|
ارسال به دوستان
علی فریدونی و احسان باقری در گفتوگو با «وطنامروز» از خاطرات و رنجهای عزیزالله نعیمی گفتند
وداع با عکاس امام
مصطفی پورکیانی: «عزیزالله نعیمی» از عکاسان پیشکسوت انقلاب، دفاعمقدس و بازنشسته صداوسیما دارفانی را وداع گفت.
این خبری بود که انتشار آن در رسانهها داغی بر دوستداران و پیشکسوتان این حوزه گذاشت. نعیمی در چند سال آخر عمر در بستر بیماری بود و رنج بسیاری متحمل شد. عزیزالله نعیمی از عکاسان باسابقه صداوسیما در سال ۱۳۵۴ وارد رادیو و تلویزیون شد و با پیروزی انقلاب از صحنههای انقلاب و مبارزات انقلابیون و روزهای پرجوش و خروش انقلاب و حضور مردم تا لحظات ناب پیروزی و مقاومت، عکاسی و فیلمبرداری کرد. از شاخصترین فعالیتهای نعیمی میتوان از عکاسی از حضرت امام خمینی(ره) در منزلشان یاد کرد که آثار ماندنی و ارزشمندی را رقم زد. او با آغاز جنگ تحمیلی به ثبت لحظات دفاع از کیان این آب و خاک پرداخت و در جبهه ماند و حتی در زمان مرخصی دنبال همکاری با گروههای خبری از جمله شهید آوینی بود.
از دیگر ماموریتهای عکاسی او سفری ۴۰ روزه به مکه مکرمه بود که ثمره آن ۲ نمایشگاه عکس در فرودگاه مهرآباد شد. علی فریدونی، عکاس پیشکسوت دوران انقلاب و دفاعمقدس در گفتوگو با «وطنامروز» درباره مرحوم نعیمی گفت: آقای نعیمی چند سالی قبل از ما کارش را شروع کرده بود و قبل از انقلاب عکاس رسمی صداوسیما بود. وی زحمات و رنجهای زیادی در طول انقلاب و جنگ متحمل شد و از ایشان عکسهای بسیار مهم و باارزشی در آرشیو صداوسیما ثبت شده است.
وی افزود: در ایام جنگ توسط ستاد تبلیغات جنگ و با همکاری آقای صمدی کتابهای بسیاری از عکسهای منتخب جنگی به چاپ رسید که در این کتابها عکسهای مهمی از استاد نعیمی به چاپ رسیده و ماندگار شده است. حتی به یاد دارم که یکی از عکسهای او که بسیار جذاب به لحاظ تکنیک عکاسی و بسیار دردناک به لحاظ جنگی بود، درباره زنی در میانه آوارههای جنگی بود که در سرمای زمستان پتویی به دور خود پیچیده بود و آن عکس جلد دوم یا سوم یکی از همین کتابهای ستاد تبلیغات جنگ شد.
فریدونی ادامه داد: نعیمی در دوران جنگ نیز در بسیاری از عملیاتها حضور داشت. یکی از ویژگیهای خوب وی اخلاق خوب و طبع شوخش بود که زبانزد خاص و عام بود؛ آدم بیحاشیهای بود و در طول زندگی نه روحیه جاهطلبی داشت که مدام به دنبال قدرت باشد و نه روحیهای که در پی پول و جمعآوری ثروت باشد و به همان حقوقی که از اداره میگرفت، قناعت داشت.
علی فریدونی یکی از ویژگیهای ممتاز مرحوم نعیمی را اخلاق خوش و خوشبرخوردی او عنوان کرد و افزود: روحیهای که داشت این بود که سریع در برخورد اول با شما صمیمی میشد و ارتباط خوبی با همکاران خود برقرار میکرد. متاسفانه بعد از بازنشستگی، سکته کرد و خانهنشین شده بود و همسر مهربانش زحمات زیادی برای او کشید.
فریدونی در همین باره خاطرهای تلخ از دیدار خود با نعیمی برایمان گفت: چند سال پیش در خیابان به صورت خیلی اتفاقی ایشان را دیدم که بسیار ناراحت شدم و به لحاظ روحی به هم ریختم، چون وقتی از پشت سر او را صدا کردم، دیدم هیچ جوابی نمیدهد و بعد متوجه شدم قدرت تکلم خود را نیز از دست داده است و نمیتواند مانند گذشته ارتباط برقرار کند و داشت عملا زجر میکشید؛ چند دقیقهای با او صحبت و درد دل کردم و وی فقط در جواب حرفهای من سری تکان میداد و تمام وجودم به لرزه افتاد و خیلی ناراحتش شدم. میدانم که این سالهای آخر با چه وضعیت دردناکی زندگی میکرد.
