|
ارسال به دوستان
نگاه «وطنامروز» به وضعیت این روزهای سینمای ایران که کمتر فیلمسازی حاضر به اکران فیلمش میشود
تنهایتنهایتنها
عباس اسماعیلگل: ترافیک فیلمهای آماده اکران سینمای ایران همیشه از دغدغههای اصلی سینماگران طی سالهای اخیر بوده است. سنگینتر شدن بار چرخه اکران در سالهای گذشته موجب ایجاد حواشی مختلف و حرف و حدیثهایی میان اهالی سینما و مسؤولان شورای صنفی نمایش شده است. این چرخه اکران هر سال سنگینتر و بالطبع حواشی آن نیز بیشتر میشود. هر روز که میگذرد، شمار بیشتری از فیلمهای اکراننشده به قطار طولانی آثار اکراننشده سینمای ایران اضافه میشود؛ قطاری که تنها مسیر رهایی آن گسترش چشمگیر ظرفیت اکران آثار سینمایی است که در عمل به واسطه امکانات محدود و کمبود تعداد سالنهای سینما در نقاط مختلف کشور و همچنین شرایط کرونایی جامعه، امکانپذیر نیست، از این رو جدی گرفتن طرح نوپای «اکران آنلاین» در سینمای کشور میتواند راهگشا باشد. از سوی دیگر اگر قرار باشد سینما از همین امروز به روال عادی خود برگردد، ۴ سال طول میکشد تا فیلمهای موجود به نمایش درآیند. شاید مطمئنترین راهحل فعلی «اکران آنلاین» باشد، اکران آنلاین میتواند در درازمدت یک مسیر اکران مطمئن باشد، هر چند هنوز ظرفیتهای تبلیغی تلویزیون برای این خط فعال نیست. اکران آنلاین تا قبل از بازگشایی نصفونیمه سینماها با رونق اقتصادی معقول و استقبال مناسبی از سوی اهالی سینما روبهرو شده بود اما با بازگشایی سینماها، انگار دوباره این سیستم نوپای اکران از سوی برخی سینماگران به دست فراموشی سپرده شده است و بسیاری از اهالی سرشناس سینما قید اکران آثارشان در این چرخه را زده و تصمیم گرفتهاند منتظر نوبتشان برای اکران در سینماها در دوران پساکرونا بمانند. اینکه به چه دلایلی با گذشت چند ماه، هنوز بسیاری از سینماگران سرشناس تمایلی به اکران آنلاین ندارند، ریشه در مسائل مختلفی همچون ضرر مادی به خاطر عدم رعایت قانون کپیرایت دارد اما اینکه چرا در دنیا بهرغم انتشار دانلود غیرقانونی فیلمها، طرح «اکران آنلاین» با موفقیت ادامه پیدا میکند، تنها یک علت دارد و آن هم به عدم استقبال بالای مردم آن کشورها از نسخههای قاچاق و دانلود فیلمها بازمیگردد؛ مسألهای که توسط اغلب مردم کشورمان رعایت نمیشود. در نتیجه باید گفت اکران آنلاین سینمای ایران اگر در ادامه راه خود با حمایت مردم و عدم استفاده آنها از نسخههای قاچاق همراه شود، میتواند مسیر تازهای را پیش روی سینمای ایران قرار دهد.
شاید دلخوری، گلایه و ناراحتی بسیاری از تهیهکنندگان و سینماداران در این شرایط و روزگار سخت کرونا، از بیتدبیری و بیبرنامگی سازمان سینمایی نسبت به این حوزه باشد؛ سازمانی که رئیس آن نهایت کاری که در این باره نسبت به شرایط سینما انجام داده، دادن وام 300 میلیونی به 21 فیلمی بود که با سرمایه خصوصی متقاضی اکران نوروزی سال 99 بودند و خردادماه با توئیت آقای رئیس کمی حالشان خوش شد. در ادامه نیز در پی تعطیلیهای مکرر سینماها به دستور ستاد ملی مقابله با کرونا و عدم استقبال مردم از رفتن به سینماها که صدای اعتراض سینماداران را درآورد و بسیاری را به ورشکستگی و یا مرز این بحران کشاند، سازمان سینمایی رایزنیهایی را با ستاد ملی کرونا انجام داد که در نهایت به تغییر گروه شغلی سینماها از 3 به 2منجر شد اما باز تغییری در این اوضاع آشفته به وجود نیاورد.
