|
پیگیری اعمال جریمه ۲۱ هزار ناقض قرنطینه
دبیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا از پیگیری اعمال جریمه ۲۱ هزار ناقض قرنطینه خبر داد. بابک دینپرست در نامهای به نیروی انتظامی به مصوبات «شصتوششمین جلسه ستاد ملی مدیریت کرونا» اشاره و بر اجرایی شدن بند ۶ مصوبات ابلاغی درباره اعمال جریمه کسانی که قرنطینه را نقض میکنند، تاکید کرد. گفتنی است در بند ۶ مصوبات جلسه اخیر ستاد ملی مدیریت کرونا آمده است: قرارگاه عملیاتی و وزارت بهداشت درباره اعمال جریمه کسانی که قرنطینه را نقض میکنند با شدت پیگیری نمایند.
ارسال به دوستان
ضعف مدیریت شهری پایتخت در 4 سال اخیر برخی مدیران شهری را وادار به عذرخواهی کرد
اعتراف به ناکارآمدی!
4 سال از عمر مدیریت شهری شورای پنجم شهر تهران میگذرد و این دوره شورا با تمام فراز و فرودهای خود در حال سپری کردن ماههای آخر فعالیتش است. در مقام مقایسه کارنامه این دوره باید گفت به یقین یکی از خالیترین و ضعیفترین ادوار دوره مدیریت شهری است که طی آن نه پروژه قابل توجهی در شهر تهران اجرا شد و نه مردم شاهد ارائه خدماتی خاص در این 4 سال بودند. این در حالی است پیش از روی کار آمدن اعضای این شورا، پیشبینی میشد به دلیل همسویی دولت و شورای شهر در این دوره ارائه خدمات در شهر تهران روند صعودی به خود بگیرد اما واقعیت میدانی موضوع، این نکته را میرساند که این شورا نتوانسته از ظرفیتهای این همسویی به سود مردم بهرهای ببرد.
سایه سنگین سیاست در این دوره شورای شهر مجال فعالیت در بخشهای مرتبط با شهر را گرفت تا توپ اعضای شورای شهر در زمین سیاست بچرخد و در میدان عمل چیزی جز هیچ نصیبش نشود.
* عذرخواهی پوپولیستی
با نزدیک شدن به خردادماه و ایام انتخابات، حالا مدیریت شهری بدون کارنامه تهران به دنبال کارنامهسازی و نمایشی غیرواقعی از رویکردهای عمرانی خود با شعار تغییر مدیریت در شهر تهران است.
در نخستین گام در این زمینه، چند روز پیش رئیس شورای شهر تهران در مصاحبهای -که بیشتر میتوان آن را مصاحبهای پوپولیستی دانست- از مردم شهر تهران به خاطر ضعف عملکرد شورای شهر عذرخواهی کرد.
محسن هاشمی گفت: به دلیل عدم حمایت دولت و سیستم بانکی، افتتاح خطوط و ایستگاههای مترو و بهسازی ناوگان اتوبوسرانی به کندی پیش رفت و از دولت و مجلس انتظار داریم فراتر از وعده و مصوبات کاغذی عمل کنند.
وی به دلیل وجود کمبودها و ضعفها از شهروندان تهران عذرخواهی کرد و گفت: امیدوارم مطالبات و انتظارات در دوره آینده شورا به صورتی باشد که گامی رو به جلو و نه به عقب در حوزه اصلاح و توسعه مدیریت شهری برداشته شود.
