|
آمریکا با تحریم در تلاش است ملت ما را ناامید کند
فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: آمریکا با تحریم در تلاش است ملت ما را ناامید کند، لذا بسیجیها باید اهداف دشمن را شناخته و در راستای امیدآفرینی جامعه کمک کنند. سردار سرلشکر حسین سلامی با تاکید بر لزوم توجه به انجام برنامههای فرهنگی در پایدار نگه داشتن امنیت جامعه بیان کرد: ما برای فراهم آوردن شرایط امنیتی پایدار و پیشگیری از ناآرامی باید تلاشهای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی خود را افزایش دهیم و به محرومیتزدایی و رفع فقر کمک کنیم.
ارسال به دوستان
معاون سیاسی وزیر خارجه: هدف از مذاکرات آینده دستیابی ایران به تضمینهایی است که از تکرار مجدد نقض فاحش یک توافق بینالمللی جلوگیری کند
اروپا هم تضمین بدهد
گروه سیاسی: معاون سیاسی وزیر امور خارجه که در تور اروپایی برای رایزنی درباره ازسرگیری مذاکرات وین به منظور رفع تحریمهای ضدایرانی به سر میبرد، پس از سفر به پایتخت ۳ کشور اروپایی عضو برجام و ملاقات با همتایان خود در پاریس، برلین و لندن، به مادرید رسید. «علی باقریکنی» قرار است طی حضور خود در اسپانیا با «انریکه مورا» هماهنگکننده کمیسیون مشترک برجام در محل سفارت جمهوری اسلامی ایران در مادرید دیدار و درباره مذاکرات آتی در وین گفتوگو کند.
به گزارش «وطنامروز»، همزمان با اینکه در تهران حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه طی توئیتی اعلام کرد ایران آماده حصول یک توافق خوب در وین بر پایه انجام تعهدات طرفهای برجامی است، معاون سیاسی وزارت امور خارجه ایران در جریان سفر اروپایی خود ۲ گفتوگو با شبکه «پرس تیوی» و «سیانان» ترتیب داد تا مواضع و خواست ایران در گفتوگوهای آتی طی ماه آینده در وین را شفافتر کند. در همین رابطه، باقری در گفتوگو با شبکه «پرس تیوی» درباره هدف از گفتوگوهای وین از منظر جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد: هدف اصلی گفتوگوها از نظر جمهوری اسلامی ایران، لغو تحریمهای غیرقانونی است که توسط دولت ایالات متحده آمریکا به واسطه نقض فاحش توافق برجام و نقض قطعنامه ۲۲۳۱ علیه ملت ایران اعمال شده است. معاون سیاسی وزیر امور خارجه در توضیح این موضوع که پیشتر عنوان کرده بود این مذاکرات، هستهای نیست، گفت: ما مذاکرات هستهای را سال ۲۰۱۵ به اتمام رساندیم که نتیجه آن توافق برجام بود. آمریکاییها با خروج از برجام، هم برجام را نقض کردند و هم قطعنامه ۲۲۳۱ را که در پی آن، هم تحریمهای گذشته و هم تحریمهای جدید را علیه ملت ایران اعمال کردند. هدف اصلی مذاکرات آینده، بازگشت آمریکا از این تحریمهاست. وی تصریح کرد: اقدامات هستهای ایران در پاسخ به اقدامات آمریکا در اعمال تحریمهای غیرقانونی علیه جمهوری اسلامی ایران و در چارچوب توافق برجام بوده است. اقدام آمریکا، خلاف حقوق بینالملل، خلاف برجام و خلاف قطعنامه ۲۲۳۱ بوده ولی اقدام جمهوری اسلامی ایران بر اساس متن برجام بوده است، لذا ابتدا باید درباره لغو تحریمهای غیرقانونی تصمیم گرفته شود. باقری در ادامه گفت: یکی از موضوعات مهم در دستور کار گفتوگوها این است که ما به تضمینهایی دست پیدا کنیم که از تکرار مجدد نقض فاحش یک توافق بینالمللی جلوگیری کنیم. آمریکاییها با نقض برجام و نقض قطعنامه ۲۲۳۱ و تحمیل تحریم