علی فریدونی با گلایه از اینکه ما درباره پیشکسوتانمان عادت کردهایم که تا در قید حیاتند، هیچ خبری از آنها نمیگیریم و وقتی فوت شدند، تازه یادمان میآید که درباره آنها بنویسیم، بزرگداشت بگیریم و بنای یادبود بسازیم، افزود: متاسفانه هر چقدر هم ما این مطالب را میگوییم گوش مسؤولان بدهکار نیست. احترام به پیشکسوتان و استفاده از تجارب ارزشمند آنها مشکل و معضل بزرگی است که در هر حوزه و شغلی پیدا میشود ولی طبیعی است که هنرمند جایگاهی دارد که با فوت و از دست دادنش، جایگزین کردن آن خیلی سخت و حتی غیرممکن است. این بها دادن به پیشکسوتان باعث میشود که شمای جوان انگیزه لازم و کافی برای ادامه کارتان داشته باشید و برای آن جایی که کار میکنید، دل بسوزانید و ارزش قائل شوید.
***
احسان باقری، مدیر خانه عکاسان ایران نیز در گفتوگو با «وطنامروز» با بیان اینکه به لحاظ سنی کوچکتر از مرحوم نعیمی بوده تا خاطره مشترکی با او داشته باشد، گفت: بدون شک آقای نعیمی از پیشکسوتان حوزه عکاسی در زمان انقلاب و ایام دفاعمقدس بودند و ما در چندین نمایشگاه خود از عکسهای ارزشمند ایشان استفاده کردیم.
وی افزود: تمام تلاش ما در انجمن این بوده که سعی کنیم هر چند کوتاه، از زحمات پیشکسوتان این حوزه تقدیر کنیم؛ از مرحوم حسین پرتوی تا مرحوم منوچهر یگانهدوست که مستقیما در اینجا نمایشگاه داشتند و با فعالیتهای حوزه هنری در ارتباط بیشتری بودند. سعی کردیم در زمان حیات این بزرگواران برای آنها بزرگداشت بگیریم و حتما بضاعت ما آنقدر نبوده که این موضوع به صورت کامل پوشش داده شود و وظیفهمان را به صورت کامل انجام داده باشیم.
باقری ادامه داد: البته مقداری این موضوع به اصل جایگاه عکاسی برمیگردد. در بعضی هنرها با توجه به اینکه یا مردمیتر است یا مورد پسندتر و به نوعی مورد حمایت بیشتر، در نتیجه هنرمندان و پیشکسوتان آنها نیز مورد تقدیر و تجلیل بیشتری قرار میگیرند. حتی در برخی عکسهایی که تاریخساز بوده برای کشور ما و به نوعی جزو 10 عکس برتر تاریخ کشور بوده، حتی این هنرمندانی که به این شکل خلق اثر کردند، هنوز بین مردم شناختهشده نیستند.
ارسال به دوستان
«ارتش مردگان» در بین ۱۰ فیلم پربازدید نتفلیکس
گزارش نتفلیکس از آمار بازدید فیلم «ارتش مردگان» ساخته زک اسنایدر حکایت از استقبال قابل توجه مخاطبان از این اثر دارد. به گزارش «وطنامروز»، با توجه به گزارشی که کمپانی نتفلیکس از میزان بازدید فیلم سینمایی «ارتش مردگان»- فیلم زامبیمحور ساخته زک اسنایدر- منتشر کرده، این اثر با استقبال خوبی روبهرو شده است. انتظار میرود این فیلم سینمایی در ۴ هفته نخست اکرانش به بازدید ۷۲ میلیونی برسد. به این ترتیب باید «ارتش مردگان» را در لیست 10فیلم پربازدیدترین آثار اورجینال نتفلیکس قرار داد. این فیلم اکنون در کنار فیلم سینمایی «آسمان نیمهشب» با نقشآفرینی جورج کلونی در رتبه نهم قرار دارد. البته باید در نظر داشت که در تعریف کمپانی نتفلیکس، هر یک از مشترکان که ۲ دقیقه از فیلم را تماشا کند یک بازدید محسوب میشود. اگرچه فیلم سینمایی «ارتش مردگان» به اندازهای موفق عمل کرد که توانست به جمع ۱۰ فیلم پربازدید نتفلیکس راه یابد اما همچنان رقبایی مثل «پروژه قدرت»، «انولا هلمز»، «محافظ قدیمی»، «راز جنایت»، «۶ زیرزمین» و «استخراج» را در مقابل خود میبیند که بازدیدکنندههای میلیونی داشتهاند. فیلم سینمایی «استخراج» با بازی کریس همسورث همچنان رکورد بیشترین بازدید افتتاحیه را دارد اما نتفلیکس هنوز به رکورد ۱۰۰ میلیون مخاطب نرسیده است. گفتنی است با ورود فیلم سینمایی «ارتش مردگان» به جمع پربازدیدهای نتفلیکس، فیلم سینمایی «مرد ایرلندی» مارتین اسکورسیزی که در لیست قبلی این کمپانی جایگاه دهم را داشت، از این لیست خارج شده است.
