|
یک روز عزای عمومی در عراق
در پی درگذشت آیتالله سیدمحمدسعید حکیم از مراجع چهارگانه نجف اشرف، «برهم صالح» رئیسجمهور عراق دیروز را در سراسر این کشور عزای عمومی اعلام کرد. همچنین «لؤی الیاسری» استاندار نجف اشرف به همین مناسبت ۳ روز عزای عمومی در این استان مقدس اعلام کرد. آیتالله حکیم روز جمعه در 78 سالگی بر اثر عارضه قلبی دار فانی را وداع گفت.
ارسال به دوستان
نصر الشَمَّری، سخنگوی جنبش نُجَبای عراق در گفتوگو با «وطنامروز»:
اجلاس بغداد سودی برای عراق نداشت
رویدادی که هفته گذشته تحت عنوان اجلاس بینالمللی همکاری و مشارکت در بغداد برگزار شد، بیش از آنکه پاسخی برای مشکلات فعلی عراق و منطقه خاورمیانه داشته باشد، باعث بروز پرسشهای بیشتری شد، بویژه عدم دعوت از یک مقام عالی دولت سوریه، مهمترین و چه بسا نزدیکترین همسایه عربی عراق به اجلاس بغداد، این پرسش جدی را به وجود آورد که آیا دولت مصطفی الکاظمی به رغم ادعاهای ملیگرایانهاش، واقعا رویکردی ملی دارد؟ جدا از اینکه دعوت نکردن سوریه به ضعف دولت الکاظمی در مقابل فشارهای خارجی بویژه دولت فرانسه تعبیر شد که خود را مبتکر برپایی اجلاس اخیر میدانست، حضور نیافتن عالیترین مقامات ۳ همسایه عراق یعنی ایران، ترکیه و عربستان به عنوان ۳ بازیگر اصلی منطقه در اجلاس همکاری و مشارکت بغداد و اکتفا به شرکت در سطح وزرای خارجه، بیش از پیش اعتبار این گردهمایی را به عنوان یک مرجع همگرایی و همکاری منطقهای زیر سوال برد. بدین مناسبت و البته موضوعات مهم متعدد دیگری که این روزها حول و حوش عراق، مهمترین و نزدیکترین همسایه جمهوری اسلامی ایران وجود دارد، پای صحبتهای یکی از چهرههای مطرح جبهه مقاومت نشستیم. مهندس نصر الشَمَّری، سخنگوی رسمی جنبش مقاومت اسلامی نجبای عراق در ابتدای این گفتوگو بر صداقت این قول رئیسجمهور ایران، سیدابراهیم رئیسی مبنی بر هم خون بودن ۲ ملت تاکید کرد و خون شهدای ایرانی و در رأس آنها سید شهیدان مقاومت، حاجقاسم سلیمانی را که در راه آزادی و امنیت عراق ریخته شد، اثبات این ادعا دانست. الشَمَّری که همچنین معاونت دبیرکلی جنبش نجبا را بر عهده دارد، به افشای زوایای پنهان اجلاس اخیر بغداد پرداخت. او دولت الکاظمی را به خاطر تاثیرپذیری از بیگانگان ملامت کرد و حضور حاکمان مرتجع خلیجفارس در این اجلاس را بیثمر خواند و حتی ادعای تعاون و مشارکت از سوی آنها و فرانسویها با عراق و دیگر کشورهای مسلمان منطقه را بیمعنا خواند، چرا که تا آمریکاییها به شیوخ عربی و پاریس اجازه ندهند، آنها جرات انجام هیچ حرکتی را نخواهند داشت.
