|
ارسال به دوستان
نگاهی به «حوض خون» در گفتوگوی «وطن امروز» با فاطمهسادات میرعالی، نویسنده کتاب
از اندیمشک تا دمشق
مصطفی پورکیانی: کتاب «حوض خون»، روایت زنان اندیمشک از رختشویی در دفاعمقدس که تدوین و نگارش آن بر عهده فاطمهسادات میرعالی بوده، به همت انتشارات «راه یار» منتشر و راهی بازار نشر شد. به گزارش «وطنامروز»، کتاب «حوض خون»، خاطرات و روایتهای ۶۴ نفر از بانوان اندیمشکی درباره فعالیتشان در بخش رختشویی البسه رزمندگان دفاعمقدس است که فاطمهسادات میرعالی، زهرا بختور، سمانه نیکدل، سمیه تتر، نسرین تتر، مهناز الفتیپور، آمنه لهراسبی و نرگس میردورقی تحقیق آن را بر عهده داشتهاند. فاطمهسادات میرعالی که علاوه بر تحقیق، تدوین کتاب را هم بر عهده داشته است، در بخشی از مقدمه خود درباره راویان کتاب اینطور نوشته است: «اول مصاحبهها درد و زجرشان توی ذهنم پررنگ بود اما انتهای مصاحبه وقتی متوجه میشدم هنوز حاضر هستند پای انقلاب جان بدهند، وقتی تلاش میکردند راهی برای شستن لباسهای رزمندگان جبهه مقاومت پیدا کنند و بعضی از آنها از من میپرسیدند «راهی سراغ نداری بریم سوریه لباس رزمندهها رو بشوییم»، معادلات ذهنم درباره اینکه افرادی زجرکشیده هستند به هم میخورد. خانمهای رختشویی با وجود همه سختیها و دردهایی که دیدهاند و از نزدیک تکههای بدن شهدا را لمس کردهاند، روح زینبی دارند و با بیان تمام تلخیها، از شستن لباس رزمندهها، به زیبایی یاد میکنند. اگر غیر از این بود، اکنون با وجود ناتوانی، باز پای ثابت فعالیتهای انقلاب نبودند».کتاب «حوض خون» که حاصل همکاری دفتر تاریخ شفاهی اندیمشک و واحد تاریخ شفاهی دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی است، در ۵۰۴ صفحه، شمارگان ۱۰۰۰ نسخه و با قیمت ۷۰ هزار تومان توسط انتشارات «راه یار» منتشر شده است. ***
فاطمهسادات میرعالی که تدوین و نگارش این کتاب را بر عهده داشته است، در گفتوگو با «وطنامروز» درباره انگیزهای که باعث نگارش این کتاب شد، گفت: من در مجتمع پژوهشی- فرهنگی شهید جواد زیوداری مشغول فعالیت بودم و در پژوهشها، رصدها و مصاحبههایی که جمعآوری شده بود، این نکته شاخص وجود داشت که در دوران جنگ، در شهر اندیمشک و حومه، در خانهها و بویژه مساجد، زنان فداکاری بودند که لباسهای رزمندگان را میشستند.
وی ادامه داد: نکته مهمی که در این میان وجود دارد و من را جذب خود کرد این است که فعالیت این خانمها در دل جنگ انجام میشده و آنها هر روز با وجود حملات و بمبارانهای مکرر صدام به جبههها و شهرهای مرزی مثل دزفول و اندیمشک، فرزندان کوچک خود را در خانه میگذاشتند و دور هم جمع شده و لباسهای رزمندگان، مجروحان و شهدا را میشستند. بیشتر آنها همسران، برادران و پدرانشان در جبهه بودند و با وجود همه این شرایط، با روحیه بالا و مقاوم، وقتی پتوها و لباسهای ارسالی از بیمارستانهای صحرایی را میشستند، گاهی با تکههای سوخته بدن شهدا و مجروحان مواجه میشدند اما در عین حال با روحیه قوی شروع به خواندن شعرهای حماسی کرده و کارشان را ادامه میدادند.
