|
افزایش ۱۰ برابری تولید داروهای درمان کرونا در کشور
مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو از افزایش ۱۰ برابری تولید داروهای درمان کرونا در کشور خبر داد و گفت: در حال حاضر مشکلی از لحاظ تامین داروی درمان کرونا نداریم، از طرفی آمادگی صادرات برخی داروهای درمان کرونا به کشورهای دیگر نیز وجود دارد. دکتر سیدحیدر محمدی اظهار کرد: ماهانه بیش از ۵۰۰ هزار ویال رمدسیویر در کشور مصرف میشود که بخش زیاد آن تولید داخل بوده و در حال حاضر مشکلی از لحاظ تامین این دارو وجود ندارد.
ارسال به دوستان
با وجود آمار امیدوارکننده، وزارت بهداشت نسبت به پیک جدید شیوع کرونا هشدار داد
بازار مکاره بازگشاییها
نایبرئیس مجلس در گفتوگو با «وطن امروز»: دولت در بازگشایی صنوف و اعلام پایان محدودیتها عجله کرد
گروه اجتماعی: تعداد قربانیان روزانه کرونا در کشور برای نخستین بار از 4 آبان به زیر 300 نفر رسید تا نتیجه تعطیلیهای نصفه و نیمه و محدودیتهای شدید آشکار شود اما وزارت بهداشت درباره آغاز پیک جدید و بازگشت وضعیت قرمز هشدار داد.
به گزارش «وطنامروز»، آمار قربانیان کرونا از هفته گذشته روند نزولی گرفته و با توجه به آغاز محدودیتهای شدید از اول آذر ماه، میتوان نتیجه تعطیلیهای نصفه و نیمه را هماکنون مشاهده کرد. چهارم آبان ماه امسال میزان قربانیان روزانه 296 مورد ثبت شد و حالا بعد از 42 روز نفسگیر و ثبت رکوردهای پیدرپی فوتیهای کرونا، آمار مرگ و میر به زیر 300 نفر رسیده است. قطعا این آمار در روزهای آینده کاهش بیشتری خواهد یافت و نتیجه 2 هفته محدودیت را به وضوح میتوان مشاهده کرد اما در عین حال نحوه بازگشاییها به گونهای بوده که متخصصان و مسؤولان وزارت بهداشت را نگران کرده است. در تهران با وجود اعلام وضعیت نارنجی و خروج از وضعیت قرمز، مسؤولان مقابله با کرونای تهران میگویند این وضعیت ناپایدار است و هر آن امکان بازگشت قرمز وجود دارد. هنوز تعداد بستریها در تهران قابل توجه است و مرگ و میر کرونایی درصد بالایی از فوتیهای پایتخت را شامل میشود.
نادر توکلی، معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در استان تهران در این باره گفت: اکنون در استان تهران تعداد بستریها و فوتیها مقداری کمتر شده است و وضعیت نسبی قابل قبولی داریم، البته هنوز تعداد بیماران کرونایی بستری بیش از 4000 نفر است و تعداد فوتیها در استان تهران ظرف دیروز و امروز نیز نزدیک به 70 نفر بوده است.
همچنین فرمانده مقابله با کرونای تهران اعلام کرد وضعیت نارنجی تهران ناپایدار است.
* زالی: کرونا در تهران هنوز در حال قربانی گرفتن است
فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به وضعیت شکننده و نگرانکننده تهران از نظر شیوع کرونا و تاکید بر اینکه نباید وضعیت فعلی را به عنوان شرایط مطلوب و ثباتیافته در تهران تلقی کرد، درباره پدیده رجعت یا بازگشت سنگینتر بیماری در اپیدمیها هشدار داد. دکتر علیرضا زالی در نشست آنلاین «نقش گروههای داوطلب در کنترل بیماری کرونا» با اشاره به وضعیت شکننده و نگرانکننده تهران از نظر شیوع بیماری کرونا، یادآور شد که نباید وضعیت فعلی را به عنوان شرایط مطلوب و ثباتیافته در تهران تلقی کرد و درباره پدیده رجعت یا بازگشت سنگینتر بیماری در اپیدمیها هشدار داد. دکتر زالی خاطرنشان کرد: در این پدیده هنگام افول بیماری ممکن است شاهد بازگشت سنگینتر آن باشیم به همین دلیل باید مردم و مسؤولان مراقب باشند، زیرا هنوز کرونا در تهران در حال قربانی گرفتن است. کالبد شهر به ویروسی آلوده است که در حال تسخیر سنگرهای جدید بیولوژیک است، بنابراین از دیدگاه کارشناسی از نقطه افول نسبی بیماری در تهران دور هستیم. وی استفاده بهینه از ظرفیتهای مردمی برای کنترل «کووید-۱۹» را مهم برشمرد و افزود: کارهای داوطلبانه اگر به صورت سیستماتیک و سازماندهیشده طراحی و بازمهندسی مناسب شود، حتما شرایط بهتری در کنترل بیماری خواهیم داشت. بین نیازها و خواستههای محیطی نیازمند مشارکت کار داوطلبانه و میزان گسیل داشتن انرژیهای نهفته داوطلبان باید یک لینک و اتصال برقرار شود، زیرا جدایی این ۲ مورد ما را از اهداف دور میکند.
