|
ارسال به دوستان
نگاهی به جریان شعر انقلاب همزمان با سالروز درگذشت استاد شهریار و روز شعر و ادب پارسی
امیدوار به شعر انقلابی
گروه فرهنگ و هنر: زبان و ادبیات فارسی به عنوان دومین زبان جهان اسلام و زبان حوزه فرهنگ و تمدن ایرانی، با هزاران اثر گرانسنگ در زمینههای مختلف ادبی، عرفانی، فلسفی، کلامی، تاریخی، هنری و مذهبی همواره مورد توجه، علاقه و اعتقاد ایرانیان و مردمان سرزمینهای دور و نزدیک بوده است. بهرغم حوادث و رویدادهای پر تبوتاب و گاه ناخوشایند، باز هم این زبان دلنشین در دورترین نقاط جهان حضور و نفوذ دارد. اگر چنین نبود، شاهد ترجمه و تألیف هزاران کتاب و مقاله از سوی فرهیختگان کشورهای مختلف درباره آثار جاودان ادب فارسی مانند شاهنامه فردوسی، خمسه حکیم نظامی گنجوی، گلستان و بوستان شیخ اجل، مثنوی مولانا جلالالدین بلخی، غزلیات خواجه حافظ شیرازی و رباعیات حکیم عمر خیام نبودیم و هزاران ایرانشناس و ایراندوست غیرایرانی شیفته شعر و ادبیات فارسی نمیشدند. از سوی دیگر چند سالی است که بیستوهفتم شهریورماه سالروز درگذشت شهریار با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی، روز ملی شعر و ادب پارسی نامیده شده است. سیدمحمدحسین بهجتتبریزی (زاده ۱۲۸۵ - درگذشته ۱۳۶۷) متخلص به «شهریار» شاعر ایرانی اهل آذربایجان بود که به زبانهای ترکی آذربایجانی و فارسی اشعار ماندگاری سروده است. پدرش «حاجمیرآقا بهجتتبریزی» نام داشت که در تبریز وکیل بود. شهریار دوران کودکی را به علت شیوع بیماری در شهر در روستاهای قایش قورشاق و خشگناب بستانآباد سپری کرد. پس از پایان سیکل (راهنمایی) در تبریز، در سال ۱۳۰۰ برای ادامه تحصیل از تبریز عازم تهران شد و در مدرسه دارالفنون تا سال ۱۳۰۳ و پس از آن در رشته پزشکی ادامه تحصیل داد. حدود 6 ماه پیش از گرفتن مدرک دکترا به علت مشکلات روحی ترک تحصیل کرد. سال ۱۳۳۲ دانشگاه تبریز، شهریار را یکی از پاسداران شعر و ادب ایران خواند و عنوان دکترای افتخاری دانشکده ادبیات تبریز را نیز به وی اعطا کرد. یکی از نکات بارز درباره شهریار این است که وی به تمام هنرها، بویژه موسیقی و خوشنویسی علاقه و در آنها تخصص بالایی داشت. او نسخ، نستعلیق و خط تحریری را خوب مینوشت و قرآن را با خط خوش کتابت میکرد. در جوانی، سهتار را به زیبایی هر چه تمامتر مینواخت. از سوی دیگر شهریار در سرودن انواع گونههای شعر فارسی همچون قصیده، مثنوی، غزل، قطعه، رباعی و شعر نیمایی تبحر خاصی داشته است اما بیشتر از دیگر گونهها در غزل شهره بود، از جمله غزلهای معروف او میتوان به «علی ای همای رحمت» و «آمدی جانم به قربانت» اشاره کرد. همچنین شهریار، شعر را هنرمندانه به خدمت گرفته بود تا مذهب، ملت و کشورخود را به جهانیان معرفی کند. این شاعر آزاده، بامداد 27 شهریور 1367 در مقبرهالشعرای تبریز به آرام گرفت.
همان طور که در ابتدای این گزارش اشاره شد، بیستوهفتم شهریورماه سالروز درگذشت شهریار، روز ملی شعر و ادب پارسی نامگذاری شده است و به همین بهانه در گفتوگویی با دکتر «محمدرضا سنگری»، نویسنده و پژوهشگر و شاعر ادبیات آیینی و انقلاب اسلامی نگاهی کوتاه به جریان شعری انقلاب اسلامی داشتیم.