میرعالی افزود: در ادبیات دفاعمقدس ما به موضوع پشتیبانی جنگ پرداخته شده ولی من با پژوهشهایی که داشتم به این نتیجه رسیدم که چنین موضوعی جایش خالی است و کار مهم این زنان بخوبی بازگو نشده، بنابراین تصمیم گرفتم که این کتاب را تهیه و تدوین کنم.
نویسنده کتاب «حوض خون» از شروع فعالیت این زنان شجاع میگوید: در روزهای نخست جنگ، این خانمها با مراجعه به بیمارستان شهید بهشتی در نزدیکی راهآهن که مجروحان را به آنجا انتقال میدادند و با وجود همه اخطارهایی که باید شهر را تخلیه کنید، با روحیه بالا در شهر ماندند تا در کنار سایر رزمندهها، هر آنچه از دستشان برمیآید انجام دهند. آنان با مراجعه به بیمارستان و دیدن پتوها و لباسهای خونی، سریع مشغول شستوشوی آنها میشوند و کار به جایی میرسد که از بیمارستانهای صحرایی منطقه با نیت آنها لباسهای رزمندگان را جهت شستوشو برای آنها میفرستادند.
وی افزود: این زنان با وجود همه زخمهایی که از شستن چندساله این لباسها در استفاده از شویندهها بر دستانشان باقی مانده یا استشمام لباسهای شیمیایی شده و سرفههایی که از آن زمان هنوز با خود به یادگار دارند، پای کار این انقلاب و نظام هستند و با حضور در راهپیماییها و اصرار برای رفتن به سوریه و شستن لباسهای مدافعان حرم، همچنان با همان روحیه انقلابی و جهادی آماده دفاع از انقلاب هستند.
این 64 خانم که در رختشویی مشغول بودند به نوعی به صورت داوطلبانه یا از طرف ارگانهایی مانند جهاد سازندگی، سوادآموزی، امداد پزشکی دور هم جمع شده بودند، از طرف همان سازمانها بعدها مصاحبههایی با آنها شده بود و من بعدا با تکتک آنها مجددا به صورت حضوری مصاحبه کردم تا با جزئیات زندگی آنها از نزدیک آشنا شوم؛ در نهایت همه این مصاحبهها جمعآوری، تدوین و به نام «حوض خون» منتشر شد. این کار در اسفند 96 به من پیشنهاد شد که با انجام همه مصاحبهها و تنظیم آنها در نهایت الان به انتشار رسید.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
تلویزیون
تصویربرداری «بچه مهندس ۴» تا پایان رمضان ادامه دارد
نویسنده سریال «بچه مهندس ۴» گفت: تصویربرداری سریال «بچه مهندس ۴» تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.
به گزارش «وطنامروز»، حسن وارسته، نویسنده سریال «بچه مهندس ۴» گفت: این روزها گروه تولید پس از ۲ ماه تصویربرداری در مشهد، در تهران مشغول تصویربرداری هستند و احتمال دارد برای ضبط سکانسهای پایانی باز هم به مشهد برویم. وی ادامه داد: به لحاظ زمانی دچار کمبود وقت هستیم. قسمتهای پایانی و سختمان مانده و پیشبینیمان این است که تا عید فطر تصویربرداری داریم. این نویسنده افزود: تعدادی بازیگران بومی مشهد داشتیم که به خاطر لهجه به گروه بازیگران اضافه شدند. تصویربرداری فصل ۴ «بچه مهندس» از روزهای پایانی آبانماه آغاز شد. حسین پاکدل، سروش جمشیدی، ثریا قاسمی، سوگل طهماسبی، کاوه سماکباشی، فرناز رهنما، روزبه حصاری، مرحوم پرویز پورحسینی، برزو ارجمند و... از بازیگران این مجموعه تلویزیونی هستند. این سریال به تهیهکنندگی سعید سعدی تهیه و تولید شده است.
