|
موفقیت دانشآموزان ایرانی در المپیاد جهانی ریاضی
اعضای تیم ملی المپیاد ریاضی جمهوری اسلامی ایران موفق به کسب ۳ مدال نقره و ۳ مدال برنز در رقابتهای ۲۰۲۱ شدند. دانشپژوهان تیم المپیاد ریاضی جمهوری اسلامی ایران در شصتودومین المپیاد جهانی ۲۰۲۱ روسیه که به صورت آنلاین برگزار شد، ۳ مدال نقره و ۳ مدال برنز کسب کردند. بر اساس اعلام باشگاه دانشپژوهان جوان، متین یداللهی، محمدرضا بدری و سینا عزیزالدین مدال نقره دریافت کردند و مهران طلایی خواجهروشنایی، ایلیا محروقی و علیرضا رضاییمقدم به مدال برنز دست یافتند.
ارسال به دوستان
طی 24 ساعت ۳۲۲ نفر دیگر از هموطنان بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند؛ همزمان روز گذشته 302هزار و 738 نفر از هموطنان واکسن دریافت کردند
رقابت نفسگیر کرونا و واکسن
تاکنون 10 میلیون و 568 هزار و 549 دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است
گروه اجتماعی: پیک پنجم کرونا به دلیل قدرت بالای سرایتپذیری گونه دلتای این ویروس خطرناکتر از پیکهای قبلی است. در حال حاضر بیمارستانها پر از مبتلایان به ویروس جهشیافته دلتا است، چرا که این ویروس بسیار مسری محدودیت سنی نمیشناسد و میتواند همه اعضای خانوار را درگیر کند. شدت بیماری در پیک پنجم تا جایی است که رکورد بیشترین موارد ابتلا در یک شبانهروز شکسته شده است، به طوری که از ابتدای شیوع بیماری کرونا در کشور تاکنون، بیشترین آمار ابتلا در یک شبانهروز بیش از ۲۷ هزار مورد ثبت شده بود که در پیک پنجم رکورد ابتلای روزانه به بیش از 30 هزار نفر رسیده است. به تاکید کارشناسان، راهحل عبور از موج جدید این بیماری خطرناک رعایت اصول بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی است. علاوه بر این، سرعت بخشیدن به روند واکسیناسیون نیز موضوع مهم دیگری است که برای عبور از این بحران باید مدنظر قرار گیرد. این در حالی است که تعطیلی 6 روزه دو استان تهران و البرز هم نتوانست درمهار این بیماری تأثیرگذار شود. در این میان هر چند واکسیناسیون این روزها با حضور نیروهای اورژانس در طرح ضربتی تلقیح واکسن کرونا سرعت بیشتری به خود گرفته است اما با توجه به افزایش مراکز تولید انبوه واکسنهای داخلی نظیر کووایران برکت و... در کنار واردات واکسنهای خارجی، افزایش مراکز واکسیناسیون ضروری است.
بنا بر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، تا کنون ۸ میلیون و ۱۴۱ هزار و ۸۵۲ نفر دوز اول واکسن کرونا و ۲ میلیون و ۴۲۶ هزار و ۶۹۷ نفر نیز دوز دوم را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۱۰ میلیون و ۵۶۸ هزار و ۵۴۹ دوز رسیده است. آمار واکسیناسیون انجام شده در کشور نشان میدهدکه 302 هزار و 738 نفر دیروز واکسن کرونا تزریق کردهاند که از این تعداد 270 هزار و 748 نفر دوز اول را تزریق کرده و 31 هزار و 990 نفر نیز واکسینه کامل شدهاند. وزارت بهداشت همچنین تاکید کرده است افراد واجد شرایط برای تزریق واکسن حتما در سامانه salamat.gov.ir ثبتنام و پس از دریافت پیامک نوبتدهی، به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند.