هاشمی در این بخش از صحبتهای خود تمام کمیها و کاستیهای موجود در شهر تهران را به گردن عدم حمایت دولت از مدیریت شهری انداخت؛ بدون آنکه اشارهای به نقش و سهم شورای شهر و شهرداری در تامین نیازهای شهر داشته باشد. برای مثال در حوزه حملونقل عمومی 50 درصد هزینههای تامین اتوبوس با شهرداری تهران بوده و 50 درصد دیگر با دولت است. بر همین اساس این سوال پیش میآید: چرا مدیریت شهری با وجود درک فرسودگی شبکه حملونقل عمومی و با وجود خارج شدن تعداد زیادی از اتوبوسهای این شبکه از ریل خدمترسانی، از سهم 50 درصدی خود برای ساماندهی این موضوع استفاده نکرد و زمان را برای خدمترسانی به مردم از دست داد؟
در همین رابطه مهندس مهدی چمران، رئیس سابق شورای شهر تهران در یادداشتی که در اختیار «وطنامروز» قرار داد چنین نوشت: در زمینه حملونقل عمومی و تهیه اتوبوس و مترو صرفا این موضوع بر عهده شهرداری نیست، بلکه 50 درصد از هزینههای خرید را باید دولت پرداخت کند و مابقی آن بر عهده شهرداری است. متاسفانه دولت در این زمینه طی سالهای گذشته کمکی نکرده است اما این توقع میرود که شهرداری از سهم 50 درصدی خود کار را پیش ببرد و مانع از این شود که شهر از نظر حملونقل دچار مشکل شود. هماکنون شهر نیازمند 3000 دستگاه اتوبوس است و رفع این نیاز با تحرک جدی شهرداری میتواند مرتفع شود.
* بودجه ۲ برابری تهران نسبت به لندن
هاشمی در بخش دیگری از سخنان خود عدم کارایی شورای شهر در این دوره را گردن رکود در صنعت ساختمان، پاندمی کرونا و بحران اقتصادی انداخت و در نهایت با وجود تمام ضعفهای موجود در شورایی که مدیریتش را بر عهده داشته است، عملکرد آن را مثبت(!) ارزیابی کرد.
وی گفت: شورای پنجم موفق شد مطالبات سلبی عمومی در حوزه مدیریت شهری را تا حد زیادی محقق کند، همچنین کاهش هزینه اداره شهر به کمتر از نصف ابتدای دوره آن، یکی از این دستاوردها بود. رئیس شورای شهر تهران در ادامه بیان داشت: بودجه شهرداری تهران 4 سال قبل ۲ برابر شهرداری لندن بود و تعداد کارکنان شهرداری نیز بشدت افزایش یافته بود.حال سوال اینجاست: مدیریت شهری تهران با بودجه ۲ برابری شهر لندن چه کرد و چرا شهر تا این حد در سکون و بیتحرکی فرو رفت؟ پروژههای شهری که در اغما فرو رفتند و پروژههای نیمهتمام دوره چهارم شهری با وجود آنکه هنوز به اتمام نرسیدهاند، روبان افتتاحشان بریده شد تا شاید نمایشی برای کارایی در مدیریت پنجم شهر باشد.
در همین رابطه ابوالفضل قناعتی در گفتوگو با «وطنامروز» گفت: چرا فعالیتهایتان در شهر مشهود نیست و دیده نمیشود؟ ما در دوره چهارم شورای شهر بودجه کمتر از شما را به شهرداری میدادیم و همه پروژهها روندی رو به رشد داشته و افتتاح میشد. مترو، تقاطعها، زیرگذرها، ادامه حکیم، تونل حکیم، تونل نیایش، پل طبقاتی صدر، خط 7 مترو و خط 3 مترو بخشی از پروژههایی بود که در آن دوره انجام شد. هماکنون شما برای شهر چه کردهاید؟
وی ادامه داد: ما بودجه کمتری را تصویب کردیم و کار بیشتری انجام شد اما شما بیشتر پول دارید و کار خاصی انجام ندادهاید. ما که اتفاقی در شهر نمیبینیم. اگر کاری کردهاید گزارش دهید؛ چه تعداد ایستگاه مترو ساختهاید و چه خدماتی ارائه دادهاید؟ حالا که ادعا میکنید پولهایتان محقق شده، پس کجا این پولها هزینه شده است؟
* شکاف عمیق بین شمال و جنوب شهر
شاید یادآوری این نکته در بررسی نوع مدیریت پنجم شهری که متکی بر نظام سرمایهداری بود خالی از لطف نباشد که ببینیم چگونه برای شهر تهران طی 4 سال گذشته سیاستگذاری شد و چرا شهر تهران در این دوره هیچ رونقی را به خود ندید. مدیران کنونی شهر تهران بر این باور هستند که زندگی در شهر تهران چنان باید گران شود که افراد ندار بار خود را از این شهر ببندند و جا را برای سرمایهداران خالی کنند. این سیاست تنها یک نتیجه داشت و آن چیزی جز شکاف عمیق بین شمال شهر و جنوب شهر تهران نیست.
