|
بیش از 80 هزار میلیاردتومان بدهی، میراث مدیریت شهری سابق
عضو شورای شهر تهران با اشاره به اینکه میزان بدهیهای شهرداری از 80 هزار میلیارد تومان هم بیشتر است، گفت: میزان بدهیهای پنهان هنوز بررسی نشده و اگر اعتبارسنجی شود قطعا میزان بدهیها فراتر از معوقات مربوط به تسهیلات دریافتی از بانکهاست. احمد صادقی در گفتوگو با فارس اظهار داشت: میزان بدهیها روزبهروز در حال افزایش است، چرا که بخش زیادی از این بدهیها مربوط به تسهیلات دریافتی از بانکها بوده که دارای معوقات است.
ارسال به دوستان
دستور رئیسجمهور به سازمان برنامه و بودجه برای تأمین اعتبار پرداخت حقالزحمه معوق معلمان و خسارات خشکسالی به کشاورزان و باغداران
خبر خوب برای معلمان و کشاورزان
جلسه دیروز رئیسجمهور با اعضای هیات دولت در حالی برگزار شد که دکتر سیدابراهیم رئیسی ضمن توجه به بازگشایی مدارس از اول مهر، بر پرداخت حقالزحمه معوقه معلمان و خسارات ناشی از خشکسالی به کشاورزان، گرامیداشت هفته دفاعمقدس و شایستهگزینی در انتصابها تاکید کرد.
به گزارش «وطنامروز»، دستور رئیسجمهور به سازمان مدیریت برنامه و بودجه در تأمین اعتبار لازم برای پرداخت معوقات و حقالزحمه معلمان در حالی است که قشر فرهنگی کشور به معوقات خود اعتراض دارند. رئیسی دیروز در جلسه هیات دولت بر ضرورت بازگشایی مدارس تاکید کرد و گفت: فعلا به خاطر شرایط کرونا، مدارس به صورت مجازی و در برخی مناطق به صورت ترکیبی از مجازی و حضوری، فعالیت خود را آغاز میکنند تا به مرور با بهتر شدن شرایط، شاهد آموزش حضوری در مدارس کشور باشیم.
وی تصریح کرد: وزارت آموزشوپرورش و مدیران مدارس باید برنامهریزی دقیق و مشخصی بر اساس شرایط شهرها و استانهای کشور از نظر بیماری و شمار دانشآموزان در کلاسها برای حضوری یا غیرحضوری بودن کلاسها داشته باشند و آن را با دقت اجرا کنند. دکتر رئیسی با بیان اینکه تمهیدات درباره بازگشایی مدارس با توجه به واکسیناسیون معلمان و دانشآموزان اتخاذ شده است، اظهار داشت: جای نگرانی نیست، واکسیناسیون انجام شده است و با رعایت شیوهنامههای بهداشتی در مدارس و مراکز آموزشی میتوان سال تحصیلی جدید را آغاز کرد. رئیسجمهور با بیان اینکه تردیدی نداریم فعالیت آموزشی در مدارس و دانشگاهها باید در زمان خودش آغاز شود، تاکید کرد: آموزش اعم از مجازی، حضوری یا ترکیبی باید مدیریت شده باشد. اگر در جایی امکان آغاز آموزش از اول مهر به شکل حضوری نیست، این نباید تا آخر سال تحصیلی ادامه یابد.
رئیسی ادامه داد: آموزش مجازی باید در نهایت به مدت ۱۵ روز تا یک ماه باشد و بعد از یک ماه به آموزش حضوری یا ترکیبی از آموزش حضوری و مجازی تبدیل شود و حتما باید آموزش حضوری را در کنار آموزش مجازی داشته باشیم.
رئیسجمهور همچنین بر ضرورت انتخاب یک سخنگو برای آموزشوپرورش برای اظهارنظر و اطلاعرسانی دقیق و واحد تاکید کرد. رئیسی همچنین در ادامه درباره موضوع رتبهبندی معلمان که در مجلس شورای اسلامی در حال رسیدگی است، با تاکید بر ضرورت انجام یک کار دقیق و کارشناسی در این زمینه با همراهی مجلس و دولت گفت: متأسفانه در طرح رتبهبندی معلمان، آنچه در وهله اول به اذهان تداعی میشود، بحث مالی و پرداختهاست، در حالی که مباحث مالی فقط یک بخش از طرح رتبهبندی است و این طرح اساسا برای ارتقای جایگاه معلمی و هویت، منزلت و جایگاه معلم و البته معیشت معلم است.
