|
مرضیه وحیددستجردی مشاور رئیس جمعیت هلالاحمر شد
رئیس جمعیت هلالاحمر در حکمی، مرضیه وحید دستجردی را به عنوان مشاور خود منصوب کرد. در متن حکم پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلالاحمر خطاب به مرضیه وحید دستجردی آمده است: نظر به شایستگی، تعهد و تجارب ارزشمند سرکار عالی، به موجب این حکم به عنوان مشاور اینجانب منصوب میشوید.
ارسال به دوستان
«وطنامروز» از نگرانیها، دغدغهها و نظرات موافقان و مخالفان حضور دانشآموزان در مدارس گزارش میدهد
درس و مشق سلامت
مهدی جابری: بازگشایی مدارس و حضور دانشآموزان حتی برای چند ساعت در هفته، موافقان و مخالفان خاص خود را دارد. عدهای معتقد به تداوم آموزش حضوری هستند و عدهای حضور دانشآموزان در مدرسه را آن هم در روزهای کرونایی همراه با هوای آلوده، برای سلامت بچهها و خانوادهها به صلاح نمیدانند.
به گزارش «وطنامروز»، این روزها جمعیت 14 میلیون و 400 هزار نفری دانشآموزان همراه با خانوادههایشان پیگیر مباحث مربوط به آموزش حضوری هستند. حتی آنهایی که گزینه آموزش حضوری را ترجیح میدهند، کم و بیش نگرانیهای طبیعی و خاص خود را دارند.
واقعیت این است که حضور تمام وقت بچهها در خانه برای تعداد زیادی از خانوادهها دردسرهای شغلی و خانوادگی ایجاد کرده است؛ خانمهای شاغل نمیتوانند همزمان با کارشان در بیرون از خانه، آموزش مجازی بچهها را پیگیری کنند؛ خانمهای خانهدار باید به نوعی در جایگاه و نقش معلم قرار بگیرند و در آموزش بهتر بچهها ایفای نقش داشته باشند؛ دانشآموزان به خاطر حضور مداوم در خانه امکان فعالیت اجتماعی و حضور در جمع همسالان را ندارند؛ و دهها مشکل و موضوع دیگر که والدین و فرزندان بهتر و بیشتر به آنها آگاهی دارند.
* جابهجایی ماسکهای شخصی بین دانشآموزان!
افرادی که مخالف حضور دانشآموزان در مدرسه و کلاس درس هستند، علت این مخالفت را آشنا نبودن بسیاری از بچهها با رعایت صحیح نکات بهداشتی میدانند. از نظر آنها دانشآموزان هرگز نمیتوانند بدون کمک والدین، پروتکلهای بهداشتی را به طور کامل و صددرصدی رعایت کنند.
در همین باره، معاون آموزشی یکی از مدارس دخترانه در مقطع متوسطه دوم به «وطنامروز» میگوید: «رعایت نکات بهداشتی مرتبط با کرونا برای تعداد قابل توجهی از دانشآموزان در اولویت نیست. بارها به این دخترها گوشزد کردهایم که فاصله مناسب را رعایت کنند اما آنها همچنان یکدیگر را درآغوش میکشند! بدون ماسک به طور گروهی با هم صحبت میکنند و حتی مواردی را دیدهام که ماسکهایشان را با هم تعویض میکنند!»
وی میافزاید: «درباره این موضوع به والدین هشدار دادیم. آنها هم این دغدغه و نگرانی را به بچههایشان منتقل کردند اما تاثیر چندانی نداشته است». معاون آموزشی مدرسه دخترانه ادامه میدهد: «شاید تصور کنیم این دخترها به خاطر سن و سال بیشتری که نسبت به دانشآموزان مقطع ابتدایی دارند، نکات بهداشتی مرتبط با کرونا را رعایت میکنند اما واقعیت این است که شرایط خاص نوجوانی موجب میشود آنها تصور کنند هرگز به کرونا مبتلا نمیشوند، بدنشان مقاوم است، یا اینکه رعایت پروتکلها برایشان افت دارد!»