نبود خدمات و فعالیتهای عمرانی در شهر تهران چنان مشهود است که با یک سرچ ساده میتوان دید شهردار تهران برای چه پروژههایی پا به میدان گذاشت و عیار این پروژهها تا چه میزان پایین بوده، این در حالی است که شخص شهردار در ادوار گذشته برای افتتاح پروژههای کلانی همچون بزرگراهها دست به قیچی میشد اما در شرایط حاضر شهردار برای افتتاح دوربرگردان نلسون ماندلا فرا خوانده میشود.
شاید بتوان با نگاه به ۲ مصاحبه متفاوت محمدجواد حقشناس، رئیس کمیته فرهنگی شورای شهر به نوع مدیریت حاکم بر شهر تهران واقف شد. وی پیش از تکیه زدن بر کرسی شورای شهر در گفتوگویی که با ایرنا داشت تهران را شهری سوخته دانسته و گفته بود: «شهری که به ما میخواهند تحویل دهند یک شهر سوخته است و ما بعد از شهر سوخته زابل اگر بخواهیم یک شهر سوخته نام ببریم، تهران است».
اما وی وقتی وارد میدان مدیریت تهران شد با چرخش در دیدگاه در مصاحبهای با شورا آنلاین گفت: «نه در بوستانسازی، نه در حملونقل، نه در ترافیک و نه در حوزههای دیگر در دوره گذشته مشکل نداشتیم، چرا که آنها در این حوزهها بهتر میساختند».
با نزدیک شدن به فصل انتخابات ضروری است اعضای شورای شهر و شهردار تهران پاسخگو باشند که در عمر مدیریت 4 ساله خود چه کردهاند و بودجه 2 برابری شهر لندن را کجا مصروف کردند که شهروندان تاکنون خنکای نسیم خدمت را احساس نکردهاند.
ارسال به دوستان
اخبار
«یگان ویژه زنان پلیس» در تهران و ۹ استان راهاندازی میشود
فرمانده یگان ویژه نیروی انتظامی گفت: واحدهای عملیاتی یگان ویژه زنان در تهران و ۹ استان کشور در ۳ ماه اول سال جاری عملیاتی خواهد شد. به گزارش تسنیم، سردار حسن کرمی در جمع کارکنان واحد زنان یگانهای ویژه نیروی انتظامی، از عملیاتی شدن تعدادی از واحدهای زنان در یگانهای ویژه سراسر کشور خبر داد و اظهار کرد: واحدهای عملیاتی زنان در تهران و 9 استان کشور در ۳ ماهه اول سال جاری عملیاتی خواهد شد و انشاءالله این پروژه در آینده نزدیک در سایر استانها نیز عملیاتی میشود. فرمانده یگان ویژه نیروی انتظامی ادامه داد: حضور واحدهای عملیاتی زنان، در مأموریتهای آینده یگان ویژه نقش موثری خواهد داشت و خلأهای گذشته در برخورد با ناامنکنندگان شهرها را مرتفع خواهد کرد. وی زیرساختهای فرهنگی و اعتقادی را از ملزومات واحد زنان دانست و تصریح کرد: حفظ و ارتقای روحیه جهادی و انقلابی از اولویتهای مهم است، از این رو برنامههای فرهنگی و اعتقادی کارکنان باید همواره مدنظر فرمانده واحد زنان باشد.