علیه جمهوری اسلامی ایران، صرفا به جمهوری اسلامی ایران خسارت وارد نکردند، بلکه به کشورهای دیگر عضو برجام نیز خسارت وارد کردند، چون این کشورها تعاملات اقتصادی و قراردادهای اقتصادی با ایران داشتند. همچنین آمریکاییها به کشورهای دیگری هم که با ایران تعاملات اقتصادی داشتند یا میخواستند این تعاملات را داشته باشند، خسارت زدند. آمریکاییها به یک توافق بینالمللی نیز خسارت وارد کردند، چون هر توافق بینالمللی، یک هویت حقوق بینالملل دارد. آمریکاییها با این اقدامشان به این توافق هم صدمه زدند و خسارت وارد کردند. مذاکرهکننده ارشد پرونده هستهای ایران درباره دیدار برخی همتایان اروپایی خود در روزهای اخیر و دیدگاه آنها برای پیشبرد این گفتوگوها توضیح داد: من در ۳ روز گذشته گفتوگوهای خیلی خوبی را با مقامهای سیاسی ۳ کشور فرانسه، آلمان و انگلیس داشتم. گفتوگوها در عین حال که صریح و جدی بود ولی سازنده و رو به جلو بود. ما نگاه خودمان را به طور خیلی صریح و شفاف درباره چارچوبهای لازم در گفتوگوهای پیش رو به آنها گفتیم و نگاهمان را با آنها به اشتراک گذاشتیم و انتظاراتمان را از گفتوگوهای آینده به آنها اعلام کردیم. به هر حال، آن چیزی که مهم است، این است که کشورهای اروپایی بتوانند مسیری را طی کنند که بتوانند منافع خودشان را در دوره پیش رو تامین کنند.
باقری همچنین با شبکه خبری «سیانان» گفتوگو کرد. مذاکرهکننده ارشد ایران در مصاحبه با «کریستین امانپور» مجری سیانان گفت: موضوع اصلی در گفتوگوهای پیش رو رفع تحریمهای غیرقانونی است که به خاطر خروج آمریکا از برجام و نقض تعهداتش علیه ملت ایران تحمیل شده است. وی در پاسخ به این سوال مجری که آیا ایران خواستار رفع تحریمها قبل از حصول توافق یا به عنوان بخشی از یک توافق است، گفت: «قاعدتا بخشی از آن است ولی ابتدا باید به یک نتیجه و جمعبندی مطلوب از نظر ما برسد».
* قدرتهای اروپایی هم ضمانت بدهند
معاون سیاسی وزیر امور خارجه همچنین در مصاحبهای با روزنامه «گاردین» که بامداد جمعه (21 آبان/ 12 نوامبر) به زبان انگلیسی منتشر شد، گفت: «برجام دارای چارچوب روشنی است و سایر مسائل به آن مربوط نیست. ما بر سر قابلیتهای دفاعی یا امنیتمان مذاکره نخواهیم کرد».گاردین از قول علی باقری نوشته که در دورهای قبلی مذاکرات وین بر سر روشهای راستیآزمایی تحریمهای آمریکا و آثار عملی این رفع تحریمها بر تجارت با ایران توافقی حاصل نشده است. گاردین نوشته باقری برای دفاع از موضع ایران مبنی بر اینکه آمریکا باید به ایران درباره پایبندی به برجام ضمانت بدهد، تصریح کرد: «مساله به توافق مربوط میشود نه سیاست. اگر میان ۲ دولت توافق صلح حاصل شود، آن توافق، اثر قانونی یک معاهده را خواهد داشت. این، قانون بینالمللی است. نمیشود قوانین داخلی یک کشور بر یک توافق بینالمللی ارجحیت پیدا کند. چنین چیزی خلاف قوانین بینالمللی است». طبق گزارش گاردین، علی باقری اضافه کرده ایران علاوه بر این خواستار آن است قدرتهای اروپایی هم ضمانت بدهند صرفنظر از مواضع آمریکا به تجارت با ایران ادامه خواهند داد. او در ادامه گفت: «هدف اصلی ما رفع تحریمهای قانونی است که آنها با نقض قطعنامههای سازمان ملل به ملت ایران تحمیل کردهاند. هر تحریم در نقض برجام که توسط رئیسجمهور اوباما یا رئیسجمهور ترامپ وضع شده، باید رفع شود».
