|
ارسال به دوستان
گفتوگوی «وطنامروز» با سید مسعود اطیابی درباره خدمات اقدسی به سینمای ایران
نادر در بدلکاری
عباس اسماعیلگل: ارشا اقدسی، بدلکار جوان اما مطرح ایرانی چهارشنبه 2 هفته قبل در پروژهای بینالمللی در شهر بیروت، حین انجام بدلکاری چپ کردن یک خودرو دچار سانحه شدیدی شد و در نهایت پس از یک هفته تلاش نافرجام، به دلیل ضایعه مغزی و نخاعی از دنیا رفت. ارشا اقدسی از شاگردان مرحوم پیمان ابدی بود و با اجرای پروژههایی در داخل و خارج کشور توانست زوایای دیگری از این حرفه را به نمایش بگذارد. از سوی دیگر ارشاد اقدسی با اجرای چندین اثر نمایشی ملی میهنی در برنامههایی چون «خندوانه» محبوبیت بسیاری نزد مخاطبان عمومی پیدا کرد به طوری که با شنیدن خبر درگذشت وی، برای بسیاری از مردم نمایش ادای دین ارشا اقدسی به شهدای آتشنشان و آن بوسه بر پرچم مقدس ایران اسلامی در برنامه خندوانه تداعی شد. اما در پی اعلام این خبر، افراد سرشناس بسیاری به خبر درگذشت ارشا اقدسی واکنش نشان دادند که از این میان اغلب هنرمندانی که سابقه همکاری با وی را داشتند در صفحات شخصی خود نسبت به این اتفاق تلخ واکنش نشان دادند، همچنین مسؤولان فرهنگی کشور هم در پیامهای تسلیتی از فعالیتها و جایگاه ارزشمند ارشا اقدسی در سینما و تلویزیون کشور گفتند. حمید شاهآبادی، معاون سیمای رسانه ملی در پیام درگذشت ارشا اقدسی آورده است: «هجرت زودهنگام ارشا اقدسی، بدلکار توانمند و هنرمند جوان، موجب تاثر گردید. مرحوم ارشا اقدسی با وجود شهرت جهانی و کار در پروژههای بینالمللی اما همواره در خدمت سینما و تلویزیون ایران بود که نشانه تعهد و عشق او به مردم و کشورش بود؛ همچنان که معاونت سیما نیز این افتخار را داشت که از تخصص و توان او در دهها سریال، برنامه و مسابقه بهره ببرد. آن مرحوم با بخشیدن زندگی به دیگران پس از مرگش طبق وصیت خود، پایانی هنرمندانه را برای عمرش رقم زد».
حسین انتظامی، رئیس سازمان سینمایی در پیام خود به نقش مرحوم اقدسی در پیشرفت هنر بدلکاری در ایران اشاره کرد و نوشت: «ارشا اقدسی نقش پررنگی در اعتلای حرفه بدلکاری و رشد و بالندگی آن داشت و صحنههای ماندگاری از خود به یادگار گذاشت».
همچنین در بخشی از پیام خانه سینما درباره ارشا اقدسی آمده است: «ارشا اقدسی هنرمندی است که جستوجو کرد، یافت و آنگاه به اختیار برگزید و خویشتنِ خویش را به هنری که به آن عشق میورزید، هدیه کرد و چه با معناست که در آرامگاهِ پیمان ابدی به ابدیت میپیوندد. جای ارشاها و جای پیمانها، همواره در سینمای میهنمان خالی میماند و مرامشان چراغ روشن راه آیندگان این هنر- صنعت خواهد بود». اما ارشا اقدسی که متولد۱۳۶۱ بود از دوران کودکی به ورزش علاقه داشت و آن را دنبال میکرد. او رشته ورزشی آیکیدو (هنر رزمی ژاپنی) را فراگرفت و توانست مدرک مربیگری این رشته را هم کسب کند. اقدسی با ادامه دادن بدلکاری توانست سرمربی کلاسهای بدلکاری شود و به دنبال آن سکوی بانجی جامپینگ را احداث کرد و عنوان نخستین مربی بانجی جامپینگ و تونل باد صبا در ایران را از آن خود کرد. وی در ورزشهایی همچون کاراته، مربیگری در رشته رزمی آیکیدو و نیز اسبسواری، کمانگیری روی اسب، چتربازی، سقوط آزاد، بیس جامپینگ، کار با طناب، پارکور و ورزشهای رزمی سینمایی فعالیت داشت.