***
کاهش 5/2 درصدی تلفات منجر به فوت در استان تهران
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران از وجود ۴۳۸ نقطه پرخطر در سطح استان خبر داد. عبدالرضا چراغعلی در جلسه شورای ترافیک درباره تلفات ناشی از تصادفات در سطح استان تهران گفت: در مجموع سال گذشته تصادفات منجر به فوت 5/2 درصد کاهش یافت اما در ۲ ماه پایان سال یعنی بهمن و اسفند ۹۹، با توجه به افزایش سفرها رشد ۵۰ درصدی حوادث منجر به فوت و منجر به جرح را در استان داشتیم. وی با بیان اینکه اکثریت تلفات ترافیکی در استان تهران مربوط به شهرهاست در حالی که در کشور تلفات برونشهری زیاد است، افزود: جهت احصای نقاط پرخطر استان در شرق، غرب و تهران بزرگ جلسات میدانی شورای ترافیک برگزار میشود تا این نقاط اولویتبندی و دستهبندی شود. با اعتبارات استانی و با توجه به اینکه سهم قابل توجه ترافیک استان تهران به صورت ملی است، بنابراین نیازمند منابع ملی است که این موضوع پیگیری میشود.
***
تست PCR معتادان بیش از جمعیت نرمال، مثبت شد
مدیرکل درمان و حمایتهای اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه مصرف تریاک در پیشگیری از کرونا، کنترل بیماری و درمان آن هیچ جایگاهی ندارد، گفت: با اجرای طرحهای جمعآوری معتادان متجاهر، مشخص شد معتادان نیز مبتلا به کرونا میشوند و میتوانند به نوع وخیم آن نیز مبتلا شوند زیرا آنها دچار ضعف سیستم ایمنی هستند و مواد مخدر موجب ضعف سیستم ایمنی میشود؛ به طور مثال در نوروز امسال تست PCR معتادان بیش از جمعیت نرمال، مثبت شد. دکتر رضا تویسرکانمنش در گفتوگو با ایسنا، ضمن ارائه توضیحاتی درباره تاثیر استفاده از تریاک در درمان کرونا بیان کرد: مطالعات داخلی و بینالمللی در این زمینه وجود دارد که نشان میدهد مصرف تریاک به طور قطعی در پیشگیری از کرونا هیچ جایی ندارد و نهتنها باعث پیشگیری نمیشود، بلکه ریسک ابتلا و فرم وخیم بیماری را بالا میبرد.
***
هشدار هواشناسی نسبت به وقوع رگبار و توقف در حاشیه رودخانهها
سازمان هواشناسی از وقوع رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید و احتمال وقوع تگرگ در ۱۱ استان خبر داد و نسبت به خودداری از کوهنوردی در این استانها توصیه کرد. سازمان هواشناسی با صدور هشدار زردرنگ آورده است: وقوع رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید و احتمال وقوع تگرگ از چهارشنبه (۸ اردیبهشتماه) برای استانهای آذربایجان غربی، شمال آذربایجان شرقی، زنجان، اردبیل و قزوین، پنجشنبه (۹ اردیبهشتماه) برای شمال اردبیل و آذربایجان شرقی، نیمه غربی خراسان رضوی، خراسان شمالی و شرق یزد و جمعه (۱۰ اردیبهشتماه) برای نیمه شمالی خراسان رضوی، شرق خراسان شمالی، خراسان جنوبی، جنوب کرمان و شمال هرمزگان پیشبینی میشود. در این شرایط جوی بالا آمدن ناگهانی سطح آب مسیلها و رودخانهها، وقوع صاعقه و برقگرفتگی در مناطق مرتفع و مستعد، احتمال شکستن درختان فرسوده، وزش باد شدید موقت همراه با خیزش گردوخاک پیشبینی و نسبت به خودداری از تردد و توقف در کنار رودخانهها و مسیلها، امتناع از هر گونه فعالیتهای کوهنوردی، حفظ دامها در مراتع و دوری از حاشیه رودخانهها و مسیلها، حفظ و تقویت سازههای موقتی بویژه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب توصیه میشود.