* انقلاب جان تازهای به شعر فارسی بخشید
محمدرضا سنگری در ابتدا درباره مهمترین ویژگی جریان شعری پس از انقلاب اسلامی گفت: اشعار انقلابی به واسطه جو حاکم بر دوران اوایل انقلاب اسلامی به مولفه اصلی جریان شعر پس از انقلاب بدل شد و در شرایطی که ناامیدی بر فضای ادبیات قبل از انقلاب حاکم شده بود، جریان شعری انقلاب با سرودن اشعار حماسی و مردمی، جان تازهای به شعر و ادبیات فارسی بخشید و فصل جدیدی از ادبیات فارسی در تاریخ کشور را رقم زد.
وی گفت: همانطور که زادگاه اصلی انقلاب اسلامی، فطرت کمالجوی انسان است، خاستگاه اصلی شعر و ادبیات فارسی، فطرت انسان است و بر اساس همین گزاره باید گفت نقطه مشترک شعر فارسی و انقلاب اسلامی به فطرت انسان بازمیگردد. از سوی دیگر انقلاب اسلامی با خلق فصل جدیدی از ادبیات فارسی توانسته ژانرهایی از شعر فارسی را پدید آورد که در سابقه ادبی ایران زمین بیسابقه بوده است.
این پژوهشگر و شاعر آیینی در ادامه خاطرنشان کرد: مسالهای که قبل از انقلاب بیشتر به چشم میآید، یأسی است که حاکم شده است، البته بخشی از آن رهاورد ترجمه کتابهایی است که انجام میشد. بعضا کتابهایی ترجمه میشد که نهیلیست را در جامعه ما ترویج میکرد. شکست جریانهای سیاسی و مبارزاتی هم به این موضوع کمک میکرد. عمده لغاتی که در شعر قبل از انقلاب دیده میشود، عبارتهایی نظیر شب، بنبست، تاریک، زمستان و... است اما وقوع انقلاب اسلامی امید را به فضای شعر برگرداند. برای مثال به عنوان آثاری که خلق شده است، توجه کنید؛ نامها اینگونهاند: «در کوچه آفتاب»، «تنفس صبح»، «از آسمان سبز»، «سرود سپیده»، «بر مدار صبح»، و... اینها نام کتابهایی است که در دوره پس از انقلاب خلق شده است که همگی فضای امیدواری دارد».
دکتر سنگری در ادامه درباره شعر انقلاب گفت: همانطور که تاکنون چندین بار به این مساله اشاره کردهام برای بررسی دقیق حوزه شعر انقلاب باید این حوزه را به ۲ بخش اصلی تقسیم کرد؛ نخست شاعرانی که آثارشان ریشه در ادبیات کهن ایران دارد و البته این عده نیز خودشان به ۲ دسته متفاوت تقسیم میشوند؛ دسته نخست شاعرانی که به هر دلیلی با مبانی متعالی انقلاب پیوند پیدا نکردند و دسته دوم شاعرانی که از باورمندان انقلاب اسلامی محسوب میشدند که با مبانی انقلاب اسلامی همراهی بسیاری داشتهاند.
وی گفت: بخش دوم شاعران پس از انقلاب، کسانی هستند که پدیدههای جدیدی را در ادبیات فارسی رقم زدند که این پدیدهها همسو و تحت تاثیر تحولات سیاسی کشور بوده است.
سنگری درباره مهمترین ویژگی شعر فارسی در چند وقت اخیر گفت: بهواقع شعر امروز، امیدوارکننده و حتی آرمانگرا است؛ مسالهای که جامعه ایرانی به آن نیاز دارد. این در حالی است که در دوران قدیم ناامیدی در اشعار موج میزد و بیراه نیست اگر بگوییم شعر انقلاب تحت تاثیر گفتمان تفکر ظهور و انتظار شیعه است.
