|
مهدی پاشازاده معاون ورزشی استقلال شد
مدافع سابق استقلال به عنوان معاون ورزشی این باشگاه انتخاب شد. به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، مهدی پاشازاده، پیشکسوت باشگاه استقلال از سوی احمد مددی، مدیرعامل باشگاه طی حکمی به عنوان معاون ورزشی باشگاه انتخاب شد. پاشازاده که سابقه کاپیتانی در استقلال، حضور در تیم ملی ایران و باشگاههای بایر لورکوزن، اشتورم گراتس، راپیدوین و... را در کارنامه خود دارد، از پیشکسوتان محبوب، تحصیلکرده و جوان فوتبال ایران است که با این حکم به کادر مدیریتی استقلال اضافه شد.
ارسال به دوستان
برای همه آنهایی که این روزها میخواهند خودشان را به استقلال تحمیل کنند
شکارچیان آرامش
امیررضا احمدی: در حالی که استقلال باید روز دوشنبه مصاف بسیار حساسی را مقابل الهلال برگزار کند اما بسیاری از مدیران سابق و حتی افراد دیگر طی چند هفته گذشته بیشترین هجمه را علیه این تیم خلق کردند تا با جریانسازی کاذب رسانهای، خودشان را جانشین مدیران فعلی این تیم کنند. چه بسا بسیاری از آنها منتظرند نماینده ایران در این بازی شکست بخورد تا به همین بهانه هجمه جدیدی را علیه مدیریت تیم طراحی کنند. آنها اینک نان خود را در شکست این تیم میبینند و کاش هواداران این حرکات را خوب ببینند و درک کنند. از زمان ورود سجادی به وزارت ورزش، روزی نیست که در فضای مجازی خبری از علی فتحاللهزاده و دوستان تازهاش نباشد؛ ارتشی سایبری که هدف مشخصی دارند؛ هدفی به قیمت وارد کردن دوباره نفرات خودشان به باشگاه استقلال؛ افرادی مثل مهدی عبدیان، نامداری، لواسانی و توفیقی؛ افرادی که وضع مالی خوبی هم دارند و قرار است کمک حال استقلال باشند اما...
طی چند روز گذشته بسیاری از کانالهای تلگرامی از بازگشت این افراد به استقلال نوشتند؛ اتفاقی که شاید تعداد محدودی از هواداران آبیپوش را خوشحال کند اما شکی وجود ندارد که خیلیها را هم نگران خواهد کرد. همه اینها در حالی است که فتحاللهزاده تا همین چند وقت پیش ظاهرا رابطه خوبی با پندار توفیقی نداشت و زمانی که او معاون رضا افتخاری، مدیر وقت استقلال بود، روزی نبود در رسانهاش از خجالت او درنیاید اما حالا که توفیقی دوست عبدیان است و شاید شریک تجاریاش، اختلافها در ظاهر فراموش شده، چرا که اتحاد با این نفرات ممکن است ورود به باشگاه استقلال را ممکن کند!
علی نامداری دیگر نفری است که این روزها اسمش زیاد شنیده میشود؛ فردی که یک شب هواداران استقلال خوابیدند و صبح بیدار شدند و دیدند در باشگاه است، آن هم به بهانه بازگرداندن استراماچونی و البته دادن پاداش به بازیکنان. خبر این حاتمبخشیها البته در فضای مجازی و رسانههای مختلف موجود است.
هر چند آبیها هیچگاه نتوانستند با مربی ایتالیایی به توافقی برسند اما نامداری با پایان دادن به وعده و وعیدها توانست با هزینههایی که در دوران احمد سعادتمند کرده بود، در این تیم رفت و آمد داشته باشد تا جایی که او را به عنوان مشاور هیأتمدیره معرفی کردند.
البته نامداری تلاش بسیاری کرد تا بتواند یک پست رسمیتر بگیرد؛ پستی که بدون تعارف، نامداری برای آن کوچک بود. دیری نگذشت که سلطانیفر، نامداری و دوستان حاضر در هیأتمدیره را کنار گذاشت تا این شایعه به وجود آید که آنها دنبال جایگاه مدیرعاملی در استقلال بودهاند.
