|
فرهاد مجیدی محروم شد
سرمربی استقلال با رای کمیته اخلاق محروم شد. به گزارش فدراسیون فوتبال، رای کمیته اخلاق به شرح زیر است: فرهاد مجیدی، سرمربی تیم استقلال تهران به پرداخت 500 میلیون ریال جزای نقدی محکوم شده است. همچنین مجیدی از هرگونه فعالیت در حوزه فوتبال و شرکت در مسابقات و ورود به ورزشگاه منع شده است و فعالیت وی صرفا پس از اجرای حکم و با اخذ تاییدیه از کمیته اخلاق امکانپذیر خواهد بود.
ارسال به دوستان
در دولت گذشته بیشترین تغییرات در پست مدیریت سرخابیها رخ داد
ثبات، گمشده بزرگ
نیما علیپور: بدون شک هیچ موفقیتی در حوزه ورزش به دست نمیآید مگر با ثبات در مدیریت و کادر فنی اما متاسفانه در دولت گذشته هیچ توجهی به این مهم نشد و برخلاف پرسپولیس که میراث گرانبهایی را از دوره برانکو در جیب داشت، استقلال بیشترین خسران را از عدم ثبات در مدیریت دید. از این رو باید موفقیت قرمزها را تمامقد به برانکو ربط داد که تیمی کاملا آماده و آیندهدار را پایهگذاری کرد اما در استقلال هیچ برانکویی نبود تا با تغییر مدام مدیران، هرگز این تیم رنگ موفقیت در ایران و آسیا را نبیند.
در دولت دوازدهم، 6 بار مدیرعامل باشگاه فوتبال استقلال و 6 بار مدیرعامل باشگاه فوتبال پرسپولیس تغییر کرده است؛ تغییراتی که حکایت از نبود ثبات در حوزه مدیریتی این 2 باشگاه در یک دوره زمانی 4 ساله دارد! یکی از ایرادهایی که اهالی فوتبال بویژه هواداران ۲ باشگاه پرطرفدار تهرانی به مدیریت مجموعههای خود وارد میکنند، این است که دقت و وسواس کافی در رابطه با انتخاب اعضای هیاتمدیره و مدیران عامل 2 باشگاه از سوی وزارت ورزش و جوانان به خرج داده نمیشود. ثبات یکی از مهمترین و اصلیترین شاخصهای توسعه و حرفهای شدن باشگاهها در دنیاست؛ مسالهای که به هیچوجه در فوتبال ایران و حتی در پرطرفدارترین باشگاههای آن یعنی پرسپولیس و استقلال مورد توجه قرار نمیگیرد و بندرت پیش میآید یکی از این دو حتی به مدت یک فصل کار خود را با یک مدیرعامل و ثبات در اعضای هیاتمدیره به پایان برساند. وزارت ورزش و جوانان در دولت دوازدهم کار خود را از ۲۹ مردادماه ۱۳۹۶ با کسب رای اعتماد مجلس شورای اسلامی به مسعود سلطانیفر، وزیر ورزش و جوانان آغاز کرد و سوم شهریور سال ۱۴۰۰ با کسب رای اعتماد نمایندگان مجلس به سیدحمید سجادی به صورت رسمی فعالیتش پایان یافت. در طول این مدت اما برای باشگاه استقلال 6 و برای پرسپولیس نیز 6 مدیرعامل انتخاب شدند که جمعا حاکی از انتخاب ۱۲ مدیرعامل برای سرخابیها در طول دوره 4 ساله فعالیت وزارت ورزش و جوانان در دولت دوازدهم است.
مدیران انتخاب شده از سوی وزارت ورزش برای این ۲ باشگاه و مدت زمان مدیریتشان در ادامه آمده است.