در این روزهای سخت سینما، کمتر تهیهکننده و سرمایهگذاری حاضر میشود تن به اکران فیلم خود دهد و حتی دل به اکران آنلاین و VODها بسپرد. در شرایطی که نه خبری از حمایتهای جدی سازمان سینمایی از فیلمهای اکران شده است و نه تلویزیون پای تبلیغات سینما در دوگانه رفتن یا نرفتن به سینما میایستد، خبر رسیده که شورای صنفی نمایش در حال رایزنی با 5 تهیهکننده سینماست تا آنها را راضی به اکران فیلمهایشان کند.
جلسه آخر شورای صنفی نمایش تقریبا بدون خروجی مشخص و کورسوی امیدی در حالی بدون مصوبه جدید برای ورود فیلمهای تازه به چرخه اکران برگزار شد که سینماداران از هفته گذشته تهدید به تعطیلی سالنهای سینما، در صورت استمرار وضعیت فعلی کرده بودند. چندی پیش سینماداران جلسهای در سازمان سینمایی ترتیب داده و اعلام کردند در صورت عدم اکران فیلم جدید، سالنها را تعطیل خواهند کرد. پیرو همین موضوع محمد قاصداشرفی، رئیس انجمن سینماداران با حسین انتظامی، رئیس سازمان سینمایی جلسهای ترتیب داد که بر مبنای آن قرار شد ۲ فیلم کمدی با تضمین 5/2 میلیارد تومانی از سوی سازمان سینمایی برای هر یک از فیلمها روانه پرده سینما شوند که البته خروجی جلسه شورای صنفی نمایش نشان میدهد تهیهکنندگان آن ۲ فیلم حاضر نشدهاند ریسک اکران فیلم خود را در این شرایط بپذیرند.
سیدابراهیم عامریان، تهیهکننده فیلم سینمایی «دینامیت» به کارگردانی سیدمسعود اطیابی که از گزینههای مطلوب سینماداران برای ورود به چرخه اکران و بازگشت رونق به گیشه سینماها محسوب میشود، درباره تمایل خود برای پذیرش اکران فیلمش در شرایط کرونایی حاکم بر سالنهای سینما در گفتوگویی با رسانهها گفت: «واقعیت این است در شرایطی که فیلمها فروشی در گیشه ندارند، ما هم تمایلی به اکران فیلم خود نداریم. بالاخره ما در مقام سازندگان فیلم «دینامیت» برای تولید آن هزینه کردهایم و اگر در شرایط فعلی تن به اکران آن بدهیم، اتفاق بدی که برای فیلمهای دیگر در طول یکسال و نیم گذشته افتاده است، برای فیلم ما هم رخ میدهد. این مشکلی اصلی ما است. در چنین شرایطی ترجیح میدهیم همچنان منتظر بمانیم ببینیم چه اتفاقی در آینده رخ خواهد داد. تا همین امروز یکسال و نیم است که صبر کردهایم، باز هم صبر میکنیم».
عامریان درباره خبرهای غیررسمی منتشرشده مبنی بر مذاکره مسؤولان سازمان سینمایی با او و صاحبان چند فیلم کمدی دیگر برای ارائه تضمین و جلب رضایت برای اکران فیلمهایشان هم گفت: «مذاکرهای با ما صورت نگرفته و ما هم تنها اخبار رسانهها را در این زمینه شنیدهایم. اینکه قرار است به فیلمها ۲ تا ۳ میلیارد تومان به عنوان تضمین بدهند بلکه راضی به اکران در این شرایط شوند؛ اینها را شنیدهایم اما هیچ مذاکرهای تا امروز با ما نشده است. در همین حد اخبار غیررسمی هم به نظرم این ارقام تضمینی از سوی سازمان سینمایی، برای فیلمهایی مانند فیلم ما که در شرایط عادی ظرفیت فروش ۳۰ تا ۴۰ میلیارد تومانی دارند، یک شوخی است! به همین دلیل حتی در صورت طرح این پیشنهاد هم حاضر به اکران فیلم خود نیستیم».
