|
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
آیین رونمایی از زندگینامه خودنوشت شهید قاسم سلیمانی با تقریظ رهبر انقلاب برگزار شد
روایت حاجقاسم از حاجقاسم
گروه فرهنگ و هنر: آیین رونمایی از کتاب زندگینامه خودنوشت سردار شهید حاجقاسم سلیمانی با عنوان «از چیزی نمیترسیدم» در قالب همایش علمی رسانه و مکتب شهید سلیمانی با حضور عبدالعلی علی عسکری، غلامعلی حداد عادل و جمعی از خانوادههای شهدا در مرکز همایشهای بینالمللی صداوسیما برگزار شد.
* شخصیت شهید سلیمانی دستمایه تربیت نسلهای آینده است
عبدالعلی علیعسکری، رئیس سازمان صداوسیما در این مراسم طی سخنانی گفت: این اجلاس، اجلاسی علمی برای تحقیق درباره سردار سلیمانی و مکتبشان است. دستاورد این تحقیق برای جوانان در آینده موثر خواهد بود. سردار سلیمانی اهل تقوا بود. هم مومن بود و هم بر اساس ایمان خود عمل میکرد و خداوند راه را بر او گشود و به او رزقی بیپایان داد؛ کسی که تلاش میکرد ناشناخته باشد خداوند او را به مردم شناساند. شهید سلیمانی مظهر ایمان و تقوا و توکل بود و یک عمر در مکتب امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری بود و چه زمانی که در دفاعمقدس بود و چه وقتی که فرمانده نیروی قدس شد، اقدام راهبردی برای مقاومت اسلامی انجام داد. آنچه سیاستهای راهبردی انقلاب بود را در منطقه محقق کرد و در نهایت سید شهدای مقاومت شد. او زیر سایه امام حسین(ع) تلاش میکرد. ما باید از نگاه علمیتر به موضوع شخصیت سردار سلیمانی بپردازیم تا دستمایهای برای تربیت نسلهای آینده باشد و نکته کلیدی اینکه شهید سلیمانی یک کادر همهجانبه نظام و شخصیت چندساحتی بود؛ او یک انسان چندبعدی بود.
* سرمایه ابدی جهان اسلام
غلامعلی حدادعادل دیگر سخنران این مراسم بود که در سخنانی گفت: «شهید سلیمانی با شهادتش به سرمایه ابدی برای جهان اسلام بدل شد و مردم با آن تشییع باورنکردنی نشان دادند او را به عنوان سرمایه میشناسند. توصیهام به صداوسیما و اهل فرهنگ و قلم که در جایگاه تربیت در کشور هستند، این است که از الگو بودن شهید سلیمانی بیشترین استفاده را بکنند. توصیهام به برنامهسازان صداوسیما این است که شخصیت سردار را به عنوان سرمایه در نظر بگیرند و به جوانها معرفی کنند. دشمنان ما امروز قصد ایمان و اخلاق مردم ما را دارند. بعد محوری شخصیت او ایمان و اعتقادش است. روزی که خبر شهادتش را شنیدم برای پرواز روح بلندش غبطه خوردم. قابلیت شهید سلیمانی در تحکیم وحدت ایرانیان است. بینش سیاسی و ولایتمداری او برخاسته از ایمان و نتیجه بینش سیاسی او است. مردمداری، تواضع و شجاعت او نیز زبانزد بود. صداوسیما میتواند با استفاده از این دستنوشتهها سریالی بسازد و از آن مجموعه یک فیلم جهانی تولید شود. همچنین صداوسیما باید از وصیتنامه این شهید بزرگوار نیز استفاده کند و این وصیتنامه بسیار آموزنده است».