سفر حجتالاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی پیش از انتخابات ریاستجمهوری به عراق و همچنین سفر اخیر امیرعبداللهیان، وزیر جدید امور خارجه جمهوری اسلامی به بغداد، چه بازخوردی در جامعه عراق داشته است؟ آیا رویکرد ملت عراق به دولت و ملت ایران همچنان به عنوان استراتژیکترین متحد آنان است؟
ابتدا میخواهم به واسطه شما پیام محبت و برادری را به ملت عزیز ایران برسانم؛ ملتی که با مردم عراق در عقیده و سرنوشت مشترک است. از خداوند متعال استمرار نصرت و یاری آن جمهوری مبارک که موجب گسترش اسلام در جهان و حمایت از آزادگان و مجاهدان است را خواستارم. مجاهدان در همه امور بر خداوند متعال توکل میکنند و از وجود نورانی حضرت ولیعصر عجلالله تعالی فرجهالشریف فیض میبرند، چرا که قوای معنوی برای هر رزمنده حائز اهمیت است و آنان مصداق آیه شریفه «یا أَیُّهَا النَّبِیُّ حَرِّضِ المُؤمِنینَ عَلَى القِتالِ إِن یَکُن مِنکُم عِشرونَ صابِرونَ یَغلِبوا مِائَتَینِ وَ إِن یَکُن مِنکُم مِائَهٌ یَغلِبوا أَلفًا مِنَ الَّذینَ کَفَروا بِأَنَّهُم قَومٌ لا یَفقَهونَ» هستند. این امر به شکل روشنی تاثیر معنویت بر روحیه مجاهدان را نشان میدهد و لذا حضور آیتالله رئیسی در نشستها و کنفرانسهای مردمی با سخنرانیهای دقیق و نیز ملاقات و آشنایی مردم عراق با سلوک اعتقادی او، تاثیر بسزایی داشت. این در حالی است که در سفر شخصیتهای خارجی به عراق ـ که به ندرت اتفاق میافتد- از حاکمان خلیجی گرفته تا مسؤولان اروپایی و آمریکایی، دیدارها به صورت خصوصی و منحصرا در کاخ ریاستجمهوری و نخستوزیری برگزار میشود که اظهارات آنان نیز بیشتر تحریککننده است. به عبارت دیگر، آنان برای دیکته برخی شروط به عراق میآیند که برای طرف عراقی نیز دستاوردی را در پی ندارد؛ جز سخنانی خصمانه ضد ملت، آیندگان، حشدالشعبی و مقاومت عراق. در سفر آقای رئیسی، ما او را مانند یکی از خودمان یافتیم- در حقیقت او یکی از ما است- و اظهارات حسنه او نیز موید این روایت بنده است. او گفت «ای ملت عراق! خون شما، خون ماست و جان شما، جان ما». این موضعگیری صمیمانه توسط هزاران جوان عراقی مورد توجه و اهتمام عالی قرار گرفت و بارها در شبکههای اجتماعی به صورت گسترده منتشر شد. سفر آقای امیرعبداللهیان نیز به همین ترتیب بود و عموم مردم عراق، جوانان مجاهد و اعضای حشدالشعبی رویکرد مثبتی به آن داشتند. اما درباره اینکه ایران نزدیکترین ملت و دولت به عراق است، این حقیقتی است که با خون شهدای ایران و در رأس آنها سید شهیدان محور مقاومت، فرمانده بزرگ اسلام، حاجقاسم سلیمانی رضوانالله علیه به اثبات رسید. همین قدر بگویم که واژهها هر اندازه بلاغت داشته باشند، نمیتوانند حق این خونهای پاک را ادا کنند.
اجلاسیهای که روزهای اخیر با عنوان همکاری و مشارکت در بغداد برگزار شد، به ابتکار کدام جریان و برای پیگیری چه اهدافی بود؟ عدم دعوت از دولت سوریه توسط برگزارکنندگان این نشست بینالمللی را چگونه ارزیابی میکنید؟ آیا این اجلاس به اهدافی که مایل بود رسید؟
بسیار روشن است که حاکمان مرتجع خلیجفارس بدون اجازه و دستور آمریکا اقدامی را انجام نمیدهند، لذا حضور این کشورها بدون اذن غربیها به هیچگونه همکاری و مشارکتی منجر نخواهد شد. صراحتا اعلام میکنم این نشست هیچ هدف مشخص و از پیش تعیینشدهای برای عراق نداشت، بنابراین به هیچ نتیجه ملموس و حقیقی نیز نایل نشد. به عقیده بنده، این اجلاس برای تقویت حکومت الکاظمی تشکیل شد تا او را به عنوان یک سیاستمدار قدرتمند نشان دهد که به فرض توانسته است روابط عراق با کشورهای همسایه را دوباره احیا کند. نشست اخیر در سایه عدم حضور یکی از مهمترین کشورهای همسایه عراق و همچنین با حضور کشورهایی برگزار شد که اصلا همسایه عراق نیستند و هیچ امکانی برای کمک به عراق ندارند؛ البته اگر چیزی از عراق مطالبه نکنند! مثلا کشور اردن به عنوان همسایه عراق یا کشورهای غیرهمسایه مصر و فرانسه که از عراق دور هستند، چه دردی را میتوانند از عراق دوا کنند؟ به طور کلی، حضور فرانسه در تحولات سالهای اخیر منطقه و به طور ویژه در این اجلاس، برای دستیابی به نقشی جدید و برنامهریزی در راستای بازیگری بدیل در حوزه غرب آسیا ارزیابی میشود تا از این طریق بتواند به عنوان پوششی بر تضعیف مداخلات انگلیس و آمریکا در این منطقه باشد. من معتقدم علت دعوت نشدن سوریه به این اجلاس، فشار کشورهای خارجی بوده است و دولت الکاظمی نیز بشدت در برابر فشارهای خارجی موضع ضعیفی دارد.