در حالی که عدم استقبال مردم از رفتن به سینماها و شرایط بد اکران، رونق را از سینماها گرفته، سینما آزادی و برخی سینماهای دیگر جهت بازگشت موقت این رونق، اقدام به پخش بازی فوتبال تیم ملی کشورمان با کامبوج کردند که اتفاقا با استقبال نسبی مردم نیز همراه شد اما این ماجرا بلافاصله به گوش فدراسیون فوتبال میرسد و آقایان فوتبالی در این شرایط احتضار سینماها، پیگیر سهم خود از درآمد بلیتفروشی میشوند.
سجاد نوروزی، مدیر مجموعه سینمایی «آزادی» ضمن اشاره به تجربه اکران بازی تیم ملی فوتبال ایران مقابل کامبوج در این سینما و چند سینمای دیگر با اخذ مجوزهای لازم، درباره استمرار این رویکرد گفت: هنوز مشخص نیست بتوانیم این حرکت را ادامه دهیم، چرا که پس از اخذ مجوز اکران فوتبال در سالنهای سینما با پیگیری انجمن سینماداران، اخیرا فدراسیون فوتبال در نامهای به اماکن، اعلام کرده است وزارت ارشاد سرخود و بدون مشورت با ما این مجوز را صادر کرده است. فدراسیون فوتبال میگوید من حق پخش خودم را از اکران فوتبال در سینماها میخواهم و اگر سینماها بخواهند بازی فوتبال را روی پرده اکران کنند، باید حق پخش آن را به ما بپردازند!
این ماجرای پردرد روزهای تلخ سینما علاوه بر کرونا به مدیریت تلختر دوستان سازمان سینمایی نیز برمیگردد که به جای حمایت، برنامهریزی و خلاقیت در شرایط بحرانی، همه چیز را رها کردهاند و چشم انتظار روزهای آخر خدمت خود هستند.
ارسال به دوستان
با حضور زوجهای شاعر شناخته شده برگزار شد
عصر شعر مجازی «با هم تا بهشت»
همزمان با آغاز دهه کرامت عصر شعر مجازی «با هم تا بهشت» که به موضوع خانواده و سبک زندگی اختصاص داشت به همت محافل ادبی نهاد کتابخانههای عمومی کشور با مشارکت کنگره «زیر یک سقف» برگزار شد. در این نشست، زوجهای شاعر شناخته شده کشور به شعرخوانی پرداختند.
به گزارش «وطنامروز»، عصر شعر مجازی خانواده و سبک زندگی با حضور و شعرخوانی جمعی از زوجهای شاعر شناختهشده کشور همچون محمدکاظم کاظمی و زینب بیات؛ مهدی جهاندار و زهرا سپهکار؛ محمدعلی نقیب و فاطمه زاهدمقدم؛ عاطفه جوشقانیان و محمدحسین مهدویان؛ سعید تاجمحمدی و زهرا شرفی؛ فاطمه ناظری و علیرضا حکمتی؛ عاطفه جعفری و مسعود یوسفپور و همچنین حمید حمزهنژاد و عاطفه پورابراهیم به صورت ارتباط ویدئویی از سراسر کشور برگزار شد.
در این مراسم مصطفی محدثی اینچنین به شعرخوانی پرداخت:
هر چند دل از دست تو آرام ندارد
جز یاد تو در خاطر ایام ندارد
پندار رسیدن به خم زلف تو کفر است
کفری که به جز صبغه اسلام ندارد
برخاستم اما نه به قصد ننشستن
برگشتهام و کوی شما بام ندارد
در ادامه این مراسم زوج شاعر، محمدکاظم کاظمی و زینب بیات به شعرخوانی پرداختند.