***
رونمایی از 10 کتاب شعر شاعران فارسیزبان همزمان با روز ملی شعر
همزمان با روز ملی شعر و ادب، نشر شاعران پارسیزبان 10 مجموعه شعر تازه از شاعران افغانستان، تاجیکستان، هند و ایران را در دهلی نو منتشر میکند. علیرضا قزوه، مدیر نشر شاعران فارسیزبان اظهار داشت: همزمان با روز ملی شعر و ادب، نشر شاعران پارسیزبان 10 مجموعه شعر تازه از شاعران افغانستان، تاجیکستان، هند و ایران را در دهلی نو منتشر میکند. وی با بیان اینکه با نشر این کتابها تعداد مجموعه شعرهای شاعران هندوستانی به ۹ کتاب خواهد رسید، تصریح کرد: پیش از این کتاب شعر شاعرانی چون سیدنقی عباس کیفی، بلرام شکلا، اخلاق آهن، سیده بلقیس فاطمه حسینی، مهدی باقر، علیاصغر الحیدری، عزیز مهدی و سرویش تریپاتی منتشر شده بود و مجموعه شعر سیدهفاطمه صغریزیدی آخرین مجموعه شعری از شاعر هندی است که کتابش هفته آینده رونمایی میشود. به گزارش فارس، مدیر نشر شاعران فارسیزبان در ادامه گفت: در زمینه شعر امروز افغانستان هم چندین برنامه ادبی خوب سال گذشته برگزار کردیم که از جمله آنها بزرگداشت برای استاد واصف باختری و همچنین برای شهید عبداقهار عاصی بوده است و کتاب شعر محمدشریف سعیدی را هم منتشر کردیم. هفته آینده نیز کتابهای شعر ۳ شاعر خوب افغانستان محمدضیاء قاسمی، سیدنور تهماسبیخراسانی و کبری حسینیبلخی را هم منتشر میکنیم. قزوه در ادامه سخنانش عنوان کرد: از بین شاعران ایران نیز ۱۴ کتاب شعر منتشر شده یا در دست انتشار است. پیشتر آثار شاعرانی چون رضا اسماعیلی، محمدحسین انصارینژاد، عبدالرحیم سعیدیراد، نغمه مستشارنظامی، مرضیه فرمانی، مرتضی حیدری آلکثیر، مجتبی حاذق و عمادالدین ربانی را منتشر کرده بودیم و در هفته پیش رو نیز کتابهای 5 شاعر دیگر از ایران را در دهلی نو منتشر میکنیم که استاد محمدجواد محبت، هادی منوری، شعبان کرمدخت، محمود اکرامی و فریبا یوسفی در این شمار هستند.
ارسال به دوستان
اخبار
«سرجوخه» بزودی روی آنتن شبکه 3
درام جاسوسی- اجتماعی «سرجوخه» که پاییز سال گذشته کلید خورد، این روزها با ۲ گروه به صورت همزمان در داخل و خارج کشور فیلمبرداری میشود. سامان صفاری در نقش «کیان»، حمیدرضا محمدی در نقش «غلامرضا» و آرش آصفی در نقش یک افسر ضدجاسوسی بازیگرانی هستند که تا به حال حضور آنها در سریال رسانهای شده و دیگر کاراکترهای مجموعه نیز تا زمان پخش به مرور معرفی خواهند شد. «سرجوخه» به نویسندگی حسین امیرجهانی با روایت ۲ قصه موازی، به زندگی ۲ شخصیت غلامرضا و کیان که از ۲ طبقه اجتماعی مختلف با انگیزهها و کشمکشهای متفاوت هستند، میپردازد. این سریال یک درام جاسوسی- اجتماعی از تولیدات مرکز سیمافیلم است که به کارگردانی احمد معظمی و تهیهکنندگی ابوالفضل صفری بزودی از شبکه ۳ سیما پخش میشود.
***
«روزی روزگاری آبادان» پروانه نمایش گرفت
فیلم سینمایی «روزی روزگاری آبادان» ساخته حمیدرضا آذرنگ پروانه نمایش گرفت و بزودی در سینماهای سراسر کشور اکران میشود. به گزارش تسنیم، «روزی روزگاری آبادان» به کارگردانی حمیدرضا آذرنگ و تهیهکنندگی عبدالله اسکندری و علی اوجی بزودی در سینماهای سراسر کشور نمایش داده میشود. فاطمه معتمدآریا، محسن تنابنده، الهام شفیعی، هیراد آذرنگ، سهیل جمالی و امیرحسین ابراهیمی در این فیلم نقشآفرینی کردهاند. در خلاصه داستان فیلم آمده است: در آبادان، سال 1381 خانواده ۵ نفری مصیب چرخیده در آخرین روز سال مشغول خرید شب عید هستند اما به دلیل حال بد مصیب که ناشی از گرفتاریاش به مواد مخدر است کشمکشی میان آنها در میگیرد و در اوج تلاش خیری، مادر خانواده برای به آرامش رساندن خانواده به ناگاه اتفاقی غیرمنتظره همه آنها را غافلگیر میکند و... . اولین نمایش این فیلم در سیونهمین جشنواره فیلم فجر بوده است.