* ویروس جهشیافته کودکان را بیشتر مبتلا میکند
ویروس جهشیافته و بیرحم کرونا موسوم به دلتای هندی برای از پا درآوردن افراد مبتلا به این بیماری، کوچک و بزرگ نمیشناسد به طوری که اکنون خیلی از بیمارستانهای کودکان پر از مبتلایان به این ویروس است. دبیر کمیته علمی کشوری «کووید-19» با بیان اینکه ویروس دلتا در سنین کمتر دیده میشود و به نظر میرسد درگیری در بچهها در این نوع بیشتر است، گفت: به نظر میرسد اگر در نوع جهشیافته دلتا هر چه سریعتر درمان ضدویروسی را شروع کنیم بتوانیم زودتر بیماری را کنترل کنیم. عاطفه عابدینی در گفتوگو با فارس، با اشاره به اینکه علائم بالینی کرونا در جهشهای مختلف خیلی بزرگ و متفاوت نبوده است، گفت: البته در نوع دلتا بروز سردرد و آبریزش بینی بارزتر است که در کووید ووهان این علامت کمتر دیده میشد. همچنین علائم گوارشی و درد معده در موتاسیون جدید بیشتر از انواع قبلی است. وی خاطرنشان کرد: هنوز هم افراد سالمند، چاق، فشارخونیها، بیماران قلبی، دیابتیها و بیماران مزمن کلیوی در معرض بیشتر ابتلا به کرونا هستند. اما برخلاف نوع ووهان که این بیماری در افراد سالمند بیشتر دیده میشد، ویروس دلتا در سنین کمتر نیز دیده میشود و به نظر میرسد درگیری در بچهها نیز در این نوع بیشتر است. دبیر کمیته علمی کشوری «کووید-19» درباره اثرگذاری واکسنها بر جهش جدید دلتا بیان داشت: به نظر میرسد هر پلتفرم واکسنی روی جهش دلتا هم اثر داشته باشد اما درصد اثرات هر واکسن خیلی متفاوت است و هنوز نمیتوانیم آمار دقیقی درباره درصد اثرات واکسنها بر ویروس جدید بدهیم. وی در رابطه با درمانهای خاص مربوط به جهش دلتا گفت: «کووید-19» ۲ فاز ویروسی و التهابی دارد که فاز التهابی شدیدتر است، به نظر میرسد در نوع جهشیافته دلتا هر چه سریعتر درمان ضدویروسی را شروع کنیم میتوانیم کل بیماری را کنترل کنیم. فوقتخصص بیماری ریه ادامه داد: در جهشهای جدید، فاز التهابی زودتر شروع میشود مثلا اگر درگیری ریوی در نوع ووهان در هفته دوم بود، در جهش دلتا لزوما در هفته دوم نیست و میتواند ۳ یا ۴ روز بعد از شروع بیماری، فاز التهابی سریعتر و شدیدتر آغاز شود.
* باز بودن مراکز خرید، رستورانها و تردد در جادهها در زمان وضعیت قرمز
واریانت جدید ویروس جهشیافته کرونا به نام لامبدا در 30 کشور دنیا شناسایی شده است، بنابراین مبارزه با این بیماری در گرو خودمراقبتی و رعایت پروتکلهای بهداشتی در کنار تسریع روند واکسیناسیون است. عضو کمیته علمی «کووید-۱۹» ضمن ارائه توضیحاتی درباره جهش جدید ویروس کرونا، در عین حال شرایط کرونا در کشور را ارزیابی کرد. دکتر سیدعلیرضا ناجی درباره جهش جدید ویروس کرونا تحت عنوان لامبدا گفت: این جهش ابتدا در کشور پرو شناسایی شد و اکنون در بیش از ۳۰ کشور شناسایی شده است. این جهش دارای موتاسیونهای متعددی است که خصوصیات زیادی دارد؛ به نظر میرسد میزان انتقال ویروس افزایش پیدا کرده است. وی افزود: این واریانت در کشور پرو به وجود آمد، البته هنوز سازمان جهانی بهداشت جهش لامبدا را به عنوان واریانت مورد نگرانی طبقهبندی نکرده است ولی این جهش جزو واریانتهایی است که باید مورد توجه زیاد قرار گیرد. ناجی درباره خصوصیات جهش لامبدا تصریح کرد: به نظر میرسد انتقال بیماری افزایش یافته و همچنین میزان گریز از سیستم ایمنی در این جهش افزایش یافته است. از طرفی حذفهای متعددی که در ژنوم آن رخ داده است، ما را در شناسایی ویروس با روشهای متداول نگران کرده است به طوری که ابتدا در کشور پرو هم نمیتوانستند آن را بخوبی شناسایی کنند. باید منتظر باشیم تا اطلاعات بیشتری از این جهش به دست بیاید و ببینیم آیا به اندازه سویه