|
به دقت رفتار بایدن را میسنجیم
وزیر امور خارجه با بیان اینکه به دقت رفتار بایدن را میسنجیم، اعلام کرد: ۱+۴ برای مذاکره مبتنی بر رعایت منافع و حقوق متقابل آماده باشد. حسین امیرعبداللهیان در یک رشته توئیت نوشت: کاخ سفید درخواست مذاکره با ایران را مطرح میکند و ادعای آمادگی بازگشت به برجام را دارد ولی همزمان تحریمهای جدید علیه افراد و شرکتهای ایرانی اعمال میکند. وی افزود: ما به دقت رفتار آقای بایدن را میسنجیم. هدف «مذاکره»، حرف زدن محض نیست، بلکه توافق ملموس و احترام به منافع متقابل است.
ارسال به دوستان
3 ماه از آغاز به کار دولت سیزدهم گذشت؛ نیاز به تبیین روایت دولتمردان از شرایط کشور و طرح عبور از وضعیت موجود بیش از پیش احساس میشود
مسأله چشمانداز تغییر
یونس مولایی: دولت سیزدهم در آستانه پایان سومین ماه عمر 4 ساله خود قرار دارد؛ 3 ماهی که هر چند بخش عمده آن به جابهجایی مدیران و تشکیل هیات وزیران اختصاص پیدا کرد اما طلیعه ریاست حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی بر قوه مجریه به حساب میآید. در چنین فضایی هرچند کماکان برای قضاوت عملکرد دولت زود است اما تصویر دولت سیزدهم در ذهن مردم در حال شکلگیری و تثبیت است؛ تصویری که با گذر زمان و عیان شدن نتایج عملکرد و سیاستهای دولت دچار تغییر و تحولاتی خواهد شد.
با این اوصاف آنچنان که از مشاهدات عمومی و نتایج نظرسنجیهای معتبر پیداست، دولت سیزدهم در بازگرداندن امید به تغییر در جامعه به توفیقی نسبی نائل آمده و عمده مردم از تغییر رویههای اجرایی رضایت داشتهاند. در این میان تسریع واکسیناسیون با روی کار آمدن دولت سیزدهم با توجه به در هم تنیده شدن اثرات کرونا با زندگی روزمره مردم احتمالا به عنوان مهمترین عامل در کسب این رضایت بوده است. از سوی دیگر شکستن دیوار میان دولتمردان و مردم و حضور رئیسجمهور و باقی مدیران دولتی در میان مردم دومین عاملی است که در شکلگیری این تصویر مثبت موثر بوده است. مردمی که در 8 سال گذشته میان خود و چهرههای دولتی شاهد یک دیوار بلند بودند، حالا دولتی را در میان خود میبینند که رفع مشکلات عمومی را وظیفه خود میداند. اگر تا پیش از این دولتمردان به عنوان چهرههای مغروری شناخته میشدند که قول و عملشان بر زخم مردم نمک میپاشید، اکنون با دولتی مواجهند که درد مردم را درد خود میداند. دیگر موضوعی که به ترمیم این شکاف دولت و ملت کمک کرده صداقت در بیان مشکلات و دوری جستن از مدیریت پشت درهای بسته است. مردمی که 2 سال پیش شاهد پنهانکاری دولت در مساله گران کردن قیمت بنزین بودند و در نهایت پس از مشاهده حوادث تلخ آبان سال98 با خنده رئیسجمهور سابق و اعلام بیخبریاش از گران شدن قیمت بنزین مواجه شدند، هفته گذشته شاهد مدیریت مردمی دولتی بودند که پس از حمله سایبری به پمپبنزینها در سریعترین زمان با مردم از در صداقت وارد شد و ضمن تشریح شرایط، آنها را به خویشتنداری دعوت کرد. مجموعه این مصادیق تا حد زیادی نشان از چرایی توفیق دولت رئیسی در 3 ماه گذشته برای کاهش شکاف میان دولت و ملت و تغییر تصویر عمومی از قوه اجرایی دارد. با این حال نمیتوان چشم بر این واقعیت بست که جامعه هنوز دولت مستقر را به علت نوپا بودنش مسبب و مسؤول وضعیت نامطلوب موجود نمیداند، از این رو ضمن استقبال از نشانههای تغییر در مدیریت جاری کشور با حسنظن با دولت همراهی قابل توجهی داشته است که نمود آن را در بحران بنزینی اخیر میتوان یافت. بر همین اساس گذر زمان عملا رابطه میان مردم و دولت را دستخوش تغییرات گریزناپذیری خواهد کرد، به گونهای که به تدریج مردم رد تغییر را بیش از رفتار دولتمردان در زندگی روزمره خود پی میگیرند. در این فضا «چشمانداز» تغییر بر مبنای سیمایی که دولت از شرایط موجود و امکان تغییرش مخابره میکند، فهم میشود.
