|
ارسال به دوستان
آیین پایانی پانزدهمین دوره جشنواره بینالمللی شعر فجر با معرفی برگزیدگان و احترام به مدافعان سلامت برگزار شد
تجلیل از ۱۴ شاعر دفاعمقدس
گروه فرهنگ و هنر: آیین پایانی پانزدهمین دوره جشنواره بینالمللی شعر فجر با حضور سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محسن جوادی معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، ایوب دهقانکار مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران، مریم جلالی دبیر علمی جشنواره شعر فجر، مصطفی راضیجلالی دبیر اجرایی جشنواره و تعدادی از داوران، برگزیدگان و اهالی رسانه برگزار شد. در ابتدای این مراسم مصطفی راضیجلالی، دبیر اجرایی پانزدهمین جشنواره بینالمللی شعر فجر در سخنانی اظهار داشت: امسال، فرهنگ و ادبیات کشور و به تبع آن شعر روزهای سختی را پشت سر گذاشت. جشنواره بینالمللی شعر فجر نیز از این قاعده مستثنا نبود. کرونا، میهمان ناخوانده نفسهای شهر شده بود و خمودی و کرختی و خاموشی ما را طلب میکرد. ادبیات اما نقطه روشنی است که همواره ما را به زندگی امیدوار و رهنمون میکند. وی گفت: روشن است جشنواره بینالمللی شعر فجر باید با رعایت کامل دستورالعملها برگزار میشد تا هیچ عضوی از هیأت علمی و داوران محترم بخشهای مختلف، با مشکل مواجه و به بلیه کرونا گرفتار نشود. جلالی خاطرنشان کرد: اعضای دبیرخانه و همکاران من در این دوره با دقتی مینیاتوری و با رعایت کامل موازین بهداشتی، ساعتها و روزها و ماهها، میزبانی امانتدار و مهربان بودند تا این دوره نیز به سرانجام خویش برسد. حساسیتهای جشنواره شعر فجر ذاتاً بالاست و این نگاهها به خاطر تاثیر جشنواره کاملا طبیعی است اما باید در اینجا اذعان کنم یگانه اصل جشنواره همواره حفظ سلامت روند برگزاری بوده است؛ این «حفظ سلامت» امسال ۲ مصداق داشت. وی با بیان اینکه گزارش آثار رسیده را پیشتر منتشر کردهایم، گفت: فقط این نکته را عرض کنم که پایش آثار در دبیرخانه زیر نظر هیات علمی با دقت صورت گرفت تا تمام کتابها بررسی و خوانده شود. برخی کتابها حتی چند بار خوانده شد. برخی دوستان بر این باورند که پایش گزارش دادنی نیست ولی باید بگویم برگزارکنندگان جشنواره اعتقاد راسخ به اهمیت استقلال داوران داشته و دارند. پشت این انتخابها که همگی رأی فنی و مبتنی بر مؤلفههای شعری داوران بزرگوار بوده، دهها کارشناس و استاد ادبیات نشستهاند و در برگزاری شایسته این رویداد، به دبیرخانه و هیات علمی مشاوره دادهاند. جلالی با تاکید بر اینکه پانزدهمین جشنواره بینالمللی شعر فجر، بخش ویژه هم داشت، اضافه کرد: وقتی جنگ تحمیلی آغاز شد و شهر ما بمباران میشد، ۱۰ سالم بود. هیچ پسر ۱۰ سالهای بمباران خانهاش را از یاد نمیبرد. آن روزها فکر نمیکردم بعد از ۴۰ سال، ادبیاتی چنین بالنده، گسترده، متنوع و باکیفیت از حماسه دفاع، زاده شود؛ سرودههایی خونین، گلگون و همانند شهدایمان؛ حماسی.
