|
ارسال به دوستان
تلویزیون
رابعه مدنی جلوی دوربین «از سرنوشت ۴» رفت
تصویربرداری فصل چهارم سریال «از سرنوشت» به کارگردانی سیدمحمدرضا خردمندان ادامه دارد. به گزارش «وطنامروز»، فصل چهارم سریال «از سرنوشت» به کارگردانی سیدمحمدرضا خردمندان و تهیهکنندگی علی اکبر تحویلیان، به قلم محمدمحمود سلطانی و روحالله صدیقی این روزها در محله مرزداران در حال تصویربرداری است. علاوه بر بازیگران فصلهای قبلی، تعداد زیادی از هنرمندان کشور در فصل جدید «از سرنوشت» هم به ایفای نقش پرداختهاند. رابعه مدنی از جمله بازیگران جدید این مجموعه است که به تازگی جلوی دوربین رفته است. مجید واشقانی، لیلا بلوکات، پوریا پورسرخ، حسین پاکدل، مائده طهماسبی، سیدمهرداد ضیایی، نگین صدقگویا و سولماز غنی از دیگر بازیگران این سریال هستند.
***
مهدی فخیمزاده به «اپیدمی» پیوست
مجموعه تلویزیونی «اپیدمی» به تهیهکنندگی سعید کمانی در مراحل پایانی پیشتولید قرار دارد. به گزارش «وطنامروز»، مجموعه تلویزیونی «اپیدمی» به تهیهکنندگی سعید کمانی که به روایت بحران کرونا و تلاش شبانهروزی کادر درمان و نیروهای جهادی برای مقابله با آن میپردازد، در مراحل پایانی پیشتولید قرار دارد. این مجموعه تلویزیونی -که به صورت اپیزودیک خواهد بود- در ۳ فصل تولید میشود. کارگردان فصل اول آن سیدسجاد حسینی، کارگردان فصل دوم محمد علیزاده و کارگردان فصل سوم محمدصادق بکتاشیان هستند. «اپیدمی» جدیدترین اثر در حال تولید خانه تولیدات جوان با محوریت کرونا و دلاوریها و جانفشانیهای رزمندگان حوزه سلامت است که در مراحل پایانی بازنویسی نهایی فیلمنامه است و بازیگران آن بزودی مقابل دوربین خواهند رفت. تاکنون حضور مهدی فخیمزاده به عنوان نقش اول این پروژه قطعی شده است. مجموعه تلویزیونی اپیدمی محصول خانه تولیدات جوان صداوسیماست که قرار است از شبکه ۳ پخش شود.
ارسال به دوستان
آغاز جشنواره کتاب «ریحانه دو»
جشنواره کتاب «ریحانه دو» در راستای ترویج و تقویت فرهنگ عفاف و حجاب، توسط جمعی از ناشران کشور آغاز شد. به گزارش «وطنامروز»، 5 ناشر تلاوت آرامش، شهید کاظمی، معارف، راه یار و جمکران، با همکاری انجمن کتابفروشان خوشه، شرکت پاتوق کتاب و شبکه فراگیر فعالان مردمی عفاف و حجاب کشور، در راستای ترویج و تقویت فرهنگ عفاف و حجاب و همچنین ترغیب و تشویق مخاطبان به مطالعه آثار شاخص در این زمینه، جشنواره کتاب ریحانه دو را برگزار کردند. این جشنواره به مدت یک ماه از ۲۱ تیر تا ۲۱ مرداد برگزار میشود و کتابهای آن با 10درصد تخفیف به شرکتکنندگان عرضه میشود. علاقهمندان و فعالان در این حوزه میتوانند برای تهیه کتابهای برگزیده و تخصصی حوزه عفاف و حجاب از جمله «حریم ریحانه»، «بیپرده با حجاب»، «راز یک فریب»، «دختران به عفاف روی میآورند»، «داستانهای سپید»، «راض بابا»، «خاطرات نهال، دختر طرخان»، «روز آزادی زن» و «نیموجبیها» به کتابفروشیهای عضو طرح مراجعه کنند.