* چشمانداز تغییر در دولت سیزدهم چگونه است؟
همواره دولتها در مواجهه با افکار عمومی و مطالبات جامعه برای تغییر شرایط به ترسیم چشمانداز وضعیت موجود و چگونگی تغییر آن میپردازند؛ چشماندازی که بیش و پیش از هر چیز بر مبنای فهم نظری از جهان پیرامونی، تضاد منافع و شعار محوری دولتها ساخته و تثبیت میشود. برای نمونه ابرمفهومی که دولتهای پنجم و ششم بر آن تاکید داشتند «سازندگی» بود و مجموعه اقدامات دولت در نسبت با این ابرمفهوم فهم میشد. دولت از عملکرد خود در نسبت با این مفهوم دفاع میکرد و چالشهای موجود را نیز با توجه به تاثیرگذاری و تاثیرپذیری از این مفهوم توضیح میداد. پس از آن نیز ابرمفهوم دولتهای هفتم و هشتم «توسعه سیاسی» و دولتهای نهم و دهم «عدالت» بود. در این میان هر چند دولتها به اقتضای ماهیتشان با انبوه موضوعات و مشکلات مواجهه داشتند اما همواره شرایط را مبتنی بر این ابرمفهومها تبیین کرده و با جامعه ارتباط میگرفتند. دولتهای یازدهم و دوازدهم به ریاست حسن روحانی اما تلاش داشتند به جای ابرمفهومها، استراتژی «تعامل خارجی» را به عنوان تنها نسخه بهبود شرایط جامعه و تحقق رفاه و توسعه در مرکز مفاهیم قرار دهند. از همین رو حسن روحانی با طرح این استراتژی به عنوان وعده انتخاباتی موفق به کسب رای مردم شد و پس از آن نیز حیات و ممات اجتماعی دولت در پیوند گسستناپذیر با این استراتژی شکل گرفت و پس از عیان شدن شکست برنامه دولت در سیاست خارجی، عملا در قوه مجریه به محاق فراموشی سپرده شد و لایههای میانی جامعه به عنوان مهمترین حامیان سیاسی روحانی با سرخوردگی مواجه شدند.
با این اوصاف آنچه در میان تحرکات دولت در ارتباطگیری با مردم و تلاش برای تغییر شرایط موجود کمتر به چشم میآید اما با گذر زمان اهمیتش هویدا خواهد شد، چشمانداز دولت برای تغییر شرایط موجود و ابرمفهومی است که دولت اقدامات خود را حول آن تعریف خواهد کرد. به عبارت دیگر دولت هر قدر در این 3 ماه سیمای مجموعهای «پرکار»، «خستگیناپذیر» و «مردمی» را از خود نشان داده اما کماکان در تعریف یک ابرمفهوم یا حتی استراتژی کلان برای تغییر شرایط و تثبیت آن در ذهنیت جامعه به توفیق جدی نرسیده است.
شرایط شکننده اقتصادی کشور و تجربه شکست خورده دولت قبل در بهبود شرایط عمومی و حتی ارتباطگیری با مردم در میانمدت و بلندمدت، دولت رئیسی را با انباشتی از تقاضاهای عمومی مواجه کرده است. در این فضا عدم انسجام میان گفتار و رفتار دولت و فقدان یک چشمانداز پذیرفته شده، شرایط را برای رئیسی و باقی دولتمردان دشوار خواهد کرد.
* بیم و امیدهای تغییر
کسب نسبی رضایت و اعتماد عمومی و نمایان کردن میل به تغییر مهمترین دستاورد دولت سیزدهم در آستانه 100روزه شدن عمر دولت است. هر قدر شروع دولت با توجه به میراث سوخته روحانی برای رئیسی جامعه را با تردیدهای زیادی مواجه کرده بود اما حالا در پایان نخستین 100روز از دولتداری رئیسی، شکاف میان دولت و ملت بسیار کمتر از مردادماه سال جاری است.
