|
مکرون از نخستوزیر صهیونیستها توضیح خواست
پس از انتشار گزارشها درباره جاسوسی از تلفن همراه رئیسجمهور فرانسه توسط نرمافزار پگاسوس، وی با نخستوزیر رژیم صهیونیستی تماس گرفت و در این باره از وی توضیح خواست. به گزارش سایت المیادین، امانوئل مکرون، رئیسجمهور فرانسه در گفتوگوی تلفنی با نفتالی بنت، نخستوزیر رژیم صهیونیستی از وی خواست درباره استفاده از این نرمافزار برای جاسوسی از وی و دیگر شخصیتهای فرانسوی توضیح دهد.
ارسال به دوستان
موضوع زوال عقل جو بایدن جدیتر شد رانی جکسون، پزشک کاخسفید در دورههای اوباما و ترامپ: بایدن گیج است و گمشده به نظر میرسد؛ او با یک بیماری جدی مواجه است و مجبور خواهد شد استعفا کند
میگویند خرفت شده!
آیا آمریکاییها شاهد نخستین رئیسجمهور زن در تاریخ کمتر از250 ساله ایالات متحده خواهند بود؟ با جدیتر شدن شواهد زوال ذهنی جو بایدن، رئیسجمهور 79 ساله آمریکا، حرف و حدیثها درباره جایگزینی کاملا هریس، معاون او در محافل سیاسی بالا گرفته است. وضعیت هوشیاری بایدن در هفتههای اخیر به قدری بغرنج بوده که گافها و اشتباهات او تبدیل به یکی از سوژههای رسانهای پرطرفدار شده است به طوری که حتی شبکه سیانان، مهمترین شبکه بینالمللی طیف دموکراتها و لیبرالهای آمریکا، بارها صریحا به این موضوع اشاره کرده است.
حدود ۲ هفته پیش بود که به دنبال افتضاحی که بایدن در جریان نشست مطبوعاتیاش با موضوع خروج نظامی آمریکا از افغانستان به بار آورد، «پیتر برگن» تحلیلگر امنیتی سیانان تعارف را با رئیسجمهور سالخورده کنار گذاشت و نهتنها به سیاست خارجی احمقانه او که چیزی جز دنبالهروی از سیاست دوران ترامپ نیست تاخت، بلکه صریحا درباره بدترین سخنرانی بایدن نوشت که مملو از ادعاهای دروغین و اشتباهات شرمآور بود. کمی پیش از آن بایدن در جریان نخستین سفر خارجیاش به عنوان رئیسجمهور آمریکا، در موارد متعدد در نشستهای اجلاس گروه 7 در انگلستان، به خاطر عدم هشیاری، به کار بردن عبارات و اسامی اشتباه و بجا نیاوردن شخصیتهای دیگر کشورها، مورد تمسخر رسانهها و همینطور دونالد ترامپ قرار گرفته بود که صریحا به بیماری آلزایمر جانشین خود در کاخ سفید اشاره کرده بود. پیش از آن نیز او بارها نام کشورها (سوریه و لیبی) را اشتباه به کار برده یا اسم وزیر دفاع خود ژنرال «لوید آستین» را فراموش کرده و اینگونه باعث آبروریزی و دردسر تیم رسانهای کاخ سفید و حتی دست بردن آنها در متن منتشره نشستهای مطبوعاتی رئیسجمهور شده بود. گاف دیگر بایدن اخیرا مورد توجه افکار عمومی قرار گرفت، زمانی که او ادعا کرد 150 سال عضو کنگره بوده که در واقع منظورش 15 سال بود!
آخرین مورد از گافهای بایدن به چهارشنبهشب گذشته بازمیگردد که توسط مجری شبکه حامی او سیانان هم مورد تمسخر قرار گرفت. رئیسجمهور آمریکا وقتی میخواست منتقدان واکسیناسیون عمومی را زیر سوال ببرد، ناخودآگاه از ضربالمثلی استفاده کرد که گام گذاشتن نخستین انسان (آمریکایی) روی ماه را زیر سوال میبرد!
حامیان برکناری رئیسجمهور سالخورده آمریکا، به بند 25 اصلاحیه قانون اساسی ایالات متحده مصوبه سال 1967 اشاره میکنند که روند جایگزینی رئیسجمهور وقت را در صورت تشخیص عدم صلاحیت او مشخص میکند.