وی همچنین با اشاره به مشکلات ناشی از خشکسالی در کشور، بر تامین اعتبار لازم از سوی سازمان مدیریت و برنامهریزی برای پرداخت خسارات خشکسالی به کشاورزان و باغداران تاکید کرد.
رئیسجمهور در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر لزوم تکریم و توجه جدی به ارباب رجوع اظهار داشت: وزرا و روسای دستگاههای اجرایی حتما کسانی را برای بررسی اینکه در زیرمجموعه خودشان با ارباب رجوع چگونه رفتار میشود و چگونه مشکل آنها حل میشود، تعیین کنند. رئیسی ادامه داد: وزرا و روسای دستگاهها شخصا این موضوع را پیگیری کنند تا از حال ارباب رجوع مطلع شوند. بازرسانی را بگذارید که ببینند با کسانی که به دستگاههای دولتی مراجعه میکنند، چگونه برخورد میشود.
رئیسجمهور در ادامه با تاکید بر لزوم شایستهگزینی در انتصابها اظهار داشت: خیلی مهم است مردم ببینند آیا آن شاخصهایی که در دولت تعیین شده در انتصابها لحاظ میشود یا خیر. مردم و جوانان، در فضای حقیقی و مجازی نظارهگر هستند تا ببینند کسانی که انتخاب میشوند با این شاخصها همخوانی دارند یا نه. آنجایی که همخوانی دارد، مورد استقبال قرار میگیرد و آنجایی که احیانا مورد سوال هست، طبیعتا ابهام ایجاد میشود.
دکتر رئیسی تصریح کرد: تاکید دارم حتما از بازنشستگان استفاده نشود چون خلاف قانون است. نص صریح قانون است که نباید از بازنشسته استفاده شود. در مواقعی هم که یک ضرورت جدی اقتضا میکند، باید مورد اضطراری را به صورت اضطراری حل کنیم، نه اینکه دائمی شود.
رئیسجمهور تاکید کرد: مسؤولان دولتی باید به قانون منع بهکارگیری بازنشستگان در دستگاههای دولتی پایبند باشند.
آیتالله رئیسی ادامه داد: نکته بعدی این است که باید سطح سنی مدیران را پایین بیاوریم. هر چه از جوانترها استفاده شود و به آنها میدان داده شود، مناسبتر است. دوستان گاهی به همسن و سالها و رفقای خود و کسانی که مدتی با آنها کار کردهاند، بیشتر اعتماد دارند اما باید نگاه را به سطحی آورد که افراد ولو اینکه همکلاس، همراه و همکار ما نبوده باشند اما در یک سطح قابل قبولند و جوان هم هستند، پس میشود به آنها اعتماد و با آنها همکاری کرد. این نگاه، نگاه مقام معظم رهبری هم هست، دوستان هم توجه کنند که انشاءالله عملا جریان مدیریت را در کشور جوان کنیم. ضمن اینکه ممکن است کسانی باشند که اینها بتوانند آینده کشور را در بخشهای مختلف با تجربیاتی که دارند، اداره کنند.
رئیسجمهور در ادامه سخنان خود با اشاره به فرارسیدن ایام گرامیداشت دفاعمقدس گفت: هفته دفاعمقدس یادآور رشادت، شجاعت، شهامت، ایستادگی، توکل و ایمان و همه مظاهر عالی است. دفاعمقدس یک تابلوی نورانی است که رزمندگان و مجاهدان ما ترسیم کردند و برای همیشه پیش روی همه ما است. همواره باید به این تابلو توجه کنیم و بدانیم آنچه پیروزی ما را رقم زد، حرکت جهادی رزمندگان بود و امروز هم اگر بخواهیم از مشکلات عبور کنیم، لازمه آن حرکت جهادی است.