دلتا میتواند خطر آفرین باشد با خیر. با خصوصیاتی که فعلا از آن میدانیم به نظر میرسد بتوان آن را کاندیدای واریانت مورد خطر قرار داد. وی گفت: برای تصویرسازی درباره علائم این جهش باید صبر کنیم اما در هر صورت همه واریانتها علائمی بیشتر از چیزی که تاکنون شنیدهایم، ندارند. وی درباره اینکه آیا جهش لامبدا به ایران رسیده یا خیر، تاکید کرد: بر اساس صحبت یکی از مسؤولان در دانشگاه علومپزشکی گیلان شبههای در این باره به وجود آمده بود اما ما گزارش رسمی از وجود این واریانت در ایران نداریم، البته بعید هم نیست به ایران هم برسد چون بعد از پرو در بیش از ۳۰ کشور دیگر شناسایی شده است. مهم این است که ما راه مبارزه استاندارد با ویروس را فارغ از نوع جهش دنبال کنیم. این ویروسشناس همچنین در ادامه صحبتهایش درباره پیشبینی شرایط ویروس در کشور در روزهای آتی، بیان کرد: در روزهای آتی با توجه به چیزهایی که میبینیم و با توجه به اینکه رعایتها خوب نیست، احتمالا افزایشی در تعداد کشتهشدگان خواهیم داشت و فکر میکنم تا مدتها درگیر موج پنجم هستیم، چون سویه دلتا بسیار انتقالپذیر است و ما هم در قبال آن تصمیمات چندان قوی و مناسبی نمیگیریم. رنگبندی شهرهای قرمز را اعلام کردیم ولی هیچ ظاهری از قرمز بودن شهرها وجود ندارد و این یعنی ما نقض غرض میکنیم و رفتوآمدهای مردم ادامه مییابد. فکر نمیکنم با این رفتارها و مسافرتهایی که این چند روز دیدیم، آینده مناسبی داشته باشیم. وی افزود: فکر میکنم هنوز به قله پیک پنجم نرسیدهایم و شاید در نزدیکی آن باشیم؛ به هر صورت همه اینها بستگی به این دارد که اطلاعات دقیق در دسترس داشته باشیم، این در حالی است که رفتارهای ما هم میتواند در شرایط موثر باشد. ناجی گفت: تقاضا دارم وقتی شرایط قرمز اعلام میشود نظارت بر این شرایط هم کامل انجام شود. در شرایط قرمز کرونایی چرا باید مراکز خرید و رستورانها باز باشند؟ با عدم نظارت، خلاصی مناسبی از پیک نخواهیم داشت و فشار فراوانی به کادر درمان وارد میشود.
* بستری بیش از ۹۰۰۰ بیمار کرونایی در تهران
افزایش میزان ابتلا به کرونا در تهران و برخی شهرستانهای آن به جایی رسیده است که مسؤولان برای رسیدگی به بیماران درصدد تدارک تختهای جدید هستند. فرمانده عملیات مقابله با کرونای استان تهران از بستری بیش از ۹۰۰۰ بیمار کرونایی در بیمارستانهای استان تهران خبر داد. دکتر علیرضا زالی در پایان جلسه روز دوشنبه ستاد مقابله با کرونای استان تهران در جمع خبرنگاران گفت: چند روز گذشته، پیشبینی کرده بودم که در روزهای آینده تعداد بستریها در استان تهران از ۹۰۰۰ نفر عبور خواهد کرد که متأسفانه امروز (دیروز دوشنبه) تعداد بستریها در تهران بیش از ۹۰۰۰ نفر است که از این تعداد ۲۵۰۰ نفر در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند. وی افزود: روز گذشته (یکشنبه) ۱۹ هزار مراجعه سرپایی داشتیم و ۱۳۵۰ بیمار نیز ظرف ۲۴ ساعت گذشته ترخیص شدهاند اما ورودیها به بیمارستانها همچنان عدد قابل توجهی است به شکلی که ۱۶۰۰ ورودی جدید در ۲۴ ساعت گذشته داشتهایم که از این تعداد ۲۵۰ نفر در بخش مراقبتهای ویژه بستری شدند. زالی ادامه داد: شاخصها همچنان در استان تهران رو به افزایش است، لذا باید تدارک تختهای جدید در دستور کار قرار گیرد. وی افزود: بر این اساس تیمهای پایش و بررسی به بیمارستانها مراجعه خواهند کرد و هر کجا که امکان افزایش تعداد تختها برای بیماران کرونایی وجود داشته باشد اقدامات لازم انجام خواهد شد. زالی گفت: همچنین باید تعداد تختهای بستریهای موقت افزایش پیدا کند تا بیمارانی که نیازمند خدمات موقت بستری هستند بتوانند از این خدمات استفاده کنند.