نخستین تجربه فیلمسازی اقدسی، فیلم کوتاهی بود با عنوان جمشید آریا که برای تجلیل بازیگر اکشن ایرانی جمشید هاشمپور با حضور قهرمانانی همچون یوسف کرمی، احسان روزبهانی و حامد پورطالب در یک روز ساخته شد و در جشن حافظ به نمایش درآمد. همچنین فیلم او در جشنواره بینالمللی فیلم جیپور دیپلم افتخار گرفت.
همچنین ارشا اقدسی از سال ۱۳۸۵ گروه بدلکاران ۱۳ را تأسیس و فعالیتهای خود را در ایران و عرصه بینالملل گسترش داد و در این مدت در جلوههای میدانی بیش از 80 فیلم سینمایی و سریال تلویزیونی در کشور مشارکت داشت که به این آمار قابل توجه تیزرهای تبلیغاتی و تئاترها را هم باید اضافه کرد.
* ارشا اقدسى در مزار پیمان ابدى آرام خواهد گرفت
علیرضا قرهخوانى، دوست و همکار مرحوم ارشا اقدسی گفت: روز گذشته مادر ارشا اقدسى به ایران بازگشت و مراحل انتقال پیکر مرحوم ارشا انجام شده و به احتمال فراوان تا روز دوشنبه پیکر این بدلکار به ایران منتقل خواهد شد.
در صحبتى که مادر ارشا اقدسى با مادر زندهیاد پیمان ابدى، بدلکار پیشکسوت سینماى جهان داشته، قرار است ارشا اقدسى در مزار پیمان ابدى به خاک سپرده شود.
طى این چند روز سنگ مزار پیمان ابدى برداشته شده و مراحل تدفین ارشا اقدسى انجام خواهد شد و او در کنار استاد خود ابدى خواهد شد.
***
عشق و تعصب به میهن
ارشا اقدسی مسؤول بدلکاری بیش از 50 فیلم سینمایی کشور بوده است که در این میان با مسعود اطیابی در جایگاه کارگردان در فیلمهایی چون «اخلاقتو خوب کن» و «خاک و مرجان» همکاری داشته است. کارگردان مطرح سینمای ایران در گفتوگو با «وطنامروز» درباره خدمات مرحوم اقدسی در هنر بدلکاری در سینمای ایران گفت: مرحوم ارشا اقدسی به همراه دوست و همکارش مرحوم پیمان ابدی طی سالهای اخیر ظرفیتهای بزرگی را برای سینمای ایران ایجاد کردند و از سرمایههای عظیم سینمای ایران محسوب میشدند که متاسفانه هر دوی این عزیزان را در اوج پختگی فعالیتهایشان از دست دادیم، به هر حال این دو عزیز به همراه شاگردان خود در سالهای اخیر توانستند با خلاقیت و طراحی ناب برای صحنههای اکشن، نقش بزرگ و مهمی در هیجانانگیزتر شدن فیلمهای سینمایی ایران ایفا کنند که در نتیجه به لذت بیشتر مخاطبان از تماشای آثار سینمای ایران منجر شده است. وی در ادامه درباره ویژگیهای شخصیتی ارشا اقدسی گفت: طی این سالها با بدلکاران زیادی برای تولید فیلمهایم همکاری کردهام و همگی به لحاظ شخصیتی انسانهای بزرگی بودند و مرحوم اقدسی هم از این قاعده مستثنا نبود، از سوی دیگر ارشا از روحیه بالای کار گروهی برخوردار بود که همین مساله از ویژگیهای ممتاز وی محسوب میشد. این کارگردان سینما خاطرنشان کرد: به پشتوانه احترام و اعتقاد بالای ارشا اقدسی به اهمیت کار گروهی، بسیاری از شاگردان حرفهای را برای هنر بدلکاری سینمای ایران به یادگار گذاشته است که مطمئن هستم همانطور که ارشا اقدسی به عنوان شاگرد پیمان ابدی توانست خوش بدرخشد، شاگردان ارشا اقدسی هم بخوبی جای مربی خود را در سینمای ایران پر خواهند کرد اما جای خالی انسان باشخصیتی چون وی همیشه احساس خواهد شد. اطیابی در ادامه افزود: یکی دیگر از ویژگیهای برجسته مرحوم ارشا اقدسی، عشق و تعصب بیمثالش به کشورش است و