ارسال به دوستان
ترغیب به ازدواج جوانان در دیوارنگاره جدید میدان ولیعصر(عج)
دیوارنگاره جدید میدان ولیعصر(عج) همزمان با سالگرد ازدواج امیرالمومنین(ع) با شعار «قفل و بست از پای وصلت وا کنید» رونمایی شد. به گزارش «وطنامروز»، همزمان با سالگرد ازدواج امیرالمومنین (علیهالسلام) و حضرت زهرا (سلامالله علیها)، دیوارنگاره میدان ولیعصر(عج) بامداد سهشنبه ۲۲ تیر با شعار «قفل و بست از پای وصلت وا کنید» رونمایی شد. این دیوارنگاره همسو با پویش «ازدواج آسان» و «ازدواج موفق» و با رویکرد حمایت از مسؤولان و خانوادهها برای حذف تجملات، توسط خانه طراحان انقلاب اسلامی طراحی شده است. پویا سرابی ایدهپرداز و نویسنده شعار، محمد شکیبا طراح گرافیک، روحالله مختاری مدلساز ۳بعدی و مجتبی حسنزاده طراح عنوان و نوشتار این دیوارنگاره بودهاند.
ارسال به دوستان
کیهان کلهر کنسرت آنلاین برگزار میکند
کیهان کلهر، نوازنده شناختهشده موسیقی ایرانی با انتشار مطلبی از برگزاری تازهترین کنسرت خود در ششم مردادماه سال جاری در قالب یک اجرای آنلاین خبر داد.
به گزارش «وطنامروز»، تازهترین کنسرت آنلاین «کیهان کلهر» ششم مردادماه سال جاری با همراهی اردال ارزنجان، نوازنده ترکیهای ساز باغلاما پیش روی مخاطبان قرار داده خواهد شد. صفحه رسمی کیهان کلهر با اعلام این خبر نوشت: «به اطلاع شما عزیزان میرسانیم که پس از ۳ کنسرت آنلاین کیهان کلهر در موزه آبگینه و کاخ چهلستون و خانه اتحادیه، این بار به همراهی اردال ارزنجان به تاریخ ششم مردادماه، رأس ساعت 21:30 در خدمت شما مخاطبان گرانقدر هستیم». کیهان کلهر و اردال ارزنجان طی سالهای اخیر کنسرتهای متعددی را در ایران و کشورهای مختلف برگزار کرده بودند که اغلب این برنامهها با استقبال خوب مخاطبان نیز مواجه شده بود.
ارسال به دوستان
«جشن سربرون» تا پایان امسال پخش خواهد شد
حسن نجاریان، تهیهکننده سریال جشن سربرون از ادامه تصویربرداری این سریال در منطقه خاوران خبر داد و اظهار امیدواری کرد تا پایان امسال این سریال به کنداکتور پخش برسد. به گزارش «وطنامروز»، حسن نجاریان، تهیهکننده سریال جشن سربرون به کارگردانی مجتبی راعی گفت: از ابتدای امسال در بخش کمپ انگلیسیها واقع در منطقه خاوران مشغول تصویربرداری هستیم و با وقفههایی که ناشی از زمین خوردن یکی از بازیگران به وجود آمده است، کم و بیش با حضور همه بازیگران اصلی جلو میرویم.
وی افزود: امیدواریم بتوانیم طی یک ماه آینده ضبط سکانسهای مربوط به این لوکیشن را به پایان برسانیم و به شهرک سینمایی برویم. در شهرک سینمایی ۳ ماه ضبط داریم و به امید خدا تصویربرداریمان به پایان میرسد.
نجاریان بیان داشت: تدوین به صورت همزمان در حال انجام است و اگر شرایط مهیا باشد تا پایان امسال پخشمان آغاز میشود. به دلیل انجام مراحل پستولید، هنوز زمان مشخصی برای پخش نداریم.
