|
ارسال به دوستان
نگاهی به جدیدترین نظرسنجی درباره پرمخاطبترین برنامههای تلویزیون
جای خالی نوآوری
گروه فرهنگ و هنر: نظرسنجی جدید پرمخاطبترین برنامههای تلویزیون در حالی منتشر شده که این نظرسنجی حاوی ۲ نکته قابل توجه است؛ یکی آنکه برنامههای مسابقات زنده ورزشی شامل کشتی قهرمانی جهان و مسابقات فوتبال در صدر پربینندهترین برنامههای تلویزیون در مهرماه گذشته قرار گرفتند و دوم، در میان 10 برنامه پربازدید صداوسیما، شبکه ۳ سیما با داشتن 6 برنامه صدرنشین است؛ 4 ورزشی، یک برنامه معارفی و یک مسابقه سرگرمکننده.
از سوی دیگر قرار گرفتن مستند «حیات وحش» از شبکه مستند در رده سوم پرمخاطبترین برنامه مهرماه صداوسیما در نوع خود قابل تامل است. اما یکی از مواردی که در این نظرسنجی ذهن هر مخاطبی را به خود جلب میکند قرار گرفتن تکرار برنامه «خندوانه» با اجرای رامبد جوان از شبکه نسیم در رده چهارم این نظرسنجی است. این اتفاق از یک سو گواه بسیاری از مسائل درباره کیفیت برنامههای پاییزی رسانه ملی میتواند باشد که پس از پخش زنده مسابقات ورزشی و مستند «حیات وحش»، بیشتر مخاطبان ترجیح دادند وقت خود را در تماشای یک برنامه تکراری بگذرانند تا صدها برنامه تولیدی شبکههای مختلف سیما که با هزینههای گزاف به تولید میرسند و از سوی دیگر نشان از افت شدید برنامههای جدید شبکه نسیم است.
اما نکته دیگری که درباره نتایح نظرسنجی پرمخاطبترین برنامههای مهرماه تلویزیون میتوان به آن اشاره کرد، سهم ناچیز شبکه یک در میان 10 برنامه پرمخاطب است و این شبکه با مستند «ایرانگرد» که تولید سیما فیلم است، رده هشتم بیشترین بازدید برنامههای سیما را به خود اختصاص داده است. اما در ادامه نباید به سادگی از غیبت برنامههای شبکههای ۲، ۵ و ۴ در نتایج این نظرسنجی گذشت؛ شبکههایی که با هزینههای نجومی صدها برنامه در حوزههای مختلف را روی آنتن میبرند و اینک زمان آن است که مدیران این شبکهها بخوبی تامل کنند که چرا سالهاست برنامههای شبکههایشان کمترین سهم را در میان برنامههای پرمخاطب دارند، همچنین مدیران جدید صداوسیما هم بهتر است بازنگری در سیاستهای تولیدی این شبکهها را در دستور کار قرار دهند.
یکی دیگر از نکات قابل توجه این نظرسنجی، حضور برنامه مسابقهای «سیم آخر» در رده نهم این جدول است. از آنجا که برنامههای سرگرمکننده مسابقهای معمولا از مخاطب بالایی برخوردارند، انتظار میرفت برنامه مسابقه «سیم آخر» با بهرهگیری از مجری مطرح سیما و دکور متفاوت و عظیم خود از رتبه بالاتری در این جدول برخوردار باشد که شاید این مساله به خاطر نواقصی که درباره نحوه برپایی این مسابقه است، باشد. از سویی نباید فراموش شود که برنامه مسابقه «دورهمی» مهران مدیری طی چند ماه گذشته با شکست عجیبی در جذب مخاطب مواجه شد.
