|
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
نگاهی به مستند «امیدیهِ» به بهانه حضور در جشنواره سینماحقیقت در گفتوگو با علی زهیری، کارگردان مستند
مسجد باید خاستگاه مبارزه با فساد باشد
عباس اسماعیلگل: 22 دیماه ۹۷ ویدئوی کوتاهی با این تیتر از شهر «امیدیه» همه را شوکه کرد: «حمله مأموران به خانه جانباز مدافع حرم با دستور دادستان شهر» و همین مساله سوژه مستند مستند «امیدیهِ» به کارگردانی علی زهیری شد تا این هنرمند جوان به روایت پشتپرده این اتفاق مبهم بپردازد.
مستند «امیدیهِ» که یکی از محصولات شاخص دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در سالهای اخیر محسوب میشود، قرار است طی روزهای آینده در قالب جشنواره سینما حقیقت هم به نمایش گذاشته شود.
اما طی چند وقت اخیر که این مستند به نمایش درآمده، واکنشهای مختلفی را از سوی مخاطبان در پی داشته است. در این میان یادداشتی که سیدحامد ترابی، پژوهشگر و نویسنده، درباره این مستند منتشر کرد بیش از سایر نقدها مورد توجه قرار گرفت. وی در بخشی از یادداشت خود آورده است: «امیدیه» همان جایی ایستاده که باید. «امیدیه» نشان میدهد که هر چه عدهای برای بیعدالتی تلاش میکنند اما برخلاف آنچه دشمن میخواهد، باز هم دین و مسجد به میدان میآید و نشان میدهد که اگر امیدی به رفع بیعدالتی است، این امید نه در نگاه به چشمآبیها که در سجده در محراب مسجد نهفته است. «امیدیه» معادله را به هم میزند و تیر دشمن را به سنگ! مسجدیها در این مستند همه آنچه را که قرار بود در ذهنها ایجاد شود، میشکنند و نشان میدهند که مساجد همچنان سنگر هستند، سنگر مبارزه با بیعدالتی! «امیدیه» نشان میدهد که مردم درست فکر میکردند، دل بستن به اصحاب قدرت، دردی را دوا نمیکند اما دل و ذهن را هم به سمت چشمهای آبی منحرف نمیکند، بلکه نشان میدهد همه حرف همان بود که امام راحل میگفت: «و تنها آنهایی تا آخر خط با ما هستند که درد فقر و محرومیت و استضعاف را چشیده باشند». آنجا که نشان میدهد که انتخاب در چشم اصحاب مسجد، راهی برای رسیدن به پول و قدرت نیست، بلکه خود زمینه رشد و مبارزه با بیعدالتی است. امیدیه نشان میدهد که «امیدیهِ»، آن هم در وجود مردمی که با عبودیت خداوند پا به مبارزه گذاشتهاند. «امیدیه» به ما هم تلنگر میزند که نمیشود با روی خوش نشان دادن به این و آن پیروز انتخابات شد، نمیشود نجنگید و برد، نمیشود عرصه اقتصاد و فرهنگ را رها کرد و توقع پیروزی در سیاست را داشت، نمیشود از اصول کوتاه آمد... و در آخر نشان میدهد، با همه پیچ و خمها و دردها، همچنان «امیدیهِ»...