ارسال به دوستان
همکاری آهنگساز ایرانی با یک کمپانی معروف آلمانی
موزیسین ایرانی به پیشنهاد یک کمپانی آلمانی یکی از آثار گوته را برای صدای چند خواننده، گروه کر و ارکستر سمفونیک میسازد. به گزارش «وطنامروز»، علی رهبری (آهنگساز و رهبر ارکستر ایرانی) که طی سالهای اخیر فعالیتهای متعددی را با کمپانیها و موسسات بینالمللی مختلفی دارد، به پیشنهاد کمپانی انتشارات موسیقی آلمانی ناکسوس «دیوان غربی- شرقی» ولفگانگ گوته، شاعر، فیلسوف و اندیشمند آلمانی را برای صدای چند خواننده بینالمللی، گروه کر و ارکستر سمفونیک میسازد. کتاب شعر گوته «دیوان غربی- شرقی» یا «دیوان باختری- خاوری» اثری است که در سال ۱۸۱۹ منتشر شده و گفتارهای گوناگون آن الهام گرفته از حافظ و فرهنگ ایرانی است. این دیوان اشعار ۱۲ گفتار به نامهای «نواگرنامه»، «حافظنامه»، «مهرنامه»، «اندیشهنامه»، «رنجنامه»، «اندرزنامه»، «تیمورنامه»، «زلیخانامه»، «ساقینامه»، «زبانزدنامه»، «پارسینامه» و «پردیسنامه» است. علی رهبری خالق آثاری چون «نوحهخوان» و «خون ایرانی» است که دوران قرنطینه کرونا را به مجالی برای آهنگسازی تبدیل کرده است. وی آثار مختلفی را نیز در مجموعه «مادرم ایران» و بر پایه موسیقی ایرانی خلق کرده است.
ارسال به دوستان
تدارک گسترده رسانه ملی برای ایام دهه کرامت
در جلسه شورای معارف سیما بر گرامیداشت دهه کرامت در رسانه ملی تاکید شد. به گزارش «وطنامروز»، در جلسه شورای معارف رسانه ملی که به مناسبت گرامیداشت دهه کرامت برگزار شد، معاون تبلیغات آستان قدس رضوی محور برنامههای آستان در دهه کرامت را خدمت کریمانه در حوزههای مختلف (اجتماعی، مادی، درمانی) و شادی مومنامه عنوان کرد و افزود: برگزاری شب شعر و مسابقه با حضور نوجوانان همراه با بخشهای دکلمهخوانی، مدیحهسرایی مداحان شاخص، اجرای گروههای سرود و همخوانی و بخش نمایشی درباره سیره امام رضا(ع) از دیگر برنامههای آستان قدس رضوی در دهه کرامت است. در بخش دیگری از جلسه شورای معارف، مدیر روابط عمومی و تبلیغات حرم حضرت معصومه(س) به آیین تعویض پرچم در روز قبل از میلاد حضرت معصومه(س) به عنوان آغاز برنامههای دهه کرامت اشاره کرد و گفت: مراسم خطبهخوانی در روز میلاد حضرت معصومه(س) با حضور تولیت آستان برگزار و به مناسبت گرامیداشت روز دختر برنامه ویژهای به صورت مشترک در اعتاب مقدس و آستانهای مختلف با حضور بانوان و دختران برگزار میشود. حجتالاسلام والمسلمین محسن آمره همچنین از برگزاری محفل شعر فاطمی در شام میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) خبر داد و افزود: این محفل با حضور شاعران بینالمللی و ملی برگزار میشود. همچنین دبیر شورای معارف سیما با اشاره به شعار محوری در دهه کرامت، «خدمت کریمانه؛گرهگشایی به رسم اهلبیت(ع)»، تاکید کرد: مهمترین اولویت برنامهسازی معارفی در مناسبتها ضرورت جاری و ساری کردن مفاهیم و ارزشهای دین در زندگی مردم است. جواد شیخاکبری همچنین تواصی به حق و تواصی به صبر را ۲ موضوع محوری برنامههای معارفی تا پایان سال عنوان کرد و افزود: برنامههای معارفی تولید شده در رسانه ملی باید به گونهای باشند که منجر به اثرگذاری و جریانسازی در این ۲ موضوع شوند. مدیر شبکه قرآن و معارف سیما همچنین به همزمانی دهه کرامت و سیزدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری اشاره و تاکید کرد: ضرورت دارد در این ایام شاخصهای انتخاب درست بر اساس معارف نبوی تبیین شود.