با این حال نامداری پس از رفتنش هنوز ناامید نشده و هر از گاهی مصاحبههایی درباره وعدههایش انجام میدهد. مثل این گفتوگو که: «من حاضرم صد برابر مدیران فعلی خرج تیم کنم».
این حرف را کسی میزند که هرگز در دوران مدیریت مددی به غیر از پاداشهایی که باعث میشد همچنان در کنار تیم نگهش دارند، هزینهای نکرده است. حتی ۱۴ میلیارد تومانی را که قول پرداختش را داده بود هم ظاهرا پرداخت نکرده است. اگر این اتفاق افتاده سندش را رو کند تا در همین رسانه منتشر شود.
نفر بعدی پندار توفیقی است؛ فردی که هواداران استقلال او را بخوبی میشناسند؛ معاونی که از صنعت نفت و به کمک ارتباط فامیلی با امیررضا خادم به باشگاه استقلال راه پیدا کرد و هیچوقت هم کسی نفهمید الگوی قرارداد بستن او به چه صورت بوده است. کمتر کسی است که این جمله او را فراموش کرده باشد؛ توفیقی پس از کنار گذاشته شدن از استقلال در جواب خبرنگاری که با او تماس گرفت، گفت: «از من فقط درباره نفت سؤال کن». پس از این اتفاق، معاون دوره افتخاری در آن سال محو شد و دیگر خبری از او به گوش نرسید تا اینکه وسوسه مدیریت در استقلال ظاهرا یک بار دیگر دامن او را گرفته است. از حضور در رسانههای مختلف، لایوهای اینستاگرامی، حضور در برنامههای تلویزیونی و... میشد براحتی حدس زد خبری در راه است. میگویند توفیقی شریک تجاری عبدیان است و این دو در تلاشند در کنار هم در استقلال حضور داشته باشند.
نکته جالب اینکه مهدی عبدیان هم یک فرد غیرورزشی است که به واسطه کمک چند میلیاردی به استقلال اضافه شد. کمکهای عبدیان نسبت به اسماعیل خلیلزاده، رئیس سابق هیأتمدیره هم کمتر بود اما او کارش را از همان اول خوب بلد بود. چرا باید یک فردی که کسی او را نمیشناسد در رسانههای مخصوص هر روز مصاحبه کند؟ چرا باید هر روز از این بنویسند که عبدیان فلان کار را کرد و عبدیان فلان هزینه را انجام داد؟ یک جستوجوی ساده در فضای مجازی بخوبی نشان میدهد آمار دقیقا چه چیزی میگوید.
اما وحید لواسانی، شخصی که این روزها زیاد وعده و وعید میدهد؛ سر و کله او هم به یکباره در فضای مجازی پیدا شد. لواسانی هم ظاهرا برای خودش یکی، دو دوست رسانهای پیدا کرده و آنطور که از شواهد پیداست هر روز دارد خودش را مطرح میکند تا شاید بتواند راهی به باشگاه محبوب آبیها پیدا کند. اگر نه چه دلیلی دارد فردی که کسی او را نمیشناسد، این همه در رسانهها باشد؟
آقایان! هوادار استقلال شاید ببخشد اما فراموش نخواهد کرد. آنها یادشان نرفته آن همه اختلاف را زمانی که در باشگاه حضور داشتید؛ همه مصاحبهها برای کنار گذاشتن مدیرعامل و همه حاشیههایی که به وجود آوردید. اصلا دوستان! شما که شایعه شده قرار است امسال در تیم «هوادار» مدیریت کنید، بهتر است یک سال این باشگاه را مدیریت کنید تا عیار واقعیتان مشخص شود. دیگر همه خوب میدانند فقط پول نمیتواند در موفقیت یک باشگاه نقش داشته باشد و اگر یک مدیر کاربلد در راس آن نباشد، بدون شک راه به بیراهه تبدیل خواهد شد.