از سوی دیگر مستند «امیدیه» سال گذشته زمانی منتشر شد که در بحبوحه ماجرای زمینهای لواسانات قرار داشتیم و جمعی از دانشجویان عدالتطلب درباره این اتفاق دست به فعالیتهای مختلف میزدند. همزمانی پخش این مستند با اوج ماجرای زمینهای لواسانات به آنجا ختم شد که مراسم رونمایی از این مستند با حال و هوای خاصی و با حضور امام جمعه لواسان برگزار شد به طوری که مراسم رونمایی این مستند به تریبونی مهم برای عدالتطلبان بدل شده بود. حجتالاسلام لواسانی، امام جمعه لواسان در مراسم رونمایی مستند سخنان آتشینی ایراد کرد که بخش کوتاه و مهمی از این سخنان در ادامه آمده است: همانطور در این مستند مشاهده کردیم، در شهری به نام «امیدیه» یک اتفاقی افتاده است. در این میان تعدادی بچه مسجدی دور هم جمع شدند برای اینکه شهر خودشان را اداره کنند و همفکری کردند و کاری را انجام دادند که نتیجه این شده که توانستهاند جلوی یکسری از تخلفات را بگیرند و بتوانند عدالت را در حدی که توان دارند در شهر امیدیه پیاده کنند و تحقق ببخشند. کاری که انجام شد یک نماد امیدبخشی برای ما است که میتوانیم از روشهای درست استفاده کنیم و در کشور جمهوری اسلامی عدالت را برقرار کنیم و جلوی فساد و تبعیض بایستیم. البته که این کار اگر با نیت خدایی انجام شود، شدنی است. بنابراین اگر بخواهیم عدالتطلبی را به صورت جدی پیگیری کنیم نمونه موفق آن مستند «امیدیهِ» است و حرکت و اقدام بسیار موفقی به نظر من است. باید یک قدم رو به جلو برویم و این حرکت را به یک جریان اجتماعی هماهنگ و نه یک جریان سیاسی در سراسر کشور تبدیل کنیم که این جریان اجتماعی خواستهها و مطالبات اصلی دارد. عدالتطلبی تمیزی را که در این مستند دیدیم و به نظر من هم کار بسیار جالبی است باید توسعه پیدا کند و به یک جریان اجتماعی جوان، حزباللهی، متدین، مسجدی، بسیجی و مدافع حرم که باید اینجا هم از حرم و حریم انقلاب اسلامی دفاع کند تبدیل شود و مطالبات بسیار جدیتری را مطرح کند. اگر بخواهیم مسیر عدالتطلبی را در کشور ادامه بدهیم و حرکت در این مسیر به نتیجه برسد باید آن را به یک جریان اجتماعی تپنده مستقل از جریانات سیاسی با محوریت انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری تبدیل کنیم. علی زهیری، کارگردان جوان مستند «امیدی ه» که این روزها اثر خود را برای حضور در جشنواره سینما حقیقت آماده میکند، در گفتوگو با «وطن امروز» درباره روند تولید این مستند و مشکلات پیش رویش سخن به میان آورد که در ادامه از نظرتان میگذرد.
وی در ابتدا در این باره که بر چه اساسی سراغ سوژه مستند رفت، گفت: شروع کار با همان کلیپ معروف فضای مجازی بود که نشان میداد عدهای با لباس شخصی، وارد خانه شخصی به نام اسماعیل شریفی، جانباز مدافع حرم میشوند. به واسطه فیلم قبلیام آن جانباز را میشناختم. ابتدا تصور نمیکردم آنهایی که وارد خانه میشوند، مامور نیروی انتظامی هستند که این شکلی عمل میکنند اما در ادامه متوجه واقعیت ماجرا شدم. پرسوجو کردم و برخیها گفتند اسماعیل شریفی، گروهی در فضای مجازی داشته که در آن مطالبی درباره دادستان وقت شهر و زمینخواریها گفته شده و دادستان هم حکم داده است که او و دوستانش را بازداشت کنند اما هیچگاه به اثبات نرسید که آن کانال فضای مجازی متعلق به اسماعیل شریفی است و حتی خود دادستان وقت مصاحبه کرده و گفته بود تعدادی ضدانقلاب دستگیر کردهایم و عدهای هم متواری هستند که کاملا حرفش دروغ بود. همه این ابهامات موجب شد سراغ این موضوع بروم تا ماجرا روشن شود. وی ادامه داد: حتی گفته شده بود اسماعیل شریفی به عنوان یک ضدانقلاب متواری شده است(!) که این هم از دروغهای بزرگ درباره فعالیتهای مطالبهگرانه وی بود. کارگردان جوان افزود: به هر حال هدفم این بود که به سمت روشنگری درباره این اتفاقات بروم، زیرا معتقدم با عدم حضور ما در این رویدادها، شبکههای معاند به میدان میآیند و در نهایت در فضایی بدون رقیب روایت خودشان را به مخاطب القا میکنند؛ خوشبختانه حضور بهموقع ما باعث شد شبکههای خارجی خیلی سمت ماجرا نیایند و انصافا من هم سعی کردم با هدف روشنگری و با دیدگاه منصفانه به ماجرا بپردازم.