اگر بخواهیم به مهمترین نکته درباره تولیدات جدید صداوسیما اشاره کنیم باید به افت کیفی سریالهای تلویزیون اشاره کنیم به طوری که حتی یک اثر نمایشی در میان 10 برنامه پرمخاطب تلویزیون در مهرماه گذشته به چشم نمیخورد. در این باره باید بیشتر از همیشه به ضعف سریالسازی سیما اشاره کرد به طوری که بسیاری از سریالهای قدیمی شبکه آیفیلم هنوز برای خانوادههای ایرانی پرمخاطب محسوب میشود اما افول کیفیت سریالهای جدید تلویزیونی آنقدر در سالهای اخیر پررنگ بوده است که مخاطبان، منتقدان و رسانهها را بارها در این باره همنظر کرده است. واقعیت این است که به نسبت سالها و دهههای قبل در مجموع سریالهای شبکههای سراسری تلویزیون بشدت دچار افت کیفی شدهاند؛ اتفاقی که میتوان آن را حاصل عملکرد ۲ بخش از صداوسیما دانست؛ گروه فیلم و سریال شبکههای مختلف تلویزیون و البته سیما فیلم.
تولیدات گروه فیلم و سریال شبکههای یک، ۲، 3 و ۵ که در سالهای قبل میشد از هر کدام چند سریال قابل قبول نام برد و حتی تا سالهای ابتدایی دهه 90 بهترین سریالهای کیفی تلویزیون را میساختند، بشدت دچار افول شده است؛ مسالهای که در جای خود به بررسی مفصلتری نیاز دارد. جدا از این گروهها اما بخشی از افت کیفیت سریالهای تلویزیون به عملکرد سیما فیلم به عنوان نهادی که وظیفه ساخت سریالهای فاخر را برعهده دارد برمیگردد.
***
برنامههای ورزشی در صدر
نظرسنجی مرکز تحقیقات درباره برنامههای شاخص سیما در مهر ۱۴۰۰ نشان میدهد 4/78 درصد مردم در این ماه بیننده برنامههای سیما شامل سریال، فیلمهای سینمایی، مسابقه، سخنرانی، برنامههای گفتوگو محور، ورزشی و اخبار بودهاند. نتایج این نظرسنجی که از افراد بالای ۱۲ سال و بالاتر و در تهران و ۳۰ شهر دارای مرکز صداوسیما انجام شده، نشان میدهد نیمی از پربینندهترین برنامههای مهر ۱۴۰۰ برنامههای ورزشی بوده است. جدول مقابل ۱۰ برنامهای را به نمایش گذاشته که موفق شدهاند بیشترین میزان بیننده را از آن خود کنند. مرکز تحقیقات صداوسیما اعلام کرده است بر اساس متغیرهای جمعیتشناختی، زنان بیشتر از مردان برنامه «سمت خدا» و مردان بیشتر از زنان برنامههای «فوتبال برتر (پخش زنده فوتبال)» و «دایره طلایی» شبکه 3 و «مسابقات کشتی قهرمانی جهان» شبکه ورزش را تماشا کردهاند. طبق این پژوهش، بر اساس متغیرهای جمعیتشناختی به لحاظ سن هم افراد ۵۰ سال و بالاتر، برنامه «سمت خدا» از شبکه 3 و برنامه «ایرانگرد» از شبکه یک سیما و افراد ۱۲ تا ۱۸ سال برنامههای «فوتبال برتر (پخش زنده فوتبال)» و «دایره طلایی» شبکه ۳ سیما و برنامه «حیات وحش» شبکه مستند و «منتخب خندوانه» شبکه نسیم را بیشتر از دیگر گروههای سنی دیدهاند. این پژوهش نشان میدهد 9/22 درصد مردم از طریق اینترنت بیننده تکرار برنامههای سیما بودهاند، همچنین 2/21 درصد هم حاشیهها و رویدادهای برنامههای شبکههای سیما را از طریق شبکههای اجتماعی پیگیری میکنند.
*** اولین سریال مورد تأیید رئیس جدید صداوسیما کلید خورد
در حالی که تولید سریالهای جدید در سازمان صداوسیما وارد پروتکلهای جدیدی شده است، فصل سوم سریال «زیرخاکی» به عنوان نخستین سریال تأییدشده در دوران ریاست پیمان جبلی کلید خورد.