ارسال به دوستان
نمایش ۲۷۰ اثر کارتون و کاریکاتور در نمایشگاه «نبض زمین»
خانه کاریکاتور ایران نمایشگاه کارتون و کاریکاتور «نبض زمین» را از ۱۰ خرداد به مناسبت روز جهانی محیطزیست به صورت مجازی برگزار میکند. به گزارش «وطنامروز»، خانه کاریکاتور ایران به مناسبت روز جهانی محیطزیست (۵ ژوئن) با بهرهگیری از زبان تأثیرگذار کارتون و کاریکاتور، نمایشگاه «نبض زمین» را با هدف اهمیت این موضوع از نگاه هنرمندان و جلب توجه همگانی برای حفظ و نگهداری از محیطزیست با آثاری از هنرمندان ایران و جهان برنامهریزی و ساماندهی کرده است. در این نمایشگاه که به صورت مجازی در صفحات اینستاگرام خانه کاریکاتور و فرهنگسراهای ارسباران، اندیشه، گلستان، سرو، بهمن، تهران و دانش به نمایش درمیآید، موضوعاتی همچون آلودگی هوا، گرم شدن کره زمین، حفاظت از حیوانات و جنگلها، کمبود منابع آبی و... انتخاب شده و بر اساس آن، ۲۷۰ اثر کارتون و کاریکاتور گردآوری و در معرض نمایش قرار خواهد گرفت.
ارسال به دوستان
«به کوتاهی آه، به بلندای ماه» زندگی حضرت زهرا(س) به قلم گرمارودی
کتاب «به کوتاهی آه، به بلندای ماه» اثر سیدعلی موسویگرمارودی از سوی انتشارات قدیانی در پله سوم نشر ایستاد. به گزارش «وطنامروز»، کتاب «به کوتاهی آه، به بلندای ماه» اثری تحقیقی - تألیفی است که سیدعلی موسویگرمارودی در آن به بخشهایی از زندگی حضرت زهرا(س) پرداخته است. یکی از نکات قابل توجه درباره این کتاب، نحوه تألیف آن است. متن اصلی به روش زندگینامه نوشته شده و نویسنده مباحثی تاریخی را با چند پینگاشت با قلمی پژوهشی به همراه ۹ داستانواره آورده است. داستانوارهها در توضیح مطالب اصلی کتاب و برای درک بهتر مخاطب نوشته شدهاند. دکتر گرمارودی در انتهای کتاب شعرهایی نیز از اساتید بزرگی که درباره حضرت زهرا(س) سرودهاند، آورده است. مهمترین هدف از نگارش این کتاب، آشنایی جوانان با سیره حضرت فاطمه(س)، آن هم در شرایطی است که مخاطبان امروز در میان انواع و اقسام وسایل ارتباط جمعی احاطه شدهاند؛ رسانههایی که هر یک با اهداف از پیش تعیین شدهای به شکلدهی افکار عمومی مشغول هستند.
ارسال به دوستان
روایتهای بدون سانسور از جنگ سوریه
«خون شریک» فقط یک زندگینامه صرف نیست و در خلال زندگی شهید صابری سعی شده به جنگ سوریه هم عمیقتر نگاه شود و روایتهایی بدون سانسور از جنگ و عملیاتها و... نمایش داده شود.
به گزارش «وطنامروز»، کتاب «خون شریک» داستان زندگی شهید مدافع حرم «میرزامهدی صابری» از تیپ فاطمیون، نوشته «مریم علیبخشی» از سوی انتشارات «خطمقدم» بزودی روانه بازار نشر میشود.
