|
ارسال به دوستان
گفتوگوی «وطنامروز» با وحید چاووش کارگردان مستند «خاطرات خبرنگار جنگ»
فرشته نجات
روایتی از فداکاری مادری اهل تسنن در نجات 58 جوان شیعه که در چنگال داعش گرفتار شده بودند
مصطفی پورکیانی: سیوسومین قسمت از فصل چهارم برنامه تلویزیونی «به اضافه مستند» با پخش و بررسی مستند «خاطرات خبرنگار جنگ» به کارگردانی وحید چاووش روی آنتن شبکه مستند رفت.
مستند «خاطرات خبرنگار جنگ»، گزارشی از تلاشهای یک بانوی اهل تسنن برای نجات 58 جوان شیعه از چنگال داعش است. در روزهای بحرانآفرینی داعش در عراق، پایگاه هوایی اسپایکر در کنترل داعشیهاست، پایگاهی که محل آموزش نیروهای عراقی برای مقابله با داعش بوده است اما یک بانوی اهل تسنن به نام عالیه الجبوری (امقصی) با ترفندی 58 جوان شیعه را از مرگ توسط داعشیها نجات میدهد. این مستند این اقدام جسورانه را روایت میکند.
این فیلم مستند 70 دقیقهای تلاش کرده از زاویهای دیگر به جنایتهای هولناک داعش نگاه کند و مخاطبی که این فیلم را میبیند، روایتی صریح و بیپرده از فجایع این گروهک تروریستی را میشنود. مستند «خاطرات خبرنگار جنگ» پیشتر در جشنواره سینماحقیقت به نمایش درآمد و تحسین بسیاری را برانگیخت و توانست جایزه بخش «شهید آوینی» این جشنواره را از آن خود کند و در نخستین اکران تلویزیونی از شبکه مستند روی آنتن رفت.
وحید چاووش، کارگردان مستند «خاطرات خبرنگار جنگ» در گفتوگو با «وطنامروز» درباره وجه تمایز این مستند با سایر آثاری که با موضوع حضور داعش در سوریه و عراق ساخته و پخش شده است، گفت: البته شاید مستند و فیلمهای بسیاری با این موضوع ساخته شده باشد اما موضوع مهمتر این است که چرا تا به حال آنچنان که باید دیده نشدهاند. شاید در نگاه اول زبان الکن فیلمساز باعث شده تا خروجی کار جذابیتهای اولیه را نداشته باشد ولی به عقیده من بخش مهمتر آن مکانیزم تبلیغاتی خود تلویزیون است که این ماجرا را رقم زده است.
وی ادامه داد: اساسا به این موضوع باید با دید یک بسته فرهنگی نگاه کرد و متاسفانه این پکیج به نحوی ارائه میشود که باعث پس زدن مخاطب میشود. حرف حق و واقعیت را میگویید ولی مخاطب دیگر تحمل ندارد. آنقدر بد تبلیغ و عمل کردهایم که مخاطب بلافاصله در مواجهه با آثار ما کانال تلویزیون را عوض میکند و این موضوع به فرآیند کلی تبلیغی تلویزیون برمیگردد که پخش مستند برای آن از کمترین اهمیت و توجه برخوردار است و معمولا بدترین زمان در کنداکتور شبکهها به پخش مستند میرسد.
چاووش، کارگردان مستند «خاطرات خبرنگار جنگ» در ادامه توضیح داد: وظیفه من با همه تواناییها و کمبودها، تولید این مستند بود؛ حالا چرا مخاطب این را نمیبیند و گاه کانال را هنگام پخش چنین مستندهایی عوض میکند، بخش مهم آن به چینش سیستمی نهادهای فرهنگی ما برمیگردد که متاسفانه افرادی که تعهد و تخصص این کار را ندارند در جایگاههای تصمیمگیرنده قرار دارند.
وحید چاووش درباره سختیها و حمایتهای اندک مدیران فرهنگی برای ساخت این مستند گفت: من این فیلم را بدون پیشنهاد هیچ مدیری ساختم و به جای اینکه سیاستها و تصمیمگیریهای یک نهاد فرهنگی مثل سازمان صداوسیما و اهمیت موضوعی مثل داعش، سوریه و عراق من مستندساز را به این سمت هدایت کند، با دغدغه شخصی خود سراغ موضوعی رفتم که قطعا اگر برای یهودیها و آمریکاییها اتفاق میافتاد، تا حالا فیلمها و سریالهای فراوانی برای آن ساخته بودند؛ کشتن 3-2 هزار شیعه در یکی، دو روز توسط داعش در پایگاه اسپایکر، نهتنها آنچنان رسانهای نشد، بلکه همین کار ما نیز با عدم حمایت در ساخت و پخش همراه بود.
