|
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
درباره پخش مستندهایی با موضوع کارآفرینی در رسانه ملی که میتواند جرقهای برای علاقهمندان به «جهش تولید» باشد
راه و رسم جهش تولید
گروه فرهنگ و هنر: پول ندارم، تجربه ندارم، سابقه کار ندارم و... اینها فقط تعدادی از موضوعاتی است که معمولا در گپ و گفت با یک جوان ایرانی در ارتباط با دلایل بیکار ماندنش مطرح میشود؛ در حالی که در بسیاری از مواقع، راههای گوناگونی برای کارآفرینی پیرامون ما وجود داشته و دارد که به دلایل مختلف جدی گرفته نمیشود.
اساسا کارآفرینی در کشور ما جدی گرفته نمیشود چون هیچوقت برنامهای برای معرفی درست و اصولی کارآفرینهای موفق وجود نداشته است. این عدم معرفی باعث شده تا گاهی موارد بازار سوءاستفاده گروهی از سودجویان نیز باز شود و برخی شرکتهای فعال در حوزه بازاریابی هرمی و گلدکوئیستی نیز به بهانه ایجاد موقعیت شغلی خود را در زمره کارآفرینان جا بزنند! حالا اینکه نتیجه و خروجی این مدل از کارآفرینی، برای جامعه و رشد اقتصاد کشور چیست، مسالهای است که معمولا کسی پیگیر یافتن پاسخ آن نمیشود.
اما اگر رسانهها بویژه رادیو و تلویزیون در زمینه معرفی کارآفرینان موفق و الگوهای مناسب در این حوزه فعال شوند، حداقل میتوان امیدوار بود که فرمولی درست پیش چشم جوان جویای کار و صاحب ایده قرار میگیرد که میتواند سکویی برای پرش آنها شود یا در حداقلیترین حالت جرقهای در ذهن آنها برای گسترده کردن دایره نگاهشان باشد.
* داستانهای انگیزشی یک آغاز
شبکه مستند چند روزی میشود با همکاری سازمان هنری- رسانهای اوج، پخش مستندهایی در زمینه کارآفرینی را آغاز کرده است. مستندهایی در ارتباط با سوژههای متنوع که نخ تسبیح آنها مساله کارآفرینی است؛ آن هم در سالی که به نام «جهش تولید» نامگذاری شده است. فصل اول این مجموعه مستند شامل 7 فیلم مستند «حاج ابوالقاسم قناد و پسران» به کارگردانی مهرداد خاکی، «داستان یک آغاز» (کار مشترک)، «یک چیز بیخاصیت» به کارگردانی امین یگانه، «سالهای خاموشی» به کارگردانی محمد طالبی، «طراحان» به کارگردانی میثم بابایی، «خودکار» به کارگردانی محمد ثقفی و «اجه» به کارگردانی ماریا ماوتی به صورت هفتگی روی آنتن شبکه مستند سیما خواهد رفت.
مستند «داستان یک آغاز» که در واقع شامل چند مستند پرتره انگیزشی است، شامل «داستان یک دارایی» به کارگردانی محمدسعید غدیریان، «داستان یک جیب» به کارگردانی روحالله مهدویفر، «بازگشت دوباره» به کارگردانی محمدسعید غدیریان، «آرامش درون» به کارگردانی محمدسعید غدیریان و «یادتونه» به کارگردانی حسن یادگاری است که در هر قسمت از آن به معرفی یکی از کارآفرینان یا تلاشگران در حوزه تولید که زندگی خود و افراد دیگر را متحول کردهاند، پرداخته شده است.
* ایدههایی برای متفاوت بودن
مهمترین نکته در زمینه کارآفرینی نترسیدن از متفاوت بودن است؛ این حقیقتی است که در خلال گفتوگوهایی که در مجموعه مستندهای پرتره انگیزشی تولید شده به وضوح میتوان دید. آدمهایی که سعی میکنند از کوچکترین استعدادها فضایی تازه برای کسبوکار ایجاد کنند و از متفاوت نگاه کردن به زندگی نترسند. همین روحیه است که باعث میشود تا مثلا کارآفرینی که سوژه مستند «یادتونه» است، در شرایطی که خود کار و کاسبی خوبی هم در حوزه طراحی دارد، با یک ایده متفاوت سراغ ایجاد یک فضای تازه برای کارش برود و به تنهایی زمینهساز ایجاد یک گردش مالی چند میلیاردی شود.