به گزارش «وطنامروز»، با روی کار آمدن پیمان جبلی در سازمان صداوسیما، تغییر و تحولات مختلفی روی داده است. بنا بر این گزارش، یکی از این تغییرات جدید تمرکز روی محتوای سریالهای در دست تولید است و این سازمان با تشکیل شورایی جدید تصمیم گرفته محتوای سریالها را پیش از تولید به طور کامل ارزیابی کند تا هم کار از سطح استاندارد و مطلوبی برخوردار باشد و هم درگیر حاشیه نشود.
به همین منظور سریالهای در حال تولید، مسیر خود را طی میکنند ولی سریالهایی که بنا بود وارد چرخه تولید شوند، متوقف شدهاند تا تکلیف فیلمنامه آنها مشخص شود. در این میان نخستین سریالی که توانسته مجوز عبور از این شورا را دریافت کند، سریال «زیرخاکی3» به کارگردانی جلیل سامان است که به منظور پخش در نوروز 1401 ساخته خواهد شد.
مجموعه تلویزیونی «زیرخاکی3» بتازگی کلید خورده و جلیل سامان تصویربرداری کار را آغاز کرده است. در این سریال پژمان جمشیدی و ژاله صامتی به عنوان بازیگران اصلی حضور دارند و احتمالا سامان از بازیگران جدیدی به روال فصل دوم بهره خواهد برد.
پس از موفقیت سریال «زیرخاکی» در جذب مخاطب، سومین سری از این مجموعه ساخته خواهد شد. «زیرخاکی» به نویسندگی و کارگردانی «جلیل سامان» و تهیهکنندگی «رضا نصیرینیا»، محصول مرکز سیمافیلم است که از شبکه یک سیما روی آنتن میرود. پیش از این مخاطبان تلویزیون شاهد پخش نخستین فصل از سریال «زیرخاکی» در سال ۹۹ به عنوان پربینندهترین مجموعه تلویزیونی رمضانی بودند و فصل دوم این سریال نیز با پخش در خرداد سالجاری به پربینندهترین اثر زمان پخش خود تبدیل شد. فصل اول «زیرخاکی» با تلاش ناکام «فریبرز» برای خروج از کشور همزمان با آغاز جنگ تحمیلی به پایان رسید. در فصل دوم مخاطبان این سریال شاهد فرجام دردسرهای فریبرز و خوششانسیها و ناکامیهای وی بودند.
«جلیل سامان» سازنده این مجموعه سریالی، فیلمنامهنویس، تهیهکننده و کارگردان است که در کارنامهاش آثاری همچون «ارمغان تاریکی»، «پروانه» و «نفس» دیده میشود.
ارسال به دوستان
ماجراجوییهای جدید برادران ایرلندی
«قدیسان بوندا» باز میگردند
کارگردان و بازیگران «قدیسان بونداک» دوباره گرد هم آمدهاند تا قسمت جدیدی از ماجراجوییهای برادران ایرلندی «مکمانوس» را به تصویر بکشند. به گزارش «وطنامروز»، «قدیسان بونداک» قرار است دوباره بازگردند. تروی دافی (کارگردان) یک بار دیگر با نورمن ریدس ستاره «واکینگ دد» و شان پاتریک فلنری همراه شده تا قسمت سوم این مجموعه را بسازد. داستان این مجموعه درباره ۲ برادر ایرلندی به نامهای کانر و مرفی مکمانوس است که قانون را به دست خود میگیرند. آنها ابتدا در دفاع از خود ۲ خلافکار روس را میکشند اما بعد این ایده به ذهنشان میرسد که زادگاهشان بوستون را از جرم و خلاف رها کنند. البته این در حالی است که یک مامور افبیآی با نقشآفرینی «ویلم دفو» دنبال آنهاست و حتی تا حدودی هدفشان را تحسین میکند. تروی دافی فیلمنامه پروژه را همراه با فلنری نوشته و ریدس هم در این کار نقش داشته است. مراحل فیلمبرداری این مجموعه از ماه مه آینده آغاز میشود، چون آن موقع فلنری کارش روی سریال «پسرها» را تمام میکند و نیز ریدس از «واکینگ دد» رها میشود.