وی گفت: اصلا فرصت تحقیق نداشتیم. متخلفان یعنی دادستان وقت، فرمانده نیروی انتظامی وقت و یکی دو مسؤول دیگر در شهر امیدیه بودند و ما در اوج ماجرا دوربین را برداشتیم و رفتیم «امیدیه». اینطور نبود که بتوانیم اول برویم داخل شهر و با خیال راحت تحقیق کنیم. وقتی آنجا بودیم، تهدید میشدیم که از شهر خارج شویم. در چنین شرایطی، فقط میخواستیم روشنگری کنیم، حتی سمت دادستان سابق هم رفتم ولی اجازه مصاحبه نداد. شهردار و رئیس سابق مسکن و شهرسازی هم حاضر به مصاحبه نشدند.
وی درباره برخی انتقادات فنی به مستند خاطرنشان کرد: بخشی به خاطر نشان دادن التهاب ماجراست ولی دلیل اصلی، این بود که شرایط آرامی نداشتیم. مثلا یک شب اطلاع دادند که نیروی انتظامی میآید وسیلههایتان را ببرد، ما هم وسیلهها را در ماشین انداختیم و جای دیگری رفتیم. وضعیت طوری نبود که مثلا نورپردازی کنیم یا قابهای زیبا ببندیم.
زهیری درباره سرنوشت مسؤولان مختلف امیدیه پس از انتشار مستند «امیدی ه» گفت: بعد از پخش مستند هم دادستان وقت و هم فرمانده نیروی انتظامی وقت از شهرستان رفتند و حتی بقیه آنهایی هم که در زمینخواریها دست داشتند، ناپدید شدند و خوشبختانه در نهایت زمینهایی که زمینخوارها گرفته بودند، پس گرفته شد. وی گفت: متاسفانه رسانهها آنطور که باید به کارکرد مسجد در ماجرای امیدیه نپرداختند، در واقع اتقاق بزرگ این مستند در مسجد رقم میخورد و بچهمسجدیهای شهر تصمیم میگیرند برای مبارزه با فساد و رانت در شهرشان عدهای از جوانان متعهد را راهی شورای شهرشان کنند؛ به نظرم همه مساجد کشور اگر از چنین فضایی برای حل مشکلات مردم بهره ببرند، خیلی کمتر شاهد فشار و رانت در کشور خواهیم بود. در واقع مسجد باید خاستگاه مبارزه با فساد باشد.
زهیری در پایان درباره حضور مستند «امیدی ه» در جشنواره سینما حقیقت گفت: این جشنواره، فرصت بسیار خوبی برای دیده شدن مستند است، زیرا جشنواره حقیقت مهمترین و پرمخاطبترین رویداد سینمای مستند در کشور است و امیدوارم اتفاقات خوبی برای مستند «امیدی ه» در جشنواره سینماحقیقت رخ دهد.