به گفته دبیر اجرایی جشنواره، حماسه ۸ ساله مردم ایران، جزو معدود کنشهایی است که تمام هنرمندان اصیل بر آن اتفاقنظر دارند. توان و وظیفه ما، نکوداشت و پاسداشت شاعران این حماسه و همه فداکارانی است که امروز، ایران را سرپا و امن به دست ما رساندهاند. اصحاب شریف رسانه به همین خاطر، دعوت دبیرخانه پانزدهمین جشنواره بینالمللی شعر فجر برای بزرگداشت چهلمین سال آغاز دفاعمقدس را با افتخار پذیرفتند. وی با اشاره به بخش انتخاب چهرههای برتر شعر دفاعمقدس با حضور اصحاب رسانه تصریح کرد: با انتخاب رسانهها این چهرهها امروز معرفی خواهند شد. همچنین دبیرخانه جشنواره شعر فجر، افتتاحیه این دوره را به یاد سردار شهید حاجقاسم سلیمانی و شهید محسن فخریزاده برگزار کرد تا بگوید از قاتلان این سرداران بیزار است. دوست است با هر کسی که با شهدای ما دوست باشد و دشمن است با هر کسی که با شهدای ما دشمن باشد. جلالی با بیان اینکه دوره آموزش ۲ ماهه «در ۳ بخش شعر کلاسیک، شعر سپید و شعر نیمایی» هم با حضور شاعران نامدار کشور و بهرهمندی نزدیک به ۴ هزار شاعر جوان به شکل برخط برگزار شد که گزارش آن در همین جلسه تقدیم خواهد شد، گفت: بر خود لازم میدانم علاوه بر دبیران دورههای پیشین این جشنواره، از دبیر علمی این دوره، سرکار خانم دکتر مریم جلالی، شاعر و پژوهشگر ادبی سپاسگزاری کنم که یاریرسان ما بودند. از هیات علمی و هیاتهای داوری، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاون امور فرهنگی ایشان و نیز مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران هم سپاسگزارم که صبوری و همراهی کردند و در این اوضاع رستاخیزگون کرونا کنار ما ایستادند تا پانزدهمین جشنواره بینالمللی شعر فجر را برگزار کنیم. وی در پایان اینگونه گفت: آیین پایانی پانزدهمین جشنواره بینالمللی شعر فجر را هم تقدیم میکنیم به مدافعان جان و روح مردم (جهادگران سلامت) که یاد و خاطرشان بیهیچ گَرد فراموشی در این جلسه حاضر است. اختتامیه آخرین جشنواره شعر فجر در سالهایی با سریال ۱۳۰۰ امروز برگزار میشود. امیدوارم قرن جدید ایرانیان، قرن درخشش و شکوفایی بیشتر شعر و ادبیات فارسی باشد.
مریم جلالی، دبیر علمی جشنواره نیز در این مراسم گفت: جشنواره شعر فجر یکی از مهمترین جشنوارههای ادبی ایران است. این جشنواره از سال ۸۵ تاکنون هر ساله آینهای برای انعکاس طرح نوی ترغیب و تکریم پژوهشگران و شاعران و بازشناسی کلام نیک و صاحبان کلام است. وی افزود: جشنواره شعر فجر فرصتی است برای نشان دادن اینکه چگونه میتوان با کلمات زیبا دید و به وسیله واژگان زیبا جنگید. این جشنواره یعنی ادب، تاریخ، اجتماع، سیاست، عشق و زندگی. جلالی در پایان گفت: شعر امروز به جنسیتها و چارچوبهای سنی محدود نشده و قویتر از گذشته به حیات خود ادامه میدهد.
هیات داوران پانزدهمین جشنواره بینالمللی شعر فجر اسامی برگزیدگان این جشنواره را هم در این مراسم اعلام کرد که اسامی چند بخش مهم به شرح زیر اعلام شد:
«هیات داوران شعر بزرگسال پانزدهمین جشنواره بینالمللی شعر فجر در بخش شعر نو از میان مؤلفان کتابهای نامزد شده، بر خود فرض میداند از ۲ شاعر پیشکسوت که پس از چند دهه فعالیت ادبی، آثارشان در سطح اول شعر معاصر درخشیده و به این مرحله از جشنواره نیز راه یافته است تجلیل کند: استاد «م.موید» به احترام ۵ دهه شاعری موثر و توجه به فرهنگ شیعی در شعر نو و استاد «محمدباقر کلاهی اهری» به احترام بیش از ۴ دهه سرودن و تاثیرگذاری در جریان بیحاشیه این گونه از شعر».