استقلال
سیدرضا افتخاری: ۱۷ مرداد ۹۵ تا ۲۷ تیر ۹۷
امیرحسین فتحی: ۲۷ تیر ۹۷ تا ۱۹ آذر ۹۸
اسماعیل خلیلزاده: ۲۱ آذر ۹۸ تا ۶ اسفند ۹۸
علی فتحاللهزاده: ۷ اسفند ۹۸ تا اول فروردین ۹۹
احمد سعادتمند: ۱۰ فروردین ۹۹ تا ۹ مهر ۱۳۹۹
احمد مددی: ۱۰ مهر ۹۹ تا ۲۷ شهریور ۱۴۰۰
پرسپولیس
علیاکبر طاهری: ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ تا ۱۳ آبان ۱۳۹۶
حمیدرضا گرشاسبی: ۱۴ آبان ۱۳۹۶ تا ۲۰ آذر ۱۳۹۷
ایرج عرب: ۲۰ آذر ۱۳۹۷ تا ۵ شهریور ۱۳۹۸
محمدحسن انصاریفرد: ۵ شهریور ۱۳۹۸ تا ۲۰ اسفند ۱۳۹۸
مهدی رسولپناه: ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ تا ۸ آبان ۱۳۹۹
جعفر سمیعی: ۸ آبان ۱۳۹۹ تا ۱۶ شهریور ۱۴۰۰
* نیاز به ثبات مدیریتی در دولت سیزدهم
با وجود وعدههای پرشمار مبنی بر واگذاری ۲ باشگاه استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی در نهایت اما دولت دوازدهم به پایان رسید و این اتفاق رخ نداد و اکنون باید منتظر ماند و دید سرنوشت واگذاری سرخابیهای پایتخت با روی کار آمدن دولت جدید چه خواهد شد. هر اتفاقی در انتظار سرخابیهای پرطرفدار پایتخت باشد، باید به این مساله توجه جدی داشت که انتخاب افراد غلط به عنوان مدیرعامل و اعضای هیاتمدیره، مدیریت آسانسوری و تغییرات گاه و بیگاه و بیتدبیری در رابطه با شرایطی که عدم ثبات برای این ۲ باشگاه به وجود خواهد آورد، به هیچوجه پایان خوشی نخواهد داشت و هرگز استقلال و پرسپولیس نمیتوانند در مسیر حرفهای شدن و آیندهای روشن گام بردارند و انتظار میرود وزارت ورزش و جوانان در دولت سیزدهم از همان ابتدای امر با نگاه ثباتمحور در حوزه مدیریتی این ۲ باشگاه گام بردارد تا بتوان نتیجه مطلوب انتخاب افراد مناسب برای مدیریت این ۲ باشگاه را به هوادارانشان هدیه داد.
ارسال به دوستان
در ردهبندی برترین لیگهای آسیا، ایران جای قطر را گرفت
احتمال افزایش سهمیه لیگ قهرمانان
حامد واعظی: با صعود تیم فوتبال پرسپولیس به مرحله یکچهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا، ایران در ردهبندی باشگاهی AFC یک پله صعود کرد و جای قطر را گرفت. با اتمام مرحله یکچهارم نهایی لیگ قهرمانان ۲۰۲۱ آسیا، ردهبندی باشگاهی AFC منتشر شد و با احتساب امتیازات سالهای ۲۰۱۸، ۲۰۱۹ و ۲۰۲۱ ایران به رده چهارم جدول ردهبندی صعود کرد. ژاپن، کرهجنوبی و عربستان در این جدول بالاتر از ایران هستند. ایران سال ۲۰۲۱ چهار نماینده یعنی فولاد، پرسپولیس، استقلال و تراکتور را در لیگ قهرمانان آسیا داشت. فولاد در همان مرحله گروهی حذف شد اما تراکتور، پرسپولیس و استقلال راهی مرحله یکهشتم نهایی شدند. از میان نمایندگان ایران، این تنها پرسپولیس بود که توانست جواز حضور در مرحله یکچهارم را به دست بیاورد و ۲ تیم دیگر در یکهشتم نهایی حذف شدند. مجموع امتیازات نمایندگان ایران در سال جاری باعث شده است تا کشورمان در ردهبندی باشگاهی AFC به امتیاز 1/13 برسد. اگر پرسپولیس بتواند با شکست رقبای خود تا فینال آسیا پیش برود، امتیاز کشورمان بالاتر هم خواهد رفت. در حال حاضر ایران با امتیازات سال ۲۰۲۱، توانسته قطر را پشت سر بگذارد و به