چاووش در ادامه به نامهربانیها و نادیده گرفتنهای این فیلم اشاره کرد و گفت: وقتی زن قهرمان فیلم خود را که توانسته بود جان 58 نفر از جوانان شیعه آن پایگاه را نجات دهد، به ایران آوردم، مورد استقبال هیچ نهادی قرار نگرفت. به عقیده من این فیلم میتوانست پل وحدت بین شیعه و سنی باشد. رویکرد من در این فیلم بیش از آنکه کارکرد داخلی داشته باشد، مخاطب شیعه عراقی و سوری را که درگیر این جنگ بودند نگاه میکرد و من بیش از آنکه نگران اکران داخلی این مستند باشم، آرزومند اکران خارجی آن بوده و هستم چون از این فیلم یک نسخه عربی با زیرنویس انگلیسی هم تولید شده است و من این فیلم را به معاونت برونمرزی صداوسیما هم دادم ولی متاسفانه تا به حال هیچ بازخورد مثبتی برای پخش آن دریافت نکردهام.
***
داستان زندانی داعش در «عبیر»
مستند «عبیر» یکی دیگر از مستندهایی است که با محوریت فداکاری زنان در نبرد با داعش تولید شده است. این مستند با محوریت سرگذشت زنی که ۸۵ روز در اسارت داعش بود ساخته شده است. مستند «عبیر» به کارگردانی و تهیهکنندگی سیدحامد هاشمیجویباری در گروه مستند مرکز بسیج صداوسیما تولید شده است. این مستند شخصیتمحور در مدت زمان ۴۰ دقیقه، با نگاهی اجتماعی به اسارت زنی به نام عبیر از خانوادههای دروزی در جنگ سوریه میپردازد و مشقتهای جانکاه او و کودکانش در اسارت داعش را به تصویر میکشد. در این مستند خبرنگاری به نام الهام عبد بعد از یک سال تصمیم میگیرد عبیر را پیدا و با او گفتوگو کند تا ببیند وی بعد از آزادی در چه شرایطی قرار دارد. الهام راهی سفر میشود تا عبیر را پیدا کند. متن نریشن این مستند بیشتر از نوشتهها و یادداشتهای الهام عبد است، برای روایت این خبرنگار، نریشن به زبان فارسی گفته شده و گفتوگوهای الهام عبد با آدمهای دیگر به زبان اصلی عربی است. گفتنی است متن روایت این مستند بیشتر از نوشتهها و یادداشتهای الهام عبد است.
هاشمیجویباری، تهیهکننده و کارگردان این مستند درباره محتویات این اثر در مراسم رونمایی آن گفته بود: روستای شبکی چهارمین روستایی بود که داعش در آن تاریخ به آن حمله کرد؛ در خانهها را زدند، مردان را از خانهها بیرون کشیدند، آنها را کشتند و زنها را به اسارت بردند. ۳۳ زن و بچه در این شب به مدت ۸۵ روز به اسارت گرفته شدند و در همان یک شب داعش ۴۴ نفر از مردان این ۴ روستا را کشت. در همان شب، تعدادی از روستاییان در شبکی میمانند و از روستا دفاع میکنند تا داعش از منطقه دور شود. در این درگیری دوم هم ۵۵ نفر دیگر کشته میشوند که شامل ساکنان این روستا و برخی روستاهای مجاور میشد. با وجود تمام این جنایتها، در این مستند تنها به زنی به نام عبیر میپردازیم و با توجه به اینکه رازهای مگوی داستان از سوی عبیر گفته نمیشود، بعضی از آنها را از زبان افراد دیگری در مستند میشنویم.
«عبیر» در واقع داستان دختر خبرنگار ۲۸ سالهای به نام «الهام عبد» است که برای شبکه «طلیعه» تلویزیون عراق که در سوریه هم دفتر دارد، کار میکند. الهام در سوریه درس خوانده و از کودکی دوست داشت خبرنگار شود. جنگ زمانی رخ داد که الهام فعالیت رسانهای خود را آغاز کرده بود. او با شنیدن اینکه شبکه «طلیعه» نیاز به خبرنگاری دارد که از مناطق جنگی گزارش بگیرد، از این فرصت استفاده کرده و به این شبکه میپیوندد.
