|
ارسال به دوستان
جزئیات سیوهشتمین دوره جایزه کتاب سال اعلام شد
تجلیل از 12 اثر برگزیده سال
گروه فرهنگ و هنر: نشست خبری سیوهشتمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران و بیستوهشتمین دوره جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران در خانه کتاب و ادبیات ایران برگزار شد. در این مراسم ایوب دهقانکار مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران، حجتالاسلاموالمسلمین محمدعلی مهدویراد دبیر علمی جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران و احمدعلی حیدری دبیر علمی جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران حضور داشتند. در این نشست خبری ابتدا ایوب دهقانکار، مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران اظهار داشت: جایزه کتاب سال جای خود را در میان جوایز ادبی و رویدادهای فرهنگی کشور و جهان باز کرده است. اگر بخواهیم پیام این مراسم را که مستمرا طی ۳۸ سال برگزار شده بگوییم، باید عنوان کرد در بخش داخلی نشان از آن دارد که کتابپژوهی، فعالیتهای آکادمیک و تحقیق در ایران پویاست که نشانه آن برگزاری کتاب سال است. به گفته مدیرعامل موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، در بخش بینالملل هم این موضوع قابل رویت است؛ اینکه بخش بینالملل هم منعکسکننده آن است که ایران مقصد آکادمیک و نخبگانی پژوهشگران خارج از کشور است. شاهد مثال آن در سال جاری در بخش داخلی اینکه کار داوری امسال از میان ۱۰ هزار اثر علمی انجام شد که خود نشان از کار بسیار وسیع و خطیر داوران دارد. از سویی هم شاهد مثال پویندگی و زنده بودن ایرانشناسی و اسلامپژوهی در خارج از کشور است، چرا که در بخش بینالملل قریب به ۲ هزار اثر توسط تیم داوری و علمی که در سال جاری منتشر شده بود رصد و بررسی شد. دهقانکار با اعلام یک خبر مهم تصریح کرد: این دوره برخلاف دورههای قبل، مشخصههایی داشت که یکی از آنها بینظیر است و آن اینکه این جایزه به عنوان یک رویداد نخبگانی در سطح کشور شناخته شد، بنابراین شایستگان تقدیر و برگزیدگان کتاب سال در زمره نخبگان فرهنگی کشور محسوب شده و از تسهیلات و مزایای سایر عرصهها بهرهمند میشوند و در واقع جزو بنیاد نخبگان خواهند بود. مدیرعامل موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران در ادامه گفت: نه فقط برگزیدگان و شایستههای تقدیر در این دوره جایزه کتاب سال، بلکه دوره آتی و دورههای قبل هم مشمول این تسهیلات و مزایا میشوند. برگزیدگان کتاب سال، جایزه جلال آلاحمد و جایزه شعر فجر مشمول این رویداد میشوند. دهقانکار در پاسخ به سوالی درباره مراسم اختتامیه با اشاره به اینکه ۱۱ نفر از برگزیدگان که شرایط حضور را دارند در مراسم اختتامیه دوم اسفند شرکت میکنند، گفت: این مراسم در حضور رئیسجمهور و با حضور منتخبی از برگزیدگان داخلی انجام میشود تا این افراد جوایز خود را از رئیسجمهور دریافت کنند، چرا که کرونا برگزاری مراسمها را محدود کرده است.
* برگزیدگان داخلی کتاب سال ۱۰۰ میلیون تومان و خارجیها ۱۰ هزار یورو دریافت میکنند
حجتالاسلام مهدویراد، دبیر کتاب سال جمهوری اسلامی ایران نیز در این نشست در پاسخ به سوال فارس درباره اینکه پیش از این اعلام کرده بودید قطعا در این دوره از جایزه کتاب سال، میزان جایزه تغییر کرده، روند صعودی دارد و افزایش خواهد یافت، میزان افزایشی چقدر بوده است، توضیح داد: در بخش داخلی میزان جایزه کتاب سال ۱۰۰ میلیون تومان و در بخش جایزه جهانی ۱۰ هزار یورو اعطا خواهد شد. وی توضیح داد: درصد قابل توجهی هم در بخش تألیف، ترجمه و بازنگری متون کهن افزایش اتفاق افتاده است هر چند در همه حوزهها افزونی خواهیم داشت اما اگر میزان جوایز ۳ برابر یا ۱۵ برابر هم بشود شأن پژوهش بالاتر از این حرفهاست. وی با ارائه گزارشی خاطرنشان کرد: در این دوره کتابهایی که از فروردین ۹۸ تا اسفند ۹۸ منتشر شده باشند و دارای مجوز جمهوری اسلامی ایران باشند داوری شدهاند، از این رو ابتدا ۱۰ هزار عنوان کتاب مورد بررسی قرار گرفت که از این میان ۲۴۷ عنوان به مرحله نهایی رسیده است. وی افزود: در این ۷ سال ۷۰ هزار و ۹۰ عنوان کتاب به مرحله دوم راه یافته، که ۷۸ کتاب برگزیده و ۲۸۷ اثر به عنوان شایسته تقدیر شناخته شدند. مهدویراد اعلام کرد: در این دوره از جایزه کتاب سال ۶۰ اثر شایسته تقدیر و ۱۲ اثر برگزیده، یعنی مجموعا ۷۲ اثر تجلیل خواهند شد.