محمدکاظم کاظمی
تو را از شیشه میسازد، مرا از چوب میسازد
خدا کارش درست است، این و آن را خوب میسازد
تو را از سنگ میآرد برون، از قلب کوهستان
مرا از بید خشکی در کنار جوب میسازد
در آتش میگدازد، تا تو را رنگی دگر بخشد
به سوهان میتراشد تا مرا مطلوب میسازد
تو را جامی که از شیر و عسل پُر کردهاش دهقان
مرا بر روی خرمن برده خرمنکوب میسازد
زینب بیات
خوب من خود را چه زیبا در دلم جا کردهای
ماه واری در دل این برکه بلوا کردهای
مشهد و بلخ و بخارا را نشاندی گرد هم
چتر این رنگینکمان را روی ما وا کردهای
بوی جوی مولیان میآید از اقصای شرق
ای امیر شهر دل، عزم بخارا کردهای
پل زدی در مرزهای سرزمین فارسی
از فراز آن خراسان را تماشا کردهای
ارسال به دوستان
سینما
قویتن برای «دشت سبز» مجوز ساخت گرفت
شورای صدور پروانه ساخت سازمان سینمایی در جلسه اخیر خود با ۶ فیلمنامه موافقت کرد که از میان آنها میتوان به «دشت سبز» علی قویتن اشاره کرد که علاوه بر کارگردانی، تهیهکنندگی و نویسندگی این فیلم را نیز بر عهده دارد. به گزارش «وطنامروز»، فیلمنامههای «معلم» به تهیهکنندگی حسن علیمردانی، کارگردانی و نویسندگی رضا آقایی، «دشت سبز» به تهیهکنندگی، کارگردانی و نویسندگی علی قویتن و «بچه بچه» به تهیهکنندگی تورج اصلانی و کارگردانی و نویسندگی جابر رمضانی از سازمان سینمایی مجوز گرفتند. همچنین «عموزادگان» به تهیهکنندگی ایرج تقیپور، کارگردانی دانش اقباشاوی و نویسندگی کریم نیکونظر، «رویا شهر» به تهیهکنندگی مصطفی مزرعتیحسنآبادی و کارگردانی و نویسندگی محسن عنایتینوشآبادی و «کوچه مروی» به تهیهکنندگی محمدعلی نجفی و کارگردانی و نویسندگی محمدرضا عرب موافقت شورای صدور پروانه ساخت سازمان سینمایی را اخذ کردند.
***
«دیو و ماهپیشونی» قناعت برای کودکان
سریال شبکه نمایش خانگی «دیو و ماهپیشونی» به عنوان نخستین سریال ژانر کودک و نوجوان، امسال به شبکه نمایش خانگی میآید. به گزارش «وطنامروز»، ساخت مجموعه «دیو و ماهپیشونی» به کارگردانی حسین قناعت و تهیهکنندگی مهدی یاری فروردین سال جاری در سکوت خبری آغاز شد و روزهای پایانی تصویربرداری را سپری میکند. «دیو و ماهپیشونی» بر اساس یکی از افسانههای کهن ایرانی نوشته شده است. علی صادقی، افسانه بایگان، حسن پورشیرازی، لیلا اوتادی، رامین ناصرنصیر، میرطاهر مظلومی، سیاوش چراغیپور، احمدرضا اسعدی، بهراد خرازی، نگین معتضدی، ستایش موسوی، نیلوفر شهیدی، علی کاظمی، الهام جدی، سارا محمدی، پارسیا شکوری، عسل قرایی و آتش تقیپور بازیگران این مجموعه هستند. صادق یاری مجری طرح «دیو و ماه پیشونی» است و مذاکرات برای پخش سراسری این سریال از طریق پلتفرمهای داخلی در حال انجام است.
***
فیلم افتتاحیه بخش نوعی نگاه کَن انتخاب شد
جشنواره فیلم کن با انتخاب فیلم افتتاحیه بخش نوعی نگاه، اسامی اعضای هیات داوران این بخش را هم اعلام کرد. به گزارش «وطنامروز»، فیلم «اونودا -۱۰ هزار شب در جنگل» به عنوان فیلم افتتاحیه بخش نوعی نگاه جشنواره فیلم کن انتخاب شد. این فیلم ساخته فیلمساز فرانسوی، آرتور هاراری است. فیلم داستان سربازی به نام هیرو اونودا را تصویر میکند که به جزیرهای در فیلیپین در سال ۱۹۴۴ فرستاده شد تا در برابر نیروهای آمریکایی بجنگد. پس از تسلیم شدن ژاپن این سرباز حاضر نیست این امر را بپذیرد و به زندگی خود در جنگل ادامه میدهد و ۱۰ هزار روز طول میکشد تا وی سرانجام اسیر شود و باور کند که جنگ جهانی دوم به پایان رسیده است. در این فیلم اندو یویا، تسودا کانجی، ماتسورا یویا، چیبا تتسویا و اوگانتا ایسئی بازی کردهاند. جشنواره درباره فیلم گفته این فیلم به نوعی یک سفر اودیسهوار درونی را تصویر کرده و نشاندهنده فیلمسازی استادانه این کارگردان و فیلمی عالی درباره تعهد و زمان است. همچنین اسامی هیات داوران این بخش اعلام شده و آندریا آرنولد، کارگردان بریتانیایی به عنوان رئیس هیات داوران بخش نوعی نگاه انتخاب شده است. مایکل کاوینو کارگردان آمریکایی، السا زیلبرشتاین بازیگر فرانسوی، دنیل بورمن کارگردان آرژانتینی و مونیا مدور فیلمساز الجزایری در این مسیر وی را همراهی میکنند. در این بخش ۲۰ فیلم بلند برای داوری انتخاب شده است.
