|
سفیر اسرائیل استوارنامهاش را تحویل اماراتیها داد
سفیر رژیم صهیونیستی در امارات استوارنامه خود را تحویل معاون وزیر خارجه این شیخنشین جنوب خلیجفارس داد. به گزارش عربی 21، امیر حایک 57 ساله با سابقه مناصب متعدد همچون رئیس اتحادیه هتلها، مدیر عمومی وزارت صنعت و تجارت و مدیرکل فدراسیون کارفرمایان صنعت اسرائیل که روز یکشنبه ورود خود به امارات را اعلام کرده بود، فردای آن روز استوارنامه خود را تقدیم «خالد عبدالله بالهول»، معاون وزیر خارجه امارات کرد.
ارسال به دوستان
در پی اعتراض احزاب و گروههای سیاسی به وقوع تقلب در انتخابات رخ داد
تغییر در نتیجه انتخابات عراق
گروه بینالملل: کمیساریای عالی انتخابات عراق نتیجه انتخابات این کشور را پس از شمارش دستی آرا در 5 استان اعلام کرد که تغییراتی در این باره نسبت به نتایج اولیه اعلام شده دیده میشود. بر اساس گزارش «صابرین نیوز»، تغییرات اعلام شده توسط کمیساریای عالی انتخابات عراق به این شرح است: تعداد کرسیهایی که جریان صدر به دست آورد از ۷۳ به ۷۰ کرسی کاهش یافت. تعداد کرسیهای ائتلاف دولهالقانون به رهبری نوری المالکی از ۳۴ به ۴۰ کرسی افزایش یافت. تعداد کرسیهای ائتلاف الفتح به رهبری هادی العامری از ۱۴ به ۲۰ کرسی افزایش یافت. تعداد کرسیهای ائتلاف امتداد از ۹ به ۱۲ کرسی رسید. تعداد کرسیهای تحالف قویالدوله از ۴ به ۳ کرسی کاهش یافت.
نتایج اولیه انتخابات که روز سهشنبه توسط کمیساریای عالی انتخابات عراق اعلام شد مورد قبول برخی احزاب عراقی از جمله ائتلاف الفتح، حزب اسلامی و حزب اتحادیه میهنی کردستان عراق قرار نگرفت. دیروز در رد نتیجه انتخابات، در شهرستان «خالص» از توابع استان دیالی (شرق عراق) تظاهرات برپا شد و تظاهراتکنندگان معترض به نتیجه انتخابات جاده مواصلاتی کرکوک به بغداد را بستند. «جمانه الغلای» سخنگوی کمیساریای عالی انتخابات عراق دیروز در واکنش به اظهاراتی که درباره تقلب در انتخابات مطرح میشود، اعلام کرد دستگاههای مربوط به رایگیری سیستمهای پیشرفتهای هستند و نسبت به هرگونه تخلف احتمالی حساسیت بالایی دارند. در همین حال هیأت اعزامی اتحادیه اروپایی برای نظارت بر انتخابات عراق، دیروز در جریان کنفرانسی مطبوعاتی در عراق گفت تخلفاتی در برخی مراکز اخذ رأی عراق رخ داده اما این موارد بر روند انتخابات اثرگذار نبوده است. این در حالی است که پیش از این شخصیتهایی نظیر ایاد علاوی به نقل از مصطفی الکاظمی، نخستوزیر عراق اعلام کرده بود طی سنجشهای قبلی ساختار امنیتی انتخابات، یک هکر در کمتر از 5 دقیقه امکان هک سازوکار الکترونیک انتخابات را خواهد داشت.