* بخش ویژه چهلمین سالگرد آغاز دفاعمقدس
«خانه کتاب و ادبیات ایران به عنوان مجموعه برگزارکننده جایزه ادبی جلال آلاحمد و جشنواره بینالمللی شعر فجر بر خود وظیفه دانست که در چهلمین سالگرد آغاز جنگ تحمیلی از کسانی که در طول 40 سال ادبیات دفاعمقدس قلم زدهاند تجلیل کند. طبق روالی که در جایزه ادبی جلال از فعالان حوزه رسانه نظرخواهی شده بود، در جشنواره بینالمللی شعر فجر نیز پس از برگزاری جلسات داوری، با انتخاب این عزیزان 14 تن از شاعران موثر در حوزه شعر دفاعمقدس انتخاب شدهاند که توسط دبیرخانه از آنها تجلیل میشود».
برگزیدگان بخش ویژه دفاعمقدس (به ترتیب حروف الفبا): حسین اسرافیلی، مرتضی امیریاسفندقه، عباس باقری، عباس براتیپور، پرویز بیگیحبیبآبادی، محمدحسین جعفریان، عبدالرضا رضایینیا، قادر طهماسبی (فرید)، محمدرضا عبدالملکیان، علیرضا قزوه، عبدالجبار کاکایی، علیمحمد مؤدب، یوسفعلی میرشکاک و سیمیندخت وحیدی
* بخش نفسهای شعر در روزگار کرونا
«دبیرخانه پانزدهمین جشنواره بینالمللی شعر فجر بر خود وظیفه دانست از میان افراد و مجموعههایی که در شرایط گسترش ویروس کرونا نهتنها دست روی دست نگذاشتند، بلکه از محدودیتهای کرونایی، برای شعر و ادبیات فارسی فرصت ساختند، تقدیر کند. بزرگوارانی که در ایام تعطیلی جلسهها و انجمنهای شعر هر یک به گونهای در فضای مجازی، فعالیت چشمگیر دارند».
برگزیدگان: محمودرضا اکرامیفر، مریم حائری، محمدکاظم کاظمی، محمد میلانلک و محمدحسین نعمتی
گفتنی است این مراسم به دلیل ضرورت رعایت دستورالعملهای ابلاغی از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا، به صورت زنده از صفحات اجتماعی خانه کتاب و ادبیات ایران قابل مشاهده برای عموم بود.
***
ثبتنام در زمستانه کتاب ۹۹ آغاز شد
مؤسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، آغاز ثبتنام در طرح زمستانه کتاب ۹۹ را اعلام کرد. به گزارش «وطن امروز» به نقل از روابط عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران، با آغاز ثبتنام طرح زمستانه کتاب ۹۹ از روز یکشنبه ۲۶ بهمن، همه کتابفروشیهای کشور میتوانند تا سهشنبه ۵ اسفند با مراجعه به سامانه اینترنتی tarh.ketab.ir نسبت به ثبتنام در طرح زمستانه کتاب ۱۳۹۹ اقدام کنند. سقف خرید برای هر خریدار در طرح زمستانه کتاب۹۹، همچون طرح پاییزه ۲۰۰هزار تومان است و خریداران میتوانند از ۲۵ درصد یارانه خرید کتاب در این طرح بهرهمند شوند. کتابفروشیهای عضو طرحهای قبلی خانه کتاب و ادبیات ایران، برای تایید شرکت در طرح زمستانه کتاب۹۹ نیاز به ثبتنام مجدد ندارند و کافی است با مراجعه به پنل کاربری خود شرایط شرکت در طرح را تایید و اطلاعات خود را کنترل و ویرایش کنند.
ارسال به دوستان
نمایشگاه مجازی تاریخ معاصر
مدیر مسؤول مؤسسه فرهنگی- هنری قدر ولایت از برگزاری نمایشگاه مجازی کتابهای تاریخ معاصر ایران خبر داد و گفت: حدود ۱۲۰۰ عنوان کتاب در این نمایشگاه عرضه خواهد شد که سعی شده است خواستههای هر قشر و هر گرایش و سلیقهای را تأمین کند.
به گزارش «وطن امروز»، احمد عطایی با اشاره به برگزاری جلسات مشترک مسؤولان مؤسسات و بنیادهای تاریخپژوه و جمعی از پژوهشگران تاریخ معاصر به همراه مجمع ناشران انقلاب اسلامی گفت: قرار است نمایشگاهی برگزار شود که موضوع نمایشگاه تخصصی، نمایش و عرضه کتابهای تاریخ معاصر ایران به صورت مجازی است، یعنی کتابهایی که مربوط به وقایع کشور از کودتای سوم اسفند ۱۲۹۹ تا پایان دهه ۶۰ است.