درواقع میتوان بزرگترین پیام این مستندها به مخاطبانش را نترسیدن از متفاوت بودن و متفاوت فکر کردن دانست که قطعا یکی از راهکارهای اصلی برای برونرفت از وضعیت فعلی اقتصادی کشور نیز داشتن همین نگاه به مسائل است. نترسیدن از ریسک کردن، تلاش برای پیدا کردن یا خلق بازارها همه از جمله کارهایی است که میتواند فضای کسبوکار را در ایران تغییر دهد.
* کارآفرینی و قدرت ریسک
حتما شما هم بارها با کتابهایی در حوزه روانشناسی و کارآفرینی مثل «قورباغهات را قورت بده»، «سنگفرش هر خیابان از طلاست» و... روبهرو شدهاید و گاهی به خودتان گفتید این خارجیها هم دلشان خوش است، مگر در شرایط اقتصادی بازار ایران میشود صرفا با یک ایده ساده کارآفرینی کرد و به درآمد رسید. البته ما هم قبول داریم که شرایط ورود به فعالیتهای تجاری و صنعتی بهواسطه موانع و مشکلاتی که پیش روی آن قرار دارد، سختتر است و هر روز نیز سختتر میشود اما واقعیت این است که کارآفرینی با درک موقعیتهای ویژهای که در زندگی پیش میآید، محقق میشود. کارآفرینی برآمده از کار دلی است و گاهی نیازمند ریسکهای بزرگ است؛ اتفاقا یکی از ویژگیهای مهمی که در مستندهای «جهش تولید» ساختهشده برای پخش در تلویزیون میتوان به روشنی دید، همین مساله جدی گرفتن ایدههای ساده و ریسک کردن برای رسیدن به هدفهای بزرگتر است؛ اشاره به زندگی آدمهایی که گاهی زندگی کارمندی و درآمد قابل قبولی داشتند اما برای رسیدن به یک آرزوی بزرگتر، طرز تفکرشان را تغییر دادهاند، ریسک کردهاند و سراغ راههایی تازه برای خود رفتهاند.
پرتره «داستان یک جیب» یکی از همین موارد است که روایت جدی گرفتن ایدههایی ساده توسط یک کارآفرین زن است. فردی که نگاهش به خیاطی به عنوان یک شغل درآمدزا را تغییر میدهد و در شرایطی که مشغول تدریس در مدرسه بوده، با همین تغییر نگاه میتواند بابی تازه را در زندگیاش ایجاد کند. با کمترین سرمایه و کوچکترین جای ممکن کاری را آغاز میکند و حالا هم با امیدواری و انرژی به دنبال سودای گسترش کارش است.
* توجه به تجارتهای خانوادگی
بعضی وقتها بهترین راه، سادهترین راه است! خیلی از جوانان هستند که در جستوجوی کاری مناسب مدتها در بازار کار سرگردان هستند، در حالی که مشاغل موروثی و خانوادگی میتواند بهترین زمینه کاری برای آنها باشد. مستند «حاجابوالقاسم قناد و پسران» سراغ یکی از نمونههای جالب این موضوع رفته است؛ مستندی که به معرفی شغل نُقلپزی و یکی از خوشنامان این صنف، یعنی حاجابوالقاسم قناد اختصاص دارد.
این مستند در ظاهر اثری در ارتباط با تاریخچه نُقل در ایران است اما حرف اصلی اثر پیرامون پیامدهای منفی جدی نگرفتن مشاغل خانوادگی است؛ مشاغلی که نه فقط در دوران گذشته بلکه در همین شرایط امروز نیز میتواند راهی مناسب برای کسب درآمد باشد اما به دلایل مختلفی کنار گذاشته میشوند. ادامه تحصیل و تلاش برای پیدا کردن شغلی مناسب در همان رشته تحصیلی در کنار بالا رفتن سطح توقعات از شغل و منفی شدن نگاه گروهی از جامعه به برخی مشاغل، باعث شده برخی مشاغل قدیمی که هنوز هم میتوانند راهی مناسب و مطمئن برای درآمدزایی باشند، مورد بیتوجهی قرار گیرند.
