخانهها، مهدهای کودک، استخرهای سرپوشیده، سینما و تئاتر، موزهها و باغموزهها، تالارهای پذیرایی، آرایشگاههای زنانه و سالنهای زیبایی و کاهش فعالیت مترو و حملونقل عمومی درونشهری را شامل میشود.
گروه شغلی 4 نیز شامل همایشها، برگزاری مراسم اجتماعی، فرهنگی و مذهبی، مدارس شبانهروزی، باشگاههای ورزشی مربوط به ورزشهای پر برخورد از جمله کشتی، کاراته و جودو، کافهها، چایخانهها و قهوهخانهها با عرضه مواد دخانی، باغوحشها، شهربازیها و مراکز تفریحی آبی است.
به گزارش ایسنا، محدودیتها در گروههای شغلی پیشگفته در حالی از امروز دوشنبه اعمال میشود که تنها گروه شغلی یک امکان ادامه فعالیت دارد؛ بر این اساس مشاغل حیاتی و ضروری مرتبط با زندگی روزمره مردم نظیر مراکز امدادی و درمانی، اورژانسها، مراکز امنیتی، مراکز اداری و خدماتی، فروشگاههای زنجیرهای، سوپرمارکتها و مراکز تامین ارزاق و مایحتاج عمومی، نانواییها و داروخانهها طی این مدت باز هستند و میتوانند به فعالیت و ارائه خدمات بپردازند.
*محدودیت یا تعطیلی
با وجود اعمال محدودیتهای شدید در 43 شهرستان، بسیاری از متخصصان تعطیلی را بهترین راهکار برای قطع زنجیره انتقال کرونا میدانند اما دولت زیر بار تعطیلی متناوب و حداقل ۲ هفتهای نمیرود. تعطیلیهای ابتدای سال در کنار اعمال محدودیتهای شدید توانسته بود زنجیره انتقال کرونا را قطع کند اما بعد از آن و با عادیسازی شرایط، موج سنگین انتقال و مرگومیر ناشی از این بیماری به وجود آمد.
در این میان به نظر میرسد دولت زیر بار تعطیلی نمیرود و همچنان در اسارت دوگانه جان یا نان مانده است. محدودیتهای شدید کرونایی شاید بتواند سرعت انتقال را قطع کند اما زنجیره انتقال را قطع نمیکند و رفتار کرونا نشان داده اگر زنجیره انتقال قطع نشود باید شاهد موجهای بعدی باشیم.
***
[رکوردشکنی ابتلا]
جدیدترین آمار وزارت بهداشت نشان میدهد رکورد ابتلای روزانه برای چندمین بار در هفته اخیر شکسته شد.
سیماسادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دیروز در این باره گفت: در 24 ساعت گذشته 296 نفر بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادهاند. همچنین در 24 ساعت گذشته، 6 هزار و 191 بیمار جدید مبتلا به کرونا شناسایی شدهاند.
لاری گفت: از دیروز تا امروز [ 4 آبان 99] بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 6 هزار و 191 بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی شدند که ۲ هزار و 41 نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به 568 هزار و 896 نفر رسید. متاسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 296 بیمار «کووید-19» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به 32 هزار و 616 نفر رسید، البته خوشبختانه تاکنون 455 هزار و 54 نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
به گفته لاری، 4969 نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند. تاکنون ۴ میلیون و 719 هزار و 597 آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است.
بر اساس اعلام سخنگوی وزارت بهداشت، استانهای تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویهوبویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحالوبختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز و استانهای هرمزگان، فارس، گلستان و سیستانوبلوچستان نیز در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارند.
ارسال به دوستان
اخبار
سختگیری بیشتر و جریمه برای عدم استفاده از ماسک در تهران
رئیس پلیس پایتخت با تاکید بر اینکه دنبال تعطیل کردن شهر نیستیم، از سختگیریهای بیشتر برای جریمه و تذکر به افراد فاقد ماسک در فضاهای عمومی، معابر و داخل خودروها خبر داد. سردار حسین رحیمی درباره اقدامات پلیس برای برخورد با افراد فاقد ماسک و ناقضان پروتکلهای بهداشتی کرونا گفت: ۱۰ روز از ابلاغیه ستاد ملی مقابله با کرونا به ناجا گذشت و ما در این مدت تلاش کردیم با اقدامات ایجابی و ارشادی، شهروندان را به رعایت پروتکلها دعوت کرده و از انجام اقدامات سلبی پرهیز کنیم. وی ادامه داد: متاسفانه شاهد اوجگیری دوباره در تعداد مبتلایان به کرونا در کشور هستیم و از این رو برخوردهای سلبی و اعمال جریمه نیز در دستور کار قرار گرفت و طی 3-2 روز گذشته برخورد با رانندگان و سرنشینان وسایل نقلیه که از ماسک استفاده نکنند، صنوف و... انجام شده است. رحیمی با بیان اینکه رانندگانی که در خودرو از ماسک استفاده نکنند ۱۰۰ هزار تومان و هر سرنشین نیز ۲۰ هزار تومان جریمه خواهد شد، گفت: این اعمال جریمه برای تمام خودروهاست و فرقی ندارد که خودرو شخصی باشد یا جزو ناوگان حملونقل عمومی و تاکسیرانی.