* زندگینامهای که حاجقاسم با دست مجروحش نوشت
در ادامه این مراسم فرزندان شهیدان سلیمانی، فخریزاده و همت برای رونمایی از کتاب «از چیزی نمیترسیدم» روی سن آمدند و پیش از رونمایی، زینب سلیمانی دختر سپهبد شهید حاجقاسم سلیمانی طی سخنانی گفت: «صبح روز چهارشنبه ۲۶ آذر ماه ۱۳۹۹ خداوند مهربان، زیارت رهبر معظم انقلاب که جانم فدایشان باد را روزی ما فرمود. دیدار معظمله با اعضای ستاد بزرگداشت شهید قاسم سلیمانی و ما افراد خانوادهاش بود. من به نمایندگی از حاجقاسم برای ایشان هدیهای برده بودم. این هدیه زندگینامهای به قلم حاجقاسم بود که قصد داشتیم به مناسبت ایام سالروز شهات در قالب کتابی منتشر کنیم. آنچه همراهم بود، در واقع ماکت یا نمونه اولیهای از کتاب بود. بعد از پایان دیدار، آن را تقدیم رهبر انقلاب کردم. ایشان سوالاتی درباره آن پرسیدند و این هدیه کوچک را با مهر پذیرفتند. چند روز بعد از این دیدار و در دقایق پایانی نهایی شدن کتاب، متنی از سوی دفتر رهبر معظم انقلاب به دستم رسید. ایشان منت گذاشته و قبل از مطالعه، یادداشتی را به یاد «سرباز وفادار» خود نوشته بودند. متنی پر از عطوفت و بزرگواری که چون روح بر کالبد کل این کتاب نشست.
خداوند حکیم را به داشتن نعمت وجود مبارکشان، هزاران بار شکر میکنم و به یاد میآورم که حاجقاسم در وصیتنامه خود نوشته بود: «خداوندا! تو را شکرگزارم که پس از عبد صالحت خمینی عزیز، مرا در مسیر عبد صالح دیگری که مظلومیتش اعظم است بر صالحیتش، مردی که حکیم امروز اسلام و تشیع و ایران و جهان سیاسی اسلام است، خامنهای عزیز که جانم فدای جان او باد، قرار دادی».
دختر حاجقاسم سلیمانی در ادامه با اشاره به نکاتی درباره این کتاب بیان کرد: «از چیزی نمیترسیدم، زندگینامهای است که حاجقاسم با دست مجروحش نوشته است. شرح زندگی مردی از دل روستایی دورافتاده در کرمان که چند دوره از زندگی ساده و گیرای خودش را برایتان روایت کرده است. این داستان شکلگیری شخصیت مردی است که از چوپانی به جایگاهی به بلندای وسعت آسمانها رسید. دوست دارم آنها که او را فقط در لباس نظامی دیدهاند بدانند او چگونه بزرگ شد؛ «از چیزی نمیترسیدم» آغاز رسالتی عظیم برای شناخت مردی است بزرگ».
* روایت حیات طیبه روح عاشق مخلص
در ادامه این مراسم علیرضا مختارپور، دبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی کشور با اشاره به نکاتی از این کتاب گفت: «زندگینامه خودنوشت از کودکی تا ۲۲ سالگی است. زمان نگارش- آنطور که ناشر بیان کرده است- چند سال قبل از شهادت ایشان بوده است». وی با اشاره به اینکه زمان نگارش کتاب در بحبوحه جنگ با داعش بوده است، گفت: «یکی از ویژگیهای شخصیتی نویسنده آرامش روحی در سختترین شرایط و تمرکز بر خاطرات از دهههای قبل است. اگر خواننده از زندگی نویسنده بیخبر باشد، تصور میکند این نوشتهها در گوشهای آرام با در نظر گرفتن زیست جغرافیایی خاص و آداب و رسوم نوشته شده است». مختارپور اضافه کرد: «زندگینامه شهید سلیمانی حاوی اطلاعات دقیقی از تبار و خاندان او است. در این متن به بیان مناطق جغرافیایی و طبیعی و شرایط اقلیمی اشاره شده است. این کتاب بیان صادقانهای دارد و به دور از هر گونه تحریف افکاری است؛ زندگینامهای که میتوان روایت حیات طیبه روح عاشق مخلص نامید».
***
[تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «از چیزی نمیترسیدم»]
در یادداشت حضرت آیتالله العظمی خامنهای رهبر حکیم انقلاب اسلامی که پیش از مطالعه کتاب «از چیزی نمیترسیدم» نگاشته شده، اینگونه آمده است:
بسمهتعالی
هر چیزی که یاد شهید عزیز ما را برجسته کند، چشمنواز و دلنواز است. یاد او را اگر چه خداوند در اوج برجستگی قرار داد و بدینگونه پاداش دنیایی اخلاص و عمل صالح او را بدو هدیه کرد ولی ما هم هر کدام وظیفهای داریم. کتاب حاضر را هنوز نخواندهام اما ظاهرا میتواند گامی در این راه باشد. رزقناالله ما رزقه من فضله.