مردم ایران، عتبات مقدسه عراق را بخشی از وجود خود میدانند. این پرسش وجود دارد که رویکرد ملت عراق به بازدید افرادی چون مکرون، رئیسجمهور فرانسه از حرمین کاظمین چیست؟
مراقد مقدس اهلبیت پیامبر صلواتالله علیهم بزرگتر از آن است که به یک مذهب یا دین محدود شود. این مراقد مطهر متعلق به تمام انسانهاست و همواره از اتباع دیگر ادیان با آغوشی باز استقبال میشود. ملت عراق همانند ایرانیان، این مراقد مقدس را نهتنها جزئی از وجود خود، بلکه تمام وجود خود میداند و در این پیوند مذهبی نیز خون، مال و جانهای خود را برای دفاع از عتبات مقدسه و خدمترسانی به زائران آن تقدیم کرده است. بنابراین حضور رئیسجمهوری فرانسه که به پیامبر اکرم صلیالله و علیه و آله اهانت کرده است، در حرم نوادگان آن حضرت و قدم زدن در چنین مکان مقدسی برای ما بسیار دردناک بود. دستکم باید در بارگاه معصومین سلامالله علیهم از پیامبر اکرم صلواتالله علیه به خاطر اهانتی که کرده عذرخواهی میکرد ولی همانگونه که پیش از این نیز تاکید کردم، دولت الکاظمی همیشه در برابر فشارهای خارجی تسلیم شده و نگاه او همواره به خارج از عراق خیره است. او از احساسات و نیازهای ملت مظلوم عراق غافل است یا شاید خود را به غفلت زده است.
جنبش سرافراز نجبای عراق همواره پیشرو مجاهدت در راه حفظ عزت عراق و شیعیان بوده است. آیا شما تا پیش از انتخابات آتی کشورتان، تحول خاصی را در نحوه مواجهه با ادامه حضور اشغالگران آمریکایی و تجاوزگران ترکیهای پیشبینی میکنید؟
ما در مقاومت اسلامی، چه قبل از انتخابات و چه پس از آن، چه قبل از تصمیم به خروج آمریکا و چه پس از آن، چه قبل از تغییر عنوان نیروهای اشغالگر و چه پس از آن، چه قبل از دولت الکاظمی و چه پس از آن، هیچگاه سلاحمان را بر زمین نگذاشته و نمیگذاریم. حملات ما هرگز به اشغالگران و متجاوزان متوقف نشده و نخواهد شد. همگان بدانند صدای ما خاموش نشده و مواضع ما تغییری نکرده است. ما به عنوان مقاومت اسلامی، تا زمانی که حتی یک سرباز خارجی در سراسر خاک عراق وجود دارد، این راه را ادامه خواهیم داد و در آینده نزدیک، پیروزی بزرگمردان مقاومت در تمام عرصهها به وضوح مشاهده خواهد شد.
در پایان، با توجه به بروز موج جدید پاندمی ویروس کرونا، به نظر شما چشمانداز حضور زائران در راهپیمایی امسال اربعین حسینی چگونه خواهد بود؟
از خداوند متعال خواستاریم این اپیدمی را از امت اسلام و همه انسانها دور کند و زیارت اربعین و در آخرت شفاعت را به دوستداران امام حسین علیهالسلام عنایت فرماید. بنا به تجربه سال گذشته در زیارت اربعین و حضور چندمیلیونی زائران، اگر چه شرایط به نحوی رقم خورد که رعایت پروتکلهای وضع شده در محدودیتهای کرونایی با سختیها و کاستیهایی مواجه بود اما به برکت امام حسین علیهالسلام ابتلا به این ویروس در آن بازه زمانی بسیار کاهش یافت؛ به طوری که حتی یک مورد ابتلا در روزهای زیارت ثبت نشد. این از کوچکترین معجزات اهلبیت عصمت و طهارت است که البته نباید باعث نادیده گرفتن تدابیر پیشگیرانه و التزام به دستورات مراجع ذیصلاح درباره رعایت پروتکلهای بهداشتی شود. وظیفه ما خدمت و عرض ارادت در عین رعایت است، لطف بیانتهای آن حضرت نیز متضمن سلامت است، انشاءالله.