***
هنوز سرلیست شورای ائتلاف مشخص نشده است
رئیس سابق شورای شهر تهران با اشاره به فرآیند تعیین لیست کاندیداهای شورای ائتلاف برای انتخابات شورای شهر تهران، ری و تجریش گفت: هنوز سرلیست شورای ائتلاف مشخص نشده است. مهدی چمران در گفتوگو با تسنیم، با اشاره به ادامه فرآیند ثبتنام در سامانه، شورای ائتلاف اظهار کرد: در پی اعلام این سامانه بیش از 50 هزار نفر از شهروندان، متخصصان شهری، دانشجویان، جوانان، نخبگان، چهرههای سیاسی و فعالان مدنی و اجتماعی برای تعیین لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب و حضور در انتخابات شورای شهر تهران ثبتنام کردهاند. وی در پاسخ به این پرسش که لیست 21 نفره کاندیداهای شورای ائتلاف برای ششمین دوره شورای شهر تهران، ری و تجریش چهزمانی اعلام خواهد شد، گفت: در این زمینه ما بر اساس برنامهریزی عمل میکنیم و پیشبینی میشود اوایل خردادماه لیست نهایی اعلام شود. چمران در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه چهکسی سرلیستی کاندیداهای شورای ائتلاف را در این دوره از انتخابات خواهد داشت، گفت: این مساله نیز هنوز مشخص نیست و پس از مشخص شدن لیست نهایی کاندیداها، سرلیست هم مشخص خواهد شد.
ارسال به دوستان
با ورود ویروس کرونای آفریقای جنوبی به کشور، ایران هم اکنون درگیر 3 نوع ویروس چینی، انگلیسی و آفریقایی است
کلکسیون کرونا در ایران
وزیر بهداشت: صدای پای کرونای هندی نزدیک است؛ نباید بگذاریم ویروس آفریقایی جامعه را فراگیرد
روز گذشته در حالی تعدادی از شهرهای قرمز کرونایی به نارنجی تغییر وضعیت دادند که ۳ بیمار مبتلا به کرونای آفریقای جنوبی در یکی از استانهای جنوبی و ۵ تبعه هندی با کرونای مثبت در یکی از مراکز اقامتی استان بوشهر شناسایی شدند.
به گزارش «وطنامروز»، این روزها که کل کشور در پی شیوع گسترده کرونا از انواع ووهان چین و جهشیافته انگلیسی در وضعیت قرمز قرار دارد، سر و کله ویروس خطرناک دیگری به نام کرونای آفریقای جنوبی در ایران پیدا شده است؛ ویروس خطرناکی که سرسختتر از ویروسهای جهشیافته دیگر است چرا که تاکنون واکسنهای تولیدشده روی آن جواب نداده است. به گفته کارشناسان بهداشت، چنانچه این ویروس در کشور شیوع پیدا کند جامعه با کلکسیونی از ویروسهای مرگبار مواجه خواهد شد. پر بودن ظرفیت تمام بیمارستانها و سرریز بیماران به مدارس و مراکز درمانی صحرایی از یک طرف و کمبود نیروی پرستاری و خستگی مفرط کادر درمان از طرف دیگر، نگرانی مردم، جامعه پزشکی و مسؤولان را دوچندان کرده است. سوال اینجاست که چرا با وجود بررسی و غربالگری مسافران وارد شده به کشور، این ویروس باید وارد ایران شود؟ کارشناسان تاکید میکنند تنها راه مقابله با ویروس «کووید-19» رعایت اصول بهداشتی، خودمراقبتی و فاصلهگذاری اجتماعی است، چرا که اکنون صدای پای ویروس کرونای هندی هم از چند قدمی به گوش میرسد.