غنیمت شمردن چنین سرمایه اجتماعیای و هدایت آن به سمت قدرتآفرینی خارجی برای دولت نیازمند نگاهی حسابشده است. بخشی از جامعه هر چند نشانههای میل به تغییر را مشاهده میکند اما به دنبال چشمانداز و روایت دولت از شرایطی است که این تغییر در بستر آن محقق شود؛ چشماندازی که کارآمدی دولت در نسبت با آن سنجیده و قضاوت خواهد شد. بر همین اساس هر قدر توفیق دولت رئیسی در تسریع عملیات واکسیناسیون عمومی و اصلاح الگوی رفتاری در مواجهه با افکار عمومی امتیازی مثبت به حساب میآید اما مردم بویژه لایههای میانی و تحصیلکرده جامعه در ماههای آتی رفتار دولت جدید را در نسبت با چشمانداز تعریف شده مورد ارزیابی قرار خواهند داد.
ارسال به دوستان
اذعان رسانههای صهیونیستی به شکست استراتژی این رژیم علیه ایران
ناکامیهای پیاپی تلآویو مقابل تهران
گروه سیاسی: توطئههای رژیم صهیونیستی علیه ایران سابقهای طولانی دارد اما از اواسط دهه 2000 میلادی، این رژیم تهاجمات خود را بر حوزه هستهای ایران متمرکز و سعی کرده به انحای گوناگون صنعت هستهای کشورمان را با مشکلات مختلف روبهرو کند. در همین راستا، این رژیم از هیچ کاری اعم از ترور، خرابکاری و اجماعسازی بینالمللی علیه ایران فروگذار نکرده است اما حالا رسانههای صهیونیستی به شکست استراتژی این رژیم علیه ایران اعتراف میکنند. به گزارش «وطنامروز»، رژیم صهیونیستی از سال 2005 بدین سو دست به جنگ پنهان علیه جمهوری اسلامی ایران زد. یکی از علل اصلی اتخاذ این رویکرد، ناتوانی نظامی اسرائیل در جلوگیری از پیشرفت هستهای ایران بود؛ مسالهای که در جلسه مشترک رؤسای سرویسهای اطلاعاتی رژیم صهیونیستی-موساد، شاباک و امان- که در همان سال برگزار شد نیز مورد تاکید قرار گرفت. با گذشت 16سال از آغاز این نبرد پنهان اطلاعاتی و خرابکارانه، بسیاری از کارشناسان و رسانههای صهیونیستی با اشاره به پیشرفتهای روزافزون هستهای ایران به شکست استراتژی این رژیم در برابر ایران اذعان میکنند. روزنامه هاآرتص در گزارشی با اشاره به اینکه «هشدارهای روزانه اسرائیل درباره ایران هیچ گوش شنوایی در واشنگتن ندارد» نوشت: هنوز مشخص نیست فعالیتهای اسرائیل تا چه اندازه در ممانعت از دستیابی ایران به اهداف استراتژیکش موفقیتآمیز بوده اما چیزی که کاملا روشن است، اینکه برخی مقامات ارشد اسرائیل هیچ روزی را بدون صحبت کردن علیه ایران سپری نمیکنند. هاآرتص در ادامه به اقدامات رژیم صهیونیستی علیه کشورمان در ماههای اخیر نیز اشاره کرده و نوشت: دیپلماسی آشکار [علیه ایران]، حمله سایبری به جایگاههای سوخت در ایران و حملات هوایی به سوریه که به اسرائیل نسبت داده میشود، به حصول نتیجه مورد نظر اسرائیل منجر نشده و دولت بایدن را برای افزایش فشار بر ایران تحریک نکرده است. این روزنامه اسرائیلی تصریح کرد: هدف از حمله سایبری به جایگاههای سوخت در ایران فشار بر مردم عادی و ضربه به استانداردهای زندگی روزمره ایرانیان بود و هدف بالاتر این بود که مردم عصبانی علیه نظام جمهوری اسلامی دست به اعتراض بزنند اما واقعیت نشان میدهد این اقدامات حکومت ایران را تضعیف نکرده و موجب کاهش فعالیتهای تهران نشده است. این مطلب نشان میدهد برخلاف ادعاهای