در خلاصه داستان «جشن سربرون» آمده است: «بهادر» کدخدای ایل پوسان با کدخدای طایفه همسایه «سرخو» رقابت و مخالفتی دیرینه دارد. مدتی است آتش کینهها خاموش شده است تا اینکه سرخو با اعتمادبهنفس به خواستگاری دختری زیبا و کمسن و سال بهادر جهانپسند میآید. غافل از اینکه قرار است مدتی بعد جهانپسند به عقد پسرعموش درآید. بهادر قاطعانه با این وصلت مخالفت میکند. زخمهای کهنه سر باز میکنند. هر دو طایفه از کدخدای خود حمایت میکنند. درگیری ابعاد بزرگتری مییابد و بهادر تلاش بزرگی را آغاز میکند.
حسین محجوب، محمود پاکنیت، لاله اسکندری، فرخ نعمتی، قاسم زارع، داریوش کاردان، میرطاهر مظلومی، رامین ناصرنصیر، مهدی فقیه، مرحوم کریم اکبریمبارکه، سید صدرالدین حجازی، نادر فلاح و بیوکمیرزایی از بازیگران این مجموعه تلویزیونی هستند.
ارسال به دوستان
«قطع فوری» آماده نمایش شد
با پایان مراحل فنی، فیلم سینمایی «قطع فوری» سومین ساخته مریم بحرالعلومی آماده نمایش شد. به گزارش «وطنامروز»، پس از نهایی شدن موسیقی متن فیلم «قطع فوری» توسط یوگنی گرینکو، آهنگساز اهل روسیه و انجام امور لابراتواری، جدیدترین اثر مریم بحرالعلومی در مقام تهیهکننده و کارگردان آماده نمایش شد و پس از دریافت مجوزهای لازم، برای پخش داخلی و خارج از کشور آن برنامهریزی خواهد شد. این فیلم سینمایی که زمستان سال گذشته مقابل دوربین رفت، روایتگر قصهای در یک شب کرونایی است که زمینلرزهای تهران را میلرزاند. سامان صفاری، افسانه کمالی، سادیا جلالیپور، سیاوش چراغیپور، سوگل طهماسبی، شقایق فراهانی، روشنک عجمیان، الهه منصوریان، سیداحمد حسینی و ساسان کریمی از بازیگران «قطع فوری»اند. همچنین مرحوم علی انصاریان در این فیلم جلوی دوربین بحرالعلومی رفته بود. همچنین فیلم سینمایی «سیاهباز» به کارگردانی حمید همتی و تهیهکنندگی علی قائممقامی که پاییز سال گذشته تولید شد، از امروز چهارشنبه ۲۳ تیر در سینماهای کشور اکران میشود. «سیاهباز» موضوعی اجتماعی- معمایی دارد و نخستین فیلم سینمایی حمید همتی است. «سیاه باز» در ارتباط با فردی است که در زمینه بیتکوین فعالیت میکند و به صورت ناخواسته وارد ماجراهایی میشود. آتیلا پسیانی، سام قریبیان، افسانه بایگان، شاهد احمدلو، مهدی کوشکی، علی رهبری، المیرا دهقانی، حامد بیسادی، مصطفی حبیبیمنش، نوید کوهفلاح، پیمان صفا و صدیقه تقیزاده در این فیلم بازی کردهاند. مسعود جعفریجوزانی به عنوان مشاور کارگردان در این پروژه سینمایی، همتی را بیاری داده است. کارگردانی «سیاهباز» نخستین تجربه همتی در سینماست. او در طول سالها فعالیت هنری به عنوان دستیار کارگردان و برنامهریز فعالیت داشته است. «اخلاقتو خوب کن»، «من و شارمین»، «بدون اجازه» و «صبح روز هفتم» از جمله فیلمهایی هستند که حمید همتی در آن به عنوان دستیار کارگردان حضور داشته است. ارسال به دوستان
با حضور در بخش رقابتی جشنواره کن انجام شد
ادای دین وس اندرسون به روزنامهنگاری