* اجباری برای آموزش حضوری نیست
سوال و نکته مهمی که این روزها برای دانشآموزان و خانوادهها بدون پاسخ مانده، اجباری بودن یا اختیاری بودن آموزش حضوری است.
دوشنبه 15 آذرماه که هوای تهران برای همه افراد از جمله گروههای حساس، ناسالم اعلام شده بود تعداد زیادی از مدارس فعال بودند و دانشآموزان به صورت مرحلهای در ساعتهای مشخصشده به مدارس رفتند.
معاون یک مدرسه ابتدایی دخترانه در منطقه 13 تهران در پاسخ به این سوال که آیا حضور بچهها در این شرایط اجباری است، به «وطنامروز» میگوید: «ما هیچ اجباری نداشتهایم، بویژه برای روزی که هوا آلوده است! فقط اسامی دانشآموزان به همراه ساعت حضورشان در مدرسه را به والدین اطلاعرسانی کردهایم. در نهایت والدین هستند که تصمیم میگیرند».
وی میافزاید: «اکثر والدین طبق ساعتهایی که ما اعلام کردهایم بچهها را به مدرسه میآورند البته این برای همه مادران چه خانهدار و چه شاغل سخت است چون اکثرشان یک ساعت مقابل مدرسه میایستند تا کلاس تمام شود».
معاون مدرسه ابتدایی ادامه میدهد: «به خاطر یک ساعته بودن کلاسها، مادران نمیتوانند به خانه بروند و دوباره بازگردند؛ مجبورند در هوای سرد و بعضا شرایط آلودگی هوا، همین جا منتظر بمانند. ما هم به خاطر شرایط کرونایی امکان میزبانی از آنها را در داخل کلاسها نداریم، بنابراین چارهای جز ایستادن مقابل مدرسه ندارند».
* شغلم را از دست دادم
مادران خانهدار و شاغل با مشکلات خاص خودشان برای آموزش مجازی یا حضوری فرزندانشان مواجه هستند. از نظر آنها کرونا شرایطی را ایجاد کرده است که در هر صورت، والدین نگران بچهها هستند؛ هم نگران آموزش و هم نگران سلامتی آنها. یک مادر شاغل میگوید: «من در این ۲ سال به مرور شغلم را از دست دادم. کارمند بخش خصوصی بودم. اوایل درک بالاتر و بهتری از سوی مدیران شرکتها و کارفرماها وجود داشت. مدتی به صورت دورکاری فعالیت داشتم که البته همان موقع مجبور بودم کلاس فرزندم را از طریق تلویزیون یا آنلاین پیگیری کنم».
او ادامه میدهد: «الان چند ماه است کارم را از دست دادهام. چون نتوانستم بین آموزش حضوری و مجازی فرزندم و فعالیت شغلی خودم هماهنگی لازم و کافی ایجاد کنم. در حال حاضر فرزندم را هر هفته ۲ بار به مدرسه میبرم. هر بار فقط یک ساعت در کلاس درس حضور دارد. غیر از این، باید هر روز صبح تا ظهر به مدت 4 ساعت کنار او باشم تا در سامانه شاد به صورت آنلاین در کلاس درس شرکت کند. یعنی من به خاطر ۲ ساعت کلاس حضوری فرزندم در هفته و نیز کلاسهای آنلاین او، شغلم را رها کردم».
* وقت آشپزی ندارم
مادران خانهدار هم مانند مادران شاغل، دغدغه فرزندانشان را دارند. بسیاری از آنها در کنار رسیدگی به امور روزمره خانه، حالا باید چند ساعتی را در روز کنار فرزند دانشآموز خود باشند تا او حضور بدون مشکلی در کلاسهای آنلاین داشته باشد.
یک مادر خانهدار که فرزندش را به مدرسه آورده است، اظهار میکند: «هفتهای ۲ بار فرزندم را برای آموزش حضوری میآورم. یک ساعت مقابل مدرسه میایستم. هوا هم معمولا سرد و گاهی آلوده است اما چارهای ندارم. من هم مثل همه این مادرهایی که اینجا ایستادهاند، باید تابع شرایط باشم».