همچنین عضو ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: رفع محدودیتها در شرایطی که کرونا روزانه جان بیش از 300 نفر از هموطنانمان را میگیرد، اقدامی غیرضروری بود چرا که کارشناسان بهداشت همچنان بر تداوم محدودیتها برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و قطع تدریجی انتقال این بیماری در جامعه تاکید دارند.
سیدامیرحسین قاضیزادههاشمی در گفتوگو با «وطن امروز» درباره رویکرد ستاد ملی مقابله با کرونا نسبت به رفع محدودیتها در شرایطی که آمار مرگ و میر ناشی ازکرونا در کشور همچنان بالاست، گفت: بنده به عنوان نماینده همه مردم ایران در ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کردم برداشته شدن محدودیتها در شرایطی که ضرباهنگ این بیماری در کشور خیلی کند نشده است و با رفع محدودیتها اپیدمی کرونا دوباره کشور را در بر میگیرد، صحیح نیست اما متاسفانه مسؤولان توجه به معیشت را اولویت بر سلامت دانسته و تصمیم گرفتند محدودیتها برداشته شود.
وی خاطرنشان کرد: این اقدام نادرست موجب میشود آمار مبتلایان و فوتیها طی هفتهها و ماههای آینده در جامعه دوباره به اوج برسد. در چنین شرایطی باید گفت دولت در بازگشایی صنوف و اعلام پایان محدودیتها عجله کرده است.
عضو ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه قرار است در طرحی جامع موارد ابتلای مشکوک به بیماری «کووید-19» در سطح محلات شناسایی و مبتلایان قرنطینه شوند، افزود: چنین رویکردی اگر به شکلی فعال انجام شود، شاید کمک کند تا میزان ابتلا به کرونا در جامعه کم شود اما راه اصلی کاهش انتقال ویروس کرونا ابتدا رعایت دستورالعملهای بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی است و دیگر راه ایجاد محدودیتهای شدید برای مهار این بیماری و حرکت در مسیر قطع زنجیره انتقال آن.
قاضیزادههاشمی با بیان اینکه بازگشاییها و رفع محدودیتها بیتردید راه بازگشت شیوع گسترده ویروس کرونا در جامعه را هموار میکند، افزود: وضعیت تهران و خیلی از استانها و شهرها اکنون به دلیل سرایت بالای ویروس کرونا بسیار شکننده و ناپایدار است و از آنجایی که این بیماری هنوز درمان قطعی ندارد و ساخت واکسن آن نیز نیاز به زمان دارد، بنابراین محدودیتها برای قطع زنجیره این بیماری باید ادامهدار باشد تا دوباره وضعیت کل کشور قرمز نشود.
براحتی میتوان آثار تعطیلیهای نصفه و نیمه و محدودیتهای شدید را مشاهده کرد؛ تعطیلیهایی که دولت با تاخیر آن را اجرا کرد و برای اجرای آن مقاومت میکرد. با این وجود روند بازگشاییها، ترافیک شدید خیابانها و مشاهدات میدانی از روند زیست شهری در 2 روز ابتدایی نارنجی شدن تهران نشان میدهد بازگشت شرایط قبلی دور از ذهن نخواهد بود. بسیاری از کارشناسان اعتقاد دارند با توجه به روند ناپایدار تهران، دولت باید برای بازگشاییها بیشتر صبر میکرد و اگر این بیتوجهی ادامه داشته باشد ورود پیک چهارم کرونا همزمان با آغاز زمستان دور از ذهن نخواهد بود؛ چیزی که وزیر بهداشت هشدار داده و گفته نگران پیک زمستانی کرونا است.