* شناسایی ۳ بیمار مبتلا به کرونای آفریقایی در ایران
وزیر بهداشت دیروز از شناسایی ۳ بیمار مبتلا به ویروس کرونای آفریقای جنوبی در یکی از استانهای جنوبی کشور خبر داد. سعید نمکی گفت: با شیوع فراگیر ویروس موتاسیونیافته انگلیسی به عنوان موج چهارم در سراسر کشور همکاران ما با شرایط بسیار ویژهای مواجه شدند. وی افزود: متاسفانه مرگومیر ناشی از بستریهای زیادی که در این روزها داشتیم، رو به افزایش خواهد بود و چند روز آینده روزهای سختتری را از این نظر خواهیم داشت. نمکی ادامه داد: کاری که همکاران ما با تدبیر در مدیریت این موج انجام دادند، این بود که اولا مراکز ۱۶ ساعته سرپایی را افزایش دادیم، درمان سرپایی با داروهای ضدویروس و بستری موقت را گسترش دادیم و توانستیم بار انبوهی را که سرریزش به بیمارستانها میرفت، کم کنیم. کاهش بار بیمارستانها باعث شد مراقبت بیمارستانی ما افزایش یابد. با ورودی کمتر بیمارستانها و گذشت از این موج سهمگین و سنگین در روزهای آینده، امیدواریم از میزان مرگومیر که معمولا با تأخیر نسبت به میزان بستری و سرپایی کاهش مییابد، کاسته شود. نمکی اظهار کرد: خبر ناخوشی که باید به مردم بگویم این است که 3 بیمار مبتلا به ویروس کرونای آفریقای جنوبی در یکی از استانهای جنوبی کشور شناسایی شدند. ما لحظه به لحظه ورود ویروسهای موتاسیونیافته دیگر را به کشور رصد میکردیم. قبلا اعلام کرده بودم که ویروسها پاسپورت نمیخواهند، همانطور که ویروس ووهان توانست خودش را به قطب برساند. صدای پای ویروسهای آفریقای جنوبی و برزیلی را در مرزهایمان میشنیدیم و همچنین ویروس هندی را که از مرزهای شرقی و جنوب شرقی همواره ورودش ما را تهدید میکند. وی تاکید کرد: با توجه به اینکه از حضور و شیوع ویروس آفریقای جنوبی و برزیلی در کشورهای همسایه اطلاع داشتم، مکاتباتی را با برخی کشورهای همسایه برای منع ورود و خروج کرده بودم که به هر دلیل، مسائل دنبال نشد و متاسفانه دیشب (دوشنبهشب) گزارشی مبنی بر شناسایی 3 مورد مبتلا به ویروس کرونای آفریقای جنوبی در یکی از استانهای جنوبی دریافت کردیم. نمکی گفت: در حال کار روی شیوههای مجدد آزمایش هستیم تا با چک مجدد و قطعی شدن موضوع، به مردم اطلاعرسانی کنیم.
* صدای پای کرونای هندی نزدیک است
وزیر بهداشت ادامه داد: در زمینه ویروس هندی هم صدای پایش را نزدیکتر کنار خودمان میشنویم. تمام اتباع هندی و پاکستانیای را که وارد کشور شدند، بررسی میکنیم. در یکی از شهرستانها مواردی از اتباع هندی مبتلا به کرونا را داریم که در حال ارزیابی وضعیت آنها هستیم و امیدواریم از نوع موتاسیونیافته هندی نباشند. وی گفت: این زنگ خطر به ما میگوید که باز هم باید فاصلهگذاری و پروتکلها را بیشتر مراعات کنیم و نگذاریم همکارانمان در مجموعههای درمانی در دام موجی جدید با ویروسهای جهشیافته گرفتار شوند. واقعا نظام سلامت در اوج گرفتاری است و همکاران من در سختترین شرایط کار را پیش میبرند.