ارسال به دوستان
در رونمایی از نمایشنامه «تنهاترین مظلوم، مظلومترین تنها» مطرح شد
شهید بهشتی هنر متعهد را تعریف کرد
مراسم رونمایی از نمایشنامه «تنهاترین مظلوم، مظلومترین تنها» نوشته نصرالله قادری در مجتمع فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی برگزار شد.
به گزارش «وطنامروز»، نمایشنامه «تنهاترین مظلوم، مظلومترین تنها» نوشته نصرالله قادری در نکوداشت شهید آیتالله دکتر محمد بهشتی در مجتمع فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی رونمایی شد.
کورش زارعی، رئیس مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری در این مراسم گفت: آقای نصرالله قادری پس از چند ماه صرف زمان و خواندن چندین جلد کتاب، روی نگارش نمایشنامهای با موضوع شهید بهشتی کار کرد. در ابتدا طرحی به ما ارائه داد که تلفیقی از شهدای کربلا و شهدای هفتم تیر بود.
وی ادامه داد: به آقای قادری گفتم ما پرترهای از شهید بهشتی میخواهیم که درباره شخصیت و شهادت ایشان باشد تا دینمان را به این شهید بزرگوار ادا کنیم.
رئیس مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری در بخش پایانی سخنان خود تأکید کرد: نمایشنامه «تنهاترین مظلوم، مظلومترین تنها» برای اجرا نوشته شده و با چند ارگان برای اجرای میدانی اثر نیز رایزنی کردهایم.
سپس با حضور عطیه غبیشاوی، علی محمدرادمنش، مسعود شامی، انوش معظمی و کورش زارعی قطعهای ۱۵ دقیقهای از این اثر در قالب نمایشنامهخوانی اجرا شد.
در ادامه قادر آشنا، مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت ارشاد نیز به ایراد سخنانی پرداخت. وی گفت: دکتر بهشتی بدون تردید طراح اصلی ساختار سیاسی نظام جمهوری اسلامی است. ایشان ویژگیهای منحصربهفردی داشت؛ شجاعتش بیهمتا بود. شهید بهشتی شخصیتی فوقالعاده داشت. ایشان نخستین نفر در انقلاب بود که هنر متعهد و غیرمتعهد را تعریف کرد.
وی قبل از خوانش بخشی از نمایشنامه گفت: ابتدا از آقای کورش زارعی تشکر میکنم که با پیگیری ایشان این اثر بعد از سالها دوباره جان گرفت. قرار است در ادامه این پروژه نمایشنامههایی درباره شهید مطهری و شهید مرتضی آوینی نیز نوشته شود.
قادری با بیان اینکه با احتساب این نمایشنامه و ۲ رمانی که پیش از این نوشته ۳ اثر دارد که درباره شخصیتهای روحانی مینویسد، متذکر شد: وقتی درباره شخصیت یک روحانی مینویسم میدانم که روی میدان مین حرکت میکنم و همه من را متهم میکنند، چه روشنفکران و چه مذهبیون.
نویسنده نمایشنامه «تنهاترین مظلوم، مظلومترین تنها» با اشاره به اینکه تمام اسناد، نوشتهها و سخنرانیهای شهید بهشتی را خوانده و از لحظه تولد تا شهادت وی را بررسی کرده است، افزود: نمایشنامه توسط ۳ زن روایت میشود و در ۷ پرده برای اجرا نوشته شده است، البته بعید میدانم اجرا شود.
این هنرمند عرصه تئاتر در ادامه سخنان خود تصریح کرد: حقیقتا همه ترس من این است که روز میزانی وجود دارد و خداوند در آن روز از حقالناس نمیگذرد، من همه توانم را برای نگارش این نمایشنامه گذاشتم و ترسم این است که در پل صراط شهید بهشتی از من راضی نباشد.
قادری در پایان تأکید کرد: من این اثر را نه برای پول، سفارش و هیچ نهاد دیگری، بلکه فقط برای دل خودم نوشتم.
ارسال به دوستان
سینما
«درخت گردو» هم به چرخه اکران اضافه شد
دبیر شورای صنفی نمایش از اضافه شدن «درخت گردو» به چرخه اکران خبر داد. به گزارش «وطنامروز»، مرتضی شایسته دیروز درباره فیلم دومی که قرار بود در کنار «دینامیت» به نمایش دربیاید، گفت: طبق جلسهای که امروز داشتیم، قرار شد فیلم سینمایی «درخت گردو» ساخته محمدحسین مهدویان به نمایش دربیاید. وی در پایان گفت: «درخت گردو» از چهارشنبه همین هفته (امروز) یا با یکی، ۲ روز تأخیر به سینماها میآید.