ارسال به دوستان
رئیس هیأتمدیره اتحادیه صنف تهیهکنندگان سینما:
وزارت بهداشت برای واکسیناسیون سینماگران همکاری نکرد
رئیس هیاتمدیره اتحادیه صنف تهیهکنندگان سینما از عدم همکاری وزارت بهداشت در زمینه واکسیناسیون هنرمندان فعال در حوزه سینما خبر داد.
غلامرضا موسوی درباره آخرین وضعیت واکسیناسیون هنرمندان در برابر ویروس کرونا گفت: ظاهرا وزارت بهداشت در زمینه واکسیناسیون هنرمندان و سینماگران همکاری نکرده است. در حال حاضر ۲ گروه از همکارانمان هستند که یک گروه جلوی دوربین هستند و کسانی که پشت دوربین فعالیت میکنند؛ کسانی که جلوی دوربین قرار دارند طبیعتا نمیتوانند از ماسک استفاده کنند. وی ادامه داد: ما تلاش کردیم حداقل هنرمندان جلوی دوربین واکسینه شوند تا دیگر شاهد ابتلای این عزیزان به ویروس کرونا نباشیم و تولیدات نیز چه در حوزه سینما، سریال و شبکه نمایش خانگی متوقف نشود اما متاسفانه وزارت بهداشت در این زمینه همراهی لازم را نداشت.
رئیس هیاتمدیره اتحادیه صنف تهیهکنندگان سینما تاکید کرد: حتی برای هنرمندانی که بیماری زمینهای نیز دارند متاسفانه هیچگونه امکاناتی برای واکسینه شدن آنها از سوی وزارت بهداشت فراهم نشده است، برخی همکاران ما تنها بر اساس شرایط سنی توانستهاند واکسینه شوند، یعنی دوستانی که بالای ۷۰ سال سن داشتهاند. بنابراین هیچ امکانی برای واکسیناسیون هنرمندان وجود نداشته و متاسفانه این بیبرنامگی وزارت بهداشت اهالی سینما را رنج داده است. موسوی در پایان به مهر گفت: سینماگران در زمان تولید فیلمها، پروتکلها را رعایت میکنند اما جلوی دوربین نمیتوان با ویروس کرونا مقابله کرد. این امکان وجود دارد که یک نفر ناقل ویروس کرونا باشد و این بیماری را انتقال دهد.
ارسال به دوستان
مجید اخشابی:
همه ما ایرانیان عاشق امام رضا(ع) هستیم
مجید اخشابی ضمن تبریک دهه کرامت و ولادت حضرت ثامنالحجج(ع) اظهار کرد: همه ما ایرانیان عاشق امام رضا(ع) هستیم.
به گزارش «وطنامروز»، مجید اخشابی، خواننده جوانی است که صدای دلنشینی دارد و ارادتش به امام رضا(ع) با حضور همیشگیاش در جشنهای دهه کرامت تلویزیون بر هیچ کس پوشیده نیست. این خواننده ضمن ابراز ارادتش به امام رضا(ع) گفت: همه ما ایرانیها عشق به امامرضا(ع) را از بالین مادر در زندگی داریم و به این احساسات و ابراز عشقمان به امام رئوف به عنوان یک غنیمت نگاه کرده و به آن میبالیم.
