|
طرح مجلس برای تقویت سازمان پژوهشهای نوین دفاعی
طرح تقویت و توسعه علوم، پژوهش و نوآوری دفاعی در دستور کار نمایندگان مجلس قرار دارد که در صورت تصویب آن، دولت موظف است به منظور تداوم و توسعه برنامهها و فعالیتهای علمی و پژوهشیای که تحت راهبری دانشمند برجسته شهید محسن فخریزاده بوده، از محل منابع صندوق توسعه ملی مبلغ ۵۰ میلیون یورو در سال 1399 و هر سال مبلغ ۵۰ میلیون یورو طی ۱۰ سال آینده به سپند واگذار کند.
ارسال به دوستان
رسانههای آمریکایی از زمانبر بودن تصمیمگیری آمریکاییها درباره برجام میگویند
بدهکار مکار
گروه سیاسی: بازگشت به توافقهستهای به زمان بسیار طولانی نیاز دارد. این مطلبی است که نشریه پولیتیکو از قول یک مقام مسؤول در وزارت خارجه آمریکا نوشته است.
به گزارش «وطن امروز»، این مقام آمریکایی گفت: پیش از مذاکره با ایران، ایالات متحده باید مجموعهای از اقدامات را برای احیای مجدد هر توافقی انجام دهد. ایران در حال حاضر از مفاد توافق هستهای بسیار دور شده، لذا برای بازگشت مجدد به توافق هستهای، به ارزیابی مجدد و طی کردن مراحل طولانی نیاز است. به گفته این رسانه آمریکایی، یک مقام سابق وزارت خارجه آمریکا نیز به پولیتیکو گفته دولت بایدن در نهایت، الگویی متفاوت در قبال ایران اتخاذ خواهد کرد که به موجب آن تحریمهایی که مبنای حقوقی مستحکمی دارند، همچنان باقی میمانند.
به نظر میرسد عدم اراده واشنگتن برای بازگشت فوری به برجام در دوره بایدن در حال تقویت شدن است. مشکلات عدیده داخلی آمریکا از جمله شکاف گسترده اجتماعی بیسابقه در داخل ایالات این کشور از یک طرف و بهرهبرداری از اهرم تحریمها که ترامپ به واسطه فشار حداکثری بر ایران تحمیل کرده از سوی دیگر، از دلایلی است که دولت جدید آمریکا را به احیای توافق هستهای سال 2015 بیرغبت میکند. تونی بلینکن، وزیر خارجه بایدن در نخستین نشست خبری خود بازگشت کشورش به توافق را زمانبر دانست و منوط به بازگشت ایران به محدودیتهای هستهای با یک سازوکار راستیآزمایی کرد. این در حالی است که تهران بازگشت به مفاد برجام را مشروط به رفع تحریمها کرده و با آغاز غنیسازی 20 درصدی در تاسیسات فردو، پیام محکمی برای طرف آمریکایی فرستاده است.
جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی بایدن اخیرا طی یک مراسم آنلاین در مؤسسه صلح ایالات متحده گفت: «ما میخواهیم برخی عوامل و محدودیتها را که در چند سال گذشته نادیده گرفته شدهاند، دوباره بر برنامه هستهای [ایران] اعمال کنیم». سالیوان در بخشی از سخنرانی مجازی خود گفت: «نظر ما این است با بازگشت به دیپلماسی، برنامه هستهای ایران را در محفظهای قرار دهیم که بستری را برای ایجاد یک تلاش جهانی با حضور شرکا و متحدان در منطقه، اروپا و جاهای دیگر، برای برطرف کردن تهدیدهای مهم دیگر ایران ایجاد میکند».
مشابه اظهارات سالیوان مبنی بر در محفظه (جعبه) قرار دادن برنامه هستهای، بلینکن وزیر خارجه آمریکا هم در جلسه تایید خود گفت: ایرانی که سلاح هستهای دارد حتی با مصونیت از مجازاتهایی بیشتر از آنچه در حال حاضر وجود دارد برنامهاش را پیش میبرد، بنابراین نخستین دستور کار باید این باشد که دوباره برنامه هستهای را وارد جعبه کنیم. بلینکن همچنین در نشست کاپیتول هیل گفته بود: «توافق هستهای یک چیز بود اما ادامه و حتی تقویت توانایی ما برای عقب راندن و برخورد موثر با دیگر رفتارهای ایران، کاری است که ما به آن نیاز داریم و باید انجام دهیم».