در این میان پزشک پیشین کاخ سفید که در جرگه نمایندگان کنگره درآمده، کارزاری را در میان قانونگذاران به راه انداخته و خواستار انجام فوری آزمایشهای جامع سلامتی بویژه در زمینه سلامت روان از جو بایدن شده است.
رانی جکسون، نماینده جمهوریخواه ایالت تگزاس در خانه نمایندگان کنگره که در دوران اوباما و ترامپ، پزشک کاخ سفید بوده است، در هفتههای اخیر بارها اعلام کرده رئیسجمهوری کنونی با بیماری جدی زوال عقل مواجه است و باید پیش از پایان دوره 4ساله مسؤولیتش استعفا کند.
جکسون به همراه 13 قانونگذار دیگر جمهوریخواه در کنگره خواهان آزمایشات سلامتی جامع از بایدن شدهاند. آنها معتقدند با توجه به آشکار شدن مشکل هشیاری رئیسجمهور، اگر او زیر بار انجام این آزمایشها نرود، طبق اصلاحیه 25 باید درباره صلاحیتش تصمیم گرفت.
جکسون هفته گذشته در شبکه فاکسنیوز، حامی جمهوریخواهان با مطرح کردن انتظارات بالای رسانههای لیبرال از ریاستجمهوری ترامپ و اینکه باید یک فرد دارای سلامت ذهنی فرمانده کل قوای آمریکاییها باشد، گفته بود: «بایدن با یک مشکل جدی مواجه است و وضعیت او بدتر خواهد شد. این دیگر یک آبروریزی نیست. وی گیج است و گمشده به نظر میرسد. او به ندرت میتواند یک جمله پیوسته و کامل بگوید. بایدن باید یک آزمایش جامع انجام دهد و نتیجه آن را منتشر کند».
کاخ سفید ماه گذشته به دنبال فشارهای سیاسی اعلام کرد بایدن در ماههای آینده همزمان با تاریخی که سلفش ترامپ مورد آزمایش قرار گرفته بود، تستهای بدنی را پشت سر خواهد گذاشت. با این حال جکسون معتقد است بایدن حتما باید تحت آزمایش موسوم به «موکا» (برآورد هشیاری مونرآل) قرار بگیرد که به زعم او ترامپ در دوره ریاستجمهوریاش آن را با نمره بالا پشت سر گذاشته بود.
جکسون شنبه این هفته نیز پس از طفره رفتن بایدن از پاسخ به سوال یک خبرنگار درباره پلیس آمریکا، سلسله توئیتهایی درباره وضعیت بد بایدن زد و نوشت: «بایدن کاملا گمشده است!» لحن جکسون و حامیان او نشان میدهد مساله پیگیری جانشین بایدن جدی است. طبق اصلاحیه قانون اساسی آمریکا که متعاقب ترور کندی، رئیسجمهور پیشین این کشور در مساله جانشینی او به تصویب کنگره رسیده بود، در حال حاضر کاملا هریس، معاون بایدن مهمترین گزینه ریاستجمهوری موقت در صورت استعفا یا احراز عدم صلاحیت بایدن خواهد بود. طرفه آنکه بایدن چندباری به اشتباه معاون خود را «رئیسجمهور» خطاب کرده است. بدین ترتیب یک سیاستمدار کاملا ناپخته و غیرمقبول را به نخستین رئیسجمهور زن آمریکا تبدیل خواهد کرد؛ موضوعی که مطمئنا واکنش سخت جمهوریخواهان و محافظهکاران زنستیز آمریکا چون شخص ترامپ را در پی خواهد داشت.