* احتمال تغییر در نتایج وجود دارد
سهشنبهشب و پیش از اعلام خبر تغییر نتایج، «جلیل عدنان» رئیس کمیساریای عالی انتخابات عراق در نشستی خبری اعلام کرد نتایج نهایی انتخابات پس از رسیدگی به تجدیدنظرها و تأیید شورای عالی قضایی اعلام میشود. به گزارش السومریه نیوز، عدنان با اشاره به اینکه آرای 3100 حوزه انتخابیه در مرکز ملی بغداد به صورت دستی شمارش میشود، گفت: هنوز 60 هزار رای یعنی 6 درصد آرا، مربوط به حوزههایی از استانهای مختلف شمارش نشده است. رئیس کمیساریای عالی انتخابات عراق گفت: نتایج اولیه، نتایج نهایی نیست و طبق آنچه در دستگاه شتابدهنده نتایج نشان داده شد، اعلام شده است. عدنان افزود: از کسانی که نتایج را با آرای خود مغایر میدانند، میخواهیم درخواست تجدیدنظر بدهند. وی با اشاره به اینکه هر تصمیمی که از سوی کمیساریای عالی انتخابات صادر میشود، به مدت ۳ روز قابل تجدیدنظر است، گفت: در صورت عدم مطابقت نتایج، شمارش آرا به صورت دستی برای همه استانها انجام میشود. این نهاد انتخاباتی همچنین اعلام کرد بازشماری همه آرا نیاز به رأی دادگاه دارد. خبرگزاری رسمی عراق (واع) دیروز چهارشنبه به نقل از این نهاد گزارش داد قرار است از بین بیش از 3600 حوزه انتخاباتی، 140 حوزه بازشماری شود. کمیساریای عالی انتخابات گفت از امروز شمارش آرای حوزههای «الکرخ» و «الرصافه» آغاز شد و فرآیند شمارش دستی آرا تا یک هفته دیگر تمام خواهد شد.
* مقاومت عراق: کمیساریای انتخابات ناکارآمد است
در پی اثبات تناقض در شمارش آرای دستی و الکترونیک، هیأت هماهنگی گروههای مقاومت عراق در واکنش به نتایج اولیه انتخابات پارلمانی این کشور، از «دستکاری در نتایج انتخابات» خبر داد. این نهاد با انتشار بیانیهای تأکید کرد با توجه به رخدادهای خطرناکی مانند دستکاری در نتایج انتخابات و بروز ادله محکم مبنی بر ساختگی بودن آن، شکست و ناکارآمدی کمیساریای کنونی انتخابات مشخص است. مقاومت عراق گفت مشروعیت خود را از فتوای فقها و اراده ملت این کشور گرفته و کاملا آماده است از حکومت و فرآیند سیاسی دفاع کند تا کرامت ملت و حاکمیت عراق حفظ شود. مقاومت عراق با بیان اینکه چنین مسائلی فقط به سود آمریکای اشغالگر است، خاطرنشان کرد مقابله با چنین طرحهایی که باعث مصادره آزادیهای فردی و سرکوب آزادی بیان میشود، مستلزم ایستادگی آزادگان عراق است تا مانع تحقق این اهداف شوند. روز سهشنبه در پی اعلام نتایج، چارچوب هماهنگکننده احزاب شیعی در بیانیهای به کمیساریای عالی انتخابات عراق اعتراض کرد. در بیانیه احزاب مذکور آمده بود: «در راستای پافشاری چارچوب هماهنگکننده درستی روند دموکراتیک و تحقق الزامات انتخابات زودهنگام که مرجعیت دینی خواستار آن شد و تأکید کرد باید آزاد، امن و منصفانه باشد و از سوی دیگر در راستای پشت سر گذاشتن شبهات و مشکلات بزرگی که در انتخابات سال ۲۰۱۸ ایجاد شد و به بنبستی سیاسی انجامید و در نتیجه با وقوع رویدادهای تأسفباری در سال ۲۰۱۹ پایان یافت و همچنین به منظور حمایت از روند دموکراتیک و بیطرفی در انتخابات، ما تمام نکات فنی را به کمیساریای انتخابات ارائه کردیم». در ادامه عنوان شد: «کمیساریا متعهد شد تمام مشکلات را با گامهای عملی مرتفع کند اما این نهاد به تمام آن اقدامات قانونی که اعلام کرده بود، پایبند نبود. بر این اساس، ما اعتراض خود را به نتایج و عدم قبول آن اعلام میکنیم و برای جلوگیری از دستکاری در آرای رأیدهندگان اقدامات لازم را اتخاذ خواهیم کرد». چارچوب هماهنگکننده احزاب شیعی شامل ائتلاف «الفتح»، «دولهالقانون»، «عصائب اهل حق»، «کتائب حزبالله» و دیگر جریانهای شیعی است. در همین ارتباط، روزنامه «العربی الجدید» به نقل از منابع سیاسی عراقی مدعی شد جریانها و احزاب شیعی عراق روز چهارشنبه برای دومین بار در منزل «نوری المالکی» جمع شده و درباره راههای اعتراض به نتایج انتخابات و تشکیل ائتلاف به بحث و تبادل آرا پرداختند.