او میگوید: «همه مادرهایی که فرزند دانشآموز دارند، در ۲ سال اخیر دچار سختی و مشکل شدند. اکثر مادرها فرصت آشپزی و رسیدگی به امور خانه مثل قدیم را ندارند. مجبورم هر روز چند ساعت کنار فرزندم بنشینم تا بتواند در کلاس آنلاین حضور داشته باشد. چند بار سعی کردم گوشی هوشمند را در اختیار خودش بگذارم اما واقعیت این است که به تنهایی نمیتواند بدون مشکل با گوشی کار کند و فعالیت کلاسی داشته باشد».
* بحثها کارشناسی باشد تا خانوادهها نترسند
مباحثی که این روزها از سوی موافقان و مخالفان آموزش حضوری یا مجازی مطرح میشود، کم و بیش موجب ایجاد نگرانی در بخش قابل توجهی از خانوادهها شده است.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی به «وطنامروز» میگوید: اگر قرار است دانشآموزان به مدرسه بروند باید این حضور همراه با آرامش باشد نه ترس و لرز! بنابراین مباحثی که هماکنون در محافل مختلف درباره آموزش حضوری مطرح میشود متاسفانه نگرانیهایی را به همراه دارد. بسیاری از دانشآموزان با ترس و نگرانی به مدرسه میروند و بسیاری از خانوادهها حتی آنهایی که موافق آموزش حضوری هستند، دغدغههای خاص خود را دارند.
حجتالاسلام علیرضا سلیمی میافزاید: به نظر من باید کارشناسان حوزههای بهداشت و درمان، آموزشوپرورش و روانشناسان در فضای کاملا حرفهای و کارشناسی، ابعاد این موضوع را بررسی کنند و هر نتیجهای که آنها بگیرند، همه ما و مردم تابع باشیم.
وی تصریح میکند: البته آموزش مجازی نمیتواند جای آموزش حضوری را بگیرد اما این روزها که همزمان درگیر آلودگی هوا و کرونا هستیم، باید بر اساس نظرات کارشناسان عمل شود.
* وزارت بهداشت حرف آخر را بزند
مباحث مرتبط با آموزش حضوری یا مجازی اگر در فضایی به دور از حاشیه، فشار گروههای خاص یا اظهارات غیرکارشناسی باشد، نتیجه بهتری به همراه خواهد داشت و نتیجه نهایی میتواند نظر مساعد خانوادهها را جلب کند.
محمدرضا احمدی دیگر عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس هم به «وطنامروز» میگوید: ما به عنوان کارشناس در این زمینه میتوانیم اظهارنظر داشته باشیم اما حرف نهایی را باید وزارت بهداشت و ستاد ملی مقابله با کرونا بزند.
وی ادامه میدهد: درباره آلودگی هوا وزارت بهداشت باید نظر کارشناسی و نهایی را بگوید تا مردم بدانند آموزش حضوری در این شرایط ادامه مییابد یا خیر. درباره کرونا هم ستاد ملی اظهارنظر میکند و با توجه به اینکه آیا نکات بهداشتی مرتبط با کرونا در مدارس رعایت میشود یا خیر، نسبت به تداوم یا توقف حضور دانشآموزان در مدارس تصمیمگیری خواهد کرد.
***
وزیر بهداشت: نگران افزایش شیوع کرونا در مدارس هستیم
وزارت بهداشت در زمینه واکسیناسیون دانشآموزان نظرات تخصصی خود را اعلام میکند اما در نهایت، ستاد ملی مقابله با کرونا تصمیم میگیرد. بهرام عیناللهی، وزیر بهداشت با اعلام این مطلب در حاشیه بازدید از مجموعه خوابگاههای دانشجویی دانشگاه علومپزشکی ایران در پاسخ به این پرسش که آیا در قالب اجرای طرح مدیریت هوشمند، از ورود دانشآموزان واکسننزده به کلاس جلوگیری میشود یا خیر، افزود: نگران بازگشایی مدارس هستیم، زمانی که تجمع ایجاد میشود شیوع بیماری کرونا بیشتر میشود، به همین علت دانشآموزانی که واکسن نزدهاند میتوانند به صورت غیرحضوری از کلاسها استفاده کنند. وی اضافه کرد: اگر دانشآموزی واکسن نزده باشد، احتمال دارد به بیماری کرونا آلوده شود و میتواند این بیماری را به بقیه دانشآموزان منتقل کند. عیناللهی گفت: راهحل دیگر این است که دانشآموزانی که واکسن نزدهاند تست «پیسیآر» منفی ارائه کنند. وزیر بهداشت افزود: در این زمینه از نظرات وزارت آموزشوپرورش هم استفاده میکنیم اما در نهایت تابع نظر ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم. وزیر بهداشت اضافه کرد: وزارت بهداشت، نه فقط مدارس، بلکه نگران هر نوع تجمعی است.