به گفته وی، این نمایشگاه سراسری است و قابل دسترس برای عموم مردم ایران خواهد بود. پژوهشگران، دانشجویان، اساتید، طلاب، جوانان و خانوادهها مخاطب این نمایشگاه هستند و برای سطوح مختلف تحصیلی و سنی، کتب مناسب تاریخی تدارک دیده شده است.
عطایی در پاسخ به این سوال که چه ناشران و مؤسساتی در این نمایشگاه حضور دارند، اظهار داشت: ناشران مختلفی در این نمایشگاه شرکت دارند که میتوان به مؤسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران، بنیاد تاریخپژوهی، مرکز اسناد انقلاب اسلامی، مرکز مطالعات سیاسی، سوره مهر، امیرکبیر، شهید کاظمی، قدر ولایت، عروج، دیدمان، کیهان، اطلاعات و بهنشر اشاره کرد، البته از آنجا که هنوز اعلام حضور ناشران ادامه دارد، لیست نهایی ناشران شرکتکننده در این نمایشگاه اطلاعرسانی خواهد شد.
مدیر مؤسسه فرهنگی- هنری قدر ولایت با اشاره به اینکه در این نمایشگاه علاوه بر عرضه کتب تاریخی در قالب رمان، داستان بلند، مجموعه داستانهای کوتاه، خاطرات و اسناد، برای گروه سنی کودکان و نوجوانان نیز کتابهایی آماده عرضه شده است، گفت: حدود ۱۲۰۰ عنوان کتاب در این نمایشگاه عرضه خواهد شد که سعی شده خواستههای هر قشر و هر گرایش و سلیقهای را تأمین کند.
عطایی با بیان اینکه تلاش شده سادهترین راه دسترسی به کتاب در نظر گرفته شود، درباره چگونگی خرید کتاب توسط مخاطبان گفت: با ورود به سایت ketabika.com و جستوجوی کتاب مورد نظر، مراحل پرداخت و ارسال در دسترس مردم قرار خواهد گرفت. در این نمایشگاه برای مخاطبان ۲۰ درصد تخفیف اعمال میشود و ارسال محموله برای مخاطبان رایگان خواهد بود و تلاشمان این است که کتب خریداریشده حداکثر در ظرف زمانی 7 روز به دست خریداران برسد.
عطایی درباره برگزاری بخشهای جانبی در نظر گرفته شده نیز بیان کرد: نشستهایی به شکل روزانه با کارشناسان حوزه تاریخ معاصر ایران در نظر گرفته شده است و در هر یک از موضوعات تاریخ معاصر کارشناسان خبره و صادق مشخص شدهاند که علاوه بر توضیح و ارائه موضوع مورد بحث، به پرسشها و شبهات تاریخی پیرامون هر موضوع نیز میپردازند. این مباحث علاوه بر روشنگری و ارتقای دانش و بینش تاریخی، در سوگیری و انتخاب کتب مناسب در هر موضوع نیز کمک شایانی خواهد کرد.
ارسال به دوستان
تلویزیون
سریال «بوتیمار» گزینه احتمالی نوروز شبکه ۳
با ادامه تصویربرداری سریال «بوتیمار» که به عنوان گزینه احتمالی نوروز شبکه ۳ سیما معرفی میشود، ۲ بازیگر به این مجموعه اضافه شدند.
به گزارش «وطن امروز»، به دنبال تصویربرداری مجموعه تلویزیونی «بوتیمار» رامین ناصرنصیر و شهاب عباسی به تیم بازیگری این سریال اضافه شده و مقابل دوربین رفتند. ناصرنصیر با نقش مدیر بیمه و شهاب عباسی در لباس پلیس به تیم این مجموعه تلویزیونی پیوستهاند. مهران مهام، تهیهکننده سریال «بوتیمار» با اشاره به اینکه این سریال یکی از گزینههای نوروزی شبکه ۳ است، تاکید کرد: بر اساس روند قصه، اضافه شدن بازیگران دیگر به تیم تولید همچنان امکان دارد. هماکنون تیم تولید در شمال شرقی پایتخت مشغول کار هستند و همچنان بر اساس قصه، بازگشت گروه به شمال امری بدیهی است. حمید لولایی، مرجانه گلچین، هدایت هاشمی، اشکان اشتیاق، سارا مقربی، ندا کوهی، علیرضا درویش، سلمان خطی، ملیحه بقایی، حسین توهمی، سامی غریبی و دانیال جعفری بازیگران اصلی این مجموعه تلویزیونی هستند.