* جریمه ۲۰۰هزار تومانی برای ناقضان قرنطینه
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا ضمن تشریح آخرین مصوبات این ستاد، توضیحاتی درباره دستیابی به واکسن کرونا و روند این بیماری در کشور ارائه کرد. دکتر علیرضا رئیسی گفت: نتیجهای که امروز شاهد آن هستیم نتیجه تلاشهای مردم و مسؤولان است. در این چند هفته مردم خیلی خوب عمل کردند و رعایت پروتکلها به بالای ۸۵ درصد رسید و این نویدبخش آن بود که بتوانیم زنجیره انتقال بیماری را قطع کنیم. محدودیتها هم میتوانند بازگردند و تشدید شوند و هم میتوانند کاهش یابند، البته با رعایت پروتکلها شاخصهایمان بهبود خواهد یافت. مصوبات اخیر ستاد ملی کرونا معنای کامل مصوبات و محدودیت هوشمند است. مثلا اکنون تهران وضعیت نارنجی دارد اما اگر آمار هفته بعد به ما بگوید اوضاع قرمز شده مجددا محدودیتها بازمیگردد. این موضوع برای تمام شهرهای نارنجی و زرد نیز صادق است. وی افزود: با اجرای دقیق پروتکلها بعد از ۲ هفته شاهد کاهش مراجعات به مراکز درمانی خواهیم بود و پس از ۵ هفته کاهش موارد مرگومیر را خواهیم داشت. محدودیتهای ما از ۵ آبان آغاز شد و ۴۳ شهر در این تاریخ محدودیت داشتند و ۴۶ شهر هم ۱۴ آبان محدودیتهایی را تجربه کردند؛ تستها افزایش یافت و سختگیریهای ما افزایش یافت. وی افزود: ما ۳ موج از بیماری را در کشور تجربه کردیم و بعد از رعایت پروتکلها و محدودیتها موج سوم در حال نزولی شدن است. مداخلاتی که بر اساس تصمیمات ستاد ملی کرونا انجام شد در ۵ آبان، ۱۴ آبان و اول آذر باعث شد خیز بلند بیماری شکانده شود. استانهای اردبیل، قزوین، گلستان، گیلان و مازندران روند صعودی یا در حال صعود بیماری را تجربه میکنند. از ۱۶۰ شهر قرمز اکنون ۶۴ شهر قرمز است و ۲۷۹ شهر در وضعیت نارنجی و ۱۰۵ شهر نیز در وضعیت زرد هستند.
وی در ادامه تاکید کرد: هنوز ۷ شهر داریم که باید به طور ویژه به آنها توجه کنیم، چرا که روند صعودی بیماری را دارند؛ در اردبیل و پارسآباد در آذربایجان غربی، نطنز در اصفهان، خلیلآباد در خراسان رضوی، راور در کرمان، بندرترکمن در گلستان و رودبار در گیلان روند بیماری نهتنها متوقف نشده بلکه همچنان صعودی است. در ۱۱ شهر هم بیماری متوقف شده اما نزولی نشده؛ شهرهای ساری، آمل، بهشهر، آققلا، فاروج، سنقر، هرسین، نایین، گرکان، رشت و فارسان شامل این موضوع هستند. این شرایط نشاندهنده آن است که میزان رعایت پروتکلها در این شهرها کم بوده است یا دورهمیهای خانوادگی داشتند. رئیسی در ادامه تاکید کرد: ویروس از بین نرفته است و مردم باید این نکته را به یاد داشته باشند که اگر محدودیتها برداشته شود و پروتکلها رعایت نشود تمام رنگبندیها به هم میریزد. امروز در ستاد ملی مقابله با کرونا مصوبه خوبی داشتیم که محدودیت تردد ۹ شب تا ۴ صبح به جز شهرهای قرمز در شهرهای نارنجی هم اجرا شود که با توجه به میهمانیهای شبانه و شب یلدا که در پیش است، اتفاق خوبی خواهد بود. وی درباره رهگیری مبتلایان با کد ملی هم بیان کرد: بر اساس آخرین آمار ۳۱ میلیون استعلام از بانک اطلاعاتی ما در ارتباط با افراد مثبت گرفته شده است و نگذاشتیم ۴۶۳۷ نفر مبتلا که میخواستند سوار وسایل نقلیه مانند هواپیما و... شوند این کار را انجام دهند. این متخلفان خدمت دریافت نمیکنند و جریمه ۲۰۰ هزارتومانی دارند و به قرنطینه منتقل میشوند. وی درباره زمانی که واکسن کرونا به دستمان میرسد، گفت: در ۲ مسیر تلاش میکنیم؛ 2 شرکت دانشبنیان در حال تلاش برای تولید واکسن هستند و از طریق دیگر با عضویت در صندوق کوواکس هم ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار دوز در یک مرحله و حدود ۲۰ میلیون دوز نیز در مرحله بعد رزرو کردیم.