وی با اشاره به اهمیت گرامیداشت دهه کرامت گفت: علاقه قلبی ما به امام رضا (ع) به جای خود، اما آنچه دهه کرامت را زیباتر نشان میدهد همین جشنها و مراسمهاست که هر ساله شاهد هر چه باشکوهتر برگزار شدن آن توسط مساجد و مراکز مختلف هستیم. خود من هر سال پای ثابت حاضر در این مجالس و مراسمها هستم و خدا را شاکرم که در این ایام مقدس میتوانم در خدمت هممیهنانم باشم.
اخشابی در پاسخ به این سوال که هنر تا چه میزان میتواند در اشاعه فرهنگ رضوی مؤثر باشد، بیان کرد: مساله هنر به همین سادگی که مطرح میشود نیست. باید بتوان در قالب هر شاخه از هنر حرفی نو بیانکرد که مفاهیمی اصیل را در بر بگیرد تا بتواند حق مطلب را ادا کند، در این صورت است که میتوان گفت توانستهایم هنرمندانه این ایام را جشن بگیریم؛ اما چیزی که این میان باید به آن توجه کرد رسالت و وظیفهای است که بر گردن متولیان این امر بزرگ است.
ارسال به دوستان
با ادامه اکران «یک مکان ساکت ۲»
رکورد گیشه آمریکا با عبور از ۱۰۰ میلیون دلار شکسته شد
«یک مکان ساکت ۲» نخستین فیلمی است که موفق شد در بازار فروش فیلم آمریکا در دوران پاندمی از مرز ۱۰۰ میلیون دلار عبور کند. به گزارش «وطنامروز»، فیلم سینمایی «یک مکان ساکت ۲» ساخته جان کرازینسکی که تقریبا یک فیلم صامت محسوب میشود، از یک نقطه عطف گیشه یعنی رقم ۱۰۰ میلیون دلار عبور کرد.
فیلم کمپانی پارامونت نخستین فیلمی است که در دوران پاندمی در آمریکا توانست بیش از ۱۰۰ میلیون دلار بلیت بفروشد و آمار فروشش را در آخر هفتهای که گذشت به رقم ۱۰۸ میلیون دلار در بازار داخلی آمریکا و ۸۰ میلیون دلار در بازار بینالمللی برساند.
این فیلم با بازی امیلی بلانت در ۱۵ روزی که از اکرانش میگذرد این جایگاه را به دست آورده است. البته رقم فروش ۱۰۰ میلیون دلاری در روزگار عادی سینماهای آمریکا رقم قابل توجهی نبود اما از زمان شیوع کرونا تاکنون هیچ فیلمی در آمریکا اینقدر نفروخته بود. «گودزیلا در برابر کونگ» محصول برادران وارنر نیز که تقریبا همزمان در شبکه آنلاین اچبیاو مکس در دسترس بود، ماه آوریل اکران شد و موفقیت بزرگی کسب کرد اما در نهایت کارش را با فروش 6/99 میلیون دلار به پایان برد.
«یک مکان ساکت ۲» در عین حال نخستین فیلم دوران پاندمی است که همزمان به صورت آنلاین در دسترس نیست و ۴۵ روز پس از اکرانش در سینماها به صورت دیجیتال در دسترس مخاطبان قرار میگیرد و در سرویس استریم پارامونت پلاس گذاشته میشود.
این فیلم در عین حال با فروش ۴۸ میلیون دلار در نخستین آخر هفته اکرانش رکورد جدیدی بر جا گذاشت و بعد با کسب ۵۸ میلیون دلار در ۵ روز اول اکرانش باز هم رکوردهای دوران پاندمی را جابهجا کرد. فیلم اول «یک مکان ساکت» که در نهایت فروشی ۳۴۰ میلیون دلاری را در گیشه کسب کرده بود با بودجه ۱۷ میلیون دلاری ساخته شده بود و فیلم دوم آن با بودجه ۶۱ میلیون دلاری تهیه شده است. فیلم دوم نیز مانند فیلم نخست با نقدهای مثبت روبهرو شده و همچنان درباره خانواده آبوت است که در مکانی زندگی میکنند که هر نوع صدایی موجب میشود توجه موجوداتی عجیب به سوی آنها جلب شود و زندگیشان به خطر بیفتد. در فیلم جدید آنها با خطراتی از دنیای بیرون نیز مواجه میشوند.