رده چهارم جدول صعود کند. حذف السد و الدحیل ۲ نماینده قطر در همان مرحله گروهی یکی از عواملی است که باعث شده این کشور امسال تنها 3/7 امتیاز کسب کند. کشور چین هم وضعیت بهتری ندارد و امسال با عملکرد ضعیف نمایندگانش تنها 8/0 امتیاز گرفته است. بر اساس تصمیم کنفدراسیون فوتبال آسیا، امتیازات سال ۲۰۲۰ یعنی سالی که پرسپولیس به فینال آسیا رسید به خاطر مشکلاتی که کرونا ایجاد کرد و برگزاری متمرکز مسابقات لحاظ نشده است. اگر این امتیازات محاسبه میشد، امتیاز ایران میتوانست حتی بالاتر از این باشد. پرسپولیس در مرحله یکچهارم نهایی لیگ قهرمانان به مصاف الهلال عربستان میرود و همانطور که عنوان شد، موفقیت پرسپولیس در آسیا میتواند باعث بالا رفتن امتیاز کشورمان و بیشتر شدن سهمیههای لیگ قهرمانان شود. سهمیه کشورمان در سال ۲۰۲۱ برای لیگ قهرمانان آسیا ۲+۲ بود که با انصراف نماینده ترکمنستان، سهمیه ایران به ۱+۳ افزایش یافت. سهمیه ۲+۲ احتمالا برای سال ۲۰۲۲ هم حفظ میشود و امتیازات این فصل از بازیها در سهمیهبندی سال ۲۰۲۳ تاثیر مستقیم خواهد داشت.
ارسال به دوستان
آغاز مسابقات والیبال قهرمانی جوانان جهان
به دنبال تکرار قهرمانی
طاهره صفری: تیم والیبال جوانان ایران به عنوان مدافع قهرمانی از امروز کار خود را در مسابقات جهانی آغاز خواهد کرد. ایتالیا را میتوان بهترین حریف تاریخ تیم والیبال جوانان ایران نامید. تیم زیر 21 سال ایران در سال 2007 با هدایت مصطفی کارخانه از سد ایتالیا گذشت و به نخستین مدال جهانی خود (برنز) رسید و شاگردان بهروز عطایی نیز در سال 2019 با عبور از ایتالیا به نخستین مدال طلای مردان زیر 21 سال جهان رسیدند. مسابقات والیبالمردان زیر 21 سال جهان در سال 2021 از امروز به میزبانی ۲ کشور ایتالیا و بلغارستان آغاز میشود و تیم ایران به دنبال دفاع از عنوان قهرمانی است. عطایی پس از قهرمانی در مسابقات قهرمانی آسیا بلافاصله با ذهنی که طبیعتا خسته است ولی انگیزه فراوانی دارد به ایتالیا رفت تا چالش جدیدی را با شاگردان جوانش تجربه کند. او از تیمی که در سال 2019 به مدال طلای جهان رسید، 3 بازیکن را در اختیار دارد و مثل سایر تیمهای جهان با ترکیبی جدید راهی مسابقات شده است. تغییر زیاد بازیکنان در مسابقات ردههای سنی، اجازه هر گونه تضمین و تخمین نتیجه را از کارشناسان و مربیان میگیرد. شرایط کرونایی در همه جای دنیا باعث عدم برگزاری مسابقات تدارکاتی و آمادهسازی کامل تیمها شد و ایران هم تنها از فرصتی که در جریان مسابقات قهرمانی نوجوانان جهان در تهران پیش آمد برای کسب آمادگی و تجربه چند بازی دوستانه با تیمهای زیر 19 سال خارجی استفاده کرد. ایران در رنکینگ تیمهای والیبال زیر 21 سال جهان پس از ایتالیا و بالاتر از برزیل و روسیه در مکان دوم قرار دارد و در سالیان مختلف نشان داده در این مقطع سنی، حریف آسانی برای هیچ تیمی نبوده است. یکی از نقاط قوت تیم ایران در مسابقات پیش رو، تجربه و انگیزه کادر فنی است. همه حاضران در مسابقات به بهروز عطایی به عنوان کسی که قهرمان جهان و آسیا شده نگاه میکنند. او که سال 2017 در مکان پنجم جوانان جهان قرار