دافی در بیانیهای گفت: هواداران ۲۰ سال است که این شخصیتها را دوست داشتهاند. ما در پایان فیلم قبلی آنها را در زندان رها کردیم و هواداران میخواهند بدانند چه اتفاقی برایشان افتاد. نورمن و شان این مجموعه را روی ریل نگه داشتهاند و از نظر داستانی آن را جلو بردهاند. هواداران روزانه درباره فیلم سوال میکنند و من خیلی هیجانزده هستم که قسمت سوم آن را تبدیل به واقعیت کنم. امید سازندگان این مجموعه این است که به تعداد هواداران آن اضافه کنند و بتوانند آن را تبدیل به یک فرنچایز اکشن جهانی مانند «جان ویک» کنند. کارگردان این پروژه میگوید فیلم جدید، برادران را در حالی نشان میدهد که سنشان بیشتر شده و از زندان بیرون میآیند. آنها وارد دنیایی جدید میشوند که شبیه دنیایی نیست که قبل از زندان دیده بودند.
وی گفت: یکی میخواهد ادامه دهد و دیگری نمیخواهد؛ دشمنان جدیدی هستند که شباهتی با دشمنان سنتی گذشته ندارند. من از هواداران پرسیدم دوست دارند ببینند کانر و مرفی چه کسی را میکشند و ۴۵۰۰ جواب مختلف دادند اما جواب شماره یک آنها سیاستمداران بود.
ارسال به دوستان
اولین فصل سریال صوتی «قصههای شیرین ایران» به بازار آمد
انتشار سریال صوتی «تاریخ بیهقی»
اولین فصل سریال صوتی «قصههای شیرین ایران» به کارگردانی مهدی طهماسبی با یک قصه تاریخی برای گروه کودک و نوجوان منتشر شد.
به گزارش «وطنامروز»، «تاریخ بیهقی» عنوان فصل اول سریال صوتی «قصههای شیرین ایرانی» است که به کارگردانی مهدی طهماسبی و تهیهکنندگی فرشاد آذرنیا ساخته و پخش شده است. در این مجموعه که در 12 جلد توسط سوره مهر منتشر شده، نویسندگان مختلفی تلاش کردهاند تا متون کلاسیک ادبیات فارسی را برای نوجوانان به زبان آنها و مطابق فضایی که دارند، بازنویسی کنند.
فصل اول مجموعه داستان صوتی قصههای شیرین ایرانی در ۸ قسمت با نامهای «آمدن حسن میمندی به بلخ و پذیرفتن وزارت»، «داستان بر دار کردن حسنک وزیر»، «پس گرفتن هدیهها و انعامها»، «داستان خواجه بوالمظفر برغشی»، «داستان هارونالرشید و یحیی برمکی»، «مرگ خواجه احمد میمندی»، «داستان عمرولیث و شکیبایی او بر مرگ برادرش» و سرانجام «داستان علی قهندزی و گرفتاری او» منتشر شده است.
تاریخ بیهقی اثر ارزشمند ابوالفضل بیهقی، از مورخان و نویسندگان بزرگ ایرانی است که در دربار غزنویان در قرن چهارم و پنجم هجری قمری خدمت میکرده است. روایتهای او از تاریخ بسیار جذاب و داستانی است.
«تاریخ بیهقی» یکی از فصلهای «قصههای شیرین ایرانی» است که مژگان شیخی در طول آن تاریخ بیهقی، نوشته ابوالفضل محمدبن حسین بیهقی را بازنویسی کرده است.