مریم علیبخشی، نویسنده کتاب معتقد است: «خون شریک» فقط یک زندگینامه صرف نیست و در خلال زندگی شهیدصابری سعی شده به جنگ سوریه هم عمیقتر نگاه شود و روایتهایی بدون سانسور از جنگ و عملیاتها و... نمایش داده شود.
این کتاب، روایت زندگی میرزامهدی، شهیدی ۲۵ ساله و اصالتا افغانستانی است که در قم به دنیا آمده و زندگی کرده است. او در سالهای رشدش فضاها و فازهای مختلفی را تجربه میکند. از کوهنوردی و دوچرخهسواری حرفهای تا حضور در هیات و خدمت در فضاهای مذهبی تا اینکه آهسته و پلهپله به مرحلهای میرسد که دیگر در آن آرام و قرار میگیرد؛ فاز فاطمی شدن.
این شهید مدافع حرم فاطمیون در حال تحصیل در دانشگاه است و در کنارش به کار بنایی نیز مشغول است که زمزمه جنگ سوریه به گوشش میرسد. میل رفتن میکند اما مادرش راضی نیست. یک سال و نیم تلاش میکند تا بالاخره رضایت مادر را هم به دست میآورد و راهی میشود.
شهید صابری در سوریه به دلیل سطح تحصیلاتش به مخابرات قرارگاه حماه اعزام میشود و پس از آن با تشکیل تیپ هجومی سیدالشهدا(ع) به حلب میرود. با قابلیتهای زیادی که از خود بروز داد، مسؤولیت مخابرات تیپ به او واگذار میشود، جایگاهی که به دلیل حساسیت مخابرات برعهده ایرانیها بوده است. با همه اینها اما مهدی رزم را بیشتر از مخابرات دوست دارد و برای اعزام دومش در تلاش است وارد گردانهای پیاده شود... .
ارسال به دوستان
جای خالی «جنگ شهرها» در ادبیات دفاعمقدس
عبدالرحیم سعیدیراد، از شاعران کشورمان با بیان اینکه ادبیات پایداری، یک ادبیات ظلمستیز است، گفت: ادبیات پایداری تمام سرزمینهای دیگر را دربر میگیرد و ادبیات مربوط به فلسطین و یمن و هر جای تحت ظلم را شامل میشود.
به گزارش «وطنامروز»، سعیدیراد در برنامه «از پارسی تا فارسی» رادیو گفتوگو که به نقش ادبیات دفاعمقدس در زبان فارسی پرداخت، واژههای مقاومت، دفاعمقدس و پایداری را مربوط به ادبیات سالهای بعد از انقلاب دانست و اظهار داشت: شروع ادبیات انقلاب اسلامی به دوران انقلاب مربوط میشود و کمکم با شروع جنگ تحمیلی به آن ادبیات جنگ گفته شد و پس از چند سال با مفهوم کامل ادبیات دفاعمقدس جایگزین شد.
وی با بیان اینکه پس از جنگ، ادبیات دفاعمقدس به ادبیات مقاومت و سپس ادبیات پایداری تغییر نام داد، گفت: ادبیات پایداری تمام سرزمینهای دیگر را دربر میگیرد و ادبیات مربوط به فلسطین، یمن و هر جایی را که در حال جنگ است شامل میشود. این نویسنده با بیان اینکه شاعران باید ابتدا در شهرهای خود و سپس در استانها و سراسر کشور فعال باشند، تصریح کرد: شخصیتها و شهدای عزیزی در شهرهای مختلف کشور داریم که باید در قالب هنر شعر به جامعه معرفی شوند.
سعیدیراد از جای خالی روایت «جنگ شهرها» در ادبیات دفاعمقدس یاد کرد و گفت: در پشت جبههها، خانوادهها درگیر جنگ بودند اما در شعرها به این بخش نگاه نشده، هر چند سینما به صورت کمرنگ آن را نشان داده است. وی با معرفی مجموعه شعر «چشمان بیشکیب» با موضوع درفول که از او به چاپ رسیده است، افزود: پرداختن به طنز دفاعمقدس نیز مغفول مانده است و به نوعی میتوان ادبیات را مدیریت کرد تا کشش به این سمت بیشتر شود. این شاعر اذعان کرد: ادبیات پایداری، یک ادبیات ظلمستیز است و میتواند به هر جایی که درگیر ظلم است، گسترش یابد.
ارسال به دوستان
تاد فیلیپس فیلمنامه «جوکر ۲» را مینویسد
«جوکر ۲» بر مبنای فیلمنامهای ساخته میشود که تاد فیلیپس، نویسنده و کارگردان فیلم نخست آن را مینویسد.