ارسال به دوستان
۹۰ نفر دیگر از هموطنان بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند
کاهش رعایت پروتکلهای بهداشتی به زیر ۴۵ درصد
با اینکه ویروس جهشیافته کرونا موسوم به «اُمیکرون» تهدیدی برای جامعه جهانی است و همه افراد جامعه باید خود را برای مقابله همهجانبه با آن آماده کنند اما متاسفانه رعایت پروتکلهای بهداشتی به زیر 45 درصد کاهش یافته است. رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت گفت: متأسفانه هنوز سطح رعایت پروتکلهای بهداشتی در کشور راضیکننده نیست و کمتر از ۴۵ درصد است. محمدمهدی گویا با بیان این مطلب اظهار داشت: هیچ وقت واکسیناسیون به تنهایی عامل کاهش موارد ابتلا و مرگومیر نیست. اگرچه واکسیناسیون یکی از مهمترین عوامل کاهش ابتلا و فوت بیماران است اما از سوی دیگر رعایت پروتکلهای بهداشتی بویژه عدم حضور افراد در اجتماعات میتواند در کاهش زنجیره انتقال بیماری کرونا مؤثر باشد. وی افزود: احتمال دارد موج ششم بیماری کرونا در کشور ایجاد شود که دلایل مختلفی میتواند داشته باشد. هنوز به واکسیناسیون کامل جامعه دست پیدا نکردهایم. فرا رسیدن فصل سرما، حضور در اجتماعات و بازگشایی مدارس اگر کارشناسی نشده و حساب نشده باشد میتواند باعث افزایش موارد بیماری در کشور شود و ما را به سمت موج ششم بیماری ببرد. رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: از مردم تقاضا داریم علاوه بر رعایت پروتکلهای بهداشتی، افرادی که هنوز برای واکسیناسیون اقدامی نکردهاند، به سرعت این کار را انجام دهند. واکسیناسیون دانشآموزان برای ما خیلی مهم است و پوشش واکسیناسیون در این گروه سنی باید افزایش پیدا کند تا اطمینان خاطر بیشتری داشته باشیم. گویا تصریح کرد: متأسفانه هنوز سطح رعایت پروتکلهای بهداشتی در کشور راضیکننده نیست و کمتر از ۴۵ درصد است البته میزان رعایت پروتکلها در نقاط مختلف کشور متفاوت است، بهگونهای که در برخی شهرستانها به بالای ۶۰ تا ۷۰ درصد رسیده اما در برخی دیگر کمتر از ۴۰ درصد است. افزایش سطح رعایت پروتکلهای بهداشتی در کشور نیاز به تبلیغات، اطلاعرسانی و گفتوگو با مردم در مناطق مختلف دارد. وی یادآور شد: ابتلا به بیماری زونا و سرخک هیچ ارتباطی به بیماری کرونا ندارد اما هر کدام از این بیماریها به نحوی سیستم ایمنی بدن را درگیر میکنند. اگر فردی به زونا یا سرخک مبتلا شود چون سیستم ایمنی او، ضعیف میشود، در صورتی که به کرونا نیز مبتلا شود، نوع کرونا در این فرد ممکن است شدیدتر باشد. ***
ابتلای ۳۳۰۸ نفر به کرونا در ۲۴ ساعت
آمار روزانه مبتلایان به بیماری «کووید-19» در کشور همچنان در کانال 3 هزار نفر قرار دارد و مرگومیر ناشی از این بیماری نیز کمتر از 100 نفر در یک شبانهروز گزارش میشود. مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته ۹۰ بیمار «کووید-19» در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۳۰ هزار و ۴۴۶ نفر رسید. بر این اساس از ظهر روز سهشنبه تا ظهر دیروز چهارشنبه ۳ هزار و ۳۰۹ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و ۵۳۴ نفر از آنها بستری شدند. همچنین متاسفانه در طول این مدت ۹۰ بیمار «کووید-19» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۳۰ هزار و ۴۴۶ نفر رسید. از سویی خوشبختانه تاکنون ۵ میلیون و ۹۴۳ هزار و ۴۶۷ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین ۳ هزار و ۱۸۵ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. در حال حاضر ۲ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۹ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۵۳ شهر در وضعیت زرد و ۲۸۴ شهر در وضعیت آبی قرار دارند. تاکنون ۵۸ میلیون و ۴۱۲ هزار و ۳۱۹ نفر دوز اول، ۴۸ میلیون و ۷۶۷ هزار و ۲۳۷ نفر دوز دوم و یک میلیون و ۸۱۱ هزار و ۳۷۹ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند. گفتنی است مجموع واکسنهای تزریق شده به ۱۰۸ میلیون و ۹۹۰ هزار و ۹۳۵ دوز رسیده است.