* مقتدا صدر: تأخیر در اعلام نتایج به ضرر مردم است
«مقتدا صدر» رهبر جریان صدر عراق با صدور بیانیهای از تمام گروههای عراقی خواست خویشتنداری کنند. وی در این بیانیه گفت: «مهم نیست چه کسی در این انتخابات پیروز شده، بلکه مهم خدمت به ملت عراق و امنیت آن است». صدر ادامه داد: «اختلافات سیاسی درباره صندوقهای رای و تاخیر در اعلام نتیجه و فشار بر کمیساریای انتخابات، نخستین نتیجه منفیای که خواهد داشت ضرر ملت است نه ضرر گروههای سیاسی». وی از تمام گروهها خواست خویشتنداری کرده و به راههای قانونی درباره اعتراضات پایبند باشند.
* فالح الفیاض: در انتخابات تخلفات زیادی شده است
در ادامه اعتراضات به نتایج انتخابات، ائتلاف العقدالوطنی به ریاست «فالح الفیاض» دیروز رسما از کمیساریای عالی انتخابات عراق خواستار بازنگری در نتایج اولیه انتخابات شد. این ائتلاف در بیانیهای ضمن ابراز تأسف از فرآیند شمارش آرا که در سایه «عدم واقعیت» انجام شده، تأکید کرد در این انتخابات تخلفاتی شده و حقوق شمار زیادی از نامزدها نیز ضایع شده است. ائتلاف الفیاض از این نهاد خواسته در مدت کوتاهی، بدون اینکه طولانی باشد، موارد قابل اصلاح را اصلاح کند. این ائتلاف همچنین از دولت عراق خواسته است در ارتباط با آنچه اتفاق افتاده، موضع مناسب با میزان امانتی که بر گردن آن است، اتخاذ کند تا حقوق عراقیها حفظ شود. این ائتلاف گفته سرنوشت و آینده مردم عراق به خروجی این انتخابات گره خورده است. ائتلاف الفیاض به طرفداران و نامزدها و عراقیها اطمینان داده همه راههای قانونی و چارچوبهای دموکراسی برای حفاظت از حقوق خود و دفاع از آن را خواهد رفت.
* مخالفت ائتلاف الوطنیه عراق با نتایج اولیه انتخابات پارلمانی
ائتلاف الوطنیه عراق هم با نتایج اولیه انتخابات پارلمانی مخالفت کرد و دولت و کمیساریای عالی انتخابات را مسؤول نتایج «تحریف شده» دانست. به گزارش سومریهنیوز، این ائتلاف به رهبری ایاد علاوی در بیانیهای اعلام کرد: پس از برگزاری انتخابات به اصطلاح زودهنگام برای همگان روشن شد این انتخابات هیچ تفاوتی با انتخابات قبلی ندارد و حتی ممکن است از حیث دستکاری و تقلب که قبل از اعلام نتایج انتخابات به آن اشاره کردیم، بدتر هم باشد. این ائتلاف هشدار داد پافشاری روی نتایج فعلی انتخابات هدف مورد نظر از برگزاری این انتخابات را که اصلاح روند سیاسی است، محقق نمیکند و ممکن است کشور را وارد آشوب و پیچیدگیهای جدیدی کند که پیامدهای خوبی در پی نخواهد داشت.
* هشدار العبادی به کمیساریای انتخابات عراق
رئیس ائتلاف النصر و رئیس شورای رهبری در تحالف قویالدوله نیز ضمن رد نتایج اولیه اعلامی کمیساریای عالی انتخابات گفت: «عاقل کسی است که تا قبل از روشن شدن حقیقت، اشتباه را تصحیح کند». تحالف قوی که در این انتخابات بنا بر نتایج اولیه، تنها ۵ کرسی کسب کرده است، یک ائتلاف سیاسی جدید و حاصل ادغام ائتلاف النصر به رهبری حیدر العبادی، نخستوزیر پیشین عراق و جریان حکمت ملی به رهبری سیدعمار حکیم است.