احمدعلی حیدری، دبیر علمی جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران هم در بخشی از این نشست طی گزارشی عنوان کرد: ما در این دوره آثار شاخص سال ۲۰۱۹ را در حوزه مطالعات ایران و اسلام بررسی کردیم اما شرط ورود آثار به بخش داوری این بود که کتاب توسط یک ناشر بینالمللی منتشر شده باشد. حیدری افزود: ما امسال جلسه آسیبشناسی را برگزار کردیم و در آن نشست مطرح شد که میتوانیم دایره انتخاب آثار را گستردهتر کنیم. یعنی علاوه بر بررسی این موارد (حوزه مطالعات ایران و اسلام)، به آثار ضداستعماری یا آثاری که در موضوعات تقریب و وحدت منتشر شدهاند بپردازیم. از این رو میتوانیم این آثار را هم مدنظر قرار دهیم.
***
پایان دوازدهمین دوره جشنواره شعر و داستان انقلاب
مراسم اختتامیه دوازدهمین «جشنواره شعر و داستان انقلاب»، شب گذشته در سالن اندیشه حوزه هنری برگزار شد.
به گزارش «وطن امروز»، در این مراسم حجتالاسلاموالمسلمین محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و محمدمهدی دادمان، رئیس حوزه هنری در کنار دبیر بخش شعر و داستان حضور داشتند و از برگزیدگان تجلیل کردند.
همچنین از تلاشهای محمدرضا سهرابینژاد در عرصه شعر انقلاب و محمدرضا بایرامی در عرصه داستان انقلاب تقدیر شد.
در این مراسم، محمدمهدی دادمان، رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی با یادآوری تلاشهای مرحوم امیرحسین فردی برای رشد و تعالی ادبیات انقلاب گفت: ایشان حرکتشان را از مسجد جوادالائمه آغاز کردند، در حوزه هنری ادامه دادند، در جایزه شهید غنیپور رشد دادند، در جشنواره داستان انقلاب به حد اعلا رساندند و در کارگاه قصه و رمان تلاش کردند ادبیات انقلاب را به نقطه بلوغ برسانند.
محمدرضا بایرامی نیز در سخنانی با اشاره به عکسهای نویسندگان و شعرای زندهیاد انقلاب اسلامی که در سالن اجرای مراسم قرار داده شده بود، گفت: من از همکاری و همراهی با بیشتر این نویسندگان و اساتید ادبی، خاطراتی فراموش نشدنی دارم. ما روزهای خوبی را با یکدیگر سر کردیم.
وی با یادآوری خاطرات خوبی که از دوستی با زندهیاد امیرحسین فردی داشت، گفت: امیرحسین فردی انسانی ادیب، وارسته و بااحساس بود که بیشتر از آنکه به احوالپرسی با مسؤولان و رؤسا علاقه داشته باشد به پرسیدن حال گلها، شمشادها و پرندگان علاقه داشت. او انسان عجیبی بود که حواسش به همه نویسندگان بود و حامی جوانان مسجد جوادالائمه بود، همچنین حواسش به جایزه شهید غنیپور و سایر فعالیتهای ادبی هم بود. او همیشه شنونده انتقادات بود و با صبوری همه حرفها و حتی انتقادات را شنوا بود و ما امروز بیشتر از قبل به چنین نویسندگانی در ادبیات کشور نیازمندیم.