***
رکورد شکنی آمار ابتلا به کرونا در کشور
آمار مبتلایان و جانباختگان بیماری «کووید-19» در کشور دوباره صعودی شد. در یک شبانهروز ۳۲۲ نفر از هموطنانمان جان خود را از دست دادند و بیش از ۳۱ هزار نفر به کرونا مبتلا شدند. بر این اساس از ظهر روز یکشنبه تا ظهر دیروز ۴ مردادماه و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۱ هزار و ۸۱۴ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی شدند که ۳ هزار و ۵۶۶ نفر از آنها بستری شدند. بدین ترتیب مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به 3 میلیون و ۷۲۳ هزار و ۲۴۶ نفر رسید. متاسفانه در مدت زمان ذکر شده، ۳۲۲ بیمار «کووید-19» نیز جان خود را از دست دادند تا مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به ۸۹ هزار و ۱۲۲ نفر برسد. خوشبختانه تاکنون ۳ میلیون و ۲۷۴ هزار و ۳۴۶ نفر از بیماران کرونایی هم بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین 4 هزار و ۹۸۲ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. گفتنی است تاکنون ۲۵ میلیون و ۶۰۱ هزار و ۲۲۴ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است. در حال حاضر ۲۳۲ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۱۷ شهر در وضعیت نارنجی و ۹۹ شهر نیز در وضعیت زرد بیماری کرونا قرار دارند.
ارسال به دوستان
رئیس پلیس راهور تهران اعلام کرد
برخورد با حیوانگردانی در خودرو
نارضایتی شهروندان از وضعیت سگگردانی در پارکها و اماکن عمومی موجب شد تا این پدیده متوقف و با متخلفان برخورد جدی شود. به گزارش «وطنامروز»، پس از توقف سگگردانی در معابر و پارکها، دیروز رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: موضوع برخورد با سگگردانی در خودرو نیز در دستور کار پلیس است و نه فقط سگ، بلکه هر حیوانی که داخل خودرو رها باشد مشمول این برخورد میشود، چرا که وجود حیوان در خودرو باعث پرت شدن حواس راننده میشود. از طرفی جابهجایی حیوان در خودرو باید در جعبه و باکس مخصوص باشد و نباید حیوان در خودرو رها باشد. سردار محمدحسین حمیدی در یک نشست خبری به تشریح برخی اقدامات پلیس راهور تهران بزرگ پرداخت و گفت: با اتمام تعطیلات ۶ روزه، اجرای طرح ترافیک نیز از سر گرفته شده و طرح ممنوعیت تردد شبانه نیز به قوت خود ادامه دارد و از ساعت ۲۲ تا 3 بامداد اجرا میشود. وی درباره اهم اقدامات پلیس راهور فاتب در سال ۱۴۰۰ نیز گفت: ۹۸ هزار و ۳۱۱ موتوسیکلتسوار در قالب طرح «موتور یار» در سال جاری تحت آموزش قرار گرفتند که بهرغم افزایش استفاده از موتوسیکلت، باعث کاهش ۲ درصدی تصادفات موتور در سال جاری شده است. به گفته رئیس پلیس راهور ناجا، اجرای طرح برخورد با تخلفات «پوشش پلاک» نیز به جد ادامه دارد و تاکنون بیش از ۴۴ هزار و ۴۹۷ خودرو اعمال قانون و ۷۶۰ دستگاه وسیله نقلیه نیز توقیف شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۰ رشد داشته است. حمیدی ادامه داد: برخورد با تخلفات حادثهساز، ۱۴ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشته است. همچنین تصادفات منجر به فوت در ۳ ماه نخست سال جاری برای سومین سال متوالی بهرغم افزایش استفاده از وسایل نقلیه شخصی کاهش داشته است. وی در پاسخ به پرسشی درباره موتورسواری زنان نیز گفت: معیار برای ما داشتن گواهینامه موتوسیکلت است و هر فردی که فاقد گواهینامه باشد با او برخورد میکنیم. درباره موتورسواری زنان موارد محدود است که با آن برخورد شده و وسیله نیز