***
الفتح: مخالفت ما با نتایج به منزله دشمنی با گروههای پیروز نیست
«احمد الاسدی» سخنگوی ائتلاف الفتح عراق از گروههای معترض به نتایج انتخابات این کشور تاکید کرد این ائتلاف با توجه به آشفتگی موجود در اعلام نتایج انتخابات، از آرای طرفداران خود نمیگذرد. وی افزود: بسیاری از مردم به دلیل روشهای پیچیده مانند اثر انگشت و دستگاههای الکترونیک نتوانستند رأی بدهند؛ علاوه بر اینکه در اعلام نتایج نیز علنا آشفتگی وجود دارد. سخنگوی ائتلاف الفتح عراق گفت: ما به نتایج اعلام شده اعتراض کردیم اما مخالفت ما با هیچ گروه سیاسی پیروز در این انتخابات نیست. الاسدی گفت: حوزههای انتخابیه که آرای آن دستی شمارش شده است، هنوز به آرای شمارش شده افزوده نشده که این قریب به یک میلیون رای است. وی افزود: ائتلاف الفتح مشکلی با جریان صدر یا غیر آن ندارد و نتایج نهایی، تعیینکننده است. سخنگوی ائتلاف الفتح گفت: مردم ما در همه مناطق عراق احساس ناامیدی زیادی میکنند. ما به آنها میگوییم دلسرد یا غمگین نباشید. ما دولتمرد و حامی دولت هستیم و از کمیساریای عالی انتخابات هم در ارائه همه شواهد شفاف حمایت میکنیم اما هیچ نتیجهای را بدون سند و مدرک نمیپذیریم.
ارسال به دوستان
گریگوریان: با باکو برای تغییرمرزها مذاکره نمیکنیم
دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان که در تهران به سر میبرد، به شایعات مطرحشده پیرامون توافق احتمالی باکو و ایروان برای تغییرات ژئوپولیتیک در مرزهای شمال غرب ایران واکنش نشان داد. آرمن گریگوریان گفت: «ارمنستان هیچوقت درباره کریدور چیزی مطرح نکرده، نمیکند و نخواهد کرد و نسبت به کریدور هیچوقت مذاکرهای نکردهایم».
به گفته او حرکت ارمنستان برای گسترش روابط امنیتی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی خود با ایران به عنوان یک شریک راهبردی از سال 2018 آغاز شده و با روی کار آمدن دولت نیکول پاشینیان از سال 2020 شتاب گرفت به طوری که نخستوزیر ارمنستان اعلام کرد ایروان آماده است با ایران روابط راهبردی داشته باشد و در راستای این سیاست تلاش میکند. گریگوریان محور مباحث مطرح شده میان سیدابراهیم رئیسی، رئیسجمهوری اسلامی ایران با نخستوزیر ارمنستان در ۲ دیدار اخیرشان، نخست در تهران و بعدا در دوشنبه (تاجیکستان) را نحوه توسعه روابط ۲ کشور خواند. دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان مشخصا به نظر منفی ایروان درباره باز شدن پای تروریستهای مسلح و نیروهای نظامی برخی دولتهای دیگر (ترکیه و اسرائیل) به منطقه قفقاز به بهانه جنگ قرهباغ اشاره کرد. او همچنین طرح موضوع کوریدور زنگزور توسط مقامات باکو به موازات مرزهای شمال غرب ایران را صرفا دیدگاه طرف آذربایجانی از توافق سهجانبه صلح پارسال بین باکو و ایروان با میانجیگری مسکو برشمرد و تاکید کرد ارمنستان قائل به گذر چنین کریدوری از خاک خود نیست.
ارسال به دوستان
دور دنیا
آمریکا داراییهای افغانستان را آزاد نمیکند
در حالی که افغانستان به دلیل منجمد شدن داراییهای دولتی 10 میلیارد دلاریاش در آستانه بحران انسانی قرار داشته و دبیرکل سازمان ملل درباره فروپاشی اقتصاد این کشور هشدار داده و خواهان امداد مالی فوری به این کشور شده اما واشنگتن قصد آزادسازی این داراییها را ندارد. جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید در یک نشست خبری پس از برگزاری نشست فوقالعاده گروه 20 برای مقابله با بحران انسانی در افغانستان گفت در موضع واشنگتن برای آزادسازی داراییهای این کشور تغییری به وجود نیامده است. او در پاسخ به پرسش خبرنگاران مبنی بر اینکه آیا تغییری در سیاست مربوط به منجمدسازی داراییهای افغانستان به وجود آمده است، گفت: «خیر، هیچ تغییری درباره این سیاست ایجاد نشده است». به گفته ساکی، سران گروه 20 در نشست فوقالعاده درباره افغانستان بر تعهد جمعی خود برای ارائه مستقیم کمکهای بشردوستانه به مردم افغانستان تأکید کردند؛ چیزی که پیشتر از طریق سازمانهای بینالمللی مستقل به آن اشاره شده بود اما واشنگتن در این نشست نسبت به ارائه کمکهای بیشتر به افغانستان متعهد نشده است.