ارسال به دوستان
از هر ۵ نفر یک نفر از رأی دادن به بایدن پشیمان است
متزلزل مثل بایدن
بر اساس یک نظرسنجی جدید، یکپنجم رایدهندگانی که به جو بایدن رای دادهاند، خواهان بازپسگیری رای خود هستند. وضعیت آشفته دولت بایدن پس از فضاحت طرح فرار آمریکاییها از افغانستان تشدید شده است. در عین حال تعداد کشتهشدگان توفان آیدا و سیلاب ناشی از آن در ایالات شرقی آمریکا به 61 تن افزایش یافته و حیات روزانه شهرهای بزرگ این منطقه بویژه نیویورک مختل شده است. خسارات این توفان بین 18 تا 30 میلیارد دلار برآورد شده است. بسیاری سوءمدیریت دولت بایدن در این سانحه طبیعی را با ناکارآمدی 16 سال پیش دولت بوش پسر در غائله توفان کاترینا مقایسه میکنند. از طرف دیگر در حالی که تعداد مبتلایان به کرونا در ایالات متحده از مرز 40 میلیون نفر گذشته، شنبه گذشته آمار روزانه قربانیان این بیماری به 1565 نفر رسید. همه اینها جایگاه بایدن را در یک ماه اخیر به متزلزلترین وضعیت ممکن از آغاز ریاستجمهوری او سوق داده است. به گزارش «وطنامروز» به نقل از دیلیمیل، نظرسنجی انجامشده توسط
«Zogby Analytics» نشان میدهد 20 درصد رایدهندگان به بایدن از انتخاب خود پشیمان هستند و 4 درصد مطمئن نیستند رای دادن به او کار درستی بوده است یا نه و 76 درصد هنوز به رئیسجمهوری آمریکا اعتماد دارند.
در این میان تقریبا ۳ نفر از هر 10 جمهوریخواهی (29 درصد) که به بایدن رأی دادند پشیمان هستند. این در حالی است که یکپنجم (20 درصد) دموکراتها و 14 درصد مستقلان نیز چنین احساسی دارند. نکته جالب توجه اینکه در نظرسنجی انجامشده، مردان به مراتب بیشتر از زنان از رای خود پشیمان هستند. بر این اساس 27 درصد مردان از رای خود به دموکراتها پشیمان شدهاند، در حالی که تنها 13 درصد زنان احساس مشابهی دارند. در این بین جوانان و اقلیتهای نژادی نیز از رای خود پشیمان هستند به طوری که اسپانیاییتبارها با 33 درصد نارضایتی بیشترین میزان پشیمانی را در بین گروههای نژادی دارند. پس از آنها آفریقاییتبارهای آمریکا با 25 درصد از رای دادن به بایدن پشیمان هستند. با این حال این عدد در بین سفیدپوستان 16 درصد است. این آمار به این معناست که اقلیتهای نژادی که از سیاستهای ترامپ احساس نارضایتی داشتند و به این دلیل به بایدن رای دادند، شاهد برآورده نشدن خواستههایشان هستند و در مقابل سفیدپوستان آمریکایی تفاوت چندانی بین اقدامات کلان بایدن با ترامپ نمیبینند. از منظر بازه سنی نیز 27 درصد رایدهندگان 18 تا 29 سال از رای خود به بایدن پشیمان شدهاند و 30 درصد از رایدهندگان 30 تا 49 ساله نیز چنین احساسی دارند. این نتیجه به منزله نارضایتی نیروی کار و فعال جامعه آمریکا از بایدن است. در این بین تنها 10 درصد رایدهندگان 64-50 ساله از رای به بایدن پشیمان شدهاند و 6 درصد از بالای 65 سالهها نیز چنین احساسی داشتهاند. از منظر جغرافیایی رایدهندگان شهری بیش از رایدهندگان حومهای و روستایی از رای خود ابراز پشیمانی کردند. بر این اساس 28 درصد رایدهندگان شهری، 14 درصد رایدهندگان حاشیه شهرها و 12 درصد رایدهندگان روستایی نیز همین احساس را داشتهاند. شایان ذکر است این نظرسنجی بین روزهای 5 تا 13 آگوست یعنی پیش از سقوط کابل انجام شده و مطابق آنچه در آمار اخیر برخی رسانهها آمده است، سیاست بایدن در نحوه خروج آمریکا از عراق با نظر منفی افکار عمومی مواجه شده است. مؤسسه زاگبی در تحلیل نتایج این نظرسنجی اعلام کرده است اگرچه در ظاهر امر این ارقام با توجه به اینکه نزدیک به 75 درصد رایدهندگان از رای