***
آتابای در آسیا - پاسیفیک
فیلم سینمایی «آتابای» در نخستین حضور بینالمللی خود در بخش مسابقه مراسم جوایز سینمایی آسیا-پاسیفیک به رقابت میپردازد. به گزارش «وطنامروز»، فیلم سینمایی «آتابای» به کارگردانی و تهیهکنندگی نیکی کریمی به بخش مسابقه چهاردهمین مراسم جوایز سینمای آسیا- پاسیفیک راه یافت. فیلم «آتابای» به عنوان نماینده ایران در نخستین حضور جهانی خود در مراسم جوایز سینمایی آسیا- پاسیفیک شرکت خواهد کرد و در بخش فیلمهای داستانی، با آثار منتخب دنیا به رقابت خواهد پرداخت. «آتابای» پنجمین فیلم بلند سینمایی نیکی کریمی است که پیش از این در جشنواره فجر سال ۹۸ نامزد سیمرغ ۵ رشته و فیلم برگزیده منتقدان ماهنامه فیلم شده است. نامزدهای نهایی آسیا - پاسیفیک توسط هیات مربوط به ریاست هونگ جون کیم از کرهجنوبی در اواسط اکتبر اعلام میشوند و برگزیدگان هر بخش در تاریخ ۱۱ نوامبر (۲۰ آبان) معرفی خواهند شد. سیدهادی حجازیفر، جواد عزتی، سحر دولتشاهی، دانیال نوروش، یوسفعلی دریادل، مهلقا مینوش، معصومه ربانینیا و میرمجید حسینی بازیگران اصلی آتابای هستند.
***
بازیگری باندراس در فیلمی اکشن
آنتونیو باندراس همراه جیمی کینگ و تامی فلاناگان در فیلمی اکشن به نام «بانشی» نقشآفرینی میکند. به گزارش مهر به نقل از ورایتی، «بانشی» فیلمی اکشن است که به کارگردانی جان کییس با حضور آنتونیو باندراس، جیمی کینگ و تامی فلانگان ساخته میشود. این فیلم داستان قاتلی مستقل با نام رمزی «بانشی» با بازی جیمی کینگ را تصویر میکند که مزدوری قدرتمند به نام آنتونی گرین با بازی فلاناگان او را تحت تعقیب دارد. این فرد پدر بانشی را کشته و اکنون در صدد یافتن کیلب با بازی باندراس است که مرشد سابق بانشی بوده است. کیلب از ۵ سال پیش زندگی زیرزمینی را انتخاب کرده و حالا بانشی میخواهد او را پیدا کند و از خطر نجاتش دهد.
***
تازهترین کتاب سیدمهدی شجاعی در بازار نشر
کتاب «جوشن حسینی؛ هزار سلام بر حضرت امام حسین علیهالسلام» نوشته سیدمهدی شجاعی توسط انتشارات کتاب نیستان منتشر و راهی بازار نشر شد. به گزارش «وطنامروز»، کتاب «جوشن حسینی؛ هزار سلام بر حضرت امام حسین علیهالسلام» نوشته سیدمهدی شجاعی بتازگی توسط انتشارات کتاب نیستان منتشر و راهی بازار نشر شده است. در روایات نقل شده در یکی از غزوات پیامبر اکرم(ص) جبرئیل بر ایشان نازل میشود و برای در امان ماندن از آسیبهای جنگ به ایشان دعایی در ۱۰۰ بند شامل ۱۰۰۰ اسم از اسمای الهی را تعلیم میدهد که امروزه آن را با عنوان دعای جوشن کبیر میشناسیم. این دعا و مضمون آن، چنان در تار و پود زیست شیعی تنیده که مبدل به یکی از دعاهای ثابت در مراسم شبهای قدر شده و برخی حتی سفارش نگارش آن روی کفن خود را نیز میدهند. سیدمهدی شجاعی با استعانت از این عنوان ۱۰۰۰ عبارت کوتاه شامل متن صلوات و سلام بر امام حسین(ع) را مکتوب کرده است. اینکتاب با ۷۲ صفحه و قیمت ۱۰ هزار تومان منتشر شده است.