ارسال به دوستان
اخبار
تمهیدات اورژانس برای آلودگی هوای تهران
سرپرست مرکز اورژانس تهران تمهیدات اورژانس برای آلودگی هوای تهران را تشریح کرد. دکتر یحییصالح طبری در گفتوگو با ایسنا، در این باره اظهار کرد: با توجه به میزان آلودگی هوای شهر تهران، ناوگان مرکز اورژانس تهران در میادین پرتردد شهر مستقر شده است. دکتر طبری گفت: این مناطق از جمله میدان تجریش، میدان انقلاب، میدان امام خمینی و میدان راهآهن هستند. در این مناطق ۴ دستگاه اتوبوس آمبولانس و یک دستگاه موبایل کلینیک مستقر شده است. سرپرست مرکز اورژانس تهران اظهار کرد: شهروندان در صورت احساس تنگی نفس، دوبینی، سردرد، سرگیجه، تهوع و... به عوامل اورژانس مراجعه کنند تا به مشکل آنها رسیدگی و اقدامات لازم انجام شود، همچنین در صورت نیاز به خدمات بیشتر، عوامل اورژانس شهروندان را به مراکز درمانی انتقال میدهند. دکتر طبری افزود: استقرارهای اورژانس از ساعت ۹ صبح آغاز شده و تا ساعت 20 ادامه خواهد داشت.
***
ارائه خدمات حمایتی به بیش از ۴۲ هزار دانشآموز
رئیس سازمان آموزشوپرورش استثنایی گفت: سازمان آموزشوپرورش استثنایی تاکنون به بیش از ۴۲ هزار دانشآموز با نیازهای ویژه کمکهزینه خدمات حمایتی در ۱۹ آیتم به مبلغ بیش از ۲۰ میلیارد تومان پرداخت کرده است. سیدجواد حسینی دیروز در گردهمایی روز جهانی معلولان که در شهر اهواز برگزار شد، اظهار کرد: سازمان آموزشوپرورش استثنایی به صورت ویژه کار تعلیموتربیت ۱۵۰ هزار دانشآموز با نیازهای ویژه را در ۱۷۰۰ مدرسه خاص و ۲۱ هزار مدرسه پذیرا بر عهده دارد و از زمان تاسیس در سال ۷۰ تاکنون ۱۸ برابر پوشش تحصیلی در ۷ گروه افزایش یافته است. وی توانبخشی به دانشآموزان استثنایی در کنار تعلیم و تربیت را از ضروریات دانست و گفت: ۷۰۰ نیروی توان بخش، خدمات توانبخشی درون مدرسهای به دانشآموزان استثنایی ارائه میکنند و در سال جاری ۱۰ میلیارد تومان اعتبار نیز برای خدمات توانبخشی برونمدرسهای در نظر گرفته شده است. وی افزود: در قالب طرح خدمات حمایتی در ۱۹ قلم، کمک هزینه خدمات درمانی با ارزش بیش از ۲۰ میلیارد تومان تاکنون به بیش از ۴۲ هزار دانشآموز استثنایی پرداخت شده است.