به گزارش «وطنامروز»، تاد فیلیپس به عنوان یکی از نویسندگان فیلمنامه «جوکر ۲» بازمیگردد. فیلیپس که کارگردان و یکی از نویسندگان فیلم «جوکر» بود، رسما به عنوان یکی از نویسندگان فیلم «جوکر 2» انتخاب شده است.
فیلم نخست هم با تحسین منتقدان روبهرو شد و هم چندین جایزه مهم را از آن خود کرد که جایزه بهترین بازیگر برای خواکین فینیکس از جمله آنها بود. از همین رو طرفداران فیلم بشدت منتظر ساخته شدن قسمت دوم آن هستند. فیلم اول به کارگردانی فیلیپس بر مبنای فیلمنامهای به قلم خود او با همراهی اسکات سیلور ساخته شد و داستان یکی از چهرههای شر دنیای دیسی را تصویر کرد.
با این حال، این فیلم از نظر لحن روایت داستان با دنیای فیلمهای ابرقهرمانی کاملا متفاوت بود و تفاوتهای اصلی از نظر سبکی با آن مجموعه داشت، با این حال باز هم در گروه سنی بزرگسال جا گرفت. در حالی که گفته شده تاد فیلیپس برای نوشتن فیلمنامه قرارداد بسته، هنور روشن نیست که آیا سیلور نیز بار دیگر با وی همراه خواهد بود یا خیر. داستان جوکر که به چگونگی تبدیل شدن «آرتور فلک» به «جوکر» میپرداخت این نقدها را مطرح کرد که داستان فیلم در نهایت خشونت را منصفانه قلمداد کرده است و در دنیایی که هر روز خبری از تیراندازی به سوی مردم و تروریسم از گوشه و کنار جهان به گوش میرسد، شاید خیلیها احساس همزادپنداری با جوکر را داشته باشند، در حالی که به صورت سنتی غرض نشان دادن شخصیتی روانپریش بوده است.
در هر حال، داستان «جوکر» هیچ ارتباطی با دیگر داستانهای ابرقهرمانی دنیای کمیکهای دیسی ندارد و در حالی که «بتمن» با بازی رابرت پتینسون و به کارگردانی مت ریوز قرار است ۲۰۲۲ اکران شود، این فیلم ربطی به آن نخواهد داشت. «جوکر» که با بودجه حدود ۷۰ میلیون دلاری ساخته شده بود، با فروش بیش از یک میلیارد دلار در سراسر دنیا با اقبال زیادی روبهرو شد.
***
لغو قانون استفاده از در سینماهای بزرگ آمریکا
در سینماهای زنجیرهای آمریکا، قانون اجباری بودن استفاده از ماسک برای کسانی که واکسن کرونا دریافت کردهاند، لغو شده است. به گزارش «وطنامروز»، بزرگترین سینماهای زنجیرهای آمریکا از جمله AMC، رگال و سینمارک، شیوهنامههای مربوط به «کووید-۱۹» را کاهش دادهاند. بر این اساس استفاده از ماسک برای سینماروهایی که به طور کامل واکسن کرونا دریافت کردهاند، اختیاری خواهد بود و دیگر الزامی نیست. در بیانیه این سینماها آمده است، افرادی که واکسن دریافت نکردهاند فقط در زمان نوشیدن یا خوردن میتوانند ماسک را از روی صورتشان بردارند. در هر صورت تمام کارکنان سینماهای AMC، رگال و سینمارک همچنان ملزم به استفاده از ماسک صورت هستند، البته سینماها همچنان اقداماتی مثل فاصلهگذاری اجتماعی و محدودیت ظرفیت و همینطور ضدعفونی کردن سالنها را انجام میدهند تا از شیوع ویروس کرونا جلوگیری کنند. البته الزام استفاده از ماسک برای مخاطبان در ایالتهایی مثل لسآنجلس، بزرگترین بازار سینمایی آمریکا، همچنان پابرجاست. این تصمیم در حالی گرفته شده که فیلمهای «کروئلا» و «یک مکان ساکت ۲» بتازگی در سینماها شروع به اکران کردهاند. سینماهای آمریکای شمالی بیش از یک سال بسته بودند. ۷۵ درصد سینماهای آمریکای شمالی که بیشتر به کانادا مربوط میشود، همچنان تعطیل است. تعطیلی این سینماها باعث شد بعد از مدتها کشور چین، عنوان بزرگترین بازار سینمایی جهان را به خود اختصاص دهد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|