|
ارسال به دوستان
مستند معتاد به نفت به کارگردانی سیاوش سرمدی برای نخستین بار روی آنتن شبکه مستند میرود
علیه دولت نفتی
مصطفی پورکیانی: «معتاد به نفت» به کارگردانی سیاوش سرمدی در جدیدترین قسمت برنامه «به اضافه مستند» روی آنتن شبکه مستند میرود.
مستند «معتاد به نفت» نگاهی چالشی به اقتصاد نفتی ایران داشته و به بررسی مشکلاتی میپردازد که به واسطه وابستگی کشورمان به نفت و تحریمهای آمریکا علیه ایران ایجاد شده است. وابستگی اقتصادی ایران به فروش نفت باعث شده است که آمریکا سیاستهای خصمانه خود را با تحریمهای نفتی علیه ایران اعمال کند. بسیاری از کارشناسان معتقدند که کاهش وابستگی ایران به نفت میتواند این تحریمها را کاملا بیاثر کند. مستند «معتاد به نفت» به کارگردانی سیاوش سرمدی، ضمن گفتوگو با اقتصاددانان، اساتید دانشگاه و مسؤولان حوزه نفتی کشور، تاثیر تحریمهای نفتی بر اقتصاد ایران را بررسی و راههای گذر از این مشکلات را معرفی کرده است.
در این قسمت، پس از پخش مستند، میز کارشناسی برنامه با حضور مهدی پورصفا روزنامهنگار و مسعود فروزنده پژوهشگر حوزه تاریخ نفت برگزار میشود. در این میز کارشناسی موضوع تحریمهای نفتی و راههای گذر از آن مورد بررسی قرار میگیرد. این قسمت از برنامه امروز سهشنبه ۲۸ اردیبهشت ساعت ۲۰:۳۰ از شبکه مستند پخش خواهد شد و بازپخش آن روزهای چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت ساعت ۸:۳۰ و جمعه ۳۱ اردیبهشتماه ساعت ۱۵ است.
سیاوش سرمدی کارگردان این مستند در جشنواره فجر سال گذشته فیلم سینمایی «منصور» را برای نمایش داشت که برای کارگردانی فیلم اولی و جلوههای ویژه بصری کاندیدای سیمرغ بلورین جشنواره بود. این مستند به نوعی ساختار رانتی و وابستگی دولت به نفت را سوژه اصلی خودش قرار داده است. در این مستند در واقع دولت به عنوان یک ساختار مورد نقد و بررسی قرار گرفته است و اشاره مستقیمی به دولت خاصی ندارد و حرف اصلی آن این است که در یک دولت نفتی و رانتی هر کسی که در رأس قدرت قرار گیرد، نتیجه مطلوبی برای مردم حاصل نخواهد شد.
در این مستند اینگونه روایت شده که دولت در زمان تحریم بارها بویژه در زمان دادن بودجه، به عنوان یک موفقیت اعلام میکند که وابستگی خودش را به نفت کم کرده، درصورتی که این ادعا با واقعیت فرسنگها فاصله دارد؛ نه اینکه دولت این وابستگی را کم نکرده بلکه مشکل اصلی دولت در خرج کردن این پول است نه در به دست آوردن درآمد. با این توضیح که دولت به دلیل وابستگی شدید خود به نفت، یک دولت پرخرجی شده است و وقتی وابستگی خود را از نفت کم میکند، به تبع آن مخارج خود را همچنان به روال سابق انجام میدهد، در نتیجه برای کاستی این درآمد حاصل از نفت، دست خود را اصطلاحا در جیب مردم میکند و آن موقع است که مثلا از طریق جریمههای رانندگی گرفته تا مالیات و سایر موارد این کسری درآمد را میخواهد جبران کند.
مخاطب با تماشای این مستند به این باور میرسد که دولت بر مبنای یک ساختار نفتی، یک مجموعه بزرگ و پرخرج شده و به این روند معتاد شده است. این ساختار دولت رانتی را میتوان در سایر امور نیز مشاهده کرد. مدیر و هنرمند رانتی در همین بستر به وجود میآید. در نتیجه هنرمند و فیلمسازی را میبینیم که از یک طرف در صفحات مجازی خود به نظام و دولت انتقاد کرده و ناسزا میگوید و از طرفی با مجموعههای دولتی در حال چانهزنی برای گرفتن بودجههای کلان دولتی است.