وی تاکید کرد: هر چه از زمان آغاز فعالیت دولت میگذرد، بیشتر به این مساله ایمان پیدا میکنم که مشکلات کشور در درون قابل حل است و بیشتر به تواناییها و داشتههای کشور باور پیدا میکنم. هر چه زمان میگذرد بیشتر به این سخن بلند رهبری ایمان پیدا میکنم که فرمودند ما مشکلی نداریم که به دست توانای مردان و زنان این کشور قابل حل نباشد، لذا از همکارانم میخواهم تلاش خود را مضاعف کنند.
* شنبه با حضور رئیسجمهور زنگ آغاز سال تحصیلی به صدا درمیآید
شنبه هفته آینده با حضور رئیسجمهور زنگ آغاز سال تحصیلی به صدا در میآید. سرپرست وزارت آموزشوپرورش ضمن اشاره به بازگشایی مدارس به مصوبه شورای عالی آموزشوپرورش مبنی بر تشکیل ستادی با مسؤولیت معاون رئیسجمهور به منظور حل مسائل و مشکلات حوزه آموزشوپرورش اشاره کرد و گفت: بنا به دستور رئیسجمهور، مشکلات نظام تعلیم و تربیت و معلمان باید یک بار برای همیشه حل شود. علیرضا کاظمی با اشاره به اینکه این روزها دغدغه همه مسؤولان نظام و بسیاری از خانوادهها، آغاز سال تحصیلی است، تصریح کرد: در آستانه مهر، فصل رویش غنچههای خرد، امیدواریم امسال، سالی متفاوت نسبت به سالهای گذشته برای نظام آموزشوپرورش باشد. وی با اشاره به تشکیل نخستین جلسه شورای عالی آموزشوپرورش با حضور رئیسجمهور گفت: یکی از دغدغههای تمام صاحبنظران حوزه فرهنگ و تعلیم و تربیت این است که دستگاه تعلیم و تربیت و حوزه فرهنگ در اولویت اول دولتها نبوده اما رئیسجمهور با حضور و مدیریت جلسه شورای عالی و با وقتگذاری زیاد، حمایتهای جدی خود را از دستگاه تعلیم و تربیت ثابت کرد.
سرپرست وزارت آموزشوپرورش خاطرنشان کرد: با شیوع کرونا در عرصه آموزش شاهد «افت کیفیت آموزشی» و یادگیری دانشآموزان بودهایم. همچنین عدم حضور دانشآموزان در فضای مدرسه، در بسیاری موارد باعث ایجاد آسیبهایی نظیر افسردگی، پرخاشگری و ناراحتیهای روحی و روانی برای دانشآموزان شد. کاظمی با اشاره به اینکه شعار ما در آغاز سال تحصیلی، «استمرار آموزش»، «ارتقای کیفیت» و «تضمین سلامت» است، گفت: در بازگشایی مدارس، حفظ سلامت دانشآموزان خط قرمز ما است و برای اینکه بتوانیم سلامت دانشآموزان را تأمین کنیم، اختیار و تصمیمگیری نحوه بازگشایی را به مدرسه و شورای مدرسه و منطقه سپردهایم تا هر منطقه با توجه به شرایطی که دارد، تصمیم به چگونگی بازگشایی مدارس بگیرد. وی با اشاره به رونمایی نسخه جدید شبکه شاد افزود: شبکه شاد با نگاه کیفیتبخشی، ادامه فعالیت میدهد. شعار ما ادامه آموزشوپرورش با اجرای ۳ راهبرد است. کاظمی درباره حقوق معلمان نیز بیان کرد: تلاشهای زیادی برای این موضوع و ترمیم آن شده و ما نیز از این موضوع رنج میبریم. شاید رتبهبندی بخشی از این چالش را برطرف کند. کاظمی گفت: اول مهر - امروز- روز غنچههاست و روز سوم مهر زنگ آغاز سال تحصیلی را با حضور رئیسجمهور و اعضای هیات دولت به صدا درخواهیم آورد.