ارسال به دوستان
کارگردان سریال از آغاز نگارش «دودکش۲» گفت
رعایت پروتکلهای بهداشتی در پروژههای هنری شبیه شوخی است
کارگردان سریال «دودکش۲» میگوید این روزها به همراه ۲ فرد دیگر مشغول نگارش فیلمنامه این مجموعه است. به گزارش «وطن امروز»، برزو نیکنژاد، کارگردان مجموعه «دودکش۲» درباره آخرین وضعیت تولید این مجموعه به تهیهکنندگی زینب تقوایی، اظهار کرد: این فصل ۲۶ قسمت دارد و امیدوارم بتوانیم به این تعداد قسمت برسیم، البته لازم است بگویم نزدیک به ۴۰ قسمت قصه داریم اما قصد داریم فصل دوم این مجموعه را در ۲۶ قسمت تولید کنیم تا اگر بازخورد خوبی داشت، آن را ادامه دهیم.
کارگردان «دودکش۲» درباره شروع تصویربرداری این پروژه اظهار کرد: هنوز تصویربرداری این مجموعه آغاز نشده است اما پیش از شروع سال جدید و در آیندهای نزدیک کار را کلید خواهیم زد.
نیکنژاد با اشاره به اینکه در این مجموعه قصد دارد مخاطبان را بیشتر بخنداند، اظهار کرد: جهان «دودکش» و آدمهای آن کمی متفاوت با کارهای دیگری است که در کمدی وجود دارد و این تفاوت در ادبیات دیالوگگویی و... است. به همین دلیل باید زمان بیشتری را برای نگارش اختصاص دهیم.
وی افزود: «دودکش» کار پرتحرکی است و اینکه عدهای خیال میکنند تنها در یک قالیشویی کار پیش میرود، اینگونه نیست و تنها شاید یکچهارم هر قسمت در قالیشویی بگذرد اما خود قالیشویی جدا از اینکه لوکیشن پرتحرکی است، جابهجایی نیز زیاد دارد. همچنین به واسطه فرم قصه کار سختی در پیش داریم.
نیکنژاد درباره حضور بازیگران اصلی فصل اول در «دودکش۲» مطرح کرد: قصه بر مبنای شخصیتهای اصلی فصل اول شکل گرفته است. همچنین معتقدم هیچ کار و قصهای ادامهدار نخواهد بود مگر اینکه کاراکترها جذاب باشند. مردم به واسطه کاراکترها و دنبال کردن قصه آنها پای ادامه یک مجموعه مینشینند.
کارگردان «دودکش۲» با اشاره به اینکه فیلمسازی و سریالسازی در این شرایط کار بسیار خطرناکی است، گفت: استفاده از ماسک و مواد ضدعفونیکننده قطعا تاثیر زیادی بر جلوگیری از شیوع ویروس کرونا دارد اما این واقعیت وجود دارد که وقتی یک گروه 80-70 نفره در لوکیشن یک خانه مشغول به کار هستند و از یک سرویس بهداشتی استفاده میکنند، کدام پروتکل بهداشتی رعایت میشود؟
کارگردان «دودکش۲» با اشاره به ماسک زدن بازیگران جلوی دوربین مطرح کرد: معتقدم در کار کمدی اگر بخواهیم کرونا را وارد قصه کنیم تا بازیگران جلوی دوربین هم از ماسک استفاده کنند، به دلیل پوشاندن چهره ۵۰ درصد کمدی از بین میرود. با مواردی که مطرح کردم رعایت پروتکلها در یک پروژه سینمایی، تلویزیونی، تئاتر و... کمی شبیه شوخی است.
وی افزود: البته رعایت پروتکلهای بهداشتی هزینههای زیادی به همراه دارد و شوخی نیست. ما سر «باخانمان» هم که بودیم یک پرستار هر روز با ما آفیش میشد و دستورهای لازم را ارائه میداد. در آن پروژه هر کس مشکوک به کرونا بود بلافاصله باید تست میداد.
ارسال به دوستان
مستند
«نوزده نوزده» روی آنتن میرود
مستند «نوزده نوزده» محصول سازمان هنری رسانهای اوج و تولیدشده در مرکز مستند سفیرفیلم، با ارائه اسنادی از قرارداد ۱۹۱۹ روی آنتن شبکه ۳ سیما میرود. به گزارش «وطن امروز»، مستند «نوزده نوزده» به کارگردانی مهدی صلواتچی و تهیهکنندگی محمدرضا امامقلی از شبکه سوم سیما پخش میشود. این مستند با بهرهگیری از اسناد و آرشیوهای دستاول، برای نخستینبار ابعاد و زوایای پنهانی از قرارداد تاریخی ۱۹۱۹ را روایت میکند. برخی اسناد استفاده شده در این مستند برای نخستینبار به انتشار رسیده است. مستند ۱۹۱۹ روز جمعه اول اسفند ساعت ۱۸ از شبکه سوم سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش میشود. مستند «نوزده نوزده» محصول سازمان هنری رسانهای اوج و تولید شده در مرکز مستند سفیرفیلم است و در یازدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار مورد تحسین داوران بخش «حافظه ملی» قرار گرفت.