در این مجموعه صوتی تلاش شده با استفاده از راویان کاربلد این حوزه، اثری شکل بگیرد که بتواند بویژه دایره مخاطبان این کتاب یعنی کودکان و نوجوانان را با خود همراه کند. نخستین فصل این سریال صوتی توسط چهرههای نامآشنایی مثل نرگس فولادوند، مریم معینیان، اردشیر منظم، بیوک میرزایی، مهدی طهماسبی، شاهین ملکزاده، مجید تیزرو، رضا صفریدریایی، مهدی بازدار و مهران پوراعظمی شکل گرفته و منتشر شده است.
سریال صوتی «قصههای شیرین ایران» در حال حاضر از درگاه کتابخوانهای فیدیبو، طاقچه، نوار و کتابراه قابل دریافت است.
ارسال به دوستان
اخبار
علی نصیریان:
چرا برخی واکسن نمیزنند؟
بازیگر پیشکسوت سینما و تئاتر که خود واکسن ایرانی را برای مقابله با ویروس کرونا تزریق کرده است، درباره واکسن نزدن برخی افراد گفت: به دانشمندانی که این واکسنها را تولید میکنند اعتماد دارم زیرا به علم روز مطمئن هستم و برایم عجیب است که بعضیها واکسن نمیزنند. علی نصیریان در ادامه گفت: نگران عوارض احتمالی واکسن کرونا نبودم چون به تولیدکنندگان آن اعتماد دارم، همچنین جای سوال دارد که چرا عدهای در مقابل واکسن زدن مقاومت میکنند.
***
سمفونی اروند رونمایی میشود
پوئم سمفونی اروند محصول مشترک دفتر موسیقی صداوسیما و مرکز موسیقی شهرداری تهران در سالن کوثر صداوسیما رونمایی میشود. به گزارش «وطنامروز»، پوئم سمفونی اروند به آهنگسازی امیرحسین سمیعی و خوانندگی علیرضا علیزاده در قالب 5 قطعه و در رثای رشادتهای رزمندگان دوران دفاعمقدس به تولید رسیده است. در مراسم رونمایی از پوئم سمفونی «اروند» که با اجرای ارکستر سمفونیک صداوسیما برگزار میشود، محمدمهدی نراقیان، رئیس دفتر موسیقی صداوسیما درباره این اثر صحبت خواهد کرد. گفتنی است مراسم رونمایی از پوئم سمفونی اروند ساعت 14 امروز دوازدهم آبانماه در سالن کوثر واقع در ساختمان اداری صداوسیما برگزار میشود.
***
کاغذ مورد نیاز نشر و مطبوعات تأمین میشود
معاون اول رئیسجمهور گفت: دولت به دنبال خودکفایی در تولید کاغذ کشور است. به گزارش «وطنامروز»، محمد مخبر گفت: تلاش جدی دولت این است که ضمن تامین نیاز فعلی مطبوعات و نشر و چاپ، موانع پیش روی کارخانهها و واحدهای تولیدی کاغذ را نیز برطرف کند تا با اتکا به توان داخلی، به سمت خودکفایی در تامین کاغذ حرکت کنیم.
***
اعلام تعداد متقاضیان حضور در جشنواره «سینماحقیقت»
۶۵۰ اثر کوتاه، بلند و نیمهبلند متقاضی حضور در پانزدهمین جشنواره فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» برای شرکت در بخش «مسابقه ملی» شدند. به گزارش «وطنامروز»، با پایان یافتن زمان ارسال لینک فیلم برای حضور در پانزدهمین جشنواره «سینماحقیقت»، دبیرخانه این جشنواره تعداد آثار متقاضی حضور در «سینماحقیقت» را تا تاریخ ۱۱ آبان ۶۵۰ مستند اعلام کرد. بر اساس این آمار ۱۰۴ فیلم مستند بلند، ۱۷۸ اثر نیمهبلند و ۳۶۸ فیلم مستند کوتاه متقاضی حضور در پانزدهمین جشنواره «سینماحقیقت» شدهاند. اسامی فیلمهای منتخب بخش «مسابقه ملی» پانزدهمین جشنواره «سینماحقیقت» در ۳ گروه مستندهای کوتاه (تا ۴۰ دقیقه)، نیمهبلند (۴۰ تا ۷۰ دقیقه) و بلند (بالای ۷۰ دقیقه)، تا اواخر آبان اعلام خواهد شد. مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، پانزدهمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» را به دبیری محمد حمیدیمقدم، آذر ۱۴۰۰ برگزار خواهد کرد.