ارسال به دوستان
هومن برقنورد به «زیرخاکی» پیوست
هومن برقنورد به فصل دوم سریال «زیرخاکی» به نویسندگی و کارگردانی جلیل سامان و تهیهکنندگی رضا نصیرینیا پیوست. به گزارش «وطن امروز»، «زیرخاکی» که در آستانه ساخت فصل دوم قرار دارد، بازیگران تازهای خواهد داشت. هومن برقنورد برای نخستینبار با جلیل سامان همکاری میکند. ابن بازیگر تئاتر که اواخر دهه ۸۰ با سریال «اشکها و لبخندها» در تلویزیون شناخته شد، در یک دهه اخیر تجربیات مختلفی را در کارنامه کاریاش ثبت و در نزدیک به ۴۰ سریال و فیلم سینمایی نقشآفرینی کرده است. قرارداد سایر بازیگران در حال انعقاد است و بزودی رسانهای میشود. فصل اول «زیرخاکی» با پخش در رمضان سال جاری توانست عنوان پربینندهترین سریال رمضانی را از آن خود کند و حالا با فراهم شدن شرایط، ساخت ماجراهای فریبرز باغبیشه در کنار کاراکترهای جدید ادامه پیدا میکند. پژمان جمشیدی، ژاله صامتی، نادر فلاح، امید روحانی و اصغر نقیزاده بازیگران اصلی و رایان سرلک بازیگر خردسال این مجموعه هستند.
ارسال به دوستان
برگزاری اختتامیه جایزه جلال به صورت ضبط تلویزیونی
دبیر اجرایی سیزدهمین دوره جایزه جلال از ضبط تلویزیونی اختتامیه جایزه جلال با حضور سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در یک استودیو خبر داد. به گزارش تسنیم، مصطفی جلالی با اشاره به اختتامیه این دوره جایزه جلال گفت: «قرار است اختتامیه جایزه جلال در یک استودیو با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضبط و از شبکه 4 سیما پخش شود». وی ادامه داد: «زمان دقیق برگزاری اختتامیه بزودی مشخص خواهد شد اما مهم این است که ما تا پایان آذرماه اختتامیه را برگزار خواهیم کرد. بسته به زمانی که دفتر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تعیین میکند و زمانی که صداوسیما برای پخش برنامه در اختیار ما قرار خواهد داد، تاریخ اختتامیه را تعیین خواهیم کرد. در نظر داریم از طریق اسکای روم امکانی فراهم کنیم تا اصحاب رسانه بتوانند برنامه اختتامیه را زنده پوشش دهند و پخش تلویزیونی نیز برای عموم مردم باشد».
ارسال به دوستان
اعلام تازهترین مجوزهای سینمایی
۳ فیلم سینمایی پروانه ساخت گرفتند. به گزارش «وطن امروز»، در آخرین جلسه شورای پروانه ساخت 3 فیلم سینمایی «جلال» به نویسندگی و کارگردانی امیرحسین همتی و تهیهکنندگی علیرضا قاسمخان، «وحشی» به نویسندگی و کارگردانی فاطمه سروشپیام و تهیهکنندگی مستانه مهاجر و «بیرؤیا» به نویسندگی و کارگردانی آرین وزیردفتری و تهیهکنندگی سعید سعدی مجوز ساخت گرفتند.
ارسال به دوستان
مجموعه 5 جلدی خاطرات آیتالله ریشهری منتشر شد
روایت ناگفتههای نخستین وزیر اطلاعات
گاهی برای یافتن سوالات تاریخی خود به کتابها و منابع متعددی رجوع میکنیم که هر کدام از آنها انبوه پاسخها و اطلاعات را برای ما به همراه دارد. امروز کاربران فضای مجازی همهروزه با شبهات گوناگونی مواجه میشوند که صحت و سقم یا درستی و نادرستی آنها براحتی قابل درک و تشخیص نیست.
در سالهای اخیر هم خاطرات تاریخی به محملی برای نزاعهای جناحی و سیاسی بدل شده است. شواهد نشان میدهد «دهه 60» نقطه ثقل اغلب این چالشهاست. اهمیت این مسائل زمانی بیش از پیش شد که عدهای بر آن شدند تا جای شهید و جلاد را در تاریخ عوض کرده و حافظه تاریخی ملت، بویژه نسل جوان را مخدوش کنند.