***
نمایش «بانو» در جشنواره مسکو
فیلم مستند «بانو» به نخستین جشنواره بینالمللی فیلمهای مستند روسیه با عنوان «اینترداک» راه یافت. به گزارش «وطن امروز»، فیلم مستند «بانو» به کارگردانی محمد حبیبیمنصور به نخستین جشنواره بینالمللی فیلمهای مستند روسیه با عنوان «اینترداک» راه یافت. «بانو» کاری از مدرسه سینمایی عمار به کارگردانی محمد حبیبیمنصور سال ۹۷ تولید شده و روایتگر زندگی پرفراز و نشیب عصمت احمدیان، مادر شهیدان ابراهیم و اسماعیل فرجوانی است. عصمت احمدیان، پس از جنگ به صورت جدی وارد فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی میشود به طوری که او امروز یکی از بانوان تأثیرگذار و الگو در اهواز است. «بانو» حاصل ۲ سال همراهی گروه فیلمساز با مادر شهیدان فرجوانی است و تصویری واقعی از زندگی یک زن موفق را نشان میدهد. جشنواره بینالمللی فیلمهای مستند روسیه با عنوان «اینترداک» ۲۷ و ۲۸ فوریه سال جاری برابر با ۹ و ۱۰ اسفند در مسکو برگزار میشود و به گفته مسؤولان آن، فیلمهای منتخب این جشنواره علاوه بر مسکو در ۵۰ شهر در روسیه و جهان اکران خواهد شد.
***
روایتی از سقوط بورس
مستند «گزارش یک سقوط» با مضمون وضعیت بورس کشور رونمایی شد. به گزارش «وطن امروز»، مستند «گزارش یک سقوط» به تهیهکنندگی محمدجواد معصومی و کارگردانی قاسم اکبری، رونمایی و اکران شد. این مستند به بررسی وضعیت بورس کشور و علل سقوط این نهاد اقتصادی مهم در سال جاری میپردازد. مراسم رونمایی و اکران مستند «گزارش یک سقوط»، در سالن مهر حوزه هنری برگزار شد. این مستند که محصول مشترک گروه اقتصاد شبکه یک سیما و مرکز مستند سوره است، بزودی از شبکه یک سیما پخش خواهد شد.
ارسال به دوستان
تلویزیون
4 بازیگر جدید به «روزهای آبی» پیوستند
همزمان با ادامه تصویربرداری مجموعه تلویزیونی «روزهای آبی»، 4 بازیگر جدید به جمع بازیگران آن اضافه شدند. به گزارش «وطن امروز»، نادر سلیمانی، مهران رجبی، رامین ناصرنصیر و امیر غفارمنش 4 بازیگر جدیدی هستند که به مجموعه بازیگران «روزهای آبی» اضافه شدهاند. بزودی یک بازیگر چهره دیگر نیز به ترکیب بازیگران این مجموعه تلویزیونی اضافه خواهد شد. پیش از این اکبر عبدی، فریبا متخصص، ویدا جوان، ایرج نوذری، علی سلیمانی، کیوان ساکتاف، مهسا غفوری، مرتضی زارع، مجید پتکی، عاطفه چوپانی، مجید شهریاری، پرهام موحدی، پریا مهدوی و امینعلی شهسواری مقابل دوربین سریال «روزهای آبی» قرار گرفتهاند. «روزهای آبی» داستان زندگی خانوادهای است که با توجه به مشکلات مالی پدر و برای فرار از دست طلبکارها، مجبور به تجربه زندگی در روستای مادری خود میشوند و این آغاز چالشهای تلخ و شیرین آنها در روستاست. فصل اول مجموعه تلویزیونی «روزهای آبی» در ۲۶ قسمت ۴۰ دقیقهای، به سفارش گروه فیلم و سریال شبکه 5 سیما و تهیهکنندگی پرویز امیری برای پخش در بهار ۱۴۰۰ آماده میشود.