* سفر منطقهای رابرت مالی
همزمان با تحرکات دیپلماتیک کشورمان، دفتر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز پنجشنبه طی بیانیهای از سفر رابرت مالی، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران به خاورمیانه خبر داد. بر اساس این بیانیه، رابرت مالی از پنجشنبه 11 نوامبر (20 آبان) عازم خاورمیانه شده و پس از سفر به امارات، سرزمینهای اشغالی، عربستان سعودی و بحرین، روز شنبه 20 نوامبر (29 آبان) به سفر خود پایان خواهد داد. در بیانیه سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام شده است رابرت مالی در سفر خود به خاورمیانه، درباره «تعاملات منطقهای»، «طیف وسیعی از نگرانیهای مرتبط با ایران» و «دور تازه مذاکرات برای بازگشت متقابل به پایبندی به برجام» با مقامات امارات، سرزمینهای اشغالی، عربستان و بحرین بحث و تبادل نظر خواهد کرد.
* آمریکا باید اراده سیاسی خود را به ایران ثابت کند
«سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه در گفتوگو با خبرگزاری «تاس» اعلام کرد دولت آمریکا باید قصد خود برای تجدید نظر در سیاست اعمال تحریمها علیه ایران را به منظور پیشرفت در روند احیای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) نشان دهد. ریابکوف گفت: «باید حداکثر تلاشها برای ازسرگیری مذاکرات مربوط به احیای کامل یا به اصطلاح «تنظیمات کارخانهای» برجام انجام گیرد. اکنون لازم است تا اراده سیاسی لازم در این باره نشان داده شود. بسیار مهم است که طرف آمریکایی در عمل ثابت کرده و نشان دهد در سیاست اعمال تحریمها علیه تهران که طی سالهای اخیر اجرا شده تجدید نظر کرده است و طرف ایرانی باید بار دیگر امکان استفاده از مزیتهای اقتصادی در نظر گرفته شده برای این کشور در چارچوب توافقنامه هستهای را به دست آورد». معاون وزیر خارجه روسیه ادامه داد: «البته ایران هم باید به نوبه خود و در راستای احیای کامل برجام، برخی اقدامات موقت خود در زمینه فعالیتهای هستهای را که دیگر طرفین شرکتکننده در برجام به عنوان انحراف از پارامترهای توافق هستهای ثبت کردهاند متوقف کند».
ارسال به دوستان
رئیسجمهور در نخستین جلسه شورای اجتماعی کشور در دولت سیزدهم تأکید کرد
نیاز به مشارکت مردم
گروه سیاسی: رئیسجمهور پیشبینی، پیشگیری و درمان آسیبهای اجتماعی را وظیفه همه بخشهای حکومت عنوان و تصریح کرد: آسیبهای اجتماعی با سرمایه اجتماعی رابطه متقابل دارند و هر چه آسیبهای اجتماعی کاهش یابند، سرمایه اجتماعی تقویت خواهد شد.
حجتالاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی در نخستین نشست شورای اجتماعی کشور در دولت سیزدهم گفت: به طور طبیعی همه جوامع کموبیش مبتلا به آسیبهای اجتماعی هستند اما این آسیبها حتی در سطح محدود به هیچ وجه زیبنده نظام اسلامی نیست. رئیسجمهور آسیبدیدگان اجتماعی را بخشی از عائله و خانواده مملکت دانست و افزود: باید از مبتلایان به آسیبهای اجتماعی حمایت و به فکر درمان آنها بود. باید علل شیوع آسیبهای اجتماعی و گرفتار شدن افراد به این آسیبها را با راهکارهای علمی و آکادمیک بررسی و رفع کرد. وی اظهار داشت: نگاه تمام دستگاهها باید معطوف به نجات آسیبدیدگان اجتماعی باشد و آسیبهای اجتماعی را بهمثابه ویروسی ببینیم که اگر مانند ویروس کرونا با آن مقابله نشود، به دیگران سرایت کرده و مشکل ایجاد میکند. رئیسی خاطرنشان کرد: در برابر آسیبهای اجتماعی نیاز به اقدام هماهنگ و همافزا داریم و باید مشارکت مردم و سازمانهای مردمنهاد را نیز جذب کرد. رئیسجمهور گفت: همه نهادها باید گزارش عملکرد خود از اجرای تکالیف قانونی در مقابله و درمان آسیبهای اجتماعی را ارائه کنند. آمار ارائهشده در گزارش عملکرد نهادهای مختلف حاکی از موفقیت در عمل به تکالیف قانونی آنهاست اما وقتی به وضعیت جامعه نگاه میکنیم چیز دیگری میبینیم و این نگرانکننده است.
رئیسی مقابله با آسیبهای اجتماعی را وظیفه اخلاقی، دینی و قانونی نظام حکمرانی دینی برشمرد و اضافه کرد: دستگاههای مختلف مسؤول در برابر آسیبهای اجتماعی باید با تمرکز بر علل فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی بروز این آسیبها، خدمات صیانتی و توانبخشی ارائه کنند. رئیسجمهور تأکید کرد: عمیقا به جذب مشارکت مردم اعتقاد دارم. اگر در مقابله با کرونا تدبیر رهبر انقلاب در به میدان آوردن مردم نبود، امروز وضعیت مناسبی در این زمینه نداشتیم و لذا دولت باید با ایفای نقش حمایتی، هدایتی و نظارتی، ظرفیت نهادهای مختلف و مردم را در عرصه مقابله با آسیبهای اجتماعی به شکل همافزا به میدان بیاورد.
رئیسی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه عملکرد دستگاههای مختلف در زمینه اجرای تکالیف قانونی در برابر آسیبهای اجتماعی باید رصد شود، اظهار داشت: اگر دستگاهی به تکالیف خود عمل نکرده باید علت آن مشخص شود و شورای اجتماعی کشور، موظف است عملکرد دستگاهها را در این زمینه ارزیابی کند. رئیسجمهور ادامه داد: شورای اجتماعی کشور وظیفه دارد پس از ارزیابی عملکرد دستگاهها، برای جبران کمکاریها زمان تعیین کند تا همه دستگاهها بدانند عمل به تکالیف قانونی در عرصه مقابله با آسیبهای اجتماعی ضمانت اجرا دارد. وی تصریح کرد: انجام کار خوب از همه پسندیده است و از دولت، دستگاههای دولتی و کارکنان دولت و در کل هر دستگاه و نهادی که به حکومت و نظام اسلامی مرتبط و متصل است، پسندیدهتر؛ لذا عملکرد کارکنان این بخشها باید در نگاه مردم بهترین و پسندیدهترین باشد و کارکنان دستگاههای حاکمیتی نباید نسبت به بایدها و نبایدها، چه در عرصه شخصی و چه اداری بیتوجه و بیتفاوت باشند. رئیسجمهور خاطرنشان کرد: مدیران و مسؤولان دستگاهها و نهادهای دولتی و حکومتی باید مراقب باشند و به کارکنان خود تذکر دهند که عملکرد آنان در نظر مردم بد جلوه نکند، چرا که دستگاههای حکومتی در زمینه عمل به بایدها و نبایدها در خط مقدم هستند.