***
جنایت هولناک خواهر و برادری با اغفال دختران فراری
فرمانده انتظامی تهران بزرگ جزئیات دستگیری خواهر و برادری را که اقدام به اغفال دختران فراری و قتل یکی از آنان کرده بودند، تشریح کرد. سردار حسین رحیمی در حاشیه اجرای پنجاهویکمین مرحله از طرح رعد در پاسخ به پرسشی پیرامون جنایتی هولناک در محدوده مرکزی تهران که ۲ شب پیش کشف شد، گفت: این موضوع از سوی ماموران کلانتری ابوسعید کشف شده و رسیدگی به آن همچنان از سوی پلیس آگاهی در حال انجام است. آنچه که تاکنون به دست آمده این است که خواهر و برادری با اغفال دختران جوان آنان را به خانه خود کشانده و مورد سرقت، آزار و اذیت و تعرض قرار میدادند. رحیمی افزود: رسیدگی به این موضوع در پی ظن ماموران به این افراد آغاز شده و با حضور در محل پرده از جنایتی هولناک کنار رفته و مشخص شد این افراد مدتی قبل دختری جوان را به قتل رسانده و جسدش را در همان خانه نگهداری میکردند. همچنین در بازرسی از این خانه دخترخانمی جوان که شرایط مناسبی نداشت و در کمد حبس شده بود نیز پیدا شد. رحیمی با بیان اینکه به نظر میرسد ممکن است این افراد مرتکب جرائم دیگری نیز شده باشند، گفت: به همین دلیل این پرونده از پلیس پیشگیری به پلیس آگاهی رفته و در حال بررسی است.
***
مذاکره با ۳ کشور خارجی برای نوسازی ناوگان متروی تهران
مدیرعامل شرکت بهرهبرداری متروی تهران گفت: در حال حاضر با برخی کشورهای خارجی از جمله مالزی، روسیه و چین در حال مذاکره هستیم تا در زمینه خرید تجهیزات، قطعات و واگنها به نتیجه برسیم. مهدی شایستهاصل در گفتوگو با مهر درباره خرابیهای اخیر مترو و برنامه این شرکت برای رفع مشکلات ناوگان مترویی پایتخت گفت: در تمام دنیا زمانبندی استفاده از تجهیزات ناوگان حملونقل متناسب با کیفیت تجهیزات تعیین میشود. در حال حاضر تجهیزات و قطارهای مترو نیاز به اورهال و نوسازی دارند. مدیرعامل شرکت بهرهبرداری متروی تهران افزود: شرایط فعلی ناوگان حملونقل متروی تهران بهگونهای است که مشکلات با تعمیرات حل نمیشود، بلکه نیاز به نوسازی و اورهال اساسی داریم. برخی قطعات، واگنها و قطارها باید به طور کامل جدید شود. شایستهاصل در ادامه تاکید کرد: مترو حدود ۶۰ درصد ناوگان حملونقل پایتخت را تشکیل میدهد، بهعلاوه دولتها نیز موظف به پرداخت سهم خود در حملونقل عمومی هستند. به همین منظور بیتوجهی به بودجه ناوگان عمومی منطقی نیست.
***
تداوم آلودگی هوای پایتخت
هوای تهران دیروز باز هم ناسالم گزارش شد. طبق اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران دیروز با انباشت آلایندگی و وارونگی و سکون جو در بیشتر مناطق کیفیت هوا در محدوده ناسالم برای گروههای حساس قرار گرفت. سازمان هواشناسی در این شرایط جوی توصیه میکند پرهیز از ترددهای غیرضروری به مناطق پرتردد (بویژه برای سالمندان، کودکان و افراد با سابقه بیماری)، اجتناب از فعالیتهای فیزیکی و ورزشی در فضای باز و مدیریت مصرف سوختهای فسیلی و زمان فعالیت واحدهای صنعتی در سطح و حومه کلانشهرها در دستور کار قرار گیرد. در این باره مهدی پیرهادی، رئیس کمیسیون سلامت و محیطزیست شورای شهر تهران گفت: اگر برای خودروها و موتوسیکلتهای فرسوده کاری نکنیم به وضعیت بحرانی در آلودگی هوا میرسیم، چرا که سالانه ۴ هزار مرگ زودرس به دلیل آلودگی هوا در تهران داریم.