* رضایت از بایدن در پایینترین حد
در همین حال نتایج یک نظرسنجی جدید نشان میدهد رضایت از عملکرد «جو بایدن» رئیسجمهور آمریکا با افت 6 درصدی نسبت به ماه ژوئیه به 50 درصد رسیده که بدترین نتیجه برای وی از زمان حضور در کاخ سفید است. این نظرسنجی که توسط موسسه افکارسنجی گالوپ انجام و روز جمعه نتایج آن منتشر شد، نشان میدهد 45 درصد پاسخدهندگان از عملکرد بایدن ابراز نارضایتی کرده و 5 درصد گفتهاند نظری در این باره ندارند. این نظرسنجی در شرایطی انجام شده که رشد اقتصاد آمریکا به دلیل شیوع کرونا متوقف شده، سرعت واکسیناسیون کاهش یافته و شمار بیماران مبتلا به کرونا رو به افزایش است. با این حال بهبود بعضی شاخصهای اقتصادی ادامه دارد؛ بیکاری رو به کاهش است و شاخصهای سهام وضعیت خوبی دارند. البته با وجود این، وبسایت گالوپ در توضیح درباره وضعیت آمریکا در دوران بایدن نوشته شهروندان برای خرید سوخت و سایر کالاها بهای بیشتری پرداخت میکنند. جو بایدن هنوز نتوانسته به وعدههایش برای پیش بردن برنامهها به صورت ۲ حزبی به طور کامل عمل کند. الگوی قابل مشاهده دیگر در این نظرسنجی غالب بودن نگاه حزبی در برآورد وضعیت عملکرد بایدن است. تنها 12 درصد هواداران حزب جمهوریخواه گفتهاند از عملکرد رئیسجمهور آمریکا راضی هستند، در حالی که این رقم در میان دموکراتها 90 درصد است. با این حال، کمتر از 50 درصد (48 درصد) از کسانی که خودشان را مستقل میدانند، عملکرد او را قابل قبول دانستهاند. این نظرسنجی در بازه زمانی 6 تا 21 ژوئیه (15 تا 30 تیرماه) انجام شده است.
***
ترامپ: آمریکا در حال نابودی است، انتخابات 2020 ننگین بود!
رئیسجمهور یاغی پیشین آمریکا با پیشبینی فروپاشی ایالات متحده، تندترین مواضع را علیه انتخابات 2020 اتخاذ کرد و آن را ننگینترین و فاسدترین انتخابات خواند. دونالد ترامپ در ادامه تور انتخاباتی خود در قامت رهبر حزب جمهوریخواه به ایالت آریزونا رسید تا 9 ماه پس از انتخابات ریاستجمهوری پارسال که در آن کاخ سفید را به رقیبش، جو بایدن واگذار کرد، این انتخابات را زیر شدیدترین افتراها برد. ترامپ شنبه این هفته در سالن تئاتر فدرال شهر فینیکس، مرکز ایالت آریزونا در گردهمایی هوادارانش تحت عنوان «راهپیمایی برای محافظت از انتخابات ما» نهتنها ادعاهای پیشین خود درباره تقلب در انتخابات ریاستجمهوری ۲۰۲۰ آمریکا را تکرار کرد، بلکه بسیار فراتر هم رفت. او در این سخنرانی با اشاره به بازشماری منجر به ابطال یکی از صندوقهای محلی آریزونا مربوط به انتخابات پارسال گفت: «انتخابات ۲۰۲۰ ننگینترین و فاسدترین [انتخابات] بود و یک بیآبرویی بود». او سپس خطاب به طرفدارانش که عمدتا از جنبش محافظهکار «اقدام نقطه عطف» بودند، فریاد زد: «کشور ما در حال نابودی است».
ترامپ و ستاد انتخاباتی او تاکنون بیش از 50 فقره شکایت در دادگاههای مختلف درباره انتخابات ریاستجمهوری پارسال تنظیم کردهاند؛ انتخاباتی که 81 میلیون نفر از ۱۵۸ میلیون شرکتکننده آن به بایدن رای دادند.
این مقدمهای بود برای اینکه رئیسجمهور سابق آمریکا تمام سیاستهای دولت دموکرات فعلی را زیر سوال ببرد. او سیاست انرژی دولت بایدن را فاقد استقلال خواند و با زیر سوال بردن گفتوگوهای واشنگتن با اوپک و روسیه برای کاهش تولید نفت ادامه داد: «ما نفت زیادی داشتیم، نمیدانستیم چه غلطی با آن بکنیم».
او سپس از کوتاه آمدن دولت بایدن در مقابل پروژه روسی- آلمانی خط لوله گاز «نورد استریم ۲» شکوه کرد.
رهبر یاغی جمهوریخواهان سپس به افزایش خشونت و جرائم در آمریکا اشاره کرد و با بیان اینکه «صدها نفر هر هفته در شیکاگو مورد اصابت گلوله قرار میگیرند و این شهر بدتر از هر منطقه جنگی شده است»، گفت کاهش بودجه پلیس و تضعیف نیروهای اجرایی، اوضاع را بدتر میکند.