رئیسی با بیان اینکه همه بخشهای فرهنگساز کشور از نظام تعلیم و تربیت، رسانهها، بخشهای رفاه و خدمات اجتماعی و انتظامی کشور باید همراه، هماهنگ و همافزا عمل کنند، اظهار داشت: در تدوین برنامه هفتم توسعه کشور باید موضوع رفع آسیبهای اجتماعی و صیانت از جامعه در برابر این آسیبها را به شکل جدی مد نظر قرار داد و یکی از محورهای تنظیم این برنامه باید کاهش و رفع این آسیبها باشد. رئیسجمهور اظهار امیدواری کرد با تقویت فرهنگ دینی و سبک زندگی ایرانی–اسلامی و رفع مسائل و مشکلات اقتصادی، شاهد کاهش هر چه بیشتر آسیبهای اجتماعی باشیم.
ارسال به دوستان
اخبار
رئیسجمهور در بحرانها نمیگوید اطلاع نداشتم
امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه رئیسجمهور در حل بحرانهایی که پیش میآید کنار نیست که بگوید من اطلاع نداشتم، گفت: رئیسجمهور نفر اولی است که در بطن مشکلات حضور پیدا میکند.
حجتالاسلام کاظم صدیقی، خطیب نماز جمعه این هفته تهران در سخنرانی خود به دوره 100 روزه ابتدایی شکلگیری دولت سیزدهم اشاره کرد و گفت: نخستین امتیاز دولت سیزدهم و رئیسجمهور مومن، شعار عدالتخواهی و مبارزه با فساد است که ابتدا این شعار را دادند. وی ادامه داد: در این مدتی نیز که مستقر هستند، ایشان برخی از سنگرنشینان خوب و شناختهشده خود در دستگاه قضایی را به قوه مجریه منتقل کردند که هم نظارتها دقیق باشد و هم مبارزه با فساد، عملی و اجرایی شود. امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: در این راستا قوه قضائیه که رئیس محترمش در این عرصه امتحان خود را در منظر همه مردم پس داده است، با قوه مجریه در این جهت هماهنگ و همراه هستند که این موجب امید مردم و سرمایه اجتماعی است. وی ادامه داد: تلاش و کار متراکم و خستگیناپذیری ویژگی بعدی رئیسجمهور است. اگر امداد خدا نباشد، کسی نمیتواند اینقدر شبانهروز تلاش کند. من از بعضی نزدیکان ایشان شنیدم گاهی ایشان خانوادهشان را نمیبینند. امام جمعه موقت تهران گفت: رئیسجمهور روزهای پنجشنبه و جمعه را مرتب در سفر هستند و با این همه مجاهدت، آنچه نمیگذارد آدم خسته شود، عشق به خدا و عشق به مردم است. اگر عشق نباشد، انسان توان ندارد و بیخوابی فرد را از پا درمیآورد.
گفتنی است حجتالاسلام رئیسی، رئیسجمهور در نماز جمعه این هفته تهران حضور داشت.
***
پیشرفت جامعه در گرو باور جمله «ما میتوانیم» است
محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در مراسم دهمین سالگرد شهادت سردار سرلشکر پاسدار حسن طهرانیمقدم و یادواره 286 شهید هوافضای سپاه با بیان اینکه امروز نیروی هوافضای سپاه به برکت مجاهدت رزمندگان آن از روزهای غربت در دفاعمقدس بیرون آمده است، اظهار داشت: نیروی هوافضا امروز تضمینکننده اقتدار کشور در زمین، هوا و دریا و نماد شعار «ما میتوانیم» است. وی ادامه داد: فاصله بین پیشرفت و عزت یک کشور و یک ملت تا وابستگی و تحت سلطه بودن و ذلیل شدن آن فقط در یک روحیه و جمله است که آیا ما میتوانیم یا نمیتوانیم. رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اگر همین نیروی هوافضای سپاه را که یک تابلوی تمامعیار از «ما میتوانیم» است مرور کنیم، میبینیم در کنار خودباوری و خدامحوری مبتنی بر سنتهای الهی، مردمداری و مشارکت دادن مردم نیز در موفقیت آن مؤثر بوده است. قالیباف با تاکید بر اینکه امروز امنیت ما در بخشهای مختلف در زمین، هوا، دریا و در مرزها به برکت همین روحیه ما میتوانیم است، تصریح کرد: البته باور ما این است که مکتب امام(ره) و اسلام سیاسی ایشان این را به ما یاد داده است که عمق استراتژیک خود را در قدرت نظامی و موشکی نمیدانیم، بلکه عمق استراتژیک خود را در قلبهای مردم این کشور و یکایک فرزندان امت اسلامی میدانیم. وی تأکید کرد: تا زمانی که خدمتگزار این مردم هستیم این قدرت و اقتدار نیز باقی خواهد بود، چراکه این توان و اقتدار هم به برکت همین مردم است.