ماجرای نُقلپزی حاجابوالقاسم قناد که بعدها توسط پسرانش ادامه پیدا میکند اما توسط نوههایش جدی گرفته نمیشود، تنها مشتی نمونه خروار از مشاغل خانوادگی و موروثی است که اگر جدی گرفته شود، زمینهساز کارآفرینی برای گروههای مختلف میشود.
ارسال به دوستان
نشست رسانهای جشنواره تئاتر مقاومت برگزار شد
از برپایی نمایش خیابانی تا بودجه 2میلیاردی جشنواره
نشست رسانهای هفدهمین جشنواره سراسری تئاتر «مقاومت» صبح دیروز در مجموعه تئاتر شهر برگزار شد. به گزارش «وطن امروز»، نشست رسانهای هفدهمین جشنواره سراسری تئاتر مقاومت با حضور حمید نیلی، دبیر جشنواره هفدهم و توحید معصومی، دبیر اجرایی این دوره جشنواره، دیروز سهشنبه ۱۸ آذرماه در سالن کنفرانس مجموعه تئاتر شهر برگزار شد. حمید نیلی در ابتدای این نشست گفت: در ایام برگزاری جشنواره سختیهای بسیاری وجود داشت که مهمترینش کرونا بود که با رعایت پروتکلهای بهداشتی مراحل مختلف را سپری کردیم. وی افزود: یکی از مزایای جشنواره هفدهم تنوع آثار جشنواره است. از ویژگیهای این دوره جشنواره هفدهم تئاتر مقاومت حضور قشر دانشجویی است که کمک میکند نگاههای جدیدی به تئاتر مقاومت و دفاعمقدس مطرح شود. امیدوارم شکاف ایجادشده بین تئاتر مقاومت و بدنه دانشجویی برداشته شود. نیلی در ادامه سخنان خود حضور هیأتهای مختلف انتخاب و داوری را نوعی مجاهدت دانست و گفت: در این دوره از جشنواره از نصرالله قادری و کوروش زارعی در اختتامیه جشنواره قدردانی خواهد شد. وی همچنین گفت: بخش خیابانی این دوره جشنواره ابتدا قرار بود در شهر شیراز برگزار شود، که به دلیل منع تردد بین استانها و همچنین درخواست گروههای نمایشی، تصمیم بر آن شد بخش نمایش خیابانی و محیطی هفدهمین جشنواره سراسری تئاتر مقاومت همزمان با برگزاری آنلاین سایر بخشها در تهران برگزار شود. دبیر جشنواره هفدهم اظهار کرد: هدف ما این بود جشنواره در سطح کشور گسترده شود و دوست داشتیم جشنواره در استانهای مختلف برگزار شود. از این رو بنا شد بخش دانشجویی در مشهد و بخش خیابانی در شیراز برگزار شود که متاسفانه به دلیل تداوم شرایط کرونایی این امر میسر نشد. وی در ادامه پیوند صنعت و هنر نمایش را به عنوان یکی دیگر از ویژگیهای این دوره از جشنواره ذکر کرد و توضیح داد: مس سرچشمه رفسنجان و همراه اول در پیش بردن این جشنواره و برگزاری آن ما را همراهی و حمایت کردند. همه دوست دارند در بحث جشنواره از جشنوارههای سینمایی حمایت کنند که امیدوارم جشنواره تئاتر «مقاومت» فتح بابی در این زمینه باشد. نیلی ادامه داد: قرار است ۲ اثر برگزیده را به جشنواره تئاتر فجر و ۲ اثر برگزیده را به جشنواره تئاتر دانشگاهی ارائه و همچنین از آثار برگزیده جشنواره برای اجرای عمومی حمایت کنیم. وی تأکید کرد: ما امسال جایزه «حاجقاسم» را طراحی کردیم تا یاد و خاطره این سردار بزرگ را گرامی بداریم.