***
«کولبرف» برنده 4 جایزه از جشنواره آمریکای جنوبی شد
فیلم سینمایی «کولبرف» و فیلم کوتاه «سربست» به کارگردانی میلاد منصوری، 6 جایزه از جشنواره آمریکای جنوبی را از آن خود کردند. به گزارش «وطنامروز»، «کولبرف» در بخشهای کارگردانی: میلاد منصوری، بهترین فیلم: سیدروحالله حسینیلرگانی، بازیگری مرد: حسین سلیمانی و بازیگر مکمل مرد: حسین مهری برگزیده جشنواره آمریکای جنوبی شد. همچنین فیلم کوتاه میلاد منصوری به نام «سربست» نیز جایزه بهترین فیلم و بهترین طراحی هنری یعنی مجموع طراحی لباس، صحنه و گریم را از این جشنواره به دست آورد. «کولبرف» نخستین فیلم بلند میلاد منصوری است که پیش از این در نخستین حضور بینالمللی خود در ۶ بخش نامزد دریافت جایزه از جشنواره فیلم بلغارستان شد. همچنین مهدی رضایی برای فیلمبرداری و زندهیاد علی انصاریان برای بازیگری مرد، جایزه این جشنواره را از آن خود کردند. از پوستر بینالملل «کولبرف» به طراحی سینا افشار همزمان با اعلام نتایج جشنواره رونمایی شد. هر ۲ فیلم «کولبرف» و «سربست» از ١٨ الی ٢۵ جولای مصادف با ٢٧ تیر الی ۵ مرداد در جشنواره ۱۹ ساله ایشیای ایتالیا به مدت ۳ روز اکران خواهند شد. بازیگران فیلم کولبرف عبارتند از حسین سلیمانی، حسین مهری، دنیز متوسلی، مهتاب ثروتی، چیا بابامیری، علی فراستی، آرتین امجدی، پیام احمدینیا و مرحوم علی انصاریان.
ارسال به دوستان
کتاب «مواضع بهشتی» با مقدمه سیدابراهیم رئیسی منتشر شد
همزمان با چهلمین سالگرد شهادت شهید دکتر بهشتی، کتاب «مواضع بهشتی» با مقدمه سیدابراهیم رئیسی توسط انتشارات کانون اندیشه جوان و سرچشمه منتشر شد. به گزارش «وطنامروز»، همزمان با چهلمین سالگرد شهادت شهید دکتر بهشتی و یاران انقلاب، کتاب همایش و مجموعه مقالات حول مسائل و محورهای اندیشهای شهید بهشتی با عنوان «مواضع بهشتی»؛ نقد و بررسی آرا و اندیشههای شهید بهشتی برگرفته از ۱۰ گفتار و نوشتار اساتید و صاحبنظران این حوزه توسط انتشارات کانون اندیشه جوان و سرچشمه منتشر شد. گردآورندگان این اثر ایمان صفرآبادیفراهانی و محمد شهیدی هستند. در این اثر گفتارها و نوشتاری از سیدابراهیم رئیسی، محمدسعید احدیان، شریف لکزایی، فرشاد مومنی، سیدعباس نبوی، رحمت مهدوی، علی ذوعلم، محسن اسماعیلی، محمدحسین صفارهرندی و محمدرضا زائری آمده است. کتاب «مواضع بهشتی» با شمارگان ۵۰۰ نسخه با قیمت ۲۳ هزار تومان توسط انتشارات کانون اندیشه جوان و سرچشمه منتشر شده است.
ارسال به دوستان
۴۵ اثر درباره شهدا و رزمندگان قم در راه انتشار
45 اثر با محوریت شهدا و رزمندگان قم به همت دفتر ادبیات پایداری و مقاومت کتاب جمکران با همکاری دبیرخانه کنگره ۶ هزار شهید استان قم در حال تدوین و نگارش است.
به گزارش «وطنامروز»، این آثار با محوریت شهدایی است که محل تولد یا مزار آنها در استان قم است.
دعوت از نویسندگان باسابقه در کنار استفاده از استعدادهای نوقلم و همچنین برگزاری جلسات متعدد ارائه سوژه توسط رزمندگان برای نویسندگان از ویژگیهای آغاز به کار تألیف این آثار است. رمان، زندگینامه، داستان کودک، مجموعه خاطره، مجموعه طنز و کمیک استریپ از جمله قالبهایی هستند که توسط کتاب جمکران و نویسندگان قمی در حال نگارش هستند.