***
«روزگار جوانی» پس از سالها ساخته میشود
تولید فصل سوم مجموعه تلویزیونی «روزگار جوانی» در شبکه 5 سیما شروع شد. به گزارش «وطن امروز»، سریال «روزگار جوانی» در ۳۰ قسمت به کارگردانی اصغر توسلی، تهیهکنندگی سپهر محمدی و مدیریت تولید محمدعلی عزیزی ساخته میشود. در این مجموعه تلویزیونی بیوک میرزایی، رسول نجفیان، آریا توسلی، سعید زارعی، سینا کرمی، امیرمسعود واعظ و عیسی حسینی ایفای نقش میکنند. یادآور میشود فصل اول «روزگار جوانی» سال ۱۳۷۷ به تهیهکنندگی اصغر توسلی، کارگردانی شاپور قریب و اصغر توسلی و نویسندگی اصغر فرهادی روی آنتن شبکه 5 رفت. همچنین فصل دوم این مجموعه سال ۱۳۷۸ به تهیهکنندگی و کارگردانی اصغر توسلی و نویسندگی علیاکبر محلوجیان و فرهاد نقدعلی برای این شبکه تولید شد. قرار است در ادامه تصویربرداری این سریال، بازیگران شناخته شدهای نیز به مجموعه اضافه شوند.
ارسال به دوستان
سرودهای انقلابی در جشنواره موسیقی فجر
سرودهای انقلابی در سیوششمین جشنواره موسیقی فجر در پهنه رودکی اجرا میشود. به گزارش «وطن امروز»، شهروز حقی، هماهنگکننده بخش سرودهای انقلابی سیوششمین دوره جشنواره موسیقی فجر درباره اجراهای این بخش گفت: بخش سرودهای انقلابی جشنواره موسیقی فجر با حضور ۳ گروه فعال تهران در پهنه رودکی برگزار میشود. حقی گفت: گروه «فرزندان ایران» به رهبری مهرداد سیدا، گروه «شهید فرجی» به رهبری حسین نصیری و گروه «نور مشکات» به رهبری هادی قاسمی سرودهای انقلابی را اجرا میکنند. حقی افزود: در شرایط عادی بنا بود سرود و موسیقی حماسی به صورت گستردهتر در جشنواره موسیقی فجر اجرا شود اما در شرایط فعلی و به دلیل کرونا اجرای گسترده آن در اماکن عمومی شهر تهران امکانپذیر نبود و در نهایت ۳ گروه فعال سرود از تهران در این بخش حضور دارند. وی ادامه داد: برنامههای سرودهای انقلابی به صورت اجراهای میدانی و مردمی در پهنه رودکی برگزار خواهد شد و امیدواریم در آینده برنامهای کامل در حوزه سرود طراحی و اجرا شود. حقی درباره زمان اجرای سرودها در جشنواره موسیقی فجر گفت: اجراها در بعضی روزها صبح و بعدازظهر و در بعضی روزها هم به صورت یک سانس دیده شده است. روز چهارشنبه 29 بهمنماه ساعت ۱۱ گروه «شهید فرجی» و ساعت ۱۵ گروه «نور مشکات» اجرا میکنند. روز شنبه دوم اسفندماه گروه «نور مشکات» ساعت ۱۱ و گروه «فرزندان ایران» ساعت ۱۵ اجرا میکنند. روز یکشنبه سوم اسفندماه ساعت ۱۵ گروه «شهید فرجی» و روز دوشنبه چهارم اسفندماه ساعت ۱۱ گروه «فرزندان ایران» اجرا میکنند. ارسال به دوستان
غیرممکن شدن «مأموریت غیرممکن» !
ساخت «ماموریت غیرممکن» برای تام کروز دارد به کاری غیرممکن در دوران کرونا بدل میشود، چرا که ادامه فیلمبرداری آن، دوباره متوقف شد!
به گزارش «وطن امروز»، در حالی که تام کروز و گروه فیلمبرداریاش در ابوظبی بودند و رفتن وی به موزه لوور ابوظبی در صدر خبرها بود، روز بعد خبر رسید که فیلمبرداری «مأموریت غیرممکن ۷» به کارگردانی کریستوفر مککواری برای چندمینبار به دلیل مشکلاتی که کرونا ایجاد کرده، متوقف شد. در حالی که عوامل تولید برای فیلمبرداری قسمتهای هفتم و هشتم این فیلم در خاورمیانه جمع شدهاند، گفته میشود تام کروز که هم بازیگر و هم تهیهکننده پروژه است از عوامل خواسته است پیش از اعمال محدودیتهای سفر در بریتانیا که از دوشنبه آغاز میشود، به خانه بازگردند. دیروز گفته شد عوامل تولید در انتظار جت اختصاصی هستند تا آنها را پیش از اینکه دیگر نتوانند به خانه و پیش خانوادهایشان برگردند، به بریتانیا برگرداند.