***
«صحنه زنی» از ۲۴ آذرماه راهی اکران پاییزی میشود
فیلم سینمایی «صحنه زنی» به کارگردانی علیرضا صمدی از ۲۴ آذرماه در سینماهای کشور اکران خواهد شد.
به گزارش «وطنامروز»؛ با اعلام شورای صنفی نمایش، فیلم سینمایی «صحنه زنی» به کارگردانی علیرضا صمدی، تهیهکنندگی مجید رضابالا و سرمایهگذاری مسعود و مجید زارع از ۲۴ آذرماه توسط موسسه پخش بهمن سبز، اکران خود را در سینماهای کشور آغاز خواهد کرد.
«صحنه زنی» که در سیوهشتمین جشنواره بینالمللی فجر توانست سیمرغ نقرهای بهترین کارگردانی را دریافت کند، روایتی متفاوت از معضلی اجتماعی را بیان میکند.
در خلاصه کوتاهی از این فیلم سینمایی آمده است: اسد سر دسته یک باند خلافکاری است که با ورود لیلا به زندگیاش، همه چیز به یکباره تغییر میکند... .
مهتاب کرامتی، بهرام افشاری، پیام احمدینیا، لیندا کیانی، محمد نادری، فرزانه سهیلی، سیامک ادیب، غزاله جزایری، مجید صالحی، اشکان صادقی، حمیدرضا نعیمی، امید روحانی و آتش تقیپور، بازیگران این فیلم سینمایی را تشکیل میدهند.
ارسال به دوستان
جزئیاتی تازه از نحوه برگزاری کنسرتها
«قرنطینه هوشمند» در راه است
مدیرعامل مجمع صنفی ناشران موسیقی به بیان جزئیاتی از جلسه روز گذشته تعدادی از برگزارکنندگان کنسرتها با سرپرست دفتر موسیقی وزارت ارشاد پرداخت.
به گزارش «وطنامروز»، محسن رجبپور، تهیهکننده و مدیرعامل مجمع صنفی ناشران موسیقی ایران گفت: پس از صحبتهای چند روز گذشته محمود شالویی، سرپرست معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر بازگشایی کنسرتهای موسیقی در پایتخت، جلسهای در روز دوشنبه دهم آبانماه در محل دفتر موسیقی وزارت ارشاد برگزار شد که در آن تعدادی از تهیهکنندگان و برگزارکنندگان کنسرت به همراه تعدادی از نمایندگان سالنهای برگزاری کنسرت در تهران حضور داشتند.
وی افزود: در این جلسه مقرر شد با توجه به قرار گرفتن شهر تهران در وضعیت نارنجی و رعایت حداکثری پروتکلهای بهداشتی شرایطی برای برگزاری کنسرت در پایتخت فراهم شود؛ چارچوبی که خوشبختانه با اعلام سرپرست معاونت امور هنری وزارت ارشاد مبنی بر مراجعه کنسرتگذاران برای ثبت برنامهها و اجراهای زنده خود به سامانههای صدور مجوز کنسرت، شکل اجرایی به خود گرفته و این امیدواری را ایجاد کرده است که از آذرماه امسال بتوانیم شاهد برگزاری کنسرتها در تهران باشیم.