در ادامه این نشست رسانهای توحید معصومی، دبیر اجرایی جشنواره درباره جزئیات برگزاری جشنواره توضیحاتی را ارائه داد. وی اظهار کرد: معتقدم یک جشنواره موفق از تدوین یک فراخوان درست شکل میگیرد که ما برای شکلگیری یک فراخوان باکیفیت از بهمن سال ۹۸ بارها و بارها فراخوان را نوشتیم. معصومی یادآور شد: ما جشنواره را باید در ابتدای آذر برگزار میکردیم که با موج سوم شیوع کرونا مواجه شدیم و قرار شد جشنواره هفدهم با کمی تأخیر و از ۲۵ آذر برگزار شود. قصدمان هم این بود که جشنواره را به صورت زنده برگزار کنیم که به دلیل شرایط موجود به برگزاری جشنواره به صورت آنلاین رسیدیم. البته این تجربه تاکنون در حوزه تئاتر در سطح و گستردگی جشنواره تئاتر «مقاومت» انجام نشده بود. وی ادامه داد: در بخش نمایشهای خیابانی نیز امیدواریم با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی ستاد ملی مقابله با کرونا، شاهد برگزاری این بخش در مکانی مشخص به صورت محدود و زنده باشیم و از سوی دیگر در بخش خیابانی فقط اجرا برای هیأت داوران خواهد بود تا شرایط و پروتکلهای بهداشتی رعایت شود. البته برای آثار این بخش، حمایت برای اجرای عمومی بعد از برگزاری جشنواره مدنظر قرار دارد. وی بودجه جشنواره هفدهم را ۲ میلیارد تومان ذکر کرد و افزود: این بودجه برای جشنواره کافی نبود و برآورد ما برای برگزاری جشنواره ۴ میلیارد تومان است که مابقی بودجه را از طریق اسپانسر همراه اول و مس سرچشمه تأمین میکنیم. نیلی همچنین گفت: در مجموع لازم به توضیح است هفدهمین جشنواره سراسری تئاتر مقاومت سایت تیوال، بخشهای مختلف جشنواره و همه آثار دارای صفحه معرفی نمایش هستند و هر بخش جشنواره بهطور مجزا پذیرای علاقهمندان به منظور پخش آثار خواهد بود.
در پایان این نشست با حضور «محمد روحالامین» پوستر هفدهمین جشنواره سراسری تئاتر «مقاومت» رونمایی شد. هفدهمین جشنواره سراسری تئاتر مقاومت بهصورت زنده و آنلاین با دبیری حمید نیلی و به همت انجمن تئاتر انقلاب و دفاعمقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح از ۲۵ آذرماه تا ۲ دیماه در تهران برگزار خواهد شد.
ارسال به دوستان
کتاب
انتشارات سروش در مسیری تازه
دیروز با حکم مدیران سازمان صداوسیما دکتر سعید کرمی، مدیرعامل انتشارات سروش شد. سروش به عنوان شبکه رسانهای سازمان صداوسیما با سابقهای درخشان و جایگاهی تاثیرگذار در صنعت نشر، چند سالی بود به علل مختلف آنگونه که باید و شاید نتوانسته بود در فضای نشر کشور تاثیرگذار باشد. به نظر میرسد تغییرات جدید در هیأتمدیره و مدیرعامل بتواند نویدبخش روزهای درخشانی در سروش و صنعت نشر کشور باشد. دکتر سعید کرمی علاوه بر سوابق نویسندگی، پژوهشی و آموزشی، مسؤولیتهای مختلفی در عرصه مراکز فرهنگی، علمی و حوزه نشر داشته است.
***
نمایشگاه مجازی کتاب دیماه برگزار میشود
نمایشگاه کتاب زمستان امسال به صورت مجازی برگزار میشود. محسن جوادی، معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: نمایشگاه مجازی کتاب دیماه برگزار میشود. تعطیلات ۲ هفتهای ادارات باعث شد روند تدارک برنامه نمایشگاه با تاخیر انجام شود و به همین دلیل زمان برگزاری نمایشگاه تغییر کرد. برگزاری نمایشگاه کتاب ۹۹ به صورت فیزیکی امسال لغو شد. وی افزود: تدارکات لازم برای برگزاری نمایشگاه کتاب مجازی انجام شده است؛ امیدوارم ناشران در این نمایشگاه فروش خوبی داشته باشند. در یکی دو روز آینده جزئیات برگزاری نمایشگاه اعلام میشود. معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان اضافه کرد: خوشبختانه یارانه اختصاصیافته به نمایشگاه مجازی کتاب نسبت به دورههای قبل افزایش یافته است. گفتنی است قرار بود نمایشگاه کتاب آذرماه برگزار شود.