مقامات صهیونیست نظیر ادعای بنت در سازمان ملل که اقدامات اسرائیل علیه مردم ایران نیست و علیه نظام ایران است، نخستین قربانی خرابکاری اسرائیلیها مردم هستند. روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارانوت هم در گزارشی مشابه با اذعان به شکست استراتژی اسرائیل علیه تهران تاکید کرد جشن گرفتن نتیجه حمله سایبری به جایگاههای سوخت در ایران، تنها نشاندهنده حماقت مستمر اسرائیل درباره اقدامات امنیتی علیه ایران و برنامه هستهای آن است که تنها به تضعیف بیشتر اسرائیل انجامیده است. این روزنامه افزود: وقتی تحریمهای دونالد ترامپ علیه ایران این کشور را تسلیم نکرده است، چرا ما باید فکر کنیم تنها حمله سایبری به جایگاههای سوخت خواهد توانست نتیجهای متفاوت در پی داشته باشد؟
***
ایران؛ موضوع دیدار بنت با رهبران حاضر در کنفرانس تغییرات اقلیمی
نخستوزیر رژیم صهیونیستی در حاشیه کنفرانس تغییرات اقلیمی سازمان ملل با رهبران دیگر کشورها دیدارهای دوجانبهای داشته که ایران در اولویت موضوعات رایزنی آنها بوده است. روزنامه صهیونیستی «اورشلیم پست» در گزارش خود آورد ایران یکی از موضوعات اصلی دیدارهای دوجانبهای بود که نفتالی بنت، نخستوزیر رژیم صهیونیستی با رهبران دیگر کشورها در کنفرانس تغییرات اقلیمی سازمان ملل در گلاسکو داشت. بنت و امانوئل مکرون، رئیسجمهور فرانسه روز دوشنبه دیداری دوجانبه داشتند که در آن درباره چالشهای خاورمیانه و غنیسازی پیشرفته اورانیوم توسط ایران گفتوگو کردند. بنت با اسکات موریسون، نخستوزیر استرالیا نیز در این کنفرانس بینالمللی دیدار و درباره ایران گفتوگو کرده بود. نخستوزیر رژیم صهیونیستی همچنین روز گذشته با بوریس جانسون، نخستوزیر انگلیس نیز در این باره دیدار کرد.
ارسال به دوستان
دادستان کل ارمنستان از همکاریهای دوجانبه با ایران برای مقابله با گروههای تکفیری منطقه خبر داد
توافق تهران- ایروان علیه تروریستهای قفقاز
گروه سیاسی: در بحبوحه جنگ دوم قرهباغ در سال گذشته، اخبار موثقی از حضور نیروهای تروریستی- تکفیری مورد حمایت ترکیه در منطقه به گوش رسید که این مساله به یکی از نگرانیهای جمهوری اسلامی ایران تبدیل شد و حتی بارها از جانب مقامات رسمی کشور شاهد مواضعی علیه این اقدام بودیم که آن را از جمله خطوط قرمز ایران در منطقه قفقاز بیان میکردند. حال دادستان کل ارمنستان با اشاره به ملاقات خود با دادستان کل ایران، از توافق دوجانبه جهت مقابله مشترک با چالشهای جدید از جمله حضور تروریستها در منطقه خبر داده است.
به گزارش «وطنامروز»، «آرتور داوتیان» دادستان کل ارمنستان دوشنبه هفته جاری در مصاحبه با تلویزیون دولتی این کشور ضمن اشاره به سفر اخیر «محمدجعفر منتظری» دادستان کل ایران به این کشور گفت دادستانهای کل ارمنستان و ایران به توافقاتی برای مقابله مشترک با چالشهای جدید دست یافتهاند.
بر اساس گزارش خبرگزاری ارمنستانی «آرمنا پرس»، دادستان کل این کشور در همین باره گفت: «در میان این توافقها، من به اراده مشترک برای پاکسازی منطقه از وجود تروریستها و به لزوم اجرای کامل مکانیسمهای قانونی که همتای ایرانی من بسیار شفاف درباره آن صحبت کرد، اهمیت زیادی میدهم».