***
«انفتاح» با محور هنر انقلاب به شبکه افق آمد
ویژه برنامه تلویزیونی «اِنفِتاح» در ۴ قسمت از شبکه افق پخش میشود.
به گزارش «وطنامروز»، به مناسبت سالروز شهادت سید مرتضی آوینی، ویژهبرنامه تلویزیونی «انفتاح» (سیری در هنر انقلاب) در ۴ قسمت برای پخش از شبکه افق آماده شد. این برنامه که به همت دانشگاه سوره ساخته شده است در قالب چهار میز با اساتید و کارشناسان هنر و رسانه به گفتوگو مینشیند. میز اول برنامه «انفتاح» به موضوع شعر و ادبیات با حضور محسن مؤمنیشریف و زینب عرفانیان، میز دوم مربوط به هنرهای نمایشی با حضور شهریار بحرانی سینماگر و کورش زارعی از مدیران تئاتری، میز سوم مربوط به هنرهای تجسمی با حضور عبدالحمید قدیریان و صابر شیخرضایی و میز چهارم با موضوع حکمت هنر با حضور مجید شاهحسینی، ۴ قسمت این برنامه را شکل میدهند. «انفتاح» هر شب ساعت ۲۰ از شبکه افق پخش میشود.
ارسال به دوستان
نمایشگاه مجازی قرآن ۱۱ اردیبهشت آغاز میشود
مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت با اعلام زمان برگزاری نمایشگاه مجازی قرآن کریم گفت: نمایشگاه مجازی قرآن کریم به مدت ۱۰ روز از ۱۱ تا ۲۰ اردیبهشت مصادف با هجدهم تا بیستوهفتم ماه مبارک رمضان برگزار میشود. به گزارش «وطنامروز»، در این نمایشگاه مجازی ۲ بخش اصلی فروشگاهی و محتوایی وجود دارد که بخش فروشگاهی به فروش کتابهای چاپی در حوزه دین و دفاعمقدس اختصاص دارد. به عبارت دیگر امکان عرضه و فروش تمام کتابهای مربوط به دین و حوزه دفاعمقدس که ناشران از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز چاپ گرفته باشند، فراهم شده است.
ارسال به دوستان
تشریح برنامههای معارفی تلویزیون در ماه مبارک رمضان
نشاط معنوی، همدلی و مواسات، شعار سیما در ماه مبار رمضان است
نشست دبیر شورای معارف سیما و مدیر شبکه قرآن درباره برنامههای ماه مبارک رمضان برگزار شد.
به گزارش «وطنامروز»، جواد شیخاکبری، دبیر شورای معارف سیما در نشستی در تبیین برنامههای ماه رمضان گفت: از قبل جلسههای متعددی با دوستان در سازمان تبلیغات داشتیم و برنامهریزیهای جدی انجام شده بود که برنامهها و مراسم ماه رمضان با حضور جمعیت برگزار شود اما الان با توجه به شرایط کرونا بناست این مراسم به شکل غیرحضوری برگزار شود و جبران این خلأ به دوش رسانه ملی است. وی افزود: مردم ما شرایط اقتصادی مناسبی ندارند و در این بین باید مواسات و همدلی شکل بگیرد. مهمترین راهبرد سیما بحث تواصی به حق و صبر است که موضوعات مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است و سیما نیز در تدارک برنامهها سعی دارد این موضوع را تبیین کند. بهجت قلبی، آرامش معنوی و ایجاد فضای معنوی مناسب به عنوان میدان استغفار از کارهای جدی ما است. نشاط معنوی، همدلی و مواسات، شعار سیما در ماه مبارک رمضان است.