در همین حال روزنامه واشنگتنپست در گزارشی با توجه به عملکرد دولت پیشین آمریکا به چالشهای مسیر رئیسجمهور جدید این کشور برای بازگشت به توافق هستهای پرداخت.
این روزنامه در گزارشی نوشت: انتظار میرفت پیروزی و ورود بایدن به کاخ سفید تغییر اساسی در استراتژی ایالات متحده در قبال ایران ایجاد کند اما بازگشت به وضعیت پیش از دوره ترامپ دشوار و پیچیده خواهد بود. اگر چه بایدن به تعامل مجدد با ایران متعهد است اما دستیاران او هنوز به وضوح اعلام نکردهاند که کی و چگونه چنین خواهند کرد.
این روزنامه ادامه داد: آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا، در جلسه استماع هفته گذشته گفت که ایالات متحده منتظر خواهد ماند تا زمانی که اطمینان یابد ایران از عملیات غنیسازی عقبنشینی خواهد کرد و به تعهدات برجامی باز خواهد گشت.
واشنگتنپست همچنین مطرح کرد: در همین حال، ایرانیها میخواهند که آمریکاییها نخستین قدم مهم را بردارند. هفته گذشته محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران، در مقالهای در فارن افرز نوشت: دولت بایدن باید روند را با حذف بیقید و شرط همه تحریمهای اعمال شده، آغاز کند. ایران هم به نوبه خود از همه تدابیری که در پی خروج ترامپ از توافق هستهای انجام داده، باز خواهد گشت.
این روزنامه افزود: به نظر میرسد جمهوریخواهان و طرفداران رویکرد دولت ترامپ منتظر هستند تا مانع هرگونه امتیازدهی قابل قبولی برای ایران از سوی بایدن شوند. دشمنان منطقهای ایران بویژه اسرائیل، عربستان سعودی و امارات عربی متحده نیز معتقدند بایدن باید از اهرم فشار ایجاد شده توسط ترامپ استفاده کند. برخی تحلیلگران سیاست ایران اینطور استدلال میکنند که اهرم فشاری در کار نیست و ایران به رغم فشار تحریمها، مقاومت قابل توجهی نشان داده است.
***
واکنش قالیباف به اظهارات وزیر خارجه آمریکا
دکتر محمدباقر قالیباف در جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور خود گفت: با توجه به اظهارات وزیر خارجه آمریکا باید بگویم که اظهارات دولت آمریکا درباره ایران ناامیدکننده بود. دولت بایدن به جای اینکه برای عمل به تعهدات خود پیششرط بگذارد باید معلوم کند که چگونه میخواهد تعهد رفع تحریمها را به شکل عملی اجرایی کند. رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آمریکا اگر اعتقادی به برجام دارد، به جای شرط گذاشتن باید در عمل پایبندی خود را اثبات کند، گفت: تجربه برجام جلوی چشمان مردم ایران است. مردم باهوش ایران سادهاندیش نیستند که دوباره وارد بازی اقدامات نقد در برابر نسیه شوند. مثل این است که پول کالایی را به فروشنده دادهایم اما کالایی تحویل نگرفتیم. چه کسی راضی به چنین معاملهای است؟ پس دولت آمریکا به جای پیششرط گذاشتن به دنبال اقدام جدی برای رفع تحریمها باشد.