***
[پشت پرده غیبت روحانی در مجلس؛ ترس یا مصوبه؟]
حسن روحانی از ابتدای سال تاکنون به علت شیوع کرونا در مجلس شورای اسلامی و مراسمهای مختلف غیبت داشته و در همه افتتاحیهها و جلسات مهم به صورت مجازی شرکت کرده است. در این میان حضورنیافتن وی در مراسم بازگشایی مدارس بسیار مورد انتقاد قرار گرفت، چرا که دولت بر بازگشایی مدارس و حضور دانشآموزان در مدارس اصرار داشت اما خود روحانی به صورت مجازی زنگ بازگشایی مدارس را به صدا درآورد. مسؤولان دولتی در پاسخ به انتقادات گسترده در این باره اعلام کردهاند حسن روحانی برای رعایت پروتکلهای بهداشتی و با مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا در جلسات مختلف حضور نمییابد. با این وجود اوج بیتوجهی حسن روحانی به مسائل کشور، عدم حضور وی در مجلس شورای اسلامی برای تقدیم لایحه بودجه بود؛ چیزی که برای نخستینبار در تاریخ اتفاق افتاد و یک رئیسجمهور در جلسه تقدیم لایحه بودجه غیبت کرد. روحانی همان روز اعلام کرد: نرفتن من به مجلس صرفا بهدلیل رعایت پروتکلهای بهداشتی است. علاقهمند بودم طبق روال سالهای گذشته سخنان امروزم خطاب به مردم عزیز و نمایندگان محترم در خانه ملت و صحن علنی مجلس شورای اسلامی ایراد میشد و عدمحضور در مجلس صرفا بهدلیل مصوبات ستاد ملی کروناست و ما همه موظف هستیم دستوراتی را که ستاد ملی کرونا صادر میکند برای سلامت جامعه به عنوان وظیفه قانونی و شرعی اجرا کنیم. عدم حضور روحانی موجب انتقادات بسیاری شد و مجلسیها اعتقاد دارند این اتفاق به خاطر رعایت پروتکلهای بهداشتی نیست. در حالی حسن روحانی از رعایت پروتکلهای بهداشتی میگوید و دورکاری میکند که در برابر تعطیلیهای سراسری مقاومت میکند. امیرحسین قاضیزاده هاشمی، نایبرئیس مجلس و عضو ستاد ملی مقابله با کرونا در این باره به «وطن امروز» میگوید: من خبر ندارم آیا ستاد ملی مقابله با کرونا درباره عدم حضور رئیسجمهور در محافل و مراسمات و جلسات مصوبهای داشته یا نه اما این را میدانم اگر رئیسجمهور بخواهد در جلسات حضور داشته باشد، میتواند. عدم حضور وی برای این است که خودش نمیخواهد. عدم حضور وی در مجلس برای تقدیم بودجه نیز موجب گلهمندی نمایندگان شد. رئیسجمهور از ترس ابتلای به کرونا در مجلس حاضر نمیشود درحالی که در صحن مجلس فاصلهگذاریهای اجتماعی با یک در میان کردن صندلیها و حفظ اصول بهداشتی کاملا رعایت میشود. از طرفی یکسوم نمایندگان مجلس در صحن حضور ندارند و سقف صحن مجلس نیز بیش از 4 متر است. این بدان معناست که رعایت پروتکلهای بهداشتی فراتر از توصیههای سازمان بهداشت جهانی است. وی افزود: فاصله هر نماینده از دیگری 8 متر است و اینکه برخی مسؤولان میگویند حضور 15 نفری در یک مکان از لحاظ سلامت تهدیدکننده است را در مکانی چون صحن علنی مجلس قبول ندارم. این موارد را به وزیر بهداشت تذکر دادم و امیدوارم دیگر شاهد چنین رخدادی نباشیم.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
اخبار
کمبود شدید معلم، مشاور و مربی بهداشت در سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱
گزارش سازمان برنامه و بودجه با عنوان «تحلیل و بررسی وضعیت نیروی انسانی شاغل در وزارت آموزش و پرورش و پیشبینی مشمولان بازنشستگی تا سال ۱۴۰۶» نشان میدهد اوج بازنشستگی معلمان، مشاوران و مربیان بهداشت مدارس در سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ خواهد بود. به گزارش تسنیم، بر اساس گزارش «تحلیل و بررسی وضعیت نیروی انسانی شاغل در وزارت آموزش و پرورش و پیشبینی مشمولان بازنشستگی تا سال 1406» که سال 1397 توسط معاونت امور علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه تهیه شده است، جمعیت کارکنان وزارت آموزشوپرورش 925348 نفر است که تا سال 1406 در مجموع463272 نفر از آنان بازنشسته خواهند شد! بر اساس پیشبینی سازمان برنامه و بودجه، جمعیت بازنشستگان آموزشوپرورش تا سال 1406، 463272 نفر خواهد بود که حدود 71درصد (328426 نفر) از این تعداد قبل از سال 1402 بازنشسته خواهند شد! بیشترین میزان بازنشستگی معلمان در سالهای 1400 و 1401 رخ خواهد داد و طی آن 111545 معلم از آموزشوپرورش خارج میشوند؛ پس از آن (سالهای 1402 تا 1406) شاهد سیر نزولی در تعداد معلمان بازنشسته خواهیم بود و به صورت میانگین سالانه حدود 18650 معلم بازنشسته خواهند شد.