ارسال به دوستان
مینیبوس حامل دانشآموزان در ماهیدشت کرمانشاه دچار حادثه شد
اشک ماهیدشت
2 تصادف مرگبار جادهای در کمتر از 2 روز 43 کشته و زخمی بر جا گذاشت؛ حوادث دلخراشی که یکی در پی برخورد اتوبوس با تریلر روز سهشنبه در جاده قم - کاشان اتفاق افتاد و 9 نفر از هموطنانمان را به کام مرگ برد و دیگری حادثه تصادف مینیبوس حامل دانشآموزان در محور هلشی به ماهیدشت کرمانشاه بود که به مرگ 2 دانشآموز و مجروح شدن 16 دانشآموز دیگر منجر شد. به گزارش «وطنامروز»، هنوز یک روز از تصادف دلخراش اتوبوس با تریلر در جاده قم - کاشان نگذشته بود که صبح دیروز فرماندار کرمانشاه از فوت 2 تن و زخمی شدن 16 نفر دیگر در حادثه تصادف مینیبوس حامل دانشآموزان با کامیون در محور هلشی به ماهیدشت کرمانشاه خبر داد. فضلالله رنجبر اظهار داشت: صبح امروز یک دستگاه مینیبوس حامل دانشآموزان روستایی با کامیونی در محور هلشی- ماهیدشت بشدت تصادف کرد که در این حادثه تلخ متاسفانه 2 دانشآموز کشته و 16 دانشآموز دیگر زخمی شدند، همچنین طبق گزارشهای رسیده حال 2 دانشآموز دیگر وخیم گزارش شده است.
فرماندار کرمانشاه با بیان اینکه بررسیها جهت تهیه گزارش نهایی ادامه دارد، گفت: پس از گزارش وقوع تصادف، نیروهای امدادی در محل حادثه حضور یافته و دستورات لازم جهت درمان مصدومان و همچنین بررسی علت وقوع این حادثه صادر شد. سرهنگ دستغیب، رئیس پلیس راه استان کرمانشاه نیز با بیان اینکه مینیبوس حامل دانشآموزان روستایی بوده است، اظهار کرد: بررسیهای اولیه حاکی از عدم توجه راننده مینیبوس بوده است، البته مه غلیظی نیز در جاده وجود داشته و علت دقیق این حادثه توسط کارشناسان در حال بررسی است. علاوه بر این، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با حضور در اورژانس بیمارستان طالقانی، روند درمان دانشآموزانی را که در جریان این تصادف مصدوم شده بودند، بررسی کرد. محمودرضا مرادی در حاشیه این بازدید در جمع اصحاب رسانه اظهار داشت: متأسفانه بر اثر این تصادف ۲ نفر از دانشآموزان فوت کرده و ۱۶ نفر دیگر مصدوم شدند که بلافاصله پس از نخستین تماس با اورژانس 5 آمبولانس و یک اتوبوسآمبولانس به محل اعزام شد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر وضعیت مصدومان پایدار است و جز ۲ نفر مشکل جدی برای دیگر دانشآموزان وجود ندارد، البته این ارزیابیهای اولیه است و نیاز به بررسیهای تکمیلی وجود دارد. گفتنی است، هوشنگ بازوند، استاندار و فضلالله رنجبر، فرماندار کرمانشاه نیز با حضور در بیمارستان طالقانی و عیادت از دانشآموزان مصدوم ضمن تشکر از کادر درمان، بر تسریع روند درمان مصدومان تأکید کردند. استاندار کرمانشاه ضمن ابراز همدردی و تسلیت درگذشت ٢ دانشآموز در این حادثه دلخراش به خانواده جانباختگان و مردم استان، دستور داد دستگاههای اجرایی متولی نسبت به بررسی علت وقوع این سانحه اقدام کرده و پیگیریهای قانونی لازم را انجام دهند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|