***
سرقت موبایلهای یک هنگ ارتش اسرائیل
ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد هنوز نمیداند چه کسانی و چگونه گوشی همراه یک هنگ از نظامیان ارتش عبری را از داخل پایگاهشان سرقت کردهاند. به گزارش تارنمای روزنامه یدیعوت آحارانوت، 17 موبایل نظامیان صهیونیست در زمانی که مشغول آموزش در پایگاهی نظامی در منطقه دره اردن بودند، به سرقت رفته است. این نظامیان روز پنجشنبه هفته گذشته دوره آموزشی جمعی تیپ کافیر را میگذراندند که بعد از بازگشت از تمرینات نظامی متوجه مفقود شدن تلفنهای همراه خود شدند. ظاهرا فرد یا افرادی توانستهاند وارد آسایشگاه آنها شده و تلفنهای همراه آنها را به سرقت ببرند. گفته میشود فرمانده یگان آنها قصد داشت برای جلوگیری از وقوع رسوایی از حساب شخصی خود برای تمام این نظامیان که سربازان صفر در حال آموزش بودند تلفن همراه خریداری کند اما افسر مافوقش اجازه چنین کاری را به او نداد. در نهایت زمانی که سربازان اسرائیلی در شبکههای مجازی برای تهیه تلفن همراه از مردم درخواست کمک مالی کردند، ارتش رژیم صهیونیستی به تکاپو افتاد و با رسانهای کردن این واقعه، اعلام کرد تحقیقات خود را در این رابطه آغاز کرده است.
***
سریال عجز اسرائیل در مقابل هکرها این بار یک بیمارستان
تارنمای روزنامه ییسرائیل هیوم، پیش از ظهر دیروز از حمله سایبری به یک بیمارستان در فلسطین اشغالی خبر داد. به گزارش این نشریه عبری، هکرها سامانه رایانهای این بیمارستان اسرائیلی را که نام آن مشخص نشده، از کار انداختهاند. فعالیتهای مرتبط به دسترسی به اطلاعات بیماران به طور کامل مختل شده و مهاجمان خواهان دریافت باج در مقابل آزادسازی اطلاعات شدند. وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی هم با تایید این خبر افزود کارشناسان در حال بررسی مشکل برای حل آن هستند. در گزارش ییسرائیل هیوم آمده که این نخستینباری نیست که دادههای اطلاعات فردی اسرائیلیها در هفتههای اخیر توسط هکرها به سرقت میرود. طی چند هفته گذشته هم چندین شرکت الکترونیکی اسرائیلی مورد تهاجم هکرها قرار گرفتند، در حالی که شماری از مؤسسات و سازمانهای اسرائیلی هم از آن در امان نماندند. حدود یک ماه پیش هکرها اطلاعات شخصی تمام دانشجویان و کارمندان دانشگاه بار ایلان را به دست آورده و منتشر کردند. آن زمان هم هکرها ابتدا خواهان هزاران دلار شده بودند اما به مرور زمان این خواسته خود را به چند میلیون دلار رساندند؛ در حالی که دانشگاه و نهادهای امنیتی هم بعد از اعتراف به حمله سایبری مدعی شده بودند در حال حل این مشکل هستند. بعد از آنکه دانشجویان و کارمندان متوجه شدند نهادهای امنیتی راهی برای جلوگیری از اطلاعات خود پیدا نمیکنند، عاجزانه در یک نامه سرگشاده از هکرها خواستند به این اقدام خود پایان دهند.