***
معرفی نامزدهای بخش «رمان» جایزه ادبی جلال آلاحمد
اسامی کتابهای راهیافته به مرحله نهایی بخش «رمان» سیزدهمین دوره جایزه ادبی جلال آلاحمد از سوی داوران این بخش اعلام شد. به گزارش «وطن امروز»، کتاب «اوراد نیمروز» به نویسندگی منصور علیمرادی از نشر نیماژ، «با اعمال شاقه» نوشته محمد حنیف از نشر نیستان و «خیال باز» به نویسندگی احمد حسنزاده از نشر نون به مرحله نهایی بخش «رمان» جایزه ادبی جلال آلاحمد راه یافتند. این آثار به داوری جواد افهمی، سعید تشکری و علی چنگیزی به مرحله نهایی سیزدهمین دوره جایزه ادبی جلال آلاحمد راه پیدا کردند. سیزدهمین دوره جایزه ادبی جلالآل احمد در ۴ گروه «داستان بلند و رمان»، «مجموعه داستان کوتاه»، «نقد ادبی» و «مستندنگاری» برگزار میشود.
ارسال به دوستان
«زد و بند» برای حضور در جشنواره فیلم فجر آماده میشود
فیلم سینمایی «زد و بند» به کارگردانی داود نوروزی در مراحل فنی قرار دارد و برای ارائه به جشنواره سیونهم فیلم فجر آماده میشود. به گزارش «وطن امروز»، «زد و بند» نخستین فیلم بلند سینمایی داود نوروزی است که به تهیهکنندگی مقصود جباری و با مشارکت بنیاد سینمایی فارابی ساخته شده است و برای ارائه به جشنواره سیونهم فیلم فجر آماده میشود. قصه فیلم با روایتی معمایی به معضلات و ناهنجاریهای اجتماعی میپردازد. داوود نوروزی درباره آخرین وضعیت این فیلم گفت: در حال حاضر در مراحل فنی قرار داریم اما شرایط کرونایی روند کار را کند کرده است و امیدواریم شرایط مساعد شود تا بر اساس برنامهریزی، پستپروداکشن (مراحل فنی) فیلم به اتمام برسد. امین زندگانی، هنگامه حمیدزاده، همایون ارشادی، فریبا کوثری، محمدعلی کیانی و سیدمهرداد ضیایی از بازیگران این پروژه هستند.
ارسال به دوستان
بزرگداشت ۴ مستندساز فقید در سینماحقیقت
آیین بزرگداشت ۴ استاد مستندساز فقید سینمای ایران، در چهاردهمین دوره جشنواره بینالمللی سینماحقیقت برگزار میشود. به گزارش «وطن امروز»، آیین بزرگداشت این دوره سینماحقیقت به ذکر نام و خاطره زندهیادان منوچهر طیاب، خسرو سینایی، اکبر عالمی و حمید سهیلی اختصاص یافته است که امسال به صورت آنلاین برگزار خواهد شد. مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی سازمان امور سینمایی کشور، چهاردهمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» را به دبیری محمد حمیدیمقدم، از 25 آذر تا 2 دیماه 99 و با توجه به شیوع جهانی بیماری «کووید-19» به صورت مجازی و نمایش برخط (آنلاین) برگزار خواهد کرد.
ارسال به دوستان
«افرا» کلید خورد
پژمان بازغی جلوی دوربین مجموعه تلویزیونی «افرا» رفت. به گزارش «وطن امروز»، بازی پژمان بازغی در سریال «افرا» به کارگردانی بهرنگ توفیقی و تهیهکنندگی مشترک مجید مولایی و محمدکامبیز دارابی بتازگی آغاز شده و این بازیگر جلوی دوربین رفته است. تصویربرداری سریال درام اجتماعی و خانوادگی «افرا» همچنان در شمال کشور و در لوکیشنهایی چون شهرهای لاهیجان، لنگرود، رشت، کیاشهر، زیباکنار، لشت نشا، پارک جنگلی بوجاق و... ادامه دارد. همچنین بازی مهدی سلطانی، روزبه حصاری، مینا وحید، فریبا متخصص، علیرضا آرا، نسرین بابایی، محمد صادقی، هامون سیدی، سارا باقری، آریا دلفانی و... در این مجموعه از مدتی پیش آغاز شده است. در آینده بازیگران دیگری به سریال خواهند پیوست. تدوین همزمان سریال نیز بزودی آغاز خواهد شد. این مجموعه تلویزیونی که قصه آن در فضای معاصر میگذرد، محصول گروه فیلم و سریال شبکه اول سیماست. طراحان قصه سریال پدرام پورامیری و حسین دوماری هستند.