با توجه به شرایط ویژه که در هنر بدلکاری داشت براحتی میتوانست در بدلکاری کشورهای خارجی ادامه دهد اما طی 15 سال اخیر در ساخت بیش از 80 فیلم سینمایی و سریال تلویزیونی مشارکت جدی داشت و یکی از دغدغههای مهمش پیشرفت هنر بدلکاری در سینمای ایران بود و همیشه آرزو داشت سطح بدلکاری سینمای ایران به سینمای حرفهای دنیا برسد که این در راستا تلاشهای بسیاری انجام داد. کارگردان فیلم سینمایی «خروس جنگی» در پایان تصریح کرد: ارشا اقدسی هیچگاه دنبال شهرت و دیده شدن نبود و در واقع ذات هنرمندان بدلکار سینمای ایران اینگونه است که نیت اصلیشان از انجام فعالیتهای خطرناک در پشت صحنه فیلمهای سینمایی هیچگاه شهرت نبوده است بلکه با عشق و علاقه فراوان نسبت به هنر بدلکاری نهایت تلاش خود را میکنند که تصاویری هیجانانگیز را برای مخاطبان سینما خلق کنند؛ بیشترین لذت بدلکاران زمانی رقم میخورد که مخاطبان سینما را راضی نگه دارند. در مجموع امیدوارم با تقویت امکانات لازم در بدنه سینمای کشور بتوانیم موجب ارتقای بیشتر هنر جذاب و مهم بدلکاری در سینما شویم.
ارسال به دوستان
به بهانه سالگرد شهادت خلبان عباس بابایی
قولی که شهید بابایی به همسرش داد
زهرا زمانی: مادر، سر فارغ شدن برادر بزرگش این همه دردسر نکشیده بود. اسماعیل خیلی پریشان بود. هم از آسمان شهر قزوین، که رگبارش قطع نمیشد و هم از اضطراب جواد، که ناگهان آمد و گفت: مادر حالش خوب نیست و قابله را آوردهاند بالای سرش.
چهارم آذر ۱۳۲۹ بود. اسماعیل که به دیوار تکیه داده بود دستش را به دیوار گرفت. دلش شکست و رو به آسمان گفت: «خدایا راضیام به رضای تو». ناگهان اقدس دوید سمت اسماعیل و گفت: مامان یک داداش دیگر برایمان آورده.
اسمش را عباس گذاشتند. فرزندی که هیچگاه موجب شرمساری پدر و مادر نشد. در اوان کودکی و نوجوانی شیطنت زیادی داشت اما دوران تحصیلش را که تمام کرد، در کنکور در ۲ رشته پزشکی و خلبانی قبول شد؛ رشتههایی که قبول شدن در آنها کار هر کسی نبود. در فامیل همه میگفتند معلوم است که پزشکی را انتخاب میکند اما رشتهای که عباس انتخاب کرد خلبانی بود، چون دنیایش پرواز بود. پس رفت دانشکده خلبانی نیروی هوایی در مهرآباد. دوره آموزش مقدماتی را که پاس کرد سال ۴۹ برای یاد گرفتن کامل علوم و فنون خلبانی رفت آمریکا و در پایگاه «ریس» خلبانی را فراگرفت.
بابایی خلبانی ماهر در پرواز با «اف۵» بود. او که در مدت اقامتش در پایگاه ریس کاپیتان تیم والیبال پایگاه شده بود روز امتحانش فرا رسید؛ پرواز با «اف۱۴». او از این امتحان سربلند بیرون آمد.
در زمان جنگ، عباس بابایی شد فرمانده پایگاه هوایی اصفهان. ذیحجه سال ۶۶ بود. ملیحه، همسرش در تدارک سفر بود. آخر امسال اسم هر دو نفرشان برای مکه درآمده بود. موسم سفر شده بود. عباس بابایی که مجبور شده بود در مأموریتی برود خلیجفارس، گفت: باید مواظب باشم نفتکشها از خلیجفارس به سلامت بگذرند. تو برو، من با آخرین پرواز خودم را میرسانم. زمان رفتن حاجیها به منا و عرفات هم سر رسید اما از عباس خبری نشد که نشد. ملیحه بالاخره تلفنی عباس را پیدا کرد و گفت: چرا نمیآیی؟ عباس گفت: بودن من در جبهه ثوابش از حج بیشتر است اما قول میدهم روز عید قربان کنارت باشم.