***
«سرقت پول» به شبکه ۵ رسید
سریال «سرقت پول» از شبکه ۵ سیما پخش میشود. به گزارش «وطن امروز»، سریال «سرقت پول» به کارگردانی «الکس پینا» از امشب ساعت ۲۳ روی آنتن شبکه ۵ سیما میرود و روز بعد در ۲ نوبت (ساعت ۹ و ۱۹) تکرار خواهد شد. داستان مجموعه تلویزیونی سرقت پول با عنوان اصلی Money Heist با محوریت یک هکر جوان به نام پروفسور که ۸ سارق حرفهای را دور خود جمع کرده است روایت میشود که تصمیم به سرقت پول از بانک دارند. در این سریال اورسولا کوربیرو، ایتزیار ایتونو، آلفارو مورتی، پاکو توس، پدرو آلونسو، ایستر آیسبو، آلبا فلورنس، میگل هیران و جیمی لورنته ایفای نقش میکنند. خلاصه ۳ فصل ابتدایی این سریال از یکشنبه تا چهارشنبه هفته جاری ساعت ۲۳ پخش میشود و فصل جدید آن از هفته آینده از شنبه تا چهارشنبه در همین ساعت روی آنتن میرود.
ارسال به دوستان
بزرگداشت محمدعلی نجفی و مهدی فخیمزاده در جشنواره فیلم کوتاه رضوی
بزرگداشت محمدعلی نجفی و مهدی فخیمزاده، خالقان سریالهای «سربداران» و «ولایت عشق» در چهاردهمین جشنواره ملی فیلم کوتاه رضوی برگزار میشود. به گزارش «وطن امروز» به نقل از ستاد ارتباطات و اطلاعرسانی چهاردهمین جشنواره ملی فیلم کوتاه رضوی، محمدعلی نجفی و مهدی فخیمزاده، ۲ نویسنده و کارگردان سینما و تلویزیون به پاس سالها تلاش در این عرصه و خلق آثاری ماندگار با مفاهیم ارزشی و دینی همچون «سربداران» و «ولایت عشق» در چهاردهمین جشنواره ملی فیلم کوتاه رضوی تجلیل میشوند. چهاردهمین جشنواره ملی فیلم کوتاه رضوی به دبیری سعید نجاتی با محوریت سیره علمی و عملی امام رضا علیهالسلام، به همت و مشارکت سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بنیاد بینالمللی امام رضا علیهالسلام و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان نیمه اول اسفند ۹۹ در شهر گرگان برگزار خواهد شد.
ارسال به دوستان
«جنگ دوستداشتنی» در شبکه نمایش خانگی
مجموعه «جنگ دوستداشتنی» با اجرای اصغر نقیزاده در شبکه نمایش خانگی توزیع میشود. به گزارش «وطن امروز»، مجموعه «جنگ دوستداشتنی» محصول گروه مستند روایت فتح و به کارگردانی حسین همایونفر به خاطرات شیرین و جذابی از رزمندگان 8 سال دفاعمقدس با میزبانی و اجرای اصغر نقیزاده پرداخته است و میهمانانی از جمله محسن زهرایی، سعید تاجیک، حسین امیری، امیر لواسانی، حسین کیواننیا، محمد توکلی، مجتبی گودرزی و... دارد. این مجموعه در 30 قسمت ۳۰ دقیقهای آماده پخش در شبکه نمایش خانگی است. علاقهمندان میتوانند با ورود به سامانههای فیلمگردی، فیلیمو و سینمامارکت، مجموعه مستند «جنگ دوست داشتنی» را تماشا کنند.