شاید برای شما هم اتفاق بیفتد که روزانه با تیترهای جذاب تاریخی در رسانهها مواجه شوید: «دلارهای آمریکایی در کودتای نقاب»، «چرا قطبزاده اعدام شد؟»، «ضربه نیروهای امنیتی به حزب مخفی توده»، «ترور یک کودک توسط منافقین»، «شناسایی نخستین جاسوسهای آمریکایی در دهه 60»، «واکنش آیتالله منتظری به دستگیری سیدمهدی هاشمی معدوم»، «ماجرای عزل منتظری از قائممقامی رهبری» و...
طرف دیگر ماجرا، جوابهای کوتاه و سطحی در این دوئل خاطرهنگاری است که هر کدام فاقد درک صحیح از عمق حوادث دهه 60 است. رسیدن به یک روایت جامع و همهجانبه از مسائل تاریخی سخت است اما میتوان روایتهایی را یافت که راویان آنها نهتنها شاهد عینی حوادث و رخدادها بودند، بلکه به عنوان یک کنشگر ارتباطی تنگاتنگ و بیواسطه با بازیگران وقایع تاریخی داشتهاند.
خاطرات آیتالله محمدیریشهری، نخستین رئیس دادگاه انقلاب ارتش و نخستین وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی، یکی از همین منابع دست اول است. ریشهری به واسطه حضور در مهمترین مسؤولیتهای قضایی و امنیتی و همچنین ۲ دهه سرپرستی حج، ناگفتههای فراوانی دارد. تکیه بر اسناد رسمی منتشرشده و استناد روایتها به مطبوعات و مکتوبات بر غنای خاطرات افزوده است.
مجموعه ۵ جلدی خاطرات آیتالله ریشهری با عنوان «خاطرهها»، برای نخستینبار توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی در دهه 80 منتشر شد. بنا بر اهمیت موضوع، تجدید چاپ مجلدهای اول، دوم و سوم از مجموعه «خاطرهها» در دستور کار مرکز اسناد انقلاب اسلامی قرار گرفت و دوره کامل 5 جلدی آیتالله ریشهری منتشر شده است.
این مجموعه 5 جلدی یک دوره 30 ساله تاریخی پس از پیروزی انقلاب اسلامی را با تمرکز بر دهه 60 دربر میگیرد. راوی «خاطرهها» در روایتهای خود بیشتر به «دیدهها» میپردازد تا «شنیدهها» و در تلاشی مطلوب درصدد مستندسازی همین مشاهدات عینی است.
به هر ترتیب مرکز اسناد انقلاب اسلامی به جهت بازخوانی مجدد حوادث دهه 60 مجموعه 5 جلدی خاطرات آیتالله ریشهری را با عنوان «خاطرهها» راهی بازار نشر کرده است. حالا فرصت مغتنم است تا کسانی که میخواهند در فکر و ذکرشان «جای شهید و جلاد عوض نشود»، خواندن مجموعه 5 جلدی «خاطرهها» را از دست ندهند. ریشهری در جلد اول خاطرات خود به روایت زندگی، تحصیلات و حوادث نهضت اسلامی میپردازد و پس از آن به طور مبسوط به حوادث سالهای اولیه انقلاب با تمرکز بر کودتای نقاب، توطئه قطبزاده و خاطراتی پیرامون مساله شریعتمداری میپردازد.
جلد دوم «خاطرهها» درباره نفوذ حزب توده، ضربه نیروهای امنیتی به مخفیترین حزب تاریخی و رسیدگی قضایی به پروندههای آنهاست. ریشهری که خود قاضی دادگاه بوده خاطرات را به کیفرخواست و دفاعیههای متهمان پرونده مستند کرده تا پرونده کاملی از خیانتهای حزب توده در پیش روی مخاطب قرار گیرد.
روایت تأسیس وزارت اطلاعات و مقابله با شبکههای جاسوسی و تروریستی در دهه 60 را نمیتوان در هر منبعی یافت اما جلد سوم خاطرات ریشهری بخوبی به این مهم پرداخته است. کشف شبکههای جاسوسان آمریکایی در ایران، خنثیسازی عملیاتهای انفجاری منافقین و ضربه به گروهکهای چپ، از دیگر عناوین این مجلد است. همچنین ریشهری در بحث مستقلی به ماجرای تأسیس دادسرای ویژه روحانیت میپردازد.