در روز عید قربان عراقیها پشت سردشت موضع گرفته بودند و برای حمله قرار بود سپاه پیشدستی کند؛ چون منطقه ناشناس بود.
فانتوم بابایی تیکآف کرد. عباس بابایی صدایش در کابین پیچید و برای همیشه تاریخ در جعبه سیاه ضبط شد که: خدایا تو شاهدی که هر کاری میکنم تنها برای توست. و دقایقی بعد داشت آسمان عراق را میشکافت و روزگار بعثیها را تیره و تار میکرد. مأموریت با موفقیت انجام شد. فانتوم داشت برمیگشت. خلبان و کمکخلبان داشتند درباره آنچه در زمین دیده میشد حرف میزدند. عباس بابایی به کمکش گفت: اون پایین را نگاه کن، درست مثل بهشت است. و بعد صدایش: مسلم سلامت میکند یا حسین! اللهم لبیک، لبیک لا شریک لک لبیک. ناگهان صدای پدافند و برخورد با کابین بابایی... گلوله ضدهوایی پس از برخورد با دست خلبان مسیرش را تا شاهرگ گردن ادامه داده بود. کابین هم شکسته بود و باد به داخل کابین میوزید.
کمکش بالاخره به سختی فانتوم را در خاک ایران نشاند. پیکر بابایی را که از کابین بیرون میآوردند مؤذن اذان ظهر عید قربان را میگفت. شهادتش برای خیلیها غیرقابل باور بود از جمله برای همسرش، چرا که خیلیها عباس بابایی را روز عید قربان در کنار ملیحه در عرفات دیده بودند.
ارسال به دوستان
وسترن نتفلیکس فیلم افتتاحیه جشنواره لندن
شصتوپنجمین دوره جشنواره فیلم لندن با نمایش فیلمی وسترن از نتفلیکس کارش را شروع میکند.
به گزارش «وطنامروز»، جشنواره فیلم لندن ۲۰۲۱ که از ۶ تا ۱۷ اکتبر (۱۴ تا ۲۵ مهر) برگزار میشود، با فیلم وسترن «هرچه سختتر زمین میخورند» افتتاح میشود.
این فیلم که از محصولات نتفلیکس است به کارگردانی جیمز ساموئل، نخستین اکران جهانیاش را در جشنواره لندن تجربه میکند. بازیگران این فیلم شامل جاناتان میجرز، زازی بیتس، دلروی لیندو، لاکیت استنفیلد، دانیله ددویلر، رجینا کینگ و ادریس البا هستند.
«هرچه سختتر زمین میخورند» که ساخته یک رپر و ترانهنویس لندنی است، برای نخستین بار ۶ اکتبر در جشن افتتاحیه جشنواره در رویال فستیوال هال به نمایش درمیآید. انتظار میرود ساموئل با بازیگران اصلیاش از جمله میجرز، بیتس، کینگ و البا در جشنواره حضور یابد. این فیلم همزمان در سینماهای بریتانیا نیز نمایش خود را آغاز خواهد کرد و از ۳ نوامبر توسط نتفلیکس در دسترس مخاطبان بریتانیایی خود قرار میگیرد. فیلم منتخب جشنواره لندن درباره یک یاغی به نام «نت لاو» با بازی میجرز است که متوجه میشود دشمنش با بازی البا از زندان آزاد شده است. وی گروهش را جمع میکند تا «روفوس» را گیر بیندازد و انتقام بگیرد.
تریشا تاتِل، دبیر جشنواره از این فیلم به عنوان وسترنی فوقالعاده سرگرمکننده و شوخطبعانه یاد کرد و گفت: این فیلمساز در ژانری فیلم میسازد که هم بیرحمانه است و هم بامزه... گاهی مخاطب را با یک حرکت میخنداند و گاهی نفس او را حبس میکند و با فیلمنامهای هوشمندانه از ساموئل و بوآز یاکین حتی در تاریکترین لحظههایش نیز لطافت دارد. وی افزود: نادر است که فیلمسازی تازهکار نخستین فیلم بلندش را با این همه جاهطلبی و خلاقانه شکل دهد.