یکی از شاخصههای رزمندگان قمی در ۸ سال دفاعمقدس، پمپاژ روحیه در لحظات سخت و جانفرسا همراه با طنازی و شوخ طبعی بوده که کمتر مورد توجه قرار گرفته است.
دفتر ادبیات مقاومت و پایداری کتاب جمکران ثبت و ضبط خاطرات طنز را در دستور کار قرار داده و با حضور رزمندگان و نویسندگان، ۲۳ جلسه با محوریت طنز رزمندگان قمی برگزار شد که ماحصل آن بزودی در آثار مکتوب طنز عیان میشود. مستند بودن روایات و حتی رمانها با واقعیتهای جنگ در این آثار مورد تاکید بوده است.
در همین راستا با همراهی دبیرخانه کنگره شهدای قم، زمینهای فراهم شد تا ارتباط خوبی بین نویسندگان و خانواده شهدا، جانبازان و رزمندگان شکل گیرد. بازدید میدانی از لشکر زرهی، آشنایی با انواع سلاحهای سبک و سنگین، بازدید از پایگاه یکم شکاری، جلسه با خلبانان و فرماندهان ارتش و... از دیگر برنامههایی بوده که به منظور آشنایی نویسندگان جوان با مباحث و ادوات جنگی برگزار و با استقبال خوب نویسندگان مواجه شد.
ارسال به دوستان
برنامه جدید فعالیت کتابخانهها در دوران کرونا
با ابلاغیه ستاد ملی کرونا مبنی بر تغییر رسته خدماتی کتابخانههای عمومی، شیوه فعالیت کتابخانههای عمومی در دوران کرونا تغییر کرد. به گزارش «وطنامروز»، با ابلاغ ستاد ملی مبارزه با کرونا و انتقال رسته کتابخانههای عمومی از گروه ۳ به گروه ۲، با صدور بخشنامهای مبنای عمل و فعالیت کتابخانههای عمومی در شهرهایی با وضعیت کرونایی قرمز، زرد، نارنجی و آبی به شرح ذیل اعلام شد:در شهرهایی با سطح هشدار قرمز، کتابخانهها و سالنهای مطالعه آنها تعطیل بوده و ارائه خدمات کتابخانهای بهصورت مجازی و غیرحضوری انجام میشود. در شهرهایی با سطح هشدار نارنجی، کتابخانهها در تمام ایام هفته به صورت حضوری خدمات کتابخانهای ارائه میدهند. در این وضعیت سالنهای مطالعه، فعالیت بخشهای کودک و امانت کتاب به کودکان و نیز اجرای برنامهها با ۳۰ درصد ظرفیت، فعال خواهند بود. همچنین مراسمها و برنامههای فرهنگی کتابخانهها و ادارههای شهرستان به صورت حضوری با تعداد حداکثر ۲۰ نفر قابل انجام است. کتابخانههای سیار به طور کامل فعالیت خواهند کرد. در شهرهایی با سطح هشدار زرد، کتابخانهها در تمام ایام هفته به صورت حضوری خدمات کتابخانهای (امانت، نشریات و...) ارائه میدهند. در این وضعیت سالنهای مطالعه با ۵۰ درصد ظرفیت فعال خواهند بود. همچنین مراسمها و برنامههای فرهنگی کتابخانهها و ادارههای شهرستان به صورت حضوری با تعداد حداکثر ۳۰ نفر قابل انجام است. فعالیت بخشهای کودک و امانت کتاب به کودکان و نیز اجرای برنامهها با ۳۰ درصد ظرفیت خواهد بود. کتابخانههای سیار به طور کامل فعالیت خواهند کرد. در شهرهایی با سطح هشدار آبی، با حفظ و رعایت تمام پروتکلهای بهداشتی کتابخانهها با حضور همه پرسنل، تمام خدمات را ارائه میدهند. پیشتر به دلیل قرار گرفتن کتابخانههای عمومی در گروه ۳ مشاغل در اکثر ایام سال ۹۹ تعطیل بودند و فعالیتهای خود را به صورت مجازی انجام میدادند. با نظر ستاد ملی کرونا و تغییر گروه مشاغل کتابخانههای عمومی به گروه ۲، از این پس خدمات کتابخانهای بیشتری به عموم مردم ارائه خواهد شد. ارسال به دوستان
آلن دلون: مکرون در شأن جایگاه ریاستجمهوری نیست
آلن دلون، هنرپیشه نامدار و پیشکسوت فرانسوی گفت: سیلیای که امانوئل مکرون چند هفته پیش از یک تماشاچی خورد، بخوبی نشان میدهد او در شأن جایگاه رئیسجمهوری نیست. به گزارش «وطنامروز»، آلن دلون یکی از شناختهشدهترین چهرههای سینمای فرانسه و جهان محسوب میشود؛ هنرپیشهای که در طول حدود 6 دهه فعالیت هنری خود با بسیاری از برجستهترین کارگردانان جهان کار کرده و میراثی قابل توجه و ماندگار را در سینمای پلیسی و جنایی در عرصه بازیگری به یادگار گذاشته است. حالا این هنرپیشه نامدار و پیشکسوت فرانسوی پس از مدتها برای نخستینبار مقابل دوربین تلویزیون ظاهر شده و با یکی از رسانههای این کشور گفتوگویی انجام داده است که یکم جولای به صورت کامل پخش خواهد شد.