وی ادامه داد: «در روزهای اول جنگ، زمانی که نخستین اطلاعات واقعی درباره حضور تروریستهای مزدور در منطقه بویژه در جنوب آرتساخ را دریافت کردیم، به همکارم اطلاع دادم. چون منطقه مرزی با ایران بود. با توجه به اینکه تروریستها هیچ مرزی را به رسمیت نمیشناسند مخاطرات و تردیدهای جدی وجود داشت و ممکن بود تحرکاتی وجود داشته باشد. این مساله، مورد قدردانی همکارم قرار گرفت و اقدامات پیشگیرانه لازم انجام شد».
داوتیان در پایان گفت: «امروز نیز حقایق روشنی درباره فعالیت تروریستها در منطقه و منطقهای که ذکر کردم و لزوم مبارزه با این عناصر از طریق سازوکارهای حقوقی مشترک وجود دارد». لازم به ذکر است از سال گذشته که اخبار موثقی از حضور نیروهای تروریستی- تکفیری در منطقه قرهباغ منتشر شد، جمهوری اسلامی ایران مواضع صریحی در این باره اتخاذ و همواره حضور این نیروها را به عنوان خط قرمز خود مطرح کرده است.
* سیونیک ارمنستان برای ایران اهمیت زیادی دارد
همچنین روز دوشنبه دیداری بین «عباس ظهوری» سفیر ایران در ارمنستان و یک مقام ارشد دیگر این کشور یعنی «گنل سانوسیان» وزیر توسعه منطقهای و زیرساختها انجام شد. سانوسیان روابط و همکاریهای قابل اعتماد موجود بین ایروان و تهران در حوزههای مختلف را مورد توجه قرار داد و تاکید کرد: ارمنستان و ایران دستور کار بزرگ و طیف گستردهای از همکاریهای دوجانبه را در دستور کار خود دارند.
سفیر ایران در ارمنستان نیز در این دیدار ضمن تشکر از فرصت ایجاد شده برای انجام این دیدار دوجانبه، به نوبه خود با تاکید بر اینکه همکاری خوبی با وزارت توسعه منطقهای و زیرساختها برقرار شده است، ابراز اطمینان کرد این همکاریها در آینده نزدیک ادامه خواهد داشت. وی در این باره افزود: روابط عمیق و دیرینه تاریخی و فرهنگی بین ارمنستان و ایران به توسعه همکاریهای دوجانبه در ابعاد مختلف کمک میکند.
طرفین در این دیدار تحولات منطقهای را نیز مورد توجه قرار دادند و این تحولات یکی از محورهای مهم بحث سفیر ایران و وزیر توسعه منطقهای و زیرساختهای ارمنستان بود. سفیر ایران با اشاره به وضعیت منطقه سیونیک، تاکید کرد: منطقه سیونیک برای ایران نیز بسیار مهم است. در آینده نزدیک با دیدارهای پیشبینی شده، سرمایهگذاران فعالیت خود را در این منطقه آغاز خواهند کرد.
گفتنی است در یک ماه اخیر بحث احداث کریدور زنگزور بین نخجوان و سرزمین اصلی آذربایجان با اصرار ترکیه و دولت باکو داغ بوده است. کارشناسان میگویند در صورتی که باکو و آنکارا به هدف خود برسند، تمامیت ارضی ارمنستان در قسمت استان سیونیک که در جنوب این کشور قرار دارد تهدید میشود. همچنین با تغییر ژئوپلیتیک منطقه، مرز مشترک ایران و ارمنستان دستخوش تغییر میشود که برای جمهوری اسلامی ایران مضرات اقتصادی و امنیتی بسیاری دارد.
ارسال به دوستان
اخبار
رئیسجمهور به زنجان سفر میکند
در آستانه سفر رئیسجمهور به استان زنجان که در هفتههای آتی انجام خواهد شد، جلسه هماهنگی و توافق دستگاههای اجرایی و بانکهای عامل برای اجرای طرحهای اولویتدار این استان به ریاست معاون اول رئیسجمهور در نهاد ریاستجمهوری برگزار شد. محمد مخبر در این جلسه با تاکید بر ضرورت تکمیل و تجهیز طرحهای نیمهتمام عمرانی در استانها گفت: دولت با کمک خیرین و بخش خصوصی به دنبال آن است تا ضمن تکمیل و تجهیز طرحهای نیمهتمام عمرانی، توافقات و طرحهای جدید را به منظور اشتغالزایی و توسعه و آبادانی استانهای کشور با تمام توان پیگیری کند. همچنین معاون اول رئیسجمهور تصریح کرد: باید در اجرای طرحهای عمرانی و معدنی ملاحظات زیستمحیطی در اولویت باشد.