* تأثیر ناچیز واکسنها بر ویروس آفریقایی
وزیر بهداشت گفت: امیدوارم بتوانیم در این مرحله بار سنگینی بر گرده نظام سلامت با عدم رعایت فاصلهگذاری و پروتکلها اضافه نکنیم تا خدایی نکرده بعد از ویروس انگلیسی به دام شیوع گسترده ویروس آفریقای جنوبی نیفتیم؛ ویروسی که از همه انواع قبلی سرسختتر بود و بسیاری از واکسنها رویش جواب نداده یا تاثیر مختصری داشته است. نمکی همچنین گفت: باید نگذاریم جمعیت بیشتری مبتلا شوند، آن هم با ویروسی که واکسنها روی آن اثر قابل توجهی ندارد. از اصحاب رسانه تشکر میکنم و میخواهم در کنار ما این اطلاعرسانی گسترده را در کشور انجام دهند و کمک کنند تا بتوانیم این موجها را پشت سر بگذاریم.
* آغاز واکسیناسیون افراد ۸۰ سال به بالا
وی در بخش دیگری از صحبتهایش گفت: خبری خوش از واکسیناسیون گروه ۸۰ سال به بالا در کشور داریم که امروز (دیروز سهشنبه) آغاز شد و امیدواریم بعد از آن بتوانیم واکسیناسیون گروههای دیگری از جمعیت هدف و آسیبپذیر را آغاز کنیم و طبق برنامه زمانبندی شده، تا خردادماه واکسیناسیون گروههای هدف را که در برنامه به عنوان گروههای پرریسک قلمداد شدهاند، تمام کنیم.
* ۲ واکسن ایرانی کرونا در فاز سوم تست انسانی
نمکی گفت: در عین حال روند تولید واکسن داخلیمان بخوبی پیش میرود. دیروز (دوشنبه) در اصفهان فاز سوم آزمایش بالینی واکسن پاستور را آغاز کردیم. فاز سوم واکسن برکت روز قبلش آغاز شد و تولید بقیه واکسنها هم با قدرت پیش میروند. در آینده بسیار نزدیک مجموعه واکسنهای داخلیمان به واکسیناسیون کشور خواهد پیوست.
***
ثبت 462 فوتی جدید کرونا طی شبانهروز در کشور
آمارهای مبتلایان و جانباختگان بیماری «کووید-19» در کشور همچنان افزایشی است. بر اساس اعلام وزارت بهداشت، طی یک شبانهروز ۲۰ هزار و ۹۶۳ بیمار «کووید-19» در کشور شناسایی شدند و متاسفانه ۴۶۲ تن جان باختند. طبق گزارشهای موجود، از ظهر روز دوشنبه تا ظهر دیروز سهشنبه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۰ هزار و ۹۶۳ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی شدند که ۳ هزار و ۳۸۶ نفر از آنها بستری شدند. مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به ۲ میلیون و ۴۳۸ هزار و ۱۹۳ نفر رسید. متاسفانه در طول این مدت، ۴۶۲ بیمار «کووید-19» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۷۰ هزار و ۵۳۲ نفر رسید. خوشبختانه تاکنون یک میلیون و ۹۰۷ هزار و ۱۹۰ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. 5 هزار و ۲۸۷ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. همچنین تاکنون 15 میلیون و ۴۳۵ هزار و ۱۴۷ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است. در حال حاضر ۱۹۸ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۵۷ شهر در وضعیت نارنجی، ۷۴ شهر در وضعیت زرد و ۹ شهر در وضعیت آبی قرار دارند. بنا بر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، تاکنون ۷۰۵ هزار و ۱۴۷ نفر دوز اول واکسن کرونا و ۱۸۴ هزار و ۴۰۷ نفر نیز دوز دوم را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۸۸۹ هزار و ۵۵۴ دوز رسیده است.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|