***
آغاز واکسیناسیون دانشآموزان متولد ۸۲ و ۸۳
مدیرکل سلامت و تندرستی وزارت آموزشوپرورش از آغاز نوبت اول واکسیناسیون دانشآموزان متولد ۸۲ و ۸۳ خبر داد. محمد محسنبیگی درباره بازگشایی مدارس گفت: آموزش مدارس از روز شنبه سوم مهرماه در سطح کشور آغاز میشود اما آموزش حضوری در مدارس با جمعیت دانشآموزی کمتر از ۱۵ نفر و مدارس روستایی و عشایری انجام میشود. وی افزود: در مراکز شهرها و استانها که مدارس بزرگ و پرتراکم هستند تا پایان مهرماه، آموزش به صورت مجازی است و از پایان مهرماه و در نیمه اول آبانماه به صورت نوبتبندی و برنامهریزی شده، شاهد بازگشایی مدارس خواهیم بود. محسنبیگی با اشاره به اینکه از اول تا نیمه آبان، مدارس بر اساس جمعیت نوبتبندی انجام داده و کلاسهای حضوری را دایر میکنند، توضیح داد: تا آن زمان وضعیت بیماری هم فروکش خواهد کرد و واکسیناسیون هم نگرانیها را کمتر میکند و بر اساس آمادگی و نوبتبندی، آموزش حضوری هم انجام خواهد شد. مدیرکل سلامت و تندرستی وزارت آموزشوپرورش درباره واکسیناسیون دانشآموزان تصریح کرد: نوبت اول واکسیناسیون از طریق سامانه وزارت بهداشت اعلام شده و هماکنون برای متولدان ۸۲ و ۸۳ در حال انجام است و برای گروههای بعدی هم مجددا اطلاعرسانی میشود. یکی از پیشنهادات هم این است که اگر بتوان هماهنگیها را انجام داد، بخشی از این واکسیناسیون هم در مدارس انجام شود. وی در پایان افزود: واکسیناسیون سنین ۱۲ تا ۱۸سال اطمیناندهی زیادی به خانوادهها برای حضور دانشآموزان در مدارس میدهد، بنابراین از خانوادهها تقاضا داریم در این زمینه همکاری کنند تا روند واکسیناسیون با سرعت بیشتری انجام شود.
ارسال به دوستان
اخبار
هرگونه فعالیت بوفهها و پایگاه تغذیه سالم مدارس تعطیل است
وزارت آموزشوپرورش در دهمین اطلاعیه درباره بازگشایی مدارس بر انجام « اقدامات کنترلی سلامت محیط و کار» در راستای «بهداشت موادغذایی» و سلامت دانشآموزان و معلمان تأکید و این موضوع را تشریح کرد. در متن اطلاعیه شماره ۱۰ وزارت آموزشوپرورش آمده است: با توجه به بازگشایی مدارس از آغاز مهرماه و ضرورت حضور دانشآموزان در مدرسه با حفظ سلامت آنها درباره «بهداشت موادغذایی»، «اقدامات کنترلی سلامت محیط و کار»، بنابراین هرگونه فعالیت بوفهها و پایگاه تغذیه سالم مدارس تعطیل است. همچنین به دانشآموزان استفاده از مایعات بیشتر توصیه شود. علاوه بر این از خرید مواد غذایی فلهای و باز خودداری شود.
***
بارش باران و رعدوبرق در برخی استانها
مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی ضمن اشاره به بارش پراکنده در برخی استانهای کشور طی ۲ روز آینده، از کاهش دما در استانهای ساحلی خزر و اردبیل از آخر هفته خبر داد. صادق ضیاییان در گفتوگو با ایسنا با اشاره به تحلیل آخرین نقشههای پیشیابی اظهار کرد: طی ۲ روز آینده در ارتفاعات استانهای ساحلی خزر، اردبیل، جنوب سیستانوبلوچستان، برخی نقاط هرمزگان، نیمه جنوبی و ارتفاعات کرمان بویژه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب ابرناکی و بارش پراکنده، گاهی همراه با رعدوبرق و وزش باد شدید موقت پیشبینی میشود. به گفته مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی، از جمعه تا دوشنبه (۲ تا ۵ مهر) در استانهای ساحلی خزر و اردبیل کاهش دما، رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقت رخ خواهد داد و دریای خزر طی این مدت مواج پیشبینی میشود.