گرفت، تجربه ناکامی در مسابقات جهانی را دارد و حالا به عنوان یک مربی کاربلد برای کسب افتخاری دیگر تلاش خواهد کرد. سینا نیکپور، مهدی جلوه، یونس رمضانی، امیرحسین تقوی، امیرحسین توخته، عرفان جلالینژاد، عبدالمختار بوش، محمد ولیزاده، سهیل کمالآبادی، امین خواجه خلیلی، امیرحسین صداقت و علی حاجیپورمقدم بازیکنان تیم ایران هستند. جلوه، توخته، کمال آبادی و بردیا سعادت بازیکنانی هستند که سال 2019 به همراه عطایی، قهرمان جهان شدند و همچنان شرایط سنی بازی در تیم جوانان را دارند. ایران عصر روز سهشنبه وارد کاربونیای ایتالیا شد و بردیا سعادت، پشت خطزن تیم ملی کشورمان که به دلیل حضور در لیگ کرهجنوبی در این کشور حضور دارد، باید پیش از آغاز مسابقات خود را به کادر فنی تیم ملی جوانان معرفی کند تا بهروز عطایی پس از بررسی وضعیت آمادگی این بازیکن درباره حضور یا عدم حضورش در ترکیب تیم ایران در رقابتهای والیبال قهرمانی جوانان جهان تصمیمگیری کند. اکبر محمدی به عنوان سرپرست، بهروز عطایی سرمربی، علیرضا طلوع کیان، مهران زارع و وحید صادقی مربی، مهرداد سعادتمهر تراپیست، حسین خوریانی و امین علیاکبری آنالیزور و حمزه فتحی به عنوان ماساژور تیم ملی والیبال جوانان ایران را در این مسابقات همراهی میکنند. ارسال به دوستان
اخبار
استوری متفاوت گلمحمدی به یاد شهدا
یحیی گلمحمدی، سرمربی پرسپولیس در گرامیداشت هفته دفاعمقدس یک استوری در صفحه شخصیاش در فضای مجازی منتشر کرد. دیروز ۳۱ شهریور سالروز آغاز دفاعمقدس بود و یحیی گلمحمدی سرمربی پرسپولیس به پاس قدردانی از شهدا و جانبازان 8 سال دفاعمقدس استوری خاصی را منتشر کرد.
***
قائدی، بلای جان ستاره برزیلی
هواداران الاهلی امارات بعد از درخشش مهدی قائدی، هشتگی را به عنوان پایان همکاری با ادواردو به راه انداختند و خواستار پایان همکاری با این ستاره برزیلی شدند. به گزارش الرویه، کارلوس ادواردو در الهلال عربستان یک فوق ستاره بود. این مدافع- هافبک برزیلی در 5 فصلی که در الهلال بازی کرد عملکرد بسیار خوبی داشت تا جایی که هم در کارهای دفاعی بسیار خوب بود و هم خیلی خوب گل میزد. ادواردو با الهلال جامها و افتخارات زیادی به دست آورد که مهمترین آنها قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا بود. این بازیکن برزیلی بعد از درخشش در الهلال، راهی الاهلی امارات شد اما در فصل جاری نمایش ناامیدکنندهای داشته است. الرویه در ادامه گزارش خود نوشت: هواداران الاهلی از عملکرد ادواردو راضی نیستند. آنها از سران باشگاه خواستهاند به همکاری با این بازیکن برزیلی پایان دهند و بازیکنی مانند قائدی را جذب کنند که انگیزه زیادی برای درخشش دارد. درخشش قائدی در الاهلی فشار را بر ادواردو بیشتر کرده است و هواداران از سران باشگاه خواستهاند این بازیکن را از فهرست خارج و جای او را با ستارهای مثل قائدی یا عزیز جانیف ازبک پر کنند. مهدی قائدی در دیدار اخیر الاهلی برابر الشارجه درخشید. او به عنوان بازیکن تعویضی نیمه دوم وارد میدان شد و توانست ۲ گل به ثمر رساند و روی یک گل هم تاثیرگذار بود تا الاهلی پیروزی شیرین و ارزشمندی را کسب کند.