در عین حال گفته میشود اختلافنظرهایی بین سازندگان و بازیگران چهره به وجود آمده است. در واقع این مشکل از آنجا ناشی شد که پس از بازگشت به بریتانیا باید مسافران راهی یک هتل شوند و ۱۰ روز در قرنطینه بمانند و پذیرش این امر برای برخی از عوامل ساخت قابل قبول نبود. در حالی که فیلمبرداری در امارات امید پیشرفت ساخت فیلم را تقویت میکرد، تغییر قوانین در بریتانیا، در نهایت موجب توقف کار شد.
این در حالی است که پیش از کریسمس نیز سختگیری کروز برای رعایت پروتکلهای بهداشتی کرونا موجب شده بود ۵ تن از عوامل تولید از پروژه جدا شوند.
ارسال به دوستان
«صریر سبلان» در حوزه هنری افتتاح شد
رونمایی از خوشنویسی وصیتنامه سردار سلیمانی
در مراسم افتتاحیه نمایشگاه خوشنویسی و نگارگری «صریر سبلان» که در گالری ابوالفضل عالی حوزه هنری برگزار شد، از وصیتنامه خوشنویسیشده سردار شهید حاج قاسم سلیمانی رونمایی شد. به گزارش «وطن امروز»، این نمایشگاه شامل تولیدات تجسمی هنرمندان استان اردبیل در ۲ بخش خوشنویسی و نگارگری است که به همت حوزه هنری استان اردبیل با مشارکت مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری و سازمان تبلیغات اسلامی استان اردبیل برپا شده است. در این نمایشگاه آثاری از عباس عرفانی، بهمن حیدری، شهرام عبداللهی، ناصر صادقی، بهروز نخستینشاکر، حسن معترض، رؤیا عیسیپور، مریم ایمانی، کیمیا فتاحی، اکبر خدادادی، فاطمه قربانی، احد اعظمی، رباب حامدسلطانی، صفر گالشی، محمدتقی محرمزاد، نادر حیدری، محمد احدی، میرمهدی سیدی، حسین عباسی، بهزاد جماعتی، بهرام اظهرنیا، صابر صفایی، رقیه سرویزرگر، نرگس سلطانزاده و رضا جبارزاده به نمایش درآمده است. در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه، وصیتنامه خوشنویسیشده سردار شهید سلیمانی به قلم بهمن حیدری نیز رونمایی شد. امیر رجبی، رئیس حوزه هنری استان اردبیل درباره رونمایی از وصیتنامه خوشنویسیشده سردار شهید سلیمانی توضیح داد: خوشنویسی وصیتنامه سردار شهید حاجقاسم سلیمانی توسط یکی از هنرمندان ممتاز خوشنویس استان اردبیل به شکل زیبایی نگارش یافته است که به عنوان هدیهای از طرف هنرمندان استان اردبیل به خانواده سردار سلیمانی اهدا خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه آثار این نمایشگاه سفارشی نیستند، بیان کرد: بخشی از این آثار تولید کارگاههای برگزارشده توسط حوزه هنری است و بخشی از آنها نیز تولید هنرمندان اردبیلی است. زمینه فروش آثار هنری هم آنچنان که باید و شاید در استانها شکل نگرفته است و این هم از آن آسیبهایی است که در سطح اقتصاد هنر بویژه در عرصه هنرهای تجسمی مطرح است.
بهمن حیدری، هنرمند خوشنویس و صاحب اثر خوشنویسی وصیتنامه سردار شهید سلیمانی درباره این اثر بیان کرد: خلق این اثر سال گذشته به سفارش سازمان تبلیغات اسلامی و با قلم کتابت دودانگ با مرکب به مدت ۱۰ روز به طول انجامید.
وی درباره لزوم کتابت هنری وصیتنامه شهدا گفت: همیشه و در هر زمانی زبان هنر میتواند تأثیر بسزا و شگرفی بر مردم داشته باشد و وصیتنامه شهدا بویژه وصیتنامه سردار دلها اگر بتواند با این شکل در دسترس قرار بگیرد، قطعا مضمون و بندهای این وصیتنامه بر دلها بیشتر مینشیند، ضمن اینکه شاهکار رشادتهای سردار هیچگاه از یاد نمیرود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|