سیدعلی خامنهای/ 7/۱۰/99
ارسال به دوستان
مستند
اشاره سیدحسن نصرالله به مستند «چرا سوریه»
سیدحسن نصرالله در گفتوگوی زنده تلویزیونی اخیر خود از مستند «چرا سوریه» از محصولات تازه سازمان اوج نام برد. به گزارش «وطن امروز»، سیدحسن نصرالله، رهبر حزبالله لبنان در گفتوگوی زنده تلویزیونی اخیر خود به مستند «چرا سوریه» به کارگردانی «وحید فراهانی» که تولیدشده سازمان اوج است، اشاره کرد. وی در حالی که در این گفتوگوی زنده تلویزیونی به تحولات اخیر سوریه و مواضع کشورهای همسایه درباره این کشور پرداخته بود، به مستند «چرا سوریه» سازمان اوج هم اشاره کرد. نسخه عربی این مستند اخیرا از شبکه المیادین منتشر شد که با استقبال مخاطبان مواجه شد و در هفتههای آتی در ایران نیز اکران آنلاین میشود. مستند «چرا سوریه» روایتی است از دریچهای متفاوت به بحران و جنگ سوریه که تا به حال در رسانههای بینالمللی حرفی از آن بازگو نشده و کمتر به آن پرداخته شده است. این فیلم مستند به دنبال کشف چرایی اهمیت سوریه برای کشورهای جهان و نقش آنها در این بحران 10ساله میرود. کارگردانی مستند سینمایی «چرا سوریه» را وحید فراهانی بر عهده داشته است و برای ساخت این مستند چندین سفر به سوریه انجام شده و با افراد مختلفی درباره زوایای مختلف بحران 10 ساله سوریه در منطقه خاورمیانه و دلایل به وجود آمدن این بحران از زاویهای نادیده صحبت شده است.
***
موفقیت «بانو»ی ایرانی در مکزیک
فیلم مستند «بانو» در هفتمین جشنواره بینالمللی فیلمهای مستقل مکزیک (وراکروز) در بخش مسابقه فیلمهای مستند بلند، موفق به کسب دیپلم افتخار شد. به گزارش «وطن امروز»، مستند «بانو» کاری از مدرسه سینمایی اندیشه و هنر(ماه) به کارگردانی محمد حبیبیمنصور است که سال 97 تولید شد و روایتگر زندگی پرفراز و نشیب عصمت احمدیان، مادر شهیدان ابراهیم و اسماعیل فرجوانی است. عصمت احمدیان، پس از جنگ به صورت جدی وارد فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی میشود، به طوری که او امروز یکی از بانوان تأثیرگذار و الگو در اهواز است. «بانو» حاصل ۲ سال همراهی گروه فیلمساز با مادر شهیدان فرجوانی است و تصویری واقعی از زندگی یک زن موفق را نشان میدهد. مستند سینمایی «بانو» پیش از این به عنوان نامزد بهترین فیلم مستند بخش «نگاه نو» سیوهشتمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر نیز انتخاب شده بود و «فانوس» نهمین جشنواره مردمی فیلم عمار را نیز در کارنامه دارد. جشنواره بینالمللی فیلم مستقل مکزیک «وراکروز» از 7 تا 30 دسامبر (17 آذر تا 10 دی) در مکزیک برگزار شد. در این دوره این جشنواره به دلیل معضل کرونا، فیلمها روی پلتفرم مخصوص این جشنواره اکران شد.
ارسال به دوستان
قطعه غلامرضا صنعتگر محور یک مسابقه درباره شهید سلیمانی شد
همزمان با سالروز ترور ناجوانمردانه و شهادت مظلومانه سردار دلها سپهبد حاجقاسم سلیمانی، فرهنگسرای ارسباران از علاقهمندان دعوت کرد با ارسال فایل ویدئویی اجرای لباهنگ قطعه «قاسم هنوز زنده است» کار «غلامرضا صنعتگر» در مسابقهای که به این منظور ترتیب داده شده شرکت کنند. به گزارش «وطن امروز»، شرکتکنندگان میتوانند اجرای خود را در قالب ویدئو با درج هشتگ «صبح یک جمعه دلگیر» در صفحه شخصی خود بارگذاری کرده و صفحه دبیرخانه را به نشانی jomeh.delgir@ منشن کنند. مهلت ارسال آثار تا ۹ بهمن ۹۹ است. ویدئوهای تولیدشده باید پس از انتشار با قید نام، نام خانوادگی، کد ملی و شماره تماس به شماره واتسآپ ۹۲۲۳۰۲۵۴۵۸ ارسال شود.