* به مستندهای مسأله محور میپردازیم
یاسر فریادرس، تهیهکننده برنامه «به اضافه مستند» به «وطنامروز» گفت: «به اضافه مستند»، مجموعه برنامه تلویزیونی شبکه مستند است که به پخش مستندهای دیده نشده داخلی و خارجی در تلویزیون و بحث کارشناسی پیرامون موضوع مستند میپردازد و این برنامه با اجرای امین قدمی و کارگردانی محسن کریمیان با آیتمهای مختلف سهشنبههای هر هفته ساعت ۲۰ روی آنتن شبکه مستند میرود.
فریادرس در پاسخ به این پرسش که ملاک انتخاب مستندهای دیده نشده (که در معرفی این برنامه آمدهاست)، چه بوده است، گفت: منظور ما از دیده نشده بودن این مستندها این است که آنها از تلویزیون پخش نشدهاند، مثلا مستندهایی که در فضای جشنواره پخش شدهاند اما در تلویزیون روی آنتن نرفتهاند. تلویزیون مخاطبان بسیار گستردهای دارد که لفظ دیده نشده برای زمانی که آنان مستندی را از این قاب ندیدهاند کاربرد دارد، بحث ما در اینجا مرتبط با کیفیت و اثرگذاری موضوعات این مستندها بر زندگی مردم است. ضمن اینکه بشود درباره آنها گفتوگو و تبادل نظر کرد؛ ما این مستندها را در شورای سردبیری میبینیم، انتخاب میکنیم و با تهیهکنندگان آنها تماس برقرار کرده و سپس فیلم را پخش و بررسی میکنیم. وی در پاسخ به این پرسش که از بین مستندهای دیده نشده ملاک انتخاب و پخش فیلمها چیست، بیان کرد: مسالهمحور بودن مهمترین ویژگیای است که ما در شورای سردبیری بر آن تاکید داریم؛ اینکه به دردی از جامعه و مردم پرداخته شود. ممکن است مستندی درباره شکلگیری بتهجقهها در فرش ایرانی باشد که لزوما مسالهای را بازگشایی نمیکند؛ مساله و ملاک ما دغدغهمندی موضوع و مساله روز بودن آن موضوع برای جامعه و مردم است. مسائل روز حوزه سیاسی، اجتماعی و اقتصادی معیار گزینش برای این فیلمهای مستند است.
وی با تاکید بر وجود مشکلات برنامهسازی در دوران کرونا، خاطرنشان کرد: برنامهسازی در این دوران مشکل شده است و دیگر به صورت ممتد نمیتوان ضبط را ادامه داد به دلیل اینکه دائم باید فضای استودیو را ضدعفونی کنیم. فضای استودیو بسته و آگوستیک است و بعد از هر ضبط باید تهویه را برقرار بکنیم. بهصورت معمول افرادی که پشت صحنه برنامه ما حضور دارند تعداد بیشتری هستند و بعضا به دلیل بحث و تبادل نظری که از جانب این افراد با برنامهساز و مجری و کارشناس صورت میگیرد، کیفیت اثر بالاتر میرود اما در این دوران مجبور شدهایم این افراد را به حداقل برسانیم.
فریادرس در تشریح مشکلات برنامهسازی در دوران کرونا، تاکید کرد: مشکل دیگر این است که دعوت میهمانها به یکی از چالشهای ما تبدیل شده است؛ برخی میهمانها حساسیتهایی بابت حضور در برنامه دارند و این تهیهکننده را با مشکل مواجه میکند به این دلیل که بخواهد میهمان ویژه بیاورد.
وی در پایان گفت: ما از شرایط تولید ضربه خوردهایم و تولید مستندها بشدت پایین آمده است. این موضوع دست ما را برای انتخاب مستندها میبندد. انتخاب مستندهای جدید برای پخش مسالهای است که ما با آن در شرایط کرونایی مواجه هستیم، چرا که تولید پایین آمده است و نسبت آثار تولیدی پارسال با امسال اصلا قابل مقایسه نیست. این کار برای شبکه مستند هست و مجری طرح آن مرکز مستند سوره است و با مشارکت مرکز رسانهای سازمان تبلیغات اسلامی انجام شده است.
ارسال به دوستان
«ماهِ پشت ابر» سالار عقیلی منتشر شد
آلبوم موسیقی «ماه پشت ابر» در قالب تازهترین اثر گروه «قمر» با خوانندگی سالار عقیلی و مصطفی جلالیپور پیش روی مخاطبان قرار گرفت. به گزارش «وطنامروز»، آلبوم موسیقی «ماه پشت ابر» آخرین اثر گروه «قمر» با مقدمه نوید دهقان، تنظیم علیرضا گرانفر و صدای سالار عقیلی و مصطفی جلالیپور، توسط شرکت «ترنم داوودی کهن» منتشر و راهی بازار موسیقی شد.