رجبپور گفت: آنچه در این جلسات بشدت مورد توجه تهیهکنندگان بوده مبتنی بر این نکته است که قیمت افزایش چندانی نداشته باشد و به شکلی قیمتگذاری شود که برای جامعه هدف برنامههای موسیقایی نیز رضایتبخش باشد. ما باید بتوانیم بر اساس یک برنامهریزی دقیق فضایی را فراهم کنیم که با توجه به نوسانات تورم، به متوسط قیمتی برسیم که هم در کف هزینهها و هم در سقف هزینهها تهیهکننده ضرر نکند و هم مخاطبان بتوانند با رضایت بیشتری در اجراهای زنده خوانندگان مورد نظر حضور داشته باشند.
مدیرعامل مجمع صنفی ناشران موسیقی ادامه داد: یکی دیگر از مباحثی که در این نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت، موضوع نحوه خرید بلیت و ورود تماشاگران به سالنهای کنسرت بود که در این زمینه پیشنهاد شد با هماهنگی ستاد ملی مقابله با کرونا شرایطی برای سامانه رسمی فروش بلیت فراهم شود که بر اساس ضوابطی ویژه خریدار بلیت ملزم به ارائه کارت واکسیناسیون خود و همراهان با ارائه کد ملی به سامانه صدور کارت واکسیناسیون شود تا در زمینه واکسینه بودن همه شرکتکنندگان در کنسرت به عنوان تماشاگر، اطمینان حداکثری صورت پذیرد، البته در این زمینه نیازمند بررسیهای بیشتر و دقیقتری هستیم که طی روزهای آینده به نتایج لازم میرسیم.
تهیهکننده موسیقی در بخش پایانی صحبتهای خود از تلاش برای پیادهسازی طرح «قرنطینه هوشمند» در ارتباط با سامانههای فروش بلیت خبر داد و اضافه کرد: تمام تلاش ما این است که بتوانیم در یک تفاهمنامه کاملا ضابطهمند با سرورهای سامانه سلامتی که در حوزه کارت واکسیناسیون فعال هستند، فضایی را فراهم کنیم که تماشاگران با فراغ بال بیشتری در برنامهها حضور داشته باشند و ما بتوانیم بتدریج شاهد حضور حداکثری مخاطبان در سالنها با در نظر گرفتن تمام ضوابط بهداشتی باشیم.
***
آثار موسیقی از ارسلان کامکار و مجید انتظامی مجوز انتشار گرفتند
دفتر موسیقی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مهرماه مجوز ۳۲۶ تکآهنگ و ۳۷ آلبوم را صادر کرد. به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دفتر موسیقی، آلبومهای «حال دل» اثر عباس آزاد، «سمفونی نوستالجیا» اثر ارسلان کامکار، «گونش» به خوانندگی مهدی بیداری، «به یاد فروغ» اثر مینا کافیزاده، «جانیم یار» به خوانندگی جعفر صادقی و آهنگسازی هادی مکاری، «روزهای پیانو یک» به آهنگسازی رضا فرزادهاشمی، «نوروزخوانی» به خوانندگی سیدعباس هاشمی و محمدرضا اسحاقی و آهنگسازی سیدجلال محمدی، «محاکمه» به خوانندگی اسفندیار قرهباغی و آهنگسازی مجید انتظامی، «یک قاب و یک خیال» به خوانندگی علیرضا وکیلیمنش، «پرده فاخته» به خوانندگی محمدحسین اسماعیلی و آهنگسازی محمدحسین، سعید اسماعیلی و ابوالفضل صادقینژاد، آلبوم «پریزاد» به خوانندگی و آهنگسازی غلامعلی فراشیانی، «آغاز» اثر علی هنرمند و «دلتنگی» به خوانندگی مسعود مظلوم و آهنگسازی بهنام خدارحمی از جمله آثاری هستند که در این ماه مجوز انتشار گرفتند. برای این آثار صرفا مجوز انتشار صادر شده و زمان انتشار در اختیار مالک اثر است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|