ارسال به دوستان
قدیمیترین عکاس ورزشی کشور درگذشت
یونس علیشیری، قدیمیترین عکاس ورزشی کشور در ۸۳ سالگی درگذشت. به گزارش فارس، «یونس علیشیری» عضو انجمن صنفی عکاسان مطبوعاتی ایران پس از تحمل یک دوره بیماری، بامداد روز گذشته (یکشنبه ۱۴ دیماه) دار فانی را وداع گفت. پیکر این عکاس پیشکسوت امروز (دوشنبه ۱۵ دیماه) در قطعه نامآوران بهشت زهرا(س) به خاک سپرده میشود. علیشیری از سال ۱۳۳۲ تا سال ۱۳۸۳ در زمینه عکاسی ورزشی فعالیت میکرد. عکسهای او از ناصر حجازی در ذهن فوتبالدوستان نقش بسته است.
ارسال به دوستان
تازهترین خبرها از «بچه مهندس 4»
ثریا قاسمی به جمع بازیگران فصل چهارم سریال بچه مهندس اضافه شد. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، فصل چهارم سریال «بچه مهندس» به کارگردانی احمد کاوری و تهیهکنندگی سعید سعدی در تهران تصویربرداری میشود. بتازگی ثریا قاسمی به عنوان بازیگر فصل چهارم به این مجموعه اضافه شده است. ادامه تصویربرداری سریال «بچه مهندس» علاوه بر تهران در شهرهای اصفهان، مشهد، گرمسار، بوئینزهرا و اشتهارد ادامه خواهد داشت. در این مجموعه بازیگرانی همچون ثریا قاسمی، فرهاد قائمیان، عبدالرضا اکبری، مهشید جوادی، محمدرضا رهبری، نسیم باقریان، کریم قربانی، عباس جمشیدیفر و شیوا خسرومهر حضور دارند و بزودی چند بازیگران جدید نیز به گروه اضافه خواهند شد. سریال «بچه مهندس ۴» به تهیهکنندگی سعید سعدی و به سفارش گروه فیلم و سریال شبکه ۲ سیما تهیه و تولید میشود.
ارسال به دوستان
برگزیدگان پویانمایی و نقد و مقالات تقدیر شدند
رونمایی از دیوارنگاره جشنواره عمار با پرچمداری سردار شهید سلیمانی
در سومین شب یازدهمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار، علاوه بر تقدیر از برگزیدگان چند بخش، از دیوارنگاره این رویداد فرهنگی- هنری با پرچمداری شهید سلیمانی رونمایی شد. به گزارش «وطن امروز»، به دلیل همهگیری بیماری کرونا و لزوم رعایت پروتکلهای بهداشتی، اکرانها و برنامههای این دوره جشنواره، به ۲ صورت آنلاین و تلویزیونی برگزار میشود. در بخش ابتدایی این ویژهبرنامه، محمدرضا طهماسبی، از شاعران جوان با حضور در استودیوی برنامه، در بخش پردهخوانی، سرودهای درباره شهیدان حاجقاسم سلیمانی، فخریزاده و طهرانیمقدم قرائت کرد. در ادامه برنامه نیز چند نفر از فعالان صنعت پویانمایی به سخنرانی پرداختند تا پس از آن نوبت به تقدیر از برگزیدگان برسد. هیات داوران بخش «پویانمایی» یازدهمین دوره جشنواره عمار، متشکل از هادی محمدیان، محسن عنایتی و سعید حسینی ضمن تقدیر از اثر «حسنی میره جنوب» به کارگردانی «مهناز صابرپور» و اثر «هلوکاست یک تمدن» به کارگردانی «سعید دولتآبادیفراهانی»، لوح افتخار این بخش را به علت «پرداختن به داستان جذاب حاجقاسم سلیمانی و به تصویر کشیدن قهرمانیهای ایشان در قالب مناسب» به اثر «نجات هولیر» به کارگردانی «عابدین محمدی» و اثر «من آلیس نیستم ولی اینجا سرزمین عجایبه» به کارگردانی «مهدیهسادات احمدیسلیمانی» به علت «تکنیک خوب، در نظر گرفتن مخاطب کودک، اجرای خوب و داشتن نگاه انسانی همچنین برخورداری از کیفیت مناسب» و اثر «بیقرار» به کارگردانی «مهدی صدیقی» به علت «کیفیت تصویری خیلی خوب و پرداختن به موضوع خانواده و به تصویر کشیدن لحظههای عاطفی» اهدا کرد.