انتظار میرود این جشنواره به صورت ترکیبی برگزار شود و برخی فیلمها در سینماهای لندن و سراسر بریتانیا به نمایش درآیند و دیگر فیلمها به صورت مجازی پخش شوند.
ارسال به دوستان
رحیم نیکبخت نویسنده تاریخ انقلاب درگذشت
دکتر رحیم نیکبخت از نویسندگان حوزه تاریخ انقلاب و مطالعات عاشورایی بر اثر ابتلا به کرونا درگذشت.
به گزارش «وطنامروز»، رحیم نیکبخت از نویسندگان حوزه تاریخ انقلاب، مطالعات عاشورایی و حوزه مطالعات مبارزه با پانترکیسم در ۵۰ سالگی بر اثر ابتلا به ویروس کرونا درگذشت. وی دانشآموخته کارشناسی ارشد تاریخ از پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی بود. وی در کنار پژوهش در حوزه تاریخ انقلاب اسلامی و تاریخ معاصر آذربایجان، مدیر بخش تدوین اسناد و تاریخ شفاهی مرکز اسناد انقلاب اسلامی و مدیر بخش تحقیقات تاریخ مجلس نیز بود.
تألیفات متعددی در حوزه تاریخ انقلاب و تاریخ و فرهنگ ایرانی- اسلامی از او منتشر شده است که اهم آن عبارتند از: زندگانی و مبارزات شهید قاضی طباطبایی، جنبش دانشجویی تبریز به روایت اسناد و خاطرات، خاطرات حجتالاسلام حسینیهمدانی، زندگانی و مبارزات آیتالله مروج، زندگانی و مبارزات شهید دکتر مفتح، مبارزات آیتالله سیدیونس اردبیلی به روایت اسناد و خاطرات، مجموعه مقالات همایش پنجاهمین سالگرد شهادت نواب صفوی و فدائیان اسلام، بازخوانی مشروطیت و مطهری بدون سلاح.
محمدرضا کائینی، پژوهشگر حوزه تاریخ درباره درگذشت نیکبخت نوشت: «با بهت، تلخکامی و دریغ بسیار، محقق دانشور و مورخ نامور، زندهیاد دکتر رحیم نیکبخت میرکوهی، روی از جهان برگرفت و دوستان، علاقهمندان و مخاطبان آثارش را به سوگی بزرگ نشاند! او به تاریخ تشیع و ایران معاصر، برگهای فراوان افزود و با پژوهشهای پردامنه و متنوع خویش، آن را غنا و توسعه بخشید.
بهرغم این همه، همواره روی به شهرتگریزی داشت و از سوی دیگر و با تاسف، مورد قدرشناسی و تکریم لازم قرار نگرفت! از ساحت حضرت حق میطلبیم که به تلاش و تکاپوی طولانی و گسترده آن عزیز، به نظر رضا و قبول بنگرد و او را در جوار مقربان خویش- که وی عمری در تبیین حالات و مقامات آنان کوشید-جای دهد».
ارسال به دوستان
تلویزیون
حاتمیکیا همچنان برای «موسی» بازیگر میخواهد
یوسف حاتمیکیا فراخوان جدیدی از انتخاب بازیگران سریال موسی به کارگردانی ابراهیم حاتمیکیا را منتشر کرده که در آن از بازیگران استان فارس دعوت به همکاری شده است. به گزارش «وطنامروز»، سریال «موسی» یکی از ۲ پروژه مهم و الف ویژه سازمان صداوسیماست که هنوز در مرحله قبل از پیشتولید است و اتفاقات مختلفی را به لحاظ انتخاب لوکیشن، انتخاب هنرور و همچنین کار روی داستان و فیلمنامه میگذراند.