خود به بایدن پشیمان نیستند، چندان بزرگ به نظر نمیرسد اما اگر اندازه رایدهندگان را در نظر بگیرید و نحوه تصمیمگیری ۲ انتخابات اخیر ریاستجمهوری (2016 و 2020) را که با تنها دهها هزار رای اختلاف در چند ایالت، پیروز انتخابات مشخص شد، این امر واقعا میتواند به بایدن در انتخابات 2024 آسیب برساند. بر اساس نظرسنجی ایبیسی نیوز/ واشنگتنپست، میزان اعتبار بایدن به 44 درصد کاهش یافته و 51 درصد مخالف وی هستند. همچنین تجزیه و تحلیل اعداد نشان میدهد تنها 36 درصد رایدهندگان مستقل بایدن را تایید کردهاند، در حالی که تنها 8 درصد جمهوریخواهان فکر میکنند او کار خوبی را انجام میدهد. رضایت از وی هنوز در بین همتایان دموکرات با 86 درصد قوی است، هر چند این میزان کاهش یافته و تنها 56 درصد موافق عملکرد وی در افغانستان هستند. این رقم 44 درصدی نسبت به اعداد مورد تایید بایدن در ماه ژوئن 6 واحد کاهش یافته است. مخالفت با وی از آن زمان تاکنون 9 درصد افزایش یافته است.
ارسال به دوستان
دور دنیا
نگرانی آمریکاییها از توسعه قایقهای تندروی یمن
وبگاه warontherocks (نزدیک به نهادهای امنیتی و اطلاعاتی آمریکا) که در حوزه نظامی فعالیت میکند، در گزارشی از توسعه یگان قایقهای تندروی ارتش و کمیتههای مردمی یمن ابراز نگرانی کرد. در این گزارش آمده است: «حوثیهای یمن» به طور گسترده از قایقهای انتحاری برای حمله به کشتیها و تأسیسات بنادر در منطقه استفاده میکنند و تاکنون یکی از این حملات تلفات جانی در پی داشته و مابقی فقط خسارت مالی به کشتیها و تأسیسات دولت سعودی بر جا گذاشته است. این وبسایت در ادامه از دولتها و شرکتهای دریانوردی خواست اقداماتی در جهت مصون ماندن از حملات قایقهای انتحاری ارتش یمن در پیش بگیرند. طبق این گزارش، یمنیها از ژانویه ۲۰۱۷ تا ژوئن ۲۰۲۱، مجموعا ۲۴ حمله دریایی موفق انجام دادهاند و تهدید دریایی حوثیها واقعی و رو به افزایش است. این وبسایت سپس اذعان کرد یمنیها اطلاعات و دانش فنی لازم توسعه قایقهای انتحاری تندرو را خود به دست آوردهاند و حتی خطر این وجود دارد که این دانش فنی دست کسان دیگری بیفتد. به نوشته این وبسایت، کشورها باید تا قبل از اینکه سر و کله این قایقهای انتحاری در تنگه هرمز پیدا شود، کاری کنند.
فراخوان فلسطینیان برای اعتصاب عمومی در اراضی ۱۹۴۸
کمیتههای مردمی در اراضی اشغالی ۱۹۴۸ فراخوانی برای اعتصاب عمومی علیه جنایتهای رژیم اشغالگر صهیونیستی بر ضد فلسطینیان در این منطقه صادر کردند. به گزارش فلسطین الیوم، کمیته پیگیری و کمیتههای مردمی در برخی روستاها و مناطق فلسطینی در اراضی اشغالی 1948 با صدور فراخوانی خواستار برگزاری تجمعی در اعتراض به تبانی پلیس رژیم صهیونیستی و موسسات آن با گروههای جنایتکار شدند. کمیتههای مردمی در مناطق شفاعمرو و طمره و کابول و عبلین فراخوانی برای برگزاری تجمع اعتراضی دیروز شنبه ساعت 5 عصر با هدف ایستادگی مقابل جنایتهای سازماندهی شده رژیم صهیونیستی صادر کردند. «علی حیدر» عضو دبیرخانه کمیته پیگیری و دبیر سازمانی جنبش عربی تغییر در این خصوص گفت: آفت خشونتها و جنایتها برای جامعه فلسطینی در مناطق 1948 بسیار نگرانکننده است. وی افزود: کمیته پیگیری و کمیتههای مردمی درباره برگزاری تجمعات اعتراضآمیز مقابل مراکز پلیس اسرائیل و اعتصاب عمومی و بستن خیابانها با هدف مطالبه حقوق فلسطینیها صحبت کردند. علی حیدر تاکید کرد: این خشونتها و جنایتهای سازماندهی شده برنامهای برای آسیب زدن به بافت اجتماعی و روابط فلسطینی در اراضی 1948 و نفوذ به جامعه فلسطین است.