قالیباف همچنین با اشاره به نظارت میدانی خود در راستای عمل به قانون لغو تحریمها از بازدید هفته گذشته خود از سایت هستهای فردو خبر داد و گفت: خوشحالم از اینکه با همراهی دولت محترم چرخ سانتریفیوژها به حرکت درآمده است. رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با چرخیدن سانتریفیوژها و غنیسازی ۲۰ درصدی دست دستگاه دیپلماسی را برای رفع تحریم پر کردهایم، گفت: معتقدیم صنعت هستهای با عواید اقتصادی حاصل از تولید انرژی و با تولید رادیو دارو و همچنین منافع متعدد در بخشهای کشاورزی میتواند در خنثی کردن تحریمها موثر باشد.
ارسال به دوستان
اخبار
حضور رهبر انقلاب در مرقد مطهر امام راحل و گلزار شهدای بهشتزهرا
همزمان با آغاز ایامالله دهه فجر و در آستانه چهلودومین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، حضرت آیتالله العظمی خامنهای در نخستین ساعات صبح دیروز در مرقد بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حاضر شدند و با قرائت نماز و قرآن، یاد و خاطره امام عظیمالشأن ملت ایران را گرامی داشتند. به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله خامنهای، رهبر حکیم انقلاب اسلامی همچنین با حضور بر مزار شهیدان عالیمقام بهشتی، رجایی، باهنر و شهدای حادثه هفتم تیر ۱۳۶۰، علو درجات آنان را از خداوند متعال مسألت کردند. حضرت آیتالله خامنهای سپس در گلزار شهیدان سرافراز حضور یافتند و به ارواح مطهر مدافعان اسلام و ایران درود فرستادند.
***
مراسم بزرگداشت فجر 42 در حرم امام خمینی(ره) برگزار شد
مراسم آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی، صبح یکشنبه (۱۲ بهمن) در مرقد امام خمینی(ره) برگزار شد. در این مراسم جمعی از مردم، خانوادههای شهدا و مسؤولان کشوری و لشکری حضور داشتند و سخنران اصلی مراسم، حجتالاسلام ابوترابیفرد، امام جمعه موقت تهران بود. در این مراسم همزمان با لحظه ورود تاریخی حضرت امام(ره) به میهن، نوای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» در حرم معمار کبیر انقلاب طنینانداز شد.
***
آمادگی ایران برای تسهیل گفتوگو بین طالبان و دولت افغانستان
هیات طالبان به ریاست ملا برادر که در تهران به سر میبرد، روز گذشته با محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفتوگو کرد. به گزارش فارس، ظریف در این دیدار ضمن ابراز خشنودی از ایده تشکیل حکومتی همهشمول با حضور همه اقوام و گروههای سیاسی در افغانستان، اظهار داشت: تصمیمات سیاسی نمیتواند در خلأ اتفاق بیفتد و تشکیل حکومت همهشمول باید در یک فرآیند مشارکتی و با در نظر داشت ساختارها و نهادها و قوانین بنیادی مانند قانون اساسی شکل گیرد. اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای تسهیل گفتوگو بین طالبان و دولت و دیگر گروههای افغانستانی بخش دیگری از صحبتهای وزیر امور خارجه با طالبان بود. در این ارتباط ظریف تاکید کرد: مردم خوب افغانستان مظلوم واقع شدهاند، جنگ و اشغال افغانستان لطمات سنگینی به مردم این کشور وارد کرده است، امیدوارم تمام تلاش شما آن باشد که آلام و مشکلات مردم هر چه زودتر به پایان رسد و با برقراری صلح در افغانستان هر چه زودتر بهانه اشغالگران از دستشان خارج شود. در ابتدای این دیدار رئیس هیات طالبان گزارشی از روند صلح و گفتوگوهای بینالافغانی ارائه و تاکید کرد که روابط ایران و افغانستان همواره روابطی بر بنیاد دوستی و حسن همسایگی بوده و امیدوار است با برقراری صلح و آرامش در افغانستان، روابط ۲ کشور بیش از پیش گسترش یابد. ملا برادر در این ملاقات با اشاره به نقش مخرب داعش در افغانستان و منطقه، از روند گفتوگوهای بینالافغانی اظهار خشنودی کرد و تشکیل دولتی همهشمول با حضور همه اقوام و گروههای سیاسی را امری ضروری برای برقراری صلح کامل در افغانستان دانست.