***
گالری هنر میزبان هنرهای تجسمی
گالری هنر فرهنگسرای ارسباران با هدف پرداختن به جریانهای مدرن و معاصر هنرهای تجسمی ایران در نظر دارد ضمن دعوت از هنرمندان تراز اول، برای برگزاری نمایشگاههای تجسمی، هنرمندان جوان را شناسایی و زمینه را برای نمایش و ارائه آثار ایشان، به منظور حمایت از استعدادهای هنری فراهم کند. این مجموعه همچنین در نظر دارد گردهماییها و رویدادهای هنری در قالب پرفورمنس، معرفی مقالات، برگزاری ورکشاپهای تخصصی و مباحث پژوهشی را با همکاری اساتید پیشکسوت و متخصص حوزه هنر برگزار کند. هنرمندان میتوانند جهت بهرهبرداری رایگان از نمایشگاه هنرهای تجسمی گالری هنر با فرهنگسرای ارسباران تماس بگیرند.
ارسال به دوستان
داستانی خیالی درباره یک قهرمان
تختی روی صحنه تئاتر شهر میرود
نمایش «تختی» در آینده نزدیک در مجموعه تئاتر شهر روی صحنه خواهد رفت. تینو صالحی، بازیگر و کارگردان تئاتر درباره فعالیتهای اخیرش گفت: مشغول بازی در نمایش «غلامرضا لبخندی» بودم که به دلیل قرمز شدن وضعیت تهران نمایش بعد از تنها ۳ اجرا متوقف شد و فعلا هم این تعطیلی ادامه دارد. تماشاخانه ایرانشهر به گروه اعلام کرده هر زمان وضعیت تهران به حالت نارنجی درآید میتوانیم اجرا را از سر بگیریم، از این رو فعلا منتظر بهبود شرایط هستیم. به گزارش مهر، وی ادامه داد: به عنوان کارگردان نیز ۲ نمایش برای اجرا در تئاتر شهر و سنگلج پیشنهاد دادم. از مدتی قبل نمایش «تختی» را برای اجرا در تئاترشهر ارائه دادم که زمان اجرایش مشخص نیست، چون کارهای عقبافتاده زیادی در نوبت اجرا هستند و باید دید با بهبود شرایط وضعیت جدول اجراها به چه شکل خواهد بود. صالحی درباره مضمون نمایش «تختی» یادآور شد: این نمایشنامه را نمیتوان اثری زندگینامهای درباره غلامرضا تختی به حساب آورد، بلکه با داستانی خیالی درباره یک قهرمان روبهرو هستیم که حتی میتواند تختی هم نباشد. نمایش درباره این است که چطور آدمها در مقطعی یکسری افراد را به قهرمان تبدیل میکنند و بعد از آنها انتظاراتی غیرواقعی دارند و خودشان را مجاز میدانند که در زندگی شخصیشان دخالت کنند. بازیگر نمایش «سگک» در پایان درباره دیگر فعالیتهایش عنوان کرد: قصد دارم نمایشی با عنوان «کلفتها» را که یک نمایش کمدی ایرانی است در تماشاخانه سنگلج روی صحنه ببرم که زمان اجرای آن به سال آینده موکول شده است. همچنین نزدیک به ۷ ماه درگیر بازی در سریال «میدان سرخ» بودم که در شبکه نمایش خانگی عرضه میشود. ارسال به دوستان
صدایی تازه از مجموعه «راویان صحنه جنگ»
کتاب «همسفر» صوتی شد
کتاب گویای «همسفر»، روایتی شنیدنی از زندگی جانباز شهید «سیدمحمود موسوی» است. این کتاب روایت مردی از اهالی اصفهان است که راننده کامیون بود. به گزارش «وطنامروز»، کتاب گویای «همسفر» به نویسندگی مجید سانکهن و به تهیهکنندگی اشرفالسادات اشرفنژاد و به روایت علیهمت مومیوند در ۲۴۰ دقیقه تهیه شده و روی پایگاه کتاب گویای ایران صدا در دسترس علاقهمندان قرار گرفته است. کتاب گویای «همسفر»، روایتی شنیدنی از زندگی جانباز شهید سیدمحمود موسوی است. این کتاب روایت مردی از اهالی اصفهان است که راننده کامیون بود. کتاب «همسفر» به اجمال و در ۱۰ فصل زندگی او را در ۳ مرحله برای مخاطبان بازگو کرده است: مرحله ابتدایی که پیش از انقلاب اسلامی است و در ظاهر هیچ رابطهای با انقلاب ندارد. او پس از آشنایی با حضرت «امام خمینی(ره)» به انقلاب اسلامی علاقهمند میشود. بعد از انقلاب به جهاد سازندگی میپیوندد و با شروع جنگ تحمیلی علیه