پیش از نمایش فیلم جدید وس اندرسون، بازیگران این فیلم پرستاره روی فرش قرمز رفتند و اکران فیلم نیز با اقبال همراه شد. به گزارش «وطنامروز»، فیلم پرستاره «گزارش فرانسوی» جدیدترین ساخته وس اندرسون، کارگردان آمریکایی که در جشنواره فیلم کن به نمایش درآمد فضایی شبیه دوران پیش از کرونا ایجاد کرده بود. خیابانهای نزدیک کاخ جشنواره بسته شد و جمعیت از بازیگران به گرمی استقبال کردند. در مراسم فرش قرمز فیلم بازیگران شامل تیلدا سوینتون، تیموتی شالامه، آدرین برودی، بیل موری، استیون پارک و بنسیو دل تورو همراه با کارگردان در برابر عکاسان حضور یافتند و برای حضار عکس امضا کردند. ۲ ساعت بعد فیلم «گزارش فرانسوی» برای نخستینبار در هفتاد و چهارمین دوره جشنواره فیلم کن دیده شد و تماشاگران ۹ دقیقه ایستادند و عوامل فیلم را تشویق کردند. از میان بازیگران فیلم «لئا سدو» نتوانست به کن برسد، زیرا تست کرونای وی مثبت شده بود و او در پاریس به قرنطینه رفت. این فیلم درباره یک مجله هفتگی است که اخبار سیاسی، فرهنگی، هنری و غذا در گستره جهان را پوشش میدهد و بخشی از انتشارات یک روزنامه است که در کانزاس منتشر میشود. موری در نقش سردبیر باید نوشتههای مجموعهای از نویسندگان متعهد به کارشان را ضبط و ربط کند.
در واقع فیلمنامه این فیلم ادای دینی عاشقانه به روزنامهنگاری است و این در حالی است که خود اندرسون در جشنواره کن از حضور در برابر خبرنگاران خودداری کرده و از قبل اعلام کرده است در کنفرانس مطبوعاتی با بازیگرانش شرکت نمیکند. این خلاف روال معمول برای فیلمهایی است که در بخش رقابتی حضور دارند.
در تیتراژ پایانی فیلم نیز به فهرستی از سردبیران، دبیران و روزنامهنگارانی که از تلاش آنها در زمینه روزنامهنگاری الهام گرفته شده، اشاره شده است؛ از جمله از هارولد راس از نیویورکر، ویلیام شاون، لیلیان راس، جانت فلانر و جیمز بالدوین.
وس اندرسون در پایان نمایش فیلم در سخنانی کوتاه خطاب به تماشاگران گفت: امیدوارم بزودی بازگردیم؛ متشکرم.
«گزارش فرانسوی» قرار بود سال پیش در جشنواره فیلم کن نمایش داده شود که به دلیل شیوع کرونا اصلا برگزار نشد. ابتدا تاریخ اکران این فیلم به اکتبر ۲۰۲۰ منتقل شد و بعد دوباره به تعویق افتاد. حال قرار است فیلم از ۲۲ اکتبر در سینماهای آمریکا اکران شود.
ارسال به دوستان
گفتوگوی «وطن امروز» با محمدعلی آقامیرزایی، نویسنده کتاب خاطرات سرلشکر صفوی
روایت یحیی
مصطفی پورکیانی: مراسم رونمایی از 5 عنوان کتاب خاطرات فرماندهان ناجا در حالی در ستاد فرماندهی نیروی انتظامی برگزار شد که مرتضی سرهنگی، پژوهشگر و نویسنده کتابهای دفاع مقدس خبر از انتشار کتاب خاطرات سرلشکر صفوی از دوران طفولیت تا عملیات بیتالمقدس داد. سرهنگی با اعلام این خبر افزود: در تمام دنیا ادبیات جنگ از اهمیت بالایی برخوردار است و همیشه از موضوعات جذابی است که به آن پرداخته میشود و دلیلش این است که به مردمشان یادآوری کنند این چراغی که بالای سر شما روشن است به چه قیمتی تمام شده است.