***
آغاز همزمان نامنویسی در۶ فدراسیون
وزارت ورزش بعد از 3 ماه توقف در روند برگزاری انتخابات فدراسیونهای ورزشی، انجام آن را با ثبتنام همزمان از کاندیداهای ۶ فدراسیون از سر خواهد گرفت. روند انتخابات فدراسیونهای ورزشی که طی 3 ماه گذشته بعد از برگزاری انتخابات فدراسیون ورزشهای پهلوانی و زورخانهای (۱۹ تیرماه) به خاطر برگزاری بازیهای المپیک و جابهجایی دولت مسکوت ماند، هفته آینده با انجام ثبتنام از کاندیداهای ریاست از سر گرفته میشود. وزارت ورزش نامنویسی از کاندیداهای ریاست ۶ فدراسیون را به صورت همزمان در دستور قرار داده است. بوکس، ورزشهای نابینایان و کمبینایان، اسکیت، کبدی، بسکتبال و کوهنوردی رشتههایی هستند که قرار است نامنویسی از متقاضیان ریاست در آنها به صورت همزمان از شنبه هفته آینده (۳ مهرماه) آغاز شده و به مدت ۱۰ روز کاری تا ۱۸ مهرماه ادامه داشته باشد. در این میان اسکیت جزو فدراسیونهایی است که پیش از این ثبتنام از کاندیداهای آن انجام شده بود اما به دلیل تعلل در برگزاری انتخابات، نامنویسی انجام شده باطل اعلام شد تا روند برگزاری انتخابات به طور کامل طبق اساسنامه جدید فدراسیونها و آییننامه جدید تدوین شده برای انتخابات انجام شود. دوره ریاست بهمن محمدرضایی در فدراسیون اسکیت ۱۱ تیرماه به پایان رسید. در مورد 5 فدراسیون دیگر که هفته آینده پروسه انتخاباتی آنها آغاز میشود، دوره ریاست فعلی همچنان ادامه دارد. فدراسیون ورزشهای نابینایان و کمبینایان (۱۴ آذرماه)، فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی (۲۰ آذرماه)، فدراسیون کبدی (۲۵ آذرماه)، فدراسیون بوکس (۵ دیماه) و فدراسیون بسکتبال (۲۳ دیماه) در ماههای آینده با اتمام دوره ریاست مواجه میشوند. به منظور نامنویسی از کاندیداهای ریاست ۶ فدراسیون بوکس، ورزشهای نابینایان و کمبینایان، اسکیت، کبدی، بسکتبال و کوهنوردی و صعودهای ورزشی و طبق آییننامه جدید (شرایط اختصاصی نامزدهای دارای وثاقت و امانت، نحوه ثبتنام و رأیگیری برای داوطلبان پستهای هیأترئیسه فدراسیونهای ورزشی) دبیر فعلی هر یک از این فدراسیونها به عنوان دبیر مجمع، پیگیر امور خواهد بود.
وزارت ورزش در حالی انتخابات این ۶ فدراسیون را در دستور کار قرار داده که درباره ژیمناستیک و تیراندازی هنوز برنامهای را نهایی نکرده است. دوره ریاست زهرا اینچهدرگاهی و علی دادگر در این ۲ فدراسیون به ترتیب ۱۹ و ۲۰ تیرماه به پایان رسید و حتی نامنویسی از کاندیداهای ریاست آنها هم انجام شد اما وزارت ورزش درباره این ۲ فدراسیون همچون اسکیت رأی به ابطال نامنویسیها داد. همچنین فدراسیون ورزشهای دانشآموزی (۲۲ آذرماه)، فدراسیون تکواندو (۲ دیماه) و فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو (۹ دیماه) دیگر فدراسیونهایی هستند که طی ماههای آینده با پایان دوره ریاست مواجه میشوند.