ترامپ گفت: «ما در حال تبدیل شدن به یک کشور کمونیست هستیم» و دولت فعلی آمریکا به کشورهای دیگر اجازه میدهد به ایالات متحده امر و نهی کنند. ما از سوسیالیسم فراتر رفتهایم. وقتی هیچ مطبوعاتی ندارید که بتوانید با آن حرف بزنید، اینگونه است که یک کشور کمونیستی شکل میگیرد. به غیر از چند شبکه عالی، ما مطبوعاتی نداریم. ما صدایی نداریم. من فقط یک صدا دارم، زیرا درجه عالی دارم».
او سپس منتخبان دموکرات در انتخابات گذشته را بازنده خواند و ادامه داد: «جو بایدن و دموکراتهای افراطی در حال تخریب کشورمان هستند».
در نهایت رئیسجمهور پیشین آمریکا با انتقاد از سیاست بایدن در تسهیل پذیرش پناهجویان گفت: «سیلی از پناهجویان غیرقانونی بار سنگینی بر دوش شهرهای ما گذاشتهاند. آنها بسیار زیاد هستند. بسیاری از آنها نمیتوانند انگلیسی صحبت کنند. کشور ما بضاعت پذیرش آنها را ندارد، سیستم ما در حال از هم پاشیدگی است. شما توان پذیرش آنها را ندارید».
ارسال به دوستان
نخستوزیر عراق در شرایطی به واشنگتن رفت که مواضع او درباره آینده حضور نظامیان آمریکا در عراق کماکان مبهم است
بام و دو هوای الکاظمی
گروه بینالملل: مصطفی الکاظمی در حالی دیروز برای دیدار با رئیسجمهور آمریکا عازم واشنگتن شد که مساله اخراج نظامیان آمریکایی از عراق کماکان از اصلیترین موضوعات امنیتی و روابط خارجی این کشور است. در شرایطی که پارلمان عراق بیش از 18 ماه قبل پایان حضور نظامی آمریکا در عراق را تصویب کرد، نخستوزیر این کشور و برخی مقامات سیاسی نزدیک به وی تاکنون موضع شفافی در این باره اتخاذ نکردهاند. به عبارت دیگر آنها خواستار حضور نظامی آمریکا در عراق به اشکال دیگری هستند؛ مسالهای که میتواند به طور جدی امنیت ملی عراق را تحتالشعاع قرار دهد. با این حال بخش قابل توجهی از جامعه عراق و جریانهای مهم سیاسی در پارلمان صراحتا بر اخراج نظامیان آمریکایی از عراق تاکید دارند.
* دیدگاه مبهم الکاظمی درباره آینده حضور نظامیان آمریکایی در عراق
به گزارش «وطنامروز»، دفتر نخستوزیری عراق دیروز اعلام کرد مصطفی الکاظمی، نخستوزیر عراق در راس هیأتی بلندپایه عازم آمریکا شد. این سفر چند روزه خواهد بود و قرار است درباره مناسبات ۲ کشور و نیز مسائل استراتژیک بین ۲ کشور بحث و گفتوگوها شود. تاکنون ۳ دور از گفتوگوهای راهبردی بین ۲ کشور برگزار شده و قرار است دور چهارم این گفتوگوها در واشنگتن از سرگرفته شود. «فؤاد حسین» وزیر خارجه عراق با هدف مقدمهچینی برای مذاکرات مذکور از روز سهشنبه به واشنگتن سفر کرده است. پایگاه اینترنتی نشریه آمریکایی والاستریت ژرونال پنجشنبهشب در گزارشی به نقل از منابع آگاه مدعی شد مقامات ارشد عراقی و آمریکایی قصد دارند بزودی بیانیهای مشترک صادر کنند که طی آن بر خروج نیروهای «رزمی» آمریکا از خاک عراق تا پایان سال جاری میلادی تأکید خواهد شد. با این حال مصطفی الکاظمی، نخستوزیر عراق روز گذشته پیش از سفر به واشنگتن در گفتوگویی با خبرگزاری آسوشیتدپرس در مواضعی مبهم اعلام کرد کشورش نیازی به نیروهای رزمی آمریکا برای جنگ با داعش ندارد اما خواستار باقی ماندن نیروهای امنیتی آمریکا در عراق شد. الکاظمی در عین حال تاکید کرد عراق خواستار کمک اطلاعاتی و آموزش نظامی آمریکاست. الکاظمی هرگونه جدول زمانی برای خروج را متکی بر نیازهای نیروهای عراقی دانست که سال گذشته توان خود را برای انجام ماموریتهای مستقل علیه داعش نشان دادهاند. وی تاکید کرد: جنگ ضد داعش و آمادگی نیروهای ما، تهیه جدول ویژه خروج نیروها از عراق را مبتنی بر مذاکراتی که ما با واشنگتن انجام خواهیم داد، ضروری کرده است. ما در عین حال خواستار حمایت آموزشی و توسعه توان آنها و همکاری امنیتی با آمریکاییها هستیم. الکاظمی گفت: عراق در حال حاضر شرایط حساسی دارد و به آرامش اوضاع سیاسی قبل از انتخابات نیاز دارد.