در کنار امیلی بلانت دیگر بازیگران فیلم شامل میلیسنت سیموندز، نوآ جوپ، کیلین مورفی و جایمن هانسو هستند. نخستین نمایش «یک مکان ساکت ۲» قرار بود ۸ مارس ۲۰۲۰ باشد که به دلیل شیوع کرونا اکرانش تا ۲۸ مه ۲۰۲۱ به تعویق افتاد.
***
اعلام تاریخ اکران فیلم اکشن برد پیت
فیلم اکشن «قطار سریعالسیر» جدیدترین فیلم برد پیت بهار ۲۰۲۲ اکران میشود.به گزارش «وطنامروز»، جدیدترین فیلم برد پیت (قطار سریعالسیر) که به کارگردانی دیوید لیچ ساخته شده ۸ آوریل ۲۰۲۲ (۱۹ فروردین ۱۴۰۱) توسط سونی اکران میشود.سونی اعلام کرد این فیلم پرستاره همزمان در سینماهای آیمکس و دیگر فرمتهای پرده بزرگ نیز قابل تماشا خواهد بود.این فیلم که با اقتباس از رمانی ژاپنی به قلم کوتارو ایساکا با عنوان «ماریا بیتل» ساخته شده درباره گروهی از آدمکشهای حاضر در یک قطار سریعالسیر در توکیو است که با هم مشکل دارند. در کنار برد پیت، آرون تیلور جانسون، مایکل شنون، جویی کینگ، برایان تیری هنری، اندرو کوجی، هیرویوکی سانادا، بنیتو ام مارتینس اوکازینو و ساندرا بولاک دیگر بازیگران این فیلم هستند.فیلمنامه اقتباسی این فیلم توسط زک اولکویچ نوشته شده است و لیچ در کنار کلی مورمیک و آنتونی فوکوا از تهیهکنندگان فیلم هم هست. این فیلم همزمان با اکران «سونیک خارپشت ۲» و «مرد شمالی» ساخته رابرت ایگرز اکران میشود.بیشتر بدلکاریهای شخصیت برد پیت توسط خود وی انجام شده و وی برای بازی در این فیلم با تحسین همکارانش روبهرو شده است.
ارسال به دوستان
فراخوان ارسال اثر برای «جایزه ترانه تهران»
«جایزه ترانه تهران» با هدف فراهمسازی بستری برای رشد و شکوفایی استعدادهای تازهنفس ترانهسرایی، همینطور بهانهای برای بیشتر گفتن و شنیدن از تهران، توسط انجمن مردمنهاد فعالان فرهنگی تهران و با همکاری معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران برگزار خواهد شد. به گزارش «وطنامروز»، بخش رقابتی این جایزه، ۲ شاخه ویژه تهران و شاخه آزاد دارد. آثار ارسالی در شاخه ویژه تهران باید با موضوع تاریخ، فرهنگ، زیباییها و معضلات شهر تهران یا امیدبخشی و نگاه مثبت به آینده این شهر باشد. در شاخه آزاد نیز امکان ارسال ترانه با موضوع آزاد وجود دارد. مهلت ارسال آثار تا ۳۱ تیر ۱۴۰۰ است و برگزیدگان در مراسمی همزمان با هفته تهران در مهر ۱۴۰۰ معرفی خواهند شد. آثار برگزیده نهایی علاوه بر دریافت تندیس جایزه، توسط آهنگسازان و خوانندگان برجسته اجرا و منتشر خواهد شد. همچنین تمام آثار نامزد شده در قالب کتاب منتشر میشود.
ارسال به دوستان
چرا انتخابات؟
دومین شماره مجموعه ویدئویی کافه رخداد با عنوان «چرا انتخابات»، توسط فرهنگسرای ارسباران تولید و منتشر شد. به گزارش «وطنامروز»، دومین شماره مجموعه ویدئویی کافه رخداد با عنوان «چرا انتخابات» توسط فرهنگسرای ارسباران تولید و منتشر شد. عبدالمطهر محمدخانی، فعال رسانه و کارشناس سیاسی در «چرا انتخابات» به بررسی تأثیر مشارکت گسترده مردم در انتخابات و نقش این مشارکت در سرعت تحول جامعه پرداخته است. علاقهمندان میتوانند این ویدئو را در صفحات فضای مجازی فرهنگسرای ارسباران مشاهده کنند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|