ارسال به دوستان
«ضماد» به شبکه مستند رسید
تصویربرداری «ضماد» تولید جدید شبکه مستند سیما به تهیهکنندگی مهدی میرتیموری و کارگردانی بهمن ابراهیمی به پایان رسید. به گزارش «وطن امروز»، ابراهیمی در این باره گفت: این مستند پرترهای از محمدکاظم رشیدی، مخترع همدانی است که پدرش شغل عطاری داشته، او به دلیل از دست دادن یکی از دوستان نزدیکش به علت زخم بستر و با تکیه بر دانشی که از پدر فراگرفته بود، مطالعه کتب ابنسینا، رازی و... و تلفیق آن با زنبورداری و پرورش گیاهان دارویی به صورت عملی توانست به فرمولی دست یابد که ناجی هزاران بیمار صعبالعلاج در کشور است. وی ادامه داد: داروی رشیدی نه تنها زخم بیماران دیابتی را درمان میکند، بلکه تازهترین دستاوردش درمان زخم بیماران پروانهای است. این کارگردان گفت: رشیدی حالا صاحب یک شرکت دانشبنیان است و پمادش در داروخانههای سراسر کشور به بیماران ارائه میشود، این خیز 5 سال است قیمت داروهای خود را افزایش نداده، همچنین دارو را به طور رایگان در اختیار انجمنهای خیریه قرار میدهد.
ارسال به دوستان
فصل چهارم سریال «از سرنوشت» بزودی کلید میخورد
نگارش ۱۶ قسمت از فیلمنامه جدید
فصل چهارم سریال «از سرنوشت» امسال کلید میخورد و سال ۱۴۰۰ پخش میشود. علیاکبر تحویلیان، تهیهکننده سریالهای تلویزیونی درباره روند تولید فصل چهارم سریال «از سرنوشت» گفت: فصل چهارم «از سرنوشت» در مراحل پایانی پیشتولید است. این روزها مراحل آمادهسازی لوکیشن را سپری و تلاش میکنیم تا قبل از عید نوروز تصویربرداری سریال را کلید بزنیم. وی ادامه داد: تاکنون نگارش ۱۶ قسمت از فیلمنامه فصل چهارم سریال «از سرنوشت» توسط محمد محمودسلطانی و روحالله صدیقی پیش رفته است. قصه فصل چهارم این سریال، در ادامه زندگی هاشم و سهراب و چالشهای آنها با زندگی است. گفتنی است فصل چهارم مجموعه تلویزیونی «از سرنوشت» به کارگردانی محمدرضا خردمندان و تهیهکنندگی علیاکبر تحویلیان در ۳۰ قسمت ساخته میشود. در فصل جدید قرار است بازیگرهای اصلی در کنار بازیگران جدید حضور داشته باشند. علیرضا بذرافشان فصل ۲ این سریال را کارگردانی کرد و محمدرضا خردمندان هم کارگردانی فصل اول و سوم را بر عهده داشت. مسعود پاکدل، دارا حیایی، کیسان دیباج، فاطیما بهارمست، مجید واشقانی، کامران تفتی، لیلا بلوکات، مریم کاظمی، فریبا نادری، علیرضا استادی، مهدی صبایی، علیرضا آرا و پوریا پورسرخ بازیگرانی هستند که در ۲ فصل این سریال به ایفای نقش میپردازند.