***
حذف نسخ کاغذی بیمه سلامت تا پایان آذرماه
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: پایان آذرماه آخرین فرصت استفاده از نسخ کاغذی است و این زمان تمدید نمیشود. دکتر محمدمهدی ناصحی در این باره گفت: سازمان بیمه سلامت ایران دارای صندوقهای پنجگانه است و مردم براحتی میتوانند در صندوق بیمه همگانی بدون ارزیابی وسع در ایام کرونا عضو شوند. وی افزود: طرح نسخه الکترونیکی در کشور پیشرفت خوبی داشته و در برخی استانها پیشرفتها به بیش از ۹۰ رسیده است؛ ضمن اینکه در حال حاضر تمام الکترونیک شدن نسخ در کشور ۵۵ درصد رشد داشته است. ناصحی تصریح کرد: دفترچههای کاغذی تا آخرین برگ معتبر است و حذف نسخههای کاغذی تا آذرماه نسبت به پیشرفتها در نسخه الکترونیکی انجام میشود. وی افزود: طرح نظام ارجاع در صندوق بیمه سلامت همگانی هم از دیگر خدمات بیمه سلامت است که از اول مهر - امروز- در کشور اجرایی میشود. وی در خاتمه تاکید کرد: در این طرح بیمهشدگان یکی از پزشکان عمومی را به عنوان پزشک خانواده انتخاب میکنند و در صورت نیاز به مراجعه به متخصصان، پزشک خانواده بیمهشده را به متخصص معرفی میکند.
***
۳۱ هزار هکتار از اراضی حریم شهرها به منابع طبیعی بازگشت
مدیرکل دفتر استعدادیابی و بهرهبرداری منابع طبیعی سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور از بازگشت ۳۱ هزار هکتار از اراضی حریم و خارج از حریم شهرها به منابع طبیعی خبر داد و گفت: این اراضی از 3-2 دهه قبل در اختیار وزارت راهوشهرسازی قرار داشته و اکنون به منابع طبیعی بازگشته است. محمدرحیم رستمانی گفت: بر اساس ماده ۱۰ قانون زمین شهری، ماده ۲۰ آییننامه اجرایی و ماده ۶ قانون ساماندهی و عرضه مسکن، سازمانها و نهادها مکلف شدهاند تا اراضی تحت اختیار خود در حریم راهها و شهرها را در اختیار اداره راهوشهرسازی قرار دهند، زیرا اگر این کار انجام نمیشد سازمان ثبت اسناد میتوانست راساً این اراضی را به نام راهوشهرسازی تغییر نمایندگی دهد. وی افزود: متاسفانه در این قوانین خلأهایی وجود داشت و هیچ تفکیکی برای اراضی جنگلی، نهالستانها، ذخیرهگاههای جنگلی، ایستگاه تولید بذر و نهال، پارکهای جنگلی و... قایل نشده و همه را در یک ردیف قرار داده بود. وی اضافه کرد: با پیگیری سازمان جنگلها و همراهی و مساعدت وزارت راهوشهرسازی (سازمان ملی زمین و مسکن) اراضیای که از مصادیق مذکور باشد و اراضی که در حریم شهر واقع و اکنون از حریم خارج شده است به منابع طبیعی تحویل داده میشود و اسناد آن نیز به نام سازمان جنگلها صادر میشود.
***
بلیت مترو را گران نمیکنیم
عضو شورای شهر تهران با اشاره به اینکه بلیت مترو را گران نمیکنیم، گفت: افزایش عوارض یا مالیاتهای محلی مورد قبول این دوره مدیریت شهری نیست. ناصر امانی در گفتوگو با فارس درباره نرخ بلیت مترو اظهار داشت: نرخ تمامشده بلیت مترو بر اساس بررسیهای صورت گرفته در تهران حدود 20 هزار تومان است ولی مدیریت شهری اعلام نکرده که قرار است نرخ بلیت تغییر کند و افزایش یابد. وی افزود: اینکه قیمت بلیت را با توجه به افزایش قیمت تمامشده آن 10 برابر کنیم با عقل و منطق جور درنمیآید و نمیخواهیم شهروندان در فشار اقتصادی ناشی از افزایش نرخ بلیت مترو قرار گیرند، لذا در حال حاضر برنامهای برای افزایش نرخ بلیت مترو نداریم. عضو شورای شهر تهران ادامه داد: مابهالتفاوت قیمت تمامشده بلیت توسط شهرداری و دولت باید تامین شود و انشاءالله با تعامل با دولت، متفاوت از گذشته شاهد حمایت دولت از ناوگان حملونقل عمومی خواهیم بود. امانی خاطرنشان کرد: همچنین افزایش عوارض یا مالیاتهای محلی ضمن نداشتن ضمانت اجرا، در شرایط معیشتی و اقتصادی فعلی مردم مورد قبول این دوره مدیریت شهری نیست.