در این مراسم سرلشکر رحیم صفوی، دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با اشاره به اینکه بیش از 3 مرتبه رهبر معظم انقلاب اسلامی به بنده تأکید کردند که خاطرات دفاعمقدس باید بازگو شود، اظهار داشت: پس از تأکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی، نهضت خاطرهگویی راهاندازی شد و امروز باید نهضت خاطرهگویی در نیروی انتظامی فعال شود.
وی ادامه داد: خاطرهگویی و خاطرهنویسی یک توفیق و هنر است و با شروع گام دوم انقلاب اسلامی، یک وظیفه است که خاطرات خود را در این فضای آلوده فرهنگی بازگو کنیم تا جوانان از وقایع جنگ مطلع شوند. در بیان خاطرات پرهیز از مبالغهگویی، بازگو نکردن خاطراتی که موجب تفرقهافکنی میشود و تعریف نکردن از خود را باید مدنظر قرار داد.
سرلشکر صفوی با اشاره به اینکه نگاه به خاطرهگویی باید به عنوان یک ضرورت تاریخی باشد، یادآور شد: رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند اگر ۵۰ سال از دفاعمقدس بگوییم، باز هم کم است. در خاطرات باید مطالب دقیق، مستند و همراه با استدلال باشد و نام شهدا و همراهان آنها و زمان و مکان وقایع بیان شود.
رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاعمقدس شهید سلیمانی تأکید کرد: در خاطرهگویی نباید خدشهای به امنیت ملی و وحدت ملی وارد شود. سردار صفوی با طرح این سوال که آیا میتوان از تجارب دفاع دفاعمقدس برای حل مشکلات امروز استفاده کرد، گفت: ما میتوانیم از همه سختیها و چالشهای کنونی کشورمان ایران همچون چالش بزرگ جنگ عبور و به یک گشایش دست پیدا کنیم.
در این مراسم کتابهای «شاهین زبیدات» خاطرات احمدعلی گودرزی نوشته مهدی زارع، «خانه امن» خاطرات بهرام نوروزی و «پسر سیدمصطفی» خاطرات سیدمجتبی عبداللهی نوشته ساسان ناطق، «حبیب مرزها» خاطرات رهامبخش حبیبی نوشته مهدی باتقوا و «پیچ مایلر» خاطرات حجتالاسلام غلامحیدر حیدری نوشته سیدمحمود مهدوی که از خاطرات فرماندهان ناجا در طول 8 سال دفاعمقدس است، رونمایی شد.
به همین بهانه با محمدعلی آقامیرزایی، نویسنده کتاب خاطرات سرلشکر صفوی به گفتوگو نشستیم. وی درباره اتفاقی که باعث شد نگارش این کتاب را شروع کند، گفت: سال 97 قرار بود یک همکاری مجدد با مرکز اسناد و تحقیقات دفاعمقدس داشته باشم، چون قبلا یک کار پژوهشی درباره عملیات والفجر 8 انجام داده بودم و همین باعث شد تا پیشنهاد نوشتن این کتاب به من داده شود. در این مرکز پیشتر یک کار دوجلدی درباره خاطرات شفاهی سرلشکر صفوی انجام شده بود. یک کار دیگر نیز به نام «همراه» شامل خاطرات همسر سرلشکر صفوی نیز تهیه شده بود.
در ادامه آقامیرزایی با اشاره به تفاوت اثر پیش رو با کارهای قبلی که درباره سرلشکر صفوی انجام شده بود، گفت: سالهاست که در زمینه مستندنگاری و تاریخ شفاهی ادبیات جنگ، ۲ دسته با نظرات متفاوت در حال فعالیتاند. برخی معتقدند در تولید این آثار، استناد خیلی اهمیت دارد و در خلق اثر باید به سندیت آن توجه داشت و گروه مقابل معتقدند نوع روایت و خاطرهگویی به نحوی که اثر خواندنیتر شود، از اهمیت بالاتری برخوردار است.