ارسال به دوستان
اولویت بررسی طرح شفافیت آرای نمایندگان با 154رأی تصویب شد
گام بهارستان به سمت شفافیت
گروه سیاسی: روز گذشته نمایندگان با 154 رای مقرر کردند طرح شفافیت آرا با اولویت بررسی شود.
به گزارش «وطن امروز»، سرانجام 9 ماه پس از روی کار آمدن مجلس یازدهم، طرح شفافیت آرا که یکی از مهمترین وعدههای نمایندگان به حساب میآمد، یک گام به تصویب نزدیکتر شد. روز شنبه بود که جمعی از نمایندگان مجلس در نامهای به محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی خواستار بررسی اولویتدار طرح شفافیت آرای نمایندگان شدند. در بخشی از این نامه با اشاره به اینکه طرح شفافیت آرا با امضای 176 نماینده، نخستین طرح نمایندگان مجلس یازدهم به شمار میرود، آمده بود: با عنایت به وعده انتخاباتی اکثر نمایندگان انقلابی به مردم درباره شفافیت آرا و نیز مطالبه اکثریت بدنه انقلابی مردم از مجلس یازدهم، مستند به تبصره 1 ماده 100 آییننامه داخلی مجلس شورای اسلامی، خواهشمند است رسیدگی به گزارش کمیسیون آییننامه داخلی درباره این طرح را در اولویت رسیدگی صحن علنی قرار دهید. بر همین اساس روز گذشته اولویت بررسی طرح شفافیت آرای نمایندگان در خانه ملت به رای گذاشته شد و از ۲۳۸ نماینده حاضر در صحن علنی مجلس ۱۵۴ نماینده با اولویت این بررسی موافقت کرده و ۵۴ نماینده اعلام مخالفت کردند و ۷ نماینده به این طرح رأی ممتنع دادند. پیش از این رایگیری نمایندگان موافق و مخالف به بیان نظرات خود در این زمینه پرداختند. احد آزادیخواه در مخالفت با بررسی اولویتدار طرح شفافیت آرای نمایندگان با اشاره به اینکه با اصل شفافیت با موافقت نمایندگان همراه است، گفت: اما اولویتهای مهمتری در کشور از جمله موضوع طرح رفع مشکل مسکن وجود دارد. بسیاری از مردم گرفتار مشکلات مرتبط با مسکن هستند که دستخوش تورم افسارگسیخته است. همچنین ما با مستأجرانی روبهرو هستیم که صاحبخانه وسایلشان را بیرون ریخته است. در ادامه اما محمدرضا پورابراهیمی در موافقت با تقاضای اولویت رسیدگی به طرح شفافیت آرای نمایندگان گفت: مجلس یازدهم با مطالبه جدی از طرف مردم برای شفافیت در حوزه مأموریتها شکل گرفت. بیش از ۱۷۰ نفر از نمایندگان نیز با تهیه این طرح موافقت کردند، زیرا اثرات آن در حوزه مسائل اجتماعی، سیاسی و اقتصادی نمود پیدا خواهد کرد و موضوع رأی نمایندگان یکی از مسائل مرتبط با شفافیت است. همچنین احمد امیرآبادیفراهانی به لزوم پیگیری این شفافیت در دیگر قوا از جمله قوه مجریه اشاره کرد و گفت: این طرح باید در قوای سهگانه بویژه قوه مجریه اجرا شود، چرا که در قوه قضائیه آقای رئیسی کارهایی را در این زمینه شروع کرد که جا دارد از ایشان قدردانی کنیم اما در قوه مجریه لازم است برای پخش مذاکرات هیات وزیران و شوراهای تصمیمگیرنده و شوراهای اقتصادی که درون آنها رانت اطلاعاتی وجود دارد، این طرح اجرا شود. در نهایت پس از تصویب بررسی اولویتدار این طرح، رئیس مجلس ضمن تقدیر و تشکر از نمایندگانی که پیگیر طرح شفافیت آرا شده بودند، اعلام کرد ادامه بررسی این موضوع در جلسه آتی مجلس انجام خواهد شد. محمدباقر قالیباف همچنین پس از چراغ سبز نمایندگان مردم به طرح شفافیت آرا با انتشار متنی در صفحه شخصی توئیتر خود ضمن اعلام حمایت از این طرح نوشت: امروز بلافاصله پس از وصول درخواست، اولویت بررسی طرح شفافیت آرای نمایندگان را در صحن علنی به رأی گذاشتیم. به عنوان نخستین امضاکننده طرح شفافیت، نخستین موافق تصویب اولویت بررسی آن هم بودم تا به وعده خود عمل کرده باشم. از نمایندگان محترمی که بررسی این طرح را سرعت بخشیدند تشکر میکنم.