***
سهشنبه؛جلسه رأی اعتماد مجلس به فیاضی
عضو هیاترئیسه مجلس از برگزاری جلسه رای اعتماد به وزیر پیشنهادی آموزشوپرورش در روز سهشنبه خبر داد. علی کریمیفیروزجائی در گفتوگو با تسنیم، با اشاره به زمان بررسی جلسه رای اعتماد به وزیر پیشنهادی آموزشوپرورش در مجلس گفت: جلسه رای اعتماد به مسعود فیاضی، وزیر پیشنهادی آموزشوپرورش سهشنبه برگزار میشود.
وی درباره حضور رئیسجمهور در جلسه رای اعتماد به وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش اظهار داشت: احتمالا آقای رئیسی در این جلسه حضور پیدا نکند و مخبر، معاون اول رئیسجمهور در این جلسه حضور یابد. عضو هیاترئیسه مجلس تصریح کرد: طبق آییننامه داخلی مجلس، کمیسیونهای مجلس بویژه کمیسیون آموزش و تحقیقات به عنوان کمیسیون تخصصی یک هفته فرصت دارند سوابق و کارنامه کاری وزیر پیشنهادی آموزشوپرورش را بررسی و گزارش خود را اعلام کنند لذا جلسه رأی اعتماد سهشنبه برگزار خواهد شد.
***
حماس:
روابطمان با ایران در بهترین حالت ممکن قرار دارد
«اسامه حمدان» عضو ارشد حماس سخنانی را درباره روابط این جنبش با ایران مطرح کرد. وی گفت: روابط میان حماس با ایران در بهترین حالت ممکن خود قرار دارد. عضو ارشد حماس تصریح کرد: همه میدانند ما روابط بسیار خوبی با تهران داریم و اکنون این روابط در بهترین حالت خود قرار دارد و ایران از نظر مالی، جهادی و نظامی از فلسطین حمایت میکند.
وی همچنین درباره روابط با مصر بویژه پس از سفر اخیر رهبران حماس به قاهره و دیدار با مسؤولان مصری گفت روابط با مصر از اهمیت ویژهای برای حماس برخوردار است. تلاشهای مصر برای تحقق آشتی ملی فلسطین همچنان ادامه دارد. اسامه حمدان در رابطه با تلاشها برای تثبیت آتشبس و مبادله اسرا و نقش مصر در این زمینه نیز گفت: مبادله اسرا در گرو آمادگی رژیم صهیونیستی و موافقت آن با شروط مقاومت است و ما هرگز اجازه نمیدهیم اسارت مبارزان و فرزندان این ملت ادامه داشته باشد.