ایران، خود را به جبهه میرساند. او در جبهه ابتدا به عنوان راننده در بخش تدارکات سپاه پاسداران مشغول به کار میشود. پس از مدتی، وارد مرکز مطالعات میشود و از همین جا است که با گروهی از راویان آشنا شده و سیری جذاب و تأثیرگذار در شخصیت این فرد دیده میشود. او در عملیات «خیبر» و «طریقالقدس» به جابهجایی راویان مشغول بود تا اینکه در یکی از رفتوآمدها بر اثر انفجاری مهیب جانباز شد. او 13 فروردین سال ۱۳۸۳ بر اثر شدت جراحات وارده، جامه شهادت را بر تن کرد. کتاب «همسفر» یکی از کتابهای مجموعه «راویان صحنه جنگ» است. کتاب «همسفر» سال ۱۳۹۳ توسط مرکز اسناد و تحقیقات دفاعمقدس منتشر شده است. ارسال به دوستان
علیعسکری در اختتامیه هجدهمین اجلاس تجلیل از پیرغلامان حسینی مطرح کرد
نیابت ز یارت با برنامههای«به تو از دور سلام»
رئیس رسانه ملی از تدارک گسترده رادیویی، تلویزیونی و پهنباند بر بستر تلوبیون برای خدمت به زیارت نیابتی عتبات عالیات در ایام اربعین خبر داد. به گزارش «وطن امروز»، عبدالعلی علیعسکری پنجشنبهشب (۲۵ شهریور) در آیین اختتامیه هجدهمین اجلاس بینالمللی تجلیل از پیرغلامان و خادمان حسینی گفت: کرونا امکان برگزاری این اجلاس را در سال گذشته سلب کرد اما خدا را شاکرم که امسال با زحمات برادران عزیزم این گردهمایی برگزار شد. رئیس رسانه ملی با بیان اینکه در مدت برگزاری این اجلاس، شور و عظمت آن علاوه بر آذربایجان شرقی، ابعاد سراسری و ملی به خود گرفت، تصریح کرد: عزاداری آذربایجانیها دارای ویژگیهای قابل توجهی در سطح ملی است حتی اگر برخی زبان آذری را متوجه نمیشوند اما مداحیها به این زبان چنان دلانگیز و پرشور است که وقتی شنیده میشود دلها را به پرواز درمیآورد و اشک عاشقان اهلبیت(ع) را بیاختیار جاری میکند. وی با اشاره به محدودیتهای کرونایی که مانع از حضور پرشور مردم در مجالس عزاداری میشد، اعلام کرد امسال ۵۳ درصد مردم در ایام محرم از طریق رادیو و تلویزیون عزاداری کردند. رئیس رسانه ملی با بیان اینکه دشمن در این ایام تلاش داشت دوگانهای بین دین و سلامت ایجاد کند، ادامه داد: اما با تاکید بر اجرای شیوهنامههای بهداشتی بین عزاداران، این توطئه دشمن خنثی شد. بسیاری از مراسمها با رعایت شیوهنامهها اجرا شد و این مجالس از رسانه ملی به نمایش درآمد تا این توطئه خنثی شود. وی با اشاره به تدارک رسانه ملی برای ایام اربعین هم تصریح کرد: ما در تدارک مقدمات این ایام هستیم، زیرا مردم بسیاری به دلیل محدودیتهای کرونایی نمیتوانند مانند سالهای پیش زیارت اربعین را بهجا بیاورند. در اینجا هم رسانه ملی تلاش کرده است تا هم از طریق تلویزیون و هم از طریق رادیو بتواند شور و حال متناسب با این ایام و این آتش اشتیاق به پیادهروی اربعین را حفظ کند و مردمی را که نمیتوانند در این زیارت حضور یابند، در معرض بارقههای معنوی اباعبدالله(ع) قرار دهد. رئیس رسانه ملی با بیان اینکه شبکههای مختلف سیما برنامههای متعدد «به تو از دور سلام» را تدارک دیدهاند و زمینه نیابت زیارت را فراهم کردهاند تا کسانی که به عتبات عالیات در عراق مشرف میشوند، قبول کنند نایبالزیاره هموطنان شوند، گفت: در فضای رادیو، تلویزیون و همچنین پهن باند از طریق تلوبیون، شبکهای را ویژه اربعین راهاندازی کردهایم تا به زیارت نیابتی خدمتی کرده باشیم. علیعسکری گفت: همه مادحان، پیرغلامان، مسجدیها و گروههای جهادی باید بدانند که در جنگ بزرگ فرهنگی هستیم و در این عرصه باید جدی و مصمم پای کار باشیم. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|