ارسال به دوستان
به همت سازمان هنری- رسانهای اوج انجام شد
آرشیو محتوایی «حاجقاسم» در اختیار هنرمندان
سازمان اوج طی فراخوانی از در اختیار گذاشتن آرشیو محتوایی درباره «حاج قاسم سلیمانی» و دیگر شهدای مقاومت به هنرمندان خبر داد. به گزارش «وطن امروز»، در آستانه سالگرد شهادت حاجقاسم سلیمانی و شهید ابومهدی مهندس، آرشیو محتوایی سازمان هنری- رسانهای اوج درباره شهدای مقاومت به صورت رایگان در اختیار تمام هنرمندان سراسر کشور قرار میگیرد. تصاویر و راشهای مراسم تشییع پیکر شهدای مقاومت، نماهنگها، پوسترها و عکسهای مرتبط با سرداران شهید با کیفیت اصلی از جمله محصولات آرشیوی این سازمان است که در اختیار هنرمندان، فیلمسازان، مستندسازان، گرافیستها، نهادهای مردمی و سازمانی گذاشته خواهد شد. علاقهمندان میتوانند با مراجعه به سایت سازمان هنری- رسانهای اوج به آدرس https://archive.owj.media یا تماس با شماره 42887000 داخلی 7788 درخواست خود را ثبت و در اسرع وقت نسبت به تحویل اثر اقدام کنند. بر اساس این گزارش، سازمان اوج سال گذشته همزمان با شهادت سردار شهید حاجقاسم سلیمانی و شهدای مقاومت، اقدام به تولید آثاری از جمله نماهنگ، موشن، پوستر، موسیقی و نصب بیلبوردهای شهری و دیوارنگاره کرد که با استقبال تمام اقشار مردم کشور روبهرو شد. ارسال به دوستان
چالشها بر سر اکران آنلاین آثار سینمایی جهان بالا گرفت
نولان، برادران وارنر را سرزنش کرد!
کارگردان سرشناس سینما، کمپانی برادران وارنر را به دلیل تصمیم عجیبشان برای نمایش چندین فیلم مهم سال به صورت آنلاین سرزنش کرد. به گزارش «وطن امروز»، در شرایطی که چند روز پیش رسانهها از تصمیم کمپانی برادران وارنر درباره نمایش همزمان آثارش در سال 2021 در سینماها و در سرویس آنلاین اچبی او مکس خبر داده بودند و به نوعی آن را نرمشی در برابر شرایط کرونایی فعلی دانسته بودند، کریستوفر نولان تصمیم جدید این کمپانی را نادرست خواند. بر اساس آنچه ورایتی گزارش کرده، نولان درباره این تصمیم گفته است: «این تصمیم خیلی مناقشهبرانگیز است، چون آنها به هیچ کس چیزی نگفتند. این یعنی شما نمیدانید چطور باید با فیلمسازان و بازیگران و مردم رفتار کنید؛ اینها خیلی کارها برای این پروژهها کردهاند. شایسته این بود که با آنها مشورت شود و بدانند قرار است چه اتفاقی بیفتد. سال ۲۰۲۱ برخی از فیلمسازان درجه یک دنیا برای آنها فیلم ساختند و برخی از بزرگترین بازیگران جهان این سال در برخی از پروژههای آنها کار کردند و با قلب خود این نقشها را درآوردند و اینها قرار است تجربیات بزرگی برای پرده بزرگ باشد. یعنی باید بیشترین مخاطبان ممکن این فیلمها را ببینند و اکنون بدون هیچ مشورتی با آنها سراغ سرویس آنلاین رفتهاند و بدون هیچ مشورتی سرویسهای نوپا را برای اکران این فیلمها انتخاب کردهاند». نولان در پایان گفته است واکنشی که میتواند نسبت به این تصمیم داشته باشد ناباوری به روش آنهاست. «تنت» نولان آخرین فیلم مهم سینمایی بود که در سینماها اکران شد. این فیلم فروش ۵۷ میلیون دلاری در آمریکا و فروش ۳۰۰ میلیون دلاری در دنیا را برای کمپانی برادران وارنر ثبت کرد. ارسال به دوستان
در نشست خبری اعضای هیأتمدیره جدید خانه مداحان مطرح شد
به صاحبنفسی مثل آیتالله جاودان نیاز داریم
نشست خبری اعضای هیأتمدیره جدید خانه مداحان بعد از تودیع و معارفه اعضا برگزار شد و محسن طاهری، مدیرعامل این خانه وعده تحول در روند آموزش مداحان و حضور جوانترها و افراد شاخص این عرصه در جلسات خانه مداحان را داد.