توقیف شده است اما هر کسی گواهینامه موتوسیکلت داشته باشد، میتواند با موتور رانندگی کند. حمیدی در پاسخ به پرسشی درباره صحت عمل عوامل پلیس راهور تهران بزرگ و برخورد با دریافت رشوه، گفت: این موضوع یک بحث دوطرفه است و هم با رشوهدهنده و هم با رشوهگیرنده برخورد میشود. البته برای تشویق عدم دریافت رشوه از مامورانی که رد رشوه کنند، تقدیر میشود. وی درباره برخی مصادیق رشوه نیز گفت: اخیرا رد رشوه و امتناع از دریافت گردنبند طلا به میزان ۹ گرم به عنوان رشوه از یک راننده در قبال چشمپوشی از تخلفات بود که این موضوع رد شده و افسر پلیس راهور تهران بزرگ مورد تشویق قرار گرفت. حمیدی درباره برنامههای آتی کوتاهمدت پلیس راهور گفت: ساماندهی ناوگان حمل بار شهر تهران، ایمنسازی و آرامسازی معابر حادثهخیز شهر تهران و آموزش رانندگان سرویس مدارس با توجه به احتمال بازگشایی مدارس از جمله این اولویتهاست. حمیدی درباره قطع برق چراغهای راهنمایی و رانندگی نیز گفت: ما به دنبال جدا شدن سیستم برق چراغهای راهنمایی از سیستم برق مسکونی و شهری هستیم تا با قطع برق مشکل ترافیکی پیش نیاید. حمیدی درباره برخورد با پلاکهای مخدوش نیز گفت: برخورد با پلاکهای مخدوش جزو اولویتهای ما است و ماموران پلیس با این موضوع برخورد میکنند. یکی از مسیرهای دور زدن قانون دستکاری پلاک است که در این حوزه، هم همکاران و هم دوربینهای شهری و برونشهری، اعمال قانون را انجام میدهند. رئیس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: وقتی پلاک دستکاری شود، برای فردی که تخلفی نداشته جریمه صادر میشود لذا باید آنقدر هزینه تخلف توسط ما و مرجع قضایی بالا رود که حق از فرد دیگری ضایع نشود. برخی جرایم اشتباهی صادر شده مربوط به دستکاری پلاک است، مراکز رسیدگی ما در این موضوع فعال هستند و به این موارد رسیدگی میکنند، همچنین با متخلفان بدون اغماض برخورد میشود. ارسال به دوستان
اخبار
کاهش ۴ تا ۱۲ درجهای دمای هوا
مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی ضمن اشاره به بارش پراکنده در برخی استانهای کشور، از کاهش دمای هوای کشور از فردا خبر داد. صادق ضیاییان در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اینکه براساس آخرین خروجی مدلهای هواشناسی، رشد ابر و بارش پراکنده برای برخی مناطق پیشبینی میشود، گفت: چهارشنبه (۶ مرداد) سامانه بارشی جدید از شمال غرب وارد کشور میشود. وی ادامه داد: روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه (۶، ۷ و ۸ مرداد) برای شمال غرب، استانهای واقع در سواحل دریای خزر، دامنههای جنوبی البرز مرکزی و شمال شرق کشور بارش باران، گاهی وقوع رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی پیشبینی میشود و شدت بارش طی این مدت در استانهای واقع در سواحل دریای خزر و ارتفاعات البرز مرکزی خواهد بود. به گفته وی، از فردا تا آخر هفته جاری با نفوذ جریانات خنک شمالی، مناطق شمال غرب، شمال و شمال شرق کشور ۸ تا ۱۲ درجه سانتیگراد کاهش دما خواهند داشت و در سایر مناطق کشور ۴ تا ۶ درجه سانتیگراد از گرمای هوا کاسته خواهد شد. ضیاییان افزود: آسمان تهران سهشنبه (۵ مرداد) صاف و گاهی همراه با وزش باد با حداقل دمای ۲۷ و حداکثر دمای ۳۷ سانتیگراد و طی روز چهارشنبه (۶ مرداد) صاف، گاهی همراه با وزش باد و در بعدازظهر نیمه ابری و گاهی همراه با وزش باد شدید با حداقل دمای ۲۷ و حداکثر دمای ۳۷ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود.
***
دستگیری زورگیران تلفن همراه در غرب تهران
ماموران پلیس ۲ زورگیر را که اقدام به سرقت دستکم ۲۵۰ دستگاه تلفن همراه در غرب تهران کرده بودند، دستگیر کردند. مدتی قبل ماموران گشت کلانتری مرزداران در حال گشتزنی در حوزه استحفاظی خود بودند که به رفتار راکب و ترکنشین موتوسیکلتی در بلوار مرزداران مشکوک شده و آنها را تحت نظر قرار دادند اما این ۲ نفر به محض مشاهده ماموران پا به فرار گذاشتند. دقایقی بعد این دو از سوی ماموران دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شدند که در بازرسی از آنها ۸ دستگاه تلفن همراه کشف و ضبط شد. این در حالی بود که این دو ادعا داشتند گوشیها متعلق به خودشان است اما رمز آن را نداشتند! سرانجام ۲ متهم با پذیرش بزه انتسابی به سرقت ۲۵۰ دستگاه تلفن همراه به شیوه زورگیری از شهروندان در غرب تهران اقرار کردند که تاکنون ۵ نفر از مالباختگان مورد شناسایی قرار گرفتهاند. پلیس پیشگیری تهران بزرگ اعلام کرد برای ۲ متهم دستگیر شده پروندهای تشکیل شد و این افراد برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند.
***
آتشسوزیها مانیتور میشود
سرپرست معاونت حفاظت و پیشگیری از حریق سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از راهاندازی سامانه مانیتورینگ آتشسوزیها خبر داد. کامران عبدولی در گفتوگو با ایسنا درباره راهاندازی این سامانه اظهار کرد: زمانی که آتشسوزی رخ میدهد، باید در کوتاهترین زمان ممکن افراد را نجات داد. وی ادامه داد: طرح مناسبی، تحت عنوان طرح مانیتورینگ برای کاهش مدت زمان رسیدن به محل وقوع حادثه ارائه شده است. وی اظهار کرد: طرح مانیتورینگ برای برخی اماکن، اجباری خواهد بود و برای برخی اماکن به صورت اختیاری و آپشن ارائه خواهد شد. وی گفت: این سیستم از طریق اتصال به سیستم اعلام حریق ساختمانها به کار میافتد. با این روش سیستم اعلام حریق به دیسپچ در ستاد فرماندهی آتشنشانی تهران متصل خواهد شد. عبدولی با بیان اینکه اطلاعات ساختمانهایی که به این سیستم مجهز هستند از پیش در ستاد فرماندهی ثبت میشود، ادامه داد: زمانی که سیستم اعلام حریق یک ساختمان هشدار دهد که حریقی رخ داده است، این موضوع به صورت خودکار به ستاد فرماندهی سازمان آتشنشانی تهران اطلاع داده میشود. با این امکان نیروهای سازمان سریعتر از پیش به محل حادثه اعزام میشوند. وی افزود: این طرح موجب میشود که مدت زمان طلایی رسیدن به محل حادثه را از دست ندهیم.
***
کشف ۱۳۰ هزار قلم کالای قاچاق
رئیس پلیس امنیت اقتصادی پایتخت از کشف بیش از ۱۳۰ هزار قلم انواع کالای قاچاق به ارزش ۵ میلیارد تومان خبر داد. سرهنگ کارآگاه علی ولیپورگودرزی در گفتوگو با فارس از کشف بیش از 130 هزار قلم انواع کالای قاچاق خبر داد. وی در تشریح جزئیات خبر فوق اظهار داشت: روز گذشته در راستای مبارزه بیامان و تشدید مبارزه با قاچاق کالا، مأموران این پلیس طی یک عملیات همزمان و منسجم پس از رصد اطلاعاتی نامحسوس به 9 محل که مکان دپوی کالاهای قاچاق بود مراجعه و مقادیر زیادی انواع کالاهای قاچاق را مشاهده کردند. سرهنگ ولیپورگودرزی گفت: در بررسی اولیه مشخص شد کالاها شامل لوازم آشپزخانه، پارچه، لوازم آرایشی، کاشت ناخن و ماینر، فاقد مشخصات و اسناد مثبته گمرکی بوده و از مرزهای ورودی به تهران منتقل و در محلها انبار شده و سپس با نام مارکهای معتبر محصول کشورهای خارجی اقدام به فروش در بازار میکردند. وی با اشاره به اینکه کارآگاهان در رصدهای اطلاعاتی پیچیده موفق شدند مالکان کالاها را شناسایی کنند، افزود: با هماهنگی مقام قضایی، کارآگاهان در عملیات پلیسی مالکان کالاها را دستگیر و با تکمیل پرونده، متهمان را به مرجع قضایی معرفی کردند. رئیس پلیس امنیت اقتصادی پایتخت با بیان اینکه کارشناسان ارزش ریالی اموال کشف شده را 55 میلیارد ریال اعلام کردند، از شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده هر گونه کالای قاچاق و احتکار کالا با پلیس 110 تماس بگیرند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|