نوید دهقان، سرپرست گروه موسیقی «قمر» درباره جزئیات آلبوم «ماه پشت ابر» گفت: 5 تصنیف از امیر جاهد، عارف قزوینی و نصرالله زرینپنجه به نامهای «جان من»، «نازنین» و «موسم گل» در مایه دشتی، «به گردش فروردین» و «مارش خون» در دستگاه ماهور به همراه ۲ ساز و آواز در دشتی و ماهور قطعات این آلبوم هستند. روند ضبط و تولید این آلبوم طی سالهای ۹۶ تا ۹۸ انجام شد اما به دلیل شرایط همهگیری کرونا انتشار این اثر به تعویق افتاده بود که در اردیبهشت ۱۴۰۰ در دسترس مخاطبان قرار گرفت. این آهنگساز و نوازنده موسیقی ایرانی افزود: دلیل انتخاب ۲ خواننده برای این آلبوم، استفاده از ظرفیت رنگهای صدایی متنوع و پرهیز از یکنواختی اثر به دلیل طولانی بودن تصنیفهای امیر جاهد بود.
ارسال به دوستان
بازگشت صدای «گلبانگ»
مریم نشیبا، گوینده پیشکسوت رادیو بعد از طی دوره بیماری کرونا در صحت و سلامت به «گلبانگ» بازگشت.
به گزارش «وطنامروز»، چندی پیش مریم نشیبا، گوینده پیشکسوت رادیو و مجری برنامه «گلبانگ» دچار بیماری کرونا شد.
وی پس از طی دوره بیماری در صحت و سلامت به رادیو بازگشت. گفتنی است «گلبانگ» همچون گذشته از شنبه تا پنجشنبه ساعت 15 به تهیهکنندگی ندا حاجیاسماعیلی، اجرای مریم نشیبا و صدابرداری شیما اهداییوند از رادیو ایران پخش میشود.
ارسال به دوستان
در نشست نقد و بررسی «بی تو پریشانم» مطرح شد
در روایت شهدای مدافع حرم به کلیشه نرسیدهایم
نشست نقد و بررسی و گفتوگو درباره کتاب «بی تو پریشانم»، محصول انتشارات روایت فتح، با همکاری و مشارکت انتشارات بهنشر در محل کتابفروشی بهنشر تهران با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی برگزار شد. به گزارش «وطنامروز»، نشست نقد و بررسی کتاب «بی تو پریشانم» با حضور زینب پاشاپور، نویسنده و امیر اسماعیلی، کارشناس ادبیات در کتابفروشی«بهنشر» تهران برگزار شد. در ابتدای این نشست امیر اسماعیلی، نویسنده و کارشناس ادبیات عنوان کرد: از آنجا که انتشارات روایت فتح همیشه جایگاه ویژهای برای دوستان نوقلم و کار اولی دارد، این امکان برای چاپ کتاب توسط خانم پاشاپور به وجود آمد تا این کتاب در اختیار مخاطبان قرار بگیرد و با توجه به تجربه اول نگارش نویسنده، بسیار هم خوب و قابل دفاع شد. وی افزود: کتاب «بی تو پریشانم» خانم پاشاپور اگر قرار بود روایتی از شخصی دیگر باشد بهمراتب کار راحتتری در پیش رو داشت اما نخستین کتاب ایشان، تجربه زندگی شخصی خودشان بوده و طبعا این موضوع کمی داستان را سخت میکند. همیشه این جنس نگارش موکول میشود به زمانی که یک پختگی کامل در نویسنده وجود داشته باشد اما تجربه این کار مهمترین تحول زندگی ایشان باید به شمار رود. این منتقد همچنین در ادامه جلسه گفت: از نقاط قوت این کتاب میتوان به انتقال حس در آن اشاره کرد؛ در عین حال که اصل، موضوع در حال طی شدن است، از جز به جز آن میتوان حس نویسنده را درک کرد. فضای آخر کتاب با دلتنگی و شهادت تمام میشود که به نظرم ظرفیت نگارش فصل بعد از شهادت نیز به وجود میآید، زیرا مشابه شهادت