ارسال به دوستان
اجرای قانون حمایت از تولید ملی، یا امروز یا هیچ وقت
مهدی باقری: با توجه به شرایط سخت کنونی کشور و تورم 40 درصدی، نرخ بیکاری 10 درصدی، شرایط سخت تحریمی و کسری بودجه 300 هزار میلیارد تومانی که دولت با آن مواجه است، حمایت از تولید داخل تنها راه نجات از این شرایط است. حمایت از تولید ملی یکی از موضوعاتی است که با توجه به تحریمهای ظالمانه آمریکا در سالهای اخیر اهمیت بیشتری پیدا کرده و بر همین اساس افزون بر فرهنگسازی و وظیفه مردم در حمایت از تولید داخل، قوانینی نیز در زمینه حمایت از تولید داخل تنظیم و تصویب شده است.
دهه 90، با شروع تحریمهای ظالمانه آمریکا و تشدید سال به سال تحریمها علیه ایران، حمایت از تولید ملی اهمیت دوچندانی پیدا کرد. با نگاه به نامگذاری سالهای اخیر توسط رهبر معظم انقلاب، متوجه ارزش حمایت از تولید ملی میشویم؛ حمایتی که باعث میشود در شرایط سخت تحریمی، چرخ اقتصاد بچرخد و اشتغال نیز برای جوانان ایجاد و تحریمهای بانکی علیه ایران بیاثر شود.
بر همین اساس در سالیان اخیر قوانینی در راستای حمایت از تولید ملی تصویب شده است. سال 91 مقام معظم رهبری سیاستهای کلی تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی را پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام تعیین و به دولت ابلاغ و دولت را مکلف به اجرای این سیاستها در کمترین زمان ممکن کردند. همچنین با توجه به نامگذاری سالهای اخیر در راستای حمایت از تولید ملی، به اهمیت این موضوع پی میبریم.
سال 97 سه قانون در حمایت از تولید ملی تصویب شد. نخست، قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز بود. واردات قاچاق در سالهای گذشته در کشور بیداد میکرد و به دلیل پرداخت نکردن مالیات و ارزش افزوده باعث شده بود تولیدکنندگان توان رقابت نداشته باشند (البته قانون مبارزه با قاچاق در مجلس نهم نیز تصویب شده بود). دوم، لایحه مالیات بر ارزش افزوده برای حمایت از کالای ایرانی و سوم، اصلاح قانون نظام بانکداری بود. اما با گذشت یک سال و اجرایی نشدن کامل این قوانین، مجلس در تاریخ 15 اردیبهشت 98 قانون «حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی» را تصویب کرد. این قانون دارای 24 ماده و 30 تبصره است. ماده 4 قانون «حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی» به صراحت بیان میکند وزارت صنعت، معدن و تجارت موظف است با تامین اعتبار از منابع داخلی و استفاده از سامانههای موجود، سامانه متمرکزی را جهت بهبود توانمندیهای محصولات داخلی ساماندهی کند. همچنین در ماده 5 این قانون ذکر شده است به منظور حمایت از تولید ملی، پیمانکاران داخلی و تعمیق ساخت داخل، ساخت قطعات و کالاهای دارای مشابه داخلی به تولیدکنندگان داخلی ارجاع شود. در ماده 7 بانکها به منظور فراهم کردن سازوکار تامین مالی معطوف به حداکثر استفاده از توان داخلی مکلف به تامین مالی ارزی قراردادهای خرید کالا شدند. ماده 18 تبلیغ کالاهای خارجی دارای مشابه ایرانی را در صداوسیما، مطبوعات، تابلوهای شهری یا دیواری، وسایل حملونقل همگانی، اوراق چاپی، تلفن و فضای مجازی ممنوع کرده و رسانه پخشکننده را به جزای نقدی 10 برابر حق پخش محکوم میکند.
4 مادهای که در بالا بیان شد تنها جزئی از 24 ماده این قانون است اما با نگاه به ۲ سال اخیر متوجه اجرایی نشدن کامل این قانون میشویم. با توجه به شرایط حساس کنونی اقتصاد ایران و اخبار منتشرشده درباره بازگشت شرکتهای مشهور کرهای که ایران را در شرایط تحریمی تنها گذاشتند و تقویت تولید داخل در طول این مدت، اهمیت اجرای کامل این قانون دوچندان میشود و انتظار میرود دولت سیزدهم قانون «حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی» را به طور کامل و جدی اجرایی کند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|