شیخاکبری گفت: امسال نیز 30 آیه انتخاب شده و هر روز یک آیه تبلیغ میشود. ترتیل و جزءخوانی، دعا و مناجاتخوانی و سخنرانی مذهبی از محورهای برنامههای شبکههاست و طوری این برنامهها چیده شده که مردم بتوانند استفاده کنند. همچنین پخش ترتیلخوانی از حرم امام رضا(ع) و مسجد جمکران را داریم و مخاطبان میتوانند هر ساعتی از روز که بخواهند از این ترتیلخوانی استفاده کنند. شبکه قرآن از 10:15 تا 11:15، شبکه سه ساعت 15 و بعد از آن شبکههای افق و قرآن پخش ترتیلخوانی دارند و ۲ ترتیلخوانی هم در نیمهشب از شبکه آموزش از ساعت 24 تا یک بامداد و برنامه جزءخوانی از شبکه قرآن از ساعت یک تا 2 بامداد پخش خواهد شد. وی افزود: مناجاتخوانیها از ساعت 23 شروع میشود. شبکه یک از حرم حضرت فاطمه معصومه با حضور آقای سلحشور، شبکه ۲ از حرم امام رضا(ع) با حضور آقای کریمی، شبکه ۳ ساعت یک بامداد با حضور آقای میثم مطیعی، شبکه ۵ از حرم حضرت عبدالعظیم با حضور آقای حدادیان، شبکه قرآن از ساعت 24 با حضور حاجمهدی سماواتی و ساعت 2 با حضور محمد طاری از امامزاده صالح به پخش دعا و مناجاتخوانی خواهند پرداخت.
دبیر شورای معارف سیما افزود: در شبکه یک سیما سخنرانی مذهبی با حضور آقای قرائتی، شبکه ۲ با حضور حجتالاسلاموالمسلمین انصاریان، شبکه ۳ با حضور دکتر رفیعی و شبکه ۳ با حضور حجتالاسلام پناهیان خواهیم داشت. برنامههای «ماه خدا» با اجرای آقای سلطانی، «آفتاب شرقی» و «دعوت» با اجرای آقای برمایی امسال به شکل ویژهتر طراحی شده است. همچنین میانبرنامه کوتاه «احکام» از شبکه یک و «درسهایی از قرآن» پخش خواهد شد. وی افزود: شبکه ۲ برنامه سحرگاهی را از کربلا دارد، برنامههای «دست در دست» و «مردم ماه» با محوریت کمکمؤمنانه ادامه دارد و ویژهبرنامه افطار «آدمهای خوب شهر» با اجرای کاظم احمدزاده تدارک دیده شده است. وی افزود: برنامه سحرگاهی شبکه ۳ با اجرای نجمالدین شریعتی و سخنرانی و مناجاتخوانی آقای رفیعی پخش خواهد شد. برنامه افطار شبکه ۴ سری دوم برنامه «زندگی پس از زندگی» خواهد بود و برنامه «سوره» نیز یکی دیگر از برنامههایی است که موضوعات قرآنی را پیگیری میکند. همچنین در بخش سخنرانیها سخنرانی مذهبی آیتالله مصباح در شبکه ۴ را داریم. ویژهبرنامه سحر شبکه ۵ «خلوتگه عارفان» است و ویژهبرنامه افطار این شبکه «عقیق» نام دارد. همچنین امسال شبکه آموزش نیز ویژهبرنامه افطار دارد و ویژهبرنامهای با عنوان «مشاعره قرآنی» را طراحی کرده است. شبکه امید نیز در کنار ویژهبرنامه افطار که «رفیق» نام دارد محتوای جذابی برای نوجوانان دارد و گفتوگو با نخبگان علمی که موضوع معنویت در زندگیشان برجسته است را تدارک دیده است. شیخاکبری گفت: شبکه افق امسال برنامه سحرگاهی با حضورآقای پناهیان با موضوع مهدویت را دارد. همچنین ویژهبرنامه افطار این شبکه با عنوان «چشمه» با موضوع مسجدمحوری پخش خواهد شد. شبکه مستند ۲ مستند ویژه رمضان با نام «نور» و «یک چکه ماه» را دارد. شبکه پویا نیز امسال برنامه سحری تدارک دیده؛ در حالی که سال قبل تولید جدیدی در این شبکه برای سحر نداشتیم.