شاید راز شهرت خاطرات آیتالله ریشهری را میتوان در جلد چهارم «خاطرهها» یافت؛ جایی که راوی عنوان «بررسی برههای حساس از تاریخ رهبری نظام جمهوری اسلامی ایران» را برای آن به کار گرفته است. در واقع جلد چهارم خاطرات او نخستین روایت مستند و مستدل از پیچ تاریخی نظام جمهوری اسلامی در دهه 60 محسوب میشود که به پرونده سیدمهدی هاشمی، کنشها و واکنشهای آیتالله منتظری و همچنین عزل قائممقام رهبری توسط امام خمینی(ره) پرداخته است.
آیتالله ریشهری پس از یک دهه حضور در مهمترین مسؤولیتهای امنیتی، با آغاز دهه 70 به سرپرستی حجاج و نمایندگی ولیفقیه در سازمان حج منصوب شده و حدود ۲ دهه در این منصب فعالیت میکند. جلد پنجم خاطرات ریشهری به روایتها و یادماندههای او از 20 سال سرپرستی حج میپردازد. چالشهای مسؤولان ایرانی در مذاکرات و مجادلات با طرفهای سعودی و همچنین پیچیدگیهای فرهنگی، سیاسی و اعتقادی برگزاری مناسک حج از ویژگیهای بارز مجلد پنجم است که میتواند برای تاریخنگاران مفید فایده باشد.
ارسال به دوستان
معرفی داوران جشنواره تئاتر مقاومت
دبیر هفدهمین جشنواره سراسری تئاتر مقاومت، اعضای هیات داوری بخش نمایشنامهنویسی این جشنواره را معرفی کرد. به گزارش «وطن امروز»، حمید نیلی دبیر این جشنواره، دکتر نصرالله قادری، نادر برهانیمرند و حمیدرضا نعیمی را به عنوان اعضای هیات داوری بخش نمایشنامهنویسی منصوب کرد. گفتنی است در بخش نمایشنامهنویسی هفدهمین جشنواره سراسری تئاتر مقاومت که ایوب آقاخانی مدیریت آن را برعهده داشت، ۳۷۴ نمایشنامه به دبیرخانه جشنواره ارسال شد. نمایشنامههای برگزیده به صورت مجموعه کتاب نمایشنامههای این دوره از جشنواره به زیور طبع آراسته خواهند شد. هفدهمین جشنواره سراسری تئاتر مقاومت به همت انجمن تئاتر انقلاب و دفاعمقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح و دبیری حمید نیلی، از ۲۵ آذر تا ۲ دیماه به ۲ شیوه زنده و آنلاین برگزار خواهد شد.
ارسال به دوستان
احتمال ورشکستگی بزرگترین سینمای آمریکا در ابتدای سال ۲۰۲۱
سینمای AMC اعلام کرد در صورتی که حمایت نشود تا اوایل سال جدید میلادی احتمال تمام شدن نقدینگی و ورشکستگیاش وجود دارد. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از انگدجت، شکی نیست که با همهگیری «کووید-۱۹» سینماها از جمله سینمای AMC دچار مشکل شدهاند اما اکنون مشخص است که این سینمای زنجیرهای در مرز ورشکستگی قرار گرفته است. طبق گزارشهای منتشرشده، AMC هشدار داده است که اگر به آن کمک نشود نقدینگی و سرمایه این گروه سینمایی در ژانویه سال ۲۰۲۱ به پایان خواهد رسید. این کمپانی تخمین زده است که حداقل ۷۵۰ میلیون دلار نیاز دارد تا بتواند در سال آینده همچنان به فعالیت خود ادامه دهد. این گروه سینمایی در حال بررسی گزینههایی است که بتواند به فعالیتش ادامه دهد؛ این گزینهها شامل بودجه اضافی، مذاکره با صاحبان ملکها برای تعویق و کاهش اجارهها میشود. همچنین احتمال همکاری و سرمایهگذاری شرکتهای دیگر نیز مطرح شده است.