ارسال به دوستان
۱۲ میلیون دوز واکسن دانشآموزی کرونا در راه ایران
تعداد فوتیهای روزانه کرونا به کمتر از ۳۰۰ نفر رسید
تاکنون بر اساس آمار وزارت بهداشت بیش از 50 درصد جمعیت کشور با تزریق بیش از 46 میلیون دوز واکسن، واکسینه شدهاند. با افزایش میزان ضریب نفوذ واکسن در کشور، آمارهای مرگومیر ناشی از ویروس کرونا با شیبی ملایم روند نزولی به خود گرفته است به نحوی که براساس آخرین آمار وزارت بهداشت میزان مرگومیرها طی 24 ساعت به رقم 286 نفر رسید.
* آمار فوتیهای روزانه به 286 نفر رسید
آمار جانباختگان کرونا طی یک شبانهروز در کشور به زیر 300 نفر رسید. بنا بر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، تاکنون ۳۲ میلیون و ۲۵۰ هزار و ۵۴۳ نفر دوز اول واکسن کرونا و ۱۴ میلیون و ۶۴۸ هزار و ۸۹۱ نفر نیز دوز دوم را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۴۶ میلیون و ۸۹۹ هزار و ۴۳۴ دوز رسیده است. همچنین بنا بر گزارش دیروز وزارت بهداشت، طی 24 ساعت یک میلیون و ۱۲۴ هزار دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شد. بر این اساس از ظهر سهشنبه تا ظهر چهارشنبه ۳۱ شهریورماه بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۷ هزار و ۴۳۳ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند که ۲۱۶۴ نفر از آنها بستری شدند. به این ترتیب مجموع بیماران «کووید-۱۹» در کشور به ۵ میلیون و ۴۷۷ هزار و ۲۲۹ نفر رسید. متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۸۶ بیمار «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۱۸ هزار و ۱۹۱ نفر رسید. به این ترتیب پس از ۵۳ روز، مرگومیر روزانه بیماران «کووید-۱۹» به کمتر از ۳۰۰ نفر رسید. آخرین بار ۹ مردادماه سال جاری، تعداد مرگومیر روزانه بیماران، ۲۸۶ نفر بود. خوشبختانه تاکنون ۴ میلیون و ۸۴۶ هزار و ۷۷۱ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین ۶۶۳۲ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. از سویی در حال حاضر ۵۷ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۲۳۸ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۳۶ شهر در وضعیت زرد و ۱۷ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.
* ۱۲ میلیون دوز واکسن دانشآموزی کرونا در راه ایران
واردات واکسن کرونا به کشور همچنان ادامه دارد. رئیس جمعیت هلالاحمر از واردات ۱۲ میلیون دوز واکسن دانشآموزی کرونا طی هفته آینده خبر داد. کریم همتی گفت: خوشبختانه با اقدامات انجام شده روند واردات واکسن و تزریق آن با شتاب و سرعت بالایی در حال انجام است و شرایط خوبی بر روند واکسیناسیون حاکم شده است به طوری که ما در همین هفته ۵ میلیون دوز واکسن جدید کرونا و طی هفته آینده نیز ۲ محموله ۶ میلیون دوزی واکسن کرونا ویژه دانشآموزان یا به عبارتی افراد ۱۲ تا ۱۸ ساله را وارد کشور خواهیم کرد. همتی افزود: از ۱۰ مهرماه تا ۱۰ آبانماه یعنی معادل ماه اکتبر میلادی ۶۰ میلیون دوز واکسن جدید کرونا وارد کشور خواهد شد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر بنا بر اعلام مسؤولان وزارت بهداشت، نیمی از مردم در برابر کرونا واکسینه شدهاند، گفت: با توجه به تولید واکسن داخلی و همچنین واردات انجامشده از سوی هلالاحمر امیدواریم با واردات محمولههای اخیر واکسن از سوی جمعیت هلالاحمر بیش از ۷۰ درصد هموطنانمان در برابر کرونا واکسینه شوند.