کرهجنوبی در حال توسعه یک موشک در حد سلاحهای هستهای است
خبرگزاری یونهاپ کرهجنوبی گزارش کرد این کشور در مراحل پایانی توسعه یک موشک بالستیک زمین به زمین که قدرتش به اندازه یک کلاهک هستهای تاکتیکی است، قرار دارد. به گزارش الجزیره، این در حالی است که اخیرا کرهجنوبی طرحهای پیشنهادی بودجهای خود با هدف تقویت ظرفیت دفاعیاش علیه کرهشمالی را رونمایی کرد. بر اساس گزارش مذکور، این سلاح جدید قادر به حمل یک کلاهک تا میزان ۳ تن وزن بوده و برد پروازی ۳۵۰ تا ۴۰۰ کیلومتر دارد. این موشک برای از بین بردن تاسیسات موشکی و پایگاههای زیرزمینی با نفوذ به تونلهای زیرزمینی و بیاثر کردن موشکهای بالستیک هستهای و قارهپیما قبل از پرتابشان طراحی شده است. در این گزارش بیان شد، این موشک همچنین میتواند در صورت شلیک شدن از نزدیکی مرز ۲ کره به همه نواحی کرهشمالی برسد. این پروژه در پی برداشته شدن کل محدودیتها علیه توسعه موشک که از سوی آمریکا اعمال شده بود به پیش برده شد. وزارت دفاع کرهجنوبی اخیرا در سند دفاعی خود برای بازه زمانی ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۶ گفت این کشور به توسعه موشکهای جدید با «قدرت تخریبی که به طرز چشمگیری ارتقا یافته» و همینطور بهروزرسانی سیستمهای دفاع موشکی و استقرار رهگیرهای جدید علیه توپخانههای دوربرد خواهد پرداخت.
بیم شیوع کرونا در فرودگاه اصلی لندن
بیم شیوع کرونا در فرودگاه اصلی لندن (هیترو) در حالی باعث نگرانی شده است که این روزها با نزدیک شدن به زمان بازگشایی مدارس، موجی از مسافران کشورهای مختلف بدون رعایت فاصلهگذاری اجتماعی و استفاده از ماسک حدود ۴ ساعت برای ورود به انگلیس انتظار میکشند؛ از زندانی و پناهنده گرفته تا تاجر، زن پیر و باردار و خانواده باید یک صف مارپیچ و بسیار طولانی را در کنار هم طی کنند تا نوبت آنها برای ارائه مدارک به ماموران مرزی برسد. طبق مقررات جدید، گیتهای ورود الکترونیک هم که در آن فقط با ارائه گذرنامه مقابل یک صفحه حسگر میشد وارد کشور شد بسته شده تا ماموران اسناد مسافران را بررسی کنند. مسافران ورودی به انگلیس طبق قوانین دولت به ۲ دسته تقسیم میشوند. آنهایی که از کشورهای کم یا در حد متوسط به لحاظ خطر کرونایی وارد میشوند باید پیش از سفر آزمایش پیسیآر انجام داده و گواهی آن را به همراه پرسشنامه دولت درباره مشخصات فردی ارائه کنند. مسافران کشورهای متوسط کرونایی همچنین باید برای روز دوم و هشتم، تست پیسیآر انجام داده و سند تعیین نوبت آن را هنگام ورود به این کشور ارائه کنند. اما مسافرانی که از کشورهای پرخطر کرونایی وارد میشوند باید به مدت ۱۰ روز در مکان تعیین شده دولت انگلیس قرنطینه شوند. آنها علاوه بر اسناد فوق باید گواهی پرداخت هزینه دولت را که برای هر مسافر یک هزار و ۷۰۰ پوند بالغ میشود ارائه کنند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|