همچنین فانوس این بخش به اثر «شهر موشکی» به کارگردانی رسول آذرگون به علت «جذابیت، تکنیک، درونمایه و پیام و همچنین هماهنگی بین قالب و محتوا برای گروه سنی کودک و نوجوان، دارای فراز و فرود و نکات طنز و استاندارد بودن اثر» اهدا شد. در بخش «قاب اول» هم ضمن تقدیر از اثر «ماهپیشونی» به کارگردانی «احسان مرادیان» به علت «اثر مناسب از لحاظ کیفی، جذابیت عاطفی و اثر قابل قبول با توجه به سن کم کارگردان»، لوح افتخار به اثر «ماه» به کارگردانی «فاطمه خدیور» اهدا شد.
در بخش پایانی این ویژهبرنامه نیز، برگزیدگان بخش مسابقه «نقد، مقالات و پژوهشهای سینمایی» معرفی و تقدیر شدند. هیات داوران این بخش، لوح افتخار این بخش را به اثر «فمینیسم و پویانماییهای غربی» به نویسندگی زهرا راد اهدا کرد. همچنین هیات داوران، فانوس این بخش را به اثر «سینمای ایران در محاصره ذائقه نوکیسهها (بررسی وضعیت کمدیهای مبتذل دهه 90 و دلیل اقبال مخاطب به این فیلمها)» به نویسندگی سیدعلی سیدان اهدا کرد. در این برنامه همچنین از دیوارنگاره جشنواره عمار با پرچمداری حاجقاسم رونمایی شد. این دیوارنگاره را مهدی بادیهپیما طراحی کرده و طی آن قصههای مختلف درباره پیشرفتهای علمی، نظامی و پزشکی کشور روایت شده است.
ارسال به دوستان
فیلم زندگی فیزیکدان سرشناس ایرانی ساخته میشود
شهاب حسینی در نقش مخترع لیزر گازی
سیدشهاب حسینی، بازیگر یک فیلم زندگینامهای شد که با تمرکز بر زندگی یک فیزیکدان و مخترع ایرانی- آمریکایی ساخته میشود. به گزارش «وطن امروز»، شهاب حسینی مدتی است که علاوه بر بازیگری، در عرصه تهیهکنندگی نیز فعال شده است. حسینی سال گذشته با تهیهکنندگی فیلم سینمایی «شب» کورش آهاری در جشنواره فیلم فجر حضور یافت. او اما بتازگی تصمیم گرفته در یک تجربه تازه همراه با کوروش آهاری سراغ ساخت یک اثر تازه برود. بر اساس آنچه هالیوود ریپورتر منتشر کرده است شهاب حسینی، بازیگر سرشناس سینمای ایران که تجربه گرفتن جایزه بهترین بازیگر جشنواره فیلم کن را در کارنامه دارد، برای ایفای نقش یک فیزیکدان و مخترع ایرانی-آمریکایی به نام «علی جوان» انتخاب شد. این فیلم را سازنده «شب» مینویسد و کارگردانی میکند. جوان نخستینبار مفهوم لیزر گازی را سال ۱۹۵۹ در آزمایشگاههای تلفن بل ارائه کرد. وی همچنین در زمینه فیزیک کوانتوم و طیفسنجی همکاری کرده بود. دستگاه لیزر نئون هلیومی که وی سال ۱۹۶۰ ساخت اکنون در موزه ملی تاریخ آمریکا در معرض دید عموم قرار دارد. آهاری، حسینی و آلکس بریتو با کمپانی تولید فیلم «پل میدیا» حقوق ساخت فیلمی بر مبنای زندگی جوان را در اختیار دارند. ۲ دختر این فیزیکدان یعنی مایا و لیلا جوان نیز به عنوان مشاور و تهیهکننده اجرایی در این فیلم حضور دارند. آهاری بتازگی کارگردانی فیلم ترسناک «شب» را انجام داده که به عنوان نخستین فیلم تهیه شده در آمریکا که مجوز اکران در سینماهای ایران را پس از انقلاب کسب کرد، تاریخساز شد. «شب» از ۲۹ ژانویه در سینماهای آمریکا و همزمان به صورت استریمینگ اکران میشود و بعد اواخر سال در بازار جهانی به نمایش درمیآید.