به گزارش فارس، تلویزیون «TV5 Monde» فرانسه مصاحبهای اختصاصی و ضبط شده با آلن دلون را پخش خواهد کرد. در طول این مصاحبه بیش از یکساعته که توسط سیریل ویگوئر، مجری برنامه انجام شده، این بازیگر ۸۵ ساله بویژه درباره سیاست به انتقاد پرداخته است.
بخشهایی از متن این مصاحبه منتشر شده و او در انتقاد از امانوئل مکرون، رئیسجمهور فرانسه کوتاهی نکرده است. از نظر آلن دلون، «امانوئل مکرون» در سطح یک رئیسجمهور نیست.
بخش خبری «Point» چکیدهای از این گفتوگو با این چهره منحصر به فرد را منتشر کرد. آلن دلون در این مصاحبه به امانوئل مکرون و کمبود تجربه او در سیاست حمله کرد.
دلون زمانی که امانوئل مکرون هنوز در شوک سیلیای بود که در سفرش به «دروم» خورده بود، سیلی دیگری از انتقاد بر صورت او زد و گفت: سیلیای که امانوئل مکرون چند هفته پیش از یک تماشاچی خورد، بخوبی نشان میدهد او در شأن این جایگاه نیست. کی رئیسجمهوری 40 ساله داشتهایم؟ کی رئیسجمهور 40 پست داشته است؟ ریاست جمهوری در 40 سالگی دشوار است! آیا اگر ژنرال دوگل بود باز هم این برخورد با او میشد؟
دلون همچنین به انتخابات ریاستجمهوری سال ۲۰۲۲ اشاره کرد و درباره خانم «والری پیکرس» گفت: او تنها زنی است که برای ریاستجمهوری قبول دارم. هنرپیشه محبوب دوران طلایی سینمای فرانسه همچنین صراحتا اعلام کرد که برای انتخابات بعدی ریاستجمهوری به کدام نامزد نباید رای بدهد و گفت که به «مارین لوپن» رای نمیدهد.
ارسال به دوستان
انتصاب
جواد جمیری، رئیس سازمان بسیج هنرمندان شد
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حکمی رئیس سازمان بسیج هنرمندان را منصوب کرد. به گزارش «وطنامروز»، سرلشکر حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در حکمی جواد جمیری را به سمت ریاست سازمان بسیج هنرمندان کشور منصوب کرد. همچنین در مراسم معارفه جواد جمیری از زحمات و تلاشهای امیر نصیربیگی که در این سمت توفیق خدمت به جامعه هنرمندان را داشت تقدیر به عمل آمد.
***
مدیر اجرایی چهاردهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران معرفی شد
مدیر دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با صدور حکمی، مدیر اجرایی چهاردهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران را منصوب کرد.
به گزارش «وطنامروز»، با حکمی از سوی محمد الهیاری، مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد، محمدرضا علیزاده به عنوان مدیر اجرایی چهاردهمین جشنواره موسیقی نواحی منصوب شد.
چهاردهمین جشنواره ملی موسیقی نواحی به دبیری محمدعلی مرآتی و مشارکت گسترده جمع کثیری از استادان موسیقی ایران توسط انجمن موسیقی ایران و با حمایت دفتر موسیقی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و استانداری و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمان، اواخر مهرماه سال جاری در کرمان برگزار خواهد شد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|