ایشان در شهدای مدافع حرم تا به امروز نبوده است. اسماعیلی با اشاره به طراحی مناسب جلد و مباحث فنی کتاب نیز گفت: حجم کتاب حجم بسیار مناسبی است؛ از قطع تا طراحی جلد و صفحهآرایی که به خواندن کتاب کمک بسیاری میکند. فضای کتاب هم فضای خوبی است که نشاندهنده تلاش و زحمات صورتگرفته برای تولید آن است، البته میتواند تغییراتی داشته باشد و نقشها کمی پررنگتر شود. وی در ادامه افزود: شهدای مدافع حرم یک جنس روایتی دارند که حال و هوای نزدیک به هم و نوع ارادتمندی شبیه به حضرت زینب(س) دارند اما با دنیای متفاوت. شاید شهدای ۸ سال دفاعمقدس با توجه به زمان و مکانهای شهادت خیلی شبیه هم باشند اما در شهدای مدافع حرم اینگونه نیست. ما در روایات ۸ سال دفاعمقدس خیلی جاها به کلیشه میرسیدیم اما شهدای مدافع حرم اینگونه نیستند؛ خانوادههای مدافعان حرم بروزهای متفاوتی دارند، زیرا زندگی تازه و در لحظهای دارند و میخواهند از شهادت فرزندشان صحبت کنند، چیزی که در شهدای دفاعمقدس کم است و ما تا به امروز کتاب این سبکی نداشتهایم که خانواده شهید روایت داشته باشند. همیشه یک نسل اختلاف بوده است اما اعضای درجه یک بابت حجم سختیای که تحمل میکنند برایشان این کار سخت است. وی در پایان درباره اثر جدید این نویسنده نیز گفت: خانم پاشاپور یک اثر جدید هم دارند به نام «عروس یمن» که کتاب خوبی است با موضوعی جذاب و از همسطحهای خود خیلی بهتر است؛ نوع نگارش و نوع شخصیتپردازی در این کتاب نیز فوقالعاده است. باید بگویم ایشان سرعت خیلی خوبی دارند و این سرعت زیاد یک جایی خطرناک میشود که شاید کمی حساسیتهای کتاب اول را از دست بدهند. این تنها نگرانیای است که من درباره خانم پاشاپور دارم. امیدوارم این نگرانی من نگرانی بیموردی باشد. اسماعیلی در پایان خاطرنشان کرد: من زمانی که کتاب را خواندم، یک ساعت بعد کنار مزار شهید پورهنگ بودم و خلوت نیمساعتهای داشتم. این کتاب یک شخصیت کاملا مستقل دارد و تأثیرش را بر خواننده میگذارد. محمد پورهنگ همچنان جای تولید محتوا دارد، زیرا این روایت شاخههای زیادی دارد.
در ادامه نشست زینب پاشاپور، نویسنده کتاب «بی تو پریشانم» نیز با تشکر از زحمات سرکار خانم حسینی عنوان کرد: ورود من به دنیای نوشتن با عنایت این شهید بوده است و یکی از نعمتهایی که خدا به من داد حضور خانم حسینی است؛ مشاورههای ایشان از جنس متفاوتی بود و اگر نویسندهای هست که اسمش روی این کتاب قرار گرفته، کشف ایشان بوده که کمک شایانی به من داشتند. پاشاپور در ادامه این نشست گفت: روایت زندگی کمی سخت است، زیرا باید همه جا جانب انصاف را رعایت کنیم، من نمیخواستم خودم قهرمان این داستان باشم اما خانم حسینی گفتند ما میخواهیم این شهید را از چشم همسرش ببینیم، بنابراین سعی کردم از مشاورههای کارشناسیشده ایشان استفاده کنم. دنیای نویسندگی نقطه پایانی ندارد. وی همچنین ادامه داد: بازخوردهای زیادی از این کتاب گرفتهام، انگیزه بزرگم برای نوشتن تعهدی بود که من داشتم، زیرا به همسرم قول داده بودم زندگینامه ایشان را بنویسم.