تا جایی که ما میدانیم، مدیریت شما و تکیه زدن بر صندلی استقلال فقط یک نمایش است که در فضای مجازی به راه افتاده است. اگر واقعا طرفدار استقلال هستید، چرا اجازه نمیدهید این تیم رنگ آرامش را به خود ببیند؟ اجازه بدهید وزیر جدید تصمیم خودش را بگیرد. چه خوب که حمید سجادی یک فرد ورزشی است و حسابی با فضای مجازی و بازیهای رسانهای آشناست. شاید اگر یک فرد سیاسی وزیر بود، چشمانش را میبست و از این میگفت که نجاتدهندگان استقلال آمدهاند و بهتر از آنها وجود ندارد اما سجادی همانطور که در تلویزیون هم به آن اشاره کرد، نمیخواهد تغییرات زیادی در تیم بدهد و شاید به جای داریوش دلفانی و یک صندلی خالی دیگر در هیاتمدیره ۲ عضو جدید را به ترکیب تیم اضافه کند که اصلا معلوم نیست چه کسانی هستند. اگر بنا به کاندیدا شدن است که هیچ اشکالی ندارد، ما هم این ادعا را داریم و میتوانیم با عضویت در هیاتمدیره همان کاری را بکنیم که پیش از این اعضای هیاتمدیره برای استقلال کردهاند:
«هیچ کار!»
ارسال به دوستان
اخبار
فاینورد از جهانبخش مقابل نماینده رژیم صهیونیستی استفاده نمیکند
باشگاه فاینورد هلند تصمیم گرفت از بازیکن ایرانیاش مقابل نماینده رژیم صهیونیستی در لیگ کنفرانس اروپا استفاده نکند. طبق تصمیم سران باشگاه فاینورد هلند، علیرضا جهانبخش، بازیکن ایرانی این تیم در ۲ بازی از ۶ بازی مرحله لیگ کنفرانس اروپا مقابل مکابی حیفا حضور نخواهد داشت. باشگاه فاینورد به احترام اینکه جمهوری اسلامی ایران کشوری به نام اسرائیل را به رسمیت نمیشناسد، تصمیم گرفت از جهانبخش در ۲ دیدار رفت و برگشت برابر مکابی حیفا استفاده نکند.
***
سهراب مرادی برای بازیهای آسیایی آماده میشود؟
با توجه به اولتیماتوم قبلی کادر فنی و فدراسیون وزنهبرداری، با غیبت سهراب مرادی و کیانوش رستمی در اردوی تیم ملی؛ هر ۲ وزنهبردار شانس حضور در مسابقات جهانی ازبکستان را از دست دادند. دور جدید تمرینات تیم ملی وزنهبرداری برای شرکت در مسابقات جهانی 2021 از ١٦ شهریور آغاز شده است. پیش از این فدراسیون وزنهبرداری اعلام کرده بود غیبت در این اردو به منزله حذف از مسابقات جهانی خواهد بود. به این ترتیب سهراب مرادی و کیانوش رستمی که در تمرینات شرکت نکردند، حضور در مسابقات جهانی را از دست دادهاند. البته اینطور که پیداست سهراب مرادی با وجود غیبت در اردوی جهانی، خود را برای شرکت در بازیهای آسیایی 2022 آماده میکند اما کیانوش رستمی با توجه به تاکید فدراسیون مبنی بر اینکه دیگر هیچ وزنهبرداری اجازه تمرین انفرادی و خارج از اردو را ندارد، در اردو حاضر نشده و به این ترتیب جایی در تیم جهانی ندارد.