به گزارش «وطن امروز»، در این نشست اکبر بازوبند، پیرغلام اهلبیت(ع) و عضو هیأتمدیره جدید خانه مداحان ضمن قدردانی از تلاشهای اعضای هیأتمدیره سابق گفت: توصیه میکنم تلاشها و زحماتی که میکشید نثار روح پدر و مرحوم آهی کنید. تمام مردم چشمشان به نوکر امام حسین(ع) است. وقتی نوکری میآید اهل خانه به خود میبالند که نوکر امام آماده است.
وی افزود: یکی از مسؤولان دفتر مقام معظم رهبری در یک جلسهای گفت رهبر انقلاب نسبت به زمان جلسات دقیق هستند اما در جلسات مداحان میفرمایند زمانی نگذارید و این جلسه محدودیت ندارد و این نشانه توجه ایشان است.
مرتضی طاهری، رئیس هیأتمدیره جدید خانه مداحان اهلبیت(ع) هم در این نشست اظهار داشت: این خانه از برکات مرحوم آهی است، همه هنرها در کشور خانه خاص خود را داشت که با پیگیری جدی ایشان ایجاد خانه مداحان هم محقق شد. ما هیأت و جامعه مداح داشتیم اما این خانه برای همه است و اساسنامه خوبی دارد؛ بویژه برای تجمیع جوانان که فاصله داشتند، برنامه داریم. بنا داریم در خدمت مداحان شاخص باشیم تا اگر صدایی بلند میشود از یک بلندگو باشد.
طاهری گفت: برنامه آموزشی و پژوهشی و تشکیل هیأت اندیشهورز را در دستور کار داریم تا از فکر افراد استفاده شود. جلسات آموزش مداحان با برنامهای بهروزتر و قویتر ادامه پیدا خواهد کرد و جلسه هفتگی هیأت بعد از کرونا ادامه خواهد داشت. رسیدگی و عیادت از مداحان از کار افتاده و سر زدن به خانوادههای شهدای مداح و تجلیل از آنها جزو برنامه آتی ماست. محسن طاهری، مدیر عامل خانه مداحان در بخش دیگری از نشست درباره تعداد اعضای خانه مداحان اظهار داشت: هماکنون ۲۴۰۰ مداح عضو ثابت این خانه هستند و کارت عضویت دارند که البته بنا داریم این جرگه را افزایش دهیم تا این دریا خروشانتر باشد.
وی در پاسخ به سؤال دیگری درباره جایگاه خانه در برخورد با اشتباهات یا عملکرد مداحان گفت: در اساسنامه خانه مداحان نوشته نشده است باید با این افراد برخورد کند، البته باید نسبت به این موارد حساس باشیم که نیاز است اساتید در اینجا حضور داشته باشند و نظر دهند که در همان قالب کلاسهای آموزشی بنا داریم از حضور این افراد استفاده کنیم.
طاهری در پایان گفت: از قدیم اعتقاد داشتم و بزرگترها نیز معتقد بودند یک مداح باید با یک صاحبنفس و عالم در ارتباط باشد، بنا داریم در دوره جدید از حضور بزرگانی همچون آیتالله جاودان در جلسات چهارشنبهها یا کلاسهای مداحی استفاده کنیم.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|