***
واگذاری ۱۹۴۳ واحد مسکونی به مددجویان و معلولان بهزیستی
رئیس سازمان بهزیستی از واگذاری ۱۹۴۳ واحد مسکونی به مددجویان و افراد دارای معلولیت تحت پوشش این سازمان خبر داد. وحید قبادیدانا دیروز در آیین واگذاری همزمان ۱۹۴۳ واحد مسکونی به افراد دارای معلولیت و مددجویان تحت پوشش بهزیستی در محل این سازمان افزود: این واحدهای مسکونی ۷۵ مترمربع است. از ۱۹۴۳ واحد مسکونی که دیروز در ۳۰ استان کشور به مددجویان واگذار شد، هزار و ۲۰۹ واحد آن مربوط به خانوادههای دارای یک معلول و زنان سرپرست خانوار است و ۷۳۴ واحد مسکن مسکونی نیز مربوط به خانوادههای دارای ۲ معلول به بالا است. وی اظهار داشت: در ارتباط با خانوادههای دارای 2 معلول به بالا در حوزه مسکن شهری، ۱۴۰ میلیون تومان به صورت بلاعوض به آنها پرداخت میشود و در حوزه مسکن روستایی نیز ۸۵ میلیونتومان بلاعوض از طریق بنیاد مسکن، بنیاد مستضعفان و سازمان بهزیستی کشور تامین میشود. قبادیدانا با بیان اینکه برای سایر خانوارها نیز ۱۰ میلیون تومان کمک بلاعوض در نظر گرفته شده است، افزود: ۲۰ تا ۳۰ میلیون تومان نیز از طرف سازمان برنامه و بودجه جهت تأمین مسکن اضافه میشود.
***
سخنگوی نیروی انتظامی اعلام کرد
جریمه ۳۴۲ هزار خودرو در محدودیتهای شبانه
سخنگوی نیروی انتظامی گفت: در ۲ هفته اخیر ۳۴۲ هزار و ۳۶۰ دستگاه خودرو در طرح محدودیت شبانه جریمه شدند. سردار مهدی حاجیان درباره اقدامات انجامشده در ۲ هفته اخیر افزود: طی دو هفته اخیر در راستای اجرای مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا، تعداد نیروهای به کارگیری شده ۱۴۶ هزار و ۱۰۲نفر و تعداد نقاط استقرار یک هزار و ۹۴۸ نقطه بوده است. همچنین طی بازه زمانی اشارهشده، تعداد تذکر لسانی به رانندگان خودروها یک میلیون و ۴۸۲ هزار و ۷۱۶ مورد و تعداد خودروهای عودتی ۵۸۷ هزار و ۵۹۱ دستگاه بوده است. معاون اجتماعی ناجا گفت: آمارها بیانگر کاهش ۳۵ درصدی تردد خودروها در مدت زمان اشاره شده در مقایسه با مدت مشابه سال قبل است.