ارسال به دوستان
داستان پایتخت در شبکه ۵
«تهران ۱۴» به نوروز ۱۴۰۰ میرسد
تهیهکننده مجموعهمستند «تهران ۱۴» از آمادهسازی این مستند ۵۲ قسمتی درباره رویدادها و اماکن مهم تهران در یک قرن گذشته برای نوروز ۱۴۰۰ خبر داد. سمیه عظیمیستوده با اشاره به اینکه در این مستند، به مرور وقایع مهم تهران در سالهای گذشته خواهیم پرداخت، به مهر گفت: تهران از زمان پایتخت شدن، شاهد وقایعی مهم بوده که در این مستند با نگاهی نو و داستانگونه، روایت خواهد شد. وی افزود: در مستند «تهران ۱۴» مخاطبان با مهمترین بناهای تهران آشنا میشوند؛ بناهایی که شاید سال ساخت آنها مربوط به قرن ۱۴ نباشد اما بستر مهمترین و تأثیرگذارترین وقایع تاریخ تهران و ایران بودهاند. تهیهکننده «تهران ۱۴» با بیان اینکه هدف ما در این مستند، پرداختن به کالبد تاریخی و زیباییشناسی بناهای تهران نیست، عنوان کرد: هر بنای تاریخی در این شهر، داستانهایی را در دل خود دارد که باید برای مردم به شکل دقیق و مستند، بازگو شود. وی افزود: ما در این مستند تلاش کردهایم داستان بناها و وقایع تاریخی و مهم تهران را با روایتی شیرین و جذاب برای مردم مرور کنیم. عظیمیستوده در پایان درباره زمان پخش این مجموعه مستند اعلام کرد: پژوهش این سریال مستند از شهریورماه سال جاری آغاز شده و انشاءالله برای پخش از فروردینماه ۱۴۰۰ آماده خواهد شد. ارسال به دوستان
چشمانداز اکران نوروز 1400 از نظر رئیس هیأتمدیره اتحادیه تهیهکنندگان
۱۷۰ فیلم در صف اکران ایستادهاند
رئیس هیأتمدیره اتحادیه تهیهکنندگان گفت: حدود ۱۷۰ فیلم سینمایی داریم که نمایش داده نشده است؛ بخش اعظمی از این آثار تولیدشده سال ۹۸ و تعدادی از آنها تولید امسال هستند. پس با این اوصاف دست سینمای ایران برای نمایش پر است. به گزارش «وطن امروز»، سیدغلامرضا موسوی، تهیهکننده درباره آثار پرمخاطبی که امکان اقبال مخاطب و اکران نوروزی را خواهند داشت، گفت: برگزاری جشنواره ثابت کرد نمایش فیلمها در سینماها با رعایت شیوهنامههای بهداشتی با مشکلی روبهرو نیست. جشنواره فیلم فجر با رعایت حداکثری صورت گرفت و همه چیز خوب بود و ایمنی بسیار زیادی وجود داشت. اگر این ایمنی همچنان ادامه داشته باشد و کرونا وارد فازهای بعدی نشود، در ایام نوروز رونق نسبی خواهیم داشت. وی در پاسخ به این سوال که برای ترغیب مخاطب به دیدن آثار در سالنهای سینما برای اکران نوروزی چه ترکیبی را پیشنهاد میکنید، توضیح داد: معمولا آثار متنوع مانند فیلمهای کمدی و درام جذاب ترکیب مناسبی است. فیلمهایی باید در اکران نوروزی جا بگیرند که مخاطبپسند باشند تا تماشاچی رغبت کند به سالن سینما مراجعه کند. این بسیار مهم است که کارهای متنوع کنار هم قرار بگیرند.
وی درباره در نظر گرفتن امتیازی برای آثار پرجایزه جشنواره سیونهم از سوی شورای صنفی گفت: این مهم بازمیگردد به صاحبان آثار که برای اکران نوروزی درخواستکننده باشند. فیلمهای عید بر اساس درخواست تهیهکنندگان و پخشکنندگان تعیین میشود و تنها فصل اکران است که شورا به دلیل اهمیت این اکران دخالت میکند تا اکران خوب و چیدمان جذاب و متنوعی در این اکران داشته باشیم اما شورا در برنامههای دوم عید، دخالتی ندارد. باید ببینیم امسال علاقهمندان به اکران نوروزی چه تعدادی هستند و درخواستشان را برای شورا بفرستند تا بر اساس کار کارشناسی فیلمها انتخاب شود.
* فیلمها در اکران آنلاین سرقت میشوند
موسوی درباره اکران آنلاین و فیلمهای مناسب برای این دست اکران گفت: برای فیلمهایی که هزینههای بالا دارد، اکران آنلاین اصلا مناسب نیست و نمیتواند انجام شود. متاسفانه در اکران آنلاین فیلمها بهرغم تمام تمهیداتی که وزارت ارشاد و مراجع مختلف انجام میدهند، باز هم فیلمها سرقت میشود. اگر این امکان فراهم بود که فیلمها دچار سرقت نشود اکران آنلاین میتوانست بسیار خوب باشد. اکران آنلاین برای فیلمهایی مناسب است که زیاد به بازگشت سرمایه توجه نکنند و بتوانند با حداقل درآمد هزینههای خود را پوشش دهند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|