وی افزود: برنامه «ضیافت» در شبکه قرآن به بررسی زندگی علما میپردازد. در حوزه تلاوت نیز برنامهای به نام «با مفاخر» داریم که تلاوتهای اساتید بزرگ قرآنی را معرفی و درباره آنها توضیحاتی میدهد.
ارسال به دوستان
«یدو» هم قاچاق شد
فیلم سینمایی «یدو» هم به صورت غیرقانونی در اینترنت منتشر شد.
به گزارش «وطنامروز»، فیلم سینمایی «یدو» به کارگردانی مهدی جعفری که در ایام تعطیلات نوروزی ۲ بار روی آنتن تلویزیون رفت، بتازگی به شکل غیرقانونی در فضای مجازی منتشر شده است. این در حالی است که طبق بررسی خبرنگار صبا، در زمان پخش این فیلم از تلویزیون، پخش اینترنتی و ماهوارهای شبکههای پخشکننده قطع شد، با این حال در نهایت پس از حدود ۲ هفته از نخستین پخش تلویزیونی، «یدو» نیز قاچاق شد. پیشتر فیلم سینمایی «تکتیرانداز» نیز با گذشت ۳ روز از نمایش تلویزیونی، به صورت غیرقانونی در اینترنت منتشر شده بود. «یدو» که در سیونهمین جشنواره ملی فیلم فجر، رونمایی و برنده ۲ جایزه بهترین کارگردانی و بهترین فیلم شد، همراه با «تکتیرانداز» و «مهران» ۳ اثر دفاع مقدسی را تشکیل میدادند که بدون اکران روی پرده سینماها، از قاب تلویزیون به نمایش درآمدند. در روزهای نخست سال ۱۴۰۰ اعلام خبر خریداری حقوق این فیلم برای پخش از تلویزیون، موجی از واکنشها را نسبت به وضعیت سینماها در پی داشت. حال تکلیف نمایش احتمالی این فیلم روی پرده سینما مشخص نیست و به نظر میرسد اکران آنلاین تنها انتخاب باقیمانده سازندگان «یدو» در ادامه سال ۱۴۰۰ باشد. بیش از یک سال است که با اجرای طرح اکران آنلاین، آثاری که به صورت آنلاین در پلتفرمها به نمایش درمیآیند، پس از گذشت چند ساعت به صورت غیرقانونی در فضای مجازی منتشر میشوند، البته با وجود قاچاق شدن فیلمی مثل «شنای پروانه» ولی این فیلم که بتازگی به اکران آنلاین رفته فروش خوبی داشته است.