***
فعالیت روزبازارهای شهرداری تهران از سر گرفته شد
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری تهران گفت: با ورود تهران به وضعیت نارنجی، فعالیت روزبازارها هم از سر گرفته شد. علی مفاخریان دیروز در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: فعالیت روزبازارهای تهران از روز شنبه از سر گرفته شد و همه آنها بازگشایی شدند. وی تصریح کرد: در پی محدودیتهای اخیر فعالیت روزبازارها تعطیل شده بود که با توجه به قرار گرفتن تهران در وضعیت نارنجی اقدام به بازگشایی آنها کردیم. وی افزود: تهران دارای ۳۸ روزبازار و ۲ شببازار در میدان آزادی و ناصر خسرو است که فعلا فعالیت روزبازارها از سر گرفته شده است. مفاخریان همچنین درباره فعالیت دستفروشانی که اقدام به سد معبر میکنند، اظهار کرد: مسؤولیت برخورد با هرگونه سد معبر بر عهده شرکت شهربان و شهرداری مناطق است ولی دستفروشانی که میخواهند به صورت قانونی در روزبازارهای شهرداری فعالیت کنند، با ثبت اطلاعاتشان در سامان بازار میتوانند در یکی از روزبازارهای شهرداری فعالیت کنند.
***
محسن هاشمی: عدم حمایت دولت از حملونقل عمومی مشکوک است
رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه عدم حمایت دولت از حملونقل عمومی مشکوک است، گفت: برای تأمین واگن 60 میلیارد تومان هزینه در نظر گرفته شده است که حتی با آن نمیتوان بودجه یک قطار مترو را هم در نظر گرفت. به گزارش فارس، محسن هاشمی دیروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: جلسه هماندیشی صبح امروز با مدیران شهرداری و اعضای شورای شهر برگزار شد و موضوع اجرای طرحها و لوایح که به تصویب شورای شهر رسیده مورد بحث و گفتوگو قرار گرفت. وی افزود: برخی اعضای شورا گلایه داشتند که چرا طرحهای مصوب شورای شهر توسط شهرداری اجرا نشده است، بر همین اساس از حامد مظاهریان، معاون شهردار تهران خواسته شد گزارشی در این راستا ارائه دهد و رؤسای کمیسیونهای شورا نیز نظراتشان را مطرح کردند. وی بیان داشت: نگاه عدم حمایت جدی از حملونقل عمومی در دولت وجود دارد. توسط دولت به سوخت یارانه تعلق میگیرد ولی به حملونقل عمومی نه؛ به نظرم این قضیه مشکوک است و خبرنگاران باید آن را بررسی کنند.
ارسال به دوستان
294 نفر بر اثر کرونا فوت کردند و 1333 بستری شدند
آمار زیر 300 رفت
گروه اجتماعی: جدیدترین آمار کرونا نشان میدهد پس از 42 روز تعداد فوتیهای کرونا به زیر 300 نفر رسیده است.
سیماسادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت دیروز اظهار داشت: بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۱ هزار و ۵۶۱ بیمار جدید مبتلا به «کووید - ۱۹» در کشور شناسایی شدند و مجموع بیماران «کووید - ۱۹» در کشور به یک میلیون و ۴۰ هزار و ۵۴۷ نفر رسید. متأسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۹۴ بیمار «کووید - ۱۹» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۵۰ هزار و ۳۱۰ نفر رسید. تاکنون ۷۳۰ هزار و ۷۹۸ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. وی افزود: ۵۸۰۹ نفر از بیماران مبتلا به «کووید - ۱۹» در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند. تاکنون ۶ میلیون و ۳۸۷ هزار و ۱۹ آزمایش تشخیص «کووید - ۱۹» در کشور انجام شده است. در حال حاضر ۶۴ شهرستان در وضعیت قرمز، ۲۷۸ شهرستان نارنجی و ۱۰۶ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند.
* ادامه محدودیتها و ممنوعیتهای ترافیکی
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا از ادامه محدودیتها و ممنوعیتهای ترافیکی در شهرهای نارنجی و قرمز خبر داد. سرهنگ احمد شیرانی در گفتوگو با ایسنا، درباره ادامه طرح محدودیت و ممنوعیتهای ترافیکی جلوگیری از شیوع ویروس کرونا گفت: محدودیت و ممنوعیتهای ترافیکی اعمال شده در شهرهای قرمز و نارنجی ادامه دارد. وی گفت: بر همین اساس تردد خودروها از ساعت 21 تا 4 صبح در این شهرها ممنوع است و توسط دوربینهای ثبت تخلف جریمه میشوند. رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا در ادامه تاکید کرد: ورود پلاکهای غیربومی به این شهرها و خروج پلاکهای بومی از این شهرها نیز ممنوع است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|