ارسال به دوستان
انتشار فراخوان شناسایی و جمعآوری محصولات کودک و نوجوان با محوریت شهید سلیمانی
پویش «قهرمان من» آغاز شد
مجمع نوشتافزار ایرانی- اسلامی «ایراننوشت» برای شناسایی و جمعآوری محصولات کودک و نوجوان با محوریت سپهبد شهید حاجقاسم سلیمانی فراخوان داد. به گزارش «وطن امروز»، در آستانه نخستین سالگرد شهادت سپهبد حاجقاسم سلیمانی، پویش ملی «قهرمان من» با هدف معرفی و عرضه محصولات کودک و نوجوان با محوریت این شهید عزیز به همت مجمع نوشتافزار ایرانی- اسلامی «ایران نوشت» برگزار میشود. پویش «قهرمان من» ضمن اطلاعرسانی و معرفی محصولات تولید شده در راستای ادای دین تولیدکنندگان به این شهید بزرگ، بسترهای تهیه این محصولات را برای مخاطبان سراسر کشور و علاقهمندان حاجقاسم سلیمانی فراهم میکند. در همین راستا از همه تولیدکنندگان محصولات کودکان و نوجوان در حوزههای نوشتافزار، کتاب، اسباببازی، پوشاک، هدایا و... در سراسر کشور دعوت میشود اطلاعات محصول خود را به ایمیل irannevesht@gmail.com یا آیدی irannevesht@ در شبکههای اجتماعی ارسال کنند. همچنین تولیدکنندگان محترم میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 66902206 -021 تماس بگیرند. پویش «قهرمان من» با هدف معرفی و عرضه محصولات کودک و نوجوان با محوریت شخصیت سپهبد شهید حاجقاسم سلیمانی از 25 آذر الی 13 دی برگزار خواهد شد. ارسال به دوستان
۲ بازیگر سرشناس، رؤسایجمهوری آمریکا و شوروی را به تلویزیون میآورند
منتظر «ریگان و گورباچف» باشید
مایکل داگلاس و کریستف والتس ۲ بازیگر سرشناس هالیوود در نقش رونالد ریگان و میخائیل گورباچف در یک سریال کوتاه جلوی دوربین میروند. به گزارش مهر به نقل از ددلاین، سریال «ریگان و گورباچف» که برای پارامونت تیوی استودیوز ساخته میشود بر مبنای کتابی با عنوان «ریگان در ریکیاویک: 48 ساعتی که جنگ سرد را پایان داد» نوشته کن آدلمن، مدیر کنترل سلاحهای جنگی ریگان تولید خواهد شد. جیمز فولی، سازنده سریال «خانه پوشالی» برای کارگردانی این سریال تعیین شده است. فیلمنامه را نیز بیگاریدا با اقتباس از کتاب آدلمن نوشته است. این سریال کوتاه ملاقات ریگان رئیسجمهوری وقت آمریکا و گورباچف رهبر شوروی را در نشستی که سال ۱۹۸۶ در ریکیاویک ایسلند برگزار شد، در قالب داستانی روایت میکند. در این اجلاس ۲ روزه که ابتدا قرار بود مقدمهای برای گفتوگوهای بعدی باشد، در نهایت زمینه برای توافق جامع کنترل تسلیحات که سال بعد حاصل شد، فراهم آمد. مایکل داگلاس اکنون در سریال «متد کامینسکی» برای نتفلیکس بازی میکند که سومین و آخرین فصل این سریال است. وی همچنین بار دیگر در فیلم «مرد مورچهای» و در قسمت سوم آن در نقش هانک پیم بازی خواهد کرد. کریستوف والتس نیز اوایل امسال در درام «خطرناکترین بازی» جلوی دوربین رفت و بعد قرار است با فیلم جدید وس آندرسن یعنی «گزارش فرانسوی» دیده شود. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|