ارسال به دوستان
نمایش «سیارک» و «صحنهزنی» در جشنواره جهانی فجر
اسامی ۲ فیلم بلند سینمایی ایرانی راهیافته به بخش جلوهگاه شرق سیوهشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر اعلام شد. به گزارش «وطنامروز»، در سیوهشتمین دوره جشنواره جهانی فیلم فجر در بخش جلوهگاه شرق، 8 فیلم خارجی و ۲ فیلم ایرانی مورد داوری قرار خواهند گرفت. ۲ فیلم ایرانی راهیافته به بخش آثار بلند سینمای جلوهگاه شرق عبارتند از «سیارک» به کارگردانی مهدی حسینیوند و «صحنهزنی» به کارگردانی علیرضا صمدی. «سیارک» فیلمی به نویسندگی، کارگردانی و تهیهکنندگی «مهدی حسینیوند» است. در خلاصه داستان این فیلم آمده است: «ابراهیم 12 سال دارد. او با مادر و 5 برادر و خواهر قد و نیم قدش در ۲ اتاق کوچک تو در تو، در منطقهای کویری و دور از روستا زندگی میکند. مادر ابراهیم دلش روشن است که روزی پسر بزرگ و شوهرش که ۲ سال پیش برای کار رفتهاند و هرگز برنگشتهاند، برمیگردند و بار سنگین زندگی از روی دوش ابراهیم برداشته میشود...»
سیدهادی کاظمی، غزل شجاعی و ابراهیم زاروزهی از بازیگران این فیلم هستند.
«صحنهزنی» دیگر فیلم پذیرفتهشده در بخش جلوهگاه شرق جشنواره جهانی فیلم فجر به نویسندگی و کارگردانی علیرضا صمدی است. این فیلم درباره شخصیتی به نام اسد است که همراه با گروهی صحنههای جعلی تصادف میسازد تا از بیمه خسارت بگیرد. مهتاب کرامتی، بهرام افشاری، پیام احمدینیا، لیندا کیانی، محمد نادری، فرزانه سهیلی و مجید صالحی از بازیگران این فیلم هستند. مجید رضابالا تهیهکننده «صحنهزنی» است. سیوهشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر، از ۵ تا ۱۲ خردادماه ۱۴۰۰ به دبیری محمدمهدی عسگرپور، نویسنده، کارگردان و تهیهکننده سینما در تهران برگزار میشود.
ارسال به دوستان
«پسرم رسول» در کرمان کلید خورد
فیلم تلویزیونی «پسرم رسول» به تهیهکنندگی نازنین پیرکاری و کارگردانی نبی قلیزاده در شهر اندوهجرد استان کرمان کلید خورد. به گزارش «وطنامروز»، «پسرم رسول» برای پخش از شبکه ۵ سیما تولید میشود و ایلیا آغاسی، بازیگر نوجوان کرمانی نقش اصلی را در آن ایفا میکند.
خسرو احمدی، محمد ربانیپور، وحید نفر، اندیشه یدی، احسان رضوانی، مونا فارسی، آرزو جعفری، اقلیما منصوری، فرشیده گلزاده، مریم اکبری و برخی از بازیگران بومی کرمان در این تله فیلم نقشآفرینی میکنند.
در خلاصه داستان این فیلم که به جشنواره فیلم کودک و نوجوان نیز ارسال خواهد شد، آمده است: «حال پدر نامساعد است. رسول میداند عمر پدر به این دنیا نیست. او هر طور شده باید برای امری مهم خود را به حاجقاسم برساند اما در میانه راه، رازی بزرگ برای او برملا میشود».
نازنین پیرکاری، بازیگر و مجری، تهیهکنندگی این فیلم را بر عهده دارد. او پیش از این مجموعه مستندهایی چون «یک چکه ماه» را تهیه کرده بود و در ماههای اخیر نیز اجرای برنامه «سلام صبح بخیر» را بر عهده داشته است.
نبی قلیزاده، کارگردان این اثر نیز تاکنون چند مستند، فیلم سینمایی و مجموعه تلویزیونی ساخته از آن جمله فیلم سینمایی «آکو» که حضور در 18 جشنواره بینالمللی را تجربه کرده و جوایز بهترین فیلم و بهترین فیلمبرداری را به دست آورده است.
ارسال به دوستان
آغاز واکسیناسیون هنرمندان در مؤسسه هنرمندان پیشکسوت
واکسیناسیون هنرمندان عضو موسسه هنرمندان پیشکسوت امروز در محل موسسه هنرمندان پیشکسوت آغاز میشود.
به گزارش «وطنامروز»، طبق هماهنگیهای انجامشده با مرکز بهداشت شمال تهران برای سهولت امر واکسیناسیون هنرمندان پیشکسوت عضو مؤسسه، فرآیند واکسیناسیون هنرمندان پیشکسوت بالای ۷۵ سال که عضو مؤسسه هستند امروز سهشنبه ۲۸ اردیبهشت، در محل مؤسسه هنرمندان پیشکسوت انجام خواهد شد. درباره واکسیناسیون هنرمندان زیر ۷۵ سال نیز طبق اعلام زمانبندی گروههای سنی توسط وزارت بهداشت، هماهنگیهای لازم صورت خواهد گرفت.