***
وجود ۲۱ نقطه حاشیهنشین در تهران
معاون عملیات پلیس پایتخت از حضور پلیس تهران در ۱۷هزار عملیات و ماموریت آتشنشانی، اورژانس، هلالاحمر و شرکتهای آب و برق و گاز در نیمه نخست امسال خبر داد. به گزارش ایسنا، سردار پرویز یعقوبی در همایش امنیت، سلامت و ایمنی، گفت: تهران شهری است که با احتساب جمعیت شناور، ۱۳ میلیون نفر جمعیت دارد. ۷ میلیون وسیله نقلیه شامل ۴ میلیون دستگاه خودرو و ۳ میلیون دستگاه موتوسیکلت در آن تردد میکنند و در یک روز عادی روزانه حدود ۲۰ میلیون تردد در آن انجام میشود. وی با بیان اینکه تهران شرایط ویژهای هم دارد، گفت: ۲۱ نقطه حاشیهنشین در تهران وجود دارد و همه این موارد سبب شده تامین نظم، امنیت و ایمنی در این شهر با پیچیدگیهای زیادی همراه باشد.
***
مالکان تاکسیهای فرسوده شهر تهران برای نوسازی ثبتنام کنند
معاون فنی و بهرهبرداری سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران گفت: مالکان تاکسیهای مدل ۸۸ به قبل باید برای نوسازی تاکسی خود به دفاتر هماهنگی امور اداری مراجعه و ثبتنام کنند. سیدعلی محتشمیپور افزود: برای نوسازی تاکسی باید اطلاعات تاکسیداران مشمول طرح نوسازی، اعم از اطلاعات هویتی مالک و تاکسی فرسوده در سایت حملونقل و سوخت کشور ثبت شود، لذا برای تسهیل و تسریع کار تاکسیرانان، تمام دفاتر هماهنگی امور اداری تاکسیرانی شهر تهران به این سامانه متصل شدهاند. وی ادامه داد: مشمولان طرح نوسازی تاکسیهای فرسوده برای ثبت درخواست خود به همراه سند مالکیت خودرو و پروانه تاکسیرانی به دفاتر هماهنگی امور اداری مراجعه و ثبتنام کنند تا فرآیند تشکیل پروندهشان آغاز شود.
***
موردی از مصدومیت یا فوت در زلزله همدان و قزوین گزارش نشده است
رئیس مرکز اورژانس استان همدان گفت: بر اثر وقوع زمینلرزه بعدازظهر روز جمعه مصدومیت یا فوت فرد یا افرادی در استان همدان گزارش نشده است. دکتر حبیب معصومی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به وقوع زلزلهای به بزرگی 4/5 ریشتر در مرز همدان و قزوین اظهار کرد: بعد از وقوع زلزله، موردی از مصدومیت و فوت در استان همدان گزارش نشده است. روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان همدان نیز از آمادهباش مرکز فوریتهای پزشکی و نیروهای اورژانس خبر داد و گفت: از زمان وقوع زلزله هیچ مورد خاصی در همدان گزارش نشده است. عباس اولیاسمیع افزود: بعد از وقوع زلزله چند نفر از همشهریان دچار تنش عصبی و استرس شده بودند که بعد از تماس با اورژانس مشاوره و راهکارهای لازم به آنها داده شد. همچنین مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان قزوین گفت: زلزله شهرستان آوج خسارت جانی نداشت و همینطور خسارت مالی جدی وارد نشده است. حسن آصفی تصریح کرد: طبق ارزیابیها خسارت جانی ناشی از زلزله نداشتیم اما ۳ روستای شهرستان آوج شامل ساریچلو، خنداب و اسدآباد دچار خسارتهای مادی شده است که اغلب شامل تخریب دیوار و حیاط است.
***
افزودن ۲۰۰۰ تخت ICU به ظرفیت بیمارستانی کشور تا پایان سال
معاون درمان وزارت بهداشت از افزوده شدن ۲ هزار تخت مراقبتهای ویژه به ظرفیت تختهای قبلی در بیمارستانهای کشور خبر داد. به گزارش مهر، قاسم جانبابایی با اشاره به اینکه از ابتدای مواجهه با بحران کرونا تاکنون ۲ هزار تخت مراقبتهای ویژه به مجموع تختهای موجود در کشور افزوده شده است، گفت: تا پایان سال جاری ۲ هزار تخت دیگر نیز افزوده خواهد شد. وی با اشاره به تقویت تجهیزات آزمایشگاهی در سطح کشور افزود: این اقدام در راستای تسریع در فرآیند بیماریابی و کاهش شیوع کرونا در کشور اجرا میشود.
***
شناسایی ۴۸۵ گود در تهران
رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران درباره وضعیت گودهای پایتخت با بیان اینکه «تهران شهر گودهاست» گفت: تاکنون معاونت شهرسازی شهرداری تهران ۴۸۵ گود با خطر خیلی بالا، بالا و متوسط در سطح شهر را شناسایی کرده است که در این میان ۲۷۵ گود پرخطر در تهران شناسایی شده است. افشین حبیبزاده در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه ۲۰ درصد گودهای پایتخت درجه خطرپذیری بسیار بالا دارند، افزود: بررسیها نشان داده است مناطق ۲۲ و یک دارای بیشترین تعداد گود پرخطر در تهران است، به گونهای که صرفا در منطقه یک، ۳۱ گود پرخطر وجود دارد که ۱۱ گود آن به حال خود رها شده و تنها ۲۰ گود فعالیت ساختمانی دارد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|