وی در ادامه افزود: به عنوان مثال بیشتر کتابهای مرکز اسناد از جنس تاریخ شفاهی است که عین گفتوگو بدون اینکه دخل و تصرفی در آن باشد، منتشر شده است و اهمیت زیادی به بحث استناد دارند ولی به نظر من این نوع کارها برای پژوهشگران کاربرد بیشتری دارد اما کمتر با اقبال عمومی مواجه میشود. از طرفی کتابهایی شبیه «دا، نورالدین پسر ایران، پایی که جا ماند» و کتابهایی از این دست با اینکه با استقبال عموم روبهرو شدهاند ولی دوستان تاریخ شفاهی معتقدند که سندیت بالایی ندارند.
آقامیرزایی در ادامه از تشکیل شورایی گفت که باعث شد اختلافات نظری به پایان برسد: در مرکز تحقیقات بعد از آمدن آقای نعیمی، تیمی با حضور بزرگان هر دو جناح تشکیل و تصمیم گرفته شد تا با شروع پروژههای مشترک، این اختلافنظرها از بین برود تا به یک نتیجه دلخواه برسیم که اثر تولید شده هم سندیت لازم را داشته باشد و هم اصطلاحا خوشخوان باشد. نتیجه این شورا این شد که نوشتن کتاب خاطرات سرلشکر صفوی به من سپرده و قرار شد آقای سرهنگی بر کار نظارت داشته باشند.
وی در ادامه این کتاب را اثری با روایت سهل و ممتنع خواند و افزود: سعی کردیم از روایتهای خطی در نوشتن این کتاب پرهیز کنیم و با مشورت آقای سرهنگی سراغ بخشهای جذابی از مقاطع زندگی آقای صفوی رفتیم تا برای خواننده جذابیت لازم را داشته باشد. کودکی ایشان تا آمدن به اصفهان و بعدها رفتن به جنگ و عملیات بیتالمقدس، مقاطعی از زندگی آقای صفوی است که در این کتاب به آنها پرداختهایم و به جرات عرض میکنم که برای نخستین بار هم سندیت اثر بشدت قابل دفاع است و هم امیدوارم روان بودن روایت، مخاطب این کتاب را جذب خواندن کند چون بارها و بارها این کتاب بازنویسی شده تا بتوانیم به یک نثر ساده و اصطلاحا سهل و ممتنع برسیم.
آقامیرزایی با ذکر این نکته که ۲ سال و نیم زمان برای پژوهش، تحقیق و نگارش این اثر وقت گذاشته، افزود: پس از اینکه نگارش اولیه کتاب به اتمام رسید، آقای صفوی را در جریان گذاشتیم و ایشان هم پس از مطالعه کتاب، اصلاحاتی به کار اضافه کردند تا کار به واقعیت نزدیکتر باشد و حالا اثر در مراحل بارگذاری عکسها و اصلاحات نهایی است تا در یکی دو ماه آینده توسط انتشارات مرز و بوم منتشر شود.
ارسال به دوستان
محسن یزدی، مدیر شبکه مستند:
خط قرمزی جز منافع ملی نداریم
مدیر شبکه مستند سیما با تأکید بر اینکه تلویزیون باید خانه «مستند» باشد، تأکید کرد امروز مستند تلویزیون شأنی را که باید، ندارد.
به گزارش «وطنامروز»، نشست پنجمین جشنواره تلویزیونی مستند با حضور محسن یزدی، مدیر شبکه مستند و اهالی رسانه در حوزه هنری برگزار شد. یزدی در ابتدای این نشست درباره حوزه مستند عنوان کرد: تلویزیون خانه مستند است. این سخنی است که معمولا هم گفته میشود اما مستند تلویزیونی شأنی را که باید داشته باشد، ندارد.