ارسال به دوستان
همزمان با انتشار بیانیه «آن هاتاوی» انجام شد
حمایت «راجر واترز» از برافراشتن پرچم فلسطین در ومبلی
«راجر واترز» از اقدام ۲ بازیکن لسترسیتی که برای حمایت از مردم فلسطین پس از قهرمانی در جام حذفی انگلیس پرچم این کشور را در دست گرفتند، حمایت کرد و گفت در صدد تهیه توماری علیه رژیم صهیونیستی است.
به گزارش «وطنامروز»، راجر واترز، ترانهسرا و خواننده سرشناس حامی مردم فلسطین در پیامی از بلند کردن پرچم فلسطین پس از موفقیت لسترسیتی در فینال جام حذفی انگلیس حمایت کرد.
پس از پایان این مسابقه در ورزشگاه ومبلی لندن، ۲ بازیکن لسترسیتی در جشن قهرمانی این تیم پرچم فلسطین را به نشانه حمایت از مردم مظلوم این کشور در دست گرفتند و نسبت به حملات وحشیانه رژیم اشغالگر قدس واکنش نشان دادند. وارتز گفت: با دیدن اینکه ۲ بازیکن جوان چنین در برابر ظلم و هتک حرمت انسان توسط رژیم اسرائیل موضع گرفتند قلبم از شادی تپید. عضو سرشناس گروه «پینک فلوید» افزود، در مواضعش علیه رژیم اسرائیل استوار است و برای مقابله با ظلم آنها در غزه تهیه توماری را آغاز کرده است.
وی گفت: سعی میکنیم از طریق فیفا و یوفا به اتحادیه فوتبال رژیم اسرائیل بگوییم تا زمانی که مسؤولان آنها از قوانین بینالمللی پیروی و حقوق اساسی بشر را تضمین نکنند، نمیتوانند محترمانه در رقابتهای باشگاهی و بینالمللی حضور یابند. وی همچنین از طرفداران سلتیک به دلیل حمایت از «وسلی فوفانا» و «حمزه چودوری» تشکر کرد و گفت: اگر ما هر شنبه علیه نژادپرستی زانو میزنیم، چرا نباید برای جلوگیری از این کار به این کمپین ملحق شویم تا بتوانیم عمل رژیم اسرائیل علیه فلسطین را که بسیار نژادپرستانه است متوقف کنیم؟
در همین حال حمایت بازیگران سرشناس از مردم فلسطین ادامه دارد و «آن هاتاوی» دیگر بازیگر سرشناسی است که با صدور بیانیهای از فلسطینیها حمایت کرد و خواستار پایان خشونت فزاینده علیه آنها شد. وی نوشت: از دیدن این خشونت وحشیانه در فلسطین قلبم میشکند. به زنان سازمان ملل و همه آنهایی که خواستار پایان یافتن فوری این درگیریها هستند ملحق میشوم. همه آدمها حق دارند در صلح و با حفظ کرامت زندگی کنند.
***
«ادریس البا» خواستار پایان وحشیگری در فلسطین شد
بازیگر سرشناس بریتانیایی با انتشار پیامی خواستار توقف وحشیگری و خونریزی در فلسطین شد. به گزارش «وطنامروز»، ادریس البا، بازیگر سرشناس با انتشار پیامی اعلام کرد رنج این همه آدم بیگناه که دارند کشته میشوند موجب انتشار پیامش شده است. بازیگر سریال «لوتر» جدیدترین بازیگری است که در روزهای اخیر از فلسطینیهای بیگناهی که در غزه کشته میشوند دفاع کرده است. وی دیروز در اینستاگرام از قدرتهای جهانی خواست پیش از اینکه آدمهای بیشتری جانشان را از دست بدهند وارد عمل شوند. البا نوشت: جانهای زیادی همین حالا دارد از دست میرود؛ هر چند درست در برابر چشمان ما اتفاق نمیافتد. وی در ادامه افزود: این وحشیگری و خونریزی است که باعث شده ابراز نگرانی کنم. این باید متوقف شود، لازم است پیش از آنکه افراد بیشتری کشته شوند دیگران وارد عمل شوند. این بازیگر در ادامه پیامش نوشت: میدانیم قدرت مردم میتواند تغییر ایجاد کند و ما باید به نام صلح اعتراض کنیم، به نام آنهایی که جانشان را از دست دادهاند. خونریزی در فلسطین را تمام کنید.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|