کمپانی بریتو برای تهیه فیلم جوان انتخاب شده است. این کمپانی پیشتر تهیهکننده «شب» و «نسلها» و فیلم کوتاه ایرانی «کرختی» بود. علی جوان سال ۱۹۴۸ به آمریکا رفت و تحصیلات خود را در مقطع دکترای فیزیک در دانشگاه کلمبیا ادامه داد. وی سال ۱۹۵۸ در حالی که عضو گروه تحقیقاتی آزمایشگاه بل بود، اصول لیزر گازی را پایه گذاشت. این فیزیکدان سپتامبر ۲۰۱۶ در ۸۹ سالگی از دنیا رفت. 5 دی روز تولد وی به عنوان روز لیزر در ایران نامگذاری شده است.
ارسال به دوستان
فیلمسازان چینی جایگاه نخست فروش جهان را از هالیوود گرفتند
سینمای چین، صدرنشین بازار سینمایی جهان
سال گذشته درآمد صنعت فیلمسازی و سینماها در چین از هالیوود پیشی گرفت و پیشبینی میشود از این پس چینیها جایگاه نخست را در دست خود نگه دارند. به گزارش «وطن امروز»، رقابت چین با آمریکا در سینما بالاخره منجر به شکست هالیوود از سینمای چین شد! صنعت فیلمسازی در جهان اوضاع خوبی را در سال 2020 تجربه نکرد و در این بین، این سال برای هالیوود از چند جهت دردآور بود. در شرایطی که فیلمسازان آمریکایی به خاطر کرونا با اعمال محدودیتهای اجتماعی و اقتصادی بخش قابل توجهی از درآمد خود را از دست دادند، خبر میرسد میزان فروش فیلمها در چین از صنعت فیلمسازی آمریکا سبقت گرفته و حالا این طرفهای چینی هستند که جایگاه نخست صنعت سینمای جهان را از آن خود کردهاند. بر اساس آنچه هالیوود ریپورتر گزارش کرده، برای نخستینبار سینمای چین با پیشی گرفتن از هالیوود به عنوان بزرگترین بازار سینمایی جهان شناخته شد اما مجموع درآمدهای گیشه جهانی سینما به سبب بحران شیوع ویروس کرونا که با تعطیلی سینماها و عدم اکران بسیاری از آثار همراه بود، با کاهش بیش از ۷۰ درصدی روبهرو شده است. تعداد بلیتهای فروختهشده در سینمای آمریکا در فاصله زمانی اول ژانویه تا ۳۱ دسامبر ۲۰۲۰ به 3/2 میلیارد قطعه بلیت رسید که در مقایسه با 4/11 میلیارد بلیت فروختهشده در سال ۲۰۱۹ کاهش چشمگیری داشته و کمترین میزان فروش بلیت سینمای آمریکا در ۴۰ سال اخیر است. در سطح جهانی نیز در سال ۲۰۲۰ در مجموع بین 5/11 میلیارد تا ۱۲ میلیارد قطعه بلیت فروخته شده در حالی که این رقم در سال گذشته میلادی، 5/42 میلیارد قطعه بلیت بود. در این میان سینمای چین امسال برای نخستینبار از مجموع فروش سالانه گیشه آمریکا سبقت گرفت. درام تاریخی «هشتصد» به کارگردانی «گوان هو» با فروش ۴۴۰ میلیون دلاری در رتبه نخست پرفروشترین فیلمهای سال ۲۰۲۰ سینما قرار گرفت و یک فیلم چینی دیگر به نام «مردم من، سرزمین من» ساخته مشترک 7 کارگردان، با فروش ۴۵۸ میلیون دلاری در رتبه بعدی قرار گرفت، این در حالی است که در سالهای گذشته جدول سالانه پرفروشترینهای سال سینمای جهان غالبا در انحصار محصولات هالیوودی بود. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|