* نیویورکتایمز: هیچ سرباز آمریکایی عراق را ترک نمیکند
در همین حال روزنامه نیویورکتایمز دیروز در گزارشی به نقل از منابع آگاه نوشت آمریکا قصد ندارد نظامیان خود را از عراق خارج کند، بلکه با عناوین دیگری آنها را در این کشور نگه خواهد داشت. نیویورکتایمز در ادامه به نقل از مقامات آمریکایی در وزارت دفاع این کشور (پنتاگون) و مقامات دیگر که نامی از آنها نبرده، نوشته است به نظر میرسد آمریکا با درخواست نخستوزیر عراق برای تعیین موعد خروج نیروهای رزمیاش از آمریکا موافقت کند اما قرار نیست حتی یکی از ۲۵۰۰ سرباز آمریکایی حاضر در عراق نیز این کشور را ترک کند و صرفا نقش و نوع کارکرد آنها بازتعریف خواهد شد و نیروهای آمریکایی با عناوین دیگری در عراق باقی خواهند ماند. این روزنامه در ادامه مدعی شد مصطفی الکاظمی صرفا یک «دستاورد سیاسی» از واشنگتن دریافت میکند تا با استفاده از آن گروههای ضدآمریکایی در عراق را راضی نگه دارد و همزمان حضور نظامی آمریکا در عراق نیز ادامه یابد و اینگونه به نظر میرسد توافقی که قرار است شکل بگیرد، تازهترین تلاش دیپلماتیک نخستوزیر عراق برای ایجاد توازن میان ۲ طیف مخالفان و موافقان حضور آمریکا در عراق باشد. طبق این گزارش، دولت بایدن با بحران نقشآفرینی در عراق روبهرو شده و نمیداند در کشوری که ۱۸ سال پیش به دست نظامیان آمریکایی اشغال شد و اکنون به دست «نیروهای وفادار به ایران» افتاده است و نظام سیاسی ناکارآمدی دارد، چه کار کند.
ارسال به دوستان
دور دنیا
انتقاد جهاد اسلامی از اتحادیه آفریقا
جنبش جهاد اسلامی فلسطین طی بیانیهای عضویت رژیم صهیونیستی در اتحادیه آفریقا به عنوان عضو ناظر را بشدت محکوم کرد و آن را به معنای عقبگرد در سیاست مبارزاتی درخشان کشورهای عضو این اتحادیه دانست. طارق سلمی، سخنگوی جهاد اسلامی عنوان کرد این مساله بیانگر اوج نفوذ رژیم صهیونیستی است که حتی توانسته اتحادیه آفریقا را هم تحت سیطره خود درآورد و این امری بسیار خطرناک برای ثبات و امنیت کشورهای آفریقایی است. سلمی اظهار داشت که پذیرفتن رژیم صهیونیستی به عنوان عضو ناظر، به معنی انحطاط و عقبگرد در سیاستهای کشورهای آفریقایی است که دههها با اشغالگری و نژادپرستی دستوپنجه نرم کردند و ملتهای آنان علیه استعمار و نژادپرستی دست به انقلابهای بزرگی زدند. وی گفت ملتهای آفریقایی که همیشه حامی ملت مظلوم فلسطین و برقراری عدالت در فلسطین بودند، هرگز این مساله را نخواهند پذیرفت. وی احزاب و جریانهای آزاد در کشورهای آفریقایی را به اعلام مخالفت با این تصمیم که میتواند خطرات زیادی برای قاره آفریقا در پی داشته باشد، فراخواند.