* اعتماد به مردم، کارآمدی و عقلانیت؛ نسخه کارگشای امروز
قالیباف در نطق پیش از دستور جلسه روز گذشته مجلس با بیان اینکه جمهوری اسلامی از ابتدای پیروزی انقلاب خود آغازگر عصر جدید در جهان بود، عنوان کرد: همین حقیقت، واکنش ابرقدرتهای شرق و غرب را برانگیخت تا فشارهای زیادی بر این کشور وارد کنند اما این مشکلات انقلاب اسلامی را متوقف نکرد. ما مزد قوی شدن بدون وابستگی خود را گرفتهایم و امروز ایرانی مستقل از چنبره قدرت این و آن داریم و در همین حال، طرحهای موذیانه دشمنان را برهم زده و آنها را وادار به عقبنشینی کردهایم. آنهایی که به دنبال فلج کردن ایران سربلند بودند، حالا یا فروپاشیده یا رو به افول هستند و اندیشه اشغال و کودتا را جز در مستندهای تاریخی، جای دیگری نمیتوانند پیدا کنند. قالیباف ادامه داد: با این وجود، امروز در کشور خود مشکلات ریز و درشتی داریم که مردم آنها را در زندگی روزمره کاملا احساس میکنند ولی اینچنین نیست که این مشکلات بدون راهحل باشد. نظام سیاسی انقلابی برآمده از اسلام، بنبستی برای خودش متصور نیست، چرا که وعده نصرت الهی را با خود دارد؛ مشروط به آنکه به سنت الهی «حرکت عمومی مردم» پایبند بماند. وی در ادامه با تأکید بر اینکه ما اتکا به هدایت الهی، اعتماد به مردم بویژه جوانان و کارآمدی و عقلانیت را نسخه گرهگشا در مسیر انقلاب اسلامی میدانیم، اظهار داشت: بارها آزمودهایم و باور داریم هر گاه کشور در این مسیر قرار گرفته، پیش رفته و هر گاه ایمانش سستی گرفته یا به بیگانه اعتماد کرده یا نتوانسته با عقل و انضباط تدبیری اخذ کند، کارش گره خورده و کشتی کشورداری از حرکت ایستاده است. راه ما بازگشت به نسخه اصیل امام است؛ ایمان به خدا و توان مردم، خودباوری و کارآمدی.
ارسال به دوستان
جهانگیری در اظهارات جدیدش پس از محکومیت برادرش، به بررسی علت نارضایتی مردم پرداخت
مردم بیش از نداری از تبعیض رنج میبرند
گروه سیاسی: «برخی در تلاش برای القای ناکارآمدی دولت هستند»؛ این جملهای بود که اسحاق جهانگیری روز گذشته در دیدار با نخبگان، جوانان و فعالان اجتماعی و فرهنگی استان خوزستان مطرح کرد. معاون اول رئیسجمهور این روزها تحرکاتش افزایش محسوسی یافته و سعی میکند هر روز با طرح حملات و اتهامات جدید به منتقدان دولت، خود را به کانون توجهات بازگرداند؛ روزی در دفاع از عملکرد دولت و بیتوجه به وعدههایی که سال 96 مطرح کرده بود مدعی آن میشود اگر این دولت روی کار نبود، چیزی از ایران باقی نمیماند و روز دیگری خبر از پایان زمستان میدهد و منتقدان خود را سیاهرو میخواند. اما پس از سفر جهانگیری به بندر امام که با اعتراضات گسترده مردم نیز روبهرو شد و در شرایطی که اعلام محکومیت برادرش مهدی جهانگیری به علت قاچاق حرفهای ارز باعث افزایش خشم عمومی جامعه شده، او این بار به تحلیل علت نارضایتیهای مردم پرداخت و با اشاره به سرمایهگذاریهای بزرگ و اقدامات مهم عمرانی، گفت: به رغم این سرمایهگذاریها در کشور، شاهد نارضایتی، نگرانی و گلایههای انباشته در مردم هستیم که ریشه این نارضایتیها، احساس تبعیض و نابرابری اجتماعی و اقتصادی است.