ارسال به دوستان
پیکر مطهر بانوی شهید فاطمه اسدی، پس از 37 سال توسط گروههای تفحص شهدا شناسایی شد و بعد از مراسمهای مختلف در تهران، قم و مشهد قرار است در سنندج به خاک سپرده شود
بازگشت بانوی شهید ایران
گروه سیاسی: در جریان عملیات کاوش پیکر مطهر شهدا توسط گروههای تفحص شهدا، برای نخستینبار پیکر مطهر یک بانوی شهید کشف شد. این پیکر متعلق به شهید فاطمه اسدی از زنان کردستان است که سالها پیش به دست ضدانقلابهای حزب دموکرات به شهادت رسیده است. با طی شدن مراسمهای مختلف در ۳ استان تهران، قم و مشهد، پیکر مطهر این شهید در سنندج دفن خواهد شد. به گزارش «وطنامروز»، پیکر مطهر شهید فاطمه اسدی، پس از گذشت ۳۷ سال از شهادت و گمنامی، توسط گروههای تفحص شهدا پیدا و خبر بازگشت پیکر وی به تنها دخترش داده شد. این شهید گرانقدر مردادماه سال ۱۳۳۹ در روستای باقرآباد از توابع شهرستان دیواندره در خانوادهای مذهبی به دنیا آمد. در جوانی با شاه محمد محمودی ازدواج کرد. حاصل این ازدواج یک دختر و یک پسر بود. همسر این شهید مقنی بوده و ۲ روز برای کندن چاه به سپاه حسینآباد دیواندره میرود که اسیر حزب دموکرات میشود. حزب دموکرات از این شهید برای آزادی همسرش پول هنگفتی طلب میکند و این بانوی شهید با فروش داراییهای خود این پول را تأمین کرده و سراغ آنها میرود. نیروهای حزب دموکرات که دم از دفاع از حقوق خلق کرد میزنند، این بانوی آزادیخواه را تحمل نکرده و پس از یک ماه آزار و شکنجه، وی را در کوههای بهاروند شهرستان دیواندره به شهادت میرسانند. پسر کوچک شهید اسدی نیز به دلیل نبود سرپرست در گهواره از دنیا رفت.
پس از کشف پیکر این شهید، مراسمهای مختلفی در ۳ شهر قم، تهران و مشهد برگزار شد. مردم استان قم بعد از نماز صبح دیروز با حضوری پرشور در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) از پیکر شهید فاطمه اسدی میزبانی کرده و پیکر وی را گرد ضریح مطهر طواف دادند و مراسم قرائت دعای ندبه با حضور پیکر این شهید برگزار شد. پیکر این بانوی شهید همچنین در حرم مطهر رضوی طواف داده شد. پس از طواف پیکر این شهید بر گرد مضجع منور رضوی، مراسم وداع با پیکر این شهید با حضور زائران و مجاوران حرم رضوی برگزار شد. پس از آن نیز، مراسم وداع با پیکر این شهید پس از اقامه نماز جمعه در دانشگاه تهران به امامت آیتالله کاظم صدیقی و با حضور حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی، رئیسجمهور و حجتالاسلام محسنیاژهای، رئیس قوه قضائیه برگزار شد. ضمن برگزاری مراسم وداع در شهرهای مقدس مشهد و قم، امروز نیز در معراج شهدای تهران از ساعت ١٥ الی ١٧ توسط خواهران و از ساعت ١٧ الی ٢٠ توسط عموم نسبت به این شهید ادای احترام خواهد شد و سپس پیکر شهید اسدی در سنندج تشییع و در جوار مرقد حضرت هاجر خاتون(س) خواهر گرامی امام رضا(ع) به خاک سپرده خواهد شد. سردار سیدصادق حسینی، فرمانده سپاه کردستان با اشاره به برگزاری تشییع این شهید در تاریخ ۲۵ آبانماه جاری در سنندج افزود: این مراسم از میدان آزادی شروع میشود و پس از سخنرانی به طرف میدان انقلاب تشییع میشود تا در کنار آرامگاه امامزاده هاجر خاتون به خاک سپرده شود. وی افزود: دختر سردار شهید حاجقاسم سلیمانی سخنران ویژه این مراسم خواهد بود. لازم به ذکر است پیکر مطهر بانوی شهید فاطمه اسدی پنجشنبه ۲۰ آبانماه توسط مادر شهید دفاعمقدس امیرسعید قاسمی، مادر شهید محمدحسین حدادیان، مادر شهید مدافع حرم مسعود عسگری و همسر شهید مدافع حرم حاجحسین همدانی تجهیز و تکفین شد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|