وی ادامه داد: فضای تبلیغات عمدتا در اختیار مستندهای جشنوارهای است و انصافا مستندهای خوب و درجهیکی داریم اما مستندهایی که بیکیفیت است به عنوان مستند تلویزیونی شناخته میشود. مستندساز حتی گاهی میگوید مستندم تلویزیونی نیست تا نشان دهد از کیفیت لازم برخوردار است!
یزدی تصریح کرد: نسبت به گذشته اتفاق بهتری برای مستند رخ داده است. از هر گرایشی امروز در حوزه مستند کار میکنند. وی افزود: اکنون لیست بلندبالایی از مستندسازان درجه یک کشور با تلویزیون کار میکنند و این را امتیاز میدانیم. تلویزیون خانه مستند است و خط قرمزی جز منافع ملی نداریم.
یزدی عنوان کرد: حتما با مستندسازان حیات وحش ارتباط بهتری خواهیم گرفت. به دلیل شرایط سخت تولید و هزینه بالای ساخت چنین مستندهایی و ویژگیهای اقلیمی، توجه کمتری به آنها شده است با این حال باز هم تلویزیون در این زمینه پیشرو است.
* حق پخش مستندهای کوتاه و بلند چقدر است؟
یزدی درباره حق تالیف مستندهای پخش شده و همچنین جوایز عنوان کرد: حق تألیف برای یک بار پخش هم پرداخت میشود. به مستندهای کوتاه تا ۲ میلیون، نیمهبلند ۴ میلیون و مستند بلند ۷ میلیون تومان پرداخت میشود. امسال جایزهها هم افزایش یافته و برای مستند کوتاه ۶ میلیون، نیمهبلند ۱۵ میلیون و بلند ۲۰ میلیون تومان شده است.
وی اضافه کرد: همچنین امسال بخش ویژه کرونا را داریم که ۷ میلیون تومان جایزه نقدی آن است. در ۳ بخش جایزه ارائه خواهد شد که در بخش فیلم ۷ میلیون، عکس ۵ میلیون و مستندنگاری ۳ میلیون تومان خواهد بود.
وی افزود: امروز ما در حوزه مستند وضعیت خیلی خوبی داریم و هر شکلی از مستند را که بخواهیم میتوانیم تولید کنیم. این جمله دیگر تکراری شده است که بخش مستند با بخش داستانی رقابت میکند. اگر همه ما مراکز دوستدار منافع کشور و منافع ملی دور هم جمع شویم و ارتباط منسجمتری در تولید داشته باشیم اتفاق بهتری خواهد افتاد.
* ممیزی سختگیرانه نخواهیم داشت
مدیر شبکه مستند همچنین درباره ممیزی مستندها بیان کرد: ممیزی خیلی سختگیرانهای نیست و به نسبت شبکهای که داریم، نگاه بازتری داریم. مگر صحنه قتل یا تصاویر منزجرکنندهای باشد که نتوانیم پخش کنیم. در واقع خط قرمز ما، کیفیت فرمی است.
یزدی در پاسخ به سوالی درباره تاکید شبکه بر امیدوارانه بودن مستندها عنوان کرد: مستندی را سیاه میدانم که در آن جبر جامعه وجود دارد و گویی یک معضل برطرفشدنی نیست.
مدیر شبکه مستند در پاسخ به سوال دیگری درباره اینکه اساسا امکان مستندسازی درباره برخی چهرهها یا موضوعات در تلویزیون وجود ندارد، یادآور شد: من به ممیزی اعتقاد دارم. بحث اعتقادی نیست؛ بحث این است که ممیزی درست انجام شود و سلیقهای نباشد. ما کارهایی در شبکه مستند پخش میکنیم که شاید شما ببینید بگویید اینها از تلویزیون پخششدنی نیست.
یزدی درباره شخصیتها و کارگردانانی مثل بهرام بیضایی گفت: من فکر نمیکنم بیضایی مشکلی داشته باشد، ما درباره خیلی از کارگردانان و چهرهها مستند ساختهایم.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|