ارسال به دوستان
روایت فرهاد اصلانی در برنامه سحرگاهی ماه رمضان
فرهاد اصلانی روایت آیتم نمایشی برنامه زنده «خدا اجازه...؟» ویژهبرنامه سحرهای ماه مبارک رمضان رادیو جوان را بر عهده دارد. به گزارش «وطنامروز»، عباس پیری، تهیهکننده ویژهبرنامه سحرهای ماه رمضان گفت: برنامه زنده «خدا اجازه...؟» ویژهبرنامه سحرهای ماه مبارک رمضان رادیو جوان است که از ساعت ۳:۳۰ تا ۵:۳۰ بامداد به صورت زنده با اجرای فاطمه عباسی و روایت فرهاد اصلانی روی آنتن میرود. پیری ادامه داد: «خدا اجازه...؟» بر اساس رابطه جوانان و خدا بر اصل برادری طراحی شده و با محوریت قرار دادن اسماء الهی و استخراج شده از دعای جوشن کبیر و با پخش آیتمهای بسیار متنوع سعی در ارائه هرچه بهتر رابطه انسان با معبود خودش در زندگی اجتماعی و دینیاش دارد. کارشناس برنامه حجتالاسلام مهدی دربانی است. وی با اشاره به حضور و همکاری فرهاد اصلانی، بازیگر مطرح سینما و تلویزیون در این برنامه افزود: یکی از بخشهای جذاب برنامه، آیتم نمایشی با روایت فرهاد اصلانی است که ماجرای جوانی را بیان میکند که درون چاهی سقوط کرده و ماجراهای مختلفی برایش رقم میخورد. همچنین دعوت از مداحان جوان و مناجاتخوانی، نامههای صوتی به خدا به زبان شیرین یزدی به روایت دختر نوجوان زهرا دهقان و... از دیگر بخشهای متنوع برنامه «خدا اجازه...؟» است. پیری، گفتوگو با رزمندگان و خاطرات شیرین سحرهای دفاعمقدس را یکی دیگر از قسمتهای شنیدنی برنامه دانست و بیان کرد: در شرایط فعلی که محدودیتهای کرونایی بیشتری اعمال شده است و نمیتوانیم میهمانان حضوری در استودیو داشته باشیم، تمرکز اصلی ما عمدتا روی پخش موسیقیهای متناسب با فضای معنوی لحظات سحرگاهی است و همچنین بخش نمایشی که طرفداران زیادی دارد تا لحظات ماندگار و مفرحی را برای مخاطبانی که در این مدت به دلیل کرونا نمیتوانند در جمعهای خانوادگی و دوستانه حاضر شوند، فراهم آوریم. این ویژهبرنامه به مدت 30 شب ساعت ۳:۳۰ تا ۵:۳۰ بامداد از موج MHz88 FM تقدیم شنوندگان میشود. ارسال به دوستان
کلویی ژائو بهترین کارگردان سال آمریکا
کلویی ژائو از سوی انجمن کارگردانهای آمریکا به عنوان بهترین کارگردان سال انتخاب شد.
به گزارش «وطنامروز»، کلویی ژائو برای ساخت «سرزمین آوارگان» به عنوان بهترین کارگردان، جایزه سال ۲۰۲۱ انجمن کارگردانهای آمریکا را دریافت کرد. هفتادوسومین دوره اهدای جوایز سالانه انجمن کارگردانهای آمریکا (DGA) با انتخاب کلویی ژائو، برای دومین بار در تاریخ برگزاریاش یک کارگردان زن را به عنوان بهترین کارگردان سال برگزید. وی در عین حال نخستین کارگردان زن رنگینپوست است که این جایزه را کسب میکند. کاترین بگلو سال ۲۰۰۹ برای «گنجه دردها» نخستین زن کارگردانی بود که این جایزه را دریافت کرد. در بخش بهترین کارگردان فیلم اول، داریوژ ماردِر برای «آوای متال» به عنوان بهترین انتخاب شد. سوزانا فوگل نیز به عنوان کارگردان بهترین کمدی تلویزیونی برای «خدمه پرواز» انتخاب شد و لسلی لینکا گلتر جایزه بهترین درام تلویزیونی را برای فصل نهایی «هوملند» دریافت کرد. اسکات فرانک نیز در بخش فیلم تلویزیونی یا سریال کوتاه برای «گامبی وزیر» به عنوان بهترین کارگردان جایزه برد.
ارسال به دوستان
کارگردان برنامه مطرح کرد
فضای متفاوت «محاکات» رمضانی
مریم نوابینژاد، کارگردان و سوژهپرداز برنامه «محاکات» درباره قسمتهای ویژه این برنامه برای فضای ماه رمضان توضیحاتی ارائه کرد.