این پروژه پس از فرار و نشیبهای مختلف به ابراهیم حاتمیکیا رسید تا کارگردانی آن را بر عهده داشته باشد و سومین سریال او خواهد بود. مدتی است که به طور رسمی خبری از تجربه جدید حاتمیکیا وجود ندارد، با این حال در همین ایام فراخوانهای مختلفی در شهرهای کشور برای جذب بازیگر انجام شده است. به تازگی نیز یوسف حاتمیکیا فرزند ابراهیم حاتمیکیا یکی از فراخوانهای مربوط به انتخاب بازیگر مربوط به استان فارس را در صفحه خود در اینستاگرام قرار داد. در این فراخوان که با عنوان «انتخاب بازیگر سریال موسی» منتشر شده، درباره ملاقات با هنرمندان استان فارس طی روزهای ۱۴ تا ۱۷ مرداد در شهر شیراز اطلاعرسانی شده است. در این فراخوان به جزئیات مختلفی هم اشاره شده که از جمله آن میتوان به این نکته اشاره کرد که تاکید شده است متقاضی به هیچ عنوان هیچ نوع عمل زیبایی (صورت، بینی، لب، گونه، تتو و...) نباید داشته باشد.
***
از امشب قسمتهای جدید «گاندو» به آنتن میرسد
با پخش قسمتهای قبلی فصل دوم سریال «گاندو»، پخش قسمتهای جدید این سریال از امشب آغاز خواهد شد.
به گزارش «وطنامروز»، فصل اول مجموعه تلویزیونی «گاندو» به کارگردانی جواد افشار سال 98 روی آنتن شبکه 3 سیما رفت. این سریال به تهیهکنندگی مجتبی امینی و جواد افشار و بازی داریوش فرهنگ، پیام دهکردی، وحید رهبانی و... داستانی برگرفته از یک پرونده امنیتی بود که به قلم آرش قادری نوشته شده بود. در ادامه سازندگان «گاندو» فصل دوم آن را برای نوروز 1400 تدارک دیدند؛ پروندهای که این بار قرار بود پرونده چند جاسوس دیگر را هم به تصویر بکشد و نقش آنها را در برجام روایت کند که به دلیل حجم بالای تصویربرداری و پروداکشن سنگین کار، پس از ایام نوروز و پخش 13 قسمت از سریال، قرار شد ادامه این سریال در زمان دیگری به آنتن برسد. ۲ هفتهای است که مجددا فصل دوم این سریال از شبکه ۳ سیما پخش میشود و قرار است از امشب ادامه فصل دوم روی آنتن برود.
***
مرور آثار «آقای بازیگر» در شبکه نمایش
شبکه نمایش این هفته بخشی از آثار زندهیاد عزتالله انتظامی را مرور میکند.
به گزارش «وطنامروز»، این شبکه در هفته پیش رو به مرور آثار «عزت سینمای ایران»، زندهیاد استاد عزتالله انتظامی میپردازد. پخش فیلم جدید «درهم شکسته» (Fractured) با بازی سم ورتینگتن و ساخته برد اندرسون، از دیگر برنامههای شبکه نمایش در این هفته است. فیلم و تلهفیلمهای ایرانی شبکه نمایش از شنبه ۱۶ مرداد تا ۲۲ مرداد ساعت 13 پخش خواهد شد: «یک روز به یادماندنی»، «سفر سهراب»، «نیزارهای بلند»، «به وقت رهایی»، «نقطه آغاز»، «اینجا خانه من است» و «به کبودی یاس» نام فیلمهای این بخش است. زندهیاد استاد «عزتالله انتظامی» از بزرگترین بازیگران تاریخ سینمای ایران و نخستین بازیگر ایرانی بود که در جشنوارهای بینالمللی جایزه برد. وی برای بازی در فیلم «گاو» ساخته داریوش مهرجویی، جایزه هوگوی نقرهای بهترین بازیگر نقش اول مرد را از «جشنواره بینالمللی فیلم شیکاگو» دریافت کرد. این هنرمند مردادماه سال ۱۳۹۷ دیده از جهان فرو بست. شبکه نمایش در هفته سوم از مردادماه ۱۴۰۰ و در سومین سالگرد درگذشت این هنرمند، فیلمهای منتخب با هنرنمایی «آقای بازیگر» را به ترتیب زیر پخش خواهد کرد: «خانه خلوت»، «حاجی واشنگتن»، «کشتی آنجلیکا»، «کمیته مجازات»، «کمالالملک»، نسخه باکیفیت و ترمیم شده «گاو» و «شب».
ارسال به دوستان
مجموعه «قصههای خوب برای بچههای خوب» تجدید چاپ شد
مجموعه «قصههای خوب برای بچههای خوب» نوشته زندهیاد مهدی آذریزدی برای عرضه در پویش کتابخوانی پویا، توسط انتشارات امیرکبیر تجدید چاپ شد.