***
چین: به آمریکا یاد میدهیم چطور با دیگران رفتار کند
روز گذشته وزیر خارجه چین پیش از سفر معاون وزیر خارجه آمریکا به پکن گفت هیچ کشوری نسبت به دیگر کشورهای جهان برتری ندارد و چین هرگز اجازه نمیدهد کشوری چنین فکری داشته باشد. وانگ یی، وزیر خارجه چین این سخنان را در واکنش به اظهارات سخنگوی وزارت خارجه آمریکا که گفته بود واشنگتن با پکن از «موضع قدرت» معامله خواهد کرد ابراز داشت. وی گفت: آمریکا همواره به دنبال تحمیل قدرت خود بر دیگر کشورهاست اما باید به طرف آمریکایی بگویم که چین هرگز به کشوری اجازه نمیدهد بر دیگران برتری جوید. اگر آمریکا هنوز یاد نگرفته با دیگران به صورت برابر رفتار کند، ما و جامعه بینالملل وظیفه داریم به این کشور بیاموزیم. اظهارات وانگ یی ساعاتی پیش از آغاز سفر ۲ روزه وندی شرمن، معاون وزیر خارجه آمریکا به پکن که دیروز (یکشنبه) انجام شد، بیان شد. وزارت خارجه آمریکا گفته است سفر شرمن بخشی از اقدامات در جریان این کشور با هدف تبادل دیدگاهها با مقامهای پکن برای پیشبرد منافع و ارزشهای ایالات متحده و به طور مسؤولانه، مدیریت روابط بین ۲ کشور است.
***
انتقال تجهیزات جنگی روسیه به تاجیکستان
وزارت دفاع روسیه فیلمی از انتقال نخستین تجهیزات جنگی و زرهپوشهای خود به پایگاه ۲۰۱ این کشور در تاجیکستان پخش کرد. در مجموع قرار است در این مرحله ۱۷ زرهپوش جدید در اختیار پایگاه ۲۰۱ قرار گیرد. فرمانده نیروهای مرکزی روسیه در این باره گفت این ماشینهای جنگی آگوست در رزمایش مشترک روسیه، تاجیکستان و ازبکستان شرکت خواهند کرد. وی خاطرنشان کرد رزمایش مشترک این سه کشور برای آمادگی رزمی برای مبارزه با گروههای تروریستی و غیرقانونی از ۵ آگوست (۱۴ مرداد) آغاز خواهد شد. پیش از این روسیه تانکهایش را در مرز تاجیکستان با افغانستان مستقر کرده بود. وزارت دفاع روسیه در بیانیهای اعلام کرد: «سرگئی شایگو» و «شیرعلی میرزا» وزیران دفاع روسیه و تاجیکستان در گفتوگوی تلفنی درباره اوضاع مناطق مرزی تاجیکستان و افغانستان تبادل نظر کردند. همچنین وزیران دفاع روسیه و تاجیکستان درباره اقدامات مشترک روسیه و تاجیکستان برای مقابله و خنثی کردن تهدیدهای مرتبط با وخامت اوضاع افغانستان گفتوگو کردند.
***
معترضان برزیلی بار دیگر خواستار استیضاح رئیسجمهور شدند
مردم معترض برزیل بار دیگر روز شنبه به خیابانهای این کشور ریختند تا خواستار استیضاح رئیسجمهور شوند.
به گزارش رویترز، تظاهرات گسترده مردم برزیل در شهرهای مختلف با درخواست استیضاح ژائیر بولسونارو رئیسجمهور این کشور در حالی روز شنبه برگزار شد که محبوبیت بولسونارو طی هفتههای اخیر با افشای پرونده فساد مالی مربوط به خرید واکسن کرونا و عملکرد وی در مقابله با بحران شیوع این ویروس بشدت کاهش یافته است. بر اساس این گزارش، بولسونارو پیش از این تهدید کرده بود اگر سیستم فعلی انتخاباتی برزیل اصلاح نشود، نتایج انتخابات ریاستجمهوری بعدی را به رسمیت نخواهد شناخت و قدرت را واگذار نخواهد کرد. وزارت دفاع برزیل نیز اخیرا به کنگره اعلام کرده است انتخابات سال آینده بدون اصلاح سیستم فعلی انتخاباتی، برگزار نخواهد شد. تظاهرات روز شنبه دومین اعتراض گسترده مردم برزیل در ماه جاری علیه عملکرد بولسونارو به شمار میرود.
برزیل دومین آمار بالای تلفات ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در جهان را پس از آمریکا در اختیار دارد. بولسونارو از زمان پیروزی در انتخابات 2018 تاکنون بارها اتهامات بیپایه و اساسی را درباره تقلب در انتخابات برزیل مطرح کرده است. به اعتقاد منتقدان، بولسونارو با طرح این اتهامات قصد دارد زمینه لازم برای عدم قبول شکست در انتخابات سال آینده را فراهم کند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|