به گزارش «وطنامروز» مریم نوابینژاد طراح، سوژهپرداز و کارگردان مسابقه «محاکات» که در ایام نوروز ۱۴۰۰ روی آنتن شبکه ۲ سیما رفت، درباره این برنامه بیان کرد: خدا را شکر از این برنامه استقبال خوبی شد و بازخوردهای زیادی داشتیم که عدهای به صورت خانوادگی آن را در تعطیلات دیده بودند. وی ادامه داد: «محاکات» در ابتدای ماه رمضان دوباره به آنتن برمیگردد و این بار مخاطبان، قصههای مردم عادی را میشنوند. در نوروز فکر کردیم مردم بیشتر دوست دارند قصه چهرههای شناخته شده را بشنوند اما در ماه رمضان رویکرد برنامه، قصههای مردمی است که به نظرم خیلی هم شنیدنی است و فضای متفاوتی دارد.
او که پیش از این کارگردانی «هزار داستان» را برعهده داشته است، درباره خروجی «محاکات» عنوان کرد: از دل این قصهها که در نوروز پخش شد، ۲ داستان برای رمان و فیلمنامه به دست آمد و این داستانها به ۲ تیم سپرده میشود که آنها را به سرانجام برسانند. وی درباره ایده این برنامه به مشورت با محمدرضا شهیدیفر اشاره کرد و گفت: من همیشه در گفتوگوهایی که با آقای شهیدیفر داشتم، فکر میکردم چقدر خوب است که بتوان از دل این قصهها فیلمنامهای نوشته یا فیلمی ساخته شود. خود من سالها در حوزه روزنامهنگاری اجتماعی و در حوزههای ادبی کار کردهام و خیلی وقتها میبینم برخی آثار قابلیت ساخت سینمایی دارند.
نوابینژاد درباره مدل تعریف کردن قصهها به دور از فضای غم و تلخی که ویژگی برنامه است نیز یادآور شد: در «هزار داستان» و «مکث» که برنامههای قبلی من بودند، اگر تلخی هم داشت عاقبت آن خوش بود. بالاخره زندگی بدون بحران درنمیآید و اگر یکی بگوید خیلی موفق است بالاخره باید به ته دره برسد و بعد دوباره بالا بیاید تا این موفقیت دیده شود.
کارگردان «محاکات» درباره اینکه چقدر خودش در روایت قصهها نقش دارد، بیان کرد: من همه قصهها را گوش میکنم و حتی درباره اینکه در بازههای زمانی ۱۰ دقیقهای شرکتکننده چطور قصه خود را شروع کرده و به پایان برساند با او حرف میزنم. سوالات را با منصور ضابطیان، مجری برنامه چک میکنم و محورهای کلی قصه هر میهمان را هم به داوران میگویم تا در جریان کلیت ماجرا باشند اما آنها از جزئیات با خبر نیستند تا در حین تعریف قصهها و تحت تاثیر شگفتی خودشان سوال بپرسند.
وی درباره داوران بخش رمضانی برنامه نیز عنوان کرد: رسول نجفیان، سید امیرشهاب رضویان و فلورا سام ۳ داور ثابت برنامه هستند اما در کنارشان از منتقدان سینمایی، فیلمنامهنویسان و کارگردانان هم بهره گرفتهایم که به صورت گردشی در برنامه حضور دارند.
نوابینژاد درباره اینکه چگونه سوژههایش را پیدا میکند نیز گفت: من در این سالها چند هزار قصه شنیدهام، ۲۰ سال کار خبری کردم و 5 دوره «هزار داستان» و ۱۲۰ قسمت «مکث» را ساختهام. راههای مختلفی را برای پیدا کردن این افراد طی میکنم؛ از جستوجوهای میدانی در انجمنها و نهادها تا گفتوگوهایی که در تاکسی و میان مردم صورت میگیرد و حتی خیلیها خودشان با من تماس میگیرند؛ از راهی به دنبال افراد مورد نظر هستم که هر یک از این سوژهها یک پروسه دارد. به طور مثال خیلی از برنامهها از روی تیتر خبرها سوژههایشان را پیدا میکنند، در حالی که من خودم دست به جستوجو میزنم.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|