وی اضافه کرد: مردم بیش از نداری، از تبعیض رنج میبرند. مردم احساس میکنند در تقسیم مسؤولیتها به جای شایستگی، روابط و تبعیض حاکم است. باور جامعه این است که با عدهای با بغض و کینه و با عدهای دیگر با مدارا برخورد میشود. احساس مردم درباره فساد این است که عدهای در کشور در حال غارت و کسب ثروت و عدهای به نان شب محتاج هستند. معاون اول رئیسجمهور با بیان اینکه داشتن نگاه به چشمانداز آینده ایران موضوعی پراهمیت است، گفت: این مهم است که جامعه بپذیرد آیا قادر هستیم مشکلات را حلوفصل کنیم؟ آیا مردم این اعتماد را به حاکمیت دارند که تصور کنند حاکمیت کارآمد است و میتواند مشکلات را برطرف کند؟ این موضوع وجه مشترک همه رسانههای معاند و سیستم براندازی کشور است که میخواهد مردم را به نقطهای برساند که باور جامعه این باشد که حکومت و دولت قادر نیست به مشکلات مردم رسیدگی کند و در این میان برخی افراد در داخل نیز به دلیل مخالفتها و اختلافات جناحی در تلاش برای القای ناکارآمدی دولت هستند.
ارسال به دوستان
فرمانده کل سپاه در آیین آغاز رزمایش بیتالمقدس گردانهای بسیج:
پیشمرگ مردم هستیم
گروه سیاسی: روز گذشته همزمان با آغاز ایامالله دهه فجر، رزمایش بیتالمقدس گردانهای بسیج برگزار شد. سردار سرلشکر حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران سخنران مراسم دیروز بود و در اظهارات خود به طرح معروف سپاه در مقابله با شیوع بیماری کرونا (طرح شهید سلیمانی) اشاره کرد.
سردار سلامی در ابتدای اظهارات خود با اشاره به آغاز ایام سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: امام به تنهایی به اندازه تمام قدرتهای روی زمین دارای قدرت نظامی بود و هنوز هم هست؛ آن زمان آمریکا بیش از ۲۵ درصد اقتصاد جهان را در اختیار داشت، آن زمانی که امام انقلاب کرد و آمریکا را شکست داد، سیطره سیاسی آمریکا بر عالم فراگیر بود. وی افزود: این کار بسیار دشوار و سهمگینی بود و خارج از دایره تصور و نگرش و برآوردهای متعارف و مرسومی است که در قاعدههای بازی و موازنههای قدرت قابل تفسیر و توجیه باشد. به محض پیروزی انقلاب، جهان سلطهگر و دنیای استکبار در شرق و غرب احساس کرد ضلع جدیدی از یک قدرت مبهم و ناشناخته در دنیا متولد شده است؛ انقلاب ما ظهور یک قدرت جدید بود با جاذبههایی بسیار وسیع و جهانی.