***
متقیان: مرا با «فرغون» به مدرسه میبردند
بانوی قهرمان پاراالمپیک ۲۰۲۰ توکیو گفت: تا چهارم ابتدایی پدرم و برادرانم با فرغون مرا به مدرسه میبردند و نمیتوانستند به خاطر شرایط مالی برایم ویلچر بخرند. هاشمیه متقیان، بانوی مدالآور مسابقات پاراالمپیک که میهمان برنامه «شبنشینی» بود، در توصیف لحظات رکورد زدنش گفت: از خوشحالی نمیدانستم چه کنم، چون برای این لحظه 5 سال تلاش کردم. بعد از پیروزی در پاراالمپیک نخستین نفر به خواهرم زنگ زدم، چون پدرم گوشی هوشمند نداشت و برای خواهرم گریه کردم. خواهرم میگفت «روی مدال نقره حساب کرده بودیم گل کاشتی»، خودم هم باورم نمیشود این همه حرکت را انجام دادم و وقتی پیروز شدم در حال خودم نبودم. برنده مدال طلای پرتاب نیزه در پاراالمپیک افزود: یک سال بعد از تولدم تب شدید داشتم، مادرم مرا به مرکز بهداشت برد اما به خاطر اینکه به من واکسن فلج اطفال زدند ۲ پایم معلول شد. از سالهای اول ابتدایی فهمیدم ۲ پایم معلول است. برایم سخت بود ولی خانوادهام نگذاشتند در خانه منزوی شوم. تا چهارم ابتدایی پدر و برادرانم با فرغون مرا به مدرسه میبردند و نمیتوانستند به خاطر شرایط مالی برایم ویلچر بخرند، چون خانواده پرجمعیت بودیم و پدرم یک کارگر ساده بود. همه خانواده در موفقیت من تاثیرگذار بودند، بویژه برادرانم و پدر و مادرم چون به ادامه تحصیل و ورزش تشویقم میکردند و میگفتند همیشه متکی به خودت باش. متقیان عنوان کرد: از اول راهنمایی پذیرفتم که معلول جسمی حرکتی هستم و باید به خودم متکی باشم و کارهایم را خودم انجام میدادم. از آن به بعد با ۲ عصای آهنی که پدرم برایم درست کرد راه میرفتم. از کلاس پنجم ابتدایی دوستانم که در مدرسه ورزش میکردند مرا بازی نمیدادند و من آنها را تهدید میکردم «اگر مرا بازی ندهید با عصا میزنمتان»، بیشتر به خاطر اینکه نگران سلامتی من بودند مرا بازی نمیدادند. من والیبال را بسیار دوست داشتم، به دوستانم میگفتم بگذارید فقط سرویس بزنم. وقتی پیشدانشگاهی بودم در اتوبوس با ۲ ورزشکار اهوازی آشنا شدم و آنها ورزش معلولان و جانبازان را معرفی کردند.
***
گلمحمدی بهترین مربی لیگ قهرمانان در دور گروهی آسیا شد
سرمربی پرسپولیس، پنجمین ایرانی تیم منتخب دور گروهی لیگ قهرمانان آسیا در سال ۲۰۲۱ به شمار میرود. سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) طی هفتههای گذشته از کاربرانش خواست در هر پست، بهترین بازیکنان حاضر در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا 2021 را انتخاب کنند. محمدرضا اخباری و هادی محمدی از تراکتور و مهدی ترابی و شهریار مغانلو از پرسپولیس، بازیکنان ایرانی حاضر در تیم منتخب نهایی دور گروهی مسابقات بودند. همچنین یحیی گلمحمدی در بخش بهترین مربی توانست گوی سبقت را از فرهاد مجیدی و سایر رقبای خود برباید و برترین مربی دور گروهی شود. محمد البریک و عبدالله عطیف از الهلال، عبدالله العمری از النصر، کانگ سانگوو از پوهانگ استیلرز، مودو بارو و گوستاوو از چونبوک هیوندای موتورز و مایکل اولونگا از الدحیل، سایر بازیکنان تیم منتخب مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا 2021 هستند.
ارسال به دوستان
واردات لوازم خانگی کرهای و نگرانی برای تولید داخل
علی جدی*: صنعت لوازم خانگی در کشورمان گستره خوبی یافته و نمایندگان مجلس هم به نیابت از مردم بارها از مراکز تولید لوازم خانگی بازدید کردهاند.
در سالهای اخیر که تحریمها باعث عدم ورود لوازم خانگی شده بود، صنعت لوازم خانگی ایران تلاش زیادی کرد و تا حد بالایی خلأ بازار را برطرف کرد و نباید از نظر دور داشت که لوازم خانگی تولیدی در کشورمان از نظر کمی و کیفی در سالهای اخیر رشد بسیار خوبی داشته است.