***
وزیر دفاع:
بسیاری از تحریمها در حوزه دفاعی با شکست مواجه شده است
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: با خوداتکایی و تکیه بر توانمندی بومی، موفق به تولید قدرت شدهایم اما لازمه قدرت و قوی شدن ایران در همه بخشها، رشد متناسب و توجه به همه مؤلفههای جهش اقتصادی است و این آمادگی را داریم تا از سرریز دانش دفاعی به بخشهای مختلف کشور کمک کنیم.
به گزارش میزان، امیر سرتیپ آشتیانی در نشست با اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه با اجرای تدابیر فرماندهی معظم کل قوا و تلاش متخصصان صنعت دفاعی بسیاری از تحریمها در حوزه دفاعی با شکست مواجه شده است، گفت: با خوداتکایی و تکیه بر توانمندی بومی، موفق به تولید قدرت شدهایم اما لازمه قدرت و قوی شدن ایران در همه بخشها، رشد متناسب و توجه به همه مؤلفههای جهش اقتصادی است و این آمادگی را داریم تا از سرریز دانش دفاعی به بخشهای مختلف کشور کمک کنیم. وزیر دفاع با بیان اینکه این وزارتخانه به عنوان یک سرمایه ملی نقش تعیینکنندهای در ارتقای قدرت دفاعی نیروهای مسلح و ارتقای بازدارندگی جمهوری اسلامی دارد، گفت: راهبرد وزارت دفاع تعامل همهجانبه و همافزا با مجلس شورای اسلامی است.
***
خطیبزاده:
رئیسجمهور آمریکا باید جامعه بینالملل را قانع کند که امضایش واقعی است
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: جهان حقیقتا به آنچه آقای کروز (تدکروز، سناتور جمهوریخواه آمریکا) بدان اعتراف میکند واقف است: اینکه رژیمها در واشنگتن سرکش هستند. به گزارش ایسنا، سعید خطیبزاده در توئیتی نوشت: جهان حقیقتا به آنچه آقای کروز بدان اعتراف میکند واقف است: اینکه رژیمها در واشنگتن سرکش هستند.
این مسؤولیت رئیسجمهور آمریکاست که جامعه بینالملل - از جمله تمام اعضای برجام- را قانع کند که امضایش واقعا معنایی دارد. این امر مستلزم تضمینهای عینی است. هیچکس چیزی کمتر از این را نمیپذیرد. تد کروز، سناتور جمهوریخواه آمریکایی در توئیتی ادعا کرده است: اگر هر توافقی با ایران به عنوان یک معاهده توسط سنا تصویب نشود -که بایدن میداند چنین اتفاقی نخواهد افتاد- مطمئنا هر رئیسجمهور جمهوریخواهی در آینده آن را پاره خواهد کرد.
***
قائممقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خبر داد
برگزاری مراسم ۱۳ آبان با سخنرانی سرلشکر سلامی
قائممقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: مراسم ۱۳ آبان امسال با توجه به واکسیناسیون عمومی صورتگرفته در ماههای اخیر به شکل اجتماع عمومی برگزار خواهد شد. به گزارش تسنیم، حجتالاسلام مجتبی اشجری، قائممقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، در نشست اعلام برنامههای یومالله 13 آبان طی سخنانی اظهار داشت: در شرایطی به استقبال یومالله 13 آبان میرویم که این مراسم به شکل اجتماع مردمی و البته با توجه به واکسیناسیون عمومی که دولت سیزدهم انجام داده برگزار خواهد شد.
وی، شعار محوری بزرگداشت یومالله 13 آبان را «ایستادگی و مقاومت ملت ایران؛ رمز افول سلطه استکباری آمریکا» عنوان کرد و گفت: ستاد بزرگداشت یومالله 13 آبان در همه شهرهای کشور شکل گرفته است و همه برنامهها حول 2 محور تبیینی و میدانی خواهد بود. قائممقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اشاره به جزئیات برنامههای میدانی یومالله 13 آبان، یادآور شد: اجتماع مردمی و ضداستکباری مراسم 13 آبان، با رعایت دستورالعملهای بهداشتی در بیش از 800 شهر کشور و به صورت همزمان ساعت 10 صبح روز پنجشنبه 13 آبان در سراسر کشور برگزار خواهد شد. اشجری در تشریح جزئیات برگزاری مراسم در تهران، گفت: مراسم ویژه تهران در روز ملی مبارزه با استکبار جهانی مقابل لانه جاسوسی سابق آمریکا از ساعت 10 صبح روز پنجشنبه آغاز میشود و سخنران ویژه این مراسم نیز سردار سرلشکر حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خواهند بود.