همتی با بیان اینکه جمعیت هلالاحمر مراکزی را نیز برای تزریق واکسن در اختیار ستاد ملی مقابله با کرونا قرار داده است، گفت: امیدواریم با سرعت بیشتری شاهد تکمیل واردات و تزریق واکسن به تمام شهروندان باشیم. وی درباره بازگشایی مدارس نیز اظهار کرد: در این باره مسؤولان وزارت آموزشوپرورش باید تصمیم بگیرند اما همان طور که گفتم ما در فاز نخست ۱۲ میلیون واکسن را برای افراد ۱۲ تا ۱۸ سال طی ۲ محموله ۶ میلیون دوزی وارد کشور خواهیم کرد که انشاءالله به دانشآموزان تزریق میشود اما درباره بازگشایی حضوری مدارس، وزارت آموزشوپرورش باید تصمیم بگیرد.
ارسال به دوستان
با انجام توافق بین کمیته امداد و بنیاد مستضعفان برای ساخت مسکن
۱۰ هزار مددجوی کمیته امداد صاحب خانه میشوند
مطابق توافقنامه بین کمیته امداد و بنیاد مستضعفان برای ساخت مسکن، 10 هزار مددجوی کمیته امداد از نعمت خانه برخوردار میشوند. به گزارش «وطنامروز»، رئیس بنیاد مستضعفان در مراسم آغاز عملیات اجرایی احداث ۱۰ هزار واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: بنیاد مستضعفان برای احداث هر واحد مسکونی، مبلغ ۵۰ میلیون تومان تخصیص داده و علاوه بر ۱۰ هزار واحد مددجویان کمیته امداد، ۲۰ هزار خانواده محروم فاقد پوشش حمایتی نیز با کمک بنیاد مستضعفان خانهدار میشوند. سیدپرویز فتاح در آیین آغاز عملیات اجرایی ساخت ۱۰ هزار واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد در سراسر کشور که با کلنگزنی یک واحد مسکونی در روستای مرزی آزادلو در استان اردبیل و با حضور رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره)، استاندار اردبیل و نایبرئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شد، با اشاره به اجرایی شدن عملیات ساخت این واحدها، اظهار کرد: در بهمنماه سال گذشته توافقنامهای میان کمیته امداد و بنیاد مستضعفان برای احداث ۱۰ هزار واحد مسکونی مددجویان این کمیته منعقد شد که در ادامه، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی نیز تامین بخشی از هزینههای ساخت این واحدهای مسکونی را در قالب وام قرضالحسنه متقبل شد. رئیس بنیاد مستضعفان با بیان اینکه این واحدهای مسکونی در مناطق روستایی و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت احداث میشود، گفت: بنیاد مستضعفان در راستای این تفاهمنامه، تامین پرداخت ۵۰ میلیون تومان به ازای هر واحد مسکونی را عهدهدار شده است و تاکنون نیز ۵۰ میلیارد تومان را برای تامین بخشی از هزینههای ساخت این واحدها اختصاص دادهایم. فتاح با بیان اینکه عملیات اجرایی ساخت این واحدها و بخشی از هزینهها بر عهده کمیته امداد امام خمینی(ره) است، افزود: این ۱۰ هزار واحد در ۶۲ نقطه کشور برای مددجویان کمیته امداد احداث میشود و امیدواریم طی ۱۸ ماه، شاهد تکمیل این پروژه باشیم. رئیس بنیاد مستضعفان با اعلام خبر ساخت ۲۰ هزار واحد مسکونی دیگر برای خانوادههای محروم فاقد پوشش حمایتی، گفت: بنیاد مستضعفان علاوه بر این ۱۰ هزار واحد که مختص مددجویان کمیته امداد است، در مرحله دوم، تفاهمنامهای با بنیاد مسکن به منظور ساخت ۲۰ هزار واحد مسکونی دیگر برای خانوادههای محروم فاقد پوشش حمایتی امضا کرده است که بر اساس این تفاهمنامه، بنیاد مستضعفان ۱۰۰۰ میلیارد تومان را برای احداث این واحدها متقبل شده است. ارسال به دوستان