دانش فنی بسیار خوبی در صنعت لوازم خانگی ایران وجود داشته و تولیدکنندگان از طراحی مدار تا نرمافزارهای مختلف را انجام داده و طراحیهای به روزی را در انواع و اقسام لوازم خانگی دارند و همین موضوع باعث شده لوازم خانگی ایرانی از نظر نوآوری حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشد.
حال این نگرانی وجود دارد که با وجود کم شدن فشار تحریمها شاهد سیل لوازم خانگی به کشورمان باشیم. این در حالی است که نباید اجازه دهیم لوازم خانگی کرهجنوبی در بازار ایران مجددا سر و کلهاش پیدا شود چرا که هم کارگر ایرانی آسیب میبیند و هم تولید ایرانی و هم اینکه کرهایها با وجود پیروی از تحریمهای ناعادلانه آمریکاییها، تنبیه نمیشوند.
کرهجنوبی که بخش بزرگی از بازار لوازم خانگی ایران را در دست داشت، متأسفانه به بهانه تحریمها تعهداتش را زیرپا گذاشت و به یکباره از ایران خارج شد و نباید اجازه دهیم هماکنون که ظرفیت تولید لوازم خانگی ایرانی افزایش چشمگیری پیدا کرده مجددا بازار ایران را در اختیار بگیرد. لوازم خانگی تولیدی کشورمان قیمت کمتری نسبت به مشابه خارجی دارد و رضایت مردم از کمیت و کیفیت آن هم بالاست ولی اینکه حتما باید لوازم خانگی خارجی باشد تفکری آسیبزاست که مربوط به دهههای گذشته است. بیش از یک میلیون اشتغال مربوط به صنعت لوازم خانگی ایران است و نباید اجازه دهیم این صنعت از سوی خارجیها مورد تهدید قرار گیرد. این در حالی است که سرمایه در گردش بسیار زیادی در این صنعت از قطعهسازان تا تولیدکنندگان انبوه وجود دارد. هر سال ۹ میلیون قطعه لوازم خانگی در ایران تولید میشود که آمار بسیار بالایی است و وقتی تنوع تولید لوازم خانگی ایرانی را مشاهده میکنیم به خود میبالیم لذا حمایت وزارت صمت از این صنعت از اهمیت بالایی برخوردار است.
اگر قرار است لوازم خارجی به ایران وارد شود، باید با مشارکت تولیدکنندگان ایرانی و تولید قطعات و محصول نهایی در کشورمان چنین مجوزی داده شود، ضمن اینکه دانش تولید هم باید به ایران منتقل شود. به هیچ وجه پذیرفتنی نیست جنس آماده از طریق گمرکات وارد کشورمان شود اما متأسفانه برخی افراد متصل به مافیا به دلیل منافعشان اعلام میکنند واردات لوازم خانگی خارجی آسیبی به صنعت لوازم خانگی ایرانی وارد نمیکند(!)
وقتی صنعت لوازم خانگی کشورمان طی سالهای اخیر با وجود فشار تحریمها توانسته خود را رشد دهد نباید اجازه دهیم این صنعت زمین بخورد.
*عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی
ارسال به دوستان
رئیس فدراسیون وزنهبرداری برای توجیه ناکامیهایش باز هم به دبیر تاخت
فرار به جلو
وحید رجبی: در شرایطی که نحوه مدیریت علی مرادی در فدراسیون وزنهبرداری با انتقادات زیادی طی سالهای اخیر همراه بوده است، وی بار دیگر با حمله به علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی سعی کرد بیتوجهی به وضعیت ورزشکاران خود از جمله پاداش اندک به علی داوودی، نایبقهرمان المپیک توکیو را با پرداختن به مسائل دیگر که در حیطه وظایفش نیست، توجیه کند. پس از شکست حسن یزدانی در فینال المپیک توکیو مقابل دیوید تیلور از آمریکا در ثانیههای پایانی، علیرضا دبیر با پیگیری و رایزنیهای خود، مسؤولان ورزش را متقاعد کرد با توجه به جایگاه یزدانی، پاداش پای سکوی مدال طلای المپیک به یزدانی داده شود که بر همین اساس مبلغ ۱۰ هزار یورو به جای ۵ هزار یورو به یزدانی پرداخت شد. دبیر از همان ابتدای به دست گرفتن ریاست فدراسیون کشتی، همواره در حال رایزنی و حتی جنگ با مسؤولان برای جذب منابع مالی و توجه هر چه بیشتر آنها به رشته کشتی به عنوان ورزش اول ایران بوده که نتیجه آن افزایش قابل توجه بودجه کشتی و رشد جایگاه ورزش اول ایران است. کمپ تیمهای ملی کشتی به عنوان یکی از مجهزترین کمپهای تمرینی این رشته در جهان، در شرایطی راهاندازی شد که فدراسیون کشتی با جذب منابع مالی در کنار افزایش بودجه کشتی، موفق به اجرای آن در کمترین زمان ممکن شد. به گفته رئیس فدراسیون کشتی ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه ساخت کمپ تیمهای ملی شده است اما علی مرادی، رئیس فدراسیون وزنهبرداری با انتقاد از اینکه چرا پاداش پای سکو به حسن یزدانی به اندازه طلاییهای المپیک بوده است، بار دیگر علیرضا دبیر را نشانه گرفت و گفت: آقای داوودی هم نکته بسیار خوبی میگوید مبنی بر اینکه من دوم شدم اما به کشتیگیری که دوم شد ۱۰ هزار یورو داده شد به من ۵ هزار یورو. به نظرم این مساله نیاز به شفافسازی دارد و باید در مسیری برویم که همه چیز رعایت شود. اگر با جار و جنجال و داد و بیداد چیزی را بخواهیم، زیبنده رئیس فدراسیون و ورزشکارش نیست. کاری که علی داوودی کرد کم نبود؛ آن هم در دسته فوق سنگین المپیک.
البته برای نخستینبار نیست که علی مرادی درباره کشتی اینچنین موضع میگیرد. وی قبل از المپیک توکیو نیز در پاسخ به این سوال که چه قولی برای نتیجهگیری در المپیک میدهد، به دلایل نامشخص آن را به علیرضا دبیر و اقداماتش ربط داد و گفت: «بر اساس منابعی که فدراسیون کشتی خوشبختانه جذب کرده است، ماشاءالله آنقدر پول دارند که نمیدانند پولهایشان را چه کنند و دارند بافت مجموعه آزادی را تغییر میدهند!»
در شرایطی که با اقدامات دبیر، کشتیگیران حاضر در اردوهای تیم ملی در شرایطی بسیار خوب و در محیطی متناسب با شأن و جایگاه کشتی ایران تمرینات خود را پیگیری میکنند و حتی رئیس فدراسیون کشتی وسایل مورد نیاز برای تفریح و ایجاد فضای شاد برای کشتیگیران را فراهم کرده است، کمی آنطرفتر وزنهبرداران پرافتخار ایران در جایی کوچک و در سالنی فرسوده و زیر سقفی کوتاه تمرین میکنند و پس از سالها هیچ اقدامی برای ساختن محل تمرینی در شأن ملیپوشان وزنهبرداری نشده و مکان فعلی هیچ نشانی از جایگاه پرافتخار وزنهبرداری ایران ندارد.
در چنین شرایطی بهتر است علی مرادی به جای درگیر کردن خود به مسائل حاشیهای و دخالت در امور فدراسیونهای دیگر، به دنبال خدمت به جامعه پرافتخار وزنهبرداری ایران باشد و بگوید چرا در طول ۶ سال مدیریت دوره جدید خود در رشته وزنهبرداری نتوانسته اقدام قابل توجهی در جهت بهبود شرایط و فراهم کردن امکانات سختافزاری برای ملیپوشان وزنهبرداری انجام دهد. این در حالی است که تنها ۲ سال از ریاست دبیر بر فدراسیون کشتی میگذرد، پس با این اوصاف آیا مقصر مشکلات چند سال قبل وزنهبرداری هم علیرضا دبیر است؟
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|