***
مرزهای اتحادیه اروپایی به روی آمریکاییها بسته میماند
اتحادیه اروپایی در پی تداوم بحران سلامت ناشی از همهگیری کرونا، همچنان مرزهای خود را به روی ۵۴ کشور که هنوز موفق به کنترل این بحران نشدهاند از جمله آمریکا و روسیه باز نمیکند. یک منبع مطلع در اتحادیه اروپایی دیروز به شبکه یورونیوز فهرستی سیاه از نام بسیاری از کشورها از جمله ایالات متحده، برزیل، قطر و روسیه را ارائه داده است، در حالی که هنوز به طور مشخص معلوم نیست آیا کشورهایی از خاورمیانه از جمله ایران در این فهرست قرار میگیرند یا خیر؟ اتحادیه اروپایی در حالی دست به اتخاذ چنین تصمیمی زده که مقامات اغلب کشورهای عضو آن پیشتر اعلام کرده بودند مرزهای خارجی بر اساس یک رویکرد هماهنگ و جمعی از ابتدای ماه آینده میلادی(نوامبر) به روی مسافران گشوده خواهد شد. به همین دلیل مقامات بروکسل، ۲ فهرست مجزا برای صدور مجوز ورود به مسافران خارجی تهیه کردهاند. یکی از این فهرستها شامل کشورهایی است که اتباع آنها اجازه عبور از مرزهای خارجی اتحادیه را دارند و در دیگری که میتوان عنوان فهرست سیاه به آن داد، نام کشورهایی درج شده که شهروندان آنها پس از بازگشایی مرزها از ابتدای ماه ژوئیه همچنان از ورود به کشورهای عضو این اتحادیه منع میشوند. به گزارش یورونیوز، شهروندان ۴۷ کشور مجوز عبور از مرزهای خارجی اتحادیه اروپایی را دریافت خواهند کرد و اتباع ۵۴ کشور نیز در فهرست سیاه ورود به کشورهای اتحادیه قرار خواهند گرفت. در ایالات متحده تاکنون بیش از 44 میلیون و 300 هزار مورد ابتلا به بیماری «کووید-۱۹» به ثبت رسیده و بیش از 714 هزار نفر از شهروندان این کشور نیز بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادهاند.
ارسال به دوستان
«سالی رونی» با مردم فلسطین در مبارزه برای آزادی، عدالت و برابری اعلام همبستگی کرد
حرکت ضداسرائیلی نویسنده برجسته ایرلندی
نویسنده برجسته ایرلندی در اعتراض به اشغالگری رژیم صهیونیستی، مانع ترجمه و انتشار آثارش به زبان عبری توسط یک انتشارات اسرائیلی شد. خانم «سالی رونی» رماننویس ایرلندی که تازهترین داستانش در صدر کتابهای پرتیراژ آمریکا و ایرلند قرار دارد، ضمن حمایت از حقوق فلسطینیها، دولت اسرائیل را یک دولت آپارتاید دانسته و گفت: «من با مردم فلسطین در مبارزه برای آزادی، عدالت و برابری اعلام همبستگی میکنم».
به گزارش روزنامه هاآرتص این خانم۳۰ ساله اخیرا با اقدام انتشارات اسرائیلی «مودان» برای ترجمه رمانش با عنوان «دنیای زیبا! کجا هستی» که در صدر فهرست پرفروشهای آمازون قرار دارد، مخالفت کرده است. سالی رونی در بریتانیا تاکنون چند جایزه نویسندگی گرفته، از جمله جایزه نویسندگان جوان ساندیتایمز در سال ۲۰۱۷ و جایزه کتاب کوستا در سال ۲۰۱۸.
او که از حامیان جنبش «بایکوت اسرائیل» نیز محسوب میشود، بیانیهای در این زمینه صادر کرده که در آن آمده است: «گزارشهای اخیر منتشر شده از سوی سازمان دیدهبان حقوق بشر و سازمان حقوق بشری بتسلیم [فلسطین اشغالی]، آنچه را که گروههای حقوق بشری فلسطینی مدتهاست میگویند ، تأیید میکند؛ نظام آپارتاید اسرائیل و تبعیض نژادی علیه فلسطینیها با تعریف نظام آپارتاید در قانون بینالملل تطابق دارد... شاید برخی با تصمیم من موافق نباشند اما نمیتوانم با یک شرکت اسرائیلی که صراحتا از تبعیض نژادی و آپارتاید پرهیز نمیکند و از حقوق ملت فلسطین در سازمان ملل حمایت نمیکند، همکاری کنم». کارزار فلسطین برای تحریم علمی و فرهنگی اسرائیل (PACBI) نیز اعلام کرده از این تصمیم قدردانی میکند که خانم رونی را به جمع بیشماری از نویسندگان بینالمللی ملحق میکند که از تحریم فرهنگی سازماندهیشده بخش نشر همدست با اسرائیل حمایت میکنند، همانطور که هنرمندان مترقی به یکباره از تحریم آپارتاید در آفریقای جنوبی حمایت کردند. در همین راستا یک منبع سیاسی بلندپایه در تلآویو گفته است جمهوری ایرلند بیشک به ضد اسرائیلیترین کشور اروپایی تبدیل شده است و سایر کشورهای اروپایی را به اتخاذ «مواضع افراطی و سازشناپذیر» در برابر این رژیم ترغیب میکند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|