جانبازان و آزادگان با داشتن ۲۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه میتوانند تقاضای بازنشستگی کنند
تسهیل در بازنشستگی جانبازان و آزادگان
چگونگی بازنشستگی جانبازان یکی از محورهای سوالاتی است که همیشه از سوی جامعه ایثارگری مطرح میشود. بر اساس اخبار رسیده از سازمان تأمیناجتماعی، جانبازان و آزادگانی که 20 سال سابقه پرداخت حق بیمه در پرونده بیمهای خود دارند، میتوانند در زمره بازنشستگان قرار گیرند. در همین زمینه مدیر کل تأمیناجتماعی غرب تهران بزرگ شرایط بازنشستگی جانبازان و آزادگان را اعلام کرد و گفت: جانبازان و آزادگان سرافراز با داشتن ۲۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه (مردان ۵۰ سال سن و زنان ۴۵ سال سن) میتوانند تقاضای بازنشستگی کنند. حسین امیریگنجه افزود: جانبازان و آزادگانی که مجموع سوابق خدمت یا بیمهپردازیشان حداقل۲۰ سال و سنوات ارفاقی حداکثر ۱۰ سال را داشته باشند که در جمع کل سوابقشان ۳۰ سال تمام باشد، بدون شرط سنی بازنشسته میشوند. وی گفت: جانبازان و آزادگان مشمول قانون تأمیناجتماعی شاغل در کلیه وزارتخانهها، شرکتها و مؤسسات دولتی، شهرداریها، بانکها، مؤسسات، شرکتها و سازمانهایی که مشمول قانون به آنها مستلزم ذکر نام است و همچنین جانبازان و آزادگان مشمول قانون کار و قانون تأمیناجتماعی شاغل در بخش غیردولتی یا مؤسسات مشمول قانون فهرست نهادها و مؤسسات عمومی غیردولتی مصوب سال ۱۳۷۳ و اصلاحات بعدی آن یا دستگاههای دارای مقررات استخدامی خاص به شرط احراز شرایط مندرج در این بخشنامه، مشمول قانون و آییننامه یادشده خواهند بود. وی تاکید کرد: بر اساس قانون، محاسبه سنوات ارفاقی جانبازان منوط به داشتن ۲ شاخص است؛ اول آنکه فرد متقاضی اشتغال به کار داشته باشد و دوم آنکه در زمان ارائه درخواست، بیمهپرداز تأمیناجتماعی باشد. امیریگنجه گفت: تعداد معلولان جنگ تحمیلی طبق آماری که بنیاد مستضعفان منتشر کرده است، به ۳۹۹ هزار و ۱۷۴ نفر میرسد که از این تعداد ۱۲۹ هزار و ۹۰۳ نفر تعیین درصد نشده، ۱۴۳ هزار و ۲۱۰ نفر بین یک تا ۲۴ درصد معلول و ۱۲۶ هزار و ۶۱ نفر نیز بالای ۲۵ درصد معلول هستند که به طور تقریبی بیش از ۱۳۵ هزار نفر از جانبازان سرافراز از مزایای سنوات ارفاقی مشمول این قانون میشوند و بسیاری از این عزیزان نیز با بهرهگیری از این قانون به جرگه بازنشستگان پیوستند. وی تاکید کرد: طبق آماری که ستاد رسیدگی به امور آزادگان در سال 79 ارائه داده، تعداد اسیران جنگ تحمیلی در دست دشمن بعثی بیش از ۴۴ هزار نفر اعلام شده است. ابوالفضل صمدنژاد نیز میزان سوابق ارفاقی را بر مبنای درصد جانبازی دانست و افزود: درصد جانبازی بر مبنای جدول مدت سنوات ارفاقی تعلق میگیرد. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|