سردار سلامی ادامه داد: پیامهای آسمانی انقلاب ما که برای همه بشریت عدالت، آزادی، طهارت اخلاقی و کرامت انسانی و دمیدن روح در یک جهان بیروح را نوید میداد، نشان داد این انقلاب آمده است تا سلطه ستمگران را در عالم پایان دهد و این برای جهان قدرتمند سلطهگر قابل تحمل نبود. فرمانده کل سپاه با بیان اینکه سختترین واکنش به این انقلاب بزرگ، جنگ بود، گفت: ما نمیتوانستیم به عنوان اسلام الگوی عقبمانده و ضعیف از یک نظام برآمده از اسلام ارائه بدهیم، باید پیشرفت میکردیم، ایران را میساختیم و قوی میشدیم چون جز قوی شدن راهی برای بقا و ادامه حیات نداشتیم. باید از ایجاد جنگهای جدید جلوگیری میکردیم و برای دشمن تصویری خطرناک از قدرتمان میساختیم و تمرکز او را از پیشانی انقلاب یعنی سرزمین ایران دور میکردیم.
وی گفت: رهبر بزرگ و پیشوای عظیمالشأن انقلابمان با منطق الهی و شناخت ژرف از سنتهای الهی و شناخت از دشمنان کوچک و بزرگ، کاری بزرگ انجام داد و ملت را برای یک مقاومت بزرگ آماده کرد. او منشأ ایستادگی و استوانه عظیم ملت شد. تحریم اقتصادی و بسیج رسانههای جهانی و انواع محاصره و جنگهای اطلاعاتی و هر آنچه تهدید سنتی و مدرن بود را علیه ما به کار برد اما حاصلش این شد که هر آنچه آنها به کار بردند، به فرصتهایی برای پیشرفت انقلاب ما تبدیل شد.
سرلشکر سلامی با بیان اینکه امروز انقلاب ما بیش از هر زمان به حضور بسیج نیازمند است، خطاب به بسیجیان تاکید کرد: پایگاهها را احیا کنید؛ به درون پایگاهها بروید، هر چه میتوانید به مردم عزیز خدمت کنید، ما پیشمرگ این مردم هستیم. 42 سال از انقلاب گذشته و با همه فشارها ملت سربلند است چون شما هستید. شما امید را به خانهها میآورید، در قلبها نور، اعتماد و اطمینان به نظام را روشن میکنید. فرمانده کل سپاه خطاب به بسیجیان با بیان اینکه شما سفیران رحمت رهبر ما هستید، گفت: از خدمت دریغ نکنید، هر یک از شما هر عملی برای خدمت به مردم انجام میدهید یک نبرد بزرگ است. جهاد ما امروز از خدمت به مردم میگذرد. وی با تاکید بر اینکه ما همه لوازم بزرگ بودن را داریم، تصریح کرد: ما چون برای غلبه بر دشمنان بزرگ، آرایش گرفتهایم به همان نسبت قدرتسازی میکنیم، دشمن بزرگ عامل رشد و پیشرفت ما است؛ همانطور که غلبه بر شیطان عامل رشد انسان است. سرلشکر سلامی گفت: امروز به نقطهای رسیدهایم که از برجام واقعا بینیاز شدهایم، فهمیدهایم بینیازی از رفع تحریم، بر رفع تحریم اولویت دارد و شما این کار را میکنید. ما با قلبهایمان زندگی میکنیم، قلبهایمان به هم پیوند دارد و ما یک ملت با یک تن واحد هستیم و تا وقتی اینگونه هستیم پیروز میشویم. فرمانده کل سپاه با بیان اینکه پیروزی سکه رایج ملت ایران است، اظهار داشت: دشمنان ما در رویاهای بزرگی بودند و همه آنها را فراموش کردند، ذهنهایشان پاک شده و مراقبند از ما شکستهای سنگینتر نخورند. ما آموختیم دشمن در چارچوب سلطه عمل میکند، چه وقتی با او سازش میکنیم و حتی وقتی در دایره دوستی او هستیم او دشمنی میکند و این ذات نظام سلطه و استکبار است. وی در پایان با تبریک دهه فجر انقلاب اسلامی به بسیجیان خطاب به آنها، تاکید کرد: فجرهای بزرگتری در راه است، همانطور که رهبرمان فرمودند خرمشهرهای دیگری در راه است. ما با انسجام و وحدت و پیروی از ولی امرمان به همه آرزوهایمان خواهیم رسید.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|