ارسال به دوستان
فرمانده نیروی زمینی سپاه مشارکت فعال مرزنشینان در تأمین امنیت مناطق مرزی را اصلیترین دلیل وحشت ضدانقلاب در آن مناطق دانست
مدل بومی تأمین امنیت در مرزها
گروه سیاسی: فرمانده نیروی زمینی سپاه گفت: استفاده از الگو و سیره جهادی شهید سرلشکر شوشتری در تقویت وحدت میان هموطنان مرزنشین با اقوام و مذاهب مختلف باعث شده نهتنها هموطنان ساکن در مناطق مرزی جنوب شرق کشور، بلکه آحاد مرزنشینان ما به طور پیوسته در تأمین امنیت مشارکت فعال داشته باشند و اساسا عناصر ضدانقلاب منطقه نیز از همین مسائل وحشت دارند.
به گزارش «وطنامروز» به نقل از سپاه نیوز، سردار سرتیپ پاسدار «محمد پاکپور» فرمانده نیروی زمینی سپاه در حاشیه آیین نکوداشت شهدای وحدت، با بیان اینکه محرومیتزدایی ضروریترین زیرساخت تأمین امنیت پایدار است، اظهار داشت: محرومیت یکی از عوامل فعالیت گروهکهای معاند و ضدانقلاب است و دشمن همواره از این مشکلات در جهت سوءاستفاده و تحقق اهداف شوم خود استفاده میکند، لذا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به موازات تأمین امنیت مرزها، در جهت رفع محرومیت از این مناطق نیز گامهای مؤثری برداشته و امنیت پایدار را به ارمغان آورده است.
وی ادامه داد: تأمین امنیت در سایه رفع محرومیت، آموزه اصیل مکتب شهید شوشتری و شهدای وحدت است و این فرماندهان شهید در عمل نشان دادند با عمل انقلابی و روحیه جهادی هم میتوان بر مشکلات اقتصادی چیره شد، هم آسیبهای فرهنگی و اجتماعی را رفع کرد و هم سایه شوم تهدیدات امنیتی را از کشور و ملت دور کرد. فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران در ادامه ضمن اشاره به وحدت نیروهای مسلح و همکاری مشترک ارتش، سپاه و نیروی انتظامی در تأمین امنیت کشور خاطرنشان کرد: یکی دیگر از زیرساختهای ضروری تأمین امنیت و آرامش، وحدت است و به برکت وحدت و همکاریهای سازنده و صمیمانهای که میان ردههای مختلف نیروهای مسلح وجود دارد، مظاهر اقتدار بازدارنده نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در هر نقطه از مرزهای سرزمینی کشور، ظهور و بروز پیدا کرده است. سردار پاکپور ادامه داد: افزون بر انسجام برادرانه نیروهای مسلح، استفاده از الگو و سیره جهادی شهید شوشتری در تقویت وحدت میان هموطنان مرزنشین با اقوام و مذاهب مختلف باعث شده تا نهتنها هموطنان ساکن در مناطق مرزی جنوب شرق کشور، بلکه آحاد مرزنشینان ما به طور پیوسته در تأمین امنیت مشارکت فعال داشته باشند و اساسا عناصر ضدانقلاب منطقه نیز از همین مسائل وحشت دارند. وی در پایان با اشاره به سیره فرماندهان شهید دفاعمقدس برای پاسداران انقلاب اسلامی گفت: روحیه جهادی پاسداران انقلاب اسلامی الگو گرفته از سیره فرماندهان شهید دفاعمقدس است، همان شخصیتهای متعالی و تهذیبیافتهای که در جبههها پرورش یافتند و آموزههای ارزشمند خود را به عنوان میراث گرانبهای دفاعمقدس برای آیندگان به جا گذاشتند و از خداوند متعال میخواهیم به برکت خونهای پاک شهدا، ارادههای الهی مجاهدان در مسیر تعالی انقلاب اسلامی را مصممتر از همیشه گرداند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|