به گزارش «وطنامروز»، این مجموعه 8 جلدی که مرحوم استاد مهدی آذریزدی قریب به ۷۰ سال پیش آن را نوشته، در زمره محبوبترین کتابهای کودک و نوجوان به زبان فارسی است. آذریزدی داستانهای کهن ایرانی و متون مذهبی را به زبانی ساده و شیوا برای کودکان و نوجوانان برگرداند تا این گروه سنی از سنین کم با ادبیات و مذهب آشنایی و انس بیشتری پیدا کنند.
ارسال به دوستان
ابراهیم اصغری خبر داد
جواد افشار «عقاب ارس» را میسازد
ابراهیم اصغری، تهیهکننده سینما گفت قرار است «عقاب ارس» را با همکاری جواد افشار بسازد.
به گزارش «وطنامروز»، ابراهیم اصغری، تهیهکننده سینما درباره جدیدترین فعالیتهای خود گفت: در حال حاضر مشغول فراهم آوردن مقدمات ساخت یک فیلم سینمایی و یک سریال برای شبکه نمایش خانگی هستم و تا یک ماه آینده این کارها به نتیجه میرسد. قرار است فیلمی تحت عنوان «عقاب ارس» را بسازیم که این فیلم به موضوع مقاومت ۳ مرزبان در 80 سال پیش در پل ارس میپردازد. فیلمنامه این اثر توسط اکبر تدبیری نوشته شده و به نظرم قصه خوبی دارد.
وی افزود: طبق توافقات و مذاکراتی که با بنیاد فرهنگی روایت فتح داشتیم، قرار شد «عقاب ارس» را با همکاری این بنیاد بسازیم و طبق پیشبینیها به نظرم بتوانیم تا یکی، دو ماه آینده آن را کلید بزنیم. تهیهکننده «تک تیرانداز» به مهر توضیح داد: طبق آخرین صحبتهایی که کردهایم قرار است جواد افشار کارگردانی این فیلم سینمایی را برعهده بگیرد. ما از اول سال به صورت جدی توافقات را انجام دادیم تا بتوانیم «عقاب ارس» را جلوی دوربین ببریم. قرار است بخشی از این فیلم در شمال غرب کشور و بخشی در اطراف تهران فیلمبرداری شود و با توجه به اینکه بخشی از فیلم به ابتدای حمله نیروهای بعثی به کشور میپردازد، «عقاب ارس» در جنوب کشور هم جلوی دوربین میرود. اصغری اظهار کرد: به نظرم در این عرصه نهادهایی میتوانند فیلمهای موفقی تولید کنند که مدیریت فهیم و کاربلدی داشته باشند و موضوعات استراتژیک را مدنظر قرار دهند که خوشبختانه این اتفاق سال گذشته رخ داد و «تک تیرانداز» توانست با پشتیبانی و حمایت بنیاد فرهنگی روایت فتح و انجمن انقلاب دفاعمقدس به تولید برسد، البته از همان موقع هم با دوستان روایت فتح بویژه مدیرعاملش سید یاشار نادری گفتوگوهایی داشتیم و طرح «عقاب ارس» را مدنظر قرار دادیم. آقای نادری هم بشدت علاقهمند بودند این قصه به تولید برسد، از همین رو در ماههای اخیر مراحل تحقیق و نگارشش انجام شد، در حال حاضر هم فیلمنامه «عقاب ارس» به طور کامل آماده است و امیدوارم همین روزها شرایط تولیدش فراهم شود.
وی گفت: ما در حال مذاکره با بازیگران هستیم، امیدوارم تا آخر همین ماه این مرحله انجام شود. من به حوزه مقاومت علاقه دارم و با فیلمهای دفاعمقدس سینمای حرفهای را آغاز کردم، بنابراین دوست دارم در همین ژانر فعال باشم، البته اگر موضوعات دفاعمقدسی و مقاومتی در دست نداشته باشم به اجبار سراغ فیلمهای اجتماعی میروم. اصغری در پایان اظهار کرد: اگر فیلمنامه اجتماعی خوبی باشد تهیهکنندگی آن را برعهده میگیرم